2016. január 25., hétfő

|| Chapter 9 :- Úgy néz ki ||

Hűűhaaa, rég volt rész :O ( *elbújik a sarokba* )  őszintén azt hittem, hogy hagyom az egész blogot a francba :\ az utóbbi hetekben tényleg nem is egyszer megfordult a fejembe, hogy kész vége, nincs értelme tovább folytatnom mert ha Liam nem lenne,,hát tuti, hogy már nem lennék 'directioner'. szóval köszönjétek Liamnek, hogy ma van új rész :D aki akar komizzon, aki meg nem akar az meg ne komizzon ;D 



Liam

- Itt van pár maradék hajszálad. - Oli az öklét nyújtsa felém, majd mikor meglátom egy kupacba a kitépett hajamat kis híján hozzá vágom a jeget amivel az orrát és az arcát hűtöm, hogy ne nézzen ki olyan durván. Észre veszi rajtam, hogy nem tetszik amit látok, ugyanis inkább összecsukja az öklét majd vissza húzza a teste mellé. Hogy volt képes annyi hajamtól megszabatítani úgy, hogy még csak észre sem vettem? Mondjuk hogyan vettem volna észre, miközben a hajam tépése mellett a testemet is verte. Olyan törpe alakja van, hogy simán a hónom alá tudom nyomni, mégis durván erős. Nem tagadom ha azt mondom, hogy az Ő ütései azok amiktől maradandó nyomaim vannak. A felső karomon még mindig ott virítnak a fogai nyomai amikkel megharapott. Ha akkor Niall nem húzza le rólam szerintem még a húsomat is kiharapta volna. Acélból vannak a fogai. Mégis mindig kezdegetek vele, ugyanis imádok verekedni. Benne van a vérembe. Kár, hogy soha nem járhattam normális suliba mivel akkor tuti, hogy  benne lettem volna a box klubban. Éneklés, box, rablás a három kedvenc időtöltésem. Imádom kiverni a szart az emberekből. Még jó, hogy olyan életem van, hogy az összes szenvedélyemet tudom egyszerre űzni. - Amúgy ezt a pofont még szívni fogod. - szisszen fel ismét mikor erőssebben nyomom az arcához a jeget. Valahogy a pirosság nem akar szűnni. Ostobán érzem magam amiért ilyen helyzetbe került. Az én pofonom nem is lett volna olyan durva ha apa nem tűnik fel a színen és vágja orrba, majd löki el úgy, hogy a másik ütést a faltól kapta. Azért vörös az egész arca, mivel apa már megint ok nélkül bántotta. Ha apának nem lenne akkor hatalma felettünk akkor biztos, hogy már rég meg mertem volna kérdezni Tőle, hogy miért állandóan Olit basztatja. Tényleg már nekem fáj, hogy sokszor mit művel le vele. Oké, engem sem kímél, de azért mégsem támad nekem csak úgy ok nélkül.
- Kitépted a hajam - mutatok a fejemre vagyis jobban mondva a hajamra amihez ha hozzá érek érzem, hogy egy lyuk tátong a búbján, vagyis ott ahol megtépett. - És szokás szerint megharaptál - emelem fel a mutatóujjam aminek a vége vérzik és egy aprócska fognyom virít. Még jó, hogy nem éreztem mikor megharapott. Legszívesebben megfosztanám Őt a fogaitól. - Köszi, de ennyi szívás elég volt a mai napra.
- Most sajnáljalak meg? Elloptad a fogkefémet és még fogat is mostál vele. Használtad a fésűmet - mondja felháborodva mire én szégyenlősen leszegem a fejem. - Ráadásul apa már megint utál, olyanért ami nem csak az én hibám - halkul el a hangja. - Nem tudom, hogy hallottad e, hogy mekkorát kaptam a faltól is. Szóval én a helyedben nem siránkoznék. - igaza van. Itt akinek joga van a siránkozásra az Ő. Mindig elfelejtem, hogy a cuccaihoz nem lehet nyúlni. Tehetek róla, hogy pont az ő fogkeféje volt a közelben? Siettem és nem figyeltem.
- Sajnálom. - mondom bűnbánóan és hirtelen azt veszem észre, hogy elnyomja a jeget az arcától és hatalmas szemekkel figyel rám. Megijedek a tekintetétől.
- Bazd meg sajnálatodat - áll fel a székről. - Azt a kibaszott gyémántot nem én törtem szét, mégis az én arcomat verte szét. Te pedig azt hiszed, hogyha teszel jeget az arcomra akkor majd én boldog leszek. Hát nem! Tudod jól, hogy utálom ha a cuccaimhoz nyúl valaki, és akkor is ezt csinálod. - mielőtt bármit tudnék szólni, direkt meglöki a vállam majd felhúzott orral készül kimenni.
- Csinálj valamit a hajaddal, mert így úgy nézel ki mint egy csaj - utalok itt a hosszú kócos sárszínű hajára. Nem tudom, hogy minek növeszti a haját. Helyesbítek mint akar elérni ezzel a hajjal. A lányoknak van ennyire hosszú hajuk, Oli pedig messze van a nőnemű fajtól. Igaz a hangja lányos, de könyörgöm Louisnak is vékony hangja van. Lényegében nem tudom, hogy Oli melyik nemhez is tartozik. Hmm, szerintem határozottan pasi egy kicsi lányos beütéssel. A lányos beütés a hangja, meg most már a haja. De a teste az fiús, szóval egyértelműen pasi.
Megjegyzésemre nem válaszol, még csak hátra sem fordul. Csendben elvonul, én pedig hülyén érzem magam amiért nem álltam mellé mikor apa hazugnak nevezte.  Mélyet sóhajtok és a keresésére indulok. Az ebédlőben lévő kanapén fekszik a falnak fordulva. Direkt ráülök a hátára, mire Ő felnyög, majd pár másodperc múlva erősen a seggembe csíp aminek következtében rögtön felugrom és úgy döntök inkább állok. - Oli, én tényleg sajnálom a történteket. Legközelebb ha ilyen lesz akkor majd megvédelek, vagy mi. - túrok a hajamba.
- Hagyj békén. - hanga olyan mintha az orrából beszélni sőt még szipog is hozzá.
- Esetleg valamivel...
- Tűnj innen Liam! - ül fel, majd köti össze a haját és veszi fel a cipőjét.
- Készülsz valahová? - kíváncsiskodom. Eléggé késő van már ahhoz, hogy Ő elmenjen nélkülünk.
- Igen, boltba. - válaszolja, mire én is felállok Őt pedig vissza nyomom a kanapéra.
- Én elmegyek helyetted. - mondom kedvesen. Nem úgy néz ki mint aki nagyon örül ennek az ötletemnek. Pedig én csak neki akarok jót. - Mit kell hozni? - sürgetem. Az alsó ajkába harap és töprengő arcot vág. Most gondolkozik azon, hogy miért is akart elmenni a boltba?
Óráknak tűnő másodpercek után szólal meg annyira halkan, hogy alig értem azt a szót, ami elhgyja a száját. - Tampont. - nyögi ki. Szemöldökeim az egekbe szökkennek és értetlenül bámulok rá.
- Tampont? - kérdezek vissza zavartan. Mire kell neki olyan? Hova szúrná? Az orrába, vagy mi a szösz? Reménykedek benne, hogy csak félre hallottam, ám mikor bólint a kérdésemre rájövök, hogy tényleg azt mondta. - Minek kell neked olyan? Mármint neked nincs szükséged rá - először elfehéredik, majd elpirul utána pedig olyan az arca mint aki legszívesebben felzokogna.
- Apa új ribanca itt tanyázik és megkért, hogy hozzak neki. - óh, így már mindjárt más. De ki apa új nője most? Mondjuk ezzel soha nem foglalkoztam ugyanis álltalában ezek a nők pár napig boldogítják apát, majd relytéjes módon eltűnnek.
- Oké megnyugodtam, hogy nem neked kell - fújom ki az eddig bent tartott levegőt és elvigyorodom miközben megpaskolom a feje búbját, de mikor ezt megérzi rögtön rácsap a kezemre. Nincs jó hangulata. Pedig minden tőlem telhetőt megtettem, hogy felvidítsam. Akkor meg mi baja lehet még? Tök mindegy, most más dolgom van.
Visszamegyek a szobámba, hogy tudjam magamhoz venni a kocsi kulcsomat, meg előhalászom az egyik kapucnis felsőmet ugyanis mikor egyedül lépek utcára, mindenki Liam Payneként ismer, vagyis úgy mint egy világsztárt. A sztároknak őrökre van szükségük, nekünk nem. Úgy vagyok vele, hogy szerintem én magamat egyedül sokkal jobban meg tudom védeni mint valami őr. Gyűlölném ha egy izomagy állandóan utánam rohangálna és próbálna megvédeni. Könyörgöm olyan dolgokat láttam már, hogy engem nehéz megfélemlíteni. Mi nekem pár őrült rajongó? Semmi. Egyet ütök, az összes liba meg elesik, pedig a kezemet még csak meglendítettem. Erről ennyit.
A legközelebbi bevásárló központot választom és közben reménykedem benne, hogy még nyitva van. Negyed óra múlva éjfél, engem sem fognak hülyének nézni, hogy ilyen késői órákban keresek egy tampont.
Na igen a tampon. Most képzeljetek el egy részleget ahol csak ilyen cuccok vannak. Mindenféle doboz, csupa érthetetlen írással és most találd el, hogy melyiket kell elvinnem. A hülye fejemmel telefont nem hoztam. Minek? Hisz ki ne tudna venni egy tampont. Vállat vonok és elveszek egy rózsaszín dobozosat amire az van ráíva, hogy hosszan tartó védelem, friss illattal. Friss illattal? Mi a jó istennek kell illatosnak lennie? Megcsóválom a fejem és visszateszem a polcra és elveszem a mellette lévőt. Extra vastag, minden körülmények között a legjobb. Hmm, ez elég jól hangzik. A nők a vastagot szeretik mindenből, nem? Gondolom akkor ebből is az a jó.
- A nagymamádnak vásálsz? - kis híján kiejtem a kezemből a dobozt, mikor meghallok a hátam mögül egy hangot. Megfordulok és az egyik eladó lánnyal találom szembe magam. A narancssárga felsője feszül a testén, ami jól kihangsúlyozza formás melleit. Szőke haja göndör tincsekbe pihen a vállán. Na igen, Ő azon lányok egyike akik mindig az ágyamban végzik.
- Mi? A nagyimnak? Miért? - nincs is nagyanyám. Aztán mikor lenéz a kezembe tartott dobozra hirtelen kezd minden világossá válni. - Asszem kezdem érteni, hogy mire céloznak a minden körülmények között szóló cuccal. - nevetek fel kínosan. Ez rohadt gáz. Kinyírom Olit, szerintem azért mondta, hogy tampon kell neki, hogy engem tudjon megszivatni amiért pofán vágtam. Na ezért a húzásáért megint pofán vágom.
- De ha a barátnőd szereti magában a nagy dolgokat - kezdi el csavargatni az egyik göndör tincsét az ujja körül. A régi jól bevált trükk. Nem meri megkérdezni, hogy van e barátnőm, ezért csak utalgat rá, hogy kinyomozza szingli e vagyok vagy sem.
- Ha lenne barátnőm elhiheted, hogy nem én vásárolnám neki - magyarázom mosolyogva. - Apám nőjének kell. - teszem hozzá.
- Óh, akkor ezt vidd - vesz le egy dobozt amire csupán annyi van ráírva, hogy normál. Vállat vonok, a lány pedig rögtön megfordul, de a karja után kapok és visszahúzom. - Esetleg szükséged van még a segítségemre? - igen.
- Van valami terved éjszakára? - kérdezem egy pimasz vigyor kíséretében.
- Tíz perc múlva végzek, ha gondolod várj meg minket. - paskolja meg az arcom, végül pedig mepuszilja. Miért beszél többesszámban?
- Minket? - kérdezem értetlenül.
- Engem és az ikertesómat - bök a távolba ahol épp ugyan olyan lány áll mint Ő, csak fekete hajjal. Azta kurva. Dögös iker lányok jönnek haza velem. Úgy érzem ma éjjel sem alszom.
A haza vezető úton kiderült, hogy mind két lány pár napja lett szingli és mindent együtt csinálnak. Igen, szó szerint mindent. Együtt pasiznak, egy szobában alszanak, és imádják a vad szexet. Megnyugtattam Őket, hogy maradandó élményben lesz részük a ma éjjel után. Szerencsére mikor haza értünk csendesség fogadott. Őszintén megmondva nem akartam, hogy a tesóim észrevegyék a két lányt, mert akkor elhalászták volna előlem.
Azonban mikor a szobámba értünk letámadtam a szőke szépség ajkait, miközben a fekete hajú a ruháimat tépte le rólam rájöttem, hogy elfeledkeztem egy igen fontos tényezőről. Nos mivel nem akartam huszonkét évesen apuka lenni egy ismeretelen lánytól, így óvszert kellett kerítenem. A két lányt fájjó szívvel hagytam a szobámba, majd tanácstalanul álltam meg a folyosó közepén, pont Oli szobájának az ajtaja előtt. Gondolkodás nélkül kopogtam be Ő pedig nyitott ajtót. Lényegében csak a fejét dugta ki az ajtaján, mivel a szobájába senkinek nem szabad belépni. Kíváncsi lennék, hogy mit rejteget ott.
- Liam, miért basztatsz állandóan? - sóhajt fel és megtörli az álmos szemeit. Én nem is basztatom Őt. A segítségére van szükségem. Nem azért vannak a testvérek, hogy segítsenek egymáson?
- Kéne óvszer, ha nem akarsz időnap előtt keresztszülő lenni. - mondom sietősen miközben türelmetlenül elkezdek az egyik lábamról a másikra állni. Oli kitágult pupillákkal bámul vissza rám és azt veszem észre, hogy be akarja csukni előttem az ajtó, de én megakadályozom ezt. - Légyszi adj kölcsön, esküszöm reggel egy egész dobozzal veszek neked, sőt ráadás képpen még sikosítót is kapsz, csak most ne hagyj cserben. Két beindult ikerlány van a szobámba.
- Mond csak drága bátyám, szerinted én úgy nézek ki mint akinek szüksége van kotonra? - kérdezi és jellegzetesen felhúzza az egyik szemöldökét. Minden pasinak szüksége van kotonra, ez normális dolog.
- Hát ha nem akarsz apuka lenni, akkor igen. De nem tudom, hogy Te hogy vagy ezzel...- piszkálom meg az orrom.
- Akkora egy balfasz vagy, hogy az már fáj. Keress fel egy szemorvost, ugyanis rohadt szar lehet a látásod hogyha nem tudod megkülönböztetni a lányokat a fiúktól. - fakad ki és bevágja az ajtót, de olyan erővel, hogy megüti az orromat. Felszisszenek és pár másodpercig csak bámulom a csukott ajtót. Ez meg mi a szart akar jelenteni? Kikérem magamnak igenis jó a látásom. Viszont Oli hibbant.
- Nyisd ki azt a kurva ajtót Oli, és beszéljük meg, hogy mi a fasz a bajod, ugyanis nem fogod csak úgy rám csukni a kibaszott ajtódat! - tudtommal én vagyok az idősebb, szóval neki azt kell csinálnia amit én mondok. És nekem most rohadtul nem tetszik ez a viselkedése.
Egy ajtó éppenséggel kinyílik csak történetesen nem Olié hanem Niallé. - Liam, éhes vagyok! - kezd el hisztizni a szőkeség és megsimogatja a hasát. Megsemmisülten az ajtónak döntöm a fejem. Két dögös maca van a szobámba rám várva én pedig a tesóimmal szenvedek. Ilyen nincs.
- Akkor egyél. - adom az észszerű választ.
- Nincs otthon semmi kaja. Meg aztán Nando's-ra van gusztusom. - nyálazza meg az ajkait.
- Niall tudod Te, hogy hány óra van?
- Ne csinálj úgy mintha zárás után még soha nem törtünk volna oda be. - nála a pont.
Veszekedni pedig felesleges egy éhes Niallel, így kénytelen vagyok elmenni vele az étterembe, ahova a megszokott úton megyünk be és eszünk annyit amennyi csak belénk fér. Egy óra telik el mikor idegesen rohanok vissza a szobámba ahol olyat látok ami kicsit sem tetszik. Harry és Louis az ágyamba fekszik a két csajjal akik az enyéim lettek volna, de Oli elbaszta az éjszakámat. Így aztán aznap éjjel a kanapén alszom és egy tervet szövögetek amivel kiherélem az összes tesómat...


14 megjegyzés:

  1. Hálát adok Liamnek hogy létezik, mert nagyon kár lenne ha abbahagynád:((( komolyan azt hiszi hogy Oli fiú? :'D nagyon jó rész lett, remélem nem kell a kövire annyit várni mint erre :(
    *Klau^^

    VálaszTörlés
  2. Szia vár rád egy díj a blogomon :)
    egymaffiacsajnaploja.blogspot.hu/2016/01/blog-award.html

    VálaszTörlés
  3. Sziaaa. Hál' Istennek, hogy nem törölted. Köszönetet mondok Liamnek. :D A fejléc fantasztikuus :3 Remélem ez marad ;) A részt meg imádtam. Megérte ennyit várni! Kitartás ♥

    VálaszTörlés
  4. Én...nee... Ez fájt :D Szóval Liam Payne elsőnek köszönet, mert ezt a blogot én imádom. Aztán meg akkora egy balfasz vagy (ebbe a történetbe). De most komolyan, mi a franc?!? Szegény Oli... megsajnáltam, de leginkább arra várok, hogy mi lesz mikor Liam szembesül azzal, hogy Oli "nőnemű" :D
    U.i: Imádom a fejlécet *0*
    Siess a következővel és kérlek ne hogy abba hagyd, mert sírva fakadok :'( Puszi, Enci ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne sírj :c ilyen miatt nem érdemes sírni ;) SMILEEEE

      Törlés
  5. Thanks Liam:)
    Szegény Oli:D
    Leyum kap egy szemüveget. Rózsaszín vagy Lila legyen?XD
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
  6. Hú, köszi Liam! ;) Még meghálálom! :D
    Szupi lett ez a rész is! :) Nagyon meglepődtem, hogy Liam nem tudja, hogy Oli milyen nemű.. Lehet hogy rövidebb volt eddig a haja, meg fiúsan viselkedett, de akkor is! :D
    Niall nagyon cuki volt! Mint egy kisgyerek! :)
    Liam hogy pórul jár a végére! :D Harry és Louis nem semmik! Xd :D :D

    VálaszTörlés
  7. *megköszöni Liam-nek* Visszatértem, és szerintem ne hagyd abba, nagyon tehetséges vagy. A részről annyi, hogy imádtam, de kicsit haragszom Liam-re, mert azt hiszi, Oli fiú.. Remélem rájön, hogy ez nem igaz:D

    VálaszTörlés
  8. Szenzációs lett ! :D Olit elég rendesen megsajnáltam :(.
    Kérhetnék tőled egy hatalmas szivességet? El tudnád olvasni az új blogom első bejegyzését? Nagyon sokat jelentene. Előre is köszönöm :)! http://mrstylesandme.blogspot.hu

    VálaszTörlés