2014. március 15., szombat

15.- Elrabolva.

Hellóóóó!!! Itt is a kövi rész ami még Louis szemszögéből van, de holnaptól újra visszatérünk Liamhez :D köszönöm a komikat és ne felejtsetek el itt sem véleményt nyilvánítani :P

/Louis Tomlinson/
Na várjunk csak. Akkor engem most elraboltak? Minden bizonnyal igen. Vagyis hát gondolom nem csak azért nyomtak be az autójukba mert haza akarnak vinni.
Nem, engem határozottan elraboltak. Ráadásul a fekete kendősök. Ezt a szívást. Miért pont Ők? Hisz tudtommal náluk soha nem húztam ki a gyufát. Ez tök ciki.
Én mindig azt hittem, hogy a Főnök emberei fognak kicsinálni mivel elegük lesz belőlem. Hisz ki akarna már életben tartani egy ilyen ütődött srácot mint én vagyok?
Senki. Csodálkozok azon, hogy eddig még senki nem lőtt fejbe a kibaszott hülye természetem miatt.
Huszonnégy éves vagyok, de eddig aki közelebbről megismert mindenki azt mondta rólam, hogy olyan vagyok mint egy ötéves. Sőt Niall egyszer azt is a fejemhez vágta, hogy még egy óvodás is felnőtesebben viselkedik mint én. Niallel ez után a kijelentése után napokig nem beszéltem.
Nehogy már ő pattogjon nekem a felnőttes viselkedésről. Ő aki a kajáért ölni tudna. És öl is érte. Zaynel már nem egyszer összeverekedtek a kaja miatt. És akkor egy ilyen ír manó mondja rám, hogy gyerekes vagyok. Könyörgöm huszonkét éves létére még mindig alig van mellszőrzete. Sőt havonta egyszer kell borotválkoznia. És igen, az ilyen tartja magát igazi férfinak.
Most komolyan Niallen gondolkozok, mikor ekkora szarban vagyok? Louis Te tényleg idióta vagy! Ha nem vetted volna észre és fekete kendősökkel megrakott autóban ülsz és az Isten tudja, hogy hova tartanak veled. 
Ezek az alakok nem normálisak. Pont ezért is vagyok egy kicsit berezelve. Tudom, hogy imádják kínozni csak úgy az embereket. Ráadásul milyen módon.
És én most pont itt ülök közöttük, miközben mozdulni nem tudok. Ha sikerülne kihúznom a nadrágomból a pisztolyomat akkor talán le tudnám őket lőni és akkor kiszabadulnék.
Igen ez jó ötlet lenne ha nem lennének öten az autóban. Ráadásul egy sebesen haladó autóban. Ha most kinyírom a sofőrt akkor ki fogja vezetni az autót? Senki, szóval karamboloznánk és mind meghalnánk.
Én még élni akarok, szóval ezt az ötletemet inkább elvetem. Amúgy is ha most csak úgy előrántanám a fegyveremet tuti, hogy Ők gyorsabbak lennének nálam és rögtön végeznének velem.
Ennyire hülyék is csak Ő lehetnek, hogy nem veszik észre azt, hogy pisztoly van nálam. Azon sem lepődnék meg ha ez lenne az első emberrablásuk. Amatőrök.
De mégsem érzem magam biztonságban. Ha tehetném inkább kiugranék a menő autóból, mint hogy itt üljek velük. Kicsit sem tetszik ez a dolog.
Ráadásul azt sem tudom, hogy miért pont engem kaptak el. Hisz Zayn volt az aki lelőtt két tagot. Habár utána meg szépen leütötték őt. Vagyis remélem, hogy csak leütötték. Igen, biztos, hogy csak kapott egy szép púpot a fejére és már magához is tért. Őt nem lehet csak úgy megölni.
Vajon ha magához tért rájött, hogy engem elvittek? Hmm fogalmam sincs. Liam elment szóval neki baja nem lesz. De hova mehetett? És kit akart megmenteni.
Na és Grahammal mi van? Azzal a faszfej Grahammal aki miatt most szarban vagyok. Én nem okolom Liamet, ugyanis neki ehhez semmi köze. Ő csak segíteni szeretett volna az apja legjobb haverján.
Nem gondolta volna, hogy majd pont egy csapat fekete kendőssel találjuk szembe magunkat. Mind a hárman arra számítottunk, hogy a Főnök lesz az akivel szembe találjuk magunkat.
De akkor miért a fekete kendősök támadtak ránk? A nyakamat teszem rá, hogy Grahamot keresték. De ha Grahamot keresték akkor miért engem vittek el és nem Őt.
Egy csomó kérdés amire lehet, hogy soha nem fogok választ kapni.
A fekete kendősöktől eddig még senki nem szabadult élve. Szerintem én se fogom. De nem adhatom fel. Hisz mégiscsak én vagyok Louis Tomlinson egy igazi vérbeli londoni rosszfiú.
Én soha nem adom fel! Mindent megúszok ép bőrrel. Szóval ezt is meg fogom úszni.
Már csak az a kérdés, hogy hogyan?! Azért ilyen durva helyzetben még a pályafutásom során soha nem voltam.
Ráadásul gyorsan kell cselekednem, nehogy túl késő legyen. Nem fogok meghalni. Azt meg pláne nem fogom engedni, hogy egy ilyen mocskos alakok végezzenek velem.
Akkor inkább már én ölöm meg saját magamat.

Lopva oldalra pillantok ahol az egyik srác épp kibámul az ablakon, de a csuklómat egy percre sem engedi el. Lassan megfordítom a fejem, hogy tudjak ránézni a másik fogva tartómra is, aki épp a pisztolyában gyönyörködik. Eszébe sincs eltenni. Viszont egyikőjük sem figyel. Talán ez az a pillanat amire vártam.
Gondolkodás nélkül eszeveszett fészkelődésbe kezdek és az a célom, hogy tudjam kicsavarni a csuklómat a srác szorításából. De Ő mikor ezt észreveszi még erősebben szorítja és megcsavarja. De olyan erősen, hogy még a szemeim is könnybe lábadnak. Szóval ilyen érzés az mikor valakinek az ellenkező irányba csavarják a kezét. Hát baszottul nem élvezetes.
- Mit akarnak Tőlem? - sziszegem a fogaim között, de mikor ez a kérdés elhagyja a számat a mellettem ülő srác aki egészen idáig a pisztolyában gyönyörködött, egy ügyes mozdulattal kezeit a nyakamra kulcsolja és lassan szorítani kezdi azt.
Nyelni nem tudok és a levegőmet is lassacskán veszítem el. Mozogni sem bírok a fájdalomtól. - Ezt …még...nagyon...megbánják...fogalmuk...sincs...hogy...kivel ...kezdtek...ki – nyögöm ki a szavakat és velük együtt az utolsó leheletemet is.
Szerintem ez a vég. Meg fognak fojtani és nem tudok ellene csinálni semmit. Túlerőben vannak.
Az autóban tartózkodó elmebeteg köcsögök, egytől egyik felröhögnek. Jó nevetni a szenvedésemen. Én is ezt csinálnám a helyükben.
- Ó, dehogyisnem tudjuk, hogy kivel kezdtünk ki – egy ravasz mosoly kúszik a fojtogatóm arcára miközben nyakamnál fogva hátra húzza a fejem. Rögtön vér szökik a fejem és még nehezebben szedem a levegőt. - És pont ezért jöttél el velünk egy klassz kis kirándulásra. - teszi még hozzá vigyorogva és bele markol a hajamba majd megtépi azt. Ez a marha még a hajamat is kitépi. Mi jöhet még?
- Igen és ezt a kirándulást nyugodtan megköszönheted Graham barátodnak – veszi át a szót a másik srác aki még mindig élvezettel próbálja eltörni a csuklómat. Komolyan mondom csoda lesz ha tényleg nem töri el.
Na várjunk csak, az előbb azt mondta ,hogy Grahamnak köszönhetem ezt az egészet? Miatta raboltak el és csinálják ezt velem? Oké gyarapodott a halál listám. Mert ha ezt az egészet most épp bőrrel megúszom, akkor én leszek az aki megölöm Ricardo Grahamot. Én nem fog érdekelni, hogy Liam apjának a legjobb barátjáról van szó. Ha annyira jó haverok akkor miért nem Liam apját rabolták el?
- Ekkora balfaszok nem lehettek – suttogom elhaló hangon mikor egy kissé elengedte a nyakam szorítását. - Nekem semmi közöm Grahamhoz! - mondom alig hallhatóan.
Tudtam én, hogy félreértés ez az egész el rablós dolog. Nem engem akartak elrabolni.
- Neked lehet nem, de a haverodnak igen – mondja egyszerűen egy kis gúnnyal a hangjában. Olyan félelmetes hangja van. Szóval Liamre is fáj a foguk. Akkor ő most miért nincs itt velem ebbe a kibaszott autóban? Miért csak engem fojtogatnak és akarják eltörni a csuklómat? - A srác órák hosszat mély beszélgetést folytatott Grahammal. Segíteni akart neki. Szóval úgy gondoltuk ha az egyik haverját elvisszük akkor Ő majd rögtön a segítségedre siet és átadja nekünk Grahamot. De ha Grahamot nem is adja át, de a széfjét igen... - fejezi be a mesélést végül én pedig ismét ficánkolni kezdek.
Ezek át akarják verni Liamet. Pont ezért raboltak el mert tudják nagyon jól, hogy Liam rögtön a segítségemre siet és inkább feláldozza Graham életét, csak azért, hogy engem mentsen meg. Ez így nagyon nem jó.
Azonban mielőtt bármit szólhatnék a sofőr szólal meg.
- Nem Grahamnál van a pénz, hanem a széfjeiben. Viszont a lánya nélkül képtelen élni. Amíg a picike él addig Graham nem fog beszélni. - remek most már egy lány is képbe jön.
Esetleg még valaki? Akárki nyugodtan csatlakozhat az áldozatok listájához.
- Akkor mire várunk még. Indulás Graham házához és raboljuk el a bébijét – mondja idegesen a fojtogatóm a sofőr pedig rögtön teljesíti a kérését.
Az autóval hatalmas kanyart tesz meg és rögtön London belvárosának az útjait szeli végig. Egy csomó autó van az utakon és egyiküknek sem tűnik fel, hogy engem pont most készülnek megölni?
Szegény lány. Az apja hülyesége miatt fog mindjárt rárontani egy csapat fekete kendős alak.
Végül egy nyugodt környéken találjuk magunkat, ahol az összes házban sötét van. A söfőr az utca legvégében álló ház előtt áll meg, ahol az egyik szobában világos van. Istenem én nem akarom, hogy azt a lányt elrabolják. És nem tudok rajta segíteni.
Ó basszus. De mi van akkor ha Liam erről beszélt mikor kifutott a klubból. Lehet Graham elmondta neki, hogy a lánya nagy veszélyben van és megkérte Liamet, hogy segítsen rajta. Az meg amilyen hülye rögtön bele is egyezett.
- Ketten bementek érte – mutat rá az anyósülésen ülő fiúra majd arra aki a csuklómat fogja. Bólintanak és előreszegett pisztollyal szálnak ki az autóból. A fogva tartóm pedig még erősebben szorít.
Pár percig néma csend van, majd hirtelen a sötétben feltűnik egy motor rajta pedig, Liam. Még ebben a nagy sötétségben is megismerem a hülye fejét. Gyorsan szál le a járgányáról majd Ő is elindul befele.
- LI...- kezdem el mondani a nevét, de hiába. Túl gyenge vagyok már. Így szó nélkül kell hallanom ahogy két lövés szűrődik ki a házból. Megrémülök. Mi van akkor ha pont most ölték meg Liamet?
- Azonnal toljátok be a picsátokat Ti is – mondja ismét a fogva tartóm majd a sofőrre bök és még egy tagra akit eddig észre sem vettem, hogy itt van.
Szóval magam maradok ezzel az elmebeteggel. Viszont most sokkal több idő telik el mikor ismét mozgás lesz a ház felől. De nem Liam jön ki. Nem, a sofőr és a számomra ismeretlen srác aki maga után húz egy lányt a hajánál fogva.
A fogva tartóm büszkén nézi az embereit én pedig kihasználom az alkalmat. Egy ügyes mozdulattal ellököm magamtól és kiugrok az autóból, de szerencsétlenségemre a sofőrbe futok. Bassza meg.
- Mit csináltak Liammel? - kérdezem miközben el akarom magamtól lökni a kendős alakot.
- Épp csipkerózsikásat játszik – válaszolja vigyorogva, de én erre a kijelentésére rátaposok a lábára. Felordít, de nem enged el. Inkább akkorát bemos, hogy szétterülök a földön. A lány felsikít és segíteni akar, de a másik srác még mindig a haját tépi.
A sofőr felém sétál és elkezdi a fejét csóválni, majd lassan lehajol. - Ezt elveszem ugyanis nem lesz rá szükséged. - mondja és kihúzza a nadrágom övéből a pisztolyomat.
- Mocskos köcsög – szisszenek fel és meg akarom rúgni, de nem sikerül.
- Basszátok be mind kettőt a csomagtartóba. - mondja az az alak aki megfojtogatott. Az emberei pedig rögtön teljesítik is a kérését.
Az egyik felnyissa az autó csomagtartóját, míg a másik kicsit sem kedves lök be engem, utánam pedig a csaj landol és végül ránk csukják a csomagtartó ajtaját.
Először nem szólok semmit ugyanis még mindig fáj az arcom és a hátam is az erős ütéstől. Azonban mikor meghallom egy halk szipogást rögtön elfelejtem a fájdalmamat. Nem szeretem mikor egy lány sír.
- Minden rendben? - kérdezem halkan.
- Nem semmi sincs rendben! - emeli fel a hangját én pedig meghökkenek. - Elraboltak. Az apámat lehet soha nem fogom látni, ráadásul most nyírtak ki előttem egy embert.
- Azt mondod, hogy megölték Liamet? - szárad ki a szám és akkor az autó elindul valamerre. A lány közelebb jön hozzám ugyanis elég kanyargós úton megyünk valamerre.
- Nem tudom. Megígérte, hogy segít rajtam és, hogy nem engedi, hogy bántsanak. Aztán mikor ki akartunk menni a házból ketten nekünk támadtak és meglőtték Őt. És szétterült a lépcsőn – sírja a lány és elkezd hadonászni. Tök idegbeteg. - KI AKAROK INNEN JUTNI! - kezd el ordítozni.
Szóval meglőtték Liamet és lehet, hogy meg is ölték. Csodás. Pedig ő csak segíteni akart.
- Megtennéd, hogy lenyugszol mert épp most rúgtál pöcsön – válaszolom mikor a lábával tényleg eltalálta a farkam. De nem haragszom meg érte ugyanis egy sötét csomagtartóban vagyunk összezárva.
- Utálok bezárva lenni.
- Pedig jobb lesz ha hozzá szoksz. - vonom meg a vállam. És igazam van. Kitudja meddig leszünk bezárva. - Mellesleg Louis vagyok. Louis Tomlinson.
- Én pedig Lucianne Graham. - válaszolja végül.
Hát legalább a nevét tudom és örülök neki, hogy nem leszek magam bezárva...

18 megjegyzés:

  1. Wháóó első komi ^-^ Fenomenális lett <33 A következő törieidet is nagyon fogom imádni fogom *W*

    VálaszTörlés
  2. Tökéletes <3 Már várom a következő részt és persze a következő történetedet.

    Ölel: Betti <3

    VálaszTörlés
  3. PER-FECT :DD ahogyan mindig is :D hát Louis egy idióta, de jó értelemben :D még akkor is máson gondolkodik, mikor elrabolják, hát ez kész :DDDD
    már nagyon várom a kövi részt, ja és a következő történetedet is :D xoxo

    VálaszTörlés
  4. Drága blogger/bloggerina!

    Imádom a blogodat, s minden részt elolvasok.
    A blogom meghirdette élete első versenyét. Jelentkezz te is! Veszteni valód nincs, s még + feliratkozókat is szerezhetsz. Ha érdekel, nézz be. :)
    http://lovewillremember-justinbieber.blogspot.hu/p/verseny.html

    VálaszTörlés
  5. Uhh...szegénykék. De Louis-nak még mindig meg van a humora xD Legalábbis az elején biztos :D
    Nagyon izgiii. Várom a holnapi részt :))

    VálaszTörlés
  6. JEZUSKAMPIROSMADZAGOSGATYAJAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. most sokk hatása alatt vagyok... Lou most komolyan még ilyenkor is tud viccelődni? de a végén nagyon nevettem xD
    várom a kövit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. látod h tud :D most jobb lett volna ha ilyen tök sírós srácnak állítottam volna be ? :D

      Törlés
  8. Hát nemtudok szóhoz jutni :D De komolyan...nagyon izgis és vicces együtt véve az egész :D Na de remélem hogy Liam és Zayn nem haltak meg!! :$$
    Louis meg valahogy mentse ki magát meg Lucit !! <3
    Csók xoxo
    Nessa
    Ui.:Nagyon sajnálom, hogy nem írok mindig kommentet...<3

    VálaszTörlés