2015. szeptember 26., szombat

| Part 17 : - Pezz |



- Az Öreglány keres telefonon. - Louis csak bedugja a fejét a nyitott ajtón, majd azt veszem észre, hogy egy telefon az ölembe landol, aminek kijelzőjén a nagyim neve virít. Rosszállóan megcsóválom a fejem Louis megnyilvánulásán, majd mélyet sóhajtok és felállok a fotelből amiben egészen idáig ültem. Az egész Öreglány megnevezés akkor pattant ki az agyából, mikor a nagyi felolvasta a végrendeletét az egécs család előtt. Szinte az összes vagyonát az unokáira íratta, csak történetesen Louist kihagyta a felsorolásból. Mint aztán ahogy kiderült, ez azért történt meg, ugyanis Louis hivatalosan nem a család tagja, ezért nem lehet örökös sem. Természetesen ez Louisnak nem tetszett, mivel az egész életét közöttünk töltötte le, szóval Ő is unokának számít. Ezután a nagyi és Louis összevesztek, de a srácnak nem lett igaza. Azóta pedig Louis utálja az öreglányt. Na nem mintha nekem a szívem csücske lenne. Hatalmas birtoka van Tennessee-ben, egy csomó befolyásos ember az ismerőse, és totál sznob, mindemellett mindenféle hülye hagymányt tart. Kész idegbaj vele az élet. Örülök, hogy csak ritkán beszélünk vele. Igazából csak akkor látogassuk meg mikor apa ránk szól.
A hajamba túrok és ásítok egy nagyot. A testem elmacskásodott mivel a fél délután ültem, ugyanis meguntam Liam hisztijét, és úgy döntöttem, hogy laptopon keresztül beteszek neki egy filmet, hogy ne jajgasson már azon, hogy mennyire el van szigetelve a külvilágtól. Ha lehet azt mondani a rendszer visszaállt a régi kerékvágásba. Ő kivan kötve az ágyhoz, az allergiás rohama elmúlt. Talán annyi a különbség, hogy a nyakára van kötve egy bizonyos öv, ami sokkoló hatással bír. Így akár mikor valami furcsa dolgot csinál a testével a sokkoló életre kel, és egy kicsit megpörköli a testét. Szóval esélye sincs megszökni, ugyanis ha megpróbálná megtenni a sokkoló tenné a dolgát és akár még meg is ölhetné.
Nyújtózkodom egyet, majd elindulok kifele, ugyanis eszem ágában sincs a nagyimmal Liam előtt beszélgetni. De mielőtt elhagynám a szobát, a laptop tetejét lehajtom, majd a hónom alá nyomom, és mikor elmegyek az ágya mellett megnézem a szíjakat, hogy jól tartnak e. Mikor meggyőződöm róla, hogy minden a legnagyobb rendben van, áttlépem a küszöböt, az ajtót pedig szokás szerint kulcsra zárom.
Louis a folyosón áll a falnak dőlve. Mikor meglát rögtön mellém szegeződik és mikor a nappaliba érek és leülök a kanapéra , közvetlen mellém vágódik le és a fülét hegyezi. Na nehogy már lemaradjon valami fontos dologról.
- Szia Nagyi! - emelem a telefont a fülemhez, majd köszönök úgy mint aki annyira örül, hogy beszélhet a nagyanyjával. Pedig ez nem igaz. Beszélek vele mivel muszáj. - Történt valami? - mindig ez az első kérdésem, ugyanis rendszerint csak akkor hív fel ha valami történt. Azért még soha nem hívott fel, hogy megkérdezze mi van velünk.
- Az történt, hogy az egész család már itt van a birtokon. Az unokatestvéreid most mentek ki lovagolni, és történetesen Te meg a Fattyú nem vagytok közöttük - valamit még mond, de én már nem hallom tisztán mivel Louis kikapja a kezemből a telefont.
- Csak, hogy tudd a Fattyú itt ül az örökösöd mellett és minden szavadat tisztán hall! - morogja Louis a telefonba, majd újra visszadobja nekem én pedig gyorsan a visszaemelem a fülemhez. Végül összekulcsolja a kezét a mellkasa előtt és úgy dühöng magában. Én megértem. A nagyi megalázza ott és ahol csak tudja. De nem tudja milyen érzés szülők nélkül felnőni, úgy ahogy én sem.
- Nem bírnád ki ha nem piszkálnád Louist, ugye? Még mindig a Te fiad volt az aki miatt Louis a családba került. - tudom, hogy erre a kijelentésemre nem fog reagálni. Mindig elengedi a füle mellett. Úgy tesz mintha hazugság lenne az, hogy a fia ölt már embert. Pedig ez az igazság. Szóval a nagyinak semmi szava nem lehetne Louishoz.  Ha apa életben hagyta volna a Tomlinson szülőket, akkor Louis most nem tartozna közénk.
- Mikorra értek ide? - vált témát. Összeráncolom a homlokom és hirtelen azt sem tudom, hogy ezt most tőlem e kérdezte, vagy sem.
- Hova? - kérdezem zavarodottan.
- A birtokra! - válaszolja nemes egyszerűséggel. Homlokon csapom magam, a mellettem ülő Louis pedig elfehéredik. Basszus, megígértük neki, hogy a szülinapjára elmegyünk Tennessee-be. A szülinapja pedig holnap lesz, mi pedig New Yorkban vagyunk, ráadásul még egy foglyunk is van. Nagyon nem tudok én most elmennei kirándulni. Liamet nem hagyhatom egyedül, de viszont a birtokra sem vihetem magammal. Csodás - Már csak rátok várunk. Ráadásul pár madárka csiripelte, hogy plusz egy fővel érkeztek. Jaj kisunokám már alig várom, hogy megismerjem az udvarlódat. - Louis szinte majdnem megfullad mellettem a röhögéstől. Udvarló? Mifél udvarló? Ki volt az aki már megint hazudott felőlem neki? Vagy talán valaki meglátott Liammel? Lehetetlenség. Végem van. - Ajánlom, hogy legkésőbb holnap délutánra legyetek itt! - parancsolja keményen, majd megszakítja a vonalat. Csak hevesen szedem a levegőt, és magam elé bámulok. Most mi lesz?
- Életem legszebb hétvégéje lesz, ugyanis végre nem rám fog figyelni hanem Liamre. Már alig várom, hogy szopassa meg. - veregeti meg a hátam nevetve miközben feláll, mire én felemelem a lábam és kicsit sem kedvesen rúgom fenéken. Csak még jobban kinevet és magamra hagy. Louisnak igaza van, ha a nagyi meglátja Liamet ilyen állapotban, akkor tuti, hogy addig fogja piszkálni míg az sírva nem fakad. Louis már csak tudja. És, hogy őszinte legyek, ha most meglátná Liamet, szakadt ruhákba, kócos hajjal, véres sebekkel, még csak a birtokra sem engedné be.
Úgy tűnik rendbe kell hoznom az udvarlómat.
A telefont mérgesen dobom a kanapéra, majd dühhel megtöltött testel megyek vissza Liamhez. A fiú mikor meglát és észreveszi a villogó tekintetemet rögtön nyel egyet félelmében. Megindulok felé, és ezt mikor észreveszi kezeit automatikusan emeli az arca felé, mintha attól rettegne, hogy megütöm. Lenne kedvem most agyonverni valakit, de sajnos Liam erre most nem jó alany, ugyanis rendbe kell hoznom a kinézetét, nem pedig még jobban elcsúfítanom.
- Ne szarj már Tőlem ennyire az Istenért! - dobbantok egyet a lábammal, majd kezeimmel elhúzom a kezeit az arca elől. Ha a nagyim előtt is így fog rettegni tőlem, akkor hamar rájön a család, hogy nagyon nem vagyunk együtt. Engem pedig egy életre kiutálnak amiért mertem hazudni a családnak. Tudjátok nálunk szent a család.
- Mérges vagy...már megint. - jegyzi meg csendesen.
- Nem mondod? - forgatom meg a szemeimet. Nem a legjobb ötlet most bunkóskodni vele. Pár órám van, hogy normális kinézetet adjak neki, majd utána közösen elrepüljünk a birtokra a hétvégére, ahol úgy kell viselkednünk, hogy senki ne jöjjön rá, hogy én fogva tartom Őt. Húzós menet lesz. - Mond csak Payne, szeretsz vásárolni? - kérdezem egy álszent mosoly kíséretében. Liam szemöldökei a homlokáig csusszannak és eléggé értelmetlen arckifejezéssel bámul rám.
- Erre most komolyan válaszolnom kell? - kérdezi zavartan.
- Igazad van, úgysem érdekel a véleményed - bólogatok, majd megfogom a karját és felhúzom. Felszisszen az erős szorításomtól, de nem foglalkozom vele, hogy az ujjaim vörös foltot hagynak a bőrén. - Az van, hogy a hétvégére ki kell ruccannom Louis-val Tennessee-be a nagyimhoz, viszont Téged eszembe sincs itthagyni, ugyanis tudom, hogy vagy olyan geci, hogy kihasználod az alkalmat és lelépsz Tőlem. Ezt az örömet pedig nem szerzem meg neked - kezem még mindig gyengén a karját szorítja, de mégis ahogy ezeket a dolgokat mesélem neki, keményen megcsípem a kezén lévő bőrt. Megint felszisszen. - Szóval arra a döntésre jutottam, hogy velem jössz - közbe akar szólni, de felemelem a kezem és ezzel jelzem, hogy fogja be. - Azonban a család úgy tudja, hogy az udvaróm jön velem. Igen, az udvarlóm mivel azt mégsem mondhattam nekik, hogy elraboltalak - valamit motyog az orra alatt, de nem értem és nem is érdekel. - Viszont, hogy elhigyjék azt, hogy tényleg a pasim vagy, normális kinézetet kell belőled kihoznom. Így most elmegyünk plázázni, utána pedig este indulunk a birtokra a hétvégére - azt hiszem mindent elmondtam, röviden és tömören. - Óh, a szökésen hiába jár az eszed. A sokkoló nyaköv végig rajtad lesz, az irányító pedig nálam. Ha elmész mellőlem vagy valami, megsokkollak, de olyan erősen, hogy megdöglesz. - és azzal bájosan elmosolyodom majd megpaskolom az enyhén borostás arcát. Szomorúan bólint, majd engedi, hogy a csuklójánál fogva húzzam ki őt. A menés még mindig nehezen megy a számára, a bokája miatt. Így eléggé lassan tudunk csak haladni. Viszont mikor már majdnem a bejárati ajtónál vagyunk megáll. Idegesen nézek rá, hogy mi a kínja.
- Ugye azt Te sem gondoltad komolyan, hogy boxer gatyában megyek a plázába? - és azzal lemutat az alsó részére amit csak egy fekete alsónadrág takar. Felröhögök, ahogy mezítláb toporzékol és szinte retteg attól, hogy így viszem az emberek közé.
- LOUIS! - ordítom el magam teli torokból, az említett pedig pár perc alatt meg is jelenik előttünk. - Vedd le a nadrágod. - parancsolom és még csettintek is az ujjaimmal.
- Arra várhatsz. - fonja össze a kezeit a mellkasa előtt. Idióta.
- Vedd le azt a kibaszott farmerod és add oda Liamnek, most! - kék szemeiből értetlenség sugárzik, de mikor meglátja, hogy megindulok felé, inkább mégis csak kibújik a farmerból, majd dühöngve a kezembe nyomja. Két pasi boxerben körülöttem. Ráadásul két szexi pasi. Megtudnám szokni.
- Jelenleg mással nem tudok szolgálni - nyomom Liam kezébe a nadrágot, aki egy kicsit hezitál, de miután csúnyán ránézek inkább elveszi és elkezdi magára húzni. Elég nehézkesen megy neki, ugyanis Louis eleve jóval alacsonyabb tőle. Egy kicsit kicsi és alig tudja begombolni, de a célt szolgálja.
Végül nagy nehezen, de sikerül elindulunk. Persze tudom, hogy Liam a halálba kíván amiért Louis ruháiban kell feszítenie, de nem érdekel. Benyomom az autómba én pedig beülök a volán mögé. A kezem már a kulcsan van, mikor ismét megszólal.
- Te fogsz vezetni? - kérdezi.
- Miért szerinted ki?
- Akkor kérek egy hányózacskót - mondja határozottan. Összecsücsörítem az ajkaim és úgy várom a magyarázatát. - Borzalmasan vezetsz. - jelenti ki határozottan. Én? Könyörgöm nálam jobb söfőrök nincsenek a világon. Imádok vezetni.
- Ezt inkább meg sem hallottam. - morgom az orrom alatt és beindítom a motorot. Azonban mikor már vagy tíz perce megyünk, rá kell jönnöm, hogy Liam talán tényleg igazat beszél ugyanis kezdett minél jobban elfehéredni. Esküszöm örültem neki, mikor megálltam a pláza parkolójában.
Nem szólt semmit mikor kiszállt. Hagyta, hogy megint csuklón ragadjam majd behúztam az épületbe. A férfi üzletekhez gőzöm sincs, így kiválasztottam a legdrágábbat és azt ahol a legmenőbb fiú ruhákat lehetett kapni. Liamet benyomtam az öltöző fülkékbe, miközben én sorra vittem be neki azokat a cuccokat amikben szerintem irtó dögösen nézne ki. Alig negyed óra múlva pedig, egy fekete bakancsban, fekete farmerben, és kockás ingben feszített a tükör előtt.
- Még nem az igazi - harapok az alsó ajkamba miközben az összhatást nézem. Az inge gombjai túlságosan be vannak gombolva. Közelebb lépek hozzá majd a mellkasán három gombot kigombolok, így a mellszőrzete rögtön kilátszik ami rettentő dögössé teszi. Ujjaimat a hosszúkás hajába vezetem, majd az ég felé kezdem el simogatni. Ő csak zavartan tűri az egész procedúrát. Ismét hátrébb állok, majd mutatóujjammal elkezdem az ajkam simogatni. - Hiányzik valami...- tűnődöm és akkor hirtelen az egyik polcon meglátok egy fekete kalapot. Gondolkodás nélkül nyúlok érte, majd majd nyomom a fiú fejére. - Tökéletes. - mondom büszkén vigyorogva. Liam csak hatalmas szemekkel nézi önmagát a tükörben, Látom az arcán, hogy tetszik neki az amit lát. - Szokj hozzá az új külsődhoz.
- Nekem nincs pénzem ezekre a ruhákra Pezz - fordul felém komoran. Meglepődök. De nem azon, hogy nincs pénze, - ami engem nem is érdekel, ugyanis nem is engedtem volna neki fizetni. Tudom, hogy nincs pénze, ugyanis ha lenne akkor nem pultos srácként dolgozna. Azon lepődtem meg ahogy szólított. Pezz-nek hívott. Becenevet adott nekem.
- Mit mondtál? - vonom rögtön kérdőre, és remélem, hogy nem hallottam félre.
- Hogy nincs pénzem - ismétli meg önmagát.
- Baszok a pénzre - intek egyet a kezemmel. - Azt ismételd meg ahogy hívtál. - kérem. Riadtan pislog.
- Pezz. - nyögi ki félősen.
- Te becenevet adtál nekem? - kérdezem csodálkozva.
- Aha - feleli alig hallhatóan. - De ha utálod, csak szólj. Véletlen volt az egész...
- Tetszik. - mondom és elvigyorodom. Arca megenyhül és félősen elmosolyodik.  Eddig még senki nem adott becenevet nekem.
Természetesen az összes ruhát megvesszük. Belé karolok, majd büszkén hagyjuk el az üzletet. Tényleg tetszik ez a stílus. A kalapben egyszerűen elképzesztően néz ki.
Az éttermek előtt haladunk el, mikor megtorpan. Keze kicsúszik a szorításomból, és azt veszem észre, hogy hevesen csóválja a fejét, hófehér arccal miközben egy pontot bámul. Követem a tekintetét és a távolba meredek ahol meglátok egy párocskát. Vagyis gondolom járnak hisz a kezüket fogják, meg nevetgélnek. De ahogy jobban nézem, a lány valahogy ismerős lesz a számomra. De honnan?
- Könyörgöm mond azt, hogy az ott nem Chloe Logannal. - nyüszít fel Liam és a hangjából megtudom mondani, hogy a sírás szélén áll. Hát persze Chloe. Ő Liam menyasszonya. Vagyis volt, ugyanis a gyűrű már az én kezemen virít. - Ezt nem hiszem el. Tényleg megcsal vele - ilyenkor mit kell tenni? - Azt mondta, hogy nincs semmi közöttük. Hogy csak jó barátok. Erre én eltűnök, és máris összejönnek. - enyhén fordulok csak felé, de rögtön meglátom ahogy szemeiből egy könycsepp csordul ki, amit az inge ujjával le is töröl.
- Akarod, hogy oda menjek és pofán basszam a csajt? - kérdezem. Szerintem ez hülyeség volt a részemről. Gondolom ilyen helyzetekben nem ilyen szöveggek kell megvigasztalni valakit. Mégis Liam felkuncog.
- Hagyd a fenébe, nem ér meg annyi - ismét megtörli az arcát. - Az volt a célod, hogy megszerezz magadnak, és mostmár hivatalosan is a tiéd vagyok, mivel rajtad kívül nincs senkim.- mondja fagyosan és elindul egyedül, én pedig csak tátott szájjal bámulom...

15 megjegyzés:

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most egy percen keresztül ültem fapofával a gép előtt és megállás nélkül nyomtam azt az egy billentyűt.
      És most.
      *torkot köszörül*
      IDEFIGYELJ. HA MEG AKARSZ ENGEM ÖLNI, ANNAK VAN KÖNNYEBB MÓDJA IS. PÉLDÁUL LŐJJ FEJBE. DE NE ÍGY KÍNOZZ, MERT EZ NAGYON LASSÚ ÉS FÁJDALMAS HALÁL.
      ASZONGYA PEZZ.
      PEZZ.
      AZ FINOM CUKORKA.
      NEM TUDOM HOGY SÍRJAK, NEVESSEK VAGY SIKÍTSAK.
      KOMOLYAN.
      ANNYIRA JÓ EZ A RÉSZ TE. MEGÖLSZ. NAGYON AJÁNLOM HOGY HAMAR HOZD A KÖVETKEZŐ RÉSZT. ÉS HA VĹETLENÜL BELEHALOK A VÁRAKOZÁSBA, INTÉZD EL, HOGY A SÍROMNÁL LEGYEN FREE WIFI ÉS MAJD SZÉPEN ELJÖSSZ ÉS A TEMETŐBEN FELOLVASOD A ROTHADÓ HULLÁMNAK A FRISS RÉSZEKET.
      Oké, megnyugodtam xD
      Madelyn x

      Törlés
    2. milyen király lehet már 1 percen keresztül nyomni az A betűt :D hmm, majd egyszer kipróbálom a Te blogodnál is :DDDD
      igazából nem kell elintézni a free wifit...gondolom a mobil netről hallottál XD

      Törlés
  2. Ne bassz föl! De fel basszol! What The Fuck???? Rengeteg kérdőjellel...
    Sokkot kaptam, mint Pezz. Liamet kínozzák, bántják és ő csak arra vágyik, hogy vissza menjen a VOLT menyasszonyához. . Az meg ott kamatyol Logannel, hát én ....................... (itt végig káromkodtam)
    Ez a rész...betett :d És a kevdencem az Perrie reakciúja volt, a becenévra és arra amit Liam mondott. Ajj, siess te nő! :D
    Pusziii Encii xxx. ♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. Heloo!
    Fantasztikus rész lett. Csak így tovább.
    N xx.

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem ez az egyik kedvenc részem lett most! :)))
    A nagyin meg Tommo-n jót nevettem :D
    Ahhw basszus, elképzeltem Liamet abban az összeállításban és fghdhashsd...
    Egyszóval imádtam a részt, siess a kövivel!!
    ~Hannah~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ott van a gif is :D direkt azért tettem oda h még jobban tudjátok elképzelni :P
      köszönööööm

      Törlés
  5. Kíváncsi vagyok, h mi lesz a birtokon :D :P Imádtam, imádom, szóval folytatást hamar :*

    VálaszTörlés
  6. Na halika most kezdtem a blogod olvasását egy napja. Volt rész amit nem telljesen olvastam el, de... Tudom miről szólnak. Ultra jó blog. Kurva jó. Söt fenomenálisan kurva jó! ;) Hozzad gyorsan azt a kövi részt! Lehetőleg ma! Na ennyit bírtam leírni sokkos elmémmel szóval halika
    Puszi: Panni*

    VálaszTörlés
  7. koviit mooost!!!<3<3 imadoom!!! siess!! ;) <3<3

    VálaszTörlés