2014. augusztus 1., péntek

/ Kilencedik rész /

Hejjaaa!!! Rengetek komit kaptam szóval egyertelmű volt, hogy nagyon hamar felteszem a kövit...csak egy napot kellett várnotok, szóval egész jó vagyok :P komizni még mindig nagyon ér ;)


/ Liam Payne /

- Édes kisfiam, elmondanád nekem, hogy mint csinálsz a nap minden percében? Ugyanis akár mikor szeretnék veled beszélni, soha nem veszed fel a telefont, vagyis elérhetetlen vagy a számunkra! - esküszöm néha hiányzik anyám ' kedves ' beszédje. Néha elgondolkozok rajta, hogy vajon meddig fog úgy kezelni mint egy óvodást. Tizennyolc éves korom óta járok az egyetemre, vagyis azóta már nem lakom otthon, de anya még mindig nem törődött bele, hogy többé nem vagyok az Ő pici fiacskája akit mindentől meg kell óvnia.
És ha bele gondolok abba, hogy milyen cirkuszt levágna ha megtudná, hogy direkt nem veszem fel neki a telefont. Esküszöm, örök hálám az okos telefont feltaláló személynek, mert neki hála kijelzi a hivó nevét, igy én mindig tudom, hogy mikor hiv az anyám és megspórolok egy csomó unalmas percet.
- Bocsi, de tudod, hogy van ez - hangom átlagosan cseng ugyanis kicsit sem érzem úgy, hogy valamiért bocsánatot kellene kérnem. Elküldtek otthonról, akkor meg viseljék a következményeket. Mindenki törődjön bele, hogy Londonba élek, - noha a hátam közepére sem kívánom a várost. Számomra örök életemben Wolverhampton marad a lakhelyem. És az ígéretemet be fogom tartani amit Zorának tettem, vagyis ha elvégzem az egyetemet veszek egy házat ahol csakis ketten fogunk élni. De szerintem az egyetemet nem fogom elvégezni ha így folytatom, de nem érdekel. Gyűlölök itt lenni és csakis kényszerből viselem el ezt az egész kalamajkát.
- És mit csinálsz éppen most? Ugye nem zavartalak meg semmiben? - anyám hangja boldogan csilingel és ahogy ismerem, még a könnyei is kicsordultak az örömtől. Ritka gyenge szíve van, ami azt jeleni, hogy bármilyen kis semmiségen el tudja sírni magát.
- Jelen pillanatban, készülök...- és azzal feltápászkodom a koszos földről, majd a piszkos kezemet megtörlöm a farmeromba és lenézek az autó kerékre amit épp az előbb cseréltem ki. Igen, megint autót szereltem, jobban mondva csak gumikat. Az egyik haveromnak tegnap éjjel totál elkoptak a versenyautóján a kerekek és engem kért meg, hogy ma cseréljem ki őket. Hát igen még itt is elterjed a tehetségem. Nincs olyan autó amit ne tudnék megbütykölni. És mindezek mellett még a versenypályán is kemény vagyok. Autók, sebesség ez az én szenvedélyem. De ezt a szüleim nem tudják megérteni. Talán ez miatt jó, hogy nem élek otthon, mivel itt nyugodtan tudom csinálni a dolgom, míg otthon állandóan titokban kellett járnom. Még jó, hogy Z mindig megengedte, hogy használjam a garázsukat. - órára. Igen, órám lesz szóval sietnem kell. - bunkó dolog hazudni, pláne a szülőknek. De az igazat mégsem mondhatom meg neki. Rögtön szörnyet halna ha megtudná, hogy ma megint egész nap autókat javítottam, este pedig megyek versenyezni. Nehogy már miattam haljon meg a szerencsétlenje. Hisz én vagyok az egyetlen kisfia aki miatt úgy aggódik.
- Liam én annyira büszke vagyok Rád. Már most tudom, hogy Te leszel a legjobb vezető aki valaha a hivatal élén állt. - felhorkantok és örülök neki, hogy anya ezt nem személyesen mondta. Persze, biztos én leszek a legjobb hivatali vezető. Én aki még csak egy házat sem tudok lerajzolni. Sőt olyan bénán rajzolok, hogy senki nem tudja kibogozni, hogy mi van a papiron. Akkor mégis, hogy lehetek én a legjobb vezető? Ja, úgy hogy mindenki azt hiszi, hogy én vagyok az egyetemen a legsikeresebb diák. Szerintem engem kevernek Niallel. Neki kéne a hivatal élére állnia. Franca, hogy nem rokon vagy Payne. Örökbe fogadhatnánk Őt is, Zora mellett már úgysem tűnne fel senkinek sem. Oké, ez buta volt. Zo nem tehet róla, hogy az igazi szüleinek nem kellett. Még jó, hogy nem kellett, ugyanis akkor nem lett volna a húgom. Mi lett volna velem nélküle?
- Vagy nem - motyogom az orrom alatt és a vonal másik végére hirtelen csend telepszik. Remélem meghallotta mert akkor megint magyarázkodhatok. - Egyébként miért hívtál? - telem el gyorsan a témát.
- A húgod végett - anya hangja hirtelen mogorvára változik az én arcom pedig rögtön elkomorul. Miért akar velem beszélni Zoráról? Hisz pár hete beszéltem vele és akkor még nem volt semmi baja. Tuti, hogy megint elkövetett valami hülyeséget és most zűrben van, anyáék pedig nem beszélnek vele.
- Mi történt Zorával? - kérdezem a kelleténél egy kicsit keményebben.
- Tegnap Clairrel elment egy felnőtteknek szóló klubba, majd az apáddal a rendőrségen szedtük össze. - oké, erre nem gondoltam. Nagyon nem! Hiszen Ő az én kicsi Zo-m aki annyira ártatlan meg minden. Soha nem szerette az őrült vad bulikat. Vagy igen?
 Őszintén megmondva mióta elkerültem az egyetemre eltávolodtunk egymástól. Mikor otthon vagyok hiába próbálok közelíteni felé, Ő titokzatos módon mindig lelép otthonról és általában olyan béna kifogásai vannak, hogy az egyik barátnője pizsipartit szervez. Gőzöm sincs, hogy hány legjobb barátnője van, ugyanis én úgy tudom, hogy csak Clairel táplál nagyon közeli viszonyt.
- Ugye nem esett semmi baja? Mármint nem keveredett verekedésbe, vagy nem erőszakolták meg? - szó szerint lever a víz ahogy ezekre a szörnyűségekre gondolok.
Esküszöm ha valaki csak egy ujjal is hozzá nyúlt a húgomhoz, áthajtok a torkán. Komolyan, Zorával senki nem pacázhat, csak a testemen keresztül! Látszik, hogy nem élek otthon máris minden a feje tetejére áll. El sem tudom őt képzelni a rendőrségen. Szegénykém mennyire meg lehetett rémülve mikor a klubbot ellepték a zsernyákok. És én nem voltam ott, hogy megvédjem pedig megígértem neki. Nem csoda ha haragszik rám.
- Kitűnően van. Igaz kapott egy jó nagy fejmosást Tőlem és az apádtól is, pluszba még Clairtől is pár napig el lett tiltva, és most nem beszél velünk, de ha ezeket leszámítjuk jól van. Tudod hogyan van ez fiacskám, serdülőkorban van és azt hiszi, hogy övé az egész világ. Gondolom magadra ismersz, hiszen ennyi évesen Te is azt hitted, hogy a világ ura vagy és felültél arra a micsodára, majd széttörted a fél tested. - hangjában halk kuncogást vélek felfedezni ami engem is megmosolyogtat ugyanis elő törnek a régi emlékek.
Az a bizonyos serdülőkor amitől anyám mindig úgy rettegett. És így bele gondolva nem csoda, hogy félt. Amint betöltöttem a tizennyolcat a nagyszüleimtől kikönyörögtem egy méregdrága verseny motort. Jogsim nem volt, viszont tapasztalatom az rengeteg ugyanis Z-vel és még pár haverral egy vastelepen összeszereltünk egy eléggé jó kis motort amivel aztán a wolverhamptoni bányatelepen hajkurásztunk. Viszont amit a szülinapomra kaptam kétkerekű csodajárgányt a nyomába sem ért a rossz vasnak. Nagy csávó voltam és rögtön ki akartam próbálni. Emlékszem, hogy aznap egész nap szakadt az eső és csak estére állt el, igy a pálya tiszta sár meg pocsolya volt ami azt jelentette, hogy totál biztonságtalan. Érdekelt engem? Nem! Sisak nélkül ültem fel a vadonatúj motoromra, majd rögtön az első kanyar után kicsúszott alólam a sár és a viz miatt. A járgány használhatatlanná vált, a fejemen vagyis pontosan a hajam között még mindig maradandó nyom van ugyan olyan agyrázkódást kaptam, na meg a jobb térdemben lévő csontos is ripityára törtek. Hónapokig nem tudtam járni. De soha nem bántam meg, sőt most is ugyan azt csinálnám mint akkor. Élveztem.
- Azért engem a rendőrségre soha nem vittek be. - kérem ki magamnak büszkén. Tényleg büszke vagyok magamra, ugyanis nekem eddig még nem adódott dolgom a zsarukkal. Ezek szerint a kicsi Zo bekeményitett, de rendesen. Ő az én húgom ! A helyemben bosszulja meg a szüleinknek azt, hogy elküldtek Londonba.
- Ebbe szerintem ne most menjünk bele. Nem akarom nagyon az idődet rabolni.
- Nem zavarsz. - sietek a válasszal, ugyanis még több mindent meg akarok tudni a családról. Kiváncsi vagyok, hogy mit történnek otthon mig én nem vagyok otthon. Úgy néz ki, hogy nagyon zajlik az élet nélkülem is. Hát persze, hiszen én nélkülözhető vagyok.
- Lelkiismeret furdalásom lenne ha miattam késnél el az órádról. Szóval inkább a lényegre is térek - már majdnem félbe szakítom, hogy sehonnan nem kések el, de aztán gyorsan észbe kapok, hogy az előbb azt hazudtam neki, hogy órára megyek.
- Te, apa és Zora, soha nem vagytok a terhemre. - ez után tuti megint bőgni fog. De ha egyszer ez az igazság, akkor ez van. Nem fogok hazudni az anyámnak. Hiányoznak és kész.
- Most könnyítettél a lelkiismeretemen ugyanis egy hatalmas szívességet szeretnék Tőled kérni - hallom ahogy kifújja az orrát, de szerencsére hamar összeszedi magát, miközben én kíváncsian várom azt a szívességet. Kíváncsi vagyok, hogy mit akar Tőlem kérni. - Tudod meséltem azt, hogy az apádnak egy fontos tárgyalás miatt Franciaországba kell mennie egy egész hónapra, és úgy adódott, hogy én is vele mehetek. - hangja izgatottan cseng ami nem is csoda. Ugyanis apa soha nem szokta magával vinni semmilyen üzleti útra. Most meg kerek egy hónapra elviszi magával. Ez kedves gesztus Tőle. Már csak azt nem értem, hogy miért kedveskedik anyának. Tuti, hogy csinált valamit és most igy akarja kiengesztelni.
- Biztos mind ketten élvezni fogjátok ezt az egy hónapot. Franciaország király hely lehet. - egy kicsit irigy vagyok, mivel nyugodtan az egész családot magukkal vihetnék mint régen. Szinte minden harmadik hónapban kirándulni jártunk. Azok voltak a szép kis idők.
- Én is ebben reménykedek, csak az a baj, hogy közbe jött egy kis probléma. Még pedig Zora - a húgom nem probléma ! Remélem ez nem mondták a szemébe, mert menten kifutok a világból. Egy olyan lánnyal mint Zo okosan kell beszélni, ugyanis árva és ez miatt nagyon gyenge a lelke. Én már csak tudom, hisz vele nőttem fel. Sülve- főve együtt voltunk és merem azt mondani, hogy úgy ismerem már mint önmagamat. - Egészen a hétvégi incidensig úgy volt, hogy maga marad otthon, de ez után az akciója után nem merjük otthon hagyni egy hónapig egyedül. A végén még felgyújtaná a házat, vagy még rosszabb. És ugyebár itt jössz képbe Te...
- Én? - kérdezem meglepetten és a telefonomat a másik fülemhez tartom, ugyanis mindent tisztán akarok hallani. Összezavarodtam, de rendesen.
- Igen Te - ismétli meg magát, mire én csak hümmögök. - Liam hatalmas kérés lenne ha pár napig esetleg hétig, kimaradnál az egyetemről és vigyáznál a húgodra? - kis híján felsikoltok az örömömbe. Még, hogy gond? Ez a világ legjobb ötlete. Haza mehetek és Zo-val lehetek úgy otthon, hogy anyáék nem lesznek otthon. Titkolózás nélkül mehetek versenyezni meg minden. Végre szabad lehetek ! - Apáddal úgy gondoltuk, hogy Te vagy az egyetlen akire Zora igazán hallgat. Ha te lennél vele pár napig szerintem észhez térne és rájönne arra, hogy nem jó dolog az ha bajba keveri magát. Utána rögtön vissza mehetnél az egyetemre. Nem kell egy hónapig Wolverhamptonban maradnod.
- Öhm...- nem birok megszólalni az örömtől. A hajamba túrok és a piszkos kezemmel elkezdem az orromat piszkálni. Valahogy úgy kell megszólalnom, hogy ne vegye észre azt, hogy mennyire örülök. Legszívesebben ordítani lenne kedvem a boldogságom.
Még, hogy nem kell otthon maradnom egy hónapig. Eszembe sem jutna vissza jönni pár nap után. Majd szépen a szüleim érkezése előtt egy nappal visszajövök Londonba. Ők pedig még csak nem is fognak róla tudni. Az egyetemen úgysem fogok senkinek hiányozni, hisz eddig sem nagyon jártam be. Olyan mintha nem is itt tanulnék. Viszont Wolverhamptonba mindenki tudja, hogy ki vagyok és elfogadnak olyannak amilyen vagyok. Kivéve a családomat, de ez nem lényeg hiszen Paynek.
- Tudom hatalmas kérés otthagyni az egyetemet, de szükségünk van rád...jobban mondva a húgodnak. Én személy szerint aggódok érte és az apád is. Zora még olyan kis fiatal és most próbálja nyitogatni a nemlétező szárnyait. Kell valaki aki oda figyel rá pár napig.
- De miért csak pár napig? Aztán mi lesz vele? - húzom össze a szemöldökeimet kérdően.
- Nem kérhetem azt, hogy egy hónapig maradj ki az iskolából ! Pár napig Te vigyázol rá, és utána majd kitalálunk valamit. - istenem, mert nekik mindent túl kell bonyolítaniuk.
Úgy viselkednek szegény lánnyal mint valami dedóssal. Mondjuk pedig nyugodtan kérhetné azt, hogy menjek haza. Sőt azért sem haragudnék meg ha arra kérne, hogy az egész köcsög egyetemet hagyja a francba. Milyen király lenne már. De ez sajnos soha nem fog megtörténni.
- Pedig ez nem nagy kérés. - vonom meg a vállam unottan és örülök neki, hogy nem lássa az arcomat. Ki lenne bukva ha megtudná, hogy mit gondolok az egyetemről, vagy a hivatalról.
- Ezt meg, hogy érted? - kérdezi érdeklődve. Bele sem merek gondolni, hogy most miken töri a buksiját. Azt hiszem ideje lenne megszakitani ezt a beszélgetést. A végén még rájön, hogy utálom a jelenlegi életemet. Pedig ezt nem tudhatja meg, mert akkor az apám kitekerné a nyakamat. Az pedig nem szeretném, na meg azt sem, hogy kitagadjon.
- Csak úgy, hogy nagyon fontos a számomra Zora, és szerintem is ideje már, hogy egy kicsit elbeszélgessen velem. - remélem ezzel a válaszommal megelégszik.
Amúgy ha azt vesszük igazat mondtam. Tényleg ideje már, hogy végre szemtől szembe leüljek a húgommal és átbeszéljük a dolgokat. Most legalább nem fog tudni elmenekülni előlem. Ha kell mindenhova vele fogok menni. Azért azt nem akarom, hogy a húgom ilyen fiatalon börtöntöltelék legyen. Ez azért durva és egyben ciki. Szóval el kell magyaráznom neki pár dolgot. Mondjuk azt, hogy meddig húzhatja a szüleink agyát és hol húzza meg a csíkot.
- Olyan jó ezt hallani. El sem tudod képzelni, hogy mennyire örülök neki, hogy ilyen jó testvérek vagytok. - és már megint sír.
Most őszintén mennyi könny van a szemeiben? Nem normális dolog, hogy ennyit sír ilyen rövid idő alatt. Simán elmehetne egy nyálas filmbe szerepelni.
- Szóval mikor indultok? - terelem egy gyorsan a témát.
- Holnap este indul a gépünk, úgyhogy jó lenne ha az indulásunk előtt otthon lennél. - ez nem lehet igaz. Ennyi jó hír egy napra nekem túl sok. Holnap mehetek haza ! Ez klassz.
- Az első vonattal megyek haza ! - mondom boldogan és gyorsan megszakítom a vonalat.
A telefonomat vissza csúsztatom a farmerom zsebébe majd elkezdek magamba táncolni. Igen van ilyen Liam féle tánc amit akkor csinálok mikor nagyon boldog vagyok. És most rettentően boldog vagyok, hisz már holnap haza mehetek és egy hónapig még csak London közelébe sem kell jönnöm. Remélem nagyon lassan fog eltelni ez az egy hónap.
Gyorsan leporolom a ruháimat, majd összeszedem a cuccaim és sietős léptekkel elindulok vissza a kolesz felé. Szinte betöröm az ajtót olyan hévvel megyek, majd rohanok a szekrényem felé, hogy tudjam elő venni a bőröndömet. Az összes kezem ügyébe kerülő ruhámat bele dobálom, majd mikor kész leszek lehuppanok az ágyamra és az ölembe fogom a laptopomat, hogy tudjam megnézni mikor indul reggel a legelső vonat Londonból Wolverhamptonba.
Nagyban böngészek mikor ismét nyitódik az ajtó és Niall jelenik meg a szobában. Kezeiben egy csomó könyvet cipel ami nála azt jelenti, hogy megint egész éjjel tanulni fog. Biztos megint előre tanul a vizsgákra.
- Mi ez a nagy öröm barátom? - kérdezi és leül mellém az ágyra miközben a könyveit a padlóra dobálja. Fogalmam sincs, hogy hogy birt idáig elhozni ennyi dög nehéz könyvet.
- Holnap megyek haza és egy hónapig vissza sem jövök. - újságolom boldogan, de Ő csak megcsóválja a fejét.
- De Liam, két hét múlva kezdődnek a vizsgák és Te még semmit nem tanultál. Nem léphetsz most le ! - rosszabb mint az anyám. Mert nekem pont egy ilyen kis stréber szobatársat kellett kifognom. Arca kipirul ahogy leszid ami eléggé vicces.
- A húgomnak szüksége van rám - mondom egyszerűen.
- Fontosabb számodra a húgod, mint az egyetem ami az egész jövődre kihat? - kérdezi lekezelően. Legszívesebben megráznám amiért a szájára merte venni Zo-t. Az én húgomról senki nem beszélhet csak úgy.
- A húgom még a saját életemnél is fontosabb. Szerintem ezzel mindent elmondtam. - válaszolom nyersen, majd lecsapom a laptopom tetejét és kimászok az ágyból és elindulok egyenesen a fürdőszoba felé. Nincs kedvem Niallel veszekedni. Ő nem ért meg engem. Zorának szüksége van rám és nekem is szükségem van  rá...



47 megjegyzés:

  1. Wááá!!!!
    Ez nagyon csúcs rész lett. És tudtam. Liam fog rá vigyázni. Most legszívesebben sikítanék. A Payne testvérek újra együtt. Liam olyan cuki. Remélem nem fog megbukni. :/
    xx Ana

    VálaszTörlés
  2. kövit ! :D olyan jóóóóóóó..

    VálaszTörlés
  3. Imádom, istenem olyan jól írsz *~* tudtam, hogy Liamre bízzák alig várom a kövit szóval gyorsan kövit :3

    Chu~ Betti <3

    VálaszTörlés
  4. Áj em most kommentelek:-D
    Na kezdjünk neki; egyszerűen egy csodálatos rész lett. Ha szabad ilyet mondanom, nekem már most a kedvenc történetemmé vált. Olyan csodálatos, hogy arra szavak sincsenek. Liam és Zora kapcsolata olyan... édes. Igen, nincs erre jobb szó.
    Nem hittem volna, hogy Liam-et kérik meg Z felügyelésére. Minden esetre, jól tették!Én örülök neki. Bár, ha segítség kell, akkor khm... majd megyek én:-D Liam pedig enyhén szólva, szarik az egyetemre. A személyisége pedig HSUDHDHUII. (igen, ez egy értelmes szó XDD)
    Ne haragudj, hogy eddig egyáltalán nem kaptál tőlem visszajelzést, de beismerem, lusta voltam, ugyanis telefonról olvastam. De nem is lényeg; innentől számíts az agyzsibbasztásra:-D
    Ölel; Szasza, az angol professzor. Bááj:-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. látod most válaszolok a komidra :D rólad soha nem feledkeznék el te pörföket englis princ
      te inkább ne menj segiteni mert a végén még megrontanád nekem Liamet xD új szavat találtam neked hála xD
      amúgy haragszom h nem irtál :c minden egyes fejezetnél vártalak, de te nem jöttél :c miattad sirtam át az éjszakákat xD

      Törlés
  5. Beteljesült a jóslat :DD A nagy Liam Payne és Zora Payne újra találkoznak :33 TUDTAM!!!! Siess a kövivel :)
    Xoxo:Judit <3

    VálaszTörlés
  6. De jó hogy Liam képpbe jö

    VálaszTörlés
  7. Sziaa! :D
    Jól tippeltem, miszerint Liam fog vigyázni rá, amikor olvastam hogy mennyire örült hogy hazamehet, elképzeltem és eskü szeritem én izgatottabb volna mint ő :D xD
    Már kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni azalatt az egy hónap alatt, biztos valami sorsdöntő dolgok lesznek, vagyis ez a megérzésem :D
    Már nagyon várom a következő részt.. ;D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. neked a megérzéseid általában jók xD szóval ez nem igazság :P

      Törlés
  8. Nagyon jó rész lett, siess a kövivel! :D

    VálaszTörlés
  9. Tudtam, annyira tudtam. Csodálatos ez a történet *-*, siess mert nagyon várom a kövit :*

    VálaszTörlés
  10. Jó lett az új design
    Siess a kövivel

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó gyorsan kövi

    VálaszTörlés
  12. Tudtam hogy Liam is benne lesz a büntetésben
    A következőben szerepelni fog zora és Liam

    VálaszTörlés
  13. Már azt hittem hogy Liam-nak nincs köze a büntetéshez
    Mikor jön a kövi

    VálaszTörlés
  14. Nagyon jó lett az új design és a rész is :D siess a kövivel

    VálaszTörlés
  15. Szupi lett siess a folytatással

    VálaszTörlés
  16. Nekem miért nincsen ilyen tesóm????
    annyira szeretem őket de most komolyan, minidig olyan újat tudsz alkotni, amivel annyira meglepsz.. :D
    iszonyatos jó rész lett és remélem jön a kövi is hamar. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát ezt ne tőlem kérdezd xD inkább a szüleidtől xD

      Törlés
  17. Kircsi lett ez a rész is
    Siess w következővel

    VálaszTörlés
  18. Mikor jön q kövi?

    VálaszTörlés
  19. Mikor jön a kövi

    VálaszTörlés
  20. Te lány egyre jobbat produkálsz NAGYON TEHETSÉGES VAGY
    Siess a kövivel

    VálaszTörlés
  21. Harry mikor és hogyan fog feltűni?

    VálaszTörlés
  22. Ez eddig a legjobb történeted siess a folytatással

    VálaszTörlés
  23. Nagyon jó lett ez a rész is

    VálaszTörlés
  24. Klassz lett az új design
    Mikor jön a kövi

    VálaszTörlés
  25. Légyszi tedd már fel a kövit ma mert holnap elutazok

    VálaszTörlés
  26. Hey-hey!
    Oh, a fenébe, hogy eddig nem is írtam, teljesen kiment a fejemből, de most itt vagyok, és írok! :D
    Na szóval... a rész valami... valami eszméletlen jóra sikeredett, s most szeretném elmesélni azt a kis dolgot, amit én találtam ki, vagyis csak gondoltam ki xD
    Öhm... ügye Liam hazamegy, Zora kiakad, aztán mégis "jóba" lesznek, de arra senki sem gondol, hogy Ők ketten összejönnének, szóval egy olyat találtam ki, hogy Zo és Li összejönnek... igen xD Ne nézz hülyének, mert tudom, hogy az vagyok, de hát na... :D
    Mindegy is, nem is ez lesz, remélem, vagy nem, mit tudom én, a lényeg, hogy most elmondtam az én elképzeléseimet! :D
    Ölellek, Linden Sky <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. őszintén ez zseniális :D és nem nézlek hülyenek, mert nekem nagyon tetszik ;) de most erre nem tudom mit válaszoljak mert félek, hogy esetleg elárulok valami titkot és oszt már nem lesz akkora poén a történet :|

      Törlés