2018. november 6., kedd

Új Wattpad történet

Sziasztok.
Fú, de furcsa ide írni :D
Viszont van egy jó hírem :P Új történetet kezdtem....a Wattpadon...és amiben nem Liam a főszereplő :O Félre értés ne essék, még mindig imádom a kis szólistámat :) Csak történetesen az 1D-n kívül más bandákért is rajongok, mint khm a Panic! At The Disco :D És hát hónapok óta fontolgattam, hogy kellene írnom már.
És erre jött Brendon Urie, és egy régi ötletemmel, amit még ezen a blogomon akartam megírni Liam főszereplésével, most elkezdtem megírni.
Szóval egy olyan történetet írok amit még 2012-ben találtam ki és úgy volt, hogy Liames - 1D-s lesz, átalákítottam P!ATDra Brendonnal az élén.
Sokan nem ismeritek Őket.
De örülnék neki ha adnátok a történetemnek egy esélyt. Hiszen olyan rég nem írtam, és annyira szeretnék megint visszatérni és örömmel blogolni.
Szóval ha van kedvetek benészhetnétek :)

A történet rövid ismertetője :

Mégis mit kellett volna tennem azután, hogy elütöttem? 
"Mondjuk korházba vinni, és feladni magad a rendőrségen?" 
Igen, talán ez lett volna a legjobb megoldás.
" És Te mit tettél, azon kívül, hogy majdnem megölted?"
Hazavittem.
" És még...?"
De nem öltem meg! Csak elveszítette az emlékezetét...
" Elmondtad neki az igazat arról, hogy ki is Ő valójában?"
Nem. Hazudtam neki. Esküszöm, hogy elakartam neki mondani mindent, de annyira jó volt, hogy volt mellettem valaki. Valaki aki talán a barátjának tartott, nem pedig egy szörnyetegnek, ugyanis nem tudta, hogy valójában mekkora egy seggfej vagyok...


Én, és a Fiú akit majdnem megöltem ( KATT A SZTORIÉRT)

Az első rész már fent van ;D

Esetleg akarjátok, hogy ide is kírjam mikor új rész van?

Vaaaaaaagy, esetleg akarjátok, hogy itt is közzé tegyem a fejezeteket mivel tudom, hogy rengetegen innen ismertek erről a blogról, csak azért nem akartam itt is kitenni a fejezeteket mivel nem Liames fanficről van szó, és lehet sokan másról nem akarnátok olvasni. Viszont ha szeretnétek ide is kiteszem a fejezeteket :D 

Kommenteljetek
szavazzatok
meg ilyenek :D


Visszatééééértem xD
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése