2014. november 28., péntek

' 19. - A felső

Helllóóóó!!!! Most jöttem rá arra, hogy én szörnyen béna vagyok címadásban, szóval nézzétek el nekem ezeket a borzalmas címeket xD és szerintem már valakinek a Batmanes dolgokból is elege van és már szerintem is sablonos mivel eddig szinte az összes történetemben megemlítettem :D na mindegy, megnyugtatok mindenkit, hogy ez lesz az utolsó olyan történet amiben Batman szerepet kapott ;) komizniiiiiiiiii

#THEO
Hazudnék ha azt mondanám, hogy kicsit sem érdekel az amit pár perce hallottam mikor vissza fordultam az emeletről mivel az ebédlőben felejtettem a telefonom és meghallottam azt ahogy Adam, Liam és Harry mély beszélgetést folytatnak rólam. Tudom csúnya dolog a hallgatózás és meg is akartam volna fordulni, de mikor meghallottam a nevem úgy gondoltam, hogy muszáj maradnom és hallgatózno. Bárcsak ne tettem volna. Én hülye még mertem azt hinni, hogy Liam tényleg kezd megváltozni. Hogy, nem is olyan kőszívű mint amilyennek mutatja magát, sőt érzéki szíve van amivel nagyon is tud szeretni, csak egyszerűen nehezen nyílik meg mások előtt.
Tévedtem! Liam soha nem fog megváltozni velem szembe. Örök életében utálni fog valamiért. Tudom, hogy van rá valamilyen oka amire én nem jöttem még rá eddig. Réges régen elkövethettem valami csúnya dolgot amit Ő nem tud nekem megbocsájtani. De mit? És ha ő én felteszem magaba azt a kérdést, hogy miért gyűlölöm Őt? Nem tudok rá választ adni. Egyszerűen csak utálom mert Ő is bunkón viselkedik vele. Mindig is úgy gondoltam hogyha Ő normálisan viselkedne velem, akkor én sem bannék vele lekezelően. Azonban neki esze ágában sincs megváltozni. Sőt merem azt mondani, hogy az a célja, hogy napról napra jobban utáljam meg.
De akkor mi volt az ami a parkban történt közöttünk? Olyan furán nézett rám és látszott rajta, hogy nagyon is élvezi azt, hogy velem lehet kettesben és hülyéskedhet. Azt a Liamet nagyon bírtam. Haza sem akartam jönni, de muszáj volt mivel tiszta vizek voltunk a hóban való fetrengés miatt. Igaz az úton nem beszélgettünk, hanem csak szótlanul sétáltunk, de valahogy az minden pillanatnál többet ért. Élveztem a társaságát és nem bántam volna ha megismételtük volna még. Liam nem említette többet a parkos incidenst. Nem is volt bunkó velem, hanem egyszerűen csak éltünk egymás mellett normálisan.
Egészen a mai napig azt hittem, hogy végre a dolgok rendeződni fognak kettőnk között, hisz napok óta nem nézett gyűlölettel rám. Egészen ma délutánig. Gőzöm sincs, hogy mi volt ma ez az egész Ashtonnal. Könyörgöm Ő vett nekem ajándékot én pedig nem. Nem is gondoltam rá, hisz én úgy gondolom, hogy csak jó barátok vagyunk. Helyes és édes meg aranyos, sőt álom pasi, de ez már túl tökéletes pontosan ezért sem tudok mit kezdeni vele. Viszont Ő már gondolkodott helyettem. Eljött, a kezembe nyomta az ajándékot, - amit még most sem nyitottam ki, és szerintem nem is fogom, - majd megcsókolt és megjelent Liam. Láttam az arcát! Szomorú és csalódott volt, majd hirtelen elsötétült a tekintete mikor elment mellettem. Komolyan még én éreztem magam rosszul amiért meglátott Ashtonnal csókolózni. De hát a számomra nem is jelentett semmit az a csók! Nem tudom, hogy mit akarok Ashtonnal még. Lehet, hogy tetszik, de szerelemmel nem szeretem.
Aztán jött az az ominózus pillanat. Anya elment, én pedig itt maradtam Velük. Azt hittem, hogy jó karácsony estém lesz. Azonban most már hivatalosan is kijelenthetem azt, hogy ez életem legszörnyűbb karácsonya.
Mit is gondoltam? Azt, hogy Liamnek egy picit is fontos vagyok? Legalább kiderült, hogy csak megtűr. Utálja még csak a jelenlétemet is. Fáj, hogy így beszél rólam a hátam mögött. Na és Harry? Azt hittem, hogy már a barátomnak mondhatom. Nos mint kiderült Ő is utál és még csak egy asztalnál sem akar ülni velem Szent este. Adam is szerintem csak azért jó pofizik velem mert kell neki az anyám. Kár, hogy anya nem hallgatta végig a beszélgetésüket. Kíváncsi vagyok, hogy mit szólt volna rá, hogy a drága pasija és annak két gyerek, még csak a puszta látványomtól is undorodik.
Egy könnycsepp gördül le az arcomról ahogy a folyosón állok a falnak dőlve. Lentről halk susogás töri meg a csendet, és mikor mozgolódásra leszek figyelmes rögtön besietek a fürdőszobába és magamra zárom az ajtót. Nem akarok velük beszélni, pedig tudom, hogy Adam lenne az aki utánam jönne és magyarázkodásba kezdene, hogy nem úgy értették ezt az egészet. Azt meg pláne nem akarom, hogy meglássanak sírni. Nem is értem, hogy miért sírok. Liam már egy csomószor megbántott, akkor ezen most mit bőgök?
Egy keserű horkantás hagyja el a számat, mikor a fiúra gondolok. Mindig is megkeserítette az életemet. Talán már itt lenne az ideje, hogy egyszer Ő is igazán szenvedjen miattam.
 Halk sípszóra leszek figyelmes ami a mellettem lévő mosógépből származik. Gőzöm sincs, hogy miért teszem, de kiszedem a frissen kiszedett ruhákat, mikor egy fekete felső kerül a kezem közé. Hiába van kimosva így is megismerem rajta Liam jellegzetes illatát. Összegyűröm a pólót a kezem közül és el akarom dobni, mikor a mosdó szélén megpillantok egy ollót. Gondolkodás nélkül kapok utána, majd egy ravasz mosoly húzódik a számra ahogy az ezközt az anyagba vágom, majd pár másodperc múlva apóra szaggatott anyag darabkák landolnak a padlón. Élvezem, hogy tönkre tehetem Liam felsőjét. Boldog vagyok, hogy valamin bosszút tudok állni, ami az ő tulajdon. Olyan apró darabkákra nyírom a felsőt, hogy szinte az egész padló annak a darbkáival van tele.
Mikor kész leszek a teljes felsővel, önelégülten bólintok egyet, majd az ollót vissza teszem a helyére és mikor kimennék a fürdőszobából még utoljára direkt rátaposok a darabkákra amik megmaradtak a felsőből. Lehet gyerekes húzás volt tőlem, de nem érdekel. Egyszerűen jól esett, hogy végre tönkre tudtam tenni valamit ami Liamhez tartozik.
Mintha semmi sem történt volna, vissza megyek a szobámba és bele vetem magam az ágyamba. Ezt a napot is megéltem, hogy magam vagyok karácsony este. Úgy látszik ezt érdemlem.

Nem tudom, hogy mikor aludhattam el, de egy hangos ordításra ébredek fel és mikor kinyitom a szemeimet már világos van. Kómás fejjel felülök, de addigra az ordítozásból üvöltözés lesz. Rögtön tudom, hogy ez a hang csakis Liamhez tartozhat mivel Ő tud csak ilyen hangokat kiadni. Szóval most találta meg a felsőjét szétdarabolva. Boldogan ugrok ki az ágyból és indulok ki a szobámból ugyanis kíváncsi vagyok a jelenetre.
A folyosón van mindenki még anya is, Liam kezében pedig ott van pár darabka a szétnyírt felsőjéből.
- Ki tette ezt? - kérdezi Liam totál idegbeteg módjára miközben egy fekete darbkára mutogat. Kezdek attól félni, hogy mindjárt szétrobban a feje. Most komolyan ekkora cirkuszt fog levágni egy hülye felső miatt? Úgy tesz mint aki nem tudna többet venni. - Ugye most csak szivattok? Tönkre tettétek az utolsó megmaradt ajándékomat amit az anyámtól kaptam! - hogy mi? Utolsó ajándék az anyjától? Na, basszus erre most nagyon nem számítottam. Tudom, hogy az anyjuk meghalt és nehezen tudnak még mindig bele törődni és pont ezért kapaszkodnak minden emlékbe ami az anyjukról megmaradt.
- Biztos helyre lehet hozni. - próbálkozik Adam erre Liam szó szerint a képébe nyomja a kezében tartott darabkát miközben felmorog.
- Hogy hozod helyre ezt? Millió darabra van széttépve! - ha nem nyugszik le a végén még infarktot kap és ezt meg is értem. Én nem tudtam, hogy ez a felső ennyire sokat jelent a számára. Azt hittem, hogy ez csak egy átlagos felső. Ha tudtam volna tuti, hogy nem vágtam volna szét. - Most már hivatalosan is oda veszett minden emlékem ami az anyámról megmaradt! Tudom, hogy gyűlöltök amiért egy seggfej vagyok, de ne így büntessetek már meg. - kis híján elsírja magát. Sőt merem azt mondani, hogy az előbb mintha egy könncseppet láttam volna a szemében. Sokat jelentett neki én pedig elvettem tőle. Milyen ember vagyok már? Mindig úgy cselekszem, hogy nem gondolkozok. Ezzel igen is nagy fájdalmat okoztam neki és még csak rendbe sem tudom hozni. Annyi darabra nyírtam szét, hogy nincs az az erő ami képes lenne összevarrni. Pedig az égiekre esküszöm, hogy szívesen helyre hoznám Neki, csak azért, hogy ne kelljen Őt így látnom.
- Nem tudom, hogy hogyan történhetett - kezdi el csóválni a fejét töprengve anya. - Tudom, hogy tegnap betettem mosni. Lehet, hogy magasabb hőfokra állítottam a mosógépet. - most anya magát hibáztatja? Ez nem jó ötlet, mert így Liam csak még jobban meg fogja Őt utálni. Meg aztán nem is bírnék élni a lelkiismeret furdalásom miatt, amiért engedtem, hogy anya vigye el a balhét helyettem.
- Vagy pedig lehet, hogy direkt csináltad. Tudtad, hogy sokat jelent nekem ez a felső, ezért gondoltad, hogy így büntetsz meg amiért köcsög vagyok veled. Csak, hogy tudd eddig is utáltalak, de most már hivatalosan is azon leszek, hogy az apámmal is megutáltassalak. - anya csak pislogni tud majd elfehéredik. Szólni nem tud csak hatalmasokat nyel. Adam rögtön a derekánál fogva húzza magához és valamit a fülébe súg. Liam küld még egy gyilkos pillantást mindenkire majd berohan a szobájába és teljes erőből becsapja magára az ajtót.
Anya nem szól semmit csak sarkon fordul és lemegy a földszintre, Adam pedig rögtön utána siet. Így a folyosón csak én és Harry maradunk.
Rettentő szarul érzem magam most. Én nem így terveztem ezt az egészet. Sejtettem, hogy Liam ki fog akadni ha meglátja, de azt nem gondoltam, hogy ennyire. Honnan a francból kellett volna tudnom, hogy ezt a felsőjét még az anyukájától kapta? Talán tudtam volna, hogyha legalább egyszer az életben normálisan elbeszélgettünk volna. Hisz azt sem tudtam, hogy az anyjuk meghalt! Anya mondta el, mikor megkérdeztem Adamtől, hogy miért váltak el a feleségüktől. Egy paraszt vagyok. Nem csoda az, hogy tényleg utálnak. Én is utálom magamat. Azt is kezdem megérteni, hogy Liam miért gyűlöl. Engem képtelenség szeretni.
- Szóval akkor ezt a felsőt Liam imádta - hümmögök majd lehajolok, hogy a padlóról össze tudjam szedni a darabkákat. Nem azért akarom összeszedni mert ki akarom dobni, hanem azért akarom, hogy tudjam eltenni a megmaradt anyagokat.
- Amikor  megkapta, egész karácsonyi szünet alatt le sem vette magáról - hallom meg Harry hangját, miközben felkuncog ahogy vissza emlékezik a karácsonyukra. Biztos sokkal jobban élvezték mint az ideit. Amit nem is csodálok. - Tudod Liam már egész kicsi kora óta nagy Batman fan volt, viszont anya soha nem volt hajlandó venni neki ilyen felsőt mivel mindig arra hivatkozott, hogy úgy is kinőné, és ezért nem fog rá áldozni annyi pénzt. Viszont aztán Liam megállt a növésben, anya pedig úgy gondolta, hogy meglepi Őt egy ilyen hőn áhított felsővel. Liamet még soha nem láttam annyira boldognak mit akkor. - még jobb. Az eredeti Batmenes felsők tényleg elég drágák, és nem is lehet sok helyen kapni őket. - Azonban anya nem tudott sokat gyönyörködni abban, hogy Liam mennyire imádja a felsőt, mivel karácsony után pár héttel meghalt. - süti le a szemeit és a cipőjét nézegeti.
Hirtelen megint annyira szomorú lett, hogy gondolkodás nélkül lépek mellé, majd húzom őt magamhoz és engedem, hogy a vállamon sírja ki magát, miközben a hátát simogatom. Nem lehet neki könnyű. Tizenhat évesen elveszíteni az anyukáját akit szeretett. Én is biztosan így viselkednék. Képtelen lennék bele törődni ha elveszítenem az anyámat. Nem is értem, hogy tudtam gúnyolódni Harrynt. Hiányzik neki az anyukája, ebben pedig semmi vicces nincs.
- De legalább boldogan halt meg, hisz a fiai azóta is úgy szeretik mintha élne - veregetem meg a hátát mire Harry elhúzódik Tőlem és hálásan pislog rám.
- Ez igaz, csak tudod az évek során az emlékek eltűnnek és pont ezért fáj most Liamnek, hogy tönkre ment a felsője. Ezen a ruhadarabon kívül nem volt más tárgyi emléke anyától. - húzza el a száját csalódottan. Én pedig tönkre tettem neki.
Valahogy jóvá kell tennem a bűnöm. De, hogy? Manapság már nagyon is elterjedtek ezek a felsők, de most hirtelen honnan vegyek pontosan ilyet? Valaki olyan személyt kellene keresnem, aki imádja az ilyen dolgokat. Chanel bátyja eléggé nagy fan az ilyen téren. Imádja a szuperhősöket. Mi a garancia arra, hogy van neki Batmanes felsője amit szívesen eladna nekem? Ha meg sem kérdezem akkor nem fogom megtudni, Liam pedig örökké utálni fogja az anyámot. Pedig nem is anya a hibás hanem én. De én nem merem elmondani az igazat Liamnek. Akkor tényleg örökké gyűlölne.
- Most mennem kell mert dolgom van - közlöm Harryvel a tényt mire Ő bólint én pedig vissza megyek a szobámba. Rögtön a telefonom után nyúlok és máris tárcsázom Chanel számát. Egy csöngés után fel is veszi.
- Az ajándékod már a fa alatt van szóval nyugodtan jöhetsz érte - mondja vidáman, de engem valahogy nem érdekel most az ajándékom. Kell szereznem egy Batmanes felsőt, most azonnal!
- A bátyád szereti a Batmant? - térek rögtön a lényegre, miközben fel-alá járkálok a szobámba közben pedig azon imádkozok, hogy járjak szerencsével. Chanel először nem szól semmit.
- Asszem igen. - mondja ki végül. Egy hatalmas kő esik le a szívemről. Talán sikerül rendbe hoznom ezt az egészet.
- És van neki olyan felsője amit el tudna nekem adni? - kérdezem izgatottan a szívem pedig a torkomba dobog.
- Ha pénzt adsz érte, akkor szerintem még az egész ruhatárát is képes lenne eladni. - nevet fel Chanel. A levegőbe bokszolok, majd kezdel el öltözködni. Másodpercek alatt készülök el, majd kezdek el könyörögni az anyámnak, hogy vegyen el Chanelhez azzal az ürüggyel, hogy ott van az ajándékom. Anya természetesen bele egyezik mivel ki akarja szellőztetni a fejét ugyanis nem tud bele törődni Liam szavaiba. Chaneléknál rögtön a bátyja szobájába megyek ahol alkudozni kezdek vele, hogy adja el nekem a felsőjét. Nagy nehezen sikerül csak tőle megválnia ugyanis egyedi példány a ruhadarab. Viszont engem nem érdekel mert pontosan ugyan úgy néz ki mint az amit én tettem tönkre.
Sikerrel járok és máris sietek vissza haza. Ismét vissza megyek a szobámba és gondosan becsomagolom a felsőt, majd egy papírra a Sajnálom szót írom. Ezek után megvárom azt mikor Liam kimegy a szobájából én pedig belopózok és a csomagot gondosan leteszem az ágyára, majd vissza megyek a szobámba és egy örömteli mosoly kúszik az arcomra. Lehet elcsesztem viszont rendbe is hoztam. Most már csak várnom kell a reakciójára...

27 megjegyzés:

  1. Basszus.. Ez picit durva volt... De nagyon jóó!! Engem nem zavar a Batmanaes póló, sőt! Remélem tényleg minden rendbe jön! Várom a folytatást!!! Bye!!!

    VálaszTörlés
  2. Én vagyok az elsô komizó!
    Nagyon imádom a blogot.
    Siessssssss nagyon a kövivel!

    VálaszTörlés
  3. Aaaa :D Theo helyében én is így tettem volna, de csak akkor ha én sem tudom, hogy azt kitől kapta, de nagyon nagyon volt :D
    kíváncsi vagyok Liamre hogy hogyan fog reagálni, hogy Theo volt a bűnös :D
    nagyon várom a kövit, siess vele *-*
    xoxo

    VálaszTörlés
  4. Omg Omg!!!
    hát az elejen meg ugy voltam vele h tepje szet a polot kit erdekel...de autan olvastam h az anyukajatol kapta es ez nekem is betett...de aztan jott theo otlete es az mar tetszett
    imadom a blogod:)"virtual hug" <3
    Varom a kovit xoxoo :)

    VálaszTörlés
  5. jo lett ! varom a kovit:)

    VálaszTörlés
  6. oh hát...együtt érzek Theo-val :c basszus szegény Liam :c megint majdnem megsirattál te nő!! :DD tökéletes, mint mindig, gyorsan kövit :3

    Chu~Hime-sama♥

    VálaszTörlés
  7. Király lett.én személy szerint nem unom ezt a Batmenes dolgot örülök hogy ebbe a történetedbe is beleírtad.
    Gyorsan kövit

    VálaszTörlés
  8. Szegény Liam :c Batman forever <3 Imádom az olyan pólókat :D

    VálaszTörlés
  9. Van egy olyan érzésem hogy Theo valamit megint el fog szúrni :D
    De azért nagyon tetszett a rész és várom a kövit! :D

    VálaszTörlés
  10. Lheo forever:)
    Elöszőr is Batman foreverr...:)
    És örülök neki hogy veleirzad a Batmanes polót.:)
    Várom a kövitt pusziii

    VálaszTörlés
  11. Lheo forever.mond hogy összejönnek Lécci.jól reagáljon Liam.és Theo ne szúrjon el semmit Hamar kövit

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jó és hosszú lett.csak így tovább

    VálaszTörlés
  13. Uristeen..kurva jo ez a blogod*.* egy reggel alatt elolvastam az egeszet..imadoom:$$ mar varom a kovi reszt.:D

    VálaszTörlés
  14. Oláh!:D
    Én már akkor sejtettem,hogy Liam azt az anyukájától kapta mikor el kezdett ordibálni...Azért kíváncsi vagyok,hogy mit fog szólni a Theo kis meglepetéséhez..Remélem nem az lesz amire gondolok..Na mindegy majd ez a következő részbe kiderül amit nagyon várok!!:**

    VálaszTörlés