2014. augusztus 29., péntek

/ Huszadik rész /

Itt a friss rész, vagyis egyben az utolsó is :D a történet végén bővebb köszönetnyilvánítást kaptok :P 


/ Zora Payne /
/ + 18 /

Ha azt mondom, hogy kényelmetlenül érzem a fiú mellett akivel felnőttem és akire úgy kellene tekintenem mint a bátyámra, furának fogok tűnni? Hát pedig akár fura, akár nem, én most pontosan így érzem magam. Furán és megállás nélkül másodpercenként Liam felé fordulok, miközben Ő teljes beleéléssel vezet. Olyan érzésem van vele kapcsolatban mintha feszült lenne valami miatt. Nem egyszer utaztam már vele és nagy ritkaság mikor nem beszél. Sőt eddig szerintem még soha nem is volt olyan, hogy esetleg nem volt témánk. Azonban most úgy ülünk egymás mellett mint két kuka. Én nem merek megszólalni mert tartok attól, hogy esetleg valami olyat mond amit később megbánt, Ő pedig szerintem nem is próbál velem beszélgetést kezdeményezni. Könyörgöm, még csak rám sem néz, akkor meg miről beszélünk. Valami bántja őt és ha nem csal a megérzésem még mindig nem tudta magát átrágni a csókunkon. Ami nem jó mert ennek az egésznek még nincs befejezése. Nagyon nincs.
- Elvitte a cica a nyelved? - kérdezem és gyengéden oldalba bököm, mire Liam rám emeli a tekintetét, majd újra a figyelmét az útra szenteli. Most az jött volna, hogy elkezd beszélni, de nem ez történt.
- Gondolkoztam. - válaszolja hosszú percekkel később ami számomra olyan minta órák teltek volna el mióta én utoljára megszólalta. Szóval gondolkozott, de mégis miről? Nem jó ha egy fiú gondolkozik. Pláne nem a ma este történtek után. Végül még örök hallgatást fogod mikor az én közelembe van. Az pedig nem lenne jó, ugyanis nekem szükségem van Liam nyugtató hangjára.
- És miről? - tudom hülye vagyok, hogy rákérdezek, de legalább addig sem áll a téma. De Liam ismét nem válaszol. Csak az ajkába harap és mélyen kifújja a levegőt, majd azt veszem észre, hogy megállítja az autót. Rögtön kinézek az ablakon és akkor tudatosul bennem, hogy haza értünk. Megrémülök, ugyanis attól tartok, hogy Liam mindjárt kiugrik az autóból, majd se szó, se beszéd nélkül felrohan a szobájába és megint nem fogok tudni vele beszélni.
Szerencsére azonban nem ez történik. Ugyan úgy ül mint eddig. Előre bámul ki az ablakon, csak a kormány nem fogja már. Ezért úgy döntök, hogy én sem mozdulok. Tudom, hogy mondani fog valamit.
- Összezavarodtam - köszörüli meg a torkát végül, de még mindig nem néz rám. Azonban az én szemöldökeim az egekbe szökkennek és úgy várom, hogy folytassa. Mégis mitől zavarodott össze? Csak nem tőle? Mert ha tőlem az elméletileg jó jel. - A szüleim egész életemben úgy neveltek, hogy testvéremként tekintsek Rád. A vér szerinti húgomként kellett szeretnem téged, de a ma történtek után már valahogy nem tudlak többé a kishúgomnak nevezni, ugyanis a rosszullét kap el ha bele gondolok abba, hogy mi lenne most ha tényleg a saját húgommal történt volna meg ez. Zora Te nem érzed furának ezt az egészet? A testvérek nem csókolóznak egymással. - tudtam én, hogy ez bántja a kicsi lelkét. Nem értem, hogy miért nem tudja túltenni magát ezen a testvér dolgon. Én soha nem úgy tekintettem rá mint a bátyámra. Hisz még csak nem is hasonlítunk, pedig a testvére nagy része valamiben hasonlít.
- Ha ez megnyugtat én soha nem úgy tekintettem rád mint a tulajdon bátyámra, pont ezért nem is tartom furának azt, hogy csókolóztunk. Szívességet kértem Tőled, Te segítettél és megtörtént. Ennyi. Nem hiszem azt, hogy bűnt követtünk volna el. - forgatom meg a szemeit és végre valahára rám néz. Barna szemei megnyugvással töltődnek meg amit jó jelnek veszek.
- Így bele gondolva, igazad van. Nem vagyunk igazi testvérek szóval kár emésztenem magam - mosolyodik el és végig simít a kezemen. Most akkor már nem fog bunkóskodni? Hogy lehet valaki ilyen hangulatember? Legalább felfogta végre azt, hogy nem vagyunk igazi testvérek. Esküszöm jó, hogy nem mondja azt, hogy menjünk el begyónni azt, hogy csókolóztunk mivel halálos bűnt követtünk el. Hirtelen azt veszem észre, hogy kikapcsolja a biztonsági övét, majd végleg kiszáll az autóból, ezért én is követem a példáját. A Lamborginit gondosan bezárja, majd mikor meglátja, hogy elindulok a bejárati ajtó felé eszeveszett rohanásba kezd. - Enyém a fürdőszoba először Pöttöm! - fordul háta és egy diadalittas vigyor terül szét az arcán. Megcsóválom a fejem a gyerek esze miatt. Nem is akartam fürdeni menni még.  Aztán hirtelen megtorpanok.
Fürdés...Liam fürdeni megy! A múlt...mikor három éve rányitottam és megláttam Őt pucéran! Hát persze...miért ne történhetne most meg ugyan ez, csak egy kicsit pikánsabb történésekkel?
Egy ördögi vigyor kúszik az arcomra és eszeveszett rohanással megyek fel a szobámba, addig Liam már elfoglalta a fürdőt. A szekrényemhez sietek és kiveszek egy hosszabb felsőmet. Hosszú, de csak éppen, hogy a fenekemet takarja el így ha járkálok néha kilátszik a csipkés fekete bugyim. Melltartót direkt nem veszek fel, hisz lefekvéshez készülődöm. És lefekvés előtt én mindig megmosom a fogom amit a fürdőszobában szoktam. Álmos vagyok, szóval nem várhatom meg míg a bátyám elkészül a fürdéssel.
A hajamba túrok és mikor úgy gondolom, hogy végleg kész vagyok és nyugodt szívvel mehetek a fürdőszobába elindulok. A helység ajtajához érve azonban elfelejtek kopogni ezért csak úgy benyitok.
Mint ahogy sejtettem Liam a zuhanyzó fülke mellett áll fél pucéran. Úgy látszik megérezte a tervemet, mivel a dereka köré gondosan egy törölköző volt takarva. Francba! Na mindegy, új terve.
- Tudom, hogy Tiéd először a fürdő, de én álmos vagyok és lefekvés előtt muszáj megmosnom a fogom. - komolyan felcsaphatnék színésznőnek mivel olyan profin hazudok.
Meg sem várom a válaszát úgy fordulok a mosdó felé, majd lábujjhegyre állok ugyanis a fogmosó poharam egy picit magas van a polcon. Amíg a poharamét nyújtózkodom, gondoskodok róla, hogy a fekete csipkés tangabugyim tökéletesen kilátszódjon a pólóm alól. A tükörből lopva látom, hogy Liam le sem tudja venni a tekintetét a fenekemről. Bingó.
A poharamat elérem, Ő pedig amilyen gyorsan csak tudja elkapja a tekintetét rólam, majd megköszörüli a torkát és elindul be a fülkébe, én pedig addigra már a fogamat mosom. De a vizet eszében sincs megindítania. Csak áll és próbál nem annyira feltűnően bámulni. Orrom alatt élvezettel mosolygok rajta. Vajon mikor törik meg.
- Már egyszerűen képtelen vagyok meglepődni a feltűnéseden. Számítottam rá, hogy valamikor megint véletlenül rám nyitsz. - nevet fel kínosan én pedig felé fordulok. A dereka köré font törölközőt gondosan fogja és hanyagul a falnak van dőlve.
- Azt akarod nekem mondani, hogy titkon vártál rám? - húzom fel az egyik szemöldökömet és megindulok felé. Lassan haladok előre és közben csábítóan mozgatom a csípőm. Mikor kellő közelségbe érek Liam arca megrémül és elkezd hátrálni. - Csak nem félsz Tőlem Li? - kérdezem bájosan, az Ő háta pedig a falnak ütközik. Megmosolyogtat a viselkedése. Kezemet a mellkasára teszem és ezzel megtapasztalom azt, hogy milyen hevesen ver a szíve.
- Pár órája mikor így néztél rám, azt kérted, hogy csókoljalak meg. - szólal meg, de hangja kicsit sem olyan mint az eredeti. Inkább izgatott és félős, amit jó jelnek veszek.
- Mond azt, hogy nem élvezted - kezdem el simogatni az ajka körüli részt. Érzékien csinálom, erre az ajkai résnyire szétválnak.
- Jól csókolsz azt meg kell hagyni - harap az alsó ajkába, de nem néz rám hanem elkezdi a plafont bámulni. Felnevetek. - Mit forgatsz a fejedben?
- Mást is jól tudok csinálni - kezdek el a haja aljával játszani. Hangom flörtölően cseng és ezt Liam is észreveszi mert a szemem közé néz. Tekintet összezavarodott és kíváncsi.
- Mire célzol? - kérdezi értetlenül az előző mondatomra utalva.
- Megmutatva könnyebb - kacsintok rá, de arckifejezése megrémül. - Bízol bennem? - kérdezem, erre Ő gondolkodás nélkül bólint. Megajándékozom egy mosollyal, majd mikor ismét szólásra akarná nyitni a száját, letámadom az ajkait.
Először nem csókol vissza, de mikor a nyelvemet erőszakosan akarom átdugni a szájába, nem tudja tovább türtőztetni magát és utat enged. Sokkal hevesebb ez a csókunk mint az előző volt. De nem tart sokáig és én vagyok az aki megszakítja. Nem tudja, hogy mi történik körülötte. Szájáról áttérek a nyakára jobban mondva a fülére. A füle mellé egy forró csókot nyomok majd vissza térek a hallószervéhez és szívni kezdem a fülcimpáját erotikusan. Aprót nyög, de tudom, hogy ez még nem olyan cselekedet ami beindítja. Abba hagyom a fülcimpájának szívását és az arcát lepem el rövid puszikkal, majd letérek a nyakára. Oda már sokkal érzékiebb csókokat nyomok és elindulok lefele a testére. Ahogy áll, úgy lepem el a testét csókokkal, közben pedig a reakcióját figyelem. Nagy szemekkel bámulja a tevékenységemet, kezeit a falnál tarja és van néhány pont mikor hidegrázás fut végig a testén az érzékiebb pontoknál.
És elérkezek a V csíkjához vagyis a törölköző végéhez. Ujjamat lágyan dugom a törölköző csíkjához, majd az anyag egy pillanat alatt csusszan a csempére, Liam pedig ott áll előttem tök meztelenül.
Egy örömteli mosoly terül szét az arcomra, természetesen farka úgy állt mint a cövek. Lassan kényeztetem merevedését a kezemmel és akkor megtörténik az amire vágytam. Az élvezettől felnyög. Ez a dolog ami erőt ad a továbbiakban. A következő pillanatba lágy puszikat nyomok a férfiasságára, Liam pedig megfeszül mikor megérzi azt, hogy mire is készülök. Érzékien szívom és harapdálom a merevedését, Ő pedig minél nagyobb élvezettel nyög a kényeztetésemtől. Mikor fejemet egy kicsit elhúzom a péniszétől, Ő rögtön nyúl és a hajamnál fogva tart még ott és nyom vissza. Élvezi! Kétség sem fér bele élvezi. Pont ezt akartam. De most, hogy elélvezett, nem kap többet. Ezért csak egy puszit nyomok farka hegyére, majd felállok a csempéről és meg akarok fordulni, hogy hagyjam magára a merevedésével, mikor ujjait a karomra kulcsolja és maga felé ránt, de annyira közel, hogy érezzük egymás leheletét is.
- Itt akarsz hagyni csak így? - kérdezi gyorsan szedve a levegőt.
- Miért ne hagyhatnálak itt? - kérdezem incselkedve és megsimogatom az arcát.
- Mert én kibaszottul akarlak! - mondja erőteljes hangon és azzal egy időben letámadja az ajkaimat.
Meglepődök rajta, hogy hirtelen milyen akaratos is lett. Ellöki magát a faltól így fordít a helyzetünk szóval most én vagyok az akit a falhoz nyom, de egy percre sem hagyjuk abba a csókolózást. Olyan érzés kerít hatalmába miközben nyelve vad táncot jár a számba mintha teljesen ki lenne már rám éhezve. És erre az érzésemre az is rátesz egy lapáttal mikor két kezét megérzem a seggemen. Tenyerével rácsap a testrészemre és a következő pillanatban lágyan emel rajtam egyet, az ajkaimról pedig rátér a nyakamra. A fülem alatti vékonyka bőrt szívni kezdi én pedig automatikusan nyögök fel a két lábamat pedig a dereka köré fogom Ő pedig erőteljesen szorít magához a seggemnél fogva.
- Hm, de akaratos lettél hirtelen - mondom nyögve miközben megint az ajkaimat falja, erre Ő felkuncog.
- A Te hibád mert egyszerűen megőrjít a tested. - válaszolja. A szívem majd kiugrik a helyéből ahogy elindul, de a csókolózást egy percre sem hagyjuk abba. Félnem kéne attól, hogy esetleg elesünk, de úgy érzem, hogy Liamre teljes mértékben megbízhatok. Botladozva halad előre és kicsit sem zavartassa magát, hogy én lábaim a derekára vannak kulcsolva.
Egy ajtócsapódás majd résnyire kinyitom a szemeimet és tudatosul bennem az, hogy Liam a szobájába hozott, majd hirtelen egy puha matracon landolok Ő pedig már felettem tornyosul a kezei pedig a mellem körül barangolnak. Érzékien simogatja a mellbimbóimat én pedig mosolyogva élvezem. Varázs kezei vannak. Hirtelen egy picit elhúzódott tőlem majd ezt követően mélyen a szemembe nézett. Borostája csiklandozta az ajkamat. - Gyönyörű vagy! - suttogta kedvesen. Fülig elpirultam és végig simítottam az arcán. Tarkójára helyeztem az egyik kezem, hogy tudjam újra az ajkait az én számhoz húzni, majd a másik szabad kezemmel a hátát kezdem el simogatni. Annyira jó érzés volt a körmeimet végig vezetni a csupasz hátán. Homlokomtól kezdve az egész arcomat végig puszilta, majd a nyakam és a vállam következett és újra vissza tért az ajkaimra. Kezeit a derekamra helyezte és érzéki köröket kezdett el rajzolni a hasam alján. Torkom égetni kezdett és akkor úgy gondoltam, hogy ideje változtatni a helyzetünkön. Ezért egy adott pillanatban lelöktem Őt magamról és lovaglóülésben a derekára ültem és végig csókoltam az egész hasán. Felkuncogott, de ismét változott a helyzet és megint én voltam alul. Kezei megindultak, de most már egészen a combomig ment. Szétfeszítette és ujjaival a bugyim alját kezdte el cirógatni. Ezzel őrületbe kergetve engem.
- Liam, kérlek...- ziháltam miközben ajkaival a nyakamat szívta ki. Fenekembe markolt én pedig nyögtem egy erőteljeset. Fejét vissza húztam egy csókra és bele haraptam az alsó ajkába, erre éreztem, hogy az ágyéka megint megfeszül. Az ujjai a bugyim oldalán voltak, majd lassan húzta le az anyagot.
És akkor a szemeim káprázni kezdtek. Nyelvét lassan vezette a vaginámhoz. Érzékien kezdett el körözni bennem. Éreztem, hogy nedvesedni kezdek, de Liamet még ez sem taszította vissza. Minél jobban élveztem Ő annál érzékiebben csinálta és lassan. Mintha élvezte volna a szenvedésemet. Imádtam amit a nyelvével velem csinált. Mikor elérte azt a pontomat a hajába túrtam bele és hirtelen minden jó érzés megszűnt. Csalódottan nyitottam ki a szemeimet, de akkor ajkait megéreztem a mellemnél. Lehúzta a felsőmet és mikor ez sikerült neki a nyelvével a mellbimbóimmal kezdett el játszani. Megőrjített ezzel az egésszel. Nem akartam mást, csak végre magamba érezni. Úgy döntöttem, hogy ideje a tudatára adni ezért egy ügyes mozdulattal magamra húztam.
És akkor minden lelassult. Egy éjsztvesztő gyönyört éreztem magamban. Nem kellett sok és máris megtaláltuk a közös ritmust. Lassan mozgott bennem és pedig minden egyes másodpercet élveztem. Hátam megfeszült körmeimet pedig a hátába fúrtam amire Ő felmorgott. A halk nyögéseim egyre hangosabbak lettek. A G pontot megérintve jutottam el oda, hogy nem bírom.
- Liam! - sikítottam a nevét mikor éreztem, hogy mindjárt eljön az a bizonyos pillanat. Száját az ajkaimra tapasztotta így próbálva lenyugtatni engem.
- Mindjárt...- kért és a hajába téptem, majd még erősebbet lökött rajtam. Ez volt az a pillanat mikor mind ketten egyszerre értünk el a csúcsra. Kifulladva csókolt meg ismét majd le feküdt mellém és a mellkasához húzott, hogy aztán tudja a hajamat simogatni. Csak feküdtünk én pedig mosolyogta. Valóra vált az álmom...megkaptam Liamet.


Gondolom most mindenki totál összezavarodva nézi a képernyőt ugyanis nem értitek azt, hogy hogyan lehet így abba hagyni egy történetet. Igen, tudom hogy fura vége lett, de szerintem pont jó ez ahogy így van. Ugyan ez a történet arról szólt, hogy ha valaki nagyon harcol és mindent megtesz akkor igen is megkaphatja amit akar. Zora álma az volt, hogy Liamet kaphassa meg, ha nem is örökre, de legalább egy éjszakára. És megkapta. Pont ezért gondoltam, hogy nem lenne érdemes tovább írnom. Lehet sokan nem értetek egyet ezzel, de ha bele gondoltok rájöttök arra, hogy igazam van :)
És most jön az, hogy mikor jön a következő történetem. Nos mióta elkezdtem ezt a történetet úgy gondoltam, hogy augusztus 29.- én akarom feltenni az utolsó részt mert lehet, hogy soha többé nem lesz új rész és akkor legyen már egy fontos eseményen vége a blognak. Ez a harmadik év ahol ezen a blogon is Boldog születésnapot kívánok Liamnek :D először mikor 19 volt akkor írtam itt az első történetem, és most mikor 21 lett, már a 16.- ik történetemet írom :) elképesztő nem?
Nem, nem kell megrémülnötök nem lesz vége a blognak, csak időt kérek ugyanis egy kemény iskolába kezdem meg a tanulmányaimat és még nem tudom, hogy hogyan alakulnak a dolgaim. Meg kell szoknom a sulit és utána ha ez megtörtént jövök az új törimmel.
Addig is Boldog Szülinapot Liam James Payne!!!!!!!!!!!!

8 megjegyzés:

  1. OMG hát remélem első komi :D

    So istenem, ez az tudsz te asszony! Ajj de büszke vagyok rád, megérte az sok 18+-as történet küldözgetése :D IMÁDTAM a sztoridat és természetesen megértem, hogy most sokáig nélkülöznöm kell a létfontosságú blogodat U o U nem, nem viccelek tényleg az. Minden reggel, délelőtt,délben,délután, kora este és este is megnéztem, hogy van-e új rész. Szóval ahw most mit fogok olvasni? qwq Nya~ a fő, hogy jól menjen a suli szóval Ganbatte!

    Chu~Hime-sama♥

    VálaszTörlés
  2. Én egyet értek veled ugyanis pont jó ez így imádtam ezt a történetet és sajnálom hogy vége lett. Azt hittem már hogy soha nem vallja be Liam hogy bejön neki Zo. Amikor elkezdtem olvasni és láttam hogy +18-as már tudtam hogy jó lessz és nem tévedtem. Na de nem is akarlak nagyon feltartani csak még annyit hogy megtisztelnél azzal ha elolvasnád az enyémet. Mármint én is írok egy Liam-es blogot. Előre is köszönöm és sok sikert a sulihoz!!!!
    littlethings-nomorewords.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. Tudtam :PP hihi.. istenem, baszki Liamet olyan dögösnek írtad le és remélem ilyen élőben is :P
    Remélem be tudsz majd illeszkedni a suliba és minnél hamarabb meg tudod szokni, mert az írást nem szabad abba hagynod, hiszen hihetetlenül írsz, egyszerűen magával ragad minket minden egyes betű.
    Pont csörgött a sütő órája kész lett a pizzám leülök a szobámban, hogy végre enni kezdek, mondom megnézem gyors a blogom láttam fent van az utolsó rész. ooh mondom :DD nagyon megörültem.. félre toltam a pizzámat és olvasni kezdtem xD szóval érezd nagyon megtisztelve magad, mert a kaját elhalasztottam :P xD na jó viccelek, de ma egész hülye vagyok,mint mindig :)
    jaa..és még valami.. haragszom rá, mivel én is ezt a képet akartam kitenni a mai részemhez a blogomra :////
    remélem sikerülni fog a suli.. :D
    Boldog szülinapot Liamnek :)
    ui: szerintem ez lett az eddigi egyik leghosszabb komim itt nálad :D

    VálaszTörlés
  4. Huhaa! Egyszerűen eszméletlen történetet írtál megint, nekem nagyon tetszett ez is. :D
    És végül örülök hogy.lefeküdtek egymással, mert az véglis valaminek a végét de valaminek a kezdetét is jelenti az életükben. :D
    Én csak gratulálni tudok, hogy ennyi kitartásod és ihleted van, és mégha személyesen nem is ismerlek de büszke vagyok rád! :D
    Sok sikert az új sulidba és kíváncsian várom az új történeted. :D xoxo <3 ^^

    VálaszTörlés
  5. A legjobb történet amit valaha olvastam imádtam <3
    Nem baj h így lett vége, mert szerintem ez sokkalta jobb igy (izgató) :*
    Csak így tovább :) Várom a következő történeted ;)
    Sok sikert az életben :)
    BB:)
    #imádomazírónőt :)

    VálaszTörlés
  6. Drága - Egyetlen Do_Payne!

    Először is:

    Csak azért írok most, mert idáig össze kellett szednem a gondolataimat, amiket megpróbálok ide leírni.

    Mint már azt említettem, hogy ez egy igen egyedi történet volt, erre csak büszke lehetsz, mert egyszerűen olyan egyedi, hogy az hihetetlen. Nem sugárzik róla a sablon, mert nem az. Azért nem, mert egy nagyszerű lány írta meg, aki nem tud sablonosat írni. Egyszóval, nekem nagyon, de nagyon tetszett ez a történeted is, sőt! Imádtam! :3

    Másodszor:

    Megértelek, amiért nem fogod most gyorsan hozni a következő töridet, igaz, hogy én még nem járok ott, hogy másik iskolába járjak, de megértelek. Csak gratulálni, és remélni tudom, hogy sikeresen fogsz teljesíteni az iskolában!

    Harmadszor:

    A design tetszik, imádom, ez sokkal jobban tetszik, mint amik eddig voltak! De tényleg!

    Léptem, nem lett valami hosszú a komi, de azért a lényeget leírtam Neked, és nem kell sietned az új sztorival, mert mi tudunk várni!

    További szép napot, és nyarat - már, ami maradt belőle - kívánok Neked!
    Linden Sky xx

    VálaszTörlés
  7. A Design valami tömör gyönyör *--* Kár hogy vége a story-nak :/ Várom a kövi töridet is :)

    VálaszTörlés
  8. Zora végül megkapta Liam-et :) Nagyon jó volt ez a történet. Várom hogy visszatérj ide :) <3

    VálaszTörlés