2016. február 13., szombat

|| Chapter 11 : - Akció kezdete ||

HeyHo! Új hírem van :3 Elkezdtem fordítani egy angol blogot amit képzeljétek el, hogy nem Liames xD Baszki mekkora csoda ez, ugye? :D Hát a történet Louisos ( mily meglepő xD) és ezen a LINKEN olvashatjátok el :P nos igazából ez azoknak jó hír akiknek hiányzok mivel itt ritkábban írok, míg azon a Louisos meg gyakrabban ( csak most mivel nagyon elkezdtem most nyomatni az angolt, ugyanis jövőre szeretnék kimenni három hónapra Amerikába egy táborba dolgozni xD ) szóval nézzetek be és hagyjatok nyomot ott is meg itt is ;D



Oli 

- Tudjátok különleges dologra lettem ma figyelmes miközben pakoltam be a bőröndjeimbe - Liam meg sem kérdezi, hogy csatlakozhat e hozzám és Niallhez, egy ügyes mozdulattal felpattanik az asztalra majd onnan néz le ránk. Niall figyelembe sem veszi bátyánkat. Továbbra is a plafont bámulja komoran. Egész idáig azt hallgattam, hogy mennyire utálja most apánkat amiért nem Őt bízta meg azzal, hogy csábítsa el az elnök lányát. A kínján segíteni nagyon nem tudok, ugynis nincs az az erő ami képes lenne megváltoztatni apa tervét. Ha Ő eldöntötte, hogy Liam lesz az aki bolondot csinál a szegény lányból, akkor az így marad. Niallnek pedig bele kell törődnie akár mennyire is rajong a csajért. Mert rajong, nem szereti Őt szerelemmel. Ez olyan mint a több millió lány akik megvannak őrülve a tesóimért. Mind azt állítja, hogy szereti Őket, pedig nem. Megmagyarázhatatlan dolog megy végbe ilyenkor az emberben. Niallen is majd átmegy egy idő után. Kitudja lehet, hogy most jobban megismeri Carlyt és rájön, hogy igazából nincs is benne semmi szerethetnivaló, mivel a való életben tökre máshogy viselkedik mint ahogy a média mutatja Őt. Valami tuti van a háttérben ha ennyi évesen még mindig szingli és képes csak azért egyetemre járni, hogy bepasizzon. Pedig neki nem is kell napi szinten azzal megküzdenie, hogy mindenki pasinak nézi miközben Ő lány. - Az összes alsógatyám tűnik el már hetek óta. Most pedig érdekes módon mindet megtaláltam Niall bőröndjében. - jézusom, már Liamtől is kezdek olyan agyfaszt kapni mint Harrytől. Szerintem rohadtul senki nem kíváncsi arra, hogy tűnnek el az alsógatyái és, hogy ma megtalálta Őket. Nem hiszem azt, hogy Niall olyan hülye lenne, hogy felvenné a bátyja boxerét. Mondjuk ebben a családban semmi sem kizárt. - Mond csak öcsi, nincs valami mondandód a számomra? - és azzal meglendíti a lábát majd megrúgja a Szöszi térdét, aki mélyen kifújja a levegőt és a hajába túr.
- Igen Liam, én vettem el Őket - válaszolja Niall kicsit sem bánva. Liam szemei rögtön villámokat szórnak és ökölbe szorulnak a kezei. Niall már csak ilyen. Mindent bevall és ha kell magára vállalja a balhét, csak ne legyen veszekedés. Hogy tényleg most is Ő volt a hunyó, azt senki nem tudja. Lehet, hogy csak így akarja basztatni Liamet. - És mondok még valamit - csúszik előre a székén, Liam pedig a fülét hegyezi. - Az összesbe bele élveztem, csak azért hogyha vissza adom Őket neked, legyen valami emléked rólam - a szám elé kell kapnom a kezem ha nem akarom hangosan felröhögni. Így a tenyerembe röhögök, de mikor Liam paprikavörös arccal rám néz próbálom türtőztetni magam. - Kitudja, hogy mikor halok meg. Aztán a végén még semmi emléked nem maradna rólam, úgy mint ahogy anyáról sem maradt semmi. - teszi hozzá és nyugodtan összekulcsolja a kezeiet a mellkasa előtt, és a hatás kedvéért még a lábait is felteszi az asztalra pontosan Liam teste mellé, aki ezt mikor meglátja kicsit sem kedvesen löki le onnan az öccse lábait.
- Niall nem kell úgy tenned mintha jó kedved lenne - fordulok felé. - Mindenki tudja, hogy csak akkor beszélsz hülyeségeket mikor valami bántsa a lelked. - és ami a lelkét bántja az az akció aminek a főszereplője nem ő lett. - Hidd el pár hét múlva hálálkodni fogsz apának amiért Liamből csinált bábot. - veregetem meg öcsém hátát, de mikor ezt meghallja feláll és mérgesen elkezd járkálni a konyhába.
- Pár hét múlva csak rosszabb lesz! - mondja felháborodva. - Pár hét múlva ezek ketten összejönnek, nekem pedig azt kell bámulnom ahogy álmaim nőjét a bátyám csókolgassa és kúrogassa! Rohadtul nem leszek hálás apának amiért nem nekem adta a feladatot. - dobbant egyet a lábáva.
- Most úgy beszélsz mintha én kértem volna meg apát, hogy adja nekem ezt a feladatot - szólal fel Liam mérgesen. Csak a fejemet kapkodom a két testvérem között. A lényeg az, hogy Ők soha nem veszekednek egy csajon. Akkor most mit csinálnak? - Szerinted Niall én úgy nézek ki mint aki örül ennek az egésznek? - vonja fel az egyik szemöldökét. - Mert nekem aztán biztos minden álmom az volt, hogy flörtöljek egy olyan lánnyal, akit nem szeretek.Tudhatnád, hogy utálom mikor hazudnom kell valakinek. És most azt kell hazudnom, hogy fülig szerelmes vagyok egy balfaszba akinek az apja irányítja az életét. - oké, Liam jobban ki van akadva ez miatt az akció miatt mint Niall. És őszintén Liamet jobban sajnálom. Nem nekünk kell összefeküdnünk egy olyan lánnyal akit még csak a hátunk közepére sem kívánunk, hanem Neki. És mindezt úgy, hogy nem bukhat le mert akkor vége lenne a családnak. Mondjuk az én helyzetem sem rózsás. Carly bizalmába kell férkőznöm, vagyis a legjobb barátnőjének kell lennek. A gond az, hogy eddig még soha nem kellett barátkoznom lányokkal.
- Liam, lányokra nem mondjuk azt, hogy fasz. - csóválom meg a fejem reménytelenül bátyám naivitása miatt. Tudatlan. És mi megyünk egyetemre! Jó ha Harry tudja a szorzótáblát.
- Oké, akkor el kell hitetnem egy balpicsával, hogy szeretem, holott már most rühellem mint a szart pedig személyesen még csak nem is ismerem. - egészíti ki magát és mint egy kisgyerek felfújja az arcát.
- Carly egy angyal. - sóhajt fel Niall.
- Mondod úgy, hogy nem is ismered - forgatom meg a szemeimet. - Szerintem egy elkényeztett kurva akinek soha nem kellett megharcolnia semmiért, ugyanis apuci mindent elintézett neki. - húzom el a számat. Tuti, hogy igazam van. Hisz Amerika elnökének a lányáról beszélünk bitos, hogy irigylésre méltó élete lehet.
- Utálom az életemet. - fújtat mint egy macska továbbra is Niall, majd elvonul a konyhából.
- Pukkancs! - szólok utána pedig tudom, hogy már úgysem hallja. Viszont Liam még mindig itt van és tudom, hogy még mindig haragszik rám amiért tönkre tettem az ikerlányos éjszakáját. Azonban van egy rossz szokásom. Imádom Őt basztatni mikor elméletileg utál engem. - Na és milyen esküvőt tervezel Carlykával? - bököm meg az oldalát vigyorogva. Apa esküvőt is akar, szóval jobb ha már idejében elkezdjük a szervezkedést.
- Imádsz mások szenvedésén nevetni, ugye? - kérdezi bunkón. Válaszadás képpen csak egy hatalmasat bólintok mosolyogva, ártatlan szemekkel. - Még az esküvő előtt kicsinálom azt a balpicsát - morogja az orra alatt. Milyen gyorsan tanul. A gond az, hogy olyan szó, hogy balpicsa nem létezik. - Azt várhatja apa, hogy összeházasodom valaki olyannal akit rohadtul nem szeretek. Mindennek van határa. Az ügy érdekében nem szívesen, de megdugom. Mondjuk lecsukom a lámpákat és akkor nem kell látnom a pofáját. Csókolózást meg kibírom valahogy. Utána álmában megölöm. - egy ördögi vigyor terül szét az arcán. És ezt most mindet úgy mondja, hogy nem is ismeri a csajt, pont úgy ahogy Niall.
- Pedig szerintem az összes barátnőid közül, Carly lesz a legaranyosabb. - vonom meg a vállam és gondolok vissza a barátnőire. Na nem mintha nagyon lehetne azokat a lányokat barátnőknek mondani. Pár hétig boldogították egymást, utána valahogy mindegyikőjük dobta Liamet. Őszintén én sem lennék a barátnője. Liamnek eléggé furcsa a természete.
- Ha annyira aranyosnak találod, akkor miért nem egyezted le apával, hogy Te kapd meg a feladatot? - kérdezi idegesen. És már megint a témánál vagyunk. A testem dühhel telik meg mint mindig mikor pasinak hisz.
- Mert én l...- lány vagyok. Szeretném mondani, de nem merem ugyanis tudom, hogy csak elkezdene gúnyolódni mint azon mikor tamponért akartam elmenni üzletbe. Az is nekem kellett volna nem pedig apa csajának. De mivel Liam nem hitte el, így kamuztam. Nem veszekedek ilyen végett már. Ha ennyire hülye, hogy nem tudja megkülönböztetni a fiúkat a lányoktól, akkor nincs miről beszélnünk. - Megyek befejezem a pakolást, ugyanis három óra múlva indul a gépünk Washingtonba. - magyarázom és szó szerint elmenekülök Liam társaságából, ugyanis nem akarom azt hallgatni ahogy megaláz. Észre sem veszi magát. Komolyan a bátyám és fiúnak néz. Jézusom. Oké Harry, Niall és Louis is úgy viselkedik velem mintha pasi lennék, de Ők soha nem nyomják az orrom alá.

|||

- Nem hittem volna, hogy egyszer majd pont mi fogunk egyetemre járni. - Harry egy hatalmasat nyög mikor a kollégiumi épület előtt lerakja a bőröndjeit és végig néz a hatalmas területen. Én már azóta ezen csodálkozom amióta apa bejelentette, hogy egyetemre fogunk járni. Ráadásul egy olyan egyetemre ahova szinte senki nem kerül be, csak olyanok akik milliárdosok és nagyon okosak. Fogalmam sincs, hogy mit is keresünk akkor mi itt. Az életemet soha nem úgy képzeltem el, hogy majd egyetemre fogok járni kitudja, hogy meddig. Remélem Liamnek hamar sikerül elcsavarnia az elnök lányának a fejét. Egyáltalán apának, hogy sikerült elintéznie, hogy vegyenek minket ide fel? Annyi kérdés, és annyi megváloszolatlan válasz.
- Őszintén Harold, magunkon nem is csodálkozok annyira mint rajtad - dobálja le a cuccait Louis is járdára pontosan az öccse holmiai mellé majd megtörli verejtékező homlokát és az udvaron sétáló diákokat vizslatja. - Egyáltalán tudsz Te összeadni meg kivonni számokat? - fordul a fürtös felé kérdően. Harrynek még csak itt sem szabadna lennie. Alig múlt tizennyolc éves, nos egyetemre jár mint egy zseni. Bátyja kérdésére felháborodva bólint. - Oké, akkor mond meg, hogy mennyi 4892 könyv meg 8869 könyv? - húzza fel az egyik szemöldökét kérdően és sunyi mosolyt varázsol az arcára. Harry először meghökken, és a haját kezdi el piszkálni időhúzás képpen. Látszik rajta, hogy nagyon töri a buksiját, csak az a baj, hogy túl hosszú ideig. Louis már szólásra nyitja a száját mikor Harry szélesen elmosolyodik és megköszörüli a torkát, miközben Niall a telefonján nézi a végösszeget. Beszarok ha Harry összeadta pontosan.
- Egy könyvtár. - húzza ki magát büszkén Harry. Louisnak legszívesebben sírni volna kedve. Lényegében Harold nem mondott hülyeséget. Annyi könyv tényleg egy könyvtárnak felel meg.
- Ha téged nem vágnak ki rögtön holnap, akkor az azért lesz mert tudják, hogy agykárosult vagy és nem lehet rajtad már segíteni. - veregeti meg Louis Harry fejét. Van benne valami. Ha Harryt valaki meghallja beszélni azt rögtön rájön, hogy a sráccal valami nincs rendben. Igazából csak a fejében nincs rendben valami. De ez tök jó mert így mindig van min nevetnünk. Most gondoljatok bele, hogy mi lenne ha olyan természete lenne mint Liamnek.
- Engem csak az érdekelne, hogy apának hogyan pattant ki az agyából az az ötlet, hogy engem a kis rohadékkal tesz egy szobába - erről beszéltem. Liam már megint olyan szöveggel jön elő, ami totál eltér az eddigiektől. Az egész úton a mappákat olvasgatta ugyanis nem akarja azt, hogy valami rosszul süljön el.
- Ha nem vetted volna észre kedves Liam, ez egy egyetem - mutat végig a hatalmas épületen Niall csípősen. - Itt senkit nem érdekel ha egy kollégiumban a pasik meg csajok együtt vannak a szobában. - magyarázza bölcsen. Ezzel nem nagyon akarok egyet érteni. Pont azért kellene külön választani a két nemet mert ez egy egyetemi kollégium. Ígyis minden a bulikról, drogról, piákról meg a szexről szól. Eléggé beteg ötletnek tartom azt, hogy a pasik és csajok lehetnek egy szobában.  - A fél karomat levágnám azért, hogy egy szobában lehessek Carlyval. - kezd az agyamra menni már Niall ezzel a Carly rajongásávál.
- Akkor cserélődjetek fel. Senki nem venné észre a testcserét. - mondja halál komolyan Harry és erre a kijelentésére mindenki Liamet és Niallt kezdi el bámulni. Senki nem venné észre ha egymásnak adnák ki magát. Mert aztán tuti, hogy mindenki elhinné azt, hogy Liam Paynek hívják a Szőke hajú srácot, mivel tökre hasonlítanak. Sőt Niall hirtelen szőrt is növesztett magán. Vagy ezt most hogyan is gondolta Harry? - Niall mindenkinek Liamként mutatkozna be és neki kellene akkor összejönnie a csajjal - magyarázná még tovább is, ha Louis nem menne még közelebb hozzá és ütné pöcsön az öccsét. Van Isten.
- Szerintem menjünk be a kollégiumba, kérjünk eligazítást és utána kezdetét veszi az akció - szólalok meg csendesen.
- Végre egy jó ötlet. - mondja Liam és összeszedi a cuccait, majd elindulunk.
Egymás mellett haladunk a hatalmas udvaron miközben mindenki minket bámul. Szóval ilyen új diáknak lenni. Rossz. Utálom ha bámulnak. Mondjuk lehet csak azért bámulnak ennyire feltűnően mert megismerték a fiúkat? Még egy ilyen elit iskolába is eljutott a One Direction híre? Csodás, akkor ittis semmibe leszek véve, ugyanis eltörpülök a tesóim mellett.
- Ott egy picsa. Az is picsa. Az még nagyobb picsa...na te meg aztán oltári nagy picsa lehetsz - Louis az összes lányt megbámulja és motyog magában, de mivel mellettem sétál így tisztán hallom az értékelését. Szegény lányok, fogalmuk sincs róla, hogy mekkora szexállat fog a közelükben lakni. Fél év múlva egy csomó csaj fogja abbhagyni az egyetemet terhesség miatt. - Hát gyerekek jó sok picsával leszünk körbevéve - hümmög magának, pedig igazából senkit nem érdekel, pláne nem engem. Mégis hogy tudja így megállapítani, hogy ki a picsa? Szerintem azok a lányok akikre eddig rámutatott normálisak voltak és semmi picsás nem volt bennük. - Hölgyeim, készüljetek fel ugyanis Louis papa megérkezett és alig várja, hogy végig menjen a kínálaton. - dörzsöli össze a tenyereit és megnyálazza az ajkát.
- És erre a megjegyzásre ezek a lányok azt mondják majd, hogy egy  undorító disznó vagy akivel soha a büdös életben nem fognak akarni lefeküdni! - mondom elhúzott szájjal.
- Befejeztétek? - kérdezi Liam, mikor a kollégium épülete elé érünk és fordul felénk. - Ha átléptük ennek az ajtónak a küszöbét, könyörgöm engedjetek engem beszélni először, jó? Ha szerencsék van nem jönnek rá arra, hogy életünkben először most vagyunk ilyen helyen - muszáj ezt nekünk végig hallgatnunk? Unom már ezt a hegyi beszédet Tőle. - Életünk legnagyobb akciójára készülünk. Ha valaki bukik akkor húzza magával az egész családot is. Szóval ne hülyéskedjetek el semmit. Ha minden jól megy akkor apa talán végre büszke lesz ránk. - büszke ránk? Megéljük mi valaha azt a napot? Mindenesetre a szónoklata eléggé jó volt. Tényleg ügyelnünk kell mindenkre. Most nem ronthatunk el semmit, és szerintem nem is fogunk. Mi nekünk meglopni Amerika elnökét...semmit.

6 megjegyzés:

  1. Louis, Istenem! xD Kíváncsi vagyok hány lányt fog "teherbe ejteni" meg ez az egyetemi élet:D Harold drága és a matek igaz barátok, az is szent. Oli az akit egyedül sajnálok. Szegény lány.
    Sok sikert kívánok a táborhoz.
    Siess a következővel ❤

    VálaszTörlés
  2. Szegény Oli! Nem lehet könnyű a fiúk mellett.. Tetszikelős a rész, most pedig megyek a fordításod olvasni;) btw hova mész Amerikába?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. létezik olyan program (?) az egyetemistáknak, hogy Camp Leaders és ki lehet vele menni Amerikába három hónapra egy táborba dolgozni a nyáron :DD pénzt is kapun érte, utána pedig bejárhatjuk az USA-t :3 én pedig jövőre mindenképp szeretnék megpróbálkozni vele :PPP

      Törlés