2016. március 19., szombat

|| Chapter 17 : - Óvó tesó ||

Hellóóó!!! A fejezet eleje olyan ( nagyon) sablon :} Viszont a közepét és a végét rettentően imádtam írni :D 



Oli

- Hunyd le a szemeidet! - utasít Carly és elkezd közelíteni felém egy hegyes kihúzó valamivel. Életemben nem láttam még olyat, nem csoda, hogy rögtön levert a víz mikor megtudtam, hogy azt a micsodát a szememhez akarja nyomni. És akkor mi lesz ha kiszúrja? Oké ez hülyeség, mivel ezek a dolgok azért vannak, hogy szebbé varázsolják az ember szemeit. Komolyan szebbé akarom tenni magam ilyen halálos dolgokkal? Ez beszarás. Attól nem rezelek be ennyire mikor felém tartanak egy puskát, vagy elvágom valaki torkát. Lánnyá válás sokkal rosszabb! Nyugi, én akartam ezt. Mekkora egy marha voltam. Lehet, hogy nem is való ez nekem, - mármint az, hogy kinézetileg végre lányos legyek. De nincs vissza út. Életemben először Liam végre lánynak nézett! Tudjátok, hogy mióta vártam már ezt a pillanatot? Régóta. Ez egy csoda. - Olyan cuki cica szemeket varázsolok neked. - és azzal lágyan elkezdi festeni a szememet. Ahogy megérzem rögtön megugrom egy kicsit és feláll a kezemen a szőr. Hű, szóval ilyen érzés az mikor kifestik a szemedet. - Próbálok nem foglalkozni azzal, hogy remegsz, de megkérdezhetem, hogy mégis mitől? - abba hagyja a szemem festését mire én bátortalanul kinyitom a szemeimet. - Elpirosodtál! - vigyorodik el és megcsípi az arcom. Hogy lehetünk mi ketten barátnők? Még most sem tudom. Carly a tökéletes ellentétem. És mégis jól kijövünk. Én ezt nem értem.
- Gáz ha azt mondom, hogy most vagyok életemeben először kisminkelve? - kezdem el vakargatni a tarkómat kényelmetlenül. Igen, gáz. Lány vagyok, egyértelmű, hogy gáz az, hogy eddig még soha nem voltam kisminkelve. Könyörgöm a mai világban már a tizenkét évesek is rendszeresen sminkelik magukat, én meg huszonkettő leszek, de ma történt meg először, hogy smink van a képemen.
- Elvesztetted a smink szüzességedet. - a smink mimet? Inkább hagyjuk, nem érdekel mivel hülyén hangzik. - Olyan csajt varázsolok belőled, hogy ma az összes fiú utánad fog rohanni, Olivia. - haha jó vicc. Méghogy utánam rohanni? Ráadásul több fiú? Én tényleg bírom Carlyt, de mikor a teljes nevemen szólít legszívesebben pofán vágnám. Nem tudom, hogy mit nem fogott fel abból mikor azt mondtam neki, hogy utálom ha Oliviának hívnak. Rohadtul nem ért ezek szerint a szép szóból. Azonban hiába próbálnám Őt utálni, egyszerűen képtelen vagyok. Van valami Carlyban. Valami jó dolog amit imádok.
- Annyira utálom a teljes nevem. - szisszenek fel, kezeim pedig akaratomon kívül ökölbe szorulnak.
- Mégis Tőlem eltűröd, hogy így szólítsalak. - kuncog fel Carly és egy puszit nyom az arcomra. Nem tudom, hogy a lányoknál mi  a szokás, ezért is próbálok nem foglalkozni azzal, amit csinál. Lehet, hogy a mai világban az a szokás, hogy a csajok ok nélkül puszilgassák egymást. Gőzöm sincs, de nekem furcsa. Talán ettől is kezdett el hevesebben doboni a szívem. Nem nagyon szoktak engem puszilgatni, vagy ölelgetni. Ezért még hozzá kell szoknom az efféle dolgokhoz.
Tizenhat évesen mikor összejöttem egy sráccal, - a kapcsolatunk kemény két napig tartott, ugyanis miután megpróbálta a nyelvét átdugni a torkomba, én ijedtemben pöcsön rúgtam, sírva menekült el Tőlem. Mentségemre legyen szólva akkor csókolóztam először és fogalmam sem volt róla, hogy mit is kellene tennem. Mondjuk a csókolózási technikám azóta sem nagyon változott. Álltalában csak részegen kerülök nagyon a pasik közelébe, és olyankor nem nagyon foglalkozok azzal, hogy hogyan is kell jól csókolózni. A szüzességemet is úgy vesztettem el, hogy részeg voltam a srácnak pedig rögtön nyoma veszetett. Pont itt az ideje, hogy végre összeszedem magam. - Egyébként kész vagy. - mielőtt bármit tudnék szólni egy tükröt nyom az orrom elé amibe én gondolkodás nélkül pillantok bele és kis híján majdnem lefordulok az ágyról, de szerencsére Carly még idejében elkapja a karom és megakadályozza azt, hogy a padlón kössek ki. Azonban a tükröt esze ágában sincs eltenni előlem.- Hogy tetszik?
Hogy, hogyan tetszik? Nincsenek rá szavak. Sokszor elképzeltem már magam sminkben, de ez messze felül múlja az elképzeléseimet.
- Túl egoistának fogok tűnni ha most azt mondom, hogy úgy nézek ki mintha most pottyantam volna le egy menő magazin címlapfotójáról? - a tükörből pontosan olyan lány pislog vissza rám mint azok a csajok akik valamilyen magazinnak pózolnak és millió pasi imádja őket. Ha nem tudnám, hogy én vagyok a tükörben, azt hinném, hogy egy modellel nézek farkasszemet aki épp most indul egy szépség versenyen.
- Várj még meglátod a rucijaidat! - áll fel és egy táskát nyújt felém. - Ne szólj semmit, csak vedd fel. - parancsolja mikor meglátja, hogy a táska tartalmát próbálom meglesni. Felhúz és szó szerint benyom a fürdőszobába.
Izgatottan veszem ki a felsőt amibe bele bújok és tudom, hogy alig takar valamit. Mi abban a menő, hogy szinte az egész mellem kilátszódik. És miért ilyen rövid és feszes? Nem kapok benne rendesen levegőt, ráadásul szinte már a köldököm is kilátszódik. Ez a felső határozottan nem az én stílusom. Az emberiségnek addig a jó míg nem kell az én testemet néznie. Nagyon nem lesz ez így jó.
Amikor a térdig érő zoknit húzom magamra kissé megnyugodok, hogy legalább a lábaim jól takarva lesznek, de mikor a táskából kihúzom az utolsó darabot, amit egy rongyhoz tudnék hasonlítani, szó szerint verejtékezni kezdek. Az apró ruhadarabot hosszasan tanulmányozom, majd rájövök, hogy szoknya akar lenni. Egy szokny ami pont annyit védet, hogy eltakarja a fenekemet, de ha egy picit felágaskodom tökéletes belátást lehet nyerni a hátsó felemre.
Úgy nézek ki mint egy kurva!
És tudjátok, hogy mi a durva? Élvezem! Eddig soha nem mertem felvenni ilyen lenge öltözetet, de most valahogy nem érdekel. Carly tudja a dolgát. Egy csomó barátnője van akiknek pasijuk van, így ezzel a ruhával sincs igazából semmi gond. Csak nekem szokatlan.
Tátott szájjal bámulom magam a tükörbe és szinte elsírom magam a látványtól. Végre csajosan nézek ki. Nem lehet rám azt mondani, hogy pasi vagyok. Az embereknek esélyük sem lesz össztéveszteni engem a fiúkkal. Végre boldog vagyok a bőrömben, és ezt Carlynak köszönhetem. - Tökéletes! - nyitódik a fürdőszöba ajtaja, Carly pedig úgy néz rám mint egy büszke anyuka. Félénken elmosolyodom és felé fordulok.
- Carly - szólítom meg kedvesen és megindulok felé. - Köszönöm. - karolom át a nyakát és ölelem meg őt jó szorsan. Kezeivel a derekamat öleli át és ölel vissza, majd álldogálunk úgy hosszú percekig. Nem zavar, hogy egy csaj ölelgetek és élvezem. Tetszik a helyzet. Tetszik az, hogy ennyire közel tudhatom Őt magamhoz és még csak nem is kell megjátszanom azt, hogy boldog vagyok Vele.
- Ideje indulnunk, ugyanis a buli nem vár meg. - húzódik el tőlem és karol belém, majd úgy indulunk meg ki a helységből. De ahogy az ajtót kinyitom és megfordulok, majdnem elakadok Liamben aki a folyosón ült pont az én szobám mellett. Ahogy meglát a pupillái úgy tágulnak ki, mikor észbe kap mintha egy lassított filmben lenne olyan tempóban áll fel és le sem veszi rólam a szemét. Muszáj neki így megbámulnia? Nem hozott már ma zavarba a viselkedésével? Agyamra megy!
- Rajtad meg mi van? - percek telnek el mire megszólal. Hangjából csak úgy árad a nem tetszés, úgy ahogy a pillantásából is. Most Ő kérdőre vont engem? Kezd elegem lenni belőle.
- Ruha? - kérdezek vissza unottan és megforgatom a szemeimet.
- Te ezt nevezed ruhának? - húzza fel a szemöldökét? - Egy utcasarki lotyón több ruha van mint rajtad. - horkant fel gúnyosan. Ő most azt mondta rám, hogy egy utcasarki kurva vagyok?
- Minek neveztél? - lassan ráncolom össze a homlokomat és ütésre emelem a kezem, de aztán ránézek Carlyra és rájövök, hogy előtte nem verekedhetek csak úgy össze Liammel. Pedig a srác már fel van készülve rám. Szemeit összeszűkíti és az alsó ajkába harap, miközben az ütést várja amit nem kap meg. - Ha nem lenne frissen festve a körmeim, kikaparná a szemeidet. - Liam szemei kipattannak és csodálkozva néz rám. Én is meglepődtem saját magamon. - Vigyázz az útból, mert nem akarok miattad elkésni. - térem ki.
- Hova akarsz Te menni ilyen...khm, lenge öltözetbe? - köszörüli meg a torkát Liam.
- Bulizni - adom meg a választ. - Amúgy meg semmi közöd hozzá. -felelem flegmán.
- Itt rohadjak meg ha elengedlek Téged így egy buliba ahol egy csomó veszély leselkedik rád. - a megnyilvánulása pontosan olyan mintha egy filmben játszaná el az óvó bátyó szerepét. Illik neki a szerep, csak az a gond, hogy ez nem itt egy film. Remélem nem gondolta komolyan, hogy majd megijedek tőle.
- Liam, kár a szóért. Tudod, hogy baszottul nem érdekel az amit most itt leművelsz. - nem is értem, hogy miért próbálkozik. Csak még jobban leírja magát Carly előtt.
- Fiúk! - kiálltja el magát. Most komolyan szól a többieknek? Ráadásul Louis, Harry és Niall meg is jelenik, - mondjuk az utóbbi amin meglátta Carlyt inkább vissza fordult a szobájába, szerencséjére.
- Azannya Oli, pár másodpercre meg sem ismertelek. - vigyordik el Harry és úgy érzem, hogy büszke a látványtól. Végre valaki. - Jól nézel ki, kislány! - kislány? Ezt nem hiszem el!
- Nem, nem néz ki jól - szól közbe durván Liam. - Louis, csinálj valamit! - parancsolja.
- Mégis mit kellene csinálnom? - kérdez vissza értetlenül Louis.
- Mit tudom én! Te vagy a bandában a legidősebb, szóval elméletileg neked kell a legérettebbnek lenned. - Louis és az érettség? Ezt Liam most komolyan gondolta? Egy Louisról beszélünk? Ez a dolog kezd minél viccesebb lenni.
- Engem ebből hagyj ki. - csóválja meg a fejét felemelt kezekkel Louis.
- Szóval nyugodt szívvel engeded el Őt bulizni, egy csomó olyan alak közé akiknek minden második gondolatuk a dugás körül forog. Oké, szarj rá arra, hogy akár meg is erőszakolhatják az öltözéke miatt. - mindig is tudtam, hogy Liam próbál úgy viselkedni mintha Ő lenne a szülőnk, de ez kezd túl menni minden határon. Rémeket lát. Nem tudom, hogy nála milyen egy buli, de garantálom, hogy nem erőszakolnak ott meg mindenkit.
Louis végül besokal, és egy határozott mozdulattal lekapja magáról a fekete adidas dzsekiét és felém nyújsta. Először nem akarom elvenni, de mikor meglátom könyörgő tekintetét úgy döntök, hogy inkább elveszem és gyorsan magamra kapom. A dzseki pont addig ér mint a szoknya.
- A cipzárt is húzd fel ha kérhetem. - mutat a dzseki cipzárjára Liam, képzeletben pedig már fejbe lőttem magam. Mikor ez megtörténik megnyugodva sóhajt fel.
- Most már jobban érzed magad? - a mély dekoltázsomból semmit sem látni, úgy ahogy az egész felszerelésemből sem. Louis dzsekije mindent eltakar amit Liam nem akart szabadon látni rajtam.
- Igazából nem. - csóválja meg a fejét Liam. Fájdalmasan felnyögök, Carly pedig felmorog.
- Most már tényleg fejezd be Liam. Oli nem gyerek. Tud magára vigyázni. - szólal meg mogorván Louis. Először azt hiszem, hogy Liam visszavág és összevesznek, de csodák csodájára nem szól semmit. Szó nélkül tűri, hogy Carly elhúzzon onnan.
- Ünneprontó vagy Payne! - szól oda neki még utoljára nyersen Carly és végleg magára hagyjuk a kisebb csapatot. Ahogy a bejárati ajtó becsukódik utánunk, megkönnyebbülten sóhajtok fel és mosolyodom el. Tetszett ez a kis jelenet. Vagyis az, hogy Liam végre úgy viselkedik velem mint egy óvó báty. - Bejössz neki. - lök meg játékosan Carly én pedig lassítok a lépteimen. Mit mondott? Ugye csak félre hallottam?
- Mégis kinek?
- Hát Liamnek. - válaszolja és mielőtt vissza tudnék szólni addigra már beül az autóba. Ezt most komolyan gondolta? Az oké, hogy úgy tudja, hogy én és Liam barátok vagyunk, de akkor is. Hogy fordulhat meg valakinek olyen a fejében? A bátyámról beszélünk az istenit!


Liam 

- Ha nem lenne a testévérem megdugnám, de mivel a testvérem így nem dugom meg, de akkor is muszáj megjegyeznem, hogy nagyon dögös volt. - köszörüli meg a torkát Harry, Louistól cserébe pedig kap egy hatalmas ütést a fején. 
- Ez gusztustalan megjegyzés volt Harold. A nővéredről beszélsz! - torkolom le csípősen. - Egyáltalán, hogy gonolkodhatsz ilyeneket?
- Nem t'om. - vonja meg a vállát tanácstalanul. - Szerencsés lesz ma az a pasi aki megfektetheti. - ismét az arcomba szökik a vér, ahogy meghallom ezt a mondatot és elképzelem ahogy egy seggfej a húgomat kúrogatja. Már pedig ma este tuti, hogy valaki megszerzi Őt magának, reggel pedig magára hagyja, Oli pedig összetörik, én pedig nem leszek mellette, hogy megvédjem. Miért engedtem el Őt egyedül? Meg kellett volna akadályoznom, hogy elmenjen. Én vagyok a világon a legrosszabb testvér.
Idegesen megcsóválom a fejem és vissza megyek a szobámba majd levetem magamat az ágyra és a telefonomat kezdem el forgatni az ujjaim között. Amióta elment percenkét nézem az órát. Öt óra telt el, és azóta semmit nem tudok róla. Lehet, hogy valami baja esett és nem tud segítséget kérni. Mindig beszámol, hogy mit csinál, vagy, hogy mikor találkozunk. De most semmi. Tuti, hogy történt valami.
Feloldom a telefont és rögtön elkezdem a nevét keresni, és amint megtalálom már majdnem megnyomom a hívás gombot, mikor egy kis hang megszólal a fejembe. Mi van akkor ha jól szórakozik és ezért nem ad életjelet magáról? Lehet, hogy boldog és le sem szarja, hogy mi van itthon. Teret kell hagynom neki. Van saját élete. De ha bántják? Liam! Fejezd be. 
Akkor is muszáj megtudnom, hogy mit csinál! Írok neki egy üzenetet. Egy üzenettel nem rontok el semmit. 

Üzenet neki : Oli
Mit csinálsz? 
Üzenet elküldve. 

Oké, most komolyan megcsináltam? Mi van akkor ha megutál csak azért mert nem hagyok békét neki? Én is utálom ha megzavarnak mikor valami jót csinálok. De lehet nem is csinál jót. Remélem nem pont most dugja valaki.
A telefonom remegni kezd.

Üzenet Tőle: Oli
Ne akard tudni :P

Ne akarjam tudni? Mégis miféle válasz ez? Na majd én adok neki. Nagyon jó buli lehet, ha közben tud üzeneteket küldözgetni.

Üzenet neki: Oli
De akarom!
Üzenet elküldve.

Chh mit képzel magáról ez a kis lotyó. Igenis be fog mindenről számolni. Örüljön neki, hogy elengedtem.

Üzenet Tőle: Oli
Tényleg?

Jól tudod húzni az agyam drága húgom. Ennél jobban nem tud felidegesíteni?

Üzenet neki: Oli
Gyerünk meséld csak el szépen.
Üzenet elküldve.

Több perc el telik el mikor választ kapok. Választ ami képekből áll. Egy csomó ismeretlen alak bulizik egy barlanghoz hasonlító helyen és mindegyikőjük kezében pia van. Ez a kép még elfogadható. Következő. Oli, egy rúd körül táncol. Louis dzsekije már sehol. Következő. Oli még mindig a rúdon táncol, melltartóban. Következő. Két pasi is csatlakozott hozzá. Következő. Az egyik srác feje Oli mellei között pihen miközben a lány lábai a fiú dereka köré van csavarva és nevet. Következő. Smárolnak. Következő...nem érdekel.

Üzenet neki: Oli
Most azonnal gyere haza! 
Üzenet elküldve.

Nincsenek azok a szavak amikkel most le tudnám írni a hangulatomat. Egyáltalán tudja annak a srácnak a nevét? Mi az, hogy pár órás ismertség után megengedi, hogy a fejét a mellei közé nyomja?

Üzenet Tőle: Oli
Liam, ne viselkedj úgy mintha az apám lennél !!!

Lefagyok. Én nem vagyok az apja. Apa nem is foglalkozik azzal, hogy a lánya mit csinál éppen. Úgy ahogy a többi testvére sem. Én vagyok az egyetlen aki próbálom Őt óvni, de amit látszik Oli nem örül neki. Oké.

Üzenet neki: Oli
Sajnálom. Csak megpróbáltalak védeni.
Üzenet elküldve.

Ha ezt akarja akkor legyen. Nem fogok bele beszélni az életébe.

Üzenet Tőle : Oli
Aranyos vagy :)

Oké, leszarom. Most azonnal megyek és megkeresem. Ez a lány be van rúgva! Józanul soha nem mondaná rám azt, hogy aranyos vagyok. Kész, vége. Ha kell a hajánál fogva húzom haza, de haza jön velem.


15 megjegyzés:

  1. Az eleje tökre ugyan olyan volt, mikor tesóm közelített felém, hogy Ő most kifest, csak még én ellenálltam Oli nem xD Liam meg inkább mondanék rá mást, mint óvó apa, de majd később meglátom igaz-e rá xD jó hülyeségeket hordok itt össze, de annyira nevetek a részen. Szerintem be is fejezem a kommentelésem mielőtt még több ökörséget hordok itt össze.. Siess a kövivel
    Puszi Enci xx. ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem is hordasz itt ökörséget :D imádom olvasni a komijaidat olvasni :P te vagy az egyik leglelkesebb kommentelőm, szóval :))))))

      Törlés
  2. Oh my goods!:D
    LiamXD
    Visítva, sikítva, csapkodva,röhögök:"D
    De bírnám, ha Liam kommandós felszerelésben beosonna és elrabolná Olit:"DD
    Oli meg azt sem tudná, hogy mi van majd reggel(másnaposan) megfolytogatja Liamet.:D
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mekkora ötletet adtál, de sajna a rész már meg van írva :S na mindegy, ezt a kommandós ötletet elraktározom magamban és majd egyszer felhasználom ;D

      Törlés
  3. Hát én szakadtam...xDDD Besírtam Liamen.. :D De legalább tudja, hogy Oli lány.. És tanúsít valamiféle aggódást. :D De attól még vicces és hülye.. xD Várom a kövit. ♥

    VálaszTörlés
  4. Sírooooook :"D remélem Liamet bedrogozzák a buliba és Oli megerőszakolja.........na jó bocsi ez beteg volt:D
    Nagyon jó rész lett:)))) csak így tovább:D
    *Klau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem volt beteg, csak...nem ez nem illik bele ebbe a történetbe :| viszont csodás ötlet ;D

      Törlés
  5. Liam nem semmi! Szegény lány! :D
    Nagyon tetszik, ahogy Liam hirtelen óvó tesóvá változott! :D Nagyon vicces, ahogy különböző szituációkra reagál!
    Harry sosem változik! Xd :D :D
    Várom a következő részt! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és a történetnek még nincs vége ! gondoolj bele mi mindent tervezhetek még :P

      Törlés
  6. "- Ha nem lenne a testévérem megdugnám, de mivel a testvérem így nem dugom meg, de akkor is muszáj megjegyeznem, hogy nagyon dögös volt."
    Ezen nagyon nevettem, hatalmas volt!:D nagyon tetszett az egész :3

    VálaszTörlés
  7. Nagyon sajnálom hogy eddig nem írtam megjegyzést. :-(
    Egy hete olvasom a blogod és nem akartam írni amég az összes történetet ami fent van el nem olvastam.
    Egyszerűen csodálatosan írsz. <3
    Ezek a Liames blogok elképesztőek. ( Én is Liames blogot iírok jelenleg)
    Amúgy milyen hülye hogy nem tűnt fel neki hogy a bátyja igazából a nővére? XD
    Várom a folytatást. :-)

    VálaszTörlés
  8. Várj....te egy hét alatt elolvastad az összes fent lévő történetemet? :O jézus, anya, úr, isten !!!!! ez durva,,,,szegénykém, csináltál Te mást az elmúlt egy héten az én blogom olvasásán kívül...biztos agyhalált kaptál miután elolvastad ezt a sok mindent amit én az évek alatt összehordtam XD
    Liames blogot irsz? Linkeled? :)))))
    köszönöm a dícsérő szavakat ;) mindig örülök az új olvasóknak :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát anya haragudott is hogy folyton a telefonra van tapadva a szemem.XD
      De egyszerűen olyan jó volt hogy nem bírtam abbahagyni. ☺
      Itt a blogom linkje (Sajnos még csak 2 rész van fent):

      http://aonedirectionhercegnoje.blogspot.hu/?m=1

      Törlés