2013. április 18., csütörtök

§12.-Te nem vagy Liam!

Itt a kövi rész és elkezdtem gondolkozni egy új novellán amiben Niall lenne a főszereplő :D nem tudom, hogy mikor kezdem el írni, de szerintem elég hamarosan :P komizniiiiiii
Harry és Louis késő este értek csak vissza, de akkor is mindkettőjüknek elég jó kedvük volt. Gondolom Harry hozta a szokásos formáját és valamivel fel tudta vidítani Lout. Aminek én nagyon örülök ugyanis, hogy őszinte legyek kicsit sem tetszik Louisnak ez a savanyú kinézete. Pedig tudom, hogy próbál úgy csinálni mintha tökéletes lenne. De engem nem ver átt úgy ahogy Liam sem. Elég csak ránéznem kettőjükre máris érzem a feszültséget kettőjük között, ami nekem elég kellemetlen. Akár mennyire nem akarom beismerni, de Louis titkon igen is érez valamit irántam. Persze én erről próbálok tudomást sem venni, mivel nem akarom Őt még jobban megbántani. Én szeretem Liamet és semmi áron, nem vagyok hajlnadó vele szakítani. Ráadásul Louist nem is szeretem. Oké azt nem mondom, hogy csúnya, sőt nagyon is helyes és ha Liam nem lenne akkor talán még akár lehetne is közöttünk valami. De így semmi esélye. Ugyan úgy ahogy Harrynek se, pedig Ő is lépten nyomon flörtöl velem. Fogalmam sincs, hogy mi ütött beléjük.
Komolyan mondom Niall maradt a régi önmagam. Őt még mindig csak a kaja érdekli és semmi más. Zayn pedig beképzelt lett és hallani sem akar arról, hogy bocsánatot kérjen Lanától ,mivel szerinte semmi gusztustalan nem volt abba amit a mosdóban csinálnak. Szerintem a szíve mélyén bánja a dolgot és bocsánatot kérne Lanától, de ugye bár itt vannak a srácok akik talán még Lanánál is fontosabbak számára. Amit én meg is értek, hisz a fiúknak köszönheti azt amit elért az élettől. Barátnője még lehet egy csómó, de igaz barátai soha.
Liam pedig próbál nyugodt maradni, de látom rajta, hogy legbelül nagyon is bántja valami. Méghozzá az, hogy a barátai állandóan utánam rohangálnak és dícsérgetnek. Pedig ezerszer elmondtam neki, hogy nincs miért féltékenykednie.

***

Éjfél volt mikor mindenki vissza vonult a szobájába. Liam szó nélkül kézen ragadt és elkezdett húzni a saját szobájába. Mikor kinyitotta az ajtót és behúzott a szobába, számra akaratom ellenére is egy széles mosoly húzódott amit Ő is észre vett, mivel közelebb húzott magához és megölelt.
Az emlékek egyesével lepték el az elmém  miközben Liam az ágy felé húzott és szó nélkül behúzott maga mellé.
- Min gondolkozol Emmus? - fordult felém közben pedig a fejét megtámasztotta az egyik kezével. Először nem válaszoltam csak a plafont bámultam és még mindig mosolyogtam.
Ez a szoba semmit nem változott mióta utoljára itt voltam. Akkor is ugyan ilyen rend volt és mindennek meg volt a maga helye. A falon ugyan úgy egy hatalmas Batman plakát virított ami egy aláírs díszelgett és amiről tudtam, hogy Liam soha nem fog tőle megválni mivel még kiskorában kapta ezt a plakátot és amit a jövendőbeli gyerekeinek a szobájába is ki akar rakni.
- Utoljára akkor voltunk itt, mikor deszkázni voltunk és én elestem és nem tudtam lábra állni. Nem mertem apa szeme elé kerülni Te pedig ide hoztál és megtörténtek a dolgok. - pillantottam rá, mire Ő lágyan magához húzta a fejemet és mosolyogva megcsókolt. Mint mindig a testem most is libabőrös lett pont úgy mint három hónapja ezelőtt.
Soha nem mondtam el neki, de akkor éjjel én vele veszítettem el a szüzességem. Tudom illő lett volna elmondanom, de egyszerűen féltem, hogy mit fog hozzá szólni. Akár hogy is vesszük, neki nem én voltam az első. Viszont holnap ismét hónap fordulónk van, na meg Niall szülinapja is. De akkor is szeretném valamivel meglepni. Hisz mégis csak három hónapja már együtt vagyunk!
- Életem egyig legjobb és legszebb éjszakája volt. - kacsintott rám, száján pedig megjelent egy perverz mosoly. Mint mindig mikor ilyen témát hozok fel.  Egyébként mindig ezt mondja mikor ez a téma felkerül. Soha nem értettem, hogy neki miért volt jó és szép. Magamat megértem hiszen, pont úgy veszítettem el a szüzességemet ahogy én azt elterveztem. Egy olyan sráccal akit szeretek.
- Tudod én akkor neked nem mondtam, de akkor esten én először...- képtelen voltam befejezni. Liam kérdően rámnézett én pedig elvörösödtem ezért megfogtam az egyik párnát és bele temettem az arcomat. Annyira ciki erről beszélni. Újra neki kezdtem, de mivel a párna az arcomon volt, semmit nem lehett belőle érteni.
- Micsoda? - kérdezte vigyorogva Liam és elhúzta az arcom elől a párnát és jó messzire tartotta tőlem. - Mi volt akkor este? - kérdezte kíváncsian. Essünk túl rajta. A legrosszabb ami történhet az-az, hogy jól kinevet.
- Akkor este én...Szóval én veled csináltam először. - nyögtem ki végül, mire az Ő pupillái kitágultak a szája pedig tátva maradt. - Te vetted el a szüzességem.
- Ez most komoly? - kérdezte meglepetten, szájára pedig szeretetteljes mosoly húzódott.  - Ezt eddig nekem miért nem mondtad? Ha tudtam volna, emlékezetesebbé tettem volna. - mondta csalódottan, mire én két kezem közé vettem az arcom és a szemébe néztem.
- Tökéletes volt. Pont olyan mint amit én akartam. Mellesleg remélem, nem felejtetted el, hogy holnap hónap fordulónk van.
- Hogyanis felejthetném el. De azért Niall bulijáról sem szabad elfeledkeznünk. - mondta mosolyogva és megcsókolt én pedig hozzá bújtam és a mellkasán aludtam el.  Hát igen, holnap elég kemény napnak nézünk elébe.
Reggel a Nap sugarai keltettek. Hatalmasat nyújtózkodtam és mikor kinyitottam a szemeimet, tekintetemmel rögtön Liamet kerestem. De nyoma sem volt. Álmosan a telefonom után nyúltam, hogy megnézzem hány óra. Szörnyülködve néztem, hogy már tíz is elmúlt. Rögtön kipattantam az ágyból és már rohantam is a fürdőbe, hogy rendbe szedjem magam. Mikor kész lettem futó lépésbe levágtattam a lépcsőn és egyenesen a konyhába mentem.
Szokatlan csend volt az egész villába ami azt jelentette, hogy senki nincs otthon. Épp a narancslevem társaságába leültem a székre, mikor megjelent az ajtóban Harry. Kabát volt rajta, szóval már volt valahol. Akkor gondolom azt is tudja, hogy hol vannak a többiek. Mellesleg hol van Liam? Azt hittem, hogy ma egész nap együtt leszünk mivel ma három hónapja, hogy járunk. Erre fő csak így itt hagy.
- Haz, nem tudod, hol vannak a többiek? - vontam kérdőre mire Ő leült mellém és szó nélkül bele ivott a narancslevembe. Persze Harry nyugodtan megihatod.
- Louis és Zayn elmentek Niall tortájáért, Niall kiment a reptérre az ír barátaiért és Liamnek pedig titkos elintéznivalója van amit pont neked nem mondhatok el. - mondta el egyszerűen én pedig össze húztam a szemöldökeimet gondolkozva. Szóval Liam tervez valamit ami azt jelenti, hogy egész délelőtt nem lesz otthon. Ami nekem jó mivel így főzhetek neki valamit. Tuti, hogy örülni fog neki mivel mellé délután pedig filmeket nézünk. Szerintem ez tök aranyos hónapfordulós ajándék.
- Ez szuper mivel akkor ebédig senki nem lesz itthon. - csillantak fel a szemeim. Harry pedig értetlenül pislogott rám.
- És én ki vagyok? Kösz szépen, hogy egy senkinek tartsz. - mondta felháborodva és durcásan össze kulcsolta a kezeit a melle alatt majd felhúzta az orrát.
Mosolyogva felálltam és a háta mögé léptem majd hátulról átkaroltam a nyakát és egy nagy puszit nyomtam az arcára kiengetsztelés képpen. Arca rögtön felderült és nyoma sem volt a durcás énjének.
- Ha szépen megkérlek ugye segítesz nekem. Ma van Liammel a hónapfordulónk és szeretnék neki főzni valamit. Csak az a gond, hogy nem vagyok egy szuper szakács. És arra gondoltam, hogy ketten többre vinnénk. Nem gondolod? - kérdeztem kiskutya szemekkel, mire Ő elgondolkozott és az ajkát simogatta. Remélem nem hagy cserben. Vagyis ha engem megkérne és biztos segítenék neki. Hisz a barátairól van szó!
- Egy feltétellel. - nézett rám közben pedig felmutatta a mutatóujját. Gyanakdova bár, de bólintottam. Ki tudja, hogy milyen perverz dolgokon jár már megint az a göndör feje. - Ha kapok még egy ölelést és puszit. - mondta ki végül mire én megforgatta a szemeimet. Miért nem lepődök meg ezen a kérdésén?
- Rendben van. - bólintottam Ő pedig rögtön széttárta a kezeit és az arcát felém fordította, arca pedig fülig vigyor volt. - Megkapod, ha végeztünk mindennel. - tettem hozzá, Ő pedig lebigyesztette a száját.
- Nem ér! - mondta felháborodva.
- Nem mondtad, hogy mikor kéred. - vontam vállat vigyorogva és a pult felé fordultam. Egy dolog amit úgy ahogy el tudok készíteni az a spagetti. Azt is csak azért mivel apa régebben mindig azzal szúrta ki a szemem mikor megszóltam neki, hogy ő soha nem főz semmit hanem úgy rendel. Ezért muszáj volt neki valamit megtanulnia. És az a valami a spagetti lett. Amúgy szerencsém van, mivel tudom, hogy Liam is szereti szóval nyert ügyem van.
Harry pedig elég ügyesen mozgott a konyhába szóval ketten jól ment minden. Egymásnak segítettünk közben pedig egymás ügyetlenségein nevettünk. De a végeredmény egész jó lett.
Gondoltam illő lenne ha Harry is megkóstolná. Megfogtam egy kanalat és a szája elé tartottam. Szó nélkül kinyitotta mire a kanál a szájába ért volna a kezem véletlenül megremegett ezért ami a kanálon volt az nem a szájába ment hanem az arcára. Így végül az egész arca tiszta piros szósz lett. Hangosan tört fel belőlem a nevetés mire Hazza bosszúsan nézett rám.
- Ez direkt volt! - mondta felháborodva miközben a nyelvével próbálta lenyalni. Addigre én már a hasamat fogtam a nevetéstől. - Tudod mit, most én adok neked egy jó nagy puszit. - mondta egy ördögi mosoly kíséretében és a következő pillanatban elkapta a derekamat és magához húzott majd a szavát petartotta és a szószos arcát az enyére nyomta. Aminek az lett a következménye, hogy én is tiszta szósz lettem ráadásul még nyálas is. Undorító.
- Oké örülhetsz magadnak. - mondtam bosszúsan és elkezdtem letörölni az arcomról és próbáltam elhúzódni Tőle, de még mindig kezeit a derekamon pihentette ami elég félreérthető volt. Na meg rettentő kínos is. - Harry ne tapizz már és engedj el végre! - húzódtam el tőle amilyen messzire csak tudtam.
- Ez nem tapizás volt. Én így mutatom ki a szeretetemet. - húzta fel az orrát.
- De ne én irántam mutasd ki a szereteted, hanem szerezz egy barátnőt. - mondtam a kelleténél egy kicsit keményebben. De egyszerűen már az agyamra ment, hogy állandóan flörtöl velem. - Komolyan Harry, én semmit nem akarok tőled. Mellesleg arra még nem gondoltál, hogy az egyik legjobb barátod barátnője vagyok? - jó lehet, durván foglalkozok, de nem érdekel. Engem senki nem fog tapizni. Egy puszit még megértek, sőt kettőt is. De Ő nem tudja hol van a határ.
- És mi lenne akkor ha Liam nem lenne? Akkor sem kellenék? - húzta fel a szemöldökét és éreztem ahogy engem pásztáz. Elfordítottam a fejem, de nem szóltam. Honnan tudjam, hogy mi lenne ha nem lenne Liam. Talán akkor kikezdenék vele, de nem biztos. Harry hozzám tól rosszfiú ami nem az én stílusom. Akkor inkább Louis. De miért is gondolkozok ilyenen? Hisz Liam van és lesz is.
- Ezt miért nem akkor kérdezted mikor még nem jártam Liammel? Pedig nyugodtan flörtölhettél volna velem akkor. - mondtam bunkón és összekulcsoltam a kezeimet.
- Mintha én tehetnék róla, hogy most áll fel Tőled a farkam. Hát képzeld el, hogy nem tehetek róla és nem is tudok ellen tennit semmit, se. Meglátlak és rögtön merevedésem lesz, pedig hidd el próbáltam már mindent, de eddig semmi nem vált be. - mondta mérgesen.
- Erről van szó. Neked én csak egy éjszakára kellenék úgy mint az a többi szerencsétlen lány akiket reggel magukra hagysz. Ezért nincs neked barátnőd és ezért nem járnák veled én soha. Ugyanis Te nem vagy Liam. - mondtam a szemébe.
- Képzeld el azért csinálom ezt mert eddig még nem találtam meg azt a lányt akit én keresek. De nem is értem, hogy miért mondom el ezt mind neked. Hiszen én nem vagyok Liam. Nem vagyok jó neked. - horkantott fel gúnyosan. - Azt hittem Te tényleg a barátom vagy és érdekel, hogy mi van velem. - nézett rám fájdalmasan majd szomorúan lehajtotta a fejét. Ezt jól megcsináltam már megint. Megbántottam egy olyan embert aki fontos az életemben. Csak azért mert nem tudom megszokni az új természetét. Pedig tudom, hogy Harry soha nem lenne képes soha kikezdeni velem. Ő csak egyszerűen szeret flörtölni a lányokkal.
- Akár hiszed, akár nem nagyon is kíváncsi vagyok, hogy mi van veled. Érdekelnek a csajozós történeteid mivel senki nem tudja olyan jól elmesélni a szexélményeit mint Te. - néztem rá mosolyogva, mire az Ő szemei felcsillantak és jobb színe lett. - Ne haragudj, hogy ilyen bunkó voltam veled, csak tudod az utóbbi időben Liam féltékenykedig és azt hiszi, hogy Louis el akar venni Tőle engem. - húztam el számat, mire Harry bólintott egyet ami azt jelentette, hogy megértette a gondjaimat.  - Te örökké a barátom maradsz Hazza!
- Te is örökké az én legjobb lány barátom maradsz Em! - közelebb léptem hozzá és mosolyogva megöleltem. Nem kellett neki sok, rögtön viszonozta az ölelésemet én pedig végül még az arcára is nyomtam egy puszit. Pont akkor mikor nyitódott a bejárati ajtó és Louis, Zayn és Liam állt előttünk és érdeklődve figyeltek minket...

2 megjegyzés:

  1. Ez az eddigi kedvencem *.* Nagyon vicces és érzelmes lett <3 És szívesen olvasnám a Nialles történetet is :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó rész lett! Harry olyan aranyos volt! Remélem nem lesz semmi balhé ebből. Már várom a Niall-es novellád! Siess a kövivel! <3 :D

    VálaszTörlés