2016. február 4., csütörtök

|| Chapter 10 :- Új feladat ||




Liam 

- Nem tudom Ti, hogy vagytok vele srácok, de én eléggé kényelmetlenül érzem magam ma valahogy Liam társaságában. - Niall a torkát simogatja miközben mindehova néz csak rám nem, vagyis az említettre. A szobában ülő másik három ember csak helyeslően bólogat és tényleg kerülik a pillanatot, hogy rám kelljen nézniük. Szemeimet annyira összeszűkítem amennyire csak tudom és úgy nézek a kisebb társaságra, miközben különböző kínzási módszerek játszódnak le a gondolataimban.
Kitépni Niall pár mellszőrzét amiket annyira félt. Ha megténném utána hónapokig zokogna amiért megfosztottam a hőn imádott mellszőreitől amiket oly sok hónapig növesztett.
Leborotválni Harold göndör tincseit amik az imidzsévé váltak. Alvás közben vinném véghez az akciót, utána lekameráznám a pillanatot mikor először tükörbe nézne, majd feltölteném a netre, hogy mindenki rajta tudjon nevetni. Harry utálja ha kinvetik, mindig elbőgi magát mikor valaki kineveti.
Betörni Oli szobájához és az összes féltve őrzött cuccát széttörném, majd bele feküdnék az ágyába és ott várnám meg míg bejön, majd nevetnék rajta, ahogy totál kikészüle attól, hogy bementem a lakatra zárt szobájába és mindenéhez hozzá nyúltam. Totál idegbajos lenne. Kikészülne, én pedig csak mosolyognék rajta.
Louis pedig, nos Ő utálja ha a média központjában van. Gyűlöli ha hülyeségeket terjesztenek róla. Örömmel indítanék el róla pletykákat, mint például azt, hogy imád kikezdenki a rajongóival akik aztán rendszeresen az ágyában végzik. Sőt pár lány már azzal is megvádolta a banda legidősebb tagját, hogy gyereket várnak Tőle. Szóval a média pár másodperc alatt azzal lenne tele, hogy Louis Tomlinson egy gyerekcsináló alkoholista.
Legszívesebben ezeket a dolgokat most tényleg megcsinálnám, ugyanis elárulva érzem magam, de mivel nem vagyok szemét a tesóimhoz, így egyik gondolatomat sem váltom valóra. De ez nem azt jelenti, hogy megbocsájtok nekik.
Louis és Harry ellopta előlem a két iker lányt! Azok a csajok rám vártak a szobámba. Én szedtem fel őket az üzletben. Miattam jöttek ide. Velem akartak szórakozni és nem a tesóimmal. Egyáltalán Louisék honnan tudták meg, hogy csajok vannak a szobámba?
Oh már tudom, biztos meghallották mikor Olinak könyörögtem, hogy adjon kölcsön óvszert. De a kis köcsögje nem adott, ráadásul még a hülyét is játszotta, hogy neki nincs szüksége olyanra. Aztán már miért ne lenne szüksége óvszerre? Könyörgöm, gondolom Oli is imád szexelni és rohadtul nem hiszem azt, hogy apa akar lenni időnap előtt. Én voltam a hülye, hogy ordibálni kezdtem vele, ha nem tettem volna akkor Niall nem hallotta volna meg, hogy a folyosón vagyok. De mivel kiabáltam a Szöszi meghallotta és hirtelen, - szokás szerint éhes lett. Ki mer védkezni egy éhes Niall Scottnak? Az ég világon senki. Niall rohadtul idegesítő mikor éhes és nem kap enni. Addig baszogatja az embert amíg az kajához nem juttatja. Mégjó, hogy  nem ellenkeztem neki és elvittem kajálni. Na és mit kaptam mikor haza jöttem? Azt, hogy Harry és Louis azt a két csajt döngeti, akiket nekem kellett volna.
És ne legyek ideges! Mosolyogjak és hazudjam azt, hogy mennyire jó kedvem van és, hogy nem történt semmi.
A lófaszt!
Még a szobámba sem engedtek be! A kanapén kellett aludnom, most meg még ők vannak rám felháborodva. Na ilyet nem játszunk. Most bunkó leszek és könyörögni fognak nekem, hogy bocsájtsak meg.
- Mi ez a feszült hangulat amúgy? - kérdezi zavarodottan Oli és kérdően pislog párat. - Esetleg lemaradtam valamiről? - vakarja meg a homlokát. Persze Oli csinálj úgy mintha semmiről nem tudnál. Királyul tudod alakítani az értetlen lényt.
- Liamnek van valami baja, már megint. - válaszolja Louis csípősen és összekulcsolja a kezét a mellkasa előtt miközben fejét a kanapé hátának dönteni és lecsukja a szemeit. Mozgalmas éjszakád volt Lou, hogy ilyen álmos vagy? Aludnál még csak nem mersz, ugyanis apa beszélni akar velünk? Utóbb sajnáljalak meg?  Mindig csak nekem lehet bajom ezek szerint. Szánalmas kis pöcs.
- Tudjátok, hogy mit csinálnák most leszivesebben? - szólalok meg és pislogás nélkül bámulom a csapatot. Harry az egyetlen aki válaszadás képpen megcsóválja a fejét, a többiek pedig nem úgy néznek ki mint akiket nagyon érdekel a mondandóm, de mégis tudom, hogy hegyezik a fülüket. - Mindannyiótokat egyesével a fal mellé állítanálak sorba, lehúznám a gatyátokat, megkeresném a volt kertészünk régi rózsanyíró ollóját tudjátok azt a bazinagy élűt, és sorjában levágnám a pöcsötöket, majd a maradék húst amitől megfosztottalak benneteket átvinném a szomszéd bulldogjának, hogy egye meg nehogy véletlenül vissza tudjátok varratni. - erre a kis mondandómra, már mindenki rám figyel. Niall elhehéredett. Harry a farka előtt tartja a kezét. Oli úgy néz rám mint egy ufóra. Louisnak pedig szinte már nyitva van a szája. Felállok, megigazítom a pólómat és tovább folytatom miközben elindulok feléjük. - Más kurváját nem illő elvenni! - pont Louis elé érek mikor a mondat elhagyja a számat és az arcára csapok. Felszisszen, sőt vissza is akarna ütni, de ismét ütésre irányítom a kezem. - Az a két ikerribanc miattam volt itt és nem miattatok! Hogy lehetteket olyan férgek, hogy elvettétek előlem? Tudtommal testvérek vagyunk! És van egy olyan szabály, hogy nem halásszuk el a kiszemelt csajt a tesónk elől! - Harry lehajtsa a fejét, Louis pedig marad a flegma megnyilvánulásánál. Tudják, hogy igazam van.
- Ez tényleg igaz. Tesók vagyunk, tök gáz lenne ha egy csaj miatt veszekednénk. - bólogat hevesen Niall. Szerintem is gáz. Ha Louis és Harry felhozna valamilyen csajt én tuti, hogy nem feküdnék le vele, ugyanis azt látnám, hogy a tesóim miatt vannak itt.
- Na várjatok egy percre ! - áll fel hirtelen Oli is majd Harryre és Louisra néz. - Azt mondjátok, hogy megbasztátok azt a két picsát akiket Liam akart megkúrni, csak nem volt nála koton és míg Ő óvszert keresett, addig Ti meg elintéztétek a két ribancot? - a szája minél jobban felfelé görbül, majd mikor meglássa a testvérei arcát amik mindent elárunak, a nevetés egyszerre tör fel belőle és lepacsizik a két sráccal. - Ez mekkora állatság már!
- Nem, ez szemétség! - vágom rá mérgesen. Hiába jártatom a számat ugyanis már a két idióta is csatlakozott Olihoz, így hármasban nevetgélnek rajtam. - Ne röhögjetek már! - mondom felháborodva. - Legalább jók voltak az ágyban? - csúszik ki a számon.
- Isteniek. - válaszolja vigyorogva Harry. - Kár, hogy nem csatlakoztál Teis. Fogalmad sincs, hogy mekkora orgiáról maradtál le.
- Leközelebb megvárjuk míg megtalálod az óvszeres dobozaidat nehogy véletlenül apuka legyél - kacsint rám Louis. Őszintén legszívesebben rávetném magam, de nem tehetem ugynis a jó hangulatnak egy hatalmas ajtó csapódás vet véget.
Apa áll az ajtóban, és mikor meglátjuk a helységben megfagy a levegő. Oli visszaül a helyére Niall mellé, míg én Louis és Harry közé paszírozom be magam és onnan figyelek a családfőre. Amióta elcsesztük az ékszerboltos akciónkat azóta apa nem nagyon beszélt velünk, és én kifejezetten örültem is neki.  Azonban ma úgy döntött, hogy családi megbeszélést akar tartani ami nála annyit jelent, hogy megint kitalált valamilyen balhét. Hurrá. Kíváncsi vagyok, hogy ezúttal mit forgat a kis fejében. Kit kell kirabolni, és átverni? Kinek kell magunkat kiadni? Hova kell beépülnünk? Soha nem tudni.
- Akkor a legjobb a jó híreket közölni, mikor a gyermekeim ennyire jókedvűek. Mi ez a nagy öröm fiaim? - csapja össze a kezét és csodák csodájára mosolyog. Mi a fene? Mikor is láttam utoljára apát mosolyogni? Gondolkozzunk csak...asszem olyan tíz éve? Nem az túl sok. Szerintem soha nem láttam. Vagyis láttam akkor mikor valami oltári nagy hülyeséget forgat a fejében. Jaj ne. - Ne válaszoljatok a kérdésemre - emeli fel a tenyerét, hogy megállítsa azt, hogy Harry megszólaljon. - Ugyanis mindjárt még jobb kedvetek lesz ha megtudjátok, hogy apucinak milyen szuper ötlete támadt. - egy néma sóhaj tör fel belőlem és próbálok úgy tenni mint aki alig várja, hogy meghallja a jó hírt, ami szerintem nem is lesz annyira jó.  Apának soha nincs jó ötlete. A hátsó zsebéhez nyúl majd előhalász onnan egy papírt és széthajtogassa, végül egy képet tart felénk amin egy lány szerepel. - Tegye fel a kezét aki ismeri ezt a tündéri kislányt. - kislány? A képen szereplő csaj tuti, hogy annyi idős mint mi vagyunk. Eléggé ártatlan az arca, szóval esélye sincs annak, hogy én ismerném. Nem nagyon bírom az áratatlan, szende bigéket. Azok olyan unalmasak így nem is foglakozom vele. Sőt szerintem a többiek sem. Meg is lepődöm mikor Niall keze hirtelen a magasba lendül, sőt még a kanapéra is felugrik annyira bezsongott a képtől.
- Én ismerem! Ő a világ legjobb nője! - mondja vigyorogva csillogó szemekkel. Ez a csaj biztos, hogy nem a világ legjobb nője. Fúj. Niall ezek szerint nem látott még jó nőt.  - Carly Simson, vagyis Amerika miniszterelnökének a féltve őrzött kislánya. Imádom a Simson famíliát. Az az álmom, hogy egyszer a miniszterelnökkel vacsorázhassak és...- és csak hadarja és hadraja a magáét. Nem is tudtam, hogy James Simsonnak van lánya. Mondjuk engem amennyire érdekel az elnök. Nem, nem érdekel. Úgy ahogy Carly sem. Elkényeztett kis fruska lehet akinek az apja mindent megad. Hányhatnékom van az ilyenektől.
- Pontosan. Ő Carly, vagyis az elnök lánya. - bólint apa, Oli pedig elkapja Niall csuklóját és visszahúzza a kanapéra, hogy maradjon nyugton végre.
- Mi közünk van nekünk az elnök lányához? - teszi fel a találós kérdést Louis. - Elhiszem, hogy One Directionként nagyon menőek vagyunk, de nem vagyunk annyira királyak mint az elnök és annak családja. Sőt az Ő számukra csak pár senkik vagyunk akik éneklésből élnek meg. - a lényegre tapintott. Hiába a banda az elnök vagyonához soha nem érünk fel. Ó, jaj. Elnök vagyon.
- A napokban felröppentek a hírek, hogy Carly Simson besokalt és követelte, hogy az egyetemet normális módon fejezhesse be. James rögtön eleget tett a lánya kérésének és beiratta Washington legelitebb egyetemére, ahova csak olyan emberek kerülhetnek be akiknek nagyon befolyásos szüleik vagy ismerőseik vannak. Carly így hónapok óta az iskola kollégiumát élvezheti, miközben barátokat keres magának. A fő kikötése és élvezettel hangoztatja, hogy keresi a számára az igazi férfit akit végre bemutathat a családjának. Csak a fiú normális legyen és ne a pénze miatt akarjon vele járni. Az elnök örül, hogy kislánya végre boldog és szabad életet élhet és alig várja, hogy Carly tényleg megtalálja a szerelmet és igazi barátokra tegyen szert. - olvassa apa az újságot hangosan amin kis híján bealszom. A szöveg érthetelen. Olyan mintha az elnök lánya egy hirdetést adott volna fel. Komolyan ennyire ki van éhezve a csaj? Könyörgöm Ő Carly Simson akár milyen pasit megkaphat magának. Mondjuk azt nem csodálom, hogy suliba akart járni. Eléggé unalmas magántanulónak lenni. Nálunk az egyetem szóba sem jöhetett. - Hát nem szuper hírek ezek? - kérdezi apa.
- Mi ebben olyan jó hír? Carly pasit akar magának aki a családban marad. A szerencsés fiúnak baszott jó élete lesz ha a kis elnöki csitri őt választja. - mondja unottan Oli.
- A szerencsés fiú itt ül közöttünk - mondja apa és gonoszul elvigyorodik. Tudtam, hogy van valamilyen hátsó szándéka.  - Ha Carly összejön egy fiúval akkor annak esélye lesz bejutni a Fehér Házba, vagyis oda ahol az elnök él. A fiú kinyomozhatja, hogy hol vannak a széfek amiben az ország vagyona található. Az a vagyon ami akár Carly kiszemelt fiújáé is lehet ha a kapcsolatuk nagyon komollyá alakul. Egy esküvő a fiú pedig máris része az elnöki családnak. - nem, ezt nem viheti végbe. Nem erőszakolhatja ránk azt, hogy elvegyünk egy olyan lányt akit nem is szeretünk. Ez túl lő minden határon. Eddig csak sima rablások voltak ahol kinyírtuk a vagyontulajdonosokat, akiket nem kellett elvennünk. Itt már házosságról beszélünk. Ráadásul az elnök lányáról akit mindenki óv. Őt nem lehet csak úgy megölni.
- Én vállalom az ügyet - jelentkezik ismét Niall. - Szeretem Carlyt és leakarom vele élni az egész életemet. - jó neki.
- Pont ezért nem Te leszel az aki magába bolondítja a lányt - bök felé apa, Niall arcára pedig rögtön ráfagy a mosoly.
- De miért? Én tényleg...
- Mert túlságosan rajongsz érte, és védeni próbálnád. Még a vagyonról is lemondanál csak azért, hogy a lánynak ne essen bántódása. - magyarázza durván apa. Niall nem szól többet. Csak pislog és a falat bámulja, Oli pedig megsimogatja a karját, de elhúzza. Szóval az akció elvégzése után Carlynak meg kell halnia. Milyen meglepő.
- Amúgy mi is a pontos terv? Az egy dolog, hogy valamelyikőnknek innen magába kell bolondítania, de mégis hogyan fogunk a közelébe férkőzni? Hisz az elnök lányáról beszélünk. - gratulálok Louis, hogy leesett kiről is beszélünk már percek óta.
- Úgy, hogy holnaptól a washingtoni egyetem hallgatói lesztek - mondja ördögien apa. Ha valami lett volna a számba akkor tuti, hogy kiköptem volna. Egyetemi hallgatók leszünk, mi? Soha nem jártunk még iskolába, erre rögtön egyetemre megyünk. Úr Isten, ez de durva. - Természetesen úgy mint a One Direction tagjai, és olyan jó hangulatban vagyok, hogy Kiscsibe még Te is megtarthatod a neved - utal itt Olira aki eddig mindig tök csajos neveket kapott mint például a Grace King. - Az akció férfi főszereplője pedig...Nem Louis lesz.
- Engem imádnak a csajok. - mondja felháborodva Lou.
- Pont ezért nem te leszel a hős szerelmes. Időnap előtt megdugnád a csajt, majd dobnád a francba - magyarázza. - Harry pedig túl idióta, szóval Carly soha nem szeretne bele - éljen az őszinteség. - Az akció elvégzéséhez Liam a legtökéletesebb alany - néz rám, mire még levegőt is elfelejtek venni. Na ne már. Nem akarok egy olyan csajjal összejönni aki rohadtul nem az esetem. Még ha lenne benne valami ami megfog, de nincs.
- És O...- Olit kihagyta a buliból.
- Nincs kifogás. Holnap beköltöztök a kollégiumba és a meló elkezdődik. Életetek legnagyobb bizniszére készültök. Ha elbasszátok örökre hűvösre tesznek benneketek, ugyanis az elnököt készültök kirabolni. - ezzel most azt akarta mondani, hogy szinte minden rajtam múlik? El kell hitetnem egy lánnyal, hogy szeretem csak azért, hogy utána tudjam meglopni az apját. Miközben kockáztatom a tesóim életét. Ha elszúrom akkor húzom magammal a családomat is. Azt pedig nem engedhetem meg.



16 megjegyzés:

  1. szia. nagyon jo resz lett. igaz beteges amit irok de mi lenne ha beleszeretne Liam Oliba es a legvegen kiderulne h nem is igazi testverek es az apjuk ezert is utalja annyira

    VálaszTörlés
  2. Mi a...? Te komolyan olyan részeket írsz, hogy szavakat nem találok utána. De van itt valaki, Liam te.. előre félek mi fog veled történni a történet végéig. Várom nagyon a következő részt siess vele.
    Puszi Enci xx. ♥

    VálaszTörlés
  3. Úristen! O.o
    Szegény Liam!:O
    Hogy lesz így love sztory?:D
    Leyum még idő elött öngyilkos leszXD
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
  4. Eeeh, nem akarom elhinni, hogy Liam tényleg, teljesen komolyan azt hiszi, Oli fiú.. Az ügyről szólva kíváncsian várom, mi sül ki belőle ;)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó és elgondolkodtató lett ez a rész! :)
    Kíváncsi vagyok hogy fog alakulni a srácok élete a suliban.
    Szegény Liam! :D Az elnök lánya? :3 :D ;)
    Most ezzel a résszel nagyon megfogtál.. El sem tudom képzelni mi történhet ezután.. Siess! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hamarosan kiderül :P
      még elég sok minden fog történni :D

      Törlés
  6. Kedves Do_Payne!

    Ha valaki megkérdezi, mi jut eszembe a 'Stole my heart'-ról a következőt válaszolnám:
    Két dolog ugrik be rögtön:
    A) A világ egyik legnagyobb fiúbandája ismert dala. Hisz melyik Directioner ne ismerné az Up All Night albumuk egyik dalát? (Van egy olyan érzésem, hogy annak idején még a Class FM-en is nyomták, de ez mellékes)
    B) A második dolog ami rögtön beugrik az a Te blogod. Nem is igazi 1D Blogger illetve Olvasó az, aki még nem keveredett erre a Weboldarra és az se igazi Liam-girl, aki még egy történetet se olvasott volna Tőled. Szerény (Pfh!) személyen is olvastam egy-pár ( najó majdnem mindet) irományod, de a kedvencem a Theo-Liam páros! Töbször is olvastam és hozzátartozik a kedvenc befejezett történeteim listájához ( ami kettő blogból áll :P). Na szóval arra akarok kilyukadni, hogy szerintem Te vagy mindenidők legnagyobb magyar Bloggere!
    További sok sikert, egézszéget és ihletet kívánok néked:
    Liza

    U.I.: Most írtam meg életem egyik leghosszabb kommentjét! Ezt a sulimenet közbe ötlöttem ám ki!

    VálaszTörlés
  7. Az elmúlt majdnem négy évben nem kaptam ilyen komit ami ennyire meghatott volna. Komolyan könnyeztem ahogy egymás után valami tízszer vissza olvastam. Ha tehetném, akkor az összes ismerősöm elküldeném, hogy milyen kommentet kaptam a blogomhoz...úr isten, nagyon meghatottál te lány! :))))
    Amúgy kapsz egy kis kulisszatitkot a blog címével kapcsolatban xD Azért Stole My Heart lett a neve ugyanis anno 2012-ben mikor nagy nehezen sikerült rávennem magam, hogy meghallgassam az Up All Night ( khm azért nagy nehezen mivel akkoriban nem nagyon rajongtam értünk, ugyanis utáltam, hogy mindenhol ők voltak) és a Youtube az albumról rögtön a SMH-ot adta ki szóval azt hallgattam meg először amit köztudott tény, hogy Liam kezd és...hát szerelmes lettem Liam hangjába (majd az egész srácba xD) és mikor elkezdtem gondolkozni a történeten, még akkor is ez a dal ment :DDD szóval nem nagyon kellett gondolkoznom, hogy mi legyen a blog neve :P
    Van olyan Liam girl aki nem olvast ;D melyik a másik kedvenc blogod?
    Örülök neki ha így gondolod :3 Rettentő jól esik ám, ugyanis ilyet még rólam senki nem mondott, szóva..huh :3

    u.i: én pedig serintem most írtam meg a leghosszabb válaszomat :D

    és még egyszer köszönök mindent.
    ha úgy adódik várlak vissza, ugyanis Te tényleg igazi olvasó vagy ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huh, már azt hittem, hogy soha nem írsz vissza!!!! Örülök neki, hogy volt értelme megirni a kommentet, mert elhiheted, hogy mire megtaláltam a betüket, majdnem beleöszültem. De rajta vagyok a gyorsíráson! Köszönöm szépen a kis titkod, megtisztelő, hogy elmondtad - akarom írni leírtad :D Én nekem is van egy ilyen különös történetem az 1D-vel.
      De nincs igazad! Igenis nekem van igazam! Aki pedig még nem olvasott, az nehogy Liam girl-nek merje hívni magát!!!!
      Azért el ne pirulj ám, mert én is pirulok. Főleg eme visszajelzén után...
      A másik kedvenc befejezett blogom nem teljesen Liam, van benn bőven mindegyik fiúból és a főszerepló inkább Harry, de nekem tetszett:
      http://thatonething-mystory.blogspot.co.at
      Ismered? Ha nem, akkor ajánlom.

      Vigyorogva olvastam végig és lehet, hogy bevörösödött a pofikám! Mégegyszer köszönöm, hogy visszaírtál!

      Lisa

      Törlés
    2. Ehh, nem ismerem :c mostanában már nem nagyon olvasok blogspoton blogokat ( sőt ahogy láttam ez a blog amit linkeltél még 2013-as, szóval ha bele is olvastam már akkor sem emlékszem xD ez van felejtős vagyok :D)
      oh, szóval van titkod az 1D-vel?? :DD mennyire nagy titok az a titok? :P
      nem is kellett olyan sokat várnod a válaszomra :P de ha mégis sajnálom, nem nézem naponta a blogot, de viszont mindig minden komira vissza írok ! ;D
      remélen nem a válaszom miatt vörösödtél be :O

      természetes, hogy vissza írok :D

      Törlés
    3. Az úgy volt, hogy mindig autóval jártunk az iskolába. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én ki nem állhatom a Class FM-et reggel, délután meg csak-csak meghalgatom. Szóval apukám letöltött egy CD-t arra az 1 órára amikor autózunk. Mai napig nem tudom, honnan kaparta össze a dalokat, de volt rajta mindenféle nóta. Hát rákeveredett a Story Of My Life is. Tudod, hogy milyen szomorúan kezdődik, én mindig elkapcsoltam, hiszen ha reggel utaztunk, még friss voltam, hazafele fel voltam dobva, hiszen nem voltam én akkor olyan rossz tanuló. (Ohh, a régi szép idők!) Így soha nem jutottam a dalhoz. Valamikor ilyenkor kaptam egy One direction-os pólót.(Ami már kicsi :-( ) Az egyik osztálytársam azt mondta, hogy nem jók, így nem is foglalkoztam velük sokat. És akkor... valahogy meghallgattam a dalt. Majd rákerestem a Story Of My Life-ra a Youtube-on és jöttek a többiek. Nekem elösszőr nem is a Liam volt kedvencem, hanem a Niall, de aztán valahogy átváltottam. Nem tom' hogy. :D
      Szerintem tök rendbe van, hogy nem nézed meg a blogod minden nap.
      De, az üzeneteden vörösödtem el!! 😄
      Lizi

      Törlés
    4. jeeej, nekem sem Liam volt először a kedvencem XD még a nevét sem tudtam, mindig összekevertem Louis-val XD kifejezett utáltam Liamet mivel tökre olyan volt mint Harry a göndör hajával XDDD jézusom, de vicces így vissza gondolva :))))
      oh, mikor kijött a Story Of My Life klipje én megkönnyeztem rajta *.*
      ne vörösödj XD felesleges ;D

      Törlés