2016. június 21., kedd

Time to get truthful ( KIHIVÁS )

Sziasztoook! A tegnapi nap folyamán találtam egy jó kis kihívás féle dolgot a tumblrn amiben pontosan 62 kérdés van ay 1D-ről :) Mivel, lassan 4 éve csak a fiúkról írok kitalált történeteket, ezért úgy gondoltam, hogy ideje lenne egy kicsit bele nézni abba is, hogy én mit érzek velük kapcsolatban. Így most az összes álltalános kérdésre amit ember feltehet egy directionernek megkapjátok a választ és megtudhatjátok, hogy én mit és hogyan gondolok róluk. Remélem tetszeni fog, és ha igen akkor talán a közeljövőben lehet még több ilyen kihívásos poszt is :P
Mellesleg aki kedvet kapott hozzá, az  ITT megtalálja az angol verziót és nyugodtan megcsinálhatjátok Ti is :))

Let's do this...

1. Hogyan szereztél tudomást a One Directionről?

- Karácsony második ünnepje volt és pont akkor kaptam ajándékba egy kiskutyát, és mivel magamhoz akartam nevelni mindenhová magammal vittem. Így történt az, hogy birtokba vettem a nővérem szobáját is ( belefeküdtem az ágyába a kutyámmal együtt miközben Ő tévét nézett) És csodák csodájára a tévében pont egy zenecsatornát nézett, na és milyen klipp ment pont akkor? Igen, a What Makes You Beautiful. Az volt az első alkalom, hogy megbírtam őket nézni.

2. Mi volt az első dal amit hallottál énekeli Tőlük, mint banda?

- Hát mivel a What Makes You Beautifult láttam először a tévében, úgyhogy szerintem a dal is az lehetett először amit legeslegelőször hallottam Tőlük.

3. Láttad Őket élőben?

- Igen, volt szerencsém kétszer is, de ezekről a beszámolóimról itt a blogon is olvashattok bővebben.

4. Találkoztál velük?

- Úgy nézek ki mint aki igen? Emberek, ha találkoztam volna velük élőben személyesen akkor elhihetitek nekem, hogy ez a blog azzal lenne tele, ugyanis mindenhol és mindenkinek azzal dicsekednék.

5. Ki a kedvenc tagod és miért?

- Szerintem egyértelmű; Liam :) Hogy miért? Úgy érzem, hogy napokig tudnék róla írni. Ez a srác egy csoda! Egy két lábon járó szeretetbomba akit egyszerűen képtelenség utálni. Tényleg van olyan aki utálja? Ha valaki utálja Liamet akkor annak a személynek nincs valami rendben az agyában. Hisz nézzetek rá. Még egy légynek sem tudna ártani; sőt ha ártana egy légynak, sírva kérne tőle bocsánatot.

6. Mit szeretsz Niallben?

- Azt, hogy ír. - oké, vegyük komolyan a dolgot. Lássuk csak...a leszarom stílusát. Őt tényleg semmi nem érdekli. Megvan a maga kis világa amiből nem akar kitörni. Kerüli a konfliktusokat, soha nincs róla semmilyen pletyka. Ő csak éli a maga életét. Képes elmenni úgy a városokba, hogy senki nem tud róla. Inkább golfozni jár meg más meccsekre, minthogy bulizzon és ismeretlen csajokkal mutatkozzon. Az egy kezemen meg tudom számolni azt, hogy hányszor volt róla valami nagyon durva pletyka. Míg a többi három srác állandóan a pletykákról híres, addig itt van a kicsi Nialler aki azért könyörög, hogy kövessék be Őt Snapchaten. Hogy lehet Őt nem szeretni?

7. Mit szeretsz Harryben?

- A göndör haját. Komolyan gyásznappá hirdettem mikor levágatta azokat a gyönyörű tincseit. Sokkba kerültem azon a napom. Tudjátok mit imádok még? Ahogy a terhes nőkkel, vagy az apukákkal viselkedik a koncertek közben. Ó és a kopp, kopp viccei amik annyira szörnyűek, hogy már azon nevetek. A rekedtes, nyugodt hangját.

8. Mit szeretsz Liamben?

- Mikor nevetés közben ráncok jelennek meg a szeme körül. Az anyajegyéd a nyakán.  Ahogy imádja a Harry Pottert, vagy a Batmant. Hogy olyan kisfiús. A félmeztelen selfieit.
Őszintén rengeteg mindent tudnék még mondani, de inkább nem megyek jobban bele.

9. Mit szeretsz Louisban?

- A hatalmas száját. Ami a szívén az a száján. Őszintén ha vitába kezdenék vele, inkább neki adnék igazat mindenben. Nem szeretnék veszekedni vele. Ha valamiben nincs igaza, Ő akkor is igazat csinál belőle. Számára mindegy, hogy kinek mit mond meg ( lásd. pár éve mikor a The Wantedos fiúkkal veszett össze, vagy tavaly Naughty Boyal). És ezt nagyon bírom benne, ugyanis nem engedi elnyomni magát. Na és a hangja? Oh, anyám! A világon neki van a legérdekesebb hangja, amit egyszerűen lehetetlenség lenne utánozni. A feneke! Basszus, mit nem adnék meg azért, hogy egyszer megfoghassam neki.

10. Kedvenc Bromance, és miért?

- Egyértelműen LiLo Paynlinson ( Liam - Louis)
Bírom ahogy mindig piszkálják egymást, és azt mondogassák, hogy mennyire nem bírják egymást, de aztán a vége mindig ugyan az, megölelik egymást és titokban találkozgatnak. Két ellenkező természet és pont ezért találták meg nehezen egymást. Ha visszanézitek a koncertfelvételeket, szinte a rendes showt Ők ketten csinálták. Irigylem a barátságukat, de komolyan.

11. Mi az az 1D-s idézet amit a legtöbbször használsz?

- Not my baby, not my problem - Niall Horan
( Nem az én gyerekem, nem az én problémám) Szerintem sejtitek, hogy miért pont ez xD

12. Kedvenc dal az albumon?

- Képtelenség választani. Senki nem kényszeríthet rá, hogy válasszak! Értitek, senki! Még ha pisztoly tartotok a fejemhez, akkor sem fogom beismerni, hogy az összes öt album közül a Made in the A.M a legeslegjobb a Never Enoughhal az élen. Oké? Nem választok!

13. Melyik tagnak a bőrébe bújnál egy napra?

- Liam vaaaaagy Louis. Hmmm...jó érveim vannak. Liamet megnézném meztelenül xD. Louisnál meg megnézném, hogy milyen apuka is valójában.

14. Ha a kedvenc tagod lehetnél egy napra, akkor mit csinálnál?

- Egész nap meztelenül állnék egy tükörben és gyönyörködnék magamban, utána elmennék a saját koncertemre és a másik három sráccal elénekeltetném a Stole My Heart című dalt.


15. Kedvenc videó napló?

Keviiiiiin :(

16. Kedvenc feldolgozás az X-Factorban?

Nézzétek azt a táncot amit Liam és Harry leművel az elején. És a kis Niall mennyire bele élte magát.

17. Mit csinálnál ha úgy döntenének, hogy végleg feloszlanak?

- Nos én az ilyen megjegyzéseket mindig figyelmen kívül hagyok, ugyanis tudom, hogy ez még nem most lesz. Oké, nem azt mondom, hogy soha nem oszlanak fel, de remélem ez csak akkor fog megtörténni mikor én már valamilyen oknál fogva nem fogom őket szeretni ( ilyen szerintem soha nem lesz, hogy én nem fogom őket szeretni) 
Viszont ha a közeljövőbe fog bekövetkezni, nos akkor mély depresszióba fogok zuhanni. Gyűlölni fogom őket amiért ezt tették velem.

18. Milyen hosszú idő óta, vagy rajongó?

- Hmm, ha jól számolom 5 éve.

19. Melyik 1D taggal shippeled magad?

- Liammel és most már Louisval is. Nappal Liammel shippelem magam, éjjel meg Louisval, és minden kívánságom meg van oldva és ki vagyok elégítve.

20. Az első gondolataid mikor felfedeszted őket?

- Úr Isten,  milyen jól néz ki ennek a csíkos felsős fiúnak a piros nadrágja. Anyu, nekem kell olyan gatya ( erre fő lila nadrágot kaptam a piros helyett -.- ) 

21. Mit szeretsz bennük?

- Hát ezt már bővebben kifejtettem a 6,7,8 és 9-es kérdésben.

22. Kedvenc jellemük? 

- 6,7,8,9 kérdésre a válaszom.

23. Valami amit szeretsz a fandomban?

- Azt, hogy ha összefognak/fogunk mennyi mindent el tudunk érni. Ott volt tavaly a No Control project. Az a sok munka ára és betették a dallistába. Vagy idén a Home project, úgy hogy közben a fiúk szüneten vannak. A jelölések amiket meg tudtunk nyerni a fiúknak. Az a sok világ trend amikkel támogattuk Őket.

24. Valami amit utálsz a fandomban?

- Elég sok minden van, hogy őszinte legyek. Az a sok pletyka amit valami hülye kitalál a többi idióta meg elhiszi és tovább adja. Mikor nem hagyják békén a fiúkat mikor pl. esküvőn, nyaralni vagy valahol vannak. Amikor lemondják Őket ok nélkül. 

25. Kedvenc dal az Up All Night albumról?

- Szerintem egyértelmű; Stole My Heart.

26. Kedvenc idézet? 

- Live your dream and never wake up - Liam Payne
( Éld az álmod és soha ne ébredj fel)

27. Vannak valamilyen 1D-s cuccaid? Ha igen, mik?

- Halál reám, de rohadtul nincs kedvem leírni az összeset xD. Viszont a napokban gondolkoztem rajta, hogy mivel festeni fogják a szobámat és össze kell mindenemet pakolni, lehet csinálok róla videót. És ha ez megtörténik akkor majd ide beillesztem azt a vidit ;)
Azonban ha egyet választanom kellene így hirtelen, akkor az életnagyságú Liames kartonbábumat mondanám.

28. 1D tag akit a legjobban kedvelsz?

- Csak kedvelek? Akkor legyen Louis most.

29. Kedvenc csoport kép?


30. Kedvenc kép Louisról?

31. Kedvenc kép Niallről?


32. Kedvenc kép Harryről?

33. Kedvenc kép Liamről?

34. Hogy álmodtad meg a találkozásod a fiúkkal?

- Az egyik koncerten VIP jegyet veszek, bikinifelsőben tolakszom be az első sorba. Direkt úgy fogok állni, hogy tökéletes rálátást nyerjenek a melleimre, és felemelek egy olyan táblát, hogy Szeretnél lenni az első csókom? És ha valamelyikőjük észre venné és látnám, hogy olvasná még a vörösre festette számat is elkezdeném nyalogatni, hogy még hivogatóbb legyek XDDDD

35. Mióta vagy fan?

- 18-as kérdés.

36. Melyiket választanád, egy napot eltönteni mind a négyükkel, vagy egy hetet eltölteni csak az egyikükkel?

- Egy hetet eldönteni valamelyikükkel. Hű, banyek mi lenne azon az egy héten :D Szerencsétlent még vécére sem engedném el egyedül. Mindenhová a nyobába lennék. Megfésülném, megetetném, agyonölelgetném...

37. Öltöznél úgy mint Ők?

- Volt mániám mikor az olyan holmikat kerestem mint amiket Liam viselt. Így mostanra beszereztem egy ugyan olyan fekete Adidasos pulcsit mint az Övé volt, fekete Hype feliratú sapkát és fehér Nike Air-es cipőt is. 

38. Mi a legjobb dal amit a fiúk valaha elénekeltek? 

- Attól függ, ha csak az albumon akkor a Never Enough, ha koncerten akkor a Best Song Ever.

39. Mi lenne a reakciód ha valaha találkoznál velük?

- Nem mernék oda menni hozzájuk. Ha valami siker folytán mégis eléjük mernék állni, akkor vigyorognék mint egy idióta, dadognék, pityeregnék és azt számlálnám, hogy mennyire szeretem őket, meg azt, hogy Úr Isten, meghalooook, Liiiaaaaammmm, Louiiiiiiiiis, Haaaarrrryy, Niallllllll Igazából semmi jóra nem számítok magamtól az ilyen téren. 

40. Voltál valaha koncerten?

London - Take Me Home turné
Vienna - On The Road Again turné.

41. Körülbeli hány darab kép van lementve róluk a gépedre? 

- Na ezt most úgy döntöttem, hogy lefényképezem a végeredményt, mert szerintem nem hinnétek el. Szóval itt a végösszeg: 

42. Mi volt a legelső 1Ds cuccod amit megvettél?

- Hmm, ha jól emlékszem karkötő a neveikkel.

43. Mi a kedvenc videó klipped?


44. Szerinted melyiküknek van a legjobb haja?

- Liam :3 Mikorra elérné azt a hosszúságot amivel geci helyes lenne, akkor úgyis lebaszassa az egészet totál rövidre .-.

45. Szerinted melyikőjük fog az először megnősülni.
???

46. Szerinted melyikőjük fog utoljára megnősülni?
???

47. A Year In The Making, melyik jelenetén sírtál? 

- Szerintem ezek a képek magukért beszélnek és mindent elmondanak :




48. Mikor volt az utolsó alkalom mikor sírtál a fiúk miatt?

- Június 5. - én amikor volt Louis és Niall jótékonysági focimeccse. Igen, sírtam, de nem a szomorúságtól hanem azért mert örültem, hogy együtt látom őket, újra. Egyszerűen hiányzik az, hogy nem látom őket együtt.

49. 1- 100 a barátaid és a szüleid mennyire gondolnak zizzentnek a rajongásod miatt?

- 100000??? Sokszor már én sajnálom Őket, hogy mennyit kell szenvedniük mellettem mikor rámjön a fangörcs.

50. Mit adnál fel csak azért, hogy találkozhass velük?

- Mindent feladnék csak azért, hogy láthassam Őket. Az iskoláról lemondanék, a családommal összevesznék, hajléktalan lennék, eladnám a legféltetebb dolgaimat is. Szóval, ja.

51. Kiabáltak a szüleid rád a fiúk miatt?

- Igazából már nem vagyok abban a korban, hogy ehhez közük legyen.  Természetesen ha olyan 11 - 16 - os korosztály lennék biztos, hogy kaptam volna már miattuk, de így, hogy felnőtt vagyok, nincs beleszólásuk. Pénzt nem kell adniuk, koncertekre nem kell kísérgetniük, így nincs miért mérgesek lenniük.

52. Hogy viseled azt mikor valaki valami csúnyát mond a fiúkról?

Nem foglalkozom vele. Az én környezetembe szinte mindenki utálja őket, és állandóan ezzel piszkálnak, vagy kinevetnek. Kigúnyolják a szobámat mivel mindenhol poszterek vannak, a telefonomat, szóval mindent. Ezért tanultam meg nem foglalkozni az ilyenekkel. Ha elkezdik, akkor csak mosolygok és ennyi.

53. Ismersz valakit aki a fiúk szülővárosában lakik?

- Nem, viszont mikor voltunk Londonban a koncerten, láttam Bradfordot (Zayn szülővárosa) És tervezem azt, hogy a közeljövőben ha eljutok megint Angliába elvonatozom Wolverhaptonba. Sőt Doncasterbe is elmennék egy focimeccsre mikor Louis játszik. 

54. Voltál valamikor dedikáláson? 

- Úgy nézek ki? Mikor kijött a Who We Are című könyvük, már majdnem eljutottam a dedikálásra Londonba, csak hát a drágáim a dedikálás előtt 3 nappal kezdték el árulni a jegyet és akkor meg már az egekben volt a repjegy ára. 

55. Van valami közös holmid a fiúkkal?

- A koncerten lévő konfetti darabka annak számít? 

56. Mikor volt az utolsó alkalom mikor beszóltál valaki olyannak aki csúnyát mondott a fiúkról?

- Szerintem, ma . A nővéremnek vagy az anyámnak állandóan beszólok ha csúnyát mondanak róluk.

57. Hány jó barátot szereztél az 1D-nek hála?

- Nem sokat. Inkább a blogomnak köszönhetően szereztem párat, de már azokkal sem nagyon tartom a kapcsolatot mivel nem szeretik már a fiúkat, így nincs témám velük mivel én itt ragadtam ezzel a négy majommal és nem tudok tovább lépni. 

58. Mi a kedvenc interjúd amit a fiúk valaha adtak?


59. Követ valamelyik fiú a Twitteren?

- Ezt most miért kellett? Most megint hülyén érzem magam, hogy engem már 5 éve nem képesek visszakövetni pedig naponta zaklatom Őket.

60. A fiúk valamelyik hozzátartozója/ barátja visszakövetett, retweetelt vagy reagált neked Twitteren?

- Én egy lúzer vagyok. A lúzerek királya, egy szánalmas nyomi akit még Liam kutyája sem követett vissza twitteren. Ez van, elásom magam.

61. Volt olyan helyzet mikor nagyon közel voltál a fiúkhoz, de nem engedtek oda hozzájuk?

- A Take Me Home koncerten mikor énekeltél a Change My Mindot akkor így a levegőben voltak és pont felettem mentek el. Ha nem lettek volna ott a biztonsági őrök akkor simán feltudtam volna állni a székemre és pont elértem volna Zayn lábát, és letudtam volna húzni. Milyen durva lett volna; jé egy Zayn van az ölembe!  

62. Szerinted fogsz velük valamikor találkozni?

- Még szép, hogy igen! Nincs olyan, hogy nem! Tudom sőt érzem, hogy valamikor eljön az én időm. Nem tudom, hogy mikor, lehet a halálom előtt, de egyszer tutibiztos, hogy fogok találkozni velük :)


Ha valaki kedvet kapott hozzá nyugodtan csinálja meg :D Ha tetszett, komizzatok, pipáljatok,  iratkozzatok fel...minden visszejelzésnek örülök, mert ha nagyon nagyooon bejön, akkor keresek még ilyen kihívásokat :D

8 megjegyzés:

  1. Szia. Örömmel látom, hogy legalább még te szereted őket. Sajnos majdnem minden barátom kiröhög ha megtudja mennyire nagyon szeretem őket. Múltkor itt volt nálunkaz egyik barátnőm. Mikor meglátta az I LOVE 1D feliratú, a fiúk fényképeivel díszített szekrényemet elég érdekes fejeket vágott. Gyakran tapasztalom azt is hogy akik régen szerették őket, azok már majdhogynem gyűlölik a bandát.
    Ha gondolod velem beszélgethetsz. Bár méf csak 17 vagyok, és nem olyan rég óta szeretem, és persze tisztelem őket attól még szerintem lenne közös témánk.

    Ha nem haragszol a kérdéseket én is megválaszolom a saját blogomon.

    Várom a további sztorijaidat. ☺

    VálaszTörlés
  2. Ez várható volt, hogy a szünet alatt majd ez lesz :| sokan felnőttek már, más bandákat szeretnek és ez normális.
    Szívesen beszélgetnék veled :))) Minden directionernek örülök :P
    nyugodtan csínáld meg, direkt írtam is, hogy akinek van kedve csinálja meg :DDD

    VálaszTörlés
  3. Szia. Na én asszem most egy regényt fogok neked írni :D
    Tudod ki vagyok amúgy? :D Nagyon régen beszéltünk, és a háborús Liam-es és a múltba visszatérős blog volt az enyém.
    Felléptem én is a blogomra nemrég, mert már annyira hiányzott az írás és pont el akartam kezdeni valamit pötyögni erre megláttam a te blogod nevét és olyan jó volt ide visszajönni úgymond. A hangulata a blognak még mindig ugyan az és tökre örülök, hogy te még mindig írsz.
    Azt hiszem visszatérek hozzád, és követni fogom a mostani sztoridat is meg az elkövetkezendő milliót is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vanessza? :DDD mert Ha te vagy az a múltkor majdnem rádírtam facebookon, de aztán meggondoltam magam mivel úgy voltam vele, hogy már úgysem emlékeznél rám :s
      Igazából most nem írok, mivel gőzöm sincs már, hogy miről írhatnék még, szóval ja....remélem visszajön az ihlet mert nem szeretném abbahagyni és cserben hagyni a még mwgmaradt olvasóimat :|

      Törlés
  4. Kedves Blogger!
    Remélem megkapod ezt az üzenetet és el is olvasod. Arra szeretnélek kérni, hogy nézz be a blogomra és olvasd is el az egészet. Nagyon örülnék neki, ha eljutna ez a történetem sok emberhez. :) Még eléggé kezdő blogoló vagyok, szóval bocsi azért ha az elején még nagyon uncsi a történet, de még nem nagyon tudott kibontakozni. Azért remélem elolvasod és tetszeni fog.
    Miss Alison**
    Blogom: www.belnaploja.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oldalt a chat arra való, hogy ott hirdess, vagy kérj cserét....
      Őszintén olvastad az én blogom? Nem? Ó, hát sajnálom, de én nem olvasom a Tiédet és ezért nem is kommentálok..Nem tudom, mióta vagy a bloggeren, de szerintem rájöhettél arra, hogy a komment rész arra való, hogy az olvasó kommentet hagy az új fejezet alatt. Nem pedig arra, hogy az olvasó a saját blogját hirdesse. Neked hogy esne ha most oda komiznék hozzád egy ilyen dumával mint Te? Tudom abban reménykedsz, hogy így, majdhogy mindenkinek ilyet kommentálsz nő a nézzetséged meg stb...Tévedsz...az emberek olvasni fognak ha tetszeni fog nekik az amit csinálsz...ha nem tetszik így jártál...az én nézettségemre pedig várhatsz, mivel eszembe sincs benézni...

      Törlés
  5. Mikor írsz valami újat?

    VálaszTörlés
  6. Hát igen.. A fangörcs rám is jellemző és néha már én unom magam ,de a barátaim hagyják hogy le ,,csengjen"az 5perc 😂😂

    VálaszTörlés