2012. november 22., csütörtök

•14.-Ennyire feltűnő lenne?•

Itt a kövi rész :D Különösképpen nincs hozzás sok hozzáfűzni valóm. Viszont ma a gépemen befejeztem az egész törit és igaz csak 25 rész lett viszont az utolsó rész az extra hosszú lett xD Komizniiii
Ennyire feltűnő lenne?
Megváltás volt számomra mikor kiszálltunk az autóból és berohantunk a városi kórházba. Szerencsére rögtön egy nővérbe ütköztünk aki egyenesen a sürgősségire vitt majd leültette az egyik székre ugyanis elő kellett kerítenie egy orvost.
Remek kórházban és pont most nincs orvos. Csesszék meg már nem marad vérem ráadásul már kettőt is látok. Ha így folytassák nagyon nem lesz jó vége.
- Következő. – szólt ki a nővér én pedig ijedten pislogtam a srácokra.
- Hülyén fog hangzani, de valamelyikőtök nem jönne be velem. – néztem kiskutyaszemekkel.
Tudom ostoba ötlet, de félek a tűtől és az orvosoktól is. Igaz eddig nem sokszor gyűlt meg velük a bajom, de ez most más.
- Én szívesen bekísérlek. – pattant fel Harry én pedig hálásan ránéztem.
Elindultunk a rendelő felé, de Louis is felállt és a másik oldalamra állt. Harry felhúzta a szemöldökét és karba font kézzel nézte.
- Mi van? Harry az egyik kezét fogja, én pedig a másikat. – válaszolta nyugodtan és elkezdtek befele húzni.
Szó szerint húztak ugyanis nekem tényleg tele volt a liberóm. Ami nem is volt csoda ugyanis elég mély seb lett a homlokomon amit össze kellett varrni. Szerencsére kaptam érzéstelenítőt szóval a fájdalomtól nem kellett félnem.
Meg aztán Harry és Louis is próbálta elvonni a figyelmemet.
- Ez most egy kicsit fájni fog. – mondta az orvos és elkezdett közelít felém egy hatalmas tűvel.
Mikor megláttam a csillagos eget láttam, de a java még csak ez után jött. Még, hogy nem fáj. Aha persze! Esküszöm ha haza megyek én kinyírom Daniellet. Hogy volt képes rám csukni az ajtót mikor látta, hogy ott vagyok? Ráadásul még azt is észre lehetett rajta venni, hogy direkt csinálja. Ekkora egy szemétládát.
- Cam légyszi ne szorítsd olyan erősen a kezem mert még eltöröd. – Harry próbálta kihúzni a kezét a szorításomból, de én nem engedtem el.
- Haver látod mit csinálnak vele? Varrják a homlokát szóval Te ne nyafogj itt. – szólt rá Louis aki élvezettel figyelte, hogy mit csinálnak velem. Tetszett neki mivel még pislogni is elfelejtett.
Bő fél óra után aztán végre újra vissza mehettünk a váróterembe, de még meg kellett várni az eredményeket, hogy nem-e lett komolyabb baja a fejemnek. Már sokkal jobban éreztem magam, annak ellenére is, hogy az egész homlokom be volt kötve.
- Minden rendben? – kérdezte aggódva Zayn mikor leültem mellé. Mosolyogva bólintottam az egyet, az Ő arcán pedig nyugodtság terült szét.
Niall épp meg akart szólalni mikor megcsörrent a telefonja. – Liam az. – nézett ránk az én szívem pedig hevesebben kezdett el verni mikor meghallottam a nevét.
Felvette, de előtte kihangosította, hogy mindenki hallja.
- Hol vagytok? Már ezerszer hívtam Harryt és Louist is de egyikőjük sem vette fel. – hallottam mérges hangját.
- Kórházban ugyanis Cam feje beszakadt és össze kellett varrni. – adott választ Niall.
- Micsoda? És nekem miért nem szóltatok? Ugye jól van? Mond, hogy nem történt komolyabb baja. – a hangja tele volt aggodalommal amin én csak magamban mosolyogtam. Szegény mit érezhet most.
- Nyugi, itt ül mellettem…
- Azonnal oda megyek!
- Mindjárt visszük haza, már csak az eredményekre várunk. – állította le Niall.
- Biztos jól van?- kérdezte meg ismét.
- Igen. Kutya baja. De most leteszem. – hadarta el majd gyorsan letette.
Az eredményeket hamar megkaptam szóval hamar elindulhattunk haza. Mikor végre haza értem rögtön a szobám felé vettem az irányt és lefeküdtem, de pechemre először még Daniba ütköztem.
- Tisztára úgy nézel ki mint Harry Potter. – gúnyolódott, de én inkább nem szóltam vissza.
Nem érdemel meg ennyit. Fáradtan dőltem bele az ágyba a srácok pedig az ágyam körül ültek és halkan beszélgettek én pedig hallgattam őket.
Már majdnem elaludtam mikor kicsapódott az ajtó és Liam a nyakamba vetette magát.
- Egyszer hagylak magadra hosszabb időre akkor is történik valami. – mondta síri hangon és a nyakamon éreztem a leheletét. A többiek pedig szótlanul kimentek a szobámból így csak ketten maradtam vele ezért megölelhettem.
- Semmi bajom, látod? – néztem Rá mosolyogva hátha végre megnyugszik.
- Miért nem szóltatok nekem? Utolsóként kellett megtudnom. Egyáltalán, hogyan történt? – zúdította rám a kérdéseit, de esze ágában sem volt lemászni rólam.
- Danielle felmérgedt rám mivel féltékeny. Ezért direkt nekem nyitotta az ajtót. – meséltem el röviden az Ő kezei pedig ökölbe szorultak.
- Szakítani fogok vele. – mondta komoran.
- Ezt már megbeszéltük. – mondtam csendesen Liam pedig az arcomat simogatta és puszikat nyomkodott rá. – Most pedig menny mert feltűnő lesz.
- Nem hagylak magadra ilyen állapotban. – erőszakoskodott.
- De igen. Szóval tünés. – mutattam az ajtó felé ő pedig csalódottan felállt de előtte még egy forró csókkal búcsúzott amit én szívesen fogadtam el.
Azonban mikor el aludtam volna Harry és Zayn újra vissza jött és leült az ágyamra majd kérdően rám néztek.
- Gyerünk mi van közted és Liam között. – kérdezte Harry én pedig teljesen elvörösödtem.
Ezt nem hiszem el, honnan tudja mindenki? Pedig nem is csináljuk feltűnően.
- Miért? – húztam össze a szemeimet.
- Minket nem vertek át. Liam szinte repdes a boldogságtól és tudjuk, hogy nem Danielle miatt. Ráadásul azt is tudjuk, hogy mindig bejöttél neki, csak ugye ott van a nővéred. – magyarázta Zayn.
Feljebb tornáztam magam, hogy jobban lássam őket. Mindig is tetszettem Liamnek? Én erről eddig miért nem tudtam?
- Talán tényleg van köztünk valami. De titeket nem zavar?
- Mégis miért zavarna? Téged sokkal jobban bírunk mint Daniellet. Ráadásul Te vagy hozzá való. – mondta Harry én pedig hálásan ránéztem. – Szóval akkor tényleg jártok?
- Hát…úgy még nem…vagyis csókolóztunk már meg minden…
- Hahá vesztettél hapsikám. Add a lóvét haver. – röhögött fel Zayn és Harry duzzogva a kezébe nyomta a jutalmát.
Remek ezek még fogadtak is.
- Fogadtatok? – húztam fel a szemöldökömet.
- Aha. Harry azt mondta, hogy csak bejöttök egymásnak, de még semmi komolyabb nem történt. Viszont én azt mondtam, hogy bejöttök egymásnak és már a csók is megvolt.
Harry fájdalmasan nézett barátjára én pedig csak vigyorogtam rajtuk. Nem érdekel, hogy Ők ketten tudják mivel megbízok bennük. És mellesleg Ők is utálják Daniellet szóval nincs mitől tartanom, hogy esetleg eljár a szájuk. A barátaim…

8 megjegyzés:

  1. Szia!:) Nagyon jó lett.:D Pont ilyen reakciót vártam Liamtől!:D Olyan édes volt ahogy így aggódott.^^ Várom a kövit, puszi! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Nahát Dani milyen szemét...
    De most majd megkapja a magáét Liamtől, remélem ;)
    Hmm azt hittem h majd benyitnak rájuk. xD
    De hát így se rossz, h fogadást kötöttek. :P
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  3. Szia :)
    Nagyooon jó :) Dani-t én sem szerettem/szeretem..Bár elég jó táncos :) Folytatást várok :)
    Puszi xx

    VálaszTörlés
  4. Én meglepődtem hogy miért vette Cam hogy a nővére kb beverte a huga fejét... de nagyon jó rész :) Ja meg ez a kérdés hogy ha Dani ilyen akkor eddig miért nem szakított vele Liam.. hmmm csupa kérdés.

    VálaszTörlés
  5. imááádoom sálálálááá. köviiit ♥

    VálaszTörlés
  6. Nagyon joooooooo!!:)))*-* Varom a kovi reszt!!!:));)^.^

    VálaszTörlés