2014. február 12., szerda

#35

Holaaaa!!! Rájöttem valamire...nekem vannak szerintem a blogspoton a legperverzebb olvasóim xD komolyan ezt már az előző történeteimnél is észre vettem ugyanis a tanáros törinél is azokat a részeket imádtátok....a tegnapi résznél pedig mindenki megint perverz komikkal lepett meg :D de engem ez nem zavar ugyanis imádom a komijaitokat olvasni ugyanis nagyon vicceseket és jókat írtok (Isten tartsa meg jó szokásotokat xD) és már csak 5 rész van hátra :/ köszöönöööm  a komikatttt....

Liam Payne
- Liam itt Skyler...bocsi, hogy ilyen későn zavarlak, de kéne a segítséged - hallom meg Skyler nyöszörgő hangját a telefonomba, az én hasamban pedig rögtön pillangók kelnek. Skyler még mindig annyira jó érzéseket vált ki belőlem. Akár mit is csinálok számomra mindig Ő marad a tökéletes lány.
Tudom mind ketten elcsesztük a múltat, de engem már nem érdekel. Megbántam és szerintem Ő is. Ha tehetném rögtön vissza mennék hozzá és soha többé nem engedném el.
Engem nem érdekel Christin és Zayn sem. Szeretem Skylert és harcolni fogok érte, hogy újra az enyém legyen. És igen erre akkor jöttem rá mikor valamelyik nap megláttam a legjobb haverommal smárolni. Véletlenül mentem be abba a helységbe ahol Ők voltak, viszont nyugodtan végig tudtam nézni ahogy falják egymást. Ezután rögtön elkezdtem Niallt fagattni, hogy megtudjam mi a helyzet Zayn és Sky között. Mondhatni leizzadtam mikorra ír barátom kinyögte, hogy csak barátok. Jó, barátok, de akkor miért smárolnak?
Nem tudtam veszteg maradni ezért felkerestem Perriet, hogy megtudjam most, hogy állnak a vőlegényével. A lány állítása szerint még mindig szereti Zaynt és amint vége lesz a Little Mix turnéjának, komolyabban elbeszélget a sráccal, hogy próbálják meg újra. Vicces mert tudott Skylerről is, viszont nem kezeli vetélytársnak. Perrie szerint Zayn csak azért van így Skylerral, hogy elfelejtse a menyasszonyát.
Ezek után a beszélgetések után, egy álmatlan éjszaka reggelén felkeltem és rájöttem, hogy rossza lány fekszik mellettem. Én nem Christint szeretem és soha nem is szerettem. Tévedésből vagyok Vele. Nekem Skyler kell! És elhatároztam, hogyha még vért is kell izzadnom újra vissza szerzem magam. Tudom, hogy nem szereti Zaynt és csakis miattam van vele.
- Nem zavarsz - vágom rá rögtön és felállok a kanapéról majd elkezdek körbe-körbe járni az ebédlőbe. Tényleg nem zavar ugyanis magam vagyok. Christinnek valamilyen sürgős dolga akadt és kijelentette, hogy csak későn jön haza. És mivel én annyira szerető pasi vagyok, gondoltam megvárom. Tudom, hogy semmilyen fontos munkája nincs. Megint a barátnőivel ment bulizni. Szerencsétlennek nincs annyi esze, hogy a directionerek árgus szemekkel figyelik, hisz a barátnőm. Már egy csomószor bukott le így, de magától soha nem vallja be. - Mi történt Sky? - kérdezem kedvesen.
- Abbie tiszta láz, ráadásul nem tudom megvigasztalni ugyanis állandóan sír...
- Abbs lázás? - kerekedik el a szemem és lever a víz. A keresztlányom beteg és én nem vagyok ott mellette? Ez mégis, hogy történhetett meg? Hisz délelőtt még semmi baja nem volt.
- Nagyon forró a feje - mondja Skyler alig hallhatóan. - Liam én rettentően aggódok és fogalmam sincs, hogy mi tévő legyek. Csak sír az én szívem pedig meghasad a szenvedésén. Könyörögve kérlek gyere ide...- hallom, hogy elsírja magát.
Látjátok erről beszélek. Christin mikor sírta volna el magát egy ilyen dolgon? Soha ugyanis utálja a gyerekeket. De Skyler jobban szereti Abbiet még saját magánál is. Úgy törődik vele mintha s tulajdon gyerek lenni. Pont ezért imádja annyira Abbs, Skyt és pont ezért akarja, hogy mi egy párt alkossunk. Abbienek én és Skyler olyanok vagyunk mint a szülei.
- Még csak könyörögnöd sem kell - szólok rá egy kissé keményen. Nem tudom, hogy miért viselkedik úgy velem mintha egy bunkó lennék. Jó talán néha az voltam Vele, de csak azért mert féltékeny voltam. - Először is próbálj meg megnyugodni, én pedig öt perc múlva ott vagyok nálad.
- Köszönöm ez rendes Tőled - tudom, hogy mosolyog és ettől én is elmosolyodok és úgy szakítom meg a beszélgetést.
Gyorsan felkapom a cipőmet, majd mikor már elindulnák akkor jut az eszembe, hogy nem mehetek rövid ujjúban ki a tél közepén, így vissza fordulok a dzsekimét, majd mikor megtalálom út közben kapom magamra. Mint egy idegbeteg úgy ülök be a volán mögé és eszem ágában sincs lassítani a tempón. A szavamat betartottam ugyanis pontosan öt perc múlva parkolok le Skyler lakása előtt. Nagy sietségemben még a mobilomat is az autóba hagyom, de nincs kedvem vissza fordulni érte. Minek? Christinit úgysem nagyon érdekli, hogy hova mentem. Meg amúgy is, ha annyira szívből szeretne akkor nem hazudozna össze-vissza és csakis velem menne mindenhova. De Ő ennek a fordított mását csinálja.
Futva indulok meg a lépcsőn és kissé lihegve nyomom meg Skyler bejárati ajtóján a csengőt.. Egyet csengetek az ajtó pedig rögtön kitárul és szembe találom magam a volt barátnőm tökéletes arcával. Semmi mosoly, csak vörös szemek miközben az alsó ajkát harapdálja. Még így is gyönyörű. Istenem mekkora marha voltam, mikor hagytam menni.
- Szia - köszönök és zsebre dugom a kezeimet miközben azt várom, hogy végre engedjen be. Gondolom nem akarja rám csukni az ajtót. - Jöttem ahogy csak tudtam.  - teszem hozzá.
- Hálám örökké üldözni fog - húzza el a száját gúnyosan és félre áll, hogy tudjak bemenni a lakásába. Rögtön rájövök, hogy csakis Abbie miatt hívott fel és nem önszántából. Ettől a tudattól pedig egy kicsit elmegy a kedvem. Csakis Abbs miatt találkozik velem, nem pedig miattam. Ha nem lenne a kislány akkor még csak szóba sem állna velem. - Gondolom jobb programod lett volna Christinnel. - mondja én pedig megforgatom a szemeimet. Le sem tudná tagadni, hogy mennyire féltékeny a barátnőmre. Ennek pedig örülök.
- Hát én szívesen szerveznék programokat Vele, csak az a gond, hogy az utóbbi időben inkább hazudozik, csak hogy ne kelljen velem lennie. - húzom el a számat, de szomorúság nem látszik rajtam.
Mégis mit sajnáljak? Christin plasztikázott fejét? Én nem szeretem már Őt, csak az a baj, hogy nem tudom, hogy mondjam el neki. Félek, hogy totál megőrülne attól, hogy én dobom és nem Ő engem.
Skyler szemei megakadnak mikor meghallja a mondatomat az arca pedig rögtön jobb színbe kúszik.
- Ó, én nem tudtam, hogy most épp a kritikus korszakotokat élitek meg. - válaszolja és kikerül.
- Nem lehet mindenkinek olyan boldog kapcsolata mint a Tiétek Zaynnel. - vonok vállat. Skyler rögtön megtorpan és gyilkos pillantásokat küld felém azonban nem mond semmit.
Direkt hoztam fel ezt a témát ugyanis kíváncsi vagyok, hogy neki mi a vélemény. Nem úgy néz ki mint aki nagyon boldog lenne.
Megcsóválja a fejét és az ebédlőjébe veszi az irányt ahol a kanapén, Abbie fekszik egy halom takaró alatt. Arca falfehér és ezt mikor meglátom rögtön mellé telepedek majd lágyan az ölembe veszem. Fejét rögtön a mellkasomra dönti és ott szuszog tovább. Homloka tűz forró úgy ahogy a többi testrésze is. Szegénykém.
- Már adtam be neki lázcsillapítót - meséli Skyler és leül mellém törökülésben és végig simít Abbie szőke hajkoronáján.
- Én mikor lázas voltam a nagyapám mindig vizes borogatást tett a fejemre. Lehet, hogy az már segítene rajta - magyarázom gondolkodva.
Skyler bólint egyet, majd feláll és elsiet a konyhába, végül pedig pár perc múlva egy vizes kendővel tér vissza amit rögtön Abbs homlokára tesz. A kislány még mindig a mellkasomon alszik mélyen, ezért nem nagyon merek mozogni.
- Skyler? - nyöszörög Abbie és lassan felemeli a fejét, de a szemei még mindig csukva vannak. Sky rögtön még közelebb mászik hozzám és megfogja a kezét. - Hol van Liam?
- Itt vagyok édesem - suttogom és megpuszilom a homlokát. Örülök neki, hogy engem is látni akar.
- Akkor most olyanok vagyunk mint egy igazi család - suttogja félálomba Abbie végül pedig újra vissza alszik.
Magamban elmosolyodok a mondatán és Skyra pillantok. Nem mer rám nézni, csak az ujjaival játszik. Tudom, hogy Abbienek ez az álma és ha rajtam múlna én szó nélkül teljesíteném is. Szeretem Skyler és Abbiet is. Nekem ők a legfontosabbak. Én lennék a legboldogabb ember a világon ha mind a hárman együtt lehetnénk mint egy család. De ehhez Skyler is kell. Ugyan úgy kell éreznie mint ahogy én régen.
- Ne is foglalkozz most Vele, fogalma sincs, hogy mit beszél - szólal végül meg Skyler totál zavarban.
- De nagyon is tudja, hogy mit beszél - szólok közbe komoran. Hiába akarja elrejteni az érzéseit. Tudom, hogy még mindig a múlton rágódik és szíve szerint újra összejönne velem. - Nekem már múltkor is mondta, ugyan ezt. És akkor nem volt lázas.
- Pedig tudja nagyon jól, hogy neked barátnőd van akit szeretsz - húzza el a száját és magához húzza a térdeit majd átöleli azt.
Szívszorító érzés ezt az Ő szájából hallani. Szerintem fáj neki, csak nem meri mondani. Pedig csak egy szavába kerülne és rögtön szakítanék Christinnel. Nekem nem kell Ő, mikor itt van Sky. Számomra a tökéletes lány.
- Honnan tudod, hogy szeretem? Eszedbe sem jutott, hogy csak azért vagyok Vele, mivel annak a lánynak a tökéletes ellentéte akit igazából szeretek? - kérdezem egy kissé ingerülten.
Utálok Christinről beszélni. A baráti körömből mindenki utálja és megmondták, hogy ne jöjjek össze vele mert nem szeretem. Nem hallgattam rájuk ugyanis felejteni akartam. De minek, ha most újra itt van mellettem Skyler?
- Ezt csak most mondod. Tudom, hogy már nem szeretsz és megint csak az érzéseimmel játszol mivel tudod, hogy gyenge vagyok - mondja halkan. Egy lassú mozdulattal lefektetem Abbiet vissza a kanapéra, hogy tudjak közelebb menni Skylerhez. Mikor ez megtörténik egyik kezemet a térdére teszem míg a másikkal lágyan felemelem a fejét.
- Mi van közted és Zayn között? - kérdezem.
- Semmi közöd hozzá. - vágja rá gondolkodás nélkül.
- Perrie még mindig szereti Őt és Zayn is Perriet. Újra össze fognak jönni ha véget ér a Little Mix turnéja - magyarázom komoran.
És, hogy ezt most miért mondtam el neki? Mert nem akarom, hogy valamilyen érzéseket tápláljon Zayn iránt. Nekik nem szabadna találkozniuk. Ők nem illenek össze. Skylernak olyan pasi kell mint én. Aki szívből szereti. Aki ismeri az összes érzését, mozdulatát.
- Ez semmin nem változtat. Elvagyok Zaynel ugyanis Ő soha nem okozna nekem fájdalmat. - húzza fel az orrát.
Tudom, hogy a múltra céloz mikor letagadtam abba az átkozott műsorban. Én csak védeni akartam Őt. Azóta már ezerszer megbántam azt a cselekedetemet.
- Ne mond azt, hogy elfelejtetted amiken együtt végig mentünk - csóválom meg a fejemet miközben idegesen a hajamba túrok. Ő nem felejthette el a múltunkat. Nem. Neki ugyan azt kell éreznie mint nekem. - SkySky...
- Ne szólíts így - sziszegi a fogai között, de látszik rajta, hogy nehezen mondja ki.  Nem gondolja komolyan.
- Nem szereted Zaynt ugyanis Te még mindig engem szeretsz, pont úgy ahogy én is téged. - kulcsolom össze a kezeimet.
- Persze. Te már biztos tudod, hogy mit érzek - horkant fel bosszúsan.
Még közelebb mászok hozzá és kezeimet a derekára kulcsolom. Nem húzódik el tőlem. Az érintésemtől megremeg, de hagyja magát. A fejét nem fordítsa el így egy adott pillanatban egy határozott puszit nyomok a szájára.
Még csak pislogni is elfelejt mikor ez megtörténik. Hatalmas szemeket mereszt felém, de nem szól semmit. Ha annyira nem szeretne akkor már rég hisztizne amiért meg mertem Őt puszilna a száján. Szóval mit bizonyít ez? Igen azt, hogy még mindig engem szeret.
Már csak az a kérdés, hogy hogyan szerezzem vissza.
- Ugye tudod, hogy még mindig van barátnőd? - szólal meg végül.
- De már nem sokáig - válaszolom vigyorogva és fejemet a nyakába fúrom. Imádom az illatát.
Tényleg nem lesz sokáig barátnőm. Amint tudok szakítok Christinnel...

38 megjegyzés:

  1. Isteeeeeeeneeeeeeeem!!! Jesszus!!! Imádom, imádom,imádom, imádlak , imádlak :DDD Ez az!!! Gyerünk! Jesszus nem tudok egy normális mondatot összehozni qwq na mindegy a lényeg, hogy imádom és már tűkön ülve várom a következő részt♥♥♥

    Ölel: Betti
    u.i: Első komi *-*♥

    VálaszTörlés
  2. Azta faszta. Máris jobb a napom, hogy ez a hülye beismerte az érzéseit. LIKE
    L.

    VálaszTörlés
  3. Aww ez nagyon jó lett *---* SkySky beadhatná a derekát ;)

    VálaszTörlés
  4. Isteneeeeem, végreee! :D szegény Abbiet megrontják... xD úgy örülök hogy végre "megbeszélték" úgymond a dolgokat! Már nagyon nagyon várom a kövi részt! :D xoxo

    u.i.: nem akarom hogy vége legyen a történetnek! :( nagyon imádom ezt is :33

    VálaszTörlés
  5. Juuuuj végre! <3 nagyon jó lett ez a rész is! Pont a Gotta Be You-t hallgattam es Zayn szólója pont beillett! Várom a kövi rész!

    ~Dórica

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. komolyan bele illik?? hmmm meg kell hallgatnom xD

      Törlés
  6. mért pont itt hagytad abba ? xD ne húzd az agyunkat >.< xd
    amúgy nagyon jól írsz , szupi lett !;):))

    VálaszTörlés
  7. Ez az Liam ! Végre

    VálaszTörlés
  8. Oyoyoyooyoyy! Végre! Ez.... szuper volt. Nem fogom tudni kivárni a holnapot, hogy olvashassam a folytatást. Áááá, annyira imádom őket együtt, nagyon aranyosak. Most én is happy vagyok, mint Liam. xDD
    Hozd minél hamarabb a folytatást. xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig muszáj lesz kivárnod :/ jujjj de jó h happy vagy :D

      Törlés
  9. HÁLÁT ADOK AZ ESZÉNEK!!!!!!! :D
    ISTENEM EZEK VALAMI FANTASZTIKUS PILLANATOK VOLTAK A SZÁMOMRA *0*
    ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ......ÁMMEN.. :D
    VÁROM MÁR A KÖVETKEZŐT!! <33
    Ui.: a kádas is jó lett volna..azért :D
    Pusziii <33

    Nessa :33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a kis perverz fejedet :D nincs kádas jelenet...végül még én leszek az aki megront benneteket

      Törlés
  10. kivételesen nem lehet, hogy egy nap 2 rész jöjjön ?:)*.* alig bírom kivárni xD

    VálaszTörlés
  11. IGEEEEEEEN!!! VEEEEEEGRE!! IGEN! EZAZ! YEAH! JUHU! VII! IGEN!
    VEGRE MEGJOTT AZ ESZED, TE OSTULOK!
    LIAM ELMONDTA SKYSKY-NAK AZ IGAZAT, IJA-IJA-OOOOOO!!!!!
    MOST NAAAAAAGYON IMADLAK (MONDJUK MIKOR NEM?) !!!!!
    VEEEEEGRE! :3 NA, MOSTMAR CSAK CHRISTIN A PROBLEMA, DE SZERINTEM LIAM OT IS EGYSZERUEN LERENDEZI ES VIIII! DE MEG VAN EGY OPCIO, HOGY MI FOG TORTENNI MAJD HA CHRISTIN PICSANAK ELMONDJA, HOGY VEGE.
    VIHIIIIII!!! :3 IMADATOS! :3
    PUSSSSSZIIIII! :3 XXXX
    RENI

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őstulok xD hát jóóó
      én is imádlak éééés te is imádsz engem..jujjj ♥

      Törlés
  12. Olala..hm..van egy olyan érzésem, hogy a szakítás Christinnel nem lesz zökkenőmentes.:D Várom a következő részt.:D
    D.

    VálaszTörlés
  13. Szerintem se lesz könnyű a szakítás Christinnel

    VálaszTörlés
  14. itt vagyok.. haha :P este 9-kor, de itt vagyok :D
    imádtam, de nagyon, de nagyon.. Liam annyira aranyos volt, hogy az el sem tudom mondani... nekem is kell egy ilyen pasi, aki ennyire szeret :/
    látod, én megmondtam neked, hogy van egy hetedik érzékem :P és az nem csalt, tudtam, hogy Sky nem fog rá nagyon haragudni, és nem is fog Zaynnel maradni, bár te képes vagy még ebben a maradék 5 részben is valami olyat alkotni, ami miatt megfordul minden... de szerintem nem lesz olyan, igaz?
    várom nagyon a kövit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát nálam most 16:50 van xD
      igeeen van hetedig érzéked..most már elhiszem :P
      héééé én nem vagyok ilyen....mármint miből gondolod h csinálni fogok valamit?? :D nem tudom h nálad mi a fordulópont

      Törlés
  15. Az utolsó részben lehet h összehàzasodnak már vagy legalább Liam megkéri a kezét!
    Túl előre gondolkozom?

    VálaszTörlés
  16. Wohaaaaaaaaaa :) Liamneek megjött az a kevéske kis esze :D IMÁDOM <3 ennyi :)

    VálaszTörlés