2015. december 19., szombat

|| Chapter 5 : - Átlagos este ||

Heyyy!! Azt mondjátok, hogy téli szünet van? Tudjátok, hogy mit jelent ez? Azt, hogy jövő héten nem csak szombaton kaptok részt, hanem Karácsony napján is :P örültök? nem? Jó, akkor is kaptok :D Másodszor, frissítettem a szereplők oldalát :3 Harmadszor, pedig nem tom....komizzatok



Felbecsülhetetlen érzés mikor végre kiszabadulsz az ordítozó lánytömegből és félre vonulhatsz egy turnébusz, kényelmetlen kis ágyába, majd egy pokrócot a testedre húzol és másodpercek alatt máris mély álomba szenderülsz. Egy koncert után a csend, maga a mennyország. Hihetetlen, hogy mennyire lehet örülni egy ilyen kis dolognak. Valaki fel sem tudja fogni, hogy miről is beszélek. Ezt először át kell élni.
Számomra az alvás maga a tökély, ugyanis ilyen életet amit én élek eléggé lefárasztja az embert. Hiába imádok aludni, ha egyszerűen nem engednek. Legtöbb óra amíg folyamatosan alhatok, az kevesebb mint öt, napi szinten. Nem csoda, hogy amint ágy közelébe érek rögtön elalszom. Még a lekényelmetlenebb helyeken is. Amúgy utálom a turnébuszokban lévő ágyakat. Szinte mindig az a szabad ami a legmagasabban van, kicsi bennük a hely, és amikor felébredek elfelejtem, hogy hol is vagyok így rendszeresen bele ütöm a fejem a tetejébe. Nincs arra sem helyem, hogy rendesen kinyújtózkodjam, mivel olyan keskeny a folyosónak szánt valami. És mindeközben, ha oldalra fordulok, akkor rálátást nyerek a másik félen alvó személyre. Volt már rá példa, hogy mikor felébredtem, szembe találtam magam Niall fenekével.  Egyszóval utálom a turnébuszokat, de mikor fáradt vagyok akkor nem foglalkozom azzal, hogy a fiúk mit is művelnek le körülöttem.
Azt mondják, hogy minden a megszokás kérdése. Van benne valami, ugyanis ma mikor elfoglaltam a helyem az egyik kis boxban, nem foglalkoztam azzal, hogy mennyire kényelmetlen alvás vár rám addig míg valaki fel nem ébreszt, hogy indulnunk kell akciózni. Rekordsebességgel elaludtam, és eléggé nehéz volt a felkelés.
Képzeld el, hogy mélyen alszol majd azt érzed, hogy valami puha nyomkodja a szádat és azzal dolgozik, hogy tudja szétnyitni az ajkaidat. Ha egyszer elalszom utána nehezen lehet belém életet verni, így természetesen nem foglalkoztam azzal, hogy valami nincs rendben a szám körül. Biztos valamilyen bogár legyeskedik körülöttem, - gondoltam magamban, majd úgy dönöttem, hogy a kezemmel elhajtom a szám körül. Azonban ahogy a kezemmel telintettem egy nagyot sokkal nagyobb dologra csaptam rá, mint egy bogárnak kellett volna lennie.
- Harold ez gusztustalan. - Niall szinte már fulldoklott a röhögéstől. Harry? Valamire az előbb rácsaptam ami kissé szőrös volt, és mint ahogy kiderült a fiúk itt vannak körülöttem. Oké, én félek kinyitni a szemem.
- Nyomd oda még jobban. Túrj bele a szájába. - Louis hangja biztató, és az a valami puha erőssebben nyomódik a számhoz.
Na ez az a pillanat mikor hirtelen kipattanak a szemeim, majd meglátom Harryt miközben a velem szemközti ágyon ül, a jobb lába teljesen ki van nyujta, miközben én bandzsítva bámulok lefele és látom meg a lábán lévő öregujját a számhoz nyomva. Nyomva? Könyörgöm, már egy egészen kicsi darabkája, a számban van. Ez bele nyomta a lábujját a számba, én pedig hagytam neki! Ez volt az a puha. A szörös izé pedig a lába volt amire rá csaptam.
- A helyedben menekülnék! - figyelmezteti Liam és félre áll az útból, hogy Harrynek legyen helye elfutni. El is futna, de én ügyesebb vagyok nála, így ujjaim a bokája köré csavarodnak, majd megfogom az öregujját, megszorítom és csavarok rajta egyet. Harry próbálja elhúzni a lábát, de nehéz feladatnak bizonyul ugyanis közben kapaszkodnia is kell.
- Könyörgöm legalább mond azt, hogy megmostad mielőtt a pofámba dugtad volna az eldeformálódott ujjadat. - hangom könyörgően cseng. Elméletileg koncert után megfürödtek mivel totál izzadságszagúak. Remélem ez ma is így történt. Kérdésemre erősebben szorítom az ujját, arcára pedig egy széles ezerwattos vigyor kúszik. Nem mosta meg a lábát.
- Négy napja nem láttam vizet és egy hetes zokni van rajtam, ugyanis otthon felejtettem a váltó zoknijaimat. - dicsekedik boldogan, Louis pedig még meg is tapsolja. Komolyan mi abban a dicsőség a fiúk számára, hogy melyikük a büdösebb? Próbálok úgy tenni mint aki meg sem hallotta. Ezért az ujjaimat felvezetem a lábszárára majd elkezdem húzogatni a lábán lévő szőrt. Tudom, hogy csikis. Az alkalmat kihasználom, hogy nem figyel, közelebb hajolok a lábujjaihoz és a kisujját megharapom. Undorító, de nem tök mindegy már? Hisz volt a számba, úgyhogy simán megharaphatom. - Ez megharapott! - kiállt fel, és próbál rúgni, de én nem vagyok hajlandó elengedni a kisujját. - Szedjétek már le rólam. A végén még leharapja az ujjam. Tudjátok, hogy képes rá. - azonban Louis, Niall és Liam nem segítenek rajta. Egyszerűen csak sírnak a röhögéstől.
Aztán a busz hirtelen fékez, és azt lássuk ahogy a kicsi Harold esik előre, majd fejeli le az ágyam végén lévő kis vas rúdat, végül egy hatalmas koppanás töri meg a csendet, ami a fejétől származik, Ő pedig szétterül a keskeny folyosón. Ezt követően Niall és Louis szinte visítnak a nevetéstől, Liam elfehéredik és rögtön öccse felé ugrik, engem pedig lök meg, hogy ne próbáljam kinvetni a pórult járt testvérünket. Mit mondjak eléggé nagy erőfeszítésembe kerül, hogy ne csatlakozzak a nevetők csoportjához, csak félő, hogyha elnevetném magam, akkor Liam velem ugyan azt tenné mint Harryvel a vas rúd, - vagyis fejbe csapna a saját kezével, és köztudott tény, hogy a bátyámnak mennyire erős az ütése mikor ideges.
- Ez rohadtul nem vicces! - mondja felháborodva Liam, majd lehajol, hogy közelebbről tudja megvizsgálni a sebesültet. Harry csukott szemekkel fekszik, és mind két kezét a fejéhez szorítja. Hallani lehet ahogy szuszog, szóval él. - Agyrázkódást is kaphatott, Ti idióták. - pontosan Harry szétttárt lábai közé térdel le, kezét pedig a fiú hasára teszi és megrázza gyengéden. - Harry, minden oké? - kérdezi csendesen. Ez nálam a végpont. A nevetés egyszerre tör fel belőlem. Liam az anyuka! Annyira illik hozzá a szerep. Kár, hogy nem lány.
- Bebasztam a fejem. - jajdul fel Harry hangja pedig arra emlékeztet mikor sírni szokott. Óh, igen eléggé egy bőgőmasina típus.
- Azt láttuk. - válaszolja Niall és megtörli a könnyes szemeit.
- Helyesbítek, hallottuk. - javítja ki Louis, de ezt követően Niall megint röhögőgörcsöt kap. Végül a két fiú egymás vállán nevetnek. Ezek betegek.
- Olyan köcsögök vagytok! Miért kell mindig kiröhögnötök mikor történik velem valami? - és Harry hangja most nem csak emlékeztet arra mikor sírni szokott, ugyanis tényleg eleredtek a könnyei. Azt mondják, hogy mikor sokan vannak testvérek akkor mindig a legkisebb gyerek az aki a legjobban megszívja ugyanis neki van a legtörékenyebb szíve. Talán igaz lehet ez az állítás mivel Harrynek tényleg vajból van a szíve. Álltalában vele történnek a legkegyetlenebb dolgok, és mi pedig rögtön kinevetjük és gúnyolni kezdjük. - Te meg ne tapizd a hasam, hanem inkább csinálj valamit a fejemmel, mert fáj. - szipog fel hangosan és felül, hogy tudja elnyomni magától Liamet. Igen, Harry sokszor kihasználja azt, hogy a legkisebb, mivel tudja, hogy mi ugrunk neki. Mivel mikor gyerek volt és sírni szokott, mi rögtön próbáltuk megvigasztalni, ugyanis kissé idegesítő volt ahogy hisztizni szokott. Azonban ez azóta sincs másképp. Még mindig védeni próbáljuk, hisz a kistesónk.
- Öhm, egy picit taknyos az orrod - mutat a fiú említett testrészére Liam, aki ezután rögtön  feláll az öccse mellől. Azért Liamnél is megvan az a bizonyos határ. Harry paraszt módján követelte, tőle, hogy csináljon valamit a fejével, ez a hangstílus Liamnek pedig nem tetszett. Így mostmár nem érdekli őt Harry fájdalma és esze ágában sincs sajnálni.
Harry amint meghallja, hogy az orrán olyan dolog van aminek nem szabadna ott lennie, rögtön próbálja a pólója ujjával letörölni, de ezzel  elkésett, ugyanis Niall rekordsebességgel kapta elő a telefonját majd, fényképezte le a még mindig padlón ülő, taknyos orrú srácot.
- Hashtag taknyos, hashtag takonypóc. - nyomkodta bőszen a telefonja kijelzőjét a szőkeség, és annyira koncentrált, hogy még a nyelvét is kidugta. - Nézd Haz, máris tízezer lájkot kapott a taknyod. - mutatja büszkén a sikeres képet, de sokáig nem tud örülni a dicsőségének, mivel a göndör hajú testvérünk felől, egy csizma száll és Niallnek csak idejében sikerül kitérnie a cipő elől.
Niall természetesen ettől bepipul és gondolkodás nélkül veti rá magát Harryre majd ott kezdi el ütni ahol csak tudja. Pár másodpercig bámulom a jelenetet, majd megunom és úgy döntök, hogy szétválasztam őket, így egy ügyes mozdulattal ráugrom Niall hátára, aki meglepődik a hirtelen érkezésemtől és Harryn terül szét és kihasználja az alkalmat, vagyis tenyerét a szőkeség arcába nyomja és úgy próbálja eltolni magátől, mindeközben én meg próbálom Harry kezét elnyomni Niall arcától, de eléggé hátráltat az, hogy még mindig a hátán pihenek. Fogalmam sincs, hogy mit is csinálunk mi pontosan hárman, de azt tudom, hogy Louis és Liam is csatlakozott közénk, ugyanis mögülem csak azt lehet hallani, ahogy Liam fájdalmasan felnyög és az ütésektől csattanik a bőre.
Ez olyan átlagos este Scottéknál.
A kisebb viadalnak végül egy hatalmas lövés vet véget. Mind az öten megdermedünk, majd azt nézzük ahogy a fürdőszobában szolgáló helységben lévő tükör millió darakbáka törik, és ami megmaradt belőle a falon egy golyó virít. Rögtön a busz elejéhez nézek és meglátom apánkat, aki épp akkor teszi vissza a jól ismert pisztolyát a kabátja belső zsebébe. Mindig van nála egy pisztoly ugyanis állítása szerint soha nem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség.
- Az egész környék az ordítozásaiktól hangos. Ha az a célotok, hogy felhívjátok magatokra a figyelmet, akkor jó úton haladtok - morogja bunkón. Louis elengedi Liam pólóját majd meg is igazítja rajta, hogy ne álljon rajta annyira gyűrötten. Én lemászok Niall hátáról aki rekordsebességgel pattanik fel, majd próbál olyan arcot vágni mintha semmi nem történt volna. Harry még mindig a padlón fekszik, így aztán én vagyok az aki a csuklójánál fogva húzom fel. - Fiam, mit fejeltél le? - sóhajt fel apa és megcsóválja a fejét. Harry csak megvakarja a homlokán lévő eléggé nagy dudort. A szám elé kell kapnom a fejem, hogy ne nevessek fel.
- Ezek a buszok nagyon nem gyerek biztonságosak. - válaszolja Harold, majd a hajába túr és pár göndör fürtel próbálja eltakarni a homlokát. Nem jön össze neki.
- Nem érdekel, hogy mi történt itt - mondja határozottan apa. - Csak gondoltam megemlítem, hogy mindjárt két óra, Ti pedig még mindig itt vagytok és úgy viselkedtek mint öt nem normális ötéves. - baszki ki is ment a fejemből az ékszerbolt. És ahogy elnézem a fiúknak is. - Fél órát kaptok, hogy összeszedjétek magatokat és elinduljatok. Ha fél óra múlva még mindig itt lesztek, mindannyiótoknak egy golyót repítek a lábába. - figyelmeztet és hátat fordít majd lemegy a buszról.
- Miért van ma mindenki rákattanva a lábakra? - kérdezem értetlenül.
- Én csak kedvesen akartalak felébreszteni, ugyanis tudom, hogy milyen morcos vagy mikor bunkó módon ébresztenek fel - mondja egy kissé sértődötten Harry. Gyűlölöm ha fel kell ébrednem, de azt pláne jobban gyűlölöm mikor kicsit sem kedvesen böknek meg, hogy ébredjek fel vagy szólítanak meg. Utána egész nap el van baszva a kedvem. De ezt a tesóim tudják a legjobban, szóval megtanulták, hogy engem kedvesen kell felébreszteni.
- Harry bele nyomtad a lábujjad a számba. Szerinted ez normális ébresztés? - fogat kell mosnom, ugyanis eléggé furcsa íz van a számban.
- Utána Te meg megharaptad a kisujjam! Szerintem ez sokkal gusztustalanabb - és azzal felemeli a lábát, hogy tudja megmutatni az érintett pontot. Hát a kisujja tényleg piros, sőt még a fogaim nyoma is ott van.
- Legalább maradt rólam emléked. - mutatok a fogaim nyomára a bőrén.
- Megharaptak, lefejeltem egy vas valamit, kifolyt a taknyom, utána pedig elvertek - sóhajt fel bánatos és vissza sétál az ágyához ahol az a bőrönd van, amiben azok a ruhák találhatóak amiket akkor veszünk fel, mikor valami rossz dologra készülünk. - És ezek után még raboljak ki egy ékszer boltot is. - veszi elő a fekete maszkot.
- Úgy tűnik ez nem a Te napod Haz. - veregeti meg a vállát Liam, és a kezébe veszi a cuccait.
- Az éjszaka pedig még csak véget sem ért. - teszi hozzá Louis.
Nem, az éjszaka még csak most kezdődik. A szörnyű rész, mikor kitudja, hogy mi fog történni. Mégis mikor totál feketében szeljük a várost, olyan vigyort látok a testvéreim amit csak akkor láthatok mikor valami törvényellenes dolog készülünk. A bűnözés a vérünkben van, Ők ezt jobban élvezik mint azt, hogy lányok előtt kelljen játszaniuk az eszüket. Tényleg tehetségesek és káprázatos a hangjuk, de egy pisztoly sokkal jobban illik a kezükbe mint egy mikrofon.

12 megjegyzés:

  1. Úristen!*-*
    Elsőőő komizó Yeaaah
    Ha csak meg nem előztek.
    Hogy őszinte legyek van egy olyan érzésem hogy it még kurva sok bonyodalom lesz.
    Mi történt az anyjukkal?
    Miért ilyen az apjuk?
    Minek kell folyton lopniuk amikor a One Directionból simán megélnének?
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lesz itt még sok minden ;D
      ezek olyan kérdések amik még túl koraiak :D hisz csak most kezdődött a töri

      Törlés
  2. Szia
    Sajnálom,hogy régen írtam,de nem volt időm egyáltalán még elolvasni sem.Kérlek ne menj szünetre!Egyébként a design fantasztikus lett,illik a blogodhoz!Nagyszerű az új történet.A részt egyszerűen imádtam!Alig várom a karácsonyi részt!
    xx Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, köszönöm és köszönööööm :DD

      Törlés
  3. Nem tudok mit írni xD komolyan..kedvesen?!? Hát sírok a nevetéstől xD Aztán a vascső ?!? Hamar hozd a kövit mert kíváncsi vagyok a lopásra (felvillanó szemek)
    Puszi Encii <3 <3

    VálaszTörlés
  4. Jesszus kész vagyok xD Harry nagyon undi volt,de nagyot röhögtem. Várom a kövi részt!!!
    Puszi :*

    VálaszTörlés
  5. Asszem sokkot kaptam. Ha ilyen a kedves ébresztés akkor milyen a másik? Nem akarom tudni :) Szegény Harry! Csak én vettem észre hogy szinte minden blogban őt bántják? Persze ennek ellenére imádom ezt a részt is. Izgatottan várom az új részt.
    Ui.: előre is boldog karácsonyt! 🎅🎄

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. őszintén az én törimben most van először, hogy ilyen szerep jutott neki :DDD

      Törlés
  6. Nagyon vicces lett ez a rész! :D
    Csak azt tudnám, hogy jut ilyen Harry és a fiúk eszébe! :D
    Ezek őrültek! Azért Niall se semmi azzal a ,,hashtag taknyos, hashtag takonypóc"-cal! Szegény Harry, pórul járt! :) Eddig ez a kedvenc részem ebből a történetből! :)
    Boldog karácsonyt, és BUÉK! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most gondolj bele ha még képet is tudtam volna csatolni hozzá :DDDD

      Törlés