2012. november 4., vasárnap

•1.-Mit jelent számodra a család? •

Na szóval itt az első rész :D Ha sok-sok komit kapok akkor már holnap jön a kövi. Először is ez még nagyon unalmas meg aztán későn éjjel írtam szóval szerintem nem lett valami hűdenagy rész. Viszont szerintem kezdetnek ez is megteszi :P Remélem tetszeni fog és nem csalódtok bennem :) 
Ó és van még egy hírem- képzeljétek valaki lemásolta a blogom. Unalmamban a neon.hu- n nézegettem a blogokat és szembe találtam magam ezzel http://mystepbortherismylove.blog.neon.hu/ . Most nem azért, de ez most egy kicsit rosszul esett. Szó szerint ellopta a törimet sőt még a szereplőket is. Miért jó ez neki, hogy csak átmásolja? Személy szerint most nagyon mérges vagyok és olyan komit kap tőlem, hogy még azt is megbánja, hogy a világra jött xD Egyébként Ti egyetértetek velem? 

Mit jelent számodra a család?
Szívem szerint rögtön ráírtam volna az előttem heverő papírra, hogy számomra semmit nem jelent a család. De nem tehetem ugyanis ez egy dolgozat, meg aztán már amúgy is eléggé kihúztam a gyufát a nyelvtan tanáromnál.
Szóval jobban teszem, ha jobban elgondolkozok ezen az egész hülyeségen. Legalább ha nem ezen múlna a félévi jegyem. Könyörgöm, még csak Október van!
Igen Október és az utolsó évem. Vissza sírom a régi időket amikor annyit lóghattam amennyit csak akartam és nem kellett szinte minden napra tanulnom mivel szinte az összes órán dolgozatot írunk.
Bezzeg, ha milliomos gyerek lennék még csak iskolába sem kéne beülnöm hanem a tanár jönne ki hozzám. Tanulás közben ehetnék, ihatnák…
A francba már megint elkalandoztam…Oké, Cam ideje a dolgozatodra összpontosítanod.
Szóval család. Mit jelent az én számomra? Lássuk csak…
Van egy nővérem Danielle aki elvileg az anyám és az apám egybe ugyanis mikor 14 éves voltam az apám rájött arra, hogy anya megcsalja.
Elég horrorisztikus este volta. Anya nyugodtan a konyhában üldögélt közben pedig szokásos esti kávéját iszogatta és a laptopján pötyögött valamit. Újságíró volt ezért folyton pletykák után kutatott. Imádta a pletykákat azt pedig még jobban szerette ha semmi valóság alapjuk nem volt. Néha rosszabb volt mint egy őrült tini lány.
Ezért nem tudom még a mai napig sem felfogni, hogy hogyan a csodába tudta megcsalni apát. Emlékezetem szerint soha nem veszekedtek, mindig jól kijöttek egymással és imádtak néhány napra elmenni kettesben kirándulgatni. Mindig is rájuk akartam hasonlítani.
De aztán jött az-az este…
Anya nyugodtan kávézott én és Danielle pedig a TV előtt szokás szerint veszekedtünk ugyanis soha nem tudtuk eldönteni, hogy melyik csatornát nézzük. 5 évvel idősebb nálam szóval természetes volt, hogy ki volt mindig előtérben.
Aztán egyszer csak berontott apa és utána egy ismeretlen férfi. Anya meglepetettségében elejtette a csészéjét. Apa üvöltözni kezdett és anya arcába ordította azt, hogy mindent tud. Majd egy adott pillanatban a kabátja zsebéből előrántott egy pisztolyt és agyonlőtte anyát. Borzalmas látvány volt számomra. Minden csupa vér volt az idegen férfi pedig előttem és Dani előtt állt, hogy védelmezzen. Ha nem lett volna Ő, talán még velünk is végzett volna.
Soha nem fogom elfelejteni azt a jelenetet ahogy felénk fordítsa a pisztolyt.
Majd jöttek a rendőrök apa pedig 15 évre börtönbe zárták. Azonban csak fél évet volt bent mivel megőrült és megmérgezte magát majd meghalt.
A gyámom Dani lett mivel már nagykorú volt és azóta is Ő mivel én még mindig nem töltöttem be a 18-at. Nem mondhatnám, hogy jó testvérek vagyunk.
Neki nagyon bejött az élet. Felkapott táncos lett az X-Factorban azóta pedig még elviselhetetlenebb lett. Undok és élvezi, hogy ugráltathat. Ráadásul mindenki azt akarja, hogy rá hasonlítsak.
Sokan azt mondják, hogy a testvérek állandóan civakodnak, de szerintem nálunk már sokkal többről van szó. Nem érdekli, hogy mit csinálok vagy, hogy mi van velem.
Szinte magam neveltem saját magam. Én nem tudom mit jelent az, hogy igaz család.
Amikor elveszítettem a szüleimet elvesztettem mindenemet. Azóta sem tudom elfelejteni azt a jelenetet, ráadásul még Danielle is rátesz egy lapáttal az önzőségével.

- Ennyi? – nézett a papíromból fel a tanárnő közben pedig megigazított a szemüvegjét. Majd felemelte az asztaláról és az orrom alá nyomta mintha nem tudnám, hogy mi van rajta. – Egy oldal a dolgozatot amikor világosan elmondtam, hogy kettő legyen. Gond van a hallásoddal Peazer? Bezzeg a nővéred…
Tessék és megint Danielle. Kit érdekel, hogy mit csinált Danielle mikor gimnazista volt. Mert, hogy engem nem az biztos. Soha nem fogok rá hasonlítani és nem is akarok.
- Sajnálom ennyi telt Tőlem. – vontam vállat unottan és összekulcsoltam a kezeimet a mellem alatt. – Meg amúgy is miért ilyen hülye dolgozatot talált ki?
Na igen, talán azért akarják, hogy hasonlítsak Rá mert eléggé szabad szájú vagyok és nem tudom kordában tartani az érzéseimet. Hirtelen szoktam kifakadni és ez miatt rengetegszer járok az igazgatóiba.
- A családnál könnyebb témát nem tudtam kitalálni. Még az általános iskolások is oldalakat tudnának róla írni. – válaszolta nyersen a száját pedig beharapta idegességében.
- Tudja nagyon jól, hogy milyen a családi hátterem. – sziszegtem a fogaim között. – Ne várja el tőlem, hogy oldalakat írjak és hazudjak.
- Mond csak Camille Te miért nem tudsz olyan lenni mint Danielle? – sóhajtott fel közben pedig a fejét csóválta.
Elegem van!
- Ha ennyire imádja akkor keresse meg és nyalja ki a seggét. – a kezemben lévő dolgozatomat az asztalra csaptam. Legszívesebben széttéptem volna, de inkább nem tettem mivel már így is túl messzire mentem.
Az osztályban mindenki a jelenetet nézte és néma csend volt. Megint lesz miről témázniuk hetekig, hogy mekkora egy neveletlen lány vagyok.
- Elzárás! És behívatom a nővéredet. – ordított rám úgy, hogy még a nyála is fröcskölt.
- Csak tessék, úgysem fog bejönni. – válaszoltam majd pont akkor szólalt meg a csengő.
Elsők között hagytam el a termet. Ezt megint jól megcsináltam. Megint egész délutánomat ebben a koszfészekben tölthetem.
Csak egyszer az életben tudnám befogni a számat. Sokkal kényelmesebb életem lenne, elzárásoktól mentes.
El tudom képzelni, hogy mit fog csinálni Dani mikor megtudja, hogy be kell jönnie. Unottan a körmeit fogja vizsgálni majd megígéri, hogy bejön persze nem tartsa be.

- Azért ez durva volt. – ért utol Erica és szorosan felzárkózott mellém. – Néha azért lehetnél kedvesebb is. – tette hozzá szemrehányóan.
- Mond azt, hogy nem volt igazam. – fordultam felé mire Ő csak lesütötte a szemét. Az egész iskolából Ő volt a legjobb barátnőm, de még neki sem mondtam el a valóságot.
Tudom, hogy hazudok neki, de félek, hogy nem értené meg vagy pedig nem akarna barátkozni velem. Azt pedig nem akarom ugyanis Ő a titkaim nagy részét tudja és a szülei is nagyon kedvesek hozzám. Szinte már olyan vagyok nekik mint a gyerekük.
- Jó. Ha azt mondom, hogy igazad van, megnyugszol? – vigyorodott el én pedig gyorsan megöleltem. – De megint egész délután itt leszel. Pedig azt hittem, hogy ma elmegyünk a plázába. – mondta szomorúan.
- Majd bepótoljuk máskor. – válaszoltam barátságosan.
- Persze majd akkor mikor megint beszólsz valamelyik tanárnak. Ez már a hányadik is volt ebben az évben?
Jó kérdés. Talán egy kezemen már meg sem tudom számolni. De nem tehetek róla, úgy feltudnak idegesíteni amihez nekem nincs idegzetem. Meg amúgy is ez az utolsó évem szóval elnézőbbek lehetnének velem.

14 megjegyzés:

  1. Szia! :) Már ez a rész is nagyon jó lett! :D Alig várom a folytatást! :)) Hozd hamar, puszi! :)

    VálaszTörlés
  2. Áááá ez valmi fantasztikus!!!! Nagyonnagyonnagyon jó lett:) remélem hamar hozod a kövit!:)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nagyon tetszik! Várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  4. Úristeeeeeeeen ez valami nagyon nagy lett. elejétől olvasom a törieidet,de egyre jobbak:)

    VálaszTörlés
  5. szia! siess a folytatással mert már most tetszik! :d de amugy én is láttam hogy ott van a neon-on, és én is csodálkoztam hogy ki lehet az a k****g aki átmásolja a blogodat!!! de siess! ;)

    VálaszTörlés
  6. Siess a kövivel, nagyon jó! :)
    A blogmásolásról meg csak annyit, hogy gratulálok annak a szánalomnak. -.-"

    VálaszTörlés
  7. Szia! Szerintem ez a rész is izgalmas lett ;) ÉS a blogmásoló meg egyszerűen szánalmas, szégyen, hogy vannak ilyen emberek....pfff

    VálaszTörlés
  8. Szia! Imádom mint mindig.Várom a következőt :) Puszi,Vanda !

    VálaszTörlés
  9. Eszméletlenül irigy vagyok rád. :) Eddig minden történetedet csak úgy faltam. Olyan élethűen tudod leírni az érzelmeket, hogy én magam is átérzem őket.
    Ezt pedig már most szeretem. Alig várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
  10. hááááááááááááááá jó lett!! :)
    Siess a kövivel!! :)

    VálaszTörlés
  11. imadtam! mar nagyon varom a kovetkezo fejezetet! siess!:)

    VálaszTörlés
  12. imádom imádom!:))))) siess plzzzzz!:))))))

    VálaszTörlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés