2014. augusztus 8., péntek

/ Tizenegyedik rész /

Helllóóó!! Jött volna előbb is a rész, de új laptopom lett és olyan ügyes vagyok, hogy elfelejtettem az e-mail és a jelszómat is a blogspoton xD így is félek kijelentkezni...ez csak én lehetek :D mindenkiiiiiii komizniiiiiiiii



/ Zora Payne /

- Most komolyan, miért vagy itt? - először nevetek mikor anya közli velem, hogy míg ők távol lesznek addig Liam fog rám vigyázni, majd hirtelen az arcomra fagy a mosoly ugyanis nagyon is valósághűnek tartom az anyám szavait. És, hogy őszinte legyek kicsit sem tetszik ez az ötlete.
Én nem lehetek napokig esetleg hetekig összezárva Liammel. Most gondoljatok bele, hogy miféle szörnyűségek történhetnek. A végén még képes lennék Őt megerőszakolni. Nem tréfálok. Liam jelenléte nagyon furcsa hatással van rám. Elég ha csak rám néz, máris a fellegekben járok és olyanokon kezdek el fantáziálni, hogy hogyan tudnám magamba bolondítani. Itt van példának a mai nap. Még Ő is észre vette azt, hogy mikor hozzám ért megremegtem az érintésétől. Pedig nem is tudtam, hogy Liam az aki fogdos. De a testem vágyik rá és pont ezért viselkedik így. És ez még csak egy érintés volt ! A kezdet, nagyon kezdet. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire szeret taperolni, - vagyis élvezettel puszilgat, ölelget, csikiz. Én pedig minden éjjel arról fantáziálok, hogy hogyan szexelünk.
Na most rakjátok össze ezt a két képet... Csak mi ketten vagyunk otthon, például tévézünk, vagy teszem azt Liam videó játékozik. Én unatkozok és hisztizek, hogy csináljunk valamit. Liam az ölébe húz és átkarolja a derekam majd megkér, hogy akkor én is játsszak vele, - megtörtént eset, de itt utána közbe szólt apa és Liam elment fürdeni majd én megláttam és azóta Ő lett az álmaim pasija. - és senki nincs otthon! Csak mi ketten. Szorosabban fogja a derekam és mondjuk bele szuszog a fülembe, amitől én totál begerjedek. Hátra fordítom a fejem és csak úgy lesmárolom. Szerintetek visszacsókolna? Elugrana? Soha többé nem beszélne velem? Vagy esetleg nem tudna nekem ellenállni? Őszintén megmondva én az utolsó variációra tippelek ugyanis ismerem magam és az olyan pasikat mint Liam. Nem tudna nekem ellenállni. Viszont ha nem lökne el magától és minél hevesebben és szenvedélyesebben csókolóznánk, az én kezem ' véletlenül ' önálló életre kelne, és meg sem állna egészen a nadrágjáig. És ha az én kezem valaki nadrágjánál van, nos akkor boldogan kezd el játszani. Liam pedig még jobban ellazulna és kérdés sem lenne, hogy mit csinálnánk a kanapén. Senki nem zavarna meg és élvezné. Mert tudom, hogy élvezné!
- Talán mert én is itt lakom? - kérdezi az egyértelmű kérdést Liam, mire én rögtön vissza zökkenek a valóságba és próbálom kihessegetni a fejemből a meztelen testét. Három év telt el az ominózus eset óta, de én azóta is úgy emlékezem rá mintha tegnap történt volna. Istenem, hogy most is mennyire megnézném Őt pucéran. Már a teste is izmosabb lett, meg már bicepsze is van.
- Tudod, hogy hogyan értettem. - mondom egy kissé mérgesen. Kíváncsi vagyok az igazságra. Tudtam, hogy a szüleim terveznek még valami büntetést a számomra, de azt hittem, hogy mikor azt mondták, hogy nem hagynak otthon egyedül egy hónapra, csak kamuznak. Rá sem gondoltam volna, hogy képesek lesznek haza ráncigálni Liamet Londonból.
- Nem, nem tudom, hogy hogyan értetted ugyanis feltűnt, hogy mennyire megváltoztál velem szembe. Régen imádtad mikor megöleltelek, most meg az előbb szó nélkül ellöktél magadtól. - állom a nézését, de egy kicsit kényelmetlenül érzem magam. Barna szemeiből árad a csalódottság és a szomorúság amit én váltottam ki belőle. Tényleg ellöktem őt magamtól, de pusztán csak azért mert meglepődtem mikor anya közölte, hogy Liam fog rám vigyázni míg ők távol lesznek. Természetes dolog, hogy meglepődtem.
- Mert nincs szükségem bébicsőszre. Pláne nem Rád! - kezeimet idegesen összekulcsolom a mellkasom előtt, Liam szemei pedig elkerekednek a meglepettségtől. Lehet, hogy megsértettem, mert a mosoly lefagy az arcáról. Nem érdemli meg, hogy így beszéljek vele. A szüleimre kellene mérgesnek lennem amiért még mindig úgy viselkednek velem mint egy kisgyerekkel.
- Mivel érdemeltem ki ezt a beszédet? Nézd Zora tudom csalódtál bennem amiért elköltöztem otthonról, de azt hittem, hogy ezt már megbeszéltük. Hisz tudod jól mennyire utálom az egyetemet! Te vagy az egyetlen aki mindig is megértett. Ne csináld velem ezt, kérlek - ez még határozottan mindig az a Liam aki három éve elment otthonról. Igen tudom, hogy utálja az egyetemet és ha tehetné kicsapatná magát, csak nem meri apa miatt. Ugyanis ez az egész egyetem is apa ötlete volt, meg London is. Liamnek meg sem fordult volna soha a fejében az, hogy elköltözzön otthonról.
- Ne haragudj Rám... én csak egy kicsit kikészültem - közel vagyok hozzá, hogy elsírjam magam. Néha annyira hülye vagyok. Mindig azokat a személyeket bántom meg akiket a legjobban szeretek. - Csak anyáék totál kikészítettek az utóbbi időben, ráadásul ma elég csúnya dolgokat vágtam a fejükhöz. - húzom el a számat szégyenkezve. Oké beismerem tényleg nem volt szép dolog a fejükhöz vágni azt, hogy meg akarom keresni az igazi szüleimet. Sőt ez nagy parasztság volt. Hisz mindent megakadt amire csak szükségem volt, soha nem kellett nélkülöznöm semmiből és mindig úgy bántak velem mintha a saját lányuk lennék. Ez van mikor nem gondolom át azt amit mondani akarok.
- Pontosan miket? - ráncolja össze a szemöldökét és miközben engem figyel úgy simogatja az állat is. Most veszem csak észre, hogy borostája van. Borosta! Istenem miért büntetsz még ezzel is? Én totál beindulok a borostás pasiktól. Erre tessék még a mostoha bátyám is azt növesztett. Mintha az nélkül nem lenne dögös.
- Hát csak azt, hogy legszívesebben megkeresném az igazi szüleimet - motyogom az orrom alatt, de Liam így is szín tisztán hallja a szavaimat és ez az arckifejezésén is meglátszik, ugyanis szemeit tiszta apróra összehúzza amikkel elég morcosan vizslat. - De mentségemre szóljon, csak meggondolatlanságból mondtam ! - teszem hozzá, hogy egy picit tisztára tudjam mosni magam. Szerintem ez megbocsájthatatlan, de mindegy.
- Őszintén megmondva alig ismerek Rád. Anyának nem is hittem el a telefonba mikor azt mondta, hogy a rendőrségen szedtek össze - az ég felé emelem a fejem és megsemmisülten kifújom a levegőt. Komolyan mi ebben a rendőrséges sztoriban ekkora cucc? Mindenki csinál hülyeségeket . - Magyarázat? - vonja fel az egyik szemöldökét majd kényelmesen leül az íroasztalom előtt álló székre és úgy helyezkedik el mint azok az emberek akik vallatni szoknak. Egyik lábát a combjára teszi majd a cipőjét kezdi egy gyengéden ütögetni. Nincs más választásom, így pontosan elé állók. Tudom, hogy addig úgysem hagy békén még meg nem tudja a teljes igazságot.
- Az Clair hibája volt! - válaszolom gondolkodás nélkül. Liam hümmögve bólint egyet és egy kicsit előre biggyeszti az ajkait. Nem érdekel, hogy anyáék mint mondtak neki. Abba a klubos dologba Clair kevert bele, én meg sajnos hagytam magam és engedtem a kísértésnek. - Könyörgött valamiért én pedig teljesítettem a kérését, és mikor visszajöttem a mosdóból az egész klub tele volt zsarukkal. Clair lelépett, én pedig ott maradtam és bevittek az őrsre. Ennyi a nagy bűnöm.
- Szóval Clair drogot venni küldött be a mosdóba ahol az árus volt, de a dolog elhúzódott és mikorra Te vissza mentél már ott voltak a rendőrök. Te Clair keresésére indultál majd meg is találtad, de Ő cserben hagyott, vagyis elment, Te pedig ott maradtál a trutyiban. Így most már világos a számomra minden. De kérdezhetek még valamit? - minek szólnék közbe? Liam úgy ismer mint saját magát. Soha nem tudtam előtte eltitkolni semmit. Mindig mindent tudott, pedig amit titoknak gondoltam azt nem is mondtam el neki, viszont Ő mégis tudta. - Muszáj neked mindig azt csinálnod amit Clair? - néz rám azokkal a nagy barna szemeivel. Pár másodpercre elveszek bennük, de szerencsére hamar összeszedem magam. Nem hiszem el, hogy az egész családom C ellen van. Hisz Molly anya legjobb barátnője!
- Muszáj neked mindig mindent ennyire tudnod? Komolyan ez már kezd idegesítő lenni. Van saját életem, ami senki másra nem tartozik! - igen, utálom ezt az egész kialakult helyzetet. Haragszom Liamre, de nem tudom, hogy miért. Csak egyszerűen távol akarnám magamtól tartani, de a másik pillanatban meg azt szeretném ha mellettem lenne és soha nem hagyna el. Bonyolult.
- Igen muszáj, ugyanis a bátyád vagyok és kötelességem példát mutatni és vigyázni Rád! - áll fel a székemről majd pontosan velem szemben áll meg és a két szemem közé néz.
Milyen tökéletes pillanat lenne Őt most megcsókolni. Tekintetem akaratom ellenére is az ajkaira vándorol. Halvány piros színű és csillog a nyáltól, és olyan csókolni valóak. Basszus el kell fordítanom a tekintetem, mert a végén még tényleg képes leszek neki ugrani és agyon csókolgatni.
Megcsókolhatnám, de az agyamba ott motoszkál az a szócska ami pár perce hagyta el a tökéletes ajkát. A ' bátyád vagyok ' . Szóval nem helyeselné azt ami épp az én agyamba motoszkál. Ő nem tud úgy rám tekinteni mint egy lányra. Ez van.
- Helyesbítek...a kötelességed lett volna vigyázni rám és jó példát mutatni, de Te leléptél és jó ha három havonta egyszer látlak. Így mégis, hogy akarsz rám vigyázni? - teszem derekamra a kezem. A feszültség a szobába szinte kézzel fogható, de nem érdekel.
- Komolyan úgy mondod, mintha én akartam volna ezt az egészet. Miért nem állsz apa elé és mondod meg neki, hogy a fia utálja az egyetemet és, hogy legszívesebben otthagyná az egészet, mert soha a büdös életben nem akarja átvenni a helyét a hivatalba? Gyerünk Zora állj elé és közöld vele az igazságot! Ugyanis én már nem egyszer megtettem. - hangjában szemrehányást vélek felfedezni amit meg is értek. Igaza van. Tudom jól, hogy mit érez ezzel az egésszel kapcsolatban.
Megsemmisülten sétálok az ágyam felé majd rogyok le rá és tenyerembe temetem az arcom. Sírhatnékom támad kedvem és ez nálam nagy szó. A suliban naponta kapom meg, hogy ribanc vagyok és szinte az összes srác azt kérdezi tőlem, hogy menyiért szopom le őket. De mégis Liammel való veszekedés sokkal jobban fáj mint a sulis dolgok. Szeretem Őt és pont ezért gyűlölöm azt mikor veszekszünk. Őszintén megmondva azt sem tudom megmondani, hogy mikor veszekedtünk. Sőt szerintem eddig még csak civakodtunk. Azonban ez a mostani nagyon veszekedésnek mondható. És ez rossz. Én nem akarok Vele rosszban lenni.
- Mi történik Velünk? - hangom halkan cseng és örülök neki, hogy az arcom előtt van a tenyerem ugyanis lehet ha ránéznék Liamre még elsírnám magam azért mert megbántottam Őt.
- Ezt, hogy érted? - kérdezi rekedtes hangon miközben megköszörüli a torkát. Fura hangja van.
- Mi eddig még soha nem veszekedtünk vagy kiabáltunk egymással. De most igen! - és felemelem a fejem, majd vele egy időben a könnyeim is kicsordulnak. Csak egyszerűen potyognak és gyorsan lecsorognak a combomra, ezzel nyomot hagyva a fehér nadrágomon. - És ez igy nagyon nem jó ugyanis Te...
- Nehogy sírj nekem hallod? Zo én soha nem tudnék rád haragudni - mellettem az ágy megmozdul majd két erős kezet érzek a vállamon. A hideg kiráz az érintésétől, de próbálok nem foglalkozni vele. Viszont szerint Liam észrevette. - Már megint megremegtél. Most félsz Tőlem, vagy undorodsz, esetleg büdös vagyok, és így próbálod a tudtomra adni, hogy húzzak el mellőled. - az utolsó mondatál kuncog és vele együtt én is.
- Csak örülök, hogy mellettem vagy - vonok vállat egyszerűen. Ezt mikor Liam meghallja egyik kezét emeli a vállamról majd lágyan az állam alá nyúl és felemeli a fejem, hogy tudjon rám nézni.
- Ugye tudod, hogy számomra mindennél fontosabb vagy és, hogy soha nem hagynálak cserben? - kérdezi, mire én bólintok egyet erre Ő a másik szabad kezével az arcomról letörli a kósza könnyeket. Az arcom tuti, hogy paprikapiros lehet, de nem nagyon érdekel. Addig a jó míg nem tudja az igazat, - vagyis azt, hogy mit is érzek iránta igazából. Szerintem nagyon kiakadna, szóval jól vannak így a dolgok. - És ez ami az elmúlt percekben történt közöttünk nem veszekedés volt, csak szimpla testvéri civakodás. Mindkettőnknek igaza volt, ugyanis hibásak vagyunk mindenben, de pont azért jöttem haza, hogy végre együtt lehessünk hosszabb ideig.
- Akkor ez azt jelenti, hogy tényleg Te leszel az én saját óvóbácsim? - kérdezem vigyorogva. Azt hiszem, hogy az ovis kislányok örülnének neki ha Liam lenne az óvóbácsijuk. Pláne még akkor mikor boxer nadrágban szteppel.
- Csak a Tiéd - kacsint felém egy ravasz mosoly kíséretében. - Szóval szót kell nekem fogadnod mindenben. Nincs buli, pia, káros anyagok. Minden este már nyolc órakor ágyban leszel - hú most aztán megijedtem.
- Esti mesét is fogsz mondani és jó éjt puszit is adsz? - kérdezem nyávogós hangon. Cuki kislány lennék. Liam csak mosolyogva csóválja a fejét, de látszik, hogy tetszik neki a kisebb szereplésem. Még színésznőnek is jó lennék.
- Amit csak akarsz húgi. Amit csak akarsz - bólogat mosolyogva majd a következő pillanatban száját ismét az arcomhoz nyomja és nyom rá egy nagy cuppanós puszit. Inkább figyelembe sem veszem, csak folytatom a mély lélegzését és próbálok nem hülyeségekre gondolni.
- Kölykök, a konyhába le, MOST! - apa erélyesen kiáltja el magát a szobám ajtajából. Észre sem vettem, hogy anyával leléptek. Túlságosan el voltam foglalva Liammel. Megforgatom a szemeimet és felállok, majd Liam karja után nyúlok, hogy tudjam felhúzni az ágyamról. Nagyon nem akar lemenni a konyhába. Megértem, ugyanis tudom jól, hogy milyen véleménnyel van a szüleinkről. Egyszerűen nem tudja nekik megbocsájtani, hogy bele kényszerítették az egyetembe.
- Esküszöm, hogy néha napján hiányzott apa - mondja Liam, amin egy kicsit meglepődök ugyanis fura ilyet az Ő szájából hallani.
Kéz a kézben, - jobban mondva én fogom Liam kezét és húzom magam után. -  megyünk le az említett helység felé, ahol a szüleink már indulásra készen állnak. Egy halom bőrönd között állnak. Anya eléggé idegesnek tűnik, talán azért mert most történik meg először, hogy ennyi ideig egyedül hagy minket. Végre.
- Szabályok - csapja össze a kezét apa. Még katonának is elmehetne, vagy diktátornak. A természete már meg van hozzá. - Reggel és este is fel kell hívnotok. Naponta legalább egyszer el kell mennetek a nagyszüleitekhez, hogy életjelet adjatok magatokról és mindezek mellett, hogy tudjanak róla meggyőződni, hogy nincs semmi bajotok...
- Képzeld el apa, én már három éve egy koleszban lakom Londonban. Mellesleg én egész idáig úgy tudtam, hogy azért kell haza jönnöm, hogy vigyázzak Zorára. - szól közbe Liam. Hát ez igaz. Nem értem, hogy apáéknak miért kell így túlreagálni ezt az egészet.
- Nincs buli. Senki nem jöhet át. Nincs késés a suliból. - folytatja tovább apa.
- A legfontosabb pedig az, hogy vigyázzatok egymásra és kerüljétek a bajt. - még jó, hogy itt van anya. Ha Ő nem lenne én már rég megbolondultam volna apa mellett.
Egy sor bólogatás és ígért után, meg egy hatalmas csontropogtató ölelés után a szüleink végül úgy gondolják, hogy ideje indulniuk ha nem akarják lekésni a gépet. Liammel a bejárati ajtóból integetünk, de mikor az autó végleg eltűnik, boldogan csapom be az ajtót és egy hatalmas vigyor terül szét mindkettőnk arcán. Vártam már ezt a pillanatot. Hivatalosan is kettesben lehetek Liammel...



59 megjegyzés:

  1. Hey-hey!
    Igen, én voltam az, én irigyellek, nem sablonos, és még tényleg nem olvastad? Akkor csak ajánlani tudom! xD
    A részt, egyszerűen imádtam, nincs belekötni valóm - nem mintha a többi bele tudtam volna -, és igen, eddig még nem szerettem az öreg fathert, de amiért adott Zo - nak egy paprika sprayt, azóta szeretem! xD
    Ölellek, Linden Sky <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem,nem olvastam,de szeretném csak sehol nem találom :c sejtettem h azóta szereted ;)

      Törlés
  2. Első komi
    Nagyon jó rész lett Kööööövvvvvvvviiiiiiittttttt

    VálaszTörlés
  3. Szupi rész lett
    Kööööövvvvvvvviiiiiiittttttt

    VálaszTörlés
  4. Istenem.
    Egyszer komolyan elfogok olvadni ha ilyen cukikat írsz! Rettenetes volt olvasni úgy hogy alig bírtam elolvasni mert éppen olvadoztam.
    Viccet félre téve. IMÁDTAM!!!!! Remek lett.
    Sok szerencsét a jelszóhoz.
    Ui.: Anastasia S. Harper vagyok csak nevet változtattam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sejtettem h nevet változtattál :D és ne olvadj el, mert akkor nem tudsz többé írni :c

      Törlés
  5. Na már furdal a kíváncsiság hogy mi lesz ebből gyorsan kövit!!!!! :)

    VálaszTörlés
  6. kezdek megnyugodni,hogy nem csak én vagyok ennyire perverz... simán beleírnák perverz dolgokat én is a blogomba, de mivel nagynéném megtalálta és elkezdte olvasni nem merek xDDD
    nagyon szuper lett.. és huhh bele sem merek gondolni mit fog Liam és Zo csinálni :PP

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát akkor ebben a töriben még sok perverzkedést olvashatsz ;) vagyis remélem h összejön xD és inkább bele se gondolj h mit fognak csinálni xD

      Törlés
  7. k..k.kk..kövit ! :D ááá imádom <3

    VálaszTörlés
  8. Liam olyan édes hogy vigyázz a kishúgára :33 Nekem is kellene egy ilyen jóképű bátyó *---------* Aki mindig vigyázz rám és szeret :3 Siess a kövivel

    VálaszTörlés
  9. Hűhaaa! :))
    Nagyon szuper lett, olyan érzésem van hogy Liam megtudja, hogy hogyan érez iránta Zora és hogy ebből még jó sok bonyodalom lesz :D
    Hamar kövit, please! ;))) <3 xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. őőőőőőőőőőőőőőőő az még nem most lesz ;) vagy nem is lesz

      Törlés
  10. Kövit nagyon várom hogy mi lesz a köviben

    VálaszTörlés
  11. Zora és Liam tök cukik lennének együtt kövit

    VálaszTörlés
  12. Ne miért itt hagyod.abba én megértem hogy az izgalom miatt de néha ne hagyd abba az izgalomnál
    Puszi kövit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. drága itt semmi izgalom nem volt a végénél :Đ

      Törlés
  13. Júj...hát...szét röhögtem itt magam, illetve elolvadtam Liam-től :) Kis édessssss *-* Várom a kövit :))

    VálaszTörlés
  14. Imádom , gyorsan kövit asszony :D Bha az apját még mindig nem bírom xd A rész, mint mindig tökéletes lett ^^

    Chu~ Betti <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. neked mindig van olyan személy akit nem bírsz :D

      Törlés
  15. Szuper rész lett, mint mindig :D Nagyon várom már a kövit :D

    VálaszTörlés
  16. Kevint nem bírom nagyon nem nagyon parancsolgatós
    Kövit

    VálaszTörlés
  17. Pont a jó résznél hagytad abba ennyire utálsz engem? Hamar kövit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez csak egy egyszerű rész volt, és nem, nem utállak ;)

      Törlés
  18. Vicces rész volt. paprikaspray :-D :-P :-)
    Már nagyon várom a folytit siess

    VálaszTörlés
  19. Kövi mikorra várható?
    Ha a paprikasprayre gondolok ez jut eszembe
    És hozd hamarabb a kövit mert már nagyon várom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ilyen sok paprikaspray van a közeledbe h mindig az én törim jut róla eszedbe? :O

      Törlés
  20. Iszonyat vicces és nagyon jó rész volt
    Kövit

    VálaszTörlés
  21. Imádom a One Direction-t és a Little Mix-et folytit

    VálaszTörlés
  22. Kövit akarok most azonnal

    VálaszTörlés
  23. Nagyon sokat nevettem ezen a részen kövit
    Még most is nevetek

    VálaszTörlés
  24. Liam beszólásai nagyon viccesek és jók hozd a kövit

    VálaszTörlés
  25. Mikor jön a kövi?

    VálaszTörlés
  26. Kööööövvvvvvvviiiiiiittttttt

    VálaszTörlés
  27. Nagyon sokat fejlődtél amióta blogot írsz tegnap elolvastam az összes bejegyzésedet és egyre jobb vagy az írásban illetve a designszerkesztésben is jó vagy egyaránt

    Nagyon vicces volt ez a rész is
    És már tűkön ülve várom a folytatást a történetnek

    Sok sikert továbbra is a munkálatokhoz és remélem hogy egyszer író leszel és akkor elolvasom a könyved/könyveidet

    És még valami ne foglalkozz a kritikákal és a rosszindulatú megjegyzésekkel mert nagy tehetséges vagy

    Ölel és puszil:
    Az egyik lelkes olvasód;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még valami hétfőn elutazok táborba ahol nincs wifi ( kész csoda ha lenne)és ezért nem tudnád feltenni holnap a részt hogy mihamarabb el tudjam olvasni
      Nem baj ha nem de azért örülök hogy megpróbáltad

      Ölel és puszil:
      Az egyik lelkes olvasód

      Törlés
    2. Sok sikert a jelszóhoz

      Ölel és puszil:
      Az egyik lelkes olvasód (aki mellesleg otthon pusztul,és már nagyon várja a folytatást)

      Törlés
    3. a desingszerkesztésben biztos h nem vagyok jó xD az én könyvemet? hát szerintem arra még sokat kell várnod xD
      köszönöm h ennyire szereted a blogot :)

      Törlés
    4. sajnálom, de nekem is kijár a pihenő és nincs kedvem minden percemet a gépem előtt tölteni :/ így is folyamatosan írom a részeket...

      Törlés
    5. ha még mindig otthon pusztulsz akkor már nem kell sokat várnod a friss részre ;)

      Törlés
  28. I.M.Á.D.O.M!!!:);))<333
    Szerintem Liam is érez valamit Zo iránt. <333olyan cukik lennének együtt!!! SIESS A KÖVIVEL! ;)amikor olvastam hogy szereti a borostás pasikat, gondoltam magamba*szegény Zo, ennyire kínozni*Nem tudom elégszer mondani imádom a blogodat<33
    Nagyon várom a kövit,remélem sietsz vele!
    Kinga xx;)<33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az irónia volt xD szerinted cukik lennének? hát nem tudom....
      és igen sietek a kövivelll

      Törlés