2014. augusztus 19., kedd

/ Tizenötödik rész /

Helllóóóó emberkék :D Megérkeztem a frissel ami remélem tetszeni fog :P mondjuk szerintem tudjátok h mi lesz benne, de azért remélem még komiztok ;)


/Zora Payne/

- De Te nem is tudsz verekedni! - közlöm Liammel a nyilvánvaló tényt, miközben alig bírom magamba tartani a feltörekvő nevetésemet. Ekkora poént már rég hallottam tőle. Azonban Liam nem tartja ilyen viccesnek ezt az egészet, mert egy kicsit bunkón kulcsolja össze a kezeit a mellkasa előtt és rossz álló nézésekkel áld meg. Úgy viselkedik mintha megbántottam volna az előző kijelentésemmel.
Most könyörgöm, Liam és a verekedés? Szerintem még én is erősebb vagyok Tőle. Jó azt be kell ismernem, hogy az elmúlt évek alatt megizmosodott, de szerintem ez nem azt jelenti, hogy erős is lett és verekedni is tud. Egyszerűen csak azért vannak izmai mert ilyen a testalkata, és ha engem kérdeztek, ezeknek az izmoknak hónapok múlva nyoma sem lesz ugyanis az izmot áttváltja a zsír. Igen, észrevettem, hogy túl sokat eszik. Szóval bye-bye kocka has.
- Ezt meg Te aztán honnan tudod? - kérdezi felháborodva. Tessék és mégis megsértődött. Ez olyan mikor még gyerekek voltunk és teszem azt véletlenül én kaptam több sütit és nem Ő. Akkor is ugyan ezt csinált. Az arcát felfújta, a száját kicsücsörítette, kezeit összekulcsolta a mellkasa előtt, és valahova leült majd ott duzzogott addig míg valaki ki nem engesztelte. És rá mondják azt, hogy felnőtt. Tőle már én is felnőttesebben viselkedem.
- Onnan, hogy még életemben nem láttalak verekedni. Még ha a tévében box meccs ment Te inkább átkapcsoltál egy rajzfilm csatornára, mert állításod szerint a Pokemonból rengeteg mindent lehet tanulni. - fogatom meg a szemeimet és emlékeztetem az alig pár éve történt incidensekre. Liam régebben élt-halt a Pokemonért. Minden áldott este azt kellett néznie az egész családnak, mert ha valaki átkapcsolt más csatornára olyan hisztit levágott, hogy még Wolverhampton elején is az Ő ordítozását lehetett hallani.
- Csak, hogy tudd a Pokemon igenis egy agresszív mese. Ott is verekednek meg harcolnak, sőt még gyilkolnak is - kéri ki magának megbántva. Hangosan felhorkantok a naivitásán. A Pokemon szent és nem lehet rá egy rossz szavam se. De akkor is egy mese, szóval semmi valóságalapja nincs. - Ó és arról elfeledkeztél mikor boxolni jártam? - vonja fel az egyik szemöldökén, az arcán pedig egy győztes mosoly suhan át.
Igen, pár évvel ezelőtt tényleg vett pár box leckét azért mert a suliban néhány felsőbb éves suhanc állandóan piszkálták és rendszerint elverték. Liam pedig eléggé vézna gyerek volt és nem tudta magát megvédeni. Aztán a városban meglátott egy hirdetést, hogy egy srác kamasz órákat tart, így kikönyörögte anyáéktól, hogy engedjék el pár óra. Azt tudom, hogy tetszett neki és többet nem is jött haza sírva mert valaki megint elverte. Állítása szerint elintézte azokat a suhancokat akik bántották. Hát én ebbe nem vagyok olyan biztos. Csinálni csinálhatott valamit, de nem hiszem, hogy bevetette a box tehetségét. Egyszerűen csak szerencséje volt a támadóival szemben, vagy pedig megtudták, hogy egy Payne gyereket vernek el rendszeresen.
- Tizenhárom éves voltál és abba is hagytad. Szóval nem hiszem azt, hogy pár óra alatt profit kovácsoltak belőled. - vágok vissza egy diadalittas mosollyal az arcomon. Liam elém sétál, de Ő is mosolyog.
- És honnan veszed azt, hogy abbahagytam? - kérdezi pimasz hangon miközben mélyen a szemembe néz. Még csak pislogni is elfelejtek mivel annyira közel van hozzám. Ilyenkor soha nem tudok koncentrálni a fontos dolgokra, így Sandráról is elfeledkezem. - Hugicám az a helyzet, hogy túl sok mindent nem tudsz a kedves bátyádról - és azzal vigyorogva bele csíp az arcomra. Rögtön észhez térek az álmodozásból és egy határozott mozdulattal ellököm a kezét az arcomtól majd elkezdek morogni mint egy macska. - Juj, de mérges lett a kis cica. - nevet fel és a következő pillanatban összekócolja a hajam, mire én rácsapok a kezére. Ennek így nagyon nem lesz jó vége, - mármint ne fogdosson, mert a végén még elveszítem a józan eszemet, annak pedig Ő nagyon nem örülne.
- Ne szólíts cicának! - förmedek rá mérgesen. - És igen, mérges lettem ugyanis most utállak. Mennyi mindenben hazudtál még nekem? - kérdezem idegesen kicsire összehúzott szemekkel. És ezek után bízzak meg benne.
- Meg akarod magad védeni Sandrától, vagy sem? - a kérdésemet figyelembe sem veszi. Hiába próbálnám Őt nyaggatni akkor sem válaszolna rá. Szóval soha nem tudom meg, hogy mennyi mindent titkolt még el előlem. Egyszer én úgyis mindenre rájövök és akkor nagyon nagy bajban lesz. Erről ennyit.
- Szerinted? Majd fogod hagyni magam, hogy tényleg agyon verjen - forgatom meg a szemeimet unottan. Nem vagyok hülye. Sandrát le kell állítanom és ha ennek az az ára, hogy megtanuljak verekedni, hát akkor meg fogok tanulni verekedni.
- Ezt igennek veszem - bólint jókedvűen és már nyúl is a farmere zsebébe, hogy tudja előhalászni a telefonját. Bőszen nyomkodni kezdi a készüléket végül pedig a füléhez rakja. - Csá Z! Emlékszel még a régi edzőtermünkre? Szerezd meg hozzá a kulcsot most rögtön! - mondja én pedig csak értetlenül állok és próbálom összerakni a hallottakat. Milyen régi edzőteremről beszélnek ezek? Istenem mibe keveredtem.


                                                                          ~~~~

Liam egy régi elhagyatott épület előtt áll meg. Ő magabiztosan és vigyorogva száll ki a volán mögül, miközben én csak erősebben szorítom az anyósülés övét. Ajkamba harapok és úgy bámulok ki az autó üvegén és próbálom felmérni a telepet. Valahol Wolverhampton külvárosában lehetünk, - őszintén megmondva nem vagyok benne biztos, ugyanis a külvárosba nem nagyon jártam még, mivel a szüleim és Liam szerint is veszélyes. De ha tényleg veszélyes akkor Liam miért mozog itt ilyen otthonosan? Kezdek megijedni Tőle és a titkaitól.
Nem sokkal a mi érkezésünk után egy motor áll meg az autónk mellett és pár másodperccel később a srác leveszi a fejéről a sisakját és szembe találom magam Zayn Malikkal vagyis Liam legjobb haverjával. Már ovis koruk óta boldogítják egymást a szüleink nagy bánatára. Őszintén nekem nincs semmi bajom Zaynel, csak az a sok fekete ruha meg tetkó zavar amit visel. Amúgy nagyon helyes arca van és illik neki a rossz fiús kinézet. 
- Mi a helyzet Payno? - kiáltja el magát Zayn, erre Liam arcán még szélesebb vigyor kúszik és rögtön elindul barátja felé. Mikor tisztes közelségbe ér rögtön kinyújtja a kezét, hogy tudjanak lepacsizni, majd Liam félre áll és csillogó szemekkel kezdi el bámulni Zayn fekete mociját. Hát igen, Liam mindig is rajongott a verseny autós cuccokért. 
- Megszerezted a kulcsot? - kérdezi végül Liam majd ismét barátja felé fordul aki az ujjai között lengeti az említett darabot. 
- Megkérdezhetem, hogy mit akarsz vele? Már évek óta nem járunk ide. Nincs kedvem megint összetűzésbe kerülni a gorillákkal. - húzza el a száját Zayn. 
Ez az a pillanat mikor elegem lesz a titkolózásból. Amilyen gyorsan csak tudom kikapcsolom a biztonsági övem és kiugrom az autóból majd a két srác mellé állok, hogy mind kettőjükre tudjak ránézni.  
- Miféle összetűzés és milyen gorillák? - fordulok Liam felé komolyan a szemeim pedig villámokat szúrnak. A fiú csak nyel egy nagyot és a hajába túr. - Te összeverekedtél valakivel? - kérdezem az én 'nem igazi' bátyámat. Nekem nem fog hazudni. 
- Nézzenek már oda itt van kicsi Zora is - mondja jókedvűen Zayn én pedig megáldom a legcsúnyább pillantásommal. Most jókor idegesít fel.
- Zayn, ezerszer elmondtam, hogy ne hívj kicsinek. Már nem vagyok kicsi! - igen utálom ha valaki így szólít. Mikor gyerek voltam még eltűrtem mikor így szólítottak, de pár hónap múlva betöltöm a tizennyolcat szóval már nem vagyok kicsi. Persze, hogy utálom és egyben cikinek is tartom.
- Nekem örökké az maradsz. Soha nem fogod tudni elfelejtetni velem mikor még a pillangós pelenkádat mutogattad a kertetekben - kacsint rám egy pimasz mosoly kíséretében én pedig tetőtől talpig elvörösödöm. Akár hányszor veszekedni próbálok vele mindig ezt hozza fel. Az egészben pedig az a legrosszabb, hogy én erre a momentumra nem is emlékszem. Honnan a francból kéne tudnom, hogy milyen pelenkát hordtam mikor kicsi voltam? Amúgy is Zayn meg mit nézte? El kellett volna fordulnia, vagy valami.
- Azért vagyunk itt, hogy megtanítsam Zo-t verekedni - szól közbe Liam és megfogja a karom, hogy tudjon egy kicsit elhúzni Zayntől. Őszintén örülök neki, hogy itt van mert a végén még képes lennék úgy összeveszni a legjobb barátjával, hogy az soha többé nem állna vele szóba miattam. - Amúgy is Z, Te azt mondtad,hogy neked valami fontos dolgod van? Szóval nyugodtan le is léphetsz. Majd én elintézem a húgomat. - ez történik mikor Liam jelenlétében valaki rosszat mer rólam szólni, esetleg szekálni próbál. Zayn csak lesüti a szemeit, pedig már megszokhatta volna, hogy a barátja jelenlétében az lenne a legjobb ha hozzám sem szólna. Számára én tabu vagyok. Na nem mintha nekem bejönne Zayn. Mondjuk azt azért megnézném, hogy Liam milyen arcot vágna ha egyszer összejönnék Zaynel. Szerintem menten gyors mentőt kellene hívni neki. 
- Oké, megyek. - emeli fel a kezeit védekezésképpen Zayn, majd visszafordul a motorja felé és lassan a fejére teszi a sisakját. De Liam azt már nem várja meg míg barátja elindul. Helyette újból karon ragad majd elkezd befele húzni az eddig számomra elhagyatott épület felé.
A vas ajtó nyikorogva csapódik be utánunk, majd egy igazi box arénában találom magam. A szám kissé tátva marad, ahogy az arénát nézem. Azt sem tudtam, hogy a városunkban ilyen is van. Olyan érzésem van mintha a tévébe csöppentem volna. Már csak a bíró hiányzik aki a harcosok közé áll. Ez azért nagyon durva.
- Csukd be a szád, mert nagyon hülyén nézel ki - kuncog fel Liam, mire gyorsan észbe kapok és becsukom a számat, majd rá nézek, de menten megint majdnem szétnyílik az említett szervem, ugyanis Liam csak egy rövidnadrágban áll előttem miközben kezeire épp a kesztyűjét húzza fel. Csoda lenne ha a nyálam nem kezdett volna el csurogni a látvány miatt. És még a rövidnadrágja is annyira le van csúszva, hogy az alsónadrágját is látom. Ilyen nincs. Pedig még csak születésnapom sincs. Akkor mivel érdemeltem ki ezt a tökéletes látványt? Basszus, de szívesen összekarmolnám most a hátát. - Vedd fel a kesztyűidet és utána mutasd meg, hogy mit tudsz. - utasít miközben Ő elkezd a levegőbe boxolni. Olyan mintha egy profi ugrálna előttem. Végül még hálás leszek Sandrának amiért megfenyegetett. Ha nem tette volna, akkor soha nem láttam volna Liamet így.
- Liam én még soha nem verekedtem! Nem emlékszel? - mondom felháborodva, de Ő csak mosolyog és elém sétál, miközben megigazítja kezemen a kesztyűket ugyanis még azt is rosszul vettem fel.
- Nem baj. Pont ezért vagyunk itt. Csak annyit kértem, hogy üss meg - ismétli meg ismét a szavait, majd kezeit leeresztette, hogy könnyebben tudjam eltalálni az arcát. Mélyen kifújtam a levegőt majd amilyen erősen csak tudtam meglendítettem a kezem és megütöttem az arcát. Az én öklöm fájt és rögtön sajnálkozó pillantást küldtem felé. De az ő arcán nem is látszott, hogy megütöttem. - Ez olyan volt mintha egy bogarat ütöttél volna le. - gúnyolt ki nevetve. 
- Nekem végem van. Sandra szó szerint ki fog belezni - sóhajtok fel megsemmisülten. Nem fogok soha tudni erőset ütni. Hiába az edzés. Én soha nem leszek Sandra.
- Tegyük fel, hogy most én vagyok Sandra. Az lesz a feladatod, hogy elugrasz az ütésem elől. Menni fog Zo? - kérdezi lelkesen Liam, én pedig magabiztosan bólintok egyet. Elugrani még el tudok.
Vagyis én csak azt hittem...
Liam mélyen kifújta a levegőt, majd elkezdett előttem ugrálni. Nagyon előttem ami azt jelentette, hogy tökéletes belátást nyertem a kockás hasára. És minden olyan hirtelen történt. Először még az izmos hasában gyönyörködtem, a másik pillanatban pedig a padlón voltam elterülve ugyanis elfeledkeztem elugrani Liam ütése elől.
- Áucs - szisszenek fel a padlón fekve miközben a szám irtózatosan fáj. Rögtön oda nyúlok és megérzem, hogy a szám széle vérzik. Ezt megint jól megcsináltam.
- Zora! - kiált fel ijedten Liam és a következő pillanatban máris mellettem térdel és húz fel ülő helyzetbe majd kezdi el vizsgálni a sebet. - Miért nem ugrottál el? - kérdezi, mire én zavarba jövök. Most mondja neki azt, hogy azért nem mert a kockáiban gyönyörködtem? 
- Elfeledkeztem. - motyogom halkan, Ő pedig felkuncog.
- Én meg szépen behúztam és most vérzik a szád - csóválja meg a fejét én meg csak vállat vonok, hogy nem érdekes. - Na gyere ide Te Bénaság - nevet fel majd a következő pillanatban olyan érzés tölt el mintha hideg vízzel öntöttel volna le, ugyanis Liam szó szerint megpuszilta a szám mellett lévő vérző sebet. Ami majdnem a szám volt. Liam majdnem megcsókolt...engem! 

30 megjegyzés:

  1. Első komi először elolvasom aztán kommizom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen gyorsan kövit ez a rész tényleg nagyon tetszett és eddig ez a kedvencem tényleg siess a kövivel.

      Ölel és puszil :
      Az egyik lelkes olvasód

      Törlés
  2. ááááááááááááá most azonnal kövit akarok ! :DD

    VálaszTörlés
  3. Ahw~ hát én is inkább a kockáit bámultam volna *-* És megint tökéletes lett~ Gyorsan kövit˘˘

    Chu~ Hime-sama♥

    VálaszTörlés
  4. Imádom mint mindig :33 Liam olyan édes hogy így védelmezi Zora-t.Még Zayn-től is :D Már alig várom hogy Zora megtanuljon verekedni és szétverje Sandra-t :D

    VálaszTörlés
  5. Liam és Zora összeillenek<3 Liam még Zayn-nel szemben is megvédte Zorát tényleg nagyon fontos neki siess a folytatással kérlek

    VálaszTörlés
  6. El se tudod hinni hogy mennyire vártam már ezt a részt. Na de elsősorban nem a verekedés miatt.puszi folytatást;-)

    VálaszTörlés
  7. Majdnem? Csak majdnem?
    Azt hittem felrobbanok amikor azt olvastam, hogy majdnem! Hogy merted ezt csinálni velem! Arghhh... Most dühös vagyok! Ez képtelenség!
    Ahogy az is, hogy valaki ilyen cuki legyen! Mert ez írtóra aranyos volt. Zayn is az volt. Zora is. Liam is. Mindenki! És ahogy elképzeltem, hogy Liam ott áll Zora előtt a karján megfeszülnek az izmok *beharapott ajkak* Nos, WoW!!!!!
    Siess, mert ez írtó jó lett!

    VálaszTörlés
  8. Áááááááá!!!!!!Itt abbahagyni? Kinyírlak ;-) na jó nem mert akkor nem tudsz írni több részt és történetet és az nem lenne jó. Siess a kövivel :-D

    VálaszTörlés
  9. Végre! Végre!! Végre!!! Mért itt kellett befejezni ezt a részt? Most egy kicsikét Utállak de csak egy nagyon picikét azért mert ilyen fantasztikus részt írtál nekünk siess a folytival

    VálaszTörlés
  10. Nagyon siess a kövivel mert már nagyon várom a rész pedig hiperszuper.

    VálaszTörlés
  11. én... szerintem már azért nem olvasok más blogot, csak a tiedet ( és Nicole-ét olvastam még, de ő abba hagyta sajna) mert ilyen szuperül senki sem ír... én nem tudom hogy lehet valaki ennyire tehetséges..
    ige, Zora pontosan az én énemet tükrözi, én is ilyen vagyok, csak éppen én a meccsemet késtem le ilyen miatt xD mert nekem azzal a cuki fiúval beszélgetnem kell, aztán már az egész csarnok engem keresett :)))
    Liam majdnem megcsókolta áhhh... istenem... kiugrik a szívem a helyéről xDD
    siess a kövivel kérlek!!!! :D

    VálaszTörlés
  12. Hey-hey!
    Irtózatosan sajnálom, hogy több részen át nem írtam Neked, de nyaralni voltam, s tegnap előtt késő este értem haza otthonról, tegnap óta pedig olvasom a frisseket, ezért is írok csak most!
    Majdnem? De... de... úr isten! Ezt még fel kell dolgoznom... *"belégzés és kilégzés"* *"nagyokat fúj"* *'mély levegő és kifúj"* xD haha! Teljesen megőrültem! Megőröltem a rész tökéletessége miatt! :D
    Mást nagyon mondani nem tudok... szóval én már itt sem vagyok!
    Ölellek, Linden Sky <3

    VálaszTörlés
  13. Folytit gyorsan. Lora páros tök cuki<3

    VálaszTörlés
  14. Atya, Úr, Isten!!! Ismét fantasztikusan szuper rész volt, nagyon imádom a blogod. Egyik kedvenc :3 Siess a kövivel, mert irtózatosan izgalmas :*

    VálaszTörlés
  15. Jöjjenek össze, jöjjenek össze kérlek. Kövit gyorsan nagyon gyorsan.

    VálaszTörlés
  16. Na te lány csókolják is meg egymást ne csak majdnem! Kövit!

    VálaszTörlés
  17. Ezt a részt elolvastam 5-ször imádtam siess a folytival

    VálaszTörlés
  18. Következő részt siess vele nagyon! ;-) imádom majdnem megcsókolták egymást de csak majdnem! :@ ahw

    VálaszTörlés
  19. Nagyon IMÁDOM :-D kövit

    VálaszTörlés
  20. Wáóó! :D
    Nagyon nagyon tetszett, IMÁDTAM :D remélem rendesen megtanul verekedni és helyben hagyja Sandrát :D
    és a végee, ahh, kíváncsi vagyok mi lesz ennek az "apróságnak" a következményee :D
    Várom a kövii részt, siess vele! ;))) xoxo ♥

    VálaszTörlés
  21. Azt hittem unalmas lesz ez a rész mármint a verekedésről fog szólni ezt tudtuk de erre a majdnem csókra senki sem számított úgyhogy izgalmassá tetted ezt a részt és nem is picit.Zo így soha nem fog megtanulni Kung fuzni ha Liam kockás hasára figyel bár a helyében én sem tudnék máshová figyelni,bámulni.De ha meg fog tudni tanulni akkor majd add Sandrának!;-) És siess a folytival :-D

    Ui:bocsi hogy jelentéktelen dolgokról írok de én szeretek írni és beszélni ;-)

    VálaszTörlés
  22. Kövit nagyon gyorsan a kedvenc blogom a tiéd.;-)

    VálaszTörlés
  23. Imádtam fantasztikusan írsz!!!:-D

    VálaszTörlés
  24. Szia :)) Van nálam egy kis meglepi az utolsó díjnál :)) Nagyon imádom a blogod *0* <33 http://secrets-harry-styles-fanfiction.blogspot.hu/p/dijak.html

    VálaszTörlés