2012. szeptember 8., szombat

#2.-Együtt szívunk#

De vártam már, hogy újra itt legyek :) Túléltem az első sulis hetemet is...ezazzz xD Amúgy nektek, hogy telet? Nekem egész jó csak még hozzá kell szoknom, hogy nem írhatok naponta új részeket :/ Remélem tetszett az első rész és köszönöm a komikat :P Itt a kövi, komizni...majd szombaton jövök xD

Egy évvel később !
El sem hiszem, hogy már megint Szeptember elseje van. Miért van az, hogy ilyen hamar eltelik a nyári szünet. Senkit nem érdekel, hogy én a hátam közepére sem kívánom az iskolát? Na jó valljuk be őszintén a szívem mélyén hiányzott-de nem a tanulás és nem is a barátok mivel azokkal így is minden nap tudtam találkozni.
Nem, nekem a média szakkör hiányzott. Ebben az évben minden más lesz. Akárhogy is, de elérem a célom és én leszek a suli újság főszerkesztője. De hogy, hogy azt még én sem találtam ki.
Már két éve koptatom az Adam’s gimi padjait , de még mindig a láthatatlanok csoportját népesítem. Pedig én tényleg próbáltam felhívni magamra a figyelmet csak nem épp a legjobban. Ugyanis az nem jó jel ha rögtön az első napon Alexis Johnson szőke haját spagettivel borítod be majd kiderül, hogy a csaj az igazgató lánya és egyben a legnépszerűbb is.
Igen élve eltemetheted magad. Így aztán nem számíthatsz másra csak a legjobb barátodra, aki történetesen egy fiú és Őt is magaddal húzod a süllyesztőbe. Pedig neki tényleg nem kéne elviselni a menők szívatását, de mégsem hagy cserben és mikor mondod neki, hogy ne lógjon veled csak ennyit mond : Örökké a legjobb barátok vagyunk, szóval együtt szívunk. Majd küld feléd egy ezerwattos mosolyt, te pedig a szíved mélyén dagadsz a büszkeségtől, hogy ilyen barátod van.
Istenem pedig hányszor pletykáltak már a hátunk mögött, hogy járunk. Talán egy kezem meg sem tudom számolni. Egészben az volt a legjobb amikor árgus szemekkel figyelték a lépteinket és várták, hogy mikor fog elcsattanni az a bizonyos csók.
Arra aztán várhattak mivel én és Liam csak simán barátok vagyunk és nincs olyan, hogy valamelyikünk többet érez a másik iránt.
Felfoghatatlannak tartották, de tavaly év végén aztán belefáradtak és inkább befogták és beletörődtek, hogy csak barátok vagyunk.

- Beverly ne játszd el ugyan azt minden évben- Sam az ágyam fölött sápítozott és csak azért is felhúzta a redőnyömet. Bízott benne, hogy majd a fény miatt kinyitom a szemem és felkelek. Szegénynek annyi esze nincs, hogy Londonba minden reggel borús idő van, szóval várhat a Nap sugaraira.
Tényleg említettem már, hogy született egy kishúgom? A nyáron múlt hét éves és a világon a legidegesítőbb testvér persze a szüleimnek Ő a tökéletes lány mivel a szakasztott ellentétem. Neki vörösesbarna haja van míg nekem sötétbarna, az Ő szemei barnán ragyognak míg az enyémek zölden, Ő már öt évesen írni és olvasni tudott ezért olyan iskolába adták be ahova a zsenik járnak. Imádja a tudományt míg én csak kémiából és matekból vagyok jó az idegen nyelvektől pedig a falra mászok. Ő hét évesen már folyékonyan beszél franciául engem pedig tavaly majdnem megbuktattak németből. Az ő magaviselete tökéletes és minden félévben igazgatói dicséretet kap míg én intőt, azért mert visszaszóltam a testnevelés tanáromnak.
Szófogadó és akár mit kérnek tőle a szüleim Ő szó nélkül teljesíti még én előtte kicsapok egy jó nagy hisztit.
Balszerencsémre imád idegesíteni és van olyan pechem, hogy legtöbbet nekem kell rá vigyáznom mivel drága jó anyám ismét terhes. Ne kérdezzétek, hogy mit szóltam mikor megtudtam. Kis híján leestem a székről a fagyim pedig a felsőmön landolt. Pedig csak arra gondoltam, hogy mi lesz akkor ha pontosan Sam mása lesz. Maga lesz a katasztrófa, ráadásul én leszek az idős nővér akinek mindenben példát kell mutatni nem pedig a rosszat.
- Kuss törpe- förmedtem rá Ő pedig nyekkent egyet mivel a kuss nála már csúnya szó volt. Őszintén szólva nála ami az én számat hagyta el minden csúnya volt. Ilyenkor mindig elkezdi nekem mondani, hogy hogyan illik egy tini lánynak beszélni. Szerinte ha így folytatom az életemet akkor hajléktalan leszek és a Trafalgar Square-n fogok koldulni. Elgondolkoztató mivel tényleg eléggé szarok az iskolára és az íráson kívül semmi más nem érdekel. Mégis mindenki strébernek csúfol és az osztály felének én írom a matek házit. Sőt még matek versenyre is mehettem volna csak egyszerűen elfeledkeztem róla. Na jó nem feledkeztem el inkább pontosítok, más programom volt pont abban az órában amiről elfelejtettem tájékoztatni kedves Drake tanárurat. Órákat várt rám a megadott helyen én pedig éppen Liammel voltam az új Harry Potter filmen. Nem tehetek róla, hogy pont akkor vetítették először és arról sem, hogy fontosabb volt mint egy ostoba verseny. Így aztán elnézést kértem tőle és hibátlanul megcsináltam neki egy roppant nehéz feladatot a táblánál amivel rögtön kiengeszteltem.
- Anyáááá Bev már megint csúnyán beszélt- kezdett el sipítozni Sam és úgy szalad ki a szobámból. Nem elég, hogy idegesítő, de még árulkodó is. A világ legbénább családja az enyém. Most ha lemegyek, megint megkapom a reggeli fejmosásomat ,ami abból fog állni, hogy mutassak példát Samathának.
Megborzongtam és már semmi esélyt nem láttam arra, hogy vissza tudnák szundítani. Kifésültem a hajam arcomból, de az valahogy nem akart ott maradni mivel prüszkölve fújtam ki az orromból. Gyűlölöm mivel szinte a derekamig leért, de mikor elhatározom magam, hogy lenyíratom mindig visszahátrálok.
Lassan kiszálltam puha ágyamból és a földről felvettem az egyik pólómat majd megszagoltam, hogy fel-e lehet venni. Igazat megvallva nem a tisztaságról voltam híres és a szobámba szinte alig lehetett belépni mivel mindenem szanaszét volt. Őszintén  a szekrényem szinte üres volt mivel a ruháim a földön az asztalomon vagy az ágyamon hevertek. Az asztalom tele volt könyvekkel és füzetekkel vagy étel darabkákkal. Anyám mióta tavaly kifestettem saját magam nem volt hajlandó bejönni mivel szerinte a rózsaszín feketével nem illik össze és a szobám most úgy néz ki mint egy temető. Pedig szerintem nagyon menő a Jonas Brothers posztereim pedig még jobban kihozzák.
Nagy nehezen megmostam a fogam majd rátértem a hajamra ami szenvedés volt míg valahogy sikerült kifésülnöm. A sminkel soha nem foglalkoztam mivel én szeretem a saját arcomat és van akkor egóm, hogy festékek nélkül is jól nézek ki. Egész arcomról a szemeim tetszenek a legjobban mivel a családban csak nekem vannak zöld szemeim, sőt merem azt mondani, hogy az egész Adam’s gimiben is. Mégsem vagyok menő. Sőt inkább cikinek tartják amiért nem festem magam. Oké én tudom, hogy a mai világban mindenki ribancnak akar tűnni, de szerintem nem a smink miatt szépek a lányok. Vagyis hány olyan modell van aki a fényképeken tök natúrban virít. Rengetek és mégsem ítélik el őket inkább utánozzák. Vagy ott van Selena Gomez is. Minden csaj rá akar hasonlítani mivel olyan szép. Ha tényleg így gondolják akkor nézzék meg néhány klipjét nyitott szemmel és aztán beszéljenek róla. Most ne, hogy nagy Selena fannak gondoljatok, csak mivel Nick Jonas volt barátnője elég sok mindent olvastam róla. Igazat megvallva rühellem a csajt amiért járt vele.
Megcsóváltam a fejem, mivel már megint elkalandoztam ami nálam gyakran megesett és gyorsan visszaszaladtam a szobámba majd fölnyaláboltam a földről a táskámat és elhúztam a számat mikor megláttam a tükörképen.
Két hónapig még csak szoknya közelébe sem mentem most meg megint viselnem kell ugyan úgy ahogy azt a bugyuta fekete harisnyát meg a fehér blúzt. Komolyan lemondhatna már az iskola az egyenruháról hisz nem a Roxfortba járok ahol talárt kell hordani.
Gyűlölöm a szoknyát sőt minden lányos ruhát. Kényelmetlenül érzem magam benne mivel kilátszik belőle a lábam.
Elfordítottam a fejem a látványtól és elindultam le a konyhába ahol a szokásos látvány fogadott.
Apa a konyhából nézte a TV-t közben pedig evett és nem vette észre, hogy miközben a szájába próbálja betenni a kanalat az pontosan a nadrágjára csöpög. Soha nem értettem miért kell neki minden reggel híreket néznie miközben reggelizik. Kit érdekel már, hogy mi történt az ausztrál kengurukkal, vagy éppen mit csinált Obama.
Legalább nézne valami értelmes csatornát amit én is szeretek. Mondjuk MTV-t. Na az tényleg jó, de nem a legjobb mivel mostanában azon sem játszanak Jonas Brothers dalokat.
Anya pedig épp a reggeli elkészítésével van elfoglalva ami napról napra lassabban megy neki a hasa miatt. Nem hiába hisz a hetedik hónapban van és ezáltal akkor hasa van mint két nagy kosár labda. Sokszor elgondolkozok rajta, hogy vajon hányas ikreket fog szülni mivel emlékezeteim szerint mikor Sammel volt terhes alig volt hasa. Most meg mintha hármas ikrekkel lenne terhes. Remélem ez csak az én hülye agyamban fordult meg és semmi valóság alapja nincs. Pedig nyugodtnak kéne lennem mivel állítólag az orvos szerint kislány lesz. Remek egy újabb Sam és amilyen szerencsém lesz a szakasztott mása lesz. Bele haltak volna ha apával történetesen egy fiút hoznak össze ?
Egyáltalán kinek a fejéből pattant ki, hogy legyen még egy gyerek. Könyörgöm már mind a ketten elmúltak negyven évesek, anya pedig ha annyira babázni akart ott volt a munkahelye mivel egy óvodában dolgozott. Az pedig tele van kisgyerekekkel akik szót fogadnak neki.
És mi lesz akkor ha pont olyan lesz mint én? Nem hozzák haza a kórházból vagy mi? Ha pont ugyan olyan rossz, neveletlen, hisztis…
- Bev hányszor mondtam már el, hogy ne játssz a telefonoddal az asztalnál- anya a derekára tette a kezét és összehúzta a szemöldökét közben pedig rosszállóan nézett a kezemben lévő készülékre. Az égnek emeltem a fejem majd a zsebembe csúsztattam azt. Tehetek én róla, hogy a legváratlanabb pillanatokban jönnek a legjobb ötleteim amiket, hogyha nem írok le rögtön elfelejtem. Mi van akkor ha pont ebben a pillanatban pattant ki a fejemből egy olyan történet ami akár világ siker is lett volna.
Nem nekem el kell tennem mivel anyának az asztal az egy szent hely ahol a család együtt van. Milyen gondolkodás már ez?
Mérgesen kifújtam a levegőt és elkezdtem kanalászni a zabkásámat és úgy küldtem bunkó pillantásokat felé.
- Egyébként hányszor mondtam már azt, hogy ne beszélj Sam előtt csúnyán- jutott az eszébe anyának én pedig küldtem egy gyilkos pillantást a húgom felé. Árulkodó.
- Nem beszéltem csúnyán- csattantam fel és eltoltam előlem a tányéromat- A kuss szinte már alap szó. Majd ha ennyi éves lesz mint én majd megtudja.
- Inkább ebben az évben koncentrálj a németre-szólalt meg ismét hangja pedig most nyersebben szólt. Már megint az-az ostoba német. Az iskola még csak ma kezdődik, de már a jegyeim járnak az eszébe- Ajánlom, hogy jól írd meg a belépő dolgozatokat ha nem akarod azt, hogy fájó következményei legyenek- fenyegetett szokatlan nyugodtsággal ami nála nagyon rossz jel volt. Vagyis durva dolgokat fog velem művelni.
- Öh oké- bólintottam majd felvettem a földről a táskámat és amilyen gyorsan csak tudtam felálltam nehogy mondjon még valamit apa is. Valahogy nem szeretem mikor ilyen kemények. Habár velem mikor nem voltak azok. Nem azt mondom, hogy nem szeretnek és mindent meg is kapok, csak azt nem szeretik, hogy nem tudnak megfékezni mivel mindig a saját fejem után megyek. Ami valljuk be őszintén nem vezet jóhoz.
- Oh és kicsim szólj Liamnek, hogy ma palacsintát sütök szóval, ha van kedve nyugodtan jöjjön át- szólt utánam anya kedvesen én pedig visszafordultam. Mosolygott miközben mondta. Hát igen a szüleim úgy tekintenek rá mint a saját gyerekükre mert annyit van nálunk. Épp úgy ahogy az Ő szülei is rám. A két család tökéletes összhangban van egymással. Na jó inkább csak én és Liam.
- Jaj drágám úgy is tudod, hogyha nem sütnél akkor is látnád- motyogta az orra alatt apa én pedig csak mosolyogva megcsóváltam a fejem és becsuktam magam mögött az ajtót. Majd ugyan abban a pillanatban egy szürke motor állt meg a házunk előtt majd néhány pillanat múlva sofőrje levette sisakját majd hanyagul göndör hajába túrt és szélesen elvigyorodott mikor meglátott az ajtóban.

Öt legfőbb ok amiért gyűlölök nővér lenni !
1.A szobádat úgy használhatja mintha a sajátja lenne, Te pedig szó nélkül tűröd, hogy kotorásszon a cuccaid között. Ha pedig szólsz a szüleidnek azok nyugodt hangnemben azt válaszolják : Testvérek vagytok, közösködnötök kell.

2. El kell viselned, hogy összehasonlítgatnak benneteket pedig kilenc év van köztetek.

3.  Nem beszélhetsz csúnyán a saját szobádban mert Ő még kicsi.

4. Életed felét azzal töltöd, hogy a kis taknyosra kell vigyáznod mivel a drága anyád épp terhes a harmadik testvéreddel.

5. Ha pedig kifakadsz a szüleid csak annyit mondanak: De hát Beverly te vagy az idősebb neked kell példát mutatnod neki. 

16 megjegyzés:

  1. isteni lett!;)
    nagyon tetszik az új történeted! tök jól kitaláltad a sztorit!
    várom a szombatot!
    puszi, Fancsi.

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Nagyon jó rész lett! :P
    Bevallom titkon reménykedtem benne,hogy a héten több részt hozol. :/ :D
    Siess a kövivel. ♥
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  3. Ejha ez is nagyon jó rész lett.:D Amúgy egyetértek az előttem szólóval, mivel én is reménykedtem picit.:$$ Már alig várom a szombatot:D ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy meghoztam az újrészt.:$ http://the1direction.blogspot.ro/

      Törlés
    2. legyenmárszombat.légyszilégyszilégyszii.:DD
      már alig várom azújrészt.:D
      amúgy nálam már van megint.:$ http://the1direction.blogspot.ro/

      Törlés
  4. A rész nagyon jó lett!
    Csak így tovább!
    Várom a kövit!
    :)

    VálaszTörlés
  5. háhá ;d
    NEM RÉSZLETEZEM!!
    VÁROM KÖVETKEZŐT!! ;dddd

    VálaszTörlés
  6. ÁH! De nagy szívás nővérnek lenni....szerencsére nálam lehet csúnyán beszélni, mert a húgom is ugyanúgy beszél XD amúgy nagyooon jó rész lett :) kár, hogy csak szombatonként hozol újat....:( (ha megszeged a szabályt nem haragszunk meg ;) ) pusszantás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. őszintén szólva nem tudom milyen nővérnek lenni mivel nekem van nővérem szóval én vagyok a 'kicsi' :D gondoltam h nem haragszotok meg xD

      Törlés
  7. Szia!
    Tök jó a történeted :D
    Lenne egy kérdésem!
    Régen volt még egy történeted, ami BTR-es volt, azt folytatod valamikor vagy abba hagyod végleg? http://btrcovergirl.blogspot.hu/
    Erre a történetre gondoltam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :D
      azt igen abbahagyom mivel már nem tudnék BTR-s törit írni :/ be kell h valjam kiszerettem belőlük :S csak hát ezt azon az oldalon nem merem nyíltan felvállalni mivel mindenki elkezdene hisztizni h átértem az 1D-re. már így is kilettem tiltva az egyik BTR-s oldalról csak azért mert mondtam valamit az 1D-ről o.O

      Törlés