2014. november 7., péntek

' 10. - Vacsora

Szióó! Gondoltátok volna valaha, hogy én egyszer írok egy fejezetet Harry szemszögéből? Hát most ez is megtörtént, ugyanis ez a fejezet csakis róla szól ;) Harry girlök örülhettek és komizhattok xD

#HARRY
- Szerinted hány évre csuknának be azért börtönbe, ha véletlenül pofán önteném a nőszemélyt a forró levesével miközben eszik? - fordulok Liam felé aki a folyosónkon lévő tükör előtt áll és a haját igazgatja, majd mikor azzal kész van a kabátja gallérján húz egyet, végül pedig elismerően bólint. Szerintem Ő titkon lánynak készült. Ép eszű srác nem nézegeti magát ennyit egy tükörben, sőt Ő még beszélgeti is a saját tükörképével. Volt már egyszer olyan, hogy hallottam ahogy fejhangon mondogatta magának, hogy milyen jól néz ki. Hát a bátyám olyan fiús lány, de szerencsére nem meleg. Ha nem ismerném Őt személyesen akkor rávágnám azt, hogy buzi mivel azok foglalkoznak állandóan a kinézetükkel. Azonban Liamnek már annyi csaja volt, hogy egy könyvet írhatna róluk. Soha nem értettem, hogy mit élvez abban, hogy naponta más lánnyal fekszik le. Merem azt mondani, hogy még soha életében nem volt szerelmes. Sőt szerintem azt sem tudja, hogy mi az a szerelem. Ugyanis ha tudná akkor megállapodna egy lány mellett, de Ő nem ezt teszi. Helyette egyszerre szédít többet. A kiszemelt lányoknak pedig nem esik le, hogy csak játszik velük. Mind agyatlan liba.
Liam elfordítsa a tekintetét majd lenéz rám, de arcán furcsa nyugtalanság terül szét. Nem akarok a szeme közé nézni ezért inkább gyorsan tovább folytatom a cipőfűzőm bekötését. De mikor kész leszek vele és felállok még mindig furcsán mérget, mint mindig mikor arról ecsetelek neki, hogy hogyan is ölném meg apa új barátnőjét, vagyis a nőszemélyt.
Igen, nem vagyok hajlandó Annet a nevén szólítani és ez örökre így is fog maradni. Anya még csak háromnegyed éve halt meg és erre fő máris elérte apánál azt, hogy belé szeressen. Szerintem titkon boszorkány. Vagy pedig, már azelőtt ráhajtott az apámra mikor még anya élt. Ezek után kinézem apából, hogy titkon megcsalta anyát. Hisz mikor még anya élt akkor is sokszor csak éjjel járt haza, de mindig azzal magyarázta, hogy sok beteg volt a kórházban. Vajon a beteg akin segítenie kellett az Anne volt? Lehetséges. Az igazat soha nem fogjuk megtudni, de szerintem jobb is. Anya nem bírt volna bele törődni ha apa megcsalta volna, hisz szerette Őt.
Alig pár hónapja volt egy normális családom, most pedig kezdem úgy érezni, hogy egyedül maradtam. Anya meghalt, apa szerelmes, Liam pedig, Liam. Na jó talán a bátyám az akire még számíthatok, de néha az ő viselkedése is kiakasztó. Hiába próbálja bemesélni nekem, hogy Ő már bele törődött anya halálába mert nem hiszem el. Azóta lett ilyen bunkó és flegma és azóta lett ekkora csajozógép. Mikor még anya élt, csak szombatonként járt el otthonról és nem mert haza hozni egy lányt sem. Viszont anya nincs, apa pedig soha nem teszi szóvá neki, hogy naponta más lány fekszik az ágyában. Érdekli is őt. Reggel elmegy este pedig fáradtan jön haza és megy aludni. Abszolút nem érdekeljük. Soha nem fogom neki megbocsájtani ezt az egészet. Elfelejtette a feleségét! Bele szeretett egy másik nőbe alig pár hónap alatt. Akkor ezek szerint mégsem szerette anyát. És még neki áll feljebb. Nem veszem be azt, hogy fáj neki, hogy nem állok szóba vele. Tudja, hogy mennyire nem vagyok kibékülve a nőjével, de még elvárja, hogy menjek el velük egy meghitt vacsorára. Azt hiszi, hogy egy vacsora alatt meg fogom kedvelni Annet? Hát téved! Elvette tőlem a saját apámat! Ha Liam nem lenne akkor nem mennék el erre a vacak vacsorára. Nem az apám miatt megyek, hanem a bátyám miatt mivel nem akarom azt, hogy Ő szívja ezt az egészet.
- Maximum javítóintézetbe zárnának, ugyanis még gyerek vagy - válaszolja szűkszavúan és szerintem minden szavát meggondolja nehogy véletlenül valami olyat mondjon ami bennem megmarad. Fél attól, hogy esetleg tényleg neki fogok ugrani Annenak. Anya halála óta apával együtt jobban oda figyelnek rám, mivel tudják, hogy mennyire megviselt. Szerettem anyát, sokkal jobban mint apát. Ezért nem tudok még most sem bele törődni, hogy a Sors elvette Őt tőlem. Apa a legjobb sebész a városban, ha akarta volna simán keresett volna egy olyan orvost aki meg tudta volna menteni a feleségét. De nem keresett! Inkább végig nézte ahogy szenved, majd meghal. - Vagy még oda sem, ugyanis az nem bűncselekmény ha valakit pofon öntesz egy tál levessel. - vigyorodik el a béna merényletemen.
- Forró levessel! - javítom ki Őt mérgesen, mire Liam csak megvonja a vállát. - Én legalább próbálkozok, hogy az a nő ne tudja még jobban magába bolondítani apát. De kezdem azt hinni, hogy téged nem is érdekel ez az egész.
- Mit vársz Tőlem? - forgatja meg a szemeit ,mire kintről egy hangos dudaszó hallatszik. Apa már vagy negyed órája az autóban ül és miránk vár. Ha rajtam múlik tuti, hogy elkésünk. Várjon csak magának. - Azt akarod, hogy borítsam rá vacsora közben az asztalt, majd villával bökdössem szét az egész testét? Ha rajtam múlna nem Annet nyírnám ki hanem a lányát. - az ajkamba harapok és csak szótlanul, gondolkodva nézem a bátyámat, akinek a kezei rögtön szóba kerülnek mikor a nő lánya szóba kerül. Vajon miért utálhatja Liam ennyire Theot? És Theo miért utálhatja ennyire Liamet? A gyűlölet kölcsönös kettőjük között, de miért ?! Kíváncsi vagyok rá, hogy mi történt közöttük. Lehet, hogy Theo is egy akkora ribanc mint az anyja? Úgyis kinyomozom.
- Miért utálod ennyire Theot? - csúszik ki a számon, Liam arcizmai pedig rögtön megfeszülnek. Nem válaszol rögtön csak maga elé mered. Hosszú másodpercekig nem szól semmit, én pedig kezdem azt hinni, hogy mindjárt nekem támad, mert mertem a számra venni Theot.
- Mert utálom és kész! - zárja le a témát, de mielőtt tovább kérdezősködhetnék szinte kirohan az autóból és már csak azt hallom ahogy becsapja maga után az anyósülés felőli ajtót. Ez furcsa. Nem akar róla beszélni, szóval van közös múltjuk. Pedig Theo nem az a fajta lány akivel a bátyám kikezdene. Határozottan nem!
Egy mély sóhaj hagyja el a számat és én is elindulok az autó felé. Beszállok, de az apámra nem nézek rá, pedig a visszapillantó tükörbél keresi a pillantásomat. Azt hiszi, hogy most elmegyek vele erre a vacsorára, akkor már meg is bocsátottam neki? Arra a pillanatra még várnia kell.
Beindítja az autó motorját és rögtön büszke leszek Liamre ugyanis mivel Ő sem akar beszélgetni apánkkal, inkább a fülébe szúrja a fülesét és így csak a zenére koncentrál.
Tíz perc telik el mikor apa megáll a város egyik legmenőbb éttermének a parkolójában. Miért nem lepődök meg ezen? Anne nem csak egy egyszerű ribanc, hanem egyenesen egy pénz éhes ribanc. Apa ide még anyát sem hozta el, erre ezt a nőt meg rögtön ide hozza vacsorázni.  Undorító.  Vajon mennyi mindent vett már neki? Gondolom most van az életében az az időszak mikor minden drága dolgot megkap amit a férjétől nem kapott meg. Apropó mi lehet a férjével? Elvált? Meghalt? Elhagyta? Esetleg megölte miután megfosztotta a pénzétől? Mindent kinézek belőle.
- Fiúk, legyetek kedvesek Annel. - pillant rám és Liamre apa könyörgően, majd elindul befele az étterembe. Liamre nézek aki csak vállat von, majd elindul apa után, így én vagyok a sereghajtó.
Az étterembe belépve puccsosabb hely fogad mint amilyenre számítottam. Van egy olyan sejtésem, hogy ma este a drága apukánk itt fogja hagyni a fél fizetését. De hát kit érdekel ez? Az a lényeg, hogy Anne néni boldog legyen.
Pincér állít nekünk majd szól, hogy kövessünk, hogy elvezet a számunkra lefoglalt asztalhoz. Már messziről látom, hogy a nő és a lány pont akkor érkeztek meg. Apa rögtön sietősre fogja a lépéseit, majd mikor kellő közelségbe ér hátulról átöleli az asszonyt, aki először megijed, végül hátra fordul és rögtön letámadja az apám ajkait. A mellettem álló Liam felöklendezik mire én egy együtt érző pillantást küldök felé. Én is legszívesebben elhánynám magam.
A két felnőtt mosolyogva szétválnak és Anne rögtön ránk néz. Megijedek mikor észre veszem, hogy felém közelít. Elénk ér, miközben egyik kezét Liam vállára teszi míg a másikat az enyémre és úgy húz minket közelebb magához, hogy tudjon megölelni.
- Annyira örülök, hogy mind a ketten eljöttetek - mondja kedvesen Anne, és még mindig minket ölelve. Hátrálni próbálok, de olyan erővel fog, hogy egyszerűen lehetetlen feladatnak bizonyul. Most dobhatom el a pólómat mivel ez a boszorka hozzám ért. Lopva Liamre pillantok aki nem is Annel van elfoglalva hanem Theoval aki az apánkkal beszél, - jobban mondva apa beszél, Theo pedig csak unott pofával áll és néha gyilkos pillantásokat küld Liam felé.
- Bárcsak felőlünk is ekkora lenne az öröm. - suttogom szinte magamnak, de Liam mégis meghallja és felröhög. Azonban Anne vagy nem hallotta meg a kijelentésemet, vagy pedig inkább nem reagált rá. Pedig nem bánnám ha tudná, hogy kicsit sincs örömmel látva a köreinkben.
- Akkor szerintem üljünk is le. - csapja boldogan össze a kezét apa, majd leül és rögtön mellé telepszik Anne. Velük szembe pontosan három szék áll így én rögtön leülök a szélére, de nem kerüli el a pillantásomat, hogy Liam és Theo a két másik székkel szemeznek. Nem értem, hogy mi bajuk van. Nekem sincs kedvem itt dekkolni, de mégis bele törődtem és valahogy kibírom.
- Öhm...izé...bongyor, nincs kedved esetleg középre ülni? - köszörüli meg a torkát Theo és könyörögve pislog felém. Összehúzom a szemöldökeimet és kérdően pislogok bátyám felé, aki csak bólogat.
- Miért ülnék középre? - kérdezem értetlenül. Liam ezt hallván elkapja a karom majd kicsit sem kedvesen ránt rajtam egyet, idegesen. Hű, de felkapta valaki a vizet, csak azért mert én nem akarok a középső székre ülni.
- Mert középre ülsz és kész! - zárja le a vitát bátyám, én pedig kelletlenül változtatom meg a helyem. Rögtön dedósnak érzem magam. Csak a kicsik szoknak középen ülni, én pedig nem vagyok kicsi. Mégis lealacsonyítanak. Mellesleg engem Theo az előbb le ' bongyorozott' ? Azt hiszem kezdem megérteni, hogy miért utálja Őt Liam. Pedig Liam ez végett az ülés háború végett még kapni fog tőlem. Felelősségre lesz vonva.
Csend áll be a kis társaságunkra. Liam az asztal alatt a telefonját nyomkodja, míg a másik oldalamon ülő Theo az evőeszközöket nézegeti. Én a plafont bámulom. A felnőttek pedig valamin nagyon vihognak. Ők legalább jól érzik magukat, nem úgy mint mi. Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel nekik, hogy mennyire utálunk itt lenni.
- Azt hiszem, hogy most már elmondhatom, hogy miért jöttünk így össze. - mosolyodik el Anne és megfogja az apám kezét aki megszorítja azt kedvesen. Be akarnak valamit jelenteni. Az nagyon nem jó mert abból mindig rossz dolog sül ki.
- Könyörgöm mondjátok azt, hogy nem házasodtok össze. - jajdul fel Theo reményt veszve. Isten ments! Ilyen nem fordulhat meg a fejükben, hiszen még arra sem volt idejük, hogy megismerjék egymást.
- Akár mennyire is utálom ezt, de egyet kell értenem Teával - nocsak Liam egyet értett Theoval, vagyis Teával? Csak az én bátyám lehet ilyen mókamester, hogy kigúnyolja Theo nevét. Azonban ahogy észre veszem a lány legszívesebben hozzá vágná a kezében tartott kést.  - Nincs esküvő! - jelenti ki úgy mintha az Ő szaván múlna, hogy mi lesz. Szerintem nem tőle kérdeznék meg, hogy össze e házasodhatnak.
A legrosszabb pedig az, hogy apa és a nője csak mosolyog rajtunk. Fel sem fogják azt, hogy mennyire komoly dolgok ezek. Nem esik le nekik, hogy nem akarjuk azt, hogy összejöjjenek, vagy hogy ennél komolyabbra forduljanak a dolgok ?
- Összeköltözünk! - jelenti be boldogan apa és megcsókolja Annet.
Ez az a pillanat mikor megszűnik körülöttem a világ létezni. Nem foglalkozok azzal, hogy a mellettem ülő Theo szó szerint lefordul a székről. Nem foglalkozom azzal, hogy Liam a keze ügyébe kerülő összes tárgyat levágja a padlóra. Nem, én csak csendben felállok, majd amilyen gyorsan csak tudok felállok az asztaltól és szó szerint elrohanok. Amíg el nem érek az étterem épülete mögé nem lassítok a lépteim. Csak akkor állok meg mikor úgy gondolom, hogy messzire kerültem már apától. Leülök egy padra és engedem, hogy a könnyeim feltörjenek.
Összeköltöznek ami egyet jelent azzal, hogy apa tényleg elfelejtette anyát. Végleg elengedte Őt és már gyászolni sem akarja.
- Harry! - hallom meg Liam hangját, de nem válaszolok neki. Helyette felhúzom a térdeimet majd átölelem őket és abba zokogok tovább. Nem akarok vele sem beszélni. Megakadályozhatta volna ezt az egészet. Ki kellett volna állnia mellettem. - Harold Edvard Payne, ha még egyszer elmersz rohanni előlem úgy, hogy nem válaszolsz nekem, nagyon nagy bajban leszel öcskös! - tudom, hogy előttem áll, de nem vagyok hajlandó ránézni. Nem akarom azt, hogy meglátja mennyire össze vagyok törve. És ez mind az apám hibája.
- Liam kegyetlen rossz apa lennél. - na ne, még Theo is itt van? Ő mit keres itt? Egyáltalán miért jöttek utánam.
- Te inkább maradj ki a mi családi ügyeinkből! - csattan fel Liam. - Ez az egész a Te anyád hibája. Ha ő nem bolondította volna magába az apánkat akkor most nem lenne ez az egész.
- Persze, mert szerinted én parancsoltam az anyámnak, hogy kezdjen ki az apátokkal - nevet fel gúnyosan Theo. - Inkább lennék egy árva gyerek mint, hogy az apáddal kelljen egy háztartásban élnem. - szóval ez az utálat kölcsönös kettőjük között.
- Én meg inkább lennék utcatöltelék mint, hogy az anyád legyen a mostohaanyám. - vágja rá Liam.
- Én meg annak örülnék ha minden maradna úgy mint régen - emelem fel a fejem, Liam pedig rögtön észre veszi a kisírt szemeimet. Mikor meglátja leül mellém a padra és átkarolja a vállam, én nálam pedig ismét eltörik a mécses. - Igazam volt Liam! Apa már nem szereti anyát. Ezek szerint soha nem is szerette. - sírom, Ő pedig még erősebben szorítja a vállam, Theo pedig csak megkövülten áll előttünk. Nem szól semmit amiért hálás vagyok neki.
- Apa mindig is szeretni fogja anyát, csak egyszerűen tovább lépett. - próbál vigasztalni kedvesen. Örülök neki, hogy legalább Ő mellettem van.
- Vissza akarom kapni anyát. - suttogom sírva.
- Én is. - bólogat komoran.
- Én vissza akarom kapni az anyámat, Ti pedig az apátokat. Viszont ez most lehetetlen feladatnak bizonyul. Viszont ha hirtelen a nagy szerelemnek vége lenne, akkor minden olyan lenne mint régen. - gondolkodik hangosan Theo én pedig érdeklődve kapom rá a tekintetemet, úgy ahogy Liam is.
Ez a csaj nem is beszél hülyeségeket. Ha összevesznének, vagy valami akkor rögtön megutálnák egymást és akkor apa újra normális lenne.
- Össze kell ugrasztani őket, de úgy, hogy szakítsanak. - mondja ki Liam azt amire Theo célzott a lány pedig vigyorogva kezd el bólogatni....

Tudom, most megint nagyon köcsög vagyok amiért ezt a képet ide (is) felteszem. De egyszerűen nem bírom ki h ne osszam meg veletek az örömömet, hisz ha azt vesszük nektek is kedveskedek ugyanis a blogra tuti, hogy fogok írni egy beszámolót és ha bejelöltök a facebook profilomon ( amit IDE kattintva érhettek ami egy rajongói profil és egy csomó képet osztok meg) akkor majd ott is értesülhettek az egész koncert eseményeiről. Szóval igen most nagyooooon boldog vagyok, pedig még cseszett messze van és már láttam is őket élőben Londonba, viszont most valahogy jobban izgulok mert álló jegyet vettem ami még a színpad mellé is szól...szóval, igen kiráz a hideg a boldogságtól ha rágondolok :D Van köztetek olyan valaki aki tutira jön? :))))

10 megjegyzés:

  1. Megint csodás rész lett :3 és Song Ji Eun - Don't Look at Like That című számát hallgatva közbe, majdnem elsírtam magam qwq Tudod, ha egy GazettE-s, Alice Nine-os esetleg Dir En Grey-es koncertjegyet tartanál a kezedben tuti, hogy megpróbálnám ellopni, (félre értés ne essék szeretem én az 1D-t is ^^) de nya~ aztán csápolj ám majd az első sorban :D

    Chu~Hime-sama
    U.i.: Hozd a kövi részt gyooorsan! :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de nem olyat tartok szóval nem kell attól tartanom h ellopod :D

      Törlés
  2. Fantasztikusan jól írsz ugye tudod? :D Kis bongyorka :D De imádom ezt a szót xDD Gratulálok a jegyhez és érezd jól magad ;) A liam-es háttérkép befigyel :D Siess

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenki a szegény Liames háttérképemmel van elfoglalva xD a jegy a lényeg, nem pedig a háttérképem :D

      Törlés
  3. Waow!! Nagyon imádtam!! Hamar folytatást!!! A fejére önteni egy tál forró levest? XDD
    U.i.: Gratula a jegyhez!! ;)

    VálaszTörlés
  4. Szuper lett, nagyon imádtam. :D
    magam előtt láttam, hogy Theo hogyan fordul le a székről, és úgy elkapott a röhögőgörcs, hogy kb 10 percen át csak röhögtem :D lehet így jött ki az egész heti fáradtság, de legalább nevettem egy jót :D
    és a szövetség hamarosan létrejön xD kíváncsi vagyok mit fognak kitalálni :d
    várom a kövit! *-*
    xoxo

    u.i.: grat a jegyhez :D

    VálaszTörlés
  5. Hát szervusz.:3 És nem a hashajtót tetted be, hát most haragszom rád. Nagyon. Iszonyatosan. Amúgy nem. :3 Azt hittem nem is hozol már részt, már kezdtem aggódni miattad, hogy elütött egy Bambi. Dee, ilyen nem történt, így megnyugodtam, hogy éélsz.:3 Jujjcii.~
    Ééés, nem történt velem most semmi, mikor olvastam a részt, szóval nem mostanában dobom fel a talpam.xDD De akkor is lila rózsát kérek.:3 Vagy fele ilyen, fele kék, és mind a ketten jól járunk.~
    Kíváncsi vagyok milyen tervet fognak kitalálni, hogy szét szedjék az ősöket. Most nem fog az agyam, hogy jó hosszú regényt írjak neked.:( És kedvelem ezt a Harry gyereket, olyan kis huncutka mint az én személyem, muhahaha.:3
    Amúgy éppen írok valamit, hogy az novella, vagy regény vagy micsoda azt nem tudom, de a World-ben, írom és ha nagyon szeretnéd esetleg megmutatom neked, de felelősséget nem vállalok, hogy milyen béna lett.xD A tied ezerszer jobb, mint amit én firkantok.:D
    Örülök annak, hogy elmész a koncertre, csinálja majd soook soook képet, videót, és majd muti meg őket pls.:D
    Remélem a kövinél már sokkal hosszabb regényt tudok kinyögni magamból.~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még szép h szeretném elolvasni :)))) szerintem a tiéd is jó lehet...
      még szép h csinálok :D hát majd neked privátba küldök egy csomót :D

      Törlés