2012. október 5., péntek

#15.-Aranyos vagy, de tényleg#

Szióóó! Nagyon szégyenlem magam mivel tegnap nem tettem fel részt :/ Remélem nem haragszotok rám és remélem nem okoztam csalódást, de egyszerűen nem volt időm. késő este jöttem haza akkor pedig már nem volt kedvem feltenni. Kárpótlásul itt a friss :D Komiiii
Alexis Johnson megcsalja Louis-t méghozzá Zayn Malikkal aki a legjobb barátja? Ez már nekem túl sok(k). Egyáltalán, hogy van bőr a pofájukon. Louis elmondta az összes titkát Zaynek, megbízik benne és csak Ő az egyetlen igaz barátja. Tudom mivel már elég sokat beszéltem vele ahhoz, hogy kiismerjem. Számít Rá és még főiskolára is vele akar menni.
Erre fő mi történik? Megfekteti a barátja barátnőjét az öltözőben. Nem, mondom van gyomra. Várjunk csak, de mi van akkor ha ez a viszony már régebb óta tart? Lehet, hogy nem most csinálták először, csak eddig senki nem látta meg őket.
Miért kell nekem ennyire kíváncsinak lennem? Egyszer már ez fog a sírba vinni, hogy olyan dolgokat tudok meg amiket nem kellene.
És Alexis? Ő nyavalygott Louisnak, hogy jöjjenek össze mert még mindig szereti. Ő ezt nevezi szerelemnek? Hát eléggé érdekes, mivel én ha valakit szeretek nem csalom meg a legjobb barátom barátjával.
Ez elképesztő. Amúgy mit keresek én még mindig itt és miért bámulom őket tátott szájjal? Talán a sokk miatt amit most kaptam.
- Bocsi, eltévesztettem az ajtót. – nyögtem ki nagy nehezen mikor végre meg tudtam szólalni. Még, hogy eltévesztettem az ajtót. Ennél sokkal jobbat is tudtam volna hazudni mivel ez elég átlátszó duma volt. De legalább megtette a hatását mivel gyorsan be tudtam csukni az ajtót és jó messze elsiettem az öltözőktől, nehogy esetleg még valamit meglássak.

•••

Teltek a napok és nekem csak az járt az eszembe, hogy mit csináljak. A szívem azt súgta, hogy azonnal keressem meg Louist és mondjam el neki, hogy Alexis megcsalja. De azt nem mondanám meg, hogy Zaynnel csak annyit, hogy megcsalja. Lehet el sem hinné mivel nagyon rajong érte, de az is lehet, hogy hinne nekem és az én vállamon sírná ki magát. Ami valljuk be nekem nagyon jól jönne. Talán még meg is köszönném Alexisnak, hogy titokban Zaynel hempereg.  Lehet ezáltal rendizni kezdenénk és végül összejönnénk és végre nem csak barátjaként tekintene rám.
Viszont az eszem azt súgta, hogy fogjam be. Arra is kell gondolnom, hogy mi van akkor ha ezáltal megutál. Lehetséges mivel lehet azt hinné, hogy csak kitaláltam. Tudja, hogy utálom Alexist és akár mikor képes lennék keresztbe tenni neki. Ez miatt akár még a barátságunk is tönkre menne és még hazugnak is tartana mivel barátnője tuti letagadná az egészet.
Legjobb lesz ha hallgatok és megpróbálom elfelejteni ezt az egészet. Mindenki jobban jár így. Vagy akár lehet, hogy Alexis már szakított is Louissal csak én nem tudok még róla. Lehet felvállalja azt,hogy Zayn Malik kell neki.

Péntek délután mikor véget ért a tanítás nyugodtan indultam el haza. Örömmel töltött el az a tudat, hogy jön a hétvége és nem kell néznem a Tripla A-s csajok undok képét.
- Beszélhetnénk négyszemközt? – kis híján eldobtam az összes könyvem mikor a szekrényem mellett megláttam a fekete hajú, beképzelt arcú Zayn Malik.
Meglepődtem, de rendesen mivel életemben nem beszéltem még vele, sőt eddig azt hittem, hogy még a létezésemről sem tud. Nagy szemeket meresztettem rá majd beraktam a könyveit a szekrénybe. Reménykedtem benne, hogy nem tőlem kérdezte mivel semmi kedvem nincs vele kettesben lennem. Ugyanis aki egyszer Zaynel elmegy valahova kettesben akkor az az ágyában köt ki. Én pedig nem pont vele akarom elveszíteni a szüzességem. Ráadásul még bűzlik is a cigitől.
Azért valljuk be őszintén az Adam’s gimiben Ő az egyetlen srác akinek illik ez a rosszfiús stílus.
- Velem?- mutattam önmagamra csodálkozva, közben pedig körül néztem, hogy van-e valaki még a folyosón rajtunk kívül. Szerencsétlenségemre a folyosó végén három tanár állt. – Mégis hol és miről?
- Tudod ha valaki négyszemközt akar veled beszélni akkor azt azért csinálja, hogy más ne hallja meg. – magyarázta mintha egy analfabétának beszélne. Ez azért lenéző volt egy kicsit. Mivel nagyon is jól tudom azt, hogy mi az a négyszemközt.
- Képzeld el, hogy tudom mi az a négyszemközt beszélgetés. – válaszoltam pont olyan hangnemben mint amit Ő használt. Ha Zayn Malik lenézhet engem akkor én is lenézhetem Őt.
- Oké akkor gyere utánam. – utasított majd intett egyet a fejével, hogy kövessem. Komolyan jó ötlet követni Zayn Malikot úgy, hogy nem tudom mire készül? Szerintem nem annyira. Most azt hiszem rendesen betojtam. Mi van akkor ha meg fog erőszakolni? Vagy leitat, droggal kínál vagy mit tudom én. Belőle ezt mind ki lehet nézni mivel nem egyszer volt már elzáráson.
Szótlanul róttuk a folyosókat majd bekanyarodtunk egy olyan helyre ami eddig nekem még szokatlan volt. Ajtók voltak egymás mellett és diákok nevei voltak ráírva kis táblákra. Mint valami nyilvántartás.
Minél tovább mentünk úgy vált nyilvánvalóvá számomra, hogy egy kollégiumban vagyunk. Nem is tudtam, hogy a sulinak van. Én azt hittem, hogy mindenki a városban lakik.
Végül pedig Zayn megállt egy kopottas ajtónál elő halászta hátizsákjából a kulcsát kinyitotta majd beinvitált.
Elég kicsi szoba volt, de így is a rendetlenség uralkodott. A fehér falból nem látszódott semmi mivel tele voltak ragasztgatva poszterekkel ami visszatükrözte a valódi énjét. Ebből rájöttem arra, hogy imádja a méregdrága autókat, az űrlényeket, zombikat és a modell agyatlan libákat.
A padlón ruhái szanaszét hevertek és kitépett papírok amiben felismertem az egyik matek könyv lapjait. Az íróasztalán egy kosárlabda pihent ami tele volt aláírásokkal.
Meglepetésemre egy elszívott cigi maradványait sem láttam, vagy alkoholos üveget.
Viszont ennél sokkal jobban érdekelt, hogy miért lakik Ő egy koleszben. Mindig is tudtam, hogy rossz a családi háttere, de hogy ennyire azt azért nem.
- Te koleszes vagy? – szögeztem neki a kérdést miközben Ő épp helyet csinált, hogy tudjak valahova leülni.
- Aham. – bólintott hanyagul majd lenyomott az ágyára magának pedig oda húzott egy széket, hogy pontosan tudjon leülni velem szembe.
- Erről eddig nem is tudtam. – törtem meg a csendet. Meg aztán már kezdett nagyon zavarni, hogy az arcomat bámulja amitől én teljesen elvörösödtem. De hát könyörgöm mégis csak Zayn ül velem szembe aki valljuk be őszintén nagyon jól néz ki.
- Senki nem tud róla…vagyis most már Te. – itt jellegzetesen rám nézett amit nem tudtam hova rakni úgy ahogy ezt a mondatát sem.
- Miről akarsz velem beszélni? – tértem inkább a lényegre mivel legszívesebben most rögtön elmentem volna innen. Zayn az újával kezdett el játszani és hosszú percekig csak játszott velük mintha késleltetni akarná a beszélgetést.
- Mostanában elég sokat beszélgetsz Tommoval. – mondta mire én értetlenül felhúztam a szemöldökömet. Úgy látszik Louis is mindent megoszt a legjobb barátjával mint én Liammel. Ennyit a titoktartásról és arról, hogy senki nem fog tudni a beszélgetésünkről.
- És?
- Fel nem tudom fogni, hogy eddig még miért nem szúrtál szemet nekem. – kezdett el gondolkozni. Majd tetőtől talpig végigmért közben pedig az állát simogatta mint a nagymenők a filmekből. – A suliból már az összes csajt megfektettem, csak téged nem pedig jól nézel ki. – unottan megforgattam a szemem, majd meghökkentem az utolsó mondat hallatán.
- Nem fektetted meg az összes csajt. – világosítottam fel a valós tényekkel. Ne reménykedjen olyanban ami nem igaz. – Olivia Phelps és Melody Twice tuti nem volt meg.
- Melody Twice? – kérdezett vissza majd fülig elvigyorodott. –Tavaly az év utolsó kosármeccse után a csaj totál be volt szíva én pedig holt részeg voltam szóval mindegy volt, hogy kivel csinálom csak csináljam valakivel. Szóval könnyű volt levennem a lábáról majd az ágyban kötöttünk ki. Mentségemre legyen nem volt magamnál szerencsére. Reggel pedig nagyot néztem mikor megláttam mellettem majd amilyen gyorsan csak tudtam elrohantam Ő pedig semmire nem emlékszik. – mesélte én pedig kis híján lefordultam az ágyról. Az a baj, hogy ezt el is hiszem neki.
- Egy görény vagy már bocs. –sziszegtem a fogaim között. – Én személy szerint undorodok tőled. – mondtam el a véleményemet Ő pedig csak tátott szájjal bámult. Úgy látszik eddig még senki nem beszélt róla így. Hát akkor ideje volt elkezdeni.
- Te vagy az egyetlen csaj a világon aki nem akarja megdugatni magát velem. – mondta elismerően én pedig csak nagyot néztem. – Ez tetszik. – bólogatott mosolyogva. – Bánom már, hogy eddig nem beszéltem veled. És ezt most nem azért mondom mert megláttál a legjobb haverom barátnőjével kefélni. – sütötte le a szemét szégyenlősen.
Gondolhattam volna, hogy ez van a dologban. Viszont félre ismertem. Igaz mindig a szexen jár az esze viszont el lehet vele beszélgetni.
- Nyugi nem mondom el Louisnak. – nyugtattam meg, Zayn szemei pedig felcsillantak. – Nem is akartam, pedig megtehettem volna mivel utálom Alexist.
- Az egy ribanc. Le se szarja, hogy van pasija. Fűvel fával megcsalja.
- Te mégis hagytad magad. – mondtam egy bujkáló mosollyal.
- Fő szabály : Ha egy lány önként megadja magát soha nem utasítod vissza. – magyarázta olyan bájos mosollyal mire én csak hatalmasat sóhajtottam. Majd hirtelen csöndben maradt és lehajtotta a fejét. – Figyelj örülnék neki ha senkinek nem mondanád el, hogy koleszben lakok. Csak Louis tud róla meg az igazgató. – hangja komoly volt amin meglepődtem. Miért ilyen fontos ez neki?
- Rendben van, megígérem. – bólintottam majd felálltam és magára hagytam.

•••

- Fogalmam sincs, hogy mit eszel annyira Alexis Johnsonon. – a tornaterem előtt beszélgettem Louissal. Nem mondtam el neki, hogy megcsalja csak próbáltam felnyitni a szemét. – Hisz még gondolkozni sem tud. Csak a ruhákhoz ért.
-  Ezek mind felesleges dolgok. – vont vállat majd megigazította a sapkáját olyan dögösen amitől én totál olvadtam.
- Nem,ezek fontos dolgok. – ellenkeztem. – Gondolj bele, lehet még számolni sem tud, vagy rendesen olvasni.
- Jaj Ly néha olyan kis naiv vagy. – csóválta meg a fejét majd megsimította az arcomat. – Mióta érdekel egy pasit az ész? Soha.
- Igen mert a farkatokkal gondolkoztok. –motyogtam az orrom alatt mire Ő hangosan felnevetett.
- Aranyos vagy, de tényleg. Pont ezért bírlak annyira. – küldött felém egy szívdöglesztő mosolyt. – Te még soha nem csókolóztál Alexissal. Ó anyám azt ha egyszer kipróbálnád nem tudnál betelni vele, de komolyan. – kis híján felfordult a gyomrom mikor arról beszélt milyen Alexissel csókolózni. Ahogy észrevettem nagyon élvezni.
- Szóval akkor akár mi történik, Te szeretni fogod. – sóhajtottam fel szomorúan.
- Ki mondta az, hogy én szerelmes vagyok bele? – nézett rám kérdően mire az én szívem hatalmasat dobbant. Nem szereti, de akkor minek van vele? – Jó csaj meg minden, de nem érzek iránta semmit.
- Akkor minek jársz vele? – kérdeztem csodálkozva mire Louis tanácstalanul vállat vont. Azt hiszem totál elvesztettem a fonalat. Járnak, szeret vele csókolózni amit élvez is, viszont nem szerelmes belé.
- Alexis a legmenőbb csaj a gimiben és egyben leggazdagabb is. Ő elvisz olyan bulikba ahova nem engednének be. Az apja még a Sport Akadémiára is szó nélkül be tud íratni mivel a lányával járok. – ismerte be. Szóval Alexis megfenyegette és olyan dolgokat ígért neki amit maga nem tudna megvalósítani. A kis mocsok.
- És mi van az érzéseiddel? – tört ki belőlem egyszerűen. – Kényszerít arra, hogy járj vele amikor Te nem is akarsz a barátja lenni.
- Te ezt nem értheted… - fojtotta belém a szót.
- Igazad van nem érthetem, mivel szerintem nem érdekel, hogy én mit csinálok. – azzal elcsörtettem és hatalmasokat nyeltem nehogy elbőgjem magam. Hallottam ahogy utánam szól, de nem fordultam vissza.
Csak egy dolog járt az eszembe méghozzá az, hogy tegyem Louis Tomlinsot féltékennyé…

7 megjegyzés:

  1. és pont itt hagyod abba :// tegnap nem volt rész lesz ma még egy? pls :)) Annyira jó :))

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek Krisztivel, ma lehetne még egy rész légyszi légyszi... xD

    VálaszTörlés
  3. Pls.... Kövit mihamarabb!

    VálaszTörlés
  4. Következőt. ! Imádom ,ahogy írsz !!

    VálaszTörlés
  5. Légyszi légyszi áá akarom tudni a folytatást!!:DDD
    mekkora jó már!!:))
    Rakj fel még egy részt könyi!!^.^

    VálaszTörlés
  6. hááááááááááááááááááááááááááááááááhááááááááááááááááá
    Imáádom!!! Jöhet a következő rész!! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia :)
    Húha azt hittem ott az öltözőben elkapják és megfenyegetik vagy hasonló...
    És azt is, hogy Zayn jobban be fog próbálkozni Beverlynél. :D
    Várom a kövit. :P
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés