2014. november 12., szerda

' 14.- Szomszédok

#THEO
Akkor én most meg fogok halni? Ráadásul egy gördeszkás srác miatt, akit azt sem tudom, hogy mikor és, hogyan került az útra? Egyáltalán én, hogy kerültem az útra? Magam se tudom. Lehet, hogy kezdek megőrülni. Habár ennek már úgy is mindegy hisz mindjárt ide ér és nagyon nem úgy néz ki mint aki meg akar állni. Lehetséges meghalni egy deszkás által? Vagy pedig én leszek a történelemben az első olyan személy, aki így halt meg? Milyen kemény lenne már! Egy lány aki egy gördeszkázó fiú miatt halt meg. Legalább Liamnek tennék szívességet. Nem kellene többé elviselnie.
Nem hiszem el, hogy még az ilyen durva helyzetben is arra a patkányra gondolok! Méreg fut rajtam végig és becsukom a szemem. Nem akarom azt, hogy nagyon fájjon mikor nekem ütközik. Mivel nekem fog, hisz ilyen gyors sebességgel mint ahogy Ő jön lehetetlen megállni. De ez olyan ciki!
Várom az ütközést, de az valahogy nem akar jönni. Résnyire kikukucskálok az ujjaim közül és meglátom a srácot, aki az előbb még el akart ütni.
Pár centire áll Tőlem, liheg, a homlokáról patakokban folyik le az izzadság, és még a haja ami kikandikál a sisakja alól az is vizes. A deszkája jó pár lépéssel maga mögött hagyta amiből azt vonom le, hogy biztos leugrott róla, nehogy véletlenül tényleg elüssön. És én meg már a halálomat terveztem! Hah akkor Liam mégsem szabadul meg Tőlem ilyen könnyen. Remélem azért túléli valahogy, hogy még jó sokáig kell néznie a hájas seggemet.
Elemelem a tenyeremet az arcom elől, az idegesen srác pedig pont akkor szabadul meg a sisakjától. Amint leveszi rögtön a hajába is túr, hogy az még kócosabban pihenjen a fején. Mikor kész lesz vele kivillantja a fogait és barátságosan rám vigyorog. Nem mosolyog, hanem teli szájjal vigyorog ami még illik is neki, ugyanis két pici gödröcske jelenik meg az arcán. Ettől pedig annyira kisfiús arca lesz. Olyan mintha ez srác nem is tudna komoly lenni. Jó ránézni. Egyszerűen csak nézni a barátságos arcát, közben pedig mindenről elfeledkezni. Mert tényleg elfeledkezek mindenről. De legfőbb Liamről. És még, Ő mondja azt magáról, hogy a leghelyesebb srác a világon. Akkor ez a deszkás gyerek mi? Szupermodell? Mondjuk lehet az, mivel a kinézete megvan hozzá.
Oké, ez ciki, hogy máris így beszélek róla, hisz még csak nem is ismerem. Mellesleg ugyan így viselkedtem akkor is mikor Juliant megismertem. Akivel igaz össze is jöttem, de aztán szakítottunk. Akkor rájöttem arra, hogy nem szabad elsietni semmit. Szóval erről a srácról sem szabad hülyeségeket gondolnom. Helyes arca van és kész. Azt nem tudom, hogy milyen belülről. Hisz Liamnek is helyes arca van, - nem, nekem nem jön be, szerintem még egy troll is szebb mint Ő, - viszont belülről akkora köcsög amekkorát szerintem még a világ nem látott.
Nem szabad a kinézet alapján elítélni az embereket. Meg amúgy is, ez a srác majdnem elütött a deszkájával, szóval lehet, hogy egy őrült aki élvezettel gázolja el az embereket az úton mivel nem érdekli mások élete. Mi van akkor ha már így meg is ölt valakit? Jesszus, ebbe még így bele sem gondoltam.
És én még mindig itt állok és szemezgetek vele. A lábaim földbe gyökereztek, mivel szó szerint elvesztem a szemeibe és a gödröcskéiben.  Szerintem annyira cuki mikor egy fiú arcán gödröcskék vannak. Ez a gyengém. Akár milyen srácon meglátom, rögtön belé is zúgok. Még szerencse, hogy Liamnek nincsenek gödröcskéi mert akkor félő lenne, hogy még belé is képes lennék belé zúgni, ami katasztrófa lenne. És már megint Liam jár az eszembe !
- Jól vagy? - kérdezi meg vigyorogva miközben megpiszkálja az orrát. Most ugye ezt ő sem gondolta komolyan? Alig pár perce majdnem elütött a hülye deszkájával, - na jó nem is hülye, mivel imádom a deszkás pasikat is, - erre most megkérdezi, hogy jól e vagyok, de úgy, hogy közben vigyorog, szóval nyugodtan hihetném azt is, hogy nem is gondolja komolyan a kérdését. Lehet csak megszokásból kérdezi, hogy jól e vagyok, közben meg le sem szarja. Túlreagálom a dolgokat igaz? Lehet, hogy nincs is semmi hátsószándéka. Lehet, hogy tényleg érdekli, hogy jól e vagyok. Nem kell minden pasinak olyan balfasznak lennie mint Juliannek és Liamnek, na meg Harrynek. Túl sok fiút utálok egyszerre.
- Az előbb majdnem elgázoltál a deszkáddal! - közlöm vele a tényt, mire Ő csak még szélesebbre húzza a száját és megint kivillantja a fehér fogait. Azt képzeli, hogy egy fogkrém reklámba van? Vagy miért villantja ki rám ennyiszer a fogait? Kit érdekelnek a fogai? Na jó engem, mert még azok is helyesek. De basszus a hangom remeg! Most vagy a félelemtől, vagy pedig az izgatottságtól. Hisz nem mindennap lát az ember ilyen aranyosan helyes pasit.
- Szóval akkor jól vagy. - bólint egyet miközben megnyugodva kifújja a levegőt. Ó, szóval akkor tényleg érdekelte, hogy jól e vagyok. Ez édes tőle. Nem! Haragudnom kell rá, amiért majdnem elütött. És mi lett volna vele ha nem tudott volna megállni? Akkor most tényleg úgy néznék ki mint egy lapított palacsinta. Gondolom azt már nem tartaná ilyen viccesnek.
- Nem mondtam, hogy jól vagyok! - emelem fel a hangom méreggel. Erre megszeppen és már nem vigyor annyira. Mi történt a fogkrém reklámjával? Még nem tudtam megszámolni, hogy hány foga van.
- Kiabálsz, szóval nincs semmi bajod. Ha történt volna veled valami akkor már rég rinyálnál, hogy hívjak orvost meg ilyenek. - vonja meg a vállát nyugodtan. Felhúzom az egyik szemöldökömet és gyanakodva méregetem az idegen srácot. Honnan tud ennyi mindent egy balesetről? Lehet, hogy akkor tényleg gázolt már el valakit.
- Szóval akkor bevallod, hogy ütöttél már el valakit deszkázás közben. - a biztonság kedvéért hátrálok egy lépést, de Ő erre csak jó hangosan felnevet. Mintha büszke lenne rá, hogy ütött már el egy embert. Kezdem azt hinni, hogy ez a srác nem normális.
- Pár éve a szomszéd vénasszonyt, de még idejében lehajolt mikor látta, hogy pont ugratni készülök. De Ő elrontotta az egész mutatványomat, mivel miatta akkorát taknyoltam, hogy eltört a kezem, mivel rosszkor mozdult meg. - emlékezik vissza és az egyik utca béli házra néz. Követem a pillantását és én is jobban szemügyre veszem a házat. Gőzöm sincs, hogy kik a szomszédaink, de nem is izgat mivel nem tervezek itt hosszú távra letelepedni. - Tegnap el is szomorodtam mikor anya mondta, hogy barátosném meghalt. Gőzöm sincs, hogy most már kit fogok rettegésben tartani mikor deszkázni fogok az úton. - egy öreg nénit tart a legjobb barátjának?
- Szerintem engem, mivel még mindig remegnek a lábaim a sokk miatt. - kuncogok fel miközben közlöm vele az igazságot. Tényleg megijedtem, de szerintem Ő is. Nem lett volna neki sem jó ha balesetet okozott volna.
- Esküszöm nem direkt csináltam! - emeli fel hirtelen mind két kezét maga elé, és még meg is komolyodik. Talán tényleg fél attól, hogy nagy ügyet csinálok ebből az egészből. - Észre sem vettem, hogy az úton vagy. Egyik percben még üres volt az út, majd a másik pillanatban pedig már ott voltál előttem. - magyarázza szinte már hadarva ami megmosolyogtat. Aranyos ahogy próbálja védeni magát miközben a tudtomra akarja adni, hogy tényleg nem direkt csinálta. - Tényleg sajnálom, hogy ennyire rád ijesztettem - süti le a szemeit szomorúan. - Nem volt szándékos. - teszi még hozzá, én pedig, hogy a tudtára adjam, hogy nem történt semmi, egy hirtelen mozdulattal megérintem a kezét és végig simítok rajta. Rögtön felkapja rám a fejét és szégyenlősen elmosolyodik, pont úgy ahogy én is. Azt hiszem jól meg fogjuk érteni magunkat. - Egyébként Ashton vagyok. Ashton Irwin. - nyújtja felém a kezét, amit én rögtön el is fogadok majd ráz rajta egyet aztán nem engedi el. Jó hosszú másodpercekig fogja a kezem gyengéden miközben egymás arcát kémleljük. Én vagyok az aki kapcsolok és gyorsan elhúzom a kezem zavartan.
- Theo Morris - mutatkozok be én is, mire az arcán megjelenik az a mosoly amit mindenkiből kiváltok mikor meghallják a nevem. Most jön az a rész, hogy magyarázkodnom kell. - Tudom mire gondolsz. Én is utálom a nevem, de hát ez van. A szüleim fiút akartak.
- És milyen jó, hogy nem fiú lettél. - nevet fel jóízűen. Nem értem, hogy ezt most miért mondta.
- Mert? - kérdezem értetlenül. Tényleg kíváncsi vagyok. Már rég szét kellett volna röhögnie magát a nevem miatt. Ő meg csak itt sejtelmesen mosolyog. Tetszik a természete, határozottan tetszik.
- Mert akkor nem gyönyörködhetnék benned. - kacsint rám. Na basszus.
Az arcom lángba borul, miközben a szívem hevesebben kezd el dobogni. Gyönyörűnek nevezett, engem! Ilyet rám még soha senki nem mondott. Még Julian sem. Jó ő azt sem volt hajlandó kinyögni, hogy szeret. Erre itt van Ashton akit alig ismerek alig fél órája és máris bókol nekem. És még komolyan is gondolja. És el is hiszem neki. Jól esik, hogy valaki gyönyörűnek tart. Pláne a mai reggeli után. Nem tart kövérnek, vagy bálnának, egyszerűen elfogad olyannak amilyen vagyok. Na jó, hol volt ez a srác egészen idáig? Miért csak most találkozok vele először? Olyan mintha az egyik álmomból lépett volna ki. Helyes, kedves, humora is van és még bókolni is tud. Egy szóval tökéletes.
- Hát...öhm...köszönöm? - kérdezem totál összezavarodva és zavartan az egyik kósza tincsemet a fülem mögé tűröm.
- Ez csak az igazság. Sőt jobb is ha ezt megjegyzed. Én mindig csak az igazat mondom! - húzza ki magát büszkén. Ha továbbra is ilyeneket fog nekem mondani a végén még elolvadok itt előtte. Az arcomnak már úgy is annyi. Sőt szerintem látja is, hogy mennyire zavarba hozott. - Egyébként mikor költöztetek a szomszédunkba? Mert tavaly ilyenkor még nem laktatok itt. - tereli el a témát miután csend állt volna be közöttünk.
- Tegnap. - válaszolom, de próbálok normális hangnemben beszélni.
- Akkor szerencsére rólad nem maradtam el. - nem értem, hogy ezzel mire céloz, és szerintem ezt Ő is észre vette mivel gyors magyarázatba kezd. - Tudod tavaly nyáron Ausztráliába költöztem a húgommal egy évre és csak tegnap jöttünk haza. Viszont ahogy elnéztem, egy év alatt rengeteg minden változott a városban.
- Szerintem nem maradtál le semmiről - nevetek fel, Ashton pedig kíváncsian mereszti rám a szemeit. Mondjuk nem tudom, hogy Ő mit tart izgisnek. Lehet, hogy egy partiállat és az érdekli, hogy milyen bárok meg szórakozóhelyek nyitottak. - Mármint Wolverhampton még mindig olyan mint száz évvel ezelőtt is volt. Unalmas!
- És még humorod is van! Ez tetszik. - komolyan a sírba akar küldeni. Nincs is humorom. Csak próbálom nem beégetni magam előtte. Szóval csak koncentrálok. Végre egy srác aki rögtön az első pillanattól kezdve megfogott és talán még esélyem is lenne nála. Ha összejönnénk, tökéletes lenne a kapcsolatunk. Szerintem még csak veszekedni sem tudnánk mivel annyira összhangban vagyunk. Csodás gyerekeink születnének, akik normálisak lennének. A suliban mi lennénk az a páros akit mindenki irigyel. Mondjuk azt nem tudom, hogy hova jár suliba. Remélem, hogy az én sulimba íratják be a szülei. Imádnák vele egy iskolába járni.
- Hol voltál idáig? - csúszik ki a számom gondolkodás nélkül és még jobban zavarba jövök.
- Sidneyben - válaszolja jókedvűen. Játékosan vállba ütöm amiért nem vesz komolyan. Nem sértődik meg érte. - Látszik, hogy csak most költöztél erre a környékre. Tudod engem itt mindenki utál, mivel nem vagyok a legjobb deszkás. Sőt állítólag közveszélyes vagyok ilyen téren.
- Szerintem elég jól deszkázol . - vonom meg a vállam egyszerűen, és látszik az arcán, hogy jól esik neki a bókolásom. Lehet, hogy még senki nem dicsérte meg a deszkás tehetségét. Oké szerintem is borzalmas, de hát én még csak egyszer láttam Őt. Így nem nagyon tudok véleményt mondani. Szólásra nyitnám a számat, de hirtelen egy lány siet felénk. Hosszú szőke haja van, vékony alakja, kezeiben pedig egy halom könyvet cipel. Szinte már kipotyognak a kezei közül.
- Ashton, nem lennél szíves segíteni nekem? Tudod a Te könyveid is a kezembe vannak! - Ashton megforgatja a szemeit majd unottan fordul a lány felé, hogy tudjon segíteni rajta. Valahogy a jó kedvem tova száll. A lány ismeri Ashtont és amint látszik nagyon jóban vannak. Mit jelent ez? Tuti, hogy a csaj a barátnője! Miért is lenne nekem szerencsém? A helyes pasiknak mindig van barátnőjük. Ráadásul milyen csinos barátnőjük. Igazságtalan az élet.
- Mondtam, hogy elmegyek veled Pam! De Te nem bírtál rám várni, szóval ne hisztizz itt nekem, hogy nem bírod el magad. - ahhoz képest, hogy a barátnője elég bunkón beszél vele. Lehet, hogy épp a szakítás szélén állnak, vagy valami. Bárcsak.
- Mindjárt Karácsony van, ami azt jelenti, hogy szinte egy egész fél évet kihagytunk a suliból. Szóval ne merd nekem azt mondani, hogy várjak a könyvekkel. Tudod én be szeretném hozni a lemaradásomat, nem úgy mint Te Ashtonka! - asszem kezdek kételkedni benne, hogy ezek ketten járnak. Nem bírom ki, hogy az Ashtonka megnevezésen ne nevessek fel.
- Jó kis első benyomás húgi - veregeti meg Ashton a lány vállát aki érdeklődve pislog felém. Szóval csak testvérek. Azért van nála ennyi könyv mert Ő is kint volt vele Ausztráliában. - Így most már Theo is tudja, hogy milyen dilis vagy valójában.
- Theo? - kérdez vissza a Pamnek szólított lány.
- Ő az új szomszédunk. - válaszolja Ashton, de mielőtt be tudnék mutatkozni a lány eldobja a könyveket, majd szó szerint a nyakamba ugrik és elkezd kiabálni örömében amiből semmit nem értek. Szinte majd megfulladok, de képtelen vagyok mozdulni. Miért örül nekem ennyire? Hisz nem is ismerjük egymást.
- Végre lett egy lány szomszédunk - enged el végre, majd vigyorogva átkarolja a vállam. - Pamelának hívnak, de mindenki csak Pamnek vagy Elának szólít mivel utálom az igazi nevem. De gondolom ez számodra is ismerős mivel Theo névvel sem lehet jó élni. - a szívembe lát.
- Hát nem. - nevetek fel.
- Két hülye névvel rendelkező lány egymásra talált. Komolyan örülök nektek. - kezd el tapsolni Ashton, a húga pedig csak kiölti a nyelvét.
- De még én, hogy örülök nektek. - mosolyodok el szélesen. Mert tényleg örülök nekik. Pláne Ashtonnak...

13 megjegyzés:

  1. Remélem Liam-et majd megeszi a féltékenység :DD már ha vannak benne ilyen érzelmek és az egója nem nyomja el :D nem szeretem annyira 5SOS-t de azért aranyos Ashton :) bár Pam jobb fejnek tűnik :D

    Chu~Hime-sama♥

    VálaszTörlés
  2. De várom már Liam reakcióját!! És szerintem Pam és Harry össze fognak jönni, bár nem tudom, hány éves lehet a húgi :3 Nagyon várom akövetkező részt!!!

    VálaszTörlés
  3. Csoki pudingos szép napot!:3
    Ha egy szóval kéne jellemeznem a részt akkor így hangzana: Muhahaha.~
    Az a szerencse, hogy semmilyen életveszélyes tárgy nem volt a közelembe, mikor röhögő görcsöt kaptam.xD
    Fogkrém reklám, hát ezen besírtam de tényleg.xD Szerintem 32 foga van, hacsak nem egy mutáns vagy nem volt fog átültetése a gyereknek.
    Az utolsó előtti, előtti, előtti, előtti mondatod, hát az kész.xD
    Amúgy az én nevemmel sem jó élni, hülye beceneveket találnak ki, meg angolra fordítják a nevem. Mily kedves emberkék.
    Na, a facebookon egy piros felsős, oldalra font hajú lányt keress akin egy cuki hemüveg van.:3 De csak a hemü cuki, én nem.
    Én már várom a kövi részt.:D :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még mindig nagyon büszke vagyok magamra amiért megtaláltalak facebookon :D

      Törlés
  4. Oh féltékenységi jelenet a láthatáron :D Liam vs Ashton xD Ash-t is imádom de nálam Liam a nyerő <3 Siess

    VálaszTörlés
  5. Wííí.:DD Nagyon jó rész lett. :) Szépen fogalmozol, és a történet is hihetetlenűl jóó.:)) Na, de nem értem.. Most akkor Liam-mel össze fognak jönni, vagy nem? :O /bocs,elég lassú felfogású vagyok../

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. épp az a történet lényege amit te nem értesz ;)

      Törlés
  6. Áááááá :D ez egyszerűen hihetetlen..nem találok szavakat :D remélem Liam féltékeny lesz majd :D és ahogy ezt a részt megírtad, annyira örülök hogy valaki elfogadja Theot :D
    Nagyon nagyon kíváncsivá tettél, holnapot akaroook.. :DD xoxo

    VálaszTörlés