2015. július 30., csütörtök

| Part 2 : - A kincs |

Hali!!! Megérkezett az új rész, ami talán egy +16- os rész lett :3 komizniii






- Ez halott! - jegyzi meg epésen Louis majd, hogy tényleg megbizonyosodjon az állításáról a cipője orrával egy picit bök George padlón fekvő testén. A test ernyedt, és elégvolt egy kis bökés a nyitott szájából máris bugyborékolni kezdett a vörös vér. Keserű kuncogás tört fel belőlem a látvány láttán. Büszke voltam magamra, hogy ennyire megtudtam gyalázni George Shelleyt. A tökéletes George aki csak teázni akart velem. Az úriember Shelley aki még a csillagokat is lehozná egy nő számára. A szemétláda George, aki pont olyan disznó mint a többi férfi nemű egyed, - kivételt élvez talán a mellettem álló Louis Tomlinson, de őt sem mondanám annyira szentnek.  Nincs lelkiismeret furdalásom, ugyanis úgy érzem, hogy jól cselekedtem. Megmentettem a többi nő társamat egy elmebeteg férfitól. - Nem csak halott, hanem még undorító is - húzza el a száját amiből halk öklendezések törnek fel. Rögtön oda emeli a kezét és ezzel is próbálja gátolni azt, hogy esetleg ha elhányná magát, szétokádja a helységet. Unottan megforgatom a szemeimet és fogalmam sincs, hogy mit játssza most az eszét. Mintha eddig nem látott volna még hullát. Ideges leszek, mikor elindul majd az ágy szélénél áll meg, és egy határozott mozdulattal lehúzza a takarót, ami végül George halott testén landol és ezzel eltakarja azt. - Mit vétett ez a szerencsétlen neked? - fordul felém és a nadrágjában törli meg a kezét, mintha elakarná tüntetni róla a piszkot.
- Semmit. - válaszolom egy hanyag válrántással együtt. Louis összeráncolja a homlokát. Nem foglalkozom vele. Csábosan megindulok a pult felé, de mikor elsétálok a fiú mellett vigyorogva rácsapok formás seggére. Louis teste megremeg és egy dühös pillantással áld meg. Gyűlöli mikor ezt csinálom. Számára lenéző. Számomra viszont izgató. Imádom Tomlinson fenekét! Annyira feszes, pláne mikor ez a feszülős farmer van rajta amiből még jobban kidomborodik. Pont a két tenyeremnek való. - És a halálához sincs sok közöm. - teszem még hozzá, de nem kell ránéznem még így is tudom, hogy nevet. Pillantásomat inkább a bárbulton lévő üvegeknek szentelem, majd kiválasztok kettőt. Vodka és Martini. Összekeverve a kedvencük Louis-val. Ritka alkalom mikor van időnk iszogatni, de úgy gondolom, hogy a ma éjszaka még hosszú. Hisz Ő jött hozzám, és szerintem ennek valami oka van.
- Ó, tényleg? - vonja fel az egyik szemöldökét mikor kezébe nyomom a poharat amiben az ital található. Elveszi, én pedig leülök mellé a kanapéra, de úgy, hogy a lábaimat pontosan az ölébe tudjam rakni. Louis kényelmesen elhelyezkedik. Hátát a kanapénak dönti, a kezében tartott poharat a kanapé szélére teszi, miközben szabad kezével a lábfejemet kezdi cirógatni. Csikiz, ezért párszor felkuncogok. - Akkor a lövéshez sincs közöd? - hanyagul kikapcsolja a cipőm zárját, majd egy herceghez hasonló módon leveszi a lábamról és a padlóra dobja.
- Fogalmam sincs, hogy miféle lövésről beszélsz. - tetetem a hülyét és belekortyolok a poharamba és banbán bámulom ahogy Louis a lábamat maszírozza. Pár másodpercébe kerül én máris ellazul a kényeztetésétől. Azt tudja, hogy hogyan kell felizgatni egy nőt. És még csak meg sem kell magát erőltetnie. Sőt komolyan sem gondolja.
- Tudod különös, hogy ezt mondod - a lábamhoz beszél, de egy percre sem hagyja abba a maszírozást. Imádom ezt a srácot, - nem olyan értelemben. Imádom Őt mint a mostohabátyámat. Vagy inkább a fogadott bátyámat? Hogy mondják azt mikor valakinek az apja lelő egy házaspárt akiknek van egy három éves fiuk, akinek a szülein kívül nem volt más senkije, így végül annál a férfinak a családjánal köt ki aki lelőtte a vérszerinti szüleit? Igen az apám tényleg lelőtte a Tomlinson házaspárt mivel azok nem voltak hajlandóak visszadni a pént amit kölcsönkértek. A saját házukban vetett véget az életüknek, csak arra nem számított, hogy Tomlinsonéknak van egy fiuk, Louis. Louis maga volt az ártatlanság, így könnyű volt belőle rosszat csinálni. Az apám megedzette őt és felkészítette mindenre. Mostanra pedig már az apám jobbkeze lett. Louis érzéketlen és kegyetlen. Elfelejtett szeretni. Szereti ha a dolgok úgy mennek ahogy Ő azt akarja. És ha valaki nem azt teszi amit Ő mond, akkor jaj az illetőnek.
- Merthogy? - mászok közelebb felé, hogy a jobb kezemet tudjam a hosszúkás kócos hajába vezetni. Rögtön lehunyja a szemeit és úgy élvezi a kényeztetésemet. De mikor abbahogy kék szemeivel rögtön rámnéz a kezeit pedig a lábamra teszi.
- Épp az előcsarnokban voltam mikor lövést hallottam. Természetesen a dolgozók úgy tettek mintha semmit nem hallottak volna, de engem azért nehéz áttverni. Gondoltam biztos az egyik vendég bekattant és épp azon van, hogy tönkrevágja a berendezést, utána pedig fizetés nélkül akar lelépni - kezd bele a mesélésbe. Megint jön a kioktatás, hogy milyen felelőtlen vagyok amiért egy szállodában lövöldözöm. Könyörgöm, a munkások titokszerződést írtak alá! Ha megszegik az életükkel fizetnek érte. - Így elindultam a hang irányába és pont a Te lakosztályodnál kötöttem ki. Ahol pont te voltál egy hulla társaságában - paskolja meg az arcom végül pedig gyengéden meg is csípi. Kissé elpirulok. - Szóval mi volt a bűne? Mi volt az a hatalmas ok amiért áttlyukasztottad a torkát? - nem dühös, inkább csak kíváncsi.
- Igazából saját magát lőtte le - válaszolom sejtelmesen. - Én csak játszani akartam Vele. Kezébe vette a pisztolyt, majd egy idióta módjára belenyomta a szájába. Annyira hízelgő volt a látvány, hogy én kértem meg rá, hogy húzza meg a ravaszt. A marha pedig meg is tette. - Louis nem bírja ki röhögés nélkül. Csak nevet és nevet, engem pedig büszkeséggel tölt el. Azért, hogy megnyugtassam a mellkasának borulok így mostmár az egész testemmel az ölében vagyok. Nem lök le magáról. Inkább csak erősebben szorít magához és a csupasz combjaimat simogatja amelyekről felcsúszott a szoknya.
- De valami okod csak volt, hogy elővetted a pisztolyod. Csak úgy nem szokod mutogatni mindenkinek. -  kicsit elnyom magától, hogy tudjon a szemem közé nézni. Mélyen kifújom a levegőt, majd az ég felé emelem a pillantásomat.
- Azt hittem, hogy Ő más - húzom el a számat. Louisnak több sem kell, rögtön visszahúz magához és most már a hátamat simogatja. Ő az egyetlen aki tudja az igazat, hogy Cameron mit csinált velem tizennégy évesen. - Annyira kedves és aranyos volt. Azt hittem, hogy a csóknál megáll és megvárja míg én készen állok - folytatom és ismét méreggel töltődöm fel. Kezeim ökölbe szorulnak Louis mellkasán. - De tévedtem. Amint ágy közelébe kerültünk, Ő bedurvult. Nem akart leállni...- a hangom elcsuklik, és eszembe jut Cameron. A vadság, az érzékietlenség, a fájdalom.
- Te pedig úgy döntöttél, hogy vele is végzel, mint a többi parasztal aki erőszakoskodni próbált veled - fejezi be helyettem és egy puszit nyom a homlokom tetejére. - Most is csak azt tudom erre mondani mint mindig. Sajnállak Perrie! - simít végig az arcomon. Rossz ötlet volt felőle ez a gyengédség. A gyengédség az aminek nem tudok ellenállni és totál beindulnak tőle a hormonjaim. Igen ez volt az oka annak is, hogy pár másodperc múlva már Louis száját kóstolgattam. Pont ugyan olyan ízletesek mint az utolsó alkalommal. - Hohó! Állj le! - fordítsa el a fejét, én pedig felmorgok. Utálom mikor ezt csinálja.
- Miért? - kérdezem idegesen és megint meg akarom csókolni. Ismét elfordítsa a fejét. Szemétség!
- Most nyírtál ki egy fazont, akinek a holtestét el kell tüntetnem. Esküszöm ha így folytatod lassan a medence helyére temetőt állíthatunk. Te pedig máris a szexel foglalkozol. - két tenyerem közé fogom az arcát így esélye sincs elfordulni. Vadul csókolom. Nyelvemmel bejutás követelek a szájába, de ellenkezik.
- Kívánlak Louis! - mondom és a szája sarkába nyomok egy csókot, majd az állára és így folytatom egészen a nyakáig. Az ádámcsutkáját végigpuszilom, majd a fülét veszem célpontba. Lágyan harapdálni kezdem, az egyik szabad kezemmel pedig már a nadrága gombjánál járok. Ügyesen kipattintom és lehúzom a cipzárját, majd körmeimmel felhúzom az alsónadrágját és tenyeremet érzékien végighúzom a kissé merevedő szervén.  Lassan húzogatom fel - le rajta a kezem, de tudom, hogy Louisnak ez semmit nem jelent.
- Az én kicsi szexéhes ribancom - csóválja meg a fejét nevetve és megsímogatja a fejem búbját. Rögtön elengedem a farkát, majd úgy döntök, hogy ideje lenne mást is csinálni. Így lemászok egészen a derekáig, majd lábáról egészen a térdéig lehúzom a farmerját az alsónadrágjával együtt. A fiú kényelmesen elhelyezkedik és úgy várja az akciómat. Nem kell sok ahhoz, hogy bekapja a kissé méretes farkát. A nyelvemmel apró köröket rajzolok a végén, majd lágyan megharapom. Louis felszisszen és libabőrös lesz. Ezt már élvezi. Felül a két kezével tartsa meg magát. Lágyan emel a fenekén és előrébb löki magát, amitől a pénisze egészen a torkomig ér. Öklendezek egyet, de utána nem foglalkozom vele. Megszívom, Louis pedig felnyög. De mégis mikor beindulnák, azt veszem észre, hogy távolodik tőlem. Kezeit a fejemre szorítja, majd úgy húz fel magához. - Üsse fene. Már úgy is rég dugtam veled, és, hogy őszinte legyek már hiányzott a szopásod kicsi Perrie. - nem ad esélyt a válaszra mivel ajkait a számra tapassza és változtat a felálláson. Most én vagyok az aki alul van. És történetesen élvezem is. Mivel Louis tudja, hogy mit szabad csinálnia, és eszében sincs fájdalmat okozni nekem. Ilyen pasira lenne szükségem mint Ő. Bassza meg, hogy pont Ő a mostohatesóm, akit az apám mindentől óv...igen még Tőlem is.

12 megjegyzés:

  1. MIÉRT MARADT KI A BASZÁS?!
    NEM SZERETLEK.
    NEM.
    LUJZIMBÓL IS GYILKOST CSINÁLTÁL.
    CSAK ÉN CSINÁLHATOK LUJZIBÓL GYILKOST.
    ÉN.
    KÉRJ BOCSÁNATOT.
    MOST HARAGSZOK RÁD.
    GYILKOS LUJZI ÉS KIMARADT BASZÁS.
    HM.
    Zuzaa x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én nem csináltam belőle gyilkost (még :D )
      majd lesz baszás a köviben ;)

      Törlés
  2. Uristen. Oke a sokk az rossz szo ide. De! IMADTAM.
    Es egyetertek perverz elottem szoloval. Kicsit tobb is lehetett volna a khmm akcio khmm. Foleg mivel ohmajgad, LOUIS
    Siess a kovivel.
    Xx B.

    VálaszTörlés
  3. Hmm.. tetszik ez az új történet ;)
    Jó, hogy Louis is képbe került és már előre látom milyen bonyodalmak lesznek a későbbiekben :D
    Annyira érdekel, hogy mit fogsz kihozni a sztoriból! Siess a kövivel!! <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát Louis körül nem lesznek bonyodalmak :D ő csak ilyen kis társ lesz :PPP

      Törlés
  4. Waooo!! :P :D
    Örülök h ihletet kaptál, és a story is megnyerő h így fogalmazzam!
    Louis baby pedig *---*
    Payno egyébként kb. mikor bukkan elő!? :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát fogalmam sincs h mikor lesz Liam XDD spontán írom a részek így nem tervezek előre :)))

      Törlés
  5. Nem találok szavakat! Ez egyszerűen eszméletlen lett. Ez a történeted felül múl mindent. Siess a kövivel, mert türelmetlen lény vagyok :D
    Puszi Enci xxx.♥♥
    u.i.: Már csak Liamre várok. Louisnak pedig kifejezetten örültem! :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Bocsi, de nem a rész miatt írok. Úgy emlékszem, hogy ezen a blogon olvastam egy olyan sztorit, ahol arra emlékszem, hogy Liam mondta a lánynak egy mosdóban, hogy Meg akarlak csókolni és tán meg is csókolta...meg hogy sokszor aludtak együtt, de talán mostoha testvérek voltak...abban biztos vagyok, hogy nem a Stepbrother Is My Love az...ha a történet a blogodon van, leírnád, hogy mi a címe?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ciki, vagy nem ciki, de én ilyen jelenetekre nem emlékszem...olyan, hogy mosdóban csókolóztak nem is írtam...de aztán lehet, csak az én memóriám rossz.

      Törlés