2016. március 26., szombat

|| Chapter 18 : - Békén hagyás ||

Heyy!!! Hát kellene figyelmeztetnem titeket valamiről ami ebben a fejezetben lesz, de nem merek szólni semmit mert a végén még nem olvasnátok el aztán a fejezetet XD szóval inkább kussban maradok, viszont a sorok között lesz egy jelenet, amiről hát először írtam itt :D tuti meglepődtök majd, vagyis remélem :3 véleményeket kérek ááááám ;D 



Oli

Egy bulinak arról kellene szólnia, hogy az ember önfeledten tudjon szórakozni. Nem pedig arról, hogy percenként a telefonja kijelzőjét bámulja, miközben körülötte mindenki eszeveszetetten partizik. Én is azt szeretném csinálni. Bulizni úgy, hogy közben a telefonom nem zavar be. Azonban ez lehetetlen feladatnak bizonyul, ugyanis a mobilom nem bír csillapodni és akár mikor a kijelzőre pillantok a bátyám nevével találom szembe magam.
Liam határozottan túllépte azt a bizonyos határt. Az első üzenete után még mosolyogtam. Gondoltam biztos csak meg akar győződni róla, hogy jól szórakozom. Én naiv azt hittem hogyha vissza írok neki, abba hagyja és békén hagy. Tévednem kellett, ugyanis újból visszaírt. Talán azt kellett volna tennem, hogy a második üzenete után nem írok vissza. De ehhez nem volt bátorságom. Nem is bátorságom, inkább szívem. Hisz Liam annyira óvó természet. Azt meg nem akartam, hogy miattam legyen idegbajos. Így megint csak vissza írtam miközben elszakadtam Carlytól és úgy döntöttem, hogy nem zavarom meg Őt. Szórakozzon helyettem, ha már engem nem engednek.
Kerestem egy kevésbé nyüzsgő helyet és onnan válaszolgattam a bátyámnak unottan, miközben a szívem hasadt meg, hogy én hagyom magam manipulálni. Liam nem direkt kezdett el baszogatni. Kitervelte előre csak azért, mert nem akart elengedni. Mindenáron tönkre akarta baszni az estémet. És jó úton haladt!
- Mit csinálsz itt? - Carly egy ügyes mozdulattal bele ül az ölembe mire én kissé értetlenül pislogok rá. Mikor kezeivel átkarolja a nyakamat rájövök, hogy túl önfeledten bulizott. Az első pár pohárnál még mellette voltam, de utána nem tudom, hogy mennyit ihatott még. Nos ahogy kinéz, nem ellenkezett és sorba hörpintette a kedvenc italait, az apja testőreivel mit sem törődve. Igen, Carly mindig úgy bulizok, hogy közben testőrök vigyáznak a biztonságára. Testőrök ide vagy oda, az elnök lánya ma segg részegen megy haza.
Válaszadás képpen csak a térdemen pihenő mobilomra bököm amin pont akkor villan ki ismét Liam neve. Fájdalmasan felnyögök és a mögöttem lévő falba kezdem el verni a fejem reménytelenül. Miért kell ezt csinálni velem? Nekem is már annyira részegnek kellene lennem mint Carlynak. - Mitől vagy mérges? - kérdezősködik Carly. Az orra alá nyomom a mobilom amin Liam új üzenete szerepel amiben épp arról akar tudni, hogy mit is csinálok pontosan.
- Kikészít. - jegyzem meg és azon töprengek, hogy mit válaszoljak. Úgy szeretném az agyát húzni. Még jobban idegesíteni. De kezd elveszni a türelmem. Bárcsak békén hagyna végre.  - Agyamra megy ezzel a viselkedésével. Direkt nem enged bulizni! Előre kitervelte, hogy hogyan rontsa el az estémet.
- Kevés Ő ahhoz, hogy elrontsa az esténket - kacsint rám vigyorogva a lány majd nagy nehezen kimászik az ölemből és ördögien elmosolyodik. - Műsort akar? Hát megkapja! Majd mindjárt megláthassa a saját szemével, hogy mennyire jól szórakozol az Ő engedélye nélkül. - asszem kezdek félni. Még sosem láttam Carlyt ennyire bezsongva.
- Fogalmam sincs, hogy mit forgatsz a buksidban, de benne vagyok. - nevetek fel jóízűen és az épp felénk közeledő pincér tálcájáról lekapok egy üvegeket aminek tartalmát rögtön magamba döntöm. A vodka ízétől rögtön libabőrös leszek az arcom pedig égni kezd. Hogy ennyhítsem a hatást még egy pohárkát magamba löttyintek, és minél mérgesebb kezdek lenni Liamre. Nem adom meg neki azt az örömet, hogy elszúrja az életemet. Eddig sem érdekelte, hogy mit csinálok, akkor most mi változott? Meg akar nyugodni, hogy jól e vagyok? Mindjárt leszek én jól, csak közben felejtsem el a hülye fejét.
A tálcán lévő pohárka tartalma fogyni kezd. Én pedig minél jobban lazulok el. A mosoly levakarhatatlan lesz az arcomon, végül már ott tartok, hogy az összes kezemben kerülő pohárból iszok. A pokol pedig elszabadul.
Soha nem voltam az a nagy bulizó fajta. Álltalában mikor a srácokkal elmentünk valahová szórakozni, mindig én voltam az aki a pult mellett ült egy bárszéken és ott iszogattam magamban, közben pedig irigykedve bámultam a többi lányt akik boldogan táncoltak más srácokkal.
Ma én egy voltam azon táncoló lányok közül. Pult közelébe még csak nem is jutottam, ugyanis úgy vonzottam a fiúkat mint a mágnes. És még csak nem is éreztem magam kellemetlenül a sok vadidegen pasi társaságában. Nem, élveztem! Sőt akartam, hogy még több fiú legyeskedjen körülöttem. Végre nem voltam láthatatlan.
A fiúk jöttek és mentek. Aki helyes volt annak megengedem, hogy megcsókoljon. Józanul tuti, hogy nem mertem volna megtenni, de most nem foglalkoztam vele. Louis dzsekijének nyoma veszett, úgy ahogy az alig takaró felsőmnek is. Erre mindre akkor jöttem rá, mikor az egyik fiú felnyomott egy vékony rúdhoz és könyörgött, hogy ott táncoljak vele. Természetesen nem ellenkeztem.
Mindeközben Carly pedig birtokba vette a telefonomat és minden pillanatot megörökített és gondoskodott róla, hogy Liam az összes fotót megkapja.
- Szerintem infarktust kapott. - adja vissza Carly a telefonomat miközben én lemászom a rúdról és próbálom elhessegetni a közelemből az ismeretlen srácot. Helyesnek helyes, de nem szeretem mikor valaki tapiz amikor mással beszélek.
- Ennyi elég is volt. - válaszolom és megfordulok majd tenyeremmel próbálom elnyomni a srácot. - A végén még képes lesz és ide jön. - tudom, hogy Liam képes lenne rá. Már csak nem ilyen hülye.
- Ha ezt megteszi akkor bebizonyosodik az állításom vagyis az, hogy bejössz neki - lehet a sok alkohol beszél belőlem, vagy pedig a fáradság, de torkomszakadtából felröhögök, majd Carly nyakába borulok. - Kár, ugyanis Te már az enyém vagy! - egyik kezét az ajkamra teszi és hatalmas csillogó tekintetével bámul a szemeim közé. Nem tudom, hogy mit forgat még a fejében, de nincs erőm már vele foglalkozni. Egyszerűen csak haza akarok menni és egy jót aludni.
Mégis mikor megérzem puha ajkait a számon, úgy érzem, hogy totál kijózanodtam. Az egész dolog csak pár másodpercig tart, de nekem pont elég ahhoz, hogy rájöjjek arra, hogy a Carlyval való smacizást jobban élveztem mint az ismeretlen srácokét akikkel ma hozott össze a Sors. Lehet, hogy csak az alkohol miatt gondolkodom így. Azért tetszik a helyzet. Más lehetőség nincs.
Lihegek mikor elhúzódik tőlem és rám kacsint. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem tetszett.
- Ez mi volt? - kérdezem és próbálom túrharsogni a zenét és rájövök, hogy egyik kezem még mindig a derekán van.
- Hmm, nem tudom. - vonja meg a vállát mosolyogva és megnyálazza az ajkát. - De jó volt, ugye? - nem válaszolok. Csak szótlanul bámulom miközben akaratomon kívül is az apám jut az eszembe. Még jó, hogy erről senki nem fog tudni. Apa kinyírna ha megtudná, hogy eltértem a tervtől. Honnan kellett volna erre számítanom. Fő a nyugalom! Ez mind csak azért történt meg mert részegek vagyunk.
- Haza akarok menni. - jelentem ki.
- Miért? Hisz még nincs vége a bulinak. - elkapja a csuklójaimat és meghúz maga felé.
- Részegek vagyunk Carly! És én már nem is akarok bulizni. Elég volt. - magyarázom és kiszabadítom a kezeimet a fogásából. Arra számítok, hogy leáll veszekedni velem, de nem teszi. Tekintetemmel elkezdem keresni Louis dzsekijét, de sajnálatos módon nem találom meg. Viszont a tapizós srácot igen.
- Hova készülsz Ribancom? - próbál magához húzni, de én ellököm majd kitérek előle.
- Anyád a ribanc! - válaszolok vissza bunkón és még a középső ujjamat is felmutatom, majd ezt követően vetem bele magam a táncoló tömegbe. Kissé megnyugodok mikor a helyet végre magam után tudom és egy jót szippantok a késő esti levegőből. Szerencsére Carly végig mögöttem sétál és nem szól semmit. Csendben gyalogolunk a járdán, egészen addig még így vendéget nem kapunk.
- Nem szeretem a rohanós lotyókat Ribanc. - és azzal erőteljesen egy fához nyomva találom magam, miközben egy részeg fiú a melleimet fogdossa és kényszerít arra, hogy visszacsókoljam. Ilyen helyzetekre nem vagyok felkészülve.

Liam 

- Azon tűnődtem, hogy esetleg nem- e lenne kedvetek elmenni valahova bulizni. - Harry, Niall és Louis a konyhában ülnek miközben valami ételhez hasonlító valamit próbálnak összehozni, de sajnos eddig nem sok sikerrel. A szakácskönyvektől kezdve, a laptopon keresztül a mobiltelefonig, minden főzéssel kapcsolatos infó után kutatnak, de az előttük heverő burgonya és csirke még mindig nyersen pihen az asztal közepén. Ez van mikor Oli lelép otthonról, - éhen halunk. 
- Elmondanád nekem, hogy éhes hassal hogyan lehet szórakozni? - kérdezi szemrehányóan Niall és felhúzza a pólóját, hogy tudja a korgó hasát megmaszírozni, hátha az majd segít. 
- Ha eljössz, akkor megállok veled kajálni, és annyit rendelhetsz amennyit csak akarsz, ugyanis én állom a számlát. - kacsintok felé és dögösen rá is mosolygok. Niallnek több sem kell, rögtön feláll és máris indulásra készen áll. Tudtam, hogy könnyű dolgom lesz vele. Niallt könnyen meg lehet szerezni. 
Átkarolom a vállát és a másik két sráccal nem is foglalkozom, úgy indulok meg az öcsémmel. - Gyanús vagy nekem Leeyum! - szólal meg a semmiből Louis, és megtorpanok. Baszki, azt hittem, hogy szó nélkül hagy. És mielőtt bármit tudnék tennék a hátsó zsebemből kihúzza a telefonomat, majd elszörnyed. - Könyörgöm mond azt, hogy nem akarsz Oli után menni. - emeli a plafon felé a fejét reménytelenül. Kissé elszégyenlem magam, de persze ennek nem adok hangot.
- Én aztán soha. - vágom rá, Louis pedig felhúzza az egyik szemöldökét és úgy várja a válaszomat. Nem hiába, Ő a legidősebb testvér. Neki még nekem is szót kell fogadnom akár mennyire nem is tetszik. - Most őszintén, kinéznéd belőlem, hogy a testvérem után megyek csak azért, hogy megbizonyosodjam róla, hogy jól- e van? 
- Ki! - a válasz három szájból érkezik. Ennyi, elvéreztem. A tesóim túl jól ismernek. Az én véreim! 
Ezt már felesleges tagadni. Rájöttek a tervemre. És akkor mivan? Igen, Oli után akarok menni. Sőt nem csak akarok hanem fogok is. A húgom részeg, és egy kurvához hasonlító öltözetben van egy csomó részeg faszi között. Ezt nem hagyhatom annyiban. 
- Levette magáról a dzsekidet, sőt szerintem el is veszítette. - piszkálom meg az orrom és úgy teszek mint aki nem akar árulkodó lenni, de Louist valahogy nem hatja meg az, hogy Oli elveszítette az egyik kedvenc Adidasos felsőjét. - Úgy tudom, hogy szeretted azt a dzsekit.
- Liam, Oli nem gyerek! Nem szólhatsz bele az életébe. Tudja, hogy mi a jó neki. - Louis mikor lett ilyen Oli párti? - Hagyd békén Őt, oké?! - ajj, ez szemétség. 
- De részeg, és félmeztelen úgy ahogy a többi csaj is miközben mindenki taperolja Őket - legszívesebben a hajamba tépnék tehetetlenségembe, sőt majdnem meg is teszem, csak az állít meg mikor Harry elkezd köhögni.
- Igaza van Liamnek. Segítenünk kell azoknak a részeg, meztelen csajoknak akik mindenkinek oda akarják adni magukat. - bólogat hevesen Harry és szorosan mellém áll. Igazából a rossz lényegre tapintott, de kezdetnek ez is jó.
Louis gondolkozik. Sőt szinte már hallani lehet ahogy kattog az agya. 
- Legyen -adja meg magát, de mikor észre veszi, hogy nagyon elvigyorodom felemeli a kezét, hogy még beszélni akar. - De csak távolról fogjuk figyelni. Megnézzük, hogy minden rendben van e vele, utána pedig lelépünk. - magyarázza. - Oké? - néz végig rajtunk. Cserébe, válaszadás képpen pedig kap egy csomó heves fejbólogatást.

Az okostelefonoknak hála, a buli helyszínét könnyen megtaláljuk. Éppenhogy csak kiszállunk az autóból, máris vad zene dübörgés üti meg a fülünket. Jó helyen járunk, már csak az a nagy kérdés, hogy hol van Oli. Csak találjam meg, rögtön jön is velünk haza. Azt pedig nagyon gyorsan elfelejtheti, hogy a közeljövőben el lesz engedve egyedül valahová. 
- Lehet, hogy csak éhség miatt káprázik a szemem, de szerintem Olit pont most készülnek megdugni a járda kellős közepén. - Niall jó pár lépéssel áll előttünk, de mikor ez a mondat elhagyja a száját mindenki mellette terem és oda nézünk ahová mutat. Sötét van, és az út rendesen nincs is megvilágítva. Viszont tényleg állnak ott valakik és az egyikük veszélyesen hasonlít Olira. 
- A nővéremet a szemem láttára fogják megkefélni! - kiállt fel Harry, mire Louis kicsit sem kedvesen vágja nyakon. Szóval akkor nem csak nekem tűnik annak aminek. Ezt én komolyan végig akarom nézni? Egyáltalán ki az a pasi? És miért tűnik úgy, mitha Oli inkább menekülne? Mik ezek a kiálltások? 
- Fiúk én nem akarok vészmadár lenni, de szerintem csak a pasi akarna hozzá érni Olihoz. - Louis nyel egy nagyot és szerintem mind a négyünknek ugyan azon jár az esze.
- Louis mi van azzal a parancsoddal, hogy csak messziről figyelhetem Olit? Mármint most megengeded, hogy közbe lépjek és pofán basszam azt a gecit aki bántani akarja a tesónkat? - minél idegesebb leszek. Nem érdekel, hogy mit fog mondani Lou. A húgomat megakarják erőszakolni, szóval senki ne várja el tőlem, hogy szó nélkül végig nézzem.
- Nem csak megengedem, hanem én is segítek. - veregeti meg a hátam és úgy indulunk meg a páros felé mint négy bika. Komolyan már csak a füst hiányzik az orrunkból.
Mikor kellő közelségbe érünk megköszörülöm a torkom. De a pasinak le sem esik, hogy társasága akadt. Erőteljesen nyomja Olit a falhoz aki tehetetlenül tűri, hogy az alak a nyakát szorítsa és a melleit csókolgassa.
Erőteljesen megköszörülöm a torkom és megszólalok. - Megtennéd, hogy békén hagyod a húgomat? 
- Nem. - a srác még csak hátra sem néz. Jobban el van foglalva azzal, hogy tudja kikapcsolni a nadrágja övét.
- Sajnálom, de attól tartok, hogy akkor nekem kell lerántanom róla Téged. - hangom még mindig nyugodt, pedig belülről ordítok. Látom Oli könnyes arcát, ami idegesít. Úgy tudtam, hogy ez lesz. Egyáltalán hol van Carly? Ó, őt biztos elhozták a testőrei Olit pedig itt hagyta a szarban.
- Fogd be te fasz! Nem látod, hogy nem érek rá? - hirtelen fordul meg, kezében pedig egy apró kés virít. Niallnek még idejében sikerül elrántani a kés éle elől. Ennél most komolyan kés van? Mindkét kezemet feltartom és úgy próbálom megnyugtatni, amit ki is használ ugyanis kifújja a levőt, majd vissza fordul a remegő Oli felé.
- Komolyan állj le! - Harryt még soha nem láttam ennyire komolyanak. Először azt hiszem, hogy a pasi hallgat rá mivel nem csinál semmit. De elhamarkodottan gondolkoztam, ugyanis alig pár másodperc múlva olyan hirtelen fordul meg, hogy Harrynek esélye sincs védekezni, és egy szempillantás alatt a földön köt ki vérző szájjal. Ezt követően pedig a pokol elszabadul. Rávetem magam a srácra és ott ütöm ahol csak tudom, de Ő erősebbnek bizonyul Tőlem. Miután hason rúg elterülök Harry mellett, és azt látom ahogy egy hatalmas bakancs az arcomba akar lépni, de valami megakadályozza. Jobban mondva Oli ugrott rá a srác hátára és úgy próbálta elhúzni tőlem amit én ki is használtam mivel gyorsan felálltam. Louis a pasit próbálta lefogni Niall segítségével, én pedig Oli segítségére mentem, de aztán valami történt. Olit lehúztam a srác hátáról aki ezt kihasználva megfordult a kezében tartott késével együtt, amit egyenesen a húgom hasába szúrt.
Az idő pedig megállt.
Mindenki azt nézte ahogy Oli szemei megakadnak, majd kővé dermed majd lassacskán a karjaim közé esik, miközben a hasában még mindig ott virít a kés körülötte hatalmas vértócsával.
A földre rogyok Olival a karjaim között és éppeszűen gondolkodni sem tudok. Hallom ahogy Harry azt ordibálja, hogy orvost kell hívni. Látom ahogy Louis teljesen kifordulva önmagából halálra veri a srácot. 
- Ne engedd, hogy lecsukja a szemeit Liam! - ordít rám Niall a füle mellett a telefonját tartva. 
- Oli - paskolom meg az arcát. Szemeit résnyire vannak nyitva, de nyitva vannak. - Kérlek, maradj magadnál. Ne csukd le a szemeidet, ugyanis ha ezt megteszed akkor elveszítünk. - szorítom meg a kezét. Gyengéden, de vissza fogja. Remegek, és akaratom ellenére is elsírom magam. - Képzeld, írtam egy dalt. És érdekes mód a Te neved adta az ihletet. Így Oliviának neveztem el. Ha most magadnál maradsz, akkor elénekelem neked. - halványan elmosolyodik én pedig csendben énekelni kezdek egy valamit amit ebben a percben találtam ki, de hiába.
A szemeit lehunyja a hasán lévő vértócsa pedig minél nagyobb lesz...

13 megjegyzés:

  1. Szia! Mondd, hogy Oli nem leszbikus! Kérlek... Nem akarok még egy sztoriról lemondani, amit szeretek! Komolyan! Mi van most? A 3 favorit írónőmből tegnap az egyik kezdte ezt, te meg ma? Mondd, hogy nem!
    A rész maga szuper lett, mint mindig, a vége meg agybaj! Ugye rendben lesz? Mondd, hogy rendben lesz, vagy hogy ezt Liam csak álmodta! Nagyon várom a kövi részt! De azt remélem, hogy tudod, hogy egy kis gonosz manó vagy, amiért itt hagytad abba!?
    Puszi: Klau
    Ui: bocsi a komi elejéért. Jól megírtad ezt a részt is, de nem vagyok oda az ilyen típusú sztorikért. Tényleg nem bántásnak szántam, meg remélem, hogy csak én értettem valamit félre. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmmmm....
      nem fogom lelőni a poént :P
      ha érdekel, kivárod, ha nem akkor félbe hagyod :D nem tudom, hogy most konkrétan ilyenre mit válaszoljak..a történetnek még nincs vége, szóval akármi megtörténhet ;)

      Törlés
  2. Izgalmas, izgalmas... ��
    én is meglepődtem csöppet a lány+lány jeleneten, de ettől függetlenül is tetszett a rész.
    Arra kíváncsi vagyok, h hová tűnt el Carly olyan hirtelen(?)
    Várom a kövit ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, azt ne vedd kérdőjelnek, ami az "Izgalmas, izgalmas..." soromnál van :D
      Az véletlen került oda

      Törlés
  3. Nee máár. Most mi van?! :O Jézusoom. Olinak ugye nem lesz semmi baja?! És hova lett az a picsa?! Azt hittem végig mögötte van. Ahj. Kíváncsi vagyok mi lesz Olival. Olyan aranyos Liam, hogy így féltette Olit. :) Az a mondat Louistól, hogy ő is segít megverni azt a faszit tetszett. Imádom őket. :) ♥ És én is remélem, hogy Oli nem leszbikus.

    VálaszTörlés
  4. Hú. Hát jó rész volt. 😃
    Annyira remélem hogy Olinak nem lesz baja. Csak jöjjön az a mentő!
    Amúgy úgy látszik Liam szereti a húgát. Mármint nem csak félti Hanem rendesen bele fog szeretni. Ez elég bizarr. (Lehet Liam nem is az igazi testvére? Hiszen az elején Oli is gondolkodott rajta, miért nem hasonlítanak egymásra a tesóival.)
    A dal amit meg Liam énekel,az ugye az Olivia a Made in the A.M-ről?😃
    Folytasd hamar. 😀

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen onnan származik az Olivia XDDDD novemberben imádtam azt a dalt :PPP
      hamar hozom a kövit ;)

      Törlés
  5. Uhhh nagyon jó rész volt. Úgy imádom az írásod, lécci nyugtass meg, hogy Olinak nem lesz semmi baja.

    VálaszTörlés
  6. Igazad volt, ez a rész tényleg meglepőre sikeredett. :)
    Remélem semmi baja nem lesz Oli-nak! :/ 
    Harry, Harry, Harry.... xd :D :D Te sosem változol. 
    Louist nagyon bírom! :D
    Kíváncsi vagyok mi lesz a következő részben!
    Várom a kövit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. végre valaki aki tényleg meglepődött :DDDDDDD

      Törlés