2015. június 11., csütörtök

On The Road Again tour, Vienna

Élménybeszámoló, szóval nem csak a koncetról írok ugyanis az eleje, - a várakozás meg minden más is az élményhez tartozik.
Szóval reggel fél öt. Ébredés. Négy óra már az autóban és irány a bécsi autópálya. Negyed hat a stadion előtti út. Nővéremnek pisilnie kellett (máris!). Mosdókeresés, ugyanis nem volt annyi eszünk, hogy rögtön menjünk a stadionhoz. Találtunk egy tök undi vécét ( az undi alatt a lehető legmocskosabb és legbüdösebb városi vécét képzeljétek el, amit még csak le sem lehet húzni xD) Pisilés kész, indulás a stadionhoz. Mint egy idióta természetesen azt hittem, hogy maximum lesznek ott páran. Aha,,,hittem. Kérlek szépen, ez a látvány fogadott :
A kép reggel fél 6- kor készült :')
És és ez csak a piros(!) zóna volt. A vicc most jön. Sorban álltunk, valami idióta olasz p*csék a kezünkre írtak egy számot :
aminek természetesen semmi jelentősége nem volt. Fél nyolc, egy hölgyike elkezd ordibálni, hogy ne lökdösődjenek. Eltelik még negyed óta természetesen tolakszom, hogy minél előbbre kerüljek. És akkor a hölgyemény száját elhagyja az a bizonyos szócska, hogy ez csak a piros zónához való belépés. Mi itt a poén? Az, hogy nekünk a zöld zónába szólt a jegyünk. Reggel fél hattól sorban álltunk a semmiért, csak azért, mert valahogy elfelejtették közölni, hogy csak a pirosakra érvényes. (tudom, hogy ki volt téve, de a f*szom se igazodott ki rajtuk, meg mellesleg nem is mi voltunk az egyetlenek akik félre lettek informálva)
Rohanás a zöld szektoros belépés felé. Még több ember, - mégtöbb ideges ember! Egy anyuka és egy fiatalabb lány szépen össze is verekedtek xD Tök mindegy a lényeg az, hogy a kordonokat felrúgták a szalagokat széttépték, majd tovább nem mehettünk sehova.

Igen, ezen az átkozott helyen kellett szobroznun 9 órától délig, miközben hol előre hol visszafelé küldtek, miközben az ígérgették, hogy kapunk szalagot amivel aztán elhagyhatjuk a sort. Nos az a bizonyos szalagot délben kaptuk meg :

Ne tudjátok meg, hogy mennyire idegbajos voltam :D De miután a szalag megvolt végre kiemehettünk a sorból és beszereztem egy fasza 1D-s zászlót meg az a világítós masnit a fejemre, ami koncert közben lepottyant a fejemről ahogy ugráltam mivel szart sem ér xD Erről ennyit.
Újra vissza a sorba és még csak fél egy volt :') Ki olyan hülye, hogy a napon marad egész délután mikor a legnagyobb forróság van és csak egy szemüveg van rajtad? Hát én. Kár, hogy nem látjátok, hogy hogyan néz ki most az arcom meg a lábam. A paradicsomnak még enyhe színe van az én arcomhoz képest xD Borzalmasan ég a bőröm, szóval úgy olvassátok ezt a bejegyzést.
Fél négy. Kapunyitás. Természetesen megint tolongás. Éljen a szervezés! Az üdítőnket kidobták az ellenőrzéskor, de szerencsésen bejutottunk a 4. sorig. A katasztrófa pedig számomra elkezdődött. Mögöttem egy hülye csitri állt és szó szerint agyon nyomtak. De annyira, hogy minél jobban kezdtem rosszul érezni magam. Hiába locsoltak vízzel a securitys csávól ( mellesleg szerintem gusztustalan volt ahogy osztogatták a vizet és mindenki egy pohárból ivott egymás után -.- ) A lényeg a lényeg, majdnem összenyomtak, én pedig majdnem rosszul lettem. Elfehéredtem, és a nővérem húzott ki a sorból. De persze a sok paraszt még akkor sem akart kiengedni. Hát miért? Hisz sokaknak nehezükre esik 10 másodpercre felemelni a nagy valagukat a földről, hogy áttengedjék azt aki rosszul van. Bakker, sorra estek össze előttem az emberek és még akkor is nyomorogtak. Szóval hátra mentük ahol vízzel lettem újra élesztve :D De szerencsére komolyabb bajom nem lett mert idejében kimentem a tömegből.
4. sor ide vagy oda, valahogy középre kerültem ahol szerintem tök jó volt a kilátás :P És még csak nyomorogni sem kellett. Amúgy a koncertszervezők meg vannak bolondulva a Little Mixért meg a 5 Second of Summersért? Csak azért mert állandóan az ő klipjeiket játszották xD
És akkor jöjjön a McBusted. Hm...Tom...hmmm, hogy egyem azt a cuki pofádat :) Nekem marhára bejöttek :D Nagyon jól éreztem magam, de sajna a körülöttem lévő emberkék nem. Ahogy énekeltem, tiszta bolondnak néztek. Kár, hogy csak olyan kevés dalt adtak elő :c8 óra. A McBusted lelépett és szól a Macarena a Single Ladys a Dynamit a fiúk meg még sehol. De aztááááán....mégis megérkeztek :D Az első infarktot meg is kaptam mivel Liam ' Fucinghot' Payne kalapban lépett színpadra. Aki követi a Liames profilomat facebookon az tudhatja, hogy pár nappal ezelőtt azért imádkoztam, hogy Liam kalapban, Harrynek fel legyen kötve a haja, Louison pedig trikó legyen :D És lám az imám meghallgatattott.
Első szám Clouds, Harry és Liam pedig rögtön felénk ugrált :P A tüzijátéktól majdnem kiugrottam a bőrömből mivel mellettem lőtték fel. Steal My Girl....Liam annyira jól énekli Zayn szólóját :3 Midnight Memories ezerrel csápoltam xD Harry német tudása xD Olyan cukin számolt németül. Liam csirke sapkája, a fehér szemüveg, utána a barna kalap, majd valami rongy amivel elkezdte a fejét törölgetni xD hogy átvertek a No Controllal xD Niall elkezdte gitározni, Liam meg énekelni, aztán meg beköpi, hogy jön a Girl Almighty xD Haha jó poén volt Payno, már majdnem elhittem :P Louis szokás szerint lelépett pisilni. You & I Niall és Harry feljött a színpadra, Niall elénekelte a szólóját majd Liam következett volna, de elkésett xD Dont Forget Where You Belong a fan project és ők is mondták, hogy Danke :) Best Song Ever ahol megkönnyeztem :') Alive végig tomboltam az egészet :D A best Song Evernek még vége sem volt, de én már berekedtem xD Fullba nem volt hangom aztán az éjjel xD
És kifogytam a szavakból xD A koncert elképesztően zseniális volt. Ha Liamet lehet még ennél is jobban lehet szeretni akkor jó, mert én még jobban szeretem :D Pláne a mellszőrzetét ;) Wáá xD Olyan kis hülye és annyira szeretem őket, hogy azt el nem tudom mondani. 
A szervezés pocsék volt, legközelebb ülő helyet feszek. Igen, legközelebb mivel remélem, hogy 2016- ban is lesz turnéjuk, ha meg nem akkor két éve múlva, vagy 10 év múlva, de én akkor is eljutok még koncertjük. Fiúk, már a második alkalommal találkoztunk, és most Liam észrevett és intett !! Képem is van bizonyítékul, szóval nekem Ti ne beszéljeket xD 
Az arcom ég, fáradt vagyok, összenyomtak, de boldog vagyok. Szeretem őket és fogom is. Szeretem? Imádom az életemnél is jobban ♥ See Ya Soon 1D...

Ez a kép annyira tetszik :D Larry ♥


A pillanat mikor a jövendőbeli férjem, rám/felém mutatott :3

Ha esetleg érdekel valakit még fénykép akkor a Liames facebook profilomon találtok párat. Mellesleg 602 képet csináltam róluk xD5 megjegyzés:

 1. Basszus! De jó lehetet és a képek sem semmik, kedvenc a Larrys kép, de van sok Liames is (föleg, mikor szemüvegben van) na és Niall és a fekete ingje!?!? 😍😍😍

  VálaszTörlés
 2. Szia! Belinkelnéd ezt a facebook profilt? Kíváncsi lennék a képekre!
  Felejthetetlen koncert volt, életem legszebb napja!
  Előre is köszi!
  Jenni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009006294314

   Törlés
 3. Úristen fantasztikus volt*-* Nagyon jók a képek, hihetetlenek voltak és Liam a kalapban..ölt <3

  VálaszTörlés
 4. Pedig én legközelebb állójegyet akarok, bár most ülőhelyem volt, ahol szintén volt tombolás! Az biszti! :D Ugráltunk, ahogy tudtunk, és elfértünk. (: Hallottam pár magyar directioner-t, magyar rendszámú kocsikat is láttam! <3 S, persze táblákat is. Természetesen én is újra akarom élni az egészet! Visszajutni a koncertre, és megint énekelni velük! Talán a kisszínpadnál szeretnék állni, és tombolni, de most már félek, hogy összenyomnak. :D bár naptej most is volt nálam. Ha legközelebb eljuttok egy újabb koncertre, amire állójegyem lesz, akkor fogom magam, és már az előtti nap tízkor elindulunk, és beállok a sorba! Mert ezt, így kell csinálni! *bumm* <3 :D

  VálaszTörlés