2014. július 2., szerda

Két éves...

És visszatértem :) sokan örülnek sokan nem :D nos úgy gondoltam, hogy mindenképp ma szeretném feltenni a prológust mivel pontosan ma 2 éves a blog :3 komolyan ezt még mindig alig akarom elhinni, hogy két éve itt vagyok és boldogitalak titeket :D ilyen hosszú blogom még soha nem volt. és ilyen sok olvasóm se..mondjuk az utolsó törimnél eléggé megcsappat a látogattostság, de nem nagyon izgat. Még egyszer sajnálom, hogy az előző törimet csak úgy abba hagytam :/ de most is ideiglenesen kaptam meg a nővérem gépét ami ritka lassú és még hosszú i betűt sem tudok irni :c de úgy gondoltam, hogy nem válogatlak titeket tovább, hisz ma van 2 éve, hogy mellettem vagytok.
Tényleg van itt olyan elvetemült lény aki már a kezdetek óta olvassa a blogom? Erre most tényleg kiváncsi vagyok...tuti, h nincs köztetek olyan aki két éve olvas xD

És most jöjjön egy rövid infó az új töriről : nos az első pár rész E/3 személyben lett megirva, de a negyedik résztől szemszögek vannak már. remélem ez nem taszit el senkit sem.
A részek a komiktól függenek, ugyanis szeretném ha minden úgy lenne mint pár hónappal ezelőtt volt..úgyhogy komizásra fel.

(mellesleg chaten hiába oltogattok, mert azt soha nem veszem figyelembe ;)

2 megjegyzés:

  1. Happy Birthday, Stole My Heart (Stole máj nagyvörös)! xx
    Én a nem tudom hanyadik törid óta olvasom, de nagyon imádtam az egészet, bár az utolsót nem olvastam...Sry.
    Ez volt az első blog, aminek kívülről tudom - a mai napig - linkjét. Sokáig, úgy olvastam, hogy nem voltam feliratkozva :))
    Sok sikert az új törihez! xxxEn.

    VálaszTörlés
  2. En is 2eve olvasom a blogod. De nem mindig komizok.
    Boldog a szülinapot a blognak

    VálaszTörlés