2015. november 5., csütörtök

Epilógus

Néha napján már én kezdem hülyén érezni magam, mikor a megszokott módon leülök Perrie kórházi ágyának a szélére és kezdek hozzá beszélni. Egy éve már, hogy kómában van és semmi nem történt. Az állapota ugyan olyan mint ezelőtt pár hónapja volt. Nem szabadna elveszítenem a reményt, mert nem szabadna. De az utóbbi időben már valahogy kezdek bele törődni abba, hogy mi soha többé nem leszünk már együtt. Rég fel kellett volna ébrednie! Miért nem ébred fel akkor? Az orvosok miért nem tudnak segíteni rajta valahogy? Vajon tényleg az a sors van a számunkra megírva amit Louis mondott mielőtt meghúszta volna a ravaszt? Mi soha nem lehetünk együtt boldogok? Ha ez igaz akkor mit csinálok még mindig itt? Miért nem hagytam már el New Yorkot és költöztem vissza Angliába a szüleimhez. Az lenne a legjobb, akkor legalább képes lennék elengedni Perriet is.
Ez hülyeség.
Perriet soha nem fogom tudni elengedni. Egyrészt azért nem mert elérte azt, hogy belé szeressek. Másrészt pedig azért nem mert van még egy dolog ami hozzá köt. Mégpedig Ruthy a kislánya. Akár mikor ránézek az alig kilenc éves csajra, rögtön Perrie jut eszembe. Így ha vissza költöznék Angliába, Perrie lelke ott is velem volna, ugyanis a szavamat betarottam és magamhoz vettem Ruthyt. Egész jól megvagyunk így kettesben. A gond az, hogy kellemetlenül érzi magát. Semmi köze nincs hozzám mégis velem él. Ráadásul anyukára lenne szüksége aki soha nem volt mellette. Utalt már arra, hogy becsajozhatnék. Őszintén én is gondoltám rá, de aztán rögtön meg is gondoltam magam. Egyik lány sem tudna olyan élményeket okozni mint Perrie. Perrie az összes elvárásomat teljesítette, míg más lány biztos, hogy nem kötözne ki, majd erőszakolna meg. Nem, nekem Perrie kell és ha Ő nem lehet az enyém akkor más nem kell.

- Mr. Payne nem gondolt még arra, hogy talán Miss. Edwardsnak jobb lenne ha végleg elaludna? - Perrie kezelő orvosával naponta beszélek. És mostanában állandóan azzal jön, hogy talán már nincs remény. Tudom mire céloz. Arra, hogy adnak be neki valamit amivel megölik, ugyanis nincs remény arra, hogy felébred. A mellettem ülő Ruthy megszorítja a kezem félelmében, aminek következtében úgy nézek az orvosra mint egy gyilkosra. Az orvosoknak nem az a dolguk, hogy életeket mentsenek? - Nézze, egy év hosszú ídő és ezalatt az idő alatt jelét sem mutatta annak, hogy valaha fel fog ébredni. Talán ideje lenne szembe nézni a dolgokkal és bele törődni.
- Legalább ne a kislány előtt közölje már azt, hogy megakarják ölni az anyját! - csattanok fel idegesen. Az orvos bűnbánatnak jelét sem mutatja. Tényleg meg akarják tennie. Örökre elakarják altatni. - Inkább reményt kellene adnia.
- Uram, egy éve mást sem teszek. De amit látja...
- Nincs valami orvosság ami felébreszti, vagy valami? - túrok a hajamba majd felállok és elkezdek járkálni a szobába. Ezt nem fogom megengedni. Reménytelenül csóválom a fejem és kétségbeesetten a fejét csóváló orvasra nézek. -  Tenniük kell valamit az istenit!
- Sajnálom. - sajnálom? Legalább valami együttérzést mutathatna, de még azt sem. Csak kisétál a szobából és magunkra hagy.
- Liam? - csak akkor állok meg a járkálással mikor Ruthy szólít meg. Felé fordulok és próbálok úgy csinálni mint akinek semmi baja. Előtte mindig azt mutatom, hogy semmi bajom. - Ha tényleg nem fog soha felébredni, utána is kelleni fogok neked? - majdnem elsírja magát. Gyorsan előtte termek, majd szorosan a derekamhoz húzom és elkezdem a hátát simogatni.
- Hát persze. - ígérem meg neki és nyomok egy puszit a haja közé. - Most azonban menj és várj meg az autónál, okés? - mosolyodom el kedvesen, Ruthy pedig bólint majd teljesíti a kérésemet és magamra hagy.
Örülök neki mikor újra Perrie ágyán ülök és ujjaimmal törékeny arcát símogatom. Fölé hajolok, és úgy kezdek el suttogni hozzá. - Alig várom már, hogy felébredj és elmondhassam, hogy mennyire szeretlek. A Te szavaiddal élve, ez a kiabaszott szerelem. Tudod hangosan akarom a szemedbe mondani, hogy mennyire kibaszottul szeretlek. Szerinted valamikor meg fog történni? Valaha megmutathatom, hogy milyen szerelmesnek lenni? Szeretkezhetek veled? Megcsókolhatlak? Lehozhatom a csillagokat is az égről neked? - egy könnycsepp gördül le az arcomról és az arcán landol. Lágy puszikat nyomok a szájára, majd elhajolok, ugyanis tudom, hogy ideje mennem.
A kezét még mindig szorítom, és akkor szemei kinyílnak, majd a tengerkék szemei találkoznak az enyémekkel miközben arcán széles mosoly terül szét és megszorítja a kezem.

ÉÉÉÉÉÉS VÉÉÉÉÉGE :D Tuti, hogy most nagyon utáltok amiért így hagytam abba, de hát ez van ezt kell szeretni. Gondolom egy csomó kérdés van a fejetekben, amikre soha nem fogtok választ kapni. Hogy miért? Mert a történetnek nincs folytatása és nem is tervezek neki írni. Lehetne írni, de nem ugyanis az már csak vontatott maszlag lenne. Talán egyszer lesz a múltról vagyis Harry és Louis kapcsolatáról,,,tudjátok ilyen megemlékezés Louisnak ( igen, a történetben tényleg meghalt csak ezt nem szerettem volna bele írni mivel nem akartam lezárt dolgokat hagyni, így sokkal jobb lett, hogy mindenki töprengett azon, hogy vajon tényleg él e vagy sem. ) Terveztem volna bele írni több Liam és Louis jelenetet is...az eredeti ötlet az volt, hogy Perrie összejön Harryvel csak azért, hogy fájdalmat okozzon Louisnak, aki erre még jobban magába szédítette volna Liamet. De mivel a komijaitokból az jött le, hogy nem szeretitek a meleg történeteket így hagytam a francba ... majd legközelebb ;) 
Komik...nos voltak részek mikor 17 komi is összejött, majd kiderült, hogy abból 6 volt rendes olvasó a többi pedig egy Névtelen kis emberke volt aki percenként küldte el azt, hogy kövit akar és eléggé kihúzta a gyufát.  Szóval nem vagyok hülye, de inkább ilyet ne csináljatok, ugyanis eléggé gáz, hogy most miután leállítottam megint maradtatok heten...



11 megjegyzés:

  1. K
    Ö
    C
    S
    Ö
    G
    V
    A
    G
    Y
    N
    A
    G
    Y
    O
    N
    AMÚGY ÉN IS ÍGY FEJEZTEM VOLNA BE XDDDDDDDD
    JÓVAN NEM MONDTAM SEMMIT NA
    AKI ELOLVASSA EZT A KOMIT AZ OLVASÓK KÖZÜL:
    SZERESSÉTEK AZ ÚJ SZTORIT
    VILI?!
    XDDD
    DO NAGYON AJÁNLOM HOGY ELKEZD
    HA NEM IS TESZED FEL, ÍRD MEG MAGADNAK ÉS KÜLDD EL NEKEM :3
    Amúgy rohadtul tetszett ez a sztori, nagyon imádtam :D ÉS HOGY MERÉSZELTED KIHAGYNI A TÖBB LILOT ÉS HARRIE-T?! TEEETEEEEE NÉPMŰVÉSZETI CSERÉPEDNÉNY TEEEEEEE
    XD
    Madelyn x

    VálaszTörlés
  2. Hát először is.. A rész az nagyon tetszett, főleg a vége :3 a második még nem néztem meg a videót (mindjárt megyek a csatornádra) de abban biztos lehetsz hogy totál őrölt kommentjeim maradnak. Vámpírok! El sem hiszem amúgy ugyanez. Imádok minden vámpíros dolgot, de ez az alkonyat phuj!! Szóval siess az első résszel, mert még nem láttam, de könyörgöm vámpírok és Liam Payne!!!!

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszett ez a the end :)))
    Liam és Ruthy annyira édesek♥
    Oh, és örülök, hogy Perrie végül felébredt!
    Az új történetre térve... waoo, megnéztem a videót és rohadtul tetszett :P
    Szerintem mindeképpen vágj bele, én biztosan olvasnám! Meg amúgy én is szeretem az efféle vámpíros dolgokat.
    Ahh, most nagyon izgatott lettem, siess a first résszel ;*

    VálaszTörlés
  4. Woah... Happy eeeeend :"D
    jeeejeejeeeee
    Most boldog vagyok, nézd el nekem.
    Igazából nem nagyon kommenteltem sosem, mert mindig telefonról olvastam el a buszon hazajövet, amikor volt rá időm, és ezt sajnálom is, de remélem azért boldogít a tudat, hogy végig itt voltam. :"D
    Az új sztoridhoz pedig lenne egy-két szavam:
    1., WOW
    2., WOAH
    3., Melyik szerkesztővel készítetted a videódat? :D

    Lots of love, RS

    VálaszTörlés
  5. Imádtam :):):) örülök, h így zártad le, az a kislány és Liam valóban aranyosak voltak *--* Louist azért sajnálom, but kapja be amiért lelőtte Perriet -.-
    Öhmm, olvasnám ezt a vámpíros történetet, szerintem is kezdj bele ;)

    VálaszTörlés
  6. Wooooooooow :))))))
    Kb meg se tudok szólalni. Tudom sajnálom hogy nem szoktam írni de a lustábbik rétegbe tartozom. De egyébként minden törid minden részét elolvastam többször is. Ezt viszont kivételesen imádtam. :) De a kövi töridet már most imádom. Odáig vagyok meg vissza a misztikus dolgoktól szóval engem nagyon megfogtál. (a vámpírok a kedvenceim) Alig várom már a szombatot. Egyébként biztos jó lesz hisz eddig is oltári történeteket írtál. Na jó nem koptatom a billentyűzetet de innentől kezdve jobban fogok igyekezni a kommentekkel.
    Üdvözlettel egy nagy csodálód!!! :D

    VálaszTörlés
  7. MIIIIIVAAAAAN
    NEMHAGYHATODITTABBAEZ...EZTNEMCSINÁLHATOD!! MOST KOMOLYAN??? ÍGY KELL ABBAHAGYNI??? ÉN TUDOM A VÁLASZT. N.E.M. NEMHISZLEKELKOMOLYAN. MOST NEM FOGOK TUDNI MEGNYUGODNI.
    DE NAGYON KÍ...szóval nagyon kíváncsi vagyok a vámpíros sztorira:D
    SZERETLEK TE GONOSZ
    puszcsi:Klauu^^

    VálaszTörlés
  8. Azta.Nagyon,de nagyon szuper lett.Jó,hogy Perrie felébredt,és Liam is aranyos volt Ruthy-val.A videó nagyon jó lett,várom már a következő történetedet.Nagyon érdekesnek ígérkezik,de a te sztorijaid közül melyik nem az?!Szerintem jó ez a vámpír téma.Kíváncsi vagyok rá,nagyon.Alig várom a szombatot! :)
    xx Meli

    VálaszTörlés
  9. Hát, ettől konkrétan lementem hídba. De tényleg. Ez a történet egyike azon kedvenceimnek, amelyet bár szeretek, néhanapján szívesen megütögetném az íróját. De azért szeretlek. Imádom a törit és biztos vagyok benne, hogy nem most olvasok utoljára tőled. Sőt. Itt vagyok a kezdetek óta, a minimum hogy a végsőkig is maradok. Köszönöm ezt a csodás befejezést -rohadj meg- azért kíváncsi lettem volna egy anya lánya jelenetre, de sebaj. Így is perfect. Az új sztori pedig mily meglepő, csodásnak bizonyul. Alig várom az első részt.
    Csók Barbee

    VálaszTörlés
  10. Azt hiszem, jól lemaradtam pár részről:( na mindegy, nagyon jó lett a befejezés, örülök neki, hogy Pezz felébredt^^ Louis.. Hát, nem örülök neki, hogy meghalt, de haragudtam azért rá. Várom az új törid, imádom a természetfeletti témájú történeteket, szóval már van is egy leendő lelkes olvasód ahhoz a törihez:)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszett ez a történeted! Imádtam!
    Nem nagyon olvastam még ilyen ,,természetfeletti" történetet, de kíváncsian várom! :)

    VálaszTörlés