2015. december 24., csütörtök

|| Chapter 6 : - Nem alkalmas ||

Heyy!!! Ahogy ígértem a héten előbb jön a rész :DD Igen, először is szeretnék Boldog Karácsonyt kívánni minden ismerősömnek ( még azoknak is akik, az utolsó rész után leiratkoztak, vagyis kereken 10 emberke :D de mivel ma karácsony van nem szándékozok ezen mérgelődni, nem már túl tetttem magam rajta, de azért örültem volna neki ha elmagyarázzák, hogy mi a jó szart rontottam el, hogy hirtelen, pár óra alatt amiért annyian leiratkoztak :c ). A rész az én ajándékom nektek :3 Remélem örültök ;D 
Másodszor pedig szeretnék boldog szülinapok kívánni Louis Tomlinsonnak :3 
Harmadszor pedig komizzatok :P 





- Tisztára olyan a szád mint egy kacsanának. - Harry egész úton az autóban engem bámult. Jobban mondva azóta amióta fejemre húztam a fekete, símaszkhoz hasonlító valamit, amiből csak a szemeim és a szám látszódott ki. Emlékszem, hogy mikor apa először elküldött rabolni és hozzánk vágta a fekete cuccainkat, és megláttam a fekete maszkot, azt hittem, hogy zoknit kell majd a fejünkre húznunk. Szerencsére azért nem zokni, hanem egy símaszk. Nem is értem, hogy miért hisztizek ezen, hisz a lényegre pont jó, - vagyis eltakarja az arcunkat és felismerhetetlenek vagyunk. Eléggé gáz lenne ha egy bankrablás után elkapnák a példás 1D-s fiúkat, akikért milliók rajonganak. - És még csak csücsörítened sem kell. Automatikusan kacsaszád van. - hiába szálltunk ki az autóból közel az ékszerbolthoz, Ő akkor sem tett le a témáról. Sőt direkt mellém állt, majd mutatóujjával megnyomkodta a számat, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg valójában olyan e mint a kacsának. Pedig nincs is kacsa formájú szám. Normális, az én véleményem szerint. Harry egyszerűen csak unatkozik és úgy döntött, hogy elkezd engem basztatni. - Mint valami rossz Kylie Jenner utánzat, csak történetesen neki plasztikáztatnia kellett, míg olyan szája lett. Azonban neked természetes úton lett ilyen. - Harold a nagy Jenner fan. Pár éve a banda sikerének, párszor randizgatott az idősebb Jenner lánnyal, vagyis Kendallal. Harry Styles és Kendall Jenner, a média nagy sztárpárosa. Aztán valahogy, Kendall eltűnt Harry mellől, de a szakításuk okát azóta sem tudjuk. Hm, szerintem Harry nem tudott a lány mellett önmaga lenni. Egy bűnözőnek álltalában olyan társ kell akiben teljes mértékben meg mer bízni és nem kell rejtegetnie az igazi énjét. - Liam szája is vastag. - fordul hirtelen bátyja felé aki picit le van maradva, mivel úgy sétál, hogy közben a telefonját nyomkodja. Ezért nem is vette figyelembe Harry megjegyzését a szájáról. Szerintem jobb is, ugyanis elkezdte volna kioktatni az öccsét, arra pedig jelenleg most senki sem kíváncsi.
- Azt nem vastagnak mondják, hanem teltnek, Te nagyon okos. - forgatja meg a szemeit unottan Niall. Harry csak leinti, hogy Ő aztán tudta. Biztos csak véletlenül mondta azt, hogy vastag.
Ez van mikor a gyerek magántanuló. Iskola helyett mi autókat raboltunk ki, és mikor úgy volt az apánk egyik kurvája tanított. Más gyerek menőnek tartja ha nem kell suliba járnia, mi mindent megadtunk volna azért, hogy beülhessünk az iskola padba.  Úgy érzem ez már soha nem fog megtörténni.
- Legalább ez egy újabb bizonyíték arra, hogy tényleg tesók. A szájuk a bizonyíték mivel hasonlítanak. - bólogat fontoskodva. Milyen megnyugtató dolog az, hogy tudom, tényleg a családba tartozok, ugyanis hasonlítok a tesóimra. Az lenne a gáz ha nem hasonlítanék. Mondjuk szerény véleményem szerint, nincs közöttünk nagy hasonlóság. Sőt semmi.
- Bazd meg Harold. - mondom fagyosan, ugyanis jelenleg elegem van a sületlenségeiből. Rohadtul nem vagyok kíváncsi arra, hogy kire is hasonlítok. Én egyedi vagyok és kész. Tőlem beszélgethet hülyeségekről, csak ne akkor mikor egy ékszerboltot készülünk kirabolni. Lefáraszt a dumájával.
- Oké, de kit? - kérdezi tanácstalanul egy hatalmas vigyorral az arcán. Hiába van rajta a maszk, még így is látom a szája sarkában lévő gödröcskéket. Azok a gödröcskék az imidzsévé váltak. A lányok megőrülnek értük.
- He? - fogalmam sincs, hogy miről is beszélgetünk már. Néha annyira bonyolultul beszél, hogy totál összezavar mint most. Ráadásul még fáradt is vagyok, így ne akarja tőlem, hogy gyorsan vágjon az agyam.
- Azt mondtad, hogy basszam meg, erre én azt kérdeztem, hogy oké, de kit. Érted? Kit basszak meg. - szemöldökeim a homlokomig csúsznak, a szám pedig tátva marad. Louis megsemmisülten homlokon csapja magát, Niall pedig fuldoklik a nevetéstől. Legszívesebben arcon csapnám amiért ekkora barom. Miért kell neki mindent túlkomplikálnia? Miért nem tudja a dolgokat szó nélkül hagyni, csendben? Annyira könyebb dolga lenne mindenkinek. - Titeket nem baszhatlak meg, ugyanis nem nagyon vagyok oda a répákért. - nevet fel jóízűen.
Most elkezdhetnék veszekedni vele, hogy nekem történetesen nincs répám ugyanis lány vagyok, de úgysem adna igazat. Elállítaná azt, hogy nekem csak néha vannak lányos beütéseim, de amúgy fiú vagyok. Belefáradtam már abba, hogy állandóan bizonygatnom kell mindenkinek, hogy csaj vagyok. Mindenki azt hisz rólam amit akar. Ha fiúnak hiszenek, akkor annak. Megszoktam.
- És most próbálok úgy tenni, mit akit kicsit sem zavar, hogy a testvérei mennyire agytalanok - amint Liam megszólal mind a négyen egyszerre kapjuk hátra a fejünket és nézünk rá a lehető legcsúnyábban amiért azt mondta ránk, hogy agytalanok vagyunk. Természetesen Ő figyelembe sem veszi a csúnya pillantásokat. Nyugodtan visszasétál az autóhoz, majd bedobja a mobilját és hátára kapja a hátizsákját, amiben a számára fontos cuccok találhatóak.  - Épp kirabolni készülünk egy ékszerboltot, Ti pedig arról vitatkoztok, hogy kit akartok megkúrni. - vicces ahogy olyan kis precíz.
- Látod Liam, pontosan ezért vagy itt Te. Megoldasz helyettünk mindent, mi pedig csak elvégezzük a melót. - mert Louisnak nehezére esne ha egyszer nem piszkálná Liamet. Nem csoda, hogy az említett arcába szökik a vér, de próbál higgadt  maradni. Igen,  Louis szövege neki is úgy esett le mintha mi csak kihasználnánk Őt. Természetesen ez nem igaz. Még akkor sem, ha tényleg mindig azt várjuk, hogy Liam intézzen el mindent.
- Mit kellet volna megoldanom? - kérdezi Liam és nyugodtan összefonja karjait a mellkasa előtt. Nem tetszik az arckifejezése. Valamit tervez, ami tuti, hogy nem fog tetszeni senkinek csak neki. Nem jó mikor bedurvul, ugyanis akkor nincs menekvés. Megszivat és kiröhög.
- Tudod, riasztóberendezés kikacsolása, bejutás, kijutás, menekülő út...- kezdi el sorolni Niall az alap dolgokat, amiket általában mindig Liam oldja meg. Neki vannak vésztervei mikor nekünk már nincsenek. Azért nem vagyunk börtönben mert Liamnek mindig van egy terve ami eltér az eredetitől.
- De hisz az ma Lou feladata - válaszolja Liam és egy ördögi vigyor kíséretében az említett felé fordul. Louis megkövülten áll, holtsápadt arccal, de próbálja megtartani a kemény külsejét. Hiába, Liam kijelentésétől berezelt, mivel tudja, hogy az öccse tényleg képes rá bízni.
- Micsoda? - Louis köhögni kezd, hogy a hangja ne legyen annyira vékony. Liam ettől csak még szélesebben mosolyog.
- Azt mondtad, hogy Te is tudod úgy nyomkodni a telefonodat mint én. Hát tessék megadom neked ezt az örömet. Nyomkodhatod a telefont aminek következtében kikapcsolod az épület riasztóberendezését. - emélekezteti Liam a bátyját, aki ma majdnem szó szerint ezeket a mondatokat vágta öccse fejéhez. Csak Louis arra nem gondolt, hogy Liam tényleg megfogja tartani a szavát, vagyis engedi azt, hogy Lou kapcsolja ki a riasztóberendezést.
- Elvesztünk - sóhajt fel Harry. - Tudjátok ha börtönbe kerülünk akkor ott megerőszakolnak minket, ugyanis túl cukik vagyunk és...jaj. Liam nem teheted ezt velünk! Louis nem mehet efféle dolgok közelébe, ugyanis szerintem nem dutyiba mennénk, hanem a temetőbe, mert ez amekkora marha, még képes lenne kinyírni bennünket.  - az van, hogy a kis fürtössel kell egyet értenem. Louist nem szabad a technológia közelébe engedni mert annak súlyos vége lesz. Köszi, de fiatal vagyok még a halálhoz.
- Még szép, hogy Li csak viccel. Ugye?  - szólalok meg magabiztosan és a srác felé pillantok aki állja a nézésemet, de a kérdésemre nem válaszol. Ajaj, töpreng ami nála nem jó. - Esze ágában sincs az életünket BooBearre bízni! Igazam van? - válaszolj már bazd meg!
- Hé! - kiállt fel Louis sértődötten.
- Eléggé gáz, ha még  a saját tesóid sem merik az életüket rád bízni. - kuncog fel Liam egy diadalittas mosoly kíséretében. Louis ha ölni tudna a nézésével akkor itt már senki nem élne. - Szóval drága Louis, beismered végre, hogy utánozhatatlan vagyok?
- Kapd be! - vág vissza a fiú. - Ha Te nem lennél én is megtudnám csinálni. Csak mivel máshoz nem értesz, így meghagyom neked ezt a munkát. - oké, Louis túl messzire megy már. Mindennek van határa és Lou ezt a határt most átlépte.
- Oké Louis, ez már sok. Fejezd be, mert ez már nem vicces. Inkább sértő. - mondom keményen.
- Óh, fogd be Oli, ugyanis Te sem értesz semmihez. Mindig mindent elrontasz, de még azt is bénán - vannak pillanatok mikor Louis felbasz, de olyan szinten, hogy nem érdekel az, hogy a bátyám. Gondolkodás nélkül nyomom az öklöm az orrába és még csak nem is sajnálom. A legvicesebb pedig az, hogy szólni nem mer mivel tudja, hogy megérdemelte.
- Befejeztétek? - kérdezi unottan Niall. - Már rég bent kellene lennünk, sőt már visszafele kéne jönnünk a cuccokkal. És mi mit csinálunk? Veszekszünk a nagy semmin! Tapsot érdemeltek. - és el is kezd tapsolni.
- Igaza van, nem ez a legalkalmasabb pillanat arra, hogy veszekedjünk. - állok Niall mellé, úgy ahogy Harry is. Azonban Louis és Liam még mindig komoran bámul egymásra. - Liam ne csináld ezt. Szükségünk van rád! Miattam otthon agyonverheted Louist, csak kérlek most ne. Nélküled nem megy. - utálok könyörögni, de nincs más választásom. Arca megenyhül és bólint, de Louisra még utoljára rávicsorog, aki csak lehajtsa a fejét.
- Szóval akkor nem megyünk börtönbe? - Harry mindig tudja, hogy mikor kell megszólalni. Esküszöm, Ő mindig tudja hogyan kell feldobni a hangulatot.
- Nem, Harry nem megyünk. - válaszolja meggyötörten Louis.
- Viszont kéne végre a terv, ugyanis mindjárt hajnalodni kezd. - sürget Niall, és erre Liam megköszörüli a torkát. Hajnalra már vissza kéne érnünk a turnébuszokhoz. Csoda lesz ha sikerülni fog.
- A tetőablakon keresztül fogunk bemenni. Elméletileg olyan riasztó berendezés van ami nincs rákötve a zsaruk gépeire. A tetőről kapják az áramot, szóval ha elvágjuk ott a zsinórokat, akkor az egész épületbe elmegy az áram, ami egy zseniális megoldás - kezdi el hadarni Liam és a hátizsákjához nyúl ahonna kiemel egy pánthoz hasonlító valamit aminek a közepén egy lámpa virít. A fejére húzza  és felkapcsolja a lámpát. Sokszor használjuk ezt a cuccot és ilyenkor mindig úgy érzem magam mintha egy bányász lennék. - Miután áramtalanítottuk az épületet jöhet az ablak. Kitörjük az üveget és egymás után leereszkedünk, és rögtön a boltban találjuk magunkat, mivelhogy nincsenek szintek.
- Nincsenek szintek? - értetlenkedik Niall.
- Ha bemész és felnézel csak egy hatalmas mennyezetet látsz, ugyanis minden tele van pakolva ékszerekkel - forgatja meg a szemeit Liam. Honnan tud Ő megszerezni ennyi infót ilyen rövid idő alatt? - A lényeg az, hogy leereszkedünk, és összefestékezzük a kamera lencséjét. Igen, egyetlen egy kamera van, ami a tulaj hálószobájára van kötve. De most már alszik, és amúgy is a festékes lencsén keresztül semmit nem fog észre venni, szóval nem kell aggódnunk. - vonja meg a vállát.
Ezt a mondatot bírom a legjobban. Nem kell aggódni. Mégis, hogy a francba ne aggódjak mikor épp kirabolni keszülök egy ékszerboltot?
- Nem kell aggódnunk. - ismétlem meg a mondatát csendes.
- Pontosan - bólint és biztatóan rám mosolyog. - Ez a számunkra piskóta lesz, ha ésszel csináljuk. - volt ennél már rázósabb melónk is. Csak történetesen mi a piskóta melókból is balhét csinálunk, ugyanis valamelyikőnk tuti elbasz valamit. És van egy olyan érzésem, hogy ez ma sem lesz másképp.
- Akkor indulhatunk? - kezd el sürgetni Louis és válaszadás képpen kap négy bólogatást.
Libasorban indulunk meg a sötétben, nesztelen léptekkel és indulunk meg az épület felé, majd a tűzveszély esetén menekülő lépcsők előtt állunk meg. A lépcsők felvezetnek a tetőre, ahol is igazán elkezdődik a meló. A tetőn semmi különleges dolog nincs. Csak egy ablak, amin ponthogy egy ember át tud férni, mellette pedig egy doboz, amire nagy betűkkel az van ráírva, hogy veszély. Liam egy ügyes modulattal felnyitja a vigyelmezetető jelzést pedig figyelembe sem veszi. A nadrágjában kezd el turkálni és egy csipeszt húz elé, letérdel és csak azt hallani ahogy a zsinórokat vagdossa. Aztán az egész épület elsötétül, Ő pedig bólint, hogy kész van.
Louis az aki az az ablakhoz megy és veszi le a hátáról a hátizsákját amivel végül kitöri az üveget ami hangos csörömpöléssel törik millió darabkára. A szívem a torkomba dobog, ahogy a kötelet a szíjamhoz erősítem és ereszkedem le rögtön Louis után. Harry jön utánam, aztán Niall a sort pedig Liam zárja. Egyikünk lába sem ér le a padlóra, hanem a levegőben maradunk. Harry gyorsan előveszi a paintballos pisztolyt, majd lő párat a kamerára és a lencse pár másodperc múlva pirosan virít.
Ezután az összes drágának tűnő ékszer a kezünkbe landol. Legutoljára a gyémánt marad amiről az apánk beszélt, vagyis ami a legjobban kell neki. De mikorra Niall megkaparintaná, Liam is feltűnik a színen a gyémántnak pedig annyi...

14 megjegyzés:

  1. Whaa *_*
    Mondanom sem kell, hogy mennyire bejövős lett ez a rész! :D
    Milyen jó szó már! xD "Bejövős" xD
    Siess xxx

    VálaszTörlés
  2. Nagyon király lett a rész.Alig várom a folytatást!Neked is Boldog Karácsonyt!
    xx Meli

    VálaszTörlés
  3. Na ne. Nem hagyhattad itt abba. Mi lesz? Lebuknak??? Amúgy imádtam xD főleg Haroldot, kacsa száj xD Siess kérleeeek!!
    Puszii Enci ❤❤

    VálaszTörlés
  4. Na ne. Nem hagyhattad itt abba. Mi lesz? Lebuknak??? Amúgy imádtam xD főleg Haroldot, kacsa száj xD Siess kérleeeek!!
    Puszii Enci ❤❤

    VálaszTörlés
  5. Neeeeeee!!!
    Miért??! Miért pont itt van vége?! Ne már! :P
    Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a következő részben! Te jó ég! Mit fog szólni az apjuk? Lehet hogy módosítom a kedvenc fejezetes listám! :D
    Gyorsan kövit! :) Boldog karit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem az a kedvenc fejezetes listád még sokszor fog változni ha továbbra is olvasni fogod a blogot ;D

      Törlés
  6. Omg
    Mi az hogy annyi a gyémántnak? o.O
    Ugh van egy olyan érzésem hogy ennek az apjuk nem fog örülni:/
    Majd feltámasztom őket a halálból:D
    Siess a kövivel!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. angyalként térnek vissza ;)
      nem tudtad? ez egy angyalos történet lesz :DDD csak a csaj marad életben, akikre a fiúk fognak vigyázni XD de psssszt, ezt csak neked árultam el :PPP

      Törlés
  7. Hey!
    Ugye nem?! Mit jelent pontosan az hogy annyi a gyémántnak?! Az apjuk ennek biztos hogy nem fog örülni. Harry vicces volt ami a kacsa szájt illeti. Loustól nem volt kedves amit csinált. Teljesen meg tudom érteni Liamet amiért így kitoltt vele. Tényleg elég ciki hogy a saját tesói nem merik rá bízni az életüket. Na, de a rész fanatikusan jó lett, mit mindig. Csak így tovább és ne bànkódj amiatt a 10 leíratkozó miatt. Mi itt vagyunk neked. Ja, és BOLDOG KARIT!!! :) :D

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés