2015. november 1., vasárnap

| Part 26 : - Átverve |


Heyy!!! Az van, hogy a történetből kereken négy fejezet van hátra ( 3 rendes rész + epilógus) és, hogy őszinte legyek nem akarok hetente egy részt feltenni, ugyanis már nem érdemes...szóval úgy gondoltam, hogy a jövő hét folyamán szépen felpakolom az összeset, de csak akkor ha Ti komiztok :D mit szóltok hozzá??? akarjátok azt, hogy a jövő héten új törit kezdjek, ami ilyesmi beütésű lenne mint ez???? talán a hét közepén a youtube csatornámra felkerül egy előzetes is, és ha nagyon aktívtak lesztek ezeknél a részeknél, akkor szombaton már olvashatjátok az új törimet, ami ennél sokkal darkosabb, betegebb és még sorolhatnám, hogy milyen lesz ;) 
(amúgy gondoltam megemlítem, hogy ma van 7 éve, hogy blogolok(írok) :D ) 




| LOUIS |

- Elment! - Liam ázottan, kipirult arcal tér vissza a lakosztályra, majd egyenesen leveti magát az egyik fotelba. Hangja közel van a síráshoz. Sőt meglepődnék rajta ha nem bőgné el magát. Az biztos ha könnyet engedne, nagyon kinevetném, ugyanis gyűlölöm ha egy pasi sír. Basszus férfiak vagyunk, kemények. A nőknek való a bőgés. De Liam az más. Őt talán még meg is sajnálnám ha elsírná magát. Sőt megvigasztalnám, vagy vele sírnék. Na basszus, már megint kezdődik.
Tény és való, hogy mindig volt benne egy úgynevezett ferde hajlam. Ha úgy volt ugyan úgy el tudtam élvezni egy fiúval is mint lánnyal. Simán tudom azt mondani egy srácra, hogy helyes. De ez nem azt jelenti, hogy melegnek mondom magam. Szerelmes tudok lenni egy lányba is. Izgatónak találom mind két nemet. Furán hangzik, de ez van, egyszerűen csak hozzá kell szokni. Azonban ezt eddig nem mertem hangsúlyozni. Pláne nem Perrienek, ugyanis tudom, hogy hogyan is reagálna erre. Hiába magyarázkodnék neki elkönyvelne melegne. Itt a mai példa. Meg sem engedte, hogy megmagyarázzam. Mondjuk nem igen tudtam volna mit megmagyarázni. Perrie nem hülye. Egy csókot nem lehet csak úgy letagadni. Ráadásul Liam sem volt nagyon a segítségemre.
Igen, reménykedtem benne, hogy majd mellém áll. Hogy majd azt mondja, hogy Ő is pont ugyan úgy akarta a csókot mint én. Azonban elárult. Rögtön magyarázkodni kezdett, sőt beárult. Pedig igazából nem is gondoltam komolyan, hogy elengedem. Az életem fontosabb mint az Ő boldogsága. Márpedig ha elengedtem volna, akkor az életemtől elbúcsúzhattam volna, ugyanis Perrie rögtön kicsinált volna.
Azonban muszáj volt hazudnom Liamnek, mert akkor máshogy nem csókolt vissza volna. Én pedig akartam, hogy visszacsókoljon. És amit én akarok, azt meg is kapom. Történetesen most még mindig Őt akarom. Az ajkait nem csak a számon akarom érezni, és nem csak pár röpke percre. 
De azt hiszem ez a varázs mostanra elveszett. Perrie után futott! Minek futott utána, mikor velem volt? Kedves voltam vele, és még csak nem is kellett Őt kényszerítenem arra, hogy megcsókoljon.
- Mi a fasznak mentél utána? - arca tenyerébe van temetve, így nem látok semmit az arckifejezéséből. Nem normális ahogy viselkedik. Utálnia kellene Perriet. Sőt, örülnie kellene amiért végre elhúzott innen a csaj, és azt mondta neki, hogy szabad és azt csinál amit csak akar. Liam pedig úgy viselkedik mint akinek összetörték a szívét. Ugye nem ez történt? Mármint Liamnek nem fájhat az, hogy Perrie kirakta a szűrét. Hisz elrabolta Őt, könyörgöm! Majdnem megölte, megerőszakolta, tönkretette az eljegyzését. - Addig örülj még nincs itt. Perrienek gyors a hangulatváltozása, szóval nem lepődnék meg rajta, ha mindjárt újra itt lenne. De ezt most kétlem, ugyanis eléggé kiakadt. Ez van. - igazából azt volt a tervem, hogy megvigasztalom. Azonban miután szipogást vélek hallani felőle, rájövök, hogy a gyanúm beigazolódott. Tényleg sír. Meg akarok róla bizonyosodni, így térdre ereszkedem előtte miközben kezeimet a térdeire teszem és gyengéden megrázom, hogy figyeljen rám. - Liam? - szólongatom és remélem, hogy ez meghatja és végre felnéz rám. - Te most sírsz? - kérdezem elképedve. Ha más fiút látnék így fetrengenék a röhögéstől, és örök életében ezzel ugratnám. De Liam más. Képtelen lennék kinvetni Őt. Ő annyira félénk. És ez miatt a természete miatt imádom Őt ennyire. 
- Neeem. - oké, tuti sír és ezt most úgy mondom, hogy nem látom az arcát. De a hangja mindent elárul. Megsiratja Perriet. Itt vagyok én, és inkább Perriehez húz a szíve. Én soha nem lennék Őt képes bántani. Megvédeném mindendtől, mindenben számíthatna rám. Soha nem engedném meg, hogy sírni lássam. Hiszen annyira kedves és zabálnivaló srác. Mint egy kisfiú akit támogatni kell mivel annyira esetlen.
Képzeletben megvigasztalom és azzal nyugtatom, hogy Perrie vissza jön. Azonban a valóságban elönt a méreg és szó szerint kifakadok.
- Te ekkora balfasz már nem lehetsz - hirtelen felállok majd idegesen a hajamba túrok. Erre már Ő is felkapja a fejét, majd kisírt szemekkel bámul rám. - Bőgsz Perriert! Azért a Perriért aki elrabolt! Az Istenit, utálnod kellene Őt, nem sírnod utána. Örülj neki ,szabad vagy bazd meg. Azt csinálhatsz amit csak akarsz. - kétségbeesetten térdelek le vissza elé, majd jobb kezemmel meg akarom érinteni az arcát, de határozottan elrántja.
- Eszedbe se jusson még egyszer hozzám érni! - figyelmeztet fogcsikorgatva. Felhorkantok. Ha azt hiszi, hogy ettől beparáztam akkor téved. - Sőt, inkább hozzám se szólj. - fel akarna állni, de kezeimet a fotel két székére nyomom és ezzel megakadályozom azt, hogy fel tudjon állni.
- Még tartozol nekem egy csókkal. Hisz megkaptad amit akartál. Szabad vagy. - vigyorgok rá ördögien. Úgy tesz mint aki el akarja hányni magát. Szép. Azok után ami közöttünk történt így viselkedik velem.
- Húzz. El. A. Közelemből. - minden egyes szó után hatásszünetet tart. Én pedig minden egyes szó után megcsóválom a fejem. Remélem rájön, hogy én nem fogok engedni a kérésének.
Vagy mégsem jött rá.
Talán jöbb lett volna ha elhittem volna neki, hogy menjek el a közeléből. Ugyanis hirtelen azt vettem észre, hogy kezei a mellkasomon landolnak miközben hátra felé esem. De én sem hagytam magam. Ahogy a szőnyegre kerültem, úgy kaptam a lába után aminek következtében rajtam kötött ki. Feje pedig közvetlen az enyémmel volt szembe. Mélyen a szemébe néztem és csak cselekedtem. Ajkaimat erősen nyomtam az övéihez, miközben egyik kezemmel erőteljesen a fenekébe markoltam amire Ő egész testével megremegett és amitől én csak még jobban beindultam, majd gondolkodás nélkül a másik szabad kezemmel a farmerját gomboltam ki és csúsztattam tenyeremet egyenesen a dudorodó férfiasságához. Mit mondjak, eléggé tetszett az a tudat, hogy tőlem keményedett meg neki ennyire.
Azonban van az a mondás, hogy minden jó pillanatnak hamar vége szakad. Hát az én jó pillanatomnak egy rohadt távirányító vetett véget ami a homlokomon landolt és amit Liamtől kaptam.
A fájdalom a homlokomba másodpercek alatt terjedt szét, amitől rögtön lebénultam így Liamnek volt ideje kihasználni az alkalmat és felállt rólam, majd újra kezébe vette a távirányítót és maga elé tartotta mint egy pisztolyt. Az volt számára a védekezés. - Ezt még egyszer ne próbáld megcsinálni! - kezeiben remeg a távirányító és gyorsan szedi a levegőt. - A fenekem tabu a számodra. Úgy ahogy a farkam is! Nincs jogod hozzám érni, az akaratomon kívül. - istenem, mint egy politikus. Engedélyt kellett volna kérnem Tőle, hogy meg- e dughatom? Bocs, de én a pillanatnak élek. 
- Miért ha megkérdeztem volna, hogy ki- e verhetem a farkad, mi lett volna a válaszod? - dörzsölöm a homlokom. Már másodszor kerültem padlóra miatta. Van benne erő az biztos. Mikor fog már végre Ő is padlóra kerülni, de miattam? 
- Természetesen az, hogy nem! Miért mit vártál? Azt, hogy engedem magam khm...megerőszakolni? - itt elgondolkozik, majd maga elé mered és úgy kezd el motyogni az orra alatt. - A fiúk megtudják egymást erőszakolni? - kérdezi magától. Biztos, hogy nem akarta ezt hangosan kimondani. Bírom mikor ilyen kis naiv.
- Igen, egy pasi meg tud erőszakolni egy másik pasit - meglepetten pislog felém, ugyanis azt hitte, hogy az előző kérdését nem mondta ki hangosan. - Tudod, hogy? - válaszát nem várom meg, hanem rögtön magyarázatba kezdek. - Hátulról nyomja a farkát az áldozatba, sikosító nélkül és...
- Igazából nem is vagyok rá kíváncsi. - szakít gyorsan félbe elszörnyedve. 
- Kipróbáljuk? - csillanak fel a szemeim, de ahogy észre veszi, hogy felállok a szőnyegről dobásra lendíti a kezét amiben a távirányító van, és mivel nem akarom, hogy az a vacak megint a homlokomon landoljon így inkább megállok. - Dugtál már análisan? 
- Mi közöd van hozzá? - húzza fel az orrát.
- Szóval nem. - bólintok. Lefogadom, hogy Chloen kívül nem is volt más csaja. Sőt Chloveal is csak havonta egyszer szexelhettek. Vagy pedig soha. De ha soha nem dugtak Chloeval, akkor ezek szerint...- Könyörgöm mond azt, hogy nem Perrie vette el a szüzességed. - de a választ tudom. Látszik, hogy zavarban van. Azzal próbálja nyugtatni magát, hogy a hajába túr, de a válasszal nem sokat várhat mivel megköszörülöm a torkom és úgy várom, hogy mondja el az igazat. Az igazat amit valójában már tudok, de akkor is az Ő szájából akarom hallani.
- Chlo eléggé szereti a hagyományokat. Mikor először randiztunk rögtön szembesített a ténnyel, hogy tisztasággyűrűt visel - tisztasággyű? Mi az Isten az a tisztasággyűrű? Én az efféle ártatlan szarságokkal nem vagyok tisztában. Könyörgöm tizenhárom lehetettem, mikor általános sulis tesis tanárnőm leszopott. Igazából csak gyakornok volt, de nekem köszönhetően rájött, hogy nem neki való a tanítói állás, mivel izgatónak tartja a gyerekeket. Azóta egy hűvös cellában üldögél, mivel bepróbálkozott a diri fiánál, aki rögtön jelentette az apjának, a férfi pedig pedofília gyanújával feljelentette a tanárnőt.
- He? - bírom mikor semmit nem fogok fel valaki mondandójából. Liam megforgatja a szemeit, majd magyarázatba kezd.
- A tisztasággyűrű annyit tesz, hogy a viselője megfogadja azt, hogy a házasságig szűz marad - magyarázza komolyan Liam, belőlem pedig egyszerre tör fel a röhögés. Nincs olyan marha aki megfogadja. Helyesbítek, nincs olyan marha aki be is tartja. Chloe nem tartotta be. Hisz félre kúrt.
- Szerintem csak hozzád nem volt gusztusa. - nevetem ki jóízűen, aztán hirtelen neki is leesik. - Tudod él a Földön az a Logan nevezetű srác, akivel megcsalt. - és ez az a pillanat mikor sokkolva leül a kanapéra, holtsápadtan és ökölbe szorulnak a kezei.
- Bassza meg...- morogja hangosan. 
- Téged jól átvertek. - ülök le közvetlen mellé, de erre rögtön feláll, majd a falhoz sétál és bele üti a fejét. - Komolyan elhitted neki azt, hogy nem akar dugni az esküvőig? 
- Akár mikor bepróbálkoztam nála ellökött magától, és a gyűrűjét mutogatta, én pedig mivel nem akartam elveszíteni bele törődtem a sorsomba. - szinte elsírja magát a naivitásán. 
- Egy balfasz vagy. - jegyzem meg nevetve. Válaszadás képpen kapok egy fancsali grimaszt. 
- Viszont ez még akkor sem jelenti azt, hogy meleg vagyok. - mondja határozottan. 
- Visszacsókoltál. - emlékeztetem mosolyogva.
- Mert elakartam menni Perrietől, és tudtam, hogy ez ügyben csak rád számíthatok. Viszont...-nem tudja tovább mondani, ugyanis megcsörren a telefonom. Unottan nyúlok a farmerom hátsó zebéhez majd húzom ki a telefonomat aminek kijelzőjén Marco neve virít. Mit akar ez? Amint a telefont a fülemhez emelem, Ő rögtön beszédbe kezd.
- Mr. Tomlinson, Perrie kisasszonynak szüksége van az egyik alkalmazottunkra. - kezd bele. Mit tervezel már megint kicsi Perrie?
- Mi közöm van nekem ehhez? - kérdezem megsemmisülten. Jelenleg nem akarok Perrie közelébe kerülni. Félő, hogy nekem támad amiért elvettem a sráccát.
- Csak annyi, hogy Harry Stylest akarja - csúszik ki a száján a név, amitől görcsbe rándul a gyomrom és eszembe jut az amit Perrie a fejemhez vágott. Mit akar Harrytől? Harry az én titkom. Hozzám tartozik. - És köztudott tény, hogy csak magának van elérhetősége a fiúhoz. Szóval ha lenne olyan kedves és előkerítené...- hirtelen megszakítom a hívást. Perrie Harryt akarja. Harryn akarja levezetni a dühét. Meg akarja ölni. Először kefélni akar vele, majd megöli pont úgy mint az összes többi áldozatát. Ezt nem engedhetem.
- Szóval utolsó szó? Dugunk? - intézem Liamnek a kérdést.
- Hagyj békén, mondtam már! Komolyan beszélek Louis, téged foglak feljelenteni zaklatásért és nem Perriet. - miért mindenki Perriet imádja? Miért mindig Ő a jó kislány? Senki nem veszi észre, hogy mekkora egy picsa? Mégis mindenki Őt választja helyettem.
- Szánalmas vagy Payno - csóválom meg a fejem és visszacsúsztatom a telefonomat a zsebembe. - Bele zúgtál és most abban reménykedsz, hogy viszonozza az érzéseidet. Csak történetesen Ő le sem szar. Ha tudni akarod már más farkát szopogassa, miközben Te itt rinyálsz. - mellé lépek majd megpaskolom az arcát és ismételten csak kihasználom a sebezhetőségét, majd egy gyors puszit nyomok az arcára, mire Ő felmorog és kicsit sem kedvesen lök el magától. - Húzz el innen Liam. - mondom komolyan, majd az ajtót veszem irányba. Kezem már a kilincsen van, mikor ismét meghallom utoljára a hangját.
- Ha találkozol Vele, mond meg neki, hogy sajnálom. - nem fordulok vissza felé, ugyanis képes lennék agyon verni amiért ezt mondta. Miért nem tudja utálni Perriet? Utálnia kellene, erre Ő azt mondja, hogy sajnálja. Még Ő kér bocsánatot. Arra várhat, hogy áttadom az üzenetét a szerelmének. Ha rajtam múlik ezek ketten soha nem fognak újra találkozni...

18 megjegyzés:

  1. Oh my gosh *_*
    Szóval akkor Louis bixex :D Mindkét nemhez vonzódik :D
    Vágom! xD
    Liam jöjjön már össze Perrie-vel és Louis meg Harry-vel *_* Vagy valami másik sráccal xD
    Vagy csajjal persze! :D
    Siess nagyon xxx

    VálaszTörlés
  2. BUT MY STOCKHOOOOLM SYNDROOOOME IS IN THE ROOOOOOOM
    Ez annyira nyilvánvaló XDDDDDD (legalábbis szerintem :P)
    MIÉRT NEM HAGYTA MAGÁT LILI (igen Lili) MEGBASZNI?!
    *durcizik*
    ÉS HOL VAN HAZZAMUCI?! HAZZAMUCIT AKAROM
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    OLYAN CUKI EBBEN A SZTORIBAN, NEM NAGYON SZERETEM PASSZÍV HARRYT DE ITT ROHADT JÓ
    SZÓVAL
    KÉREM A KÖVI RÉSZT MOST AZONNAL :D
    Madelyn x

    VálaszTörlés
  3. Ahh, Liam... :((
    Louis egy idiot seggfej jelen helyzetben -.-
    Fhuu, basszus remélem végül Liamnek sikerül tisztáznia magát Perrienél... :P
    mármint, h megbeszélik a dolgokat, meg ilyenek...
    Am, én akarom, hogy felpakold a maradék részeket a jövő héten és az az új történet is kifejezetten érdekel, szóval.. nekem tetszik a gondolat/ötlet ;))
    ~Hannah~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, helyesbítek: Louis egy idiot seggfej jelen helyzetben, aki még így is rohadt szexis :P :D

      Törlés
    2. akkor jövő héten olvashatod ;)

      Törlés
  4. MI AZ ATYA URISTEN?!?!? MI AZ HOGY 4 RÉSZ?!? JÓ MOST KÉPTELEN VAGYOK A TELEFONRÓL ÍRNI MERT A GÉPET KICSIT TÖNKRE VÁGTAM DE EZ A RÉSZ AJSJFNSLSNXJAKYNDKYKSPVVN
    Vissza váltva normálisra, szóval Lou tényleg ilyen köcsög lenne?!? Viszont igaza van abban, hogy Liam kicsit elpuhult. Ha jól értelmezem egy három szög alakult itt ki.... WOW. Jó befejeztem siess a kövivel és már várom az új történetet is, csak na lelkileg még én nem vagyok arra felkészülve, hogy vége legyen :c
    Puszi xxx. Enci ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Louisnak a bomba részei még csak most jönnek :P nincs háromszög se :DDD

      Törlés
  5. Hozd a részeket jövő héten!! :)))) ❤ Kíváncsi vagyok az új sztorira, but ennek a befejezésére is :D
    Am, Louis egy pöcs, Liam pedig valóban elpuhult kissé :P De nem baj, így is rohadt édes ❤

    VálaszTörlés
  6. Nagyon imádom.Fantasztikus.Hamar a kövit,kíváncsi vagyok a sztori befejező részeire,meg az új történetedre,szóval remélem felteszed a jövő héten a részeket! :)
    xx Meli

    VálaszTörlés
  7. Oh my goods!*-----*
    Akkor louis biszex vagy mi a franc.
    Aham vágom:D
    Harry*----*
    Szegény Harry......
    Akkor ezek szerint Louis érez valamit Harry iránt? O.O
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszett ez a rész is! :) Kíváncsi vagyok hogy Liam ezek után elmegy-e abból a házból vagy nem, és arra is, mikor Louis oda ér Perrie-hez és Harry-hez. ;) Várom a kövi részt, és természetesen a következő történeted is! Gratulálok a 7 évhez! :) ;)

    VálaszTörlés