2014. augusztus 14., csütörtök

/ Tizenharmadik rész /

Hellóóóó!!! És itt is a folytatássss.... könyörgöm mondjátok azt h nektek is bénázik a blogspot ._. nem tudom kirakni a cseréket és tegnap egész nap nem tudtam bejelentkezni -.- ugye nem velem van a baj? minden más oldal működik csak ez nem :c ezért is jött csak ma a rész...remélem elnézitek és ennek ellenére jóóóó sokan komiiiiiztok :D


/ Zora Payne /

- Eressz el, vagy sikítok! - fenyegetem meg a még mindig hajamat tépő Sandrát, de válaszadás képen csak még erősebben szorítja a tincseimet, ráadásul a legjobb barátnői még direkt a hátamra is csapnak aminek köszönhetően majdnem előre taknyolok, de ez nem történik meg ugyanis pont akkor érünk oda a suli egyik lánymosdójának az ajtajához, majd vezérük, - vagyis Sandra Watson, - direkt neki nyom a csukott ajtónak. Mérhetetlen fájdalom kerül az orromba és pár másodperc múlva megérzem az orrom vérének izét a számba ami tovább folyik egészen le a pólómra. Csodás.
- És azt hiszed, hogy meghall valaki? - röhög fel Sandra majd kinyitja az eddig csukott ajtót és belök rajta aminek következtében a padlón landolok. A padlón lévő port rögtön beszívom ami miatt köhögni kezdek és akkor jövök rá, hogy mennyire fáj az egész testem. Amit nem is csodálok, hisz Sandra régen birkózott vagy mit csinált, aminek következtében úgy harcol mint egy pasi. - Mindenki órán van. Látszik, hogy csak a szopáshoz értesz, de még abban is amatőr vagy - és ezzel egy időben bele rúg a hátamba. Az izmaim megfeszülnek és felszisszenek, de több hangot nem adok ki. Nem tudhatja meg, hogy mennyire gyenge vagyok. Ha megtudja utána még erősebb fog bántani, azt pedig nem akarom. Nekem már ez is sok.
Ráadásul igaza is van. Hiába kiabálok, vagy csinálok akár mit, senki nem fogja meghallani ugyanis tanítás van, és nem hiszem azt, hogy pont most akar majd valaki eljönni a mosdóba. Ilyen az én szerencsém. Mondhatnám, hogy ezt az egész bajt magamnak kerestem. De nem mondom mert ez nem igazság. Soha nem vettem még el eddig senki pasiját, - vagyis olyan pasival nem kavartam akinek tudtam, hogy barátnője van. Szóval ha tudtam volna, hogy az a klubbéli drogdíler Sandra pasija, otthagytam volna a francba. Nem nekem kellene most elszívelnem Sandra ökleit a gyomromba, hanem Clairnek. Ő akart mindenáron drogot venni és Ő volt az aki beküldött ahhoz a sráchoz. Clair azonban most nem sír a fájdalomtól hanem már megint valamelyik pasijával hentereg, míg engem agyonütnek egy olyan dolog miatt amiről nem is én tehetek.
- Beszéljük meg - nyögöm ki nagy nehezen és oldalra fordítom a fejem, miközben Sandra szó szerint rajtam térdel és így próbál még erősebb ütéseket rám mérni. A másik két lány a fal mellett áll és nagyon jól szórakoznak a műsoron. Jó nekik, én valahogy nem nagyon élvezem. - Hidd el mindenre van megoldás. - próbálkozom. Eddig még minden szorulós helyzetből ki tudtam magam szabadítani. Akkor lehet ebből is sikerül. Nem akarok Sandra kezei által meghalni.
- Igen mindenre van, úgy ahogy erre is. Én agyonverlek és Te pedig megtanulod a szádat csukva hagyni! - és azzal az öklével egyenesen a két szemem közé üt. Szédülés kerít hatalmába, a szemei szikrázni kezdenek és nem tudom kinyitni. Az arcom fáj, a pupilláim égnek. Ennek tuti megmarad a nyoma. - Rohadtul utálom az ilyen kurvákat mint Te, és mindig is nagy vágyam volt, hogy egyszer egy ilyet móresre taníthassak. És lám még okom is van rá, hogy megöljelek - ennek a lánynak agyorvosra van szüksége. Be kell Őt záratni egy elmegyógyintézetbe, vagy valahova. Nem is szabadna Őt emberek közé engedni.
Ahol csak ér ott üt és ver az öklével, de ha úgy van kedve csak simán az arcomat pofozza a padlón. Védekezni nem tudok, mert az erőm már rég elhagyott és őszintén megmondva nem is nagyon mernék mert szerintem akkor csak még jobban bevadulna. Helyette csak csukott szemmel hagyom miközben arcomról patakokban folynak le a könnyek. - Jól jegyezd meg, hogy a pasimat csakis én használhatom.
- Csak, hogy tudd a drága pasid élvezte miközben leszoptam. Sőt Ő akarta velem még lenyeletni is a gecijét. Ha benne lettem volna még meg is dugott volna. Szóval a pasid baszottul félre kúr melletted. - én ezt most komolyan kimondtam? Sandra fekete szemei kitágulnak és bele néz az én kék szemeimbe. Arca még jobban elsötétül és abba hagyja az ütlegelést. Még csúnyábban néz rám mint eddig. Istenem miért nem tudom én befogni a számat? Ezt nem kellett volna hangosan kimondanom. Egyszerűen csak elöntött a méreg és nem gondoltam át, hogy mit is akarok csinálni.
Lemászik rólam és a pólómnál fogva húz fel a padlóról, majd fogja meg a vállamon lévő anyagot és úgy húz közel magához. De annyira, hogy szinte már érzem a leheletét is. Állom a nézését, de közben zokogok. Ki tudja, hogy mire képes még. Ha úgy adódna lehet, hogy tényleg megölne.
- Kinyírlak! - sziszegi a fogai között és erősebben szorítja a pólóm anyagát. Ahogy ez az apró szócska elhagyja a száját egyenesen az egyik közeli mosdóhoz lök. Ráhajolok a mosdóra a fajdalomtól, de mikor fel tudnék egyenesedni megérzek egy erőteljes kezet a fejemen ami egyenes a porcelán mosdó széléhez nyúl, pár másodperc múlva pedig azt is megtapasztalom, hogy milyen érzés az mikor valakinek a fejét egy kemény porcelánhoz ütlegelik. Szerencsére pont úgy tartottam a fejem, hogy a homlokomat érte az ütés, de már attól is megszédültem.
Sandrát nem zavarja a nyerítezésem és a könyörgésem. Élvezi a szenvedésem. Ahogy a mosdóba üti a fejem a padlóra úgy hullik le a saját vérem is ezzel piros apró pöttyöket hagyva a csempén. Bele sem merek gondolni, hogy micsodám vérzik. Tényleg meg fog ölni. Nincs menekvés, végem van.
Az ajtó túloldalán hangok szűrődnek át. Sandra pupillái kitágulnak, elengedi a hajam és ezzel együtt a fejemet is elhúzza a mosdótól. Alig birok levegőt szedni, és eszeveszett szédülés kerül hatalmába. A fejem zúg, a homlokomat nem érzem, az orromból még mindig folyik a vér, és a szemeimet sem tudom kinyitni. Rosszul vagyok és a hányinger kerülget. Biztos az ütésektől amit Sandra rám mért.
A mosdóajtó feltárul és a matek tanárommal találom szembe magam, meg pár diákkal. Mikor meglátnak a diákok szája szétnyílik a döbbenettől, a tanárnő pedig az egyik lány kezébe nyomja az eddig kezében tartott könyveit, majd megindul felém.
Úgy látszik Sandra pályafutása ezúttal hivatalosan befejeződött. Ebből már nem tud kimászni, hisz itt állok agyonverve és Ő volt velem a mosdóba. A tanárok nekem fognak hinni és nem neki. Lopva a mellettem álló lányra nézek, aki csak az ajkait harapdálja és úgy töri a fejét, hogy most mit csináljon. Megmondom én, hogy most mit csináljon, pakolja össze a cuccait és költözzön be egy őrültekházába. Ha a tanárnő nem lépett volna közbe akkor a csaj kinyírt volna engem csak azért mert ráhajtottam a pasijára, ami nem is az én hibám volt.
- Itt meg mi történt? - mindig is utáltam a matek tanárnőt, de most kifejezetten örülök, hogy véletlenül Ő bukkant fel.
Soha nem értettem, hogy egy ilyen nő mint Ő miért akart tanítónő lenni. Az Ő alkatával és kinézetével inkább el tudnám képzelni egy Playboy magazin címlapján, nem pedig iskolában gyerekek között. Nem csoda, hogy arról pletykálnak, hogy az iskola összes férfi nemű tanárjával már összefeküdt és lehet még egy két diákja is meg volt neki.
- Meg épp idejében jött tanárnő - Sandra a tanárnő elé áll, hogy tudja megakadályozni azt, hogy a nő hozzám érhessen.
Még mindig zokogok és szédülök és csak arra vágyom, hogy végre vége legyen ennek az egésznek. Azonban Sandra kijelentése nagyon nem tetszik. Látszik az arckifejezésén, hogy valamit még tervez ellenem. És ha Ő tervez akkor nekem az nagyon fájni fog.
- Állj el az utamból Sandra, meg kell vizsgálnom Zorát ugyanis ha nem tűnt volna fel az egész arca vérzik - ész azzal egy ügyes mozdulattal kikerüli az ideges lányt aki semmit nem tud tenni a tanárnő ellen. A fekete hajú lány arca még jobban elsötétül és valami ismeretlen nyelven kezd el morogni az orra alatt. Szerintem épp most átkoz meg. És ezt a tanárnő is észre veszni ezért felé fordul. - Mindjárt elmesélheted azt amit akartál. - ha Sandra mondja el, hogy mi történt akkor Ő lesz a jó tündér én pedig a gonosz boszorka.
A tanárnő ismét felém fordul majd fejemet maga felé fordítja és vizsgálni kezdni miközben hümmög. A homlokomhoz nyúl én pedig rögtön felszisszenek a fájdalomtól, Ő pedig csak elhúzza a száját. Kíváncsi lennék, hogy Ő hogyan viselkedne ha bele ütötték volna a fejét egy kemény mosdóba, ráadásul ok nélkül. Na, jó talán Sandrának volt oka. - Szerintem az lenne a legjobb ha most haza mennél - simít végig a hátamon, mire még jobban szédülni kezdek.
A haza egyet jelent Liammel. És ha Ő most így meglát akkor nagyon kiakad ugyanis mindig is nagyon élvezte a kemény báty szerepét. Ha megtudja, hogy engem ma elvertek, akkor nagyon bepipul. Mondjuk nem hiszem, hogy tudna csinálni valamit Sandra ellen. Liam soha nem ütne meg egy lányt, Ő ehhez túl nyuszi.
- Izé...jól vagyok - nyöszörgöm és a kezemmel elkezdem a hajamat igazgatni. Igazából az a célom, hogy valahogy elszeretném takarni az arcomat. Az lenne a legjobb ha senki nem látna meg, legfőbb nem Liam.
A tanárnő eléggé furán néz rám, mind két szemöldökét felhúzza és úgy kémleli az arcomat. De mikor nem jön rá semmi ésszerűre, újból Sandra felé fordul.
- Sandra Te tudod, hogy mi történt Zorával? Ugyanis belőle most szerintem semmi épeszű magyarázatot nem tudok kihúzni. Csak össze - vissza beszél. - vissza szívom azt mikor azt mondtam, hogy örülök, hogy idejében jött a matek tanárom. Inkább húzna el a francba. Ha Sandrától akarja hallani a történteket akkor az már régen rossz. Meg amúgy is mi az a szöveg, hogy össze-vissza beszélek? Basszus pár perce majdnem meg akartak ölni. Még mindig sokk hatása alatt állok.
- Természetesen elmondok mindent amit csak tudok. - bólint Sandra komoran, majd rám sandít és ördögien elmosolyodik. Még jó, hogy a falnak vagyok támaszkodva, mert talán elájulnék ettől a vérfagyasztó mosolyától.
- Hallgatlak! - a matektanárnő hangja parancsolóan cseng, kezeit derekára teszi és úgy várja Sandra mondókáját.
- Torna óránk volt, de mivel én ma nem tornázhattam ezért előbb el lettem engedve az óráról. Mikor jöttem vissza a tornateremből fura hangokra lettem figyelmes. A hangok pedig ebből a mosdóból szűrődtek ki. Gondoltam megnézem, hogy mi okozza ezeket a fura hangok. És mikor beléptem megláttam Zorát amint épp a fejét a mosdó szélébe ütögeti...- Sandra úgy magyarázta mintha tényleg egy megtörtént eseményt mondott volna el. Esküszöm ha nem tudtam volna az igazságot még én is elhittem volna ezt a kis szöveget. De könyörgöm ki lenne már olyan hülye, hogy saját akaratából elkezdi a fejét egy mosdóba ütögeti? Ép eszű ember ilyet nem csinál!
Ebben az egészben pedig az volt a legszörnyűbb, hogy a tanárnő arckifejezésén lehetett látni, hogy Sandra összes szavát elhitte. Ami rám nézve nem nagyon jó, ugyanis ezek szerint az őrültnek hisz, és nem nekem. Elvesztem.
- Ez hazugság! - szólalok meg, de a hangom kicsit sem úgy cseng ahogyan én azt szeretném. Inkább olyan a csengése mint aki be van szívva. Engem nem hazudtolhatnak meg. Pláne nem Sandra! Hisz Ő volt az aki ide behúzott és kezdett el verni. - Tanárnő ebből semmi nem igaz. Sandra megbolondult és a fejébe vette, hogy elvettem tőle a pasiját. Ezért a fejébe vette, hogy megöl. Ő volt az aki behúzott ide, majd kezdett el verni, végül pedig bele vágta a fejemet a mosdóba...- ideges vagyok, de nagyon. A tanárnő csak a fejét kapkodja. Látom ahogy Sandra ökölbe szorítja a kezeit és mikor a tanárnő nem őt figyeli, az egyik ujját elhúzza a nyaka előtt. Igen, ezt is nekem szánja, hisz engem akar megölni.
- Valaki hazudik, de akár melyikőtök is az, az illető nagyon nagy bajban lesz - szólal meg a tanárnő csendesen. Sandra lesz bajba és nem én.
- Tanárnő, elhiheti, hogy én csakis igazat mondok. Hisz nézzen rá, - itt rám bök és a tanárnővel egyszerre kezdenek el bámulni. - szerintem súlyos gondjai vannak.
- Sandra én évek óta ismerem Zorát és a családját is. Pont ezért nem akarom elhinni azt, hogy csak úgy elkezdi a fejét egy mosdóba ütni, ráadásul ok nélkül - tudtam én, hogy van Isten. Na meg örülök neki, hogy Payne vagyok. A tanárok is nagyon a hivatal befolyása alatt állnak ezért nem nagyon mernek szórakozni velem.
- Hogy mi? Maga nem nekem hisz? Sőt engem vádol meg? - Sandra arca másodpercek alatt válik paprika vörössé amin nekem mosolyoghatnékom támad kedvem. Úgy látszik valaki most nagyon nagy bajban lesz.
- Egyikőtöknek sem hiszek! - emeli fel a hangját a tanárnő, majd ismét felém fordul. - Menj haza és szedd rendbe magad. A tanároknak majd szólok a történtekről és arról is, hogy én engedtelek haza. - mosolyogja én pedig hálásan rá nézek.
- Köszönöm. - mondom csendesen és kimegyek a mosdóból, de még utoljára ránézek Sandrára. Fekete apró szemeit még jobban össze húzza, majd szájával néma szavakat formál.
- Elkaplak Payne! - mondja hangtalanul, de számomra olyan mintha hangosan mondta volna.
Tudom, hogy komolyan gondolja. Egyszer úgyis véghez viszi azt amit elkezdett. És akkor már senki nem fog tudni rajtam segíteni. Megkeresi azt az alkalmat mikor egyedül és védtelen leszek. Ahol senki nem fog tudni közbe avatkozni. És akkor durvábban kapni fogok. Talán még meg is öl. Mert ezek után kinézem belőle.
Gyorsan elkapom a pillantásomat Sandráról és kilépek az üres folyosóra. Az első dolgom az, hogy fejemre húzom a kapucnimat és a hajamat az arcomba fésülöm, csak azért, hogy senki nem bámuljon rajtam. Eszembe sincs felhívni Liamet, ugyanis Ő az a személy akivel nem akarok találkozni. Gőzöm sincs, hogy hogy fogom kikerülni mikor Ő otthon van. De semmi kép sem láthat meg ilyen állapotban. Amilyen gondoskodó még képes lenne bevinni kórházba.
Lassan sétálok a hazavezető úton közben pedig azon gondolkozok, hogy min hazudjak Liamnek. Az a baj, hogy Ő nagyon jól ismer, szóval hamar rá fog jönni, hogy valami baj van. De mégis, hogy mondjam meg neki, hogy mindenki egy ribancnak tart ami egy kicsit talán igaz is rám?
Hiába próbálok minél lassabban menni, még így is fél óra alatt otthon vagyok. Még több hajat húzok az arcomra és a kapucnimat is addig húzom az arcomra amíg csak tudom. Csigalassúságú tempóban lépkedek fel a lépcsőn, majd nyomom bele a kulcsom a bejárati ajtóba. Ahogy kattan a zár, úgy ver visszhangot a félig üres házban. Belépek és ledobom a táskám, de velem egy időben lépéseket hallok az emelet felől.
- Zo, Te mit keresel ilyen korán otthon a suliból? - von felelősségre Liam komoly tekintettel.
Nekem most végem van...

56 megjegyzés:

  1. Kövit nagyon gyorsan kíváncsi vagyok hogy mit fog szólni Liam

    VálaszTörlés
  2. MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? Add a címet, és szétverem azt a ribancot. ÁÁÁÁ megölöm. Hol a bézbóz ütő? Jóska gyerek, most pofázzon. Liam-nek könyörögve kérlek, ne hazudjon. Írj máár a kedvemért egy eszméletlen cuki részt *Kiskutya szemek*
    Mi az, hogy az én blogom ihletett? Basszus, orgasm (Miazfasz?XDDDD) A te tiszteletedre, igenis lesz verekedés. De már egyszer volt, nem? O.o Amúgy feltűnt, hogy az én kommentjeimre válaszolsz a leghosszabban? Juujci<3 A nevem pedig azért Miko mert az a becenevem hihi
    AMÚÚÚÚGY igen, tanítok majd neked is inglist. És ne is tagadd, hogy örülsz az agyzsibbasztásomnak:-D
    Sietel a kedvemért, és cukicukicuki lesz?
    Ölel: MIKO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát szerintem a kövi eléggé cuki lesz xD mondjuk nem tudom h neked mi a cuki :P ne legyen orgasm mert a végén még megijedek tőled #never xD komoly lesz Liames verekedés egy lánnyal??? áhhhhhh most sikítok meg ugrálok xD igen tudom h a tiedre válaszolok hosszan ugyanis a te komijaidat nem lehet egy szóval elintézni ugyanis te érted a poént és lehet veled hülyéskedni ;) na meg vettem észre h olyan agyalapi vagy mint én xD
      jeppp alig várom h a te komijaidat olvashassam :D

      Törlés
  3. OMG!! o.O
    azta rohadt, elég rendesen helyben hagyta Zorát..
    Remélem rájön mindenki hogy az a kurva tette ezt és rendesen megbűnhődik :D
    ja és remélem Liam megvédi meg megvigasztalja majd kicsi Z.-t :D
    Kövit akaroook, siess vele please :D :3 xoxo

    VálaszTörlés
  4. Ah...pufff~ ujjj.....ahhh........nem tudok semmi értelmeset mondani/írni >< Jó édes Kami-sama, hogy a francba írsz ilyen jól? Komolyan lerágom a kezedet :3 Gyorsan folytit asszony! ;)

    Chu~ Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne rágd le a kezem mert akkor nem fogok tudni írni :c és nem is írok olyan jól ;)

      Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Hogy ez a Sandra meg korra egy....phuu nem akarok csúnyát mondani.Szegény Zora :/ Liam,rendezd el helyettem is .... Siess a kövivel

    VálaszTörlés
  7. Remélem Sandra megkapja a magáét kövit

    VálaszTörlés
  8. Gyorsan kövit. Remélem Liam majd megvigasztalja Zo-t.és happy end. Na jó inkább mégsem rögtön happy legyen hanem még egy csomó csavarlegyen benne és izgalom. Amúgy hány részesre tervezed ezt a töridet ?

    VálaszTörlés
  9. Szia véget ért a tábor amibe voltam.És totál begolyóztam hogy nincs wifi ( még térerő is alig volt).Amint hazajöttem az volt az első dolgom a neten hogy megnézem a blogodat és lám két új rész fogadott.

    A két részről annyit:
    Nagyon sajnálom akivel megtörtént ez a baleset(már ha balesetnek lehet ezt nevezni de nem hiszem), és Zorát is nagyon megsajnáltam,én egyébként azt hittem hogy Liam fogja megmenteni Zorát mint valami szuperhős :-D Sandrát pedig bezárhatnák valami diliházba mert ő őszinték oda való

    Siess a kövivel.

    Ölel és puszil :
    Az egyik lelkes olvasód (aki már nagyon várja Harry felbukkanását a történetben)
    Pusszancs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Liam nem lehet mindig szuperhős xD néha napján neki is kell pihennie...Harry ohh a little Hazza baby :D majd lesz valami

      Törlés
  10. OMG OMG OMG OMG OMG xDD
    nem tudom mit csináljak, nevessek vagy sírjak :DD annyira jó rész volt, hogy el sem tudom mondani és kíváncsi vagyok, hogy Liam vajon észre veszi-e hogy Zoraval mi is történt.. Remélem bezárják gyógyóba azt az elmebeteg lányt!!!!

    VálaszTörlés
  11. Ez a Sandra egy őrült. Normálatlan. Pofán kéne verni.
    Remélem Liam-el minden rendben lesz. Várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon érdekel Liam reakciója.siess a kövivel és remélem Sandra nem ússza meg ilyen könnyen

    VálaszTörlés
  13. Az az őrült Sandra.Kinyírom ha valami baja lesz a mi kicsi Zoránknak.:-D :-D :-D Na meg majd Liam is ellátja szerintem Sandrát.Zo-t pedig meg megvédi mint valami hős.oké ez szörnyen bénán és romantikus is egy kicsit hogy Liam megvédi Zorát mint valami hős. Siess a folytival
    Puszóka

    VálaszTörlés
  14. Kövit akarok. Remélem Liam kinyíra a csajt

    VálaszTörlés
  15. Hááááát..... WoW!
    Zora most aztán kikapott. Nem mertem végig olvasni ezért inkább csak átgörgettem azt a részt. De hála' égnek jött a tanító néni, aki leszedte Sandrát Zoráról. Sandra most megkapja a magáét. Liam pedig jön és megmenti Zorát, jó "testvér" módjára. Annyira várom a kövi részt! Siess vele, mert nagyon, nagyon, de nagyon kíváncsi vagyok!
    xx paapya, by: Anastasia S. Harper

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. testvér 'khm khm ' xD én meg majd nagyon de nagyon gyorsan hozom ha Merlin is úgy akarja xD

      Törlés
  16. Huh, ez rendesen durva rész volt, szegény Zora :/ Kíváncsi vagyok mit fog tenni Liam ha ezt megtudja. Siess a kövivel, nagyon várom :*

    VálaszTörlés
  17. Remélem Zorának nem lesz valami komolyabb baja. És nagyon szépen kérlek most az egyszer nagyon siess a kövivel.

    VálaszTörlés
  18. Sandrát megölöm.Nem normális a csaj.Szerintem Liam adni fog a csajnak Zorából pedig alig fogja tudni kiszedni hogy ki volt az aki bántotta.siess a folytatással

    VálaszTörlés
  19. Kövit kérlek gyorsan. Remélem Zorának hisznek majd és nem annak az állnok kígyónak. És hogy Liam megkapja az igazságot

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. megkapja helyett megtudja (bocsi hogy elírtam)

      Törlés
    2. jaj ez nagyon kígyóóóóó xD

      Törlés
  20. Nagyon jó rész lett. Mikor hozod a kövit?

    VálaszTörlés
  21. Siess a folytatással mert bedilizek.bárcsak megtudná Liam az igazat és nevezné Sandra vigyorgó képét

    VálaszTörlés
  22. Kövit szeretnék most azonnal kérlek nagyon szépen siess.a rész jó lett

    VálaszTörlés
  23. Hol a címe annak a cafkának???? Majd ketten kinyirjuk Liammel!!!:) JORA FOREVER!!!! <3333333
    Siess a kövivel!:)))<333
    Puszi:egy lelkes rajongód,avagy Kinga:)

    VálaszTörlés
  24. Jujj nagyon izgi gyorsan folytatástB-)

    VálaszTörlés
  25. Smileyk :-) ;-) :-( :-o :-D :-P :@ :-S :$ B-) :'( :-* >:) O:) :-/ :| :-B <3 @):- :-SS.
    Kövi részt kérek.

    VálaszTörlés
  26. Kövit gyorsan. Én mondjuk jobban örültem volna ha Liam menti meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Liam épp szabadságon volt akkor, de már szerencsésen vissza tért

      Törlés