2012. november 24., szombat

•16.-A jónál ez sokkal jobb!•

Itt a kövi rész :D nincs sok hozzáfűzni valóm szóval szívesen olvasnám a komiaitokat :P

A jónál ez sokkal jobb!
Ha az embert olyan személy veszi körül akit a világon mindennél jobban szeret az arcáról soha nem tudja levakarni a mosolyt. Állandóan csak mosolyog még a semmiségeken is, de mikor Rá néz akkor nem csak az arca hanem az egész testét átjárja a mosoly.
Én most ugyan ezt élem át. Liammel nap hosszat szinte semmit nem csinálunk csak élvezzük egymás társaságát. Boldogok vagyunk, hogy együtt lehetünk és akkor csókolhassuk meg egymást amikor csak akarjuk.
Nem kell attól rettegnünk, hogy esetleg valaki meglát és lebukunk. Most nem, mivel mindenki fél tőlünk azért mert bárányhimlősek vagyunk.
A betegség néha még jól is jöhet az ember számára. Én nekem nem kell látnom a nővéremet, Liam pedig végre lazíthat egy kicsit és nem kell a rajongók zaklatásától tartania.
Ami pedig a legjobb, hogy Justinról szinte már teljesen elfeledkeztem. Hogyan is gondolhatnák rá mikor minden éjjel Liam mellkasán alszok el és reggel mikor felkelek a keze a derekamon pihen és hallom ahogy szuszog.
Szeretem Őt, napról napra jobban és egyszerűen nem tudom lenyugtatni az érzéseimet. A csókjaival alig tudok betelni és alig várom, hogy a mosolyát láthassam.
Pedig tudom, hogy lassan ennek vége mivel már mind kettőnkön kezd átmenni a himlő ami azt jelenti, hogy minden kezdődik előröl.

•••

Egyik délelőtt mikor nagy nehezen kikeltünk az ágyból Liam úgy döntött, hogy rendbe szedi egy kicsit magát mivel állítása szerint már három napja nem nézett tükörbe mivel én elvettem az eszét.
Ezért mikor ő félre vonult úgy döntöttem, hogy egy kicsit laptopozok mivel napok óta még csak net közelben sem voltam. Első utam a twitterre vezetett ahol Liam egyik kiírásával találtam szembe magam.
Mosolyogva kattintottam rá és találtam szembe magam az arcképemmel. Konkrétabban én és Liam voltunk rajta és mind kettőnk száján vigyor terült szét. A kép pontosan tegnap készült mikor valami oknál fogva a kiütéseink rettentő nagyra duzzadtak és még pirosak is voltak. Kegyetlenül néztünk ki, viszont mi csak nevettünk egymáson. Ezért úgy gondoltunk, hogy illő lenne megörökíteni.
Viszont azt nem gondoltam, hogy felteszi az internetre ráadásul egy ilyen szöveg kíséretében: Pöttyösen az élet a legjobb :D
És ami a legjobb több millióan kedvelték és több száz kommentár érkezett.  Oké ezért amint kijön a fürdőből tönkre teszem a frissen belövött séróját. Gondolom most fél világ azon nevet, hogy milyen debilek vagyunk.

Épp ki akartam lépni mikor egy kamera felkérésem érkezett és néhány perc múlva Justin komoly arcával találtam szembe magam. Na igen ezt akartam elkerülni.
- Szia Cam. – intett egyet én pedig egy sugárzó mosolyt varázsoltam az arcomra. – Hogy vagy?
- Egész jól. – válaszoltam és vállat vontam.
- Ahogy látom még mindig himlős vagy. Pedig reménykedtem benne, hogy hamar átmegy rajtad. – sóhajtott fel szomorúan. – Gondolom jól megvagytok Liammel. Biztos élvezitek egymás társaságát.
- Mi van, csak nem féltékeny vagy? – húztam fel a szemöldökömet kérdően.
- Te mit éreznél a helyemben?A barátnőm egybe vagy zárva egy pasival! – emelte fel a hangját mérgesen.
- Ha most ezért akartál velem beszélni, hogy veszekedj akkor erre bocs, de nem vagyok kíváncsi. – mérgedtem fel és amilyen gyorsan csak tudtam kiléptem.
Nem fogom hallgatni a hülyeségét. Vagyis elvileg igaza van mivel van oka a féltékenységre, de neki akkor sem kell ezt tudni. Ráadásul semmi joga, hogy kiabáljon velem. Meg aztán nem is nagyon érdekel a szövege.
Mérgesen kifújtam a levegőt amikor kijött Liam.
- Kivel kiabáltál? – ült le mellém és megsimogatta a hátam.
- Justinnal. – válaszoltam egyszerűen az Ő arcán pedig undor terült szét. Nem szólt semmit, de láttam az arcán, hogy már a név is dühvel önti el.

•••

- Éhes vagyok! – nyavalygott Liam az egyik este és kiskutyaszemekkel rám nézett.
- Ne csináld már. Lassan rosszabb leszel mint Niall. – forgattam meg a szemeimet közben pedig a hűtőben ehető kaja után kutattam.
- Arra gondoltam, hogy esetleg csinálhatnánk palacsintát. – nézett rám csillogó tekintettel én pedig elfordítottam a fejem, hogy ne dőljek be neki.
- Kizárt dolog. Borzalmasan tudok főzni szóval ha kedves az életed inkább lemondasz róla. – kuncogtam fel Ő pedig magához húzott.
- Tudom, hogy amikor itt vacsiztam Te főztél és nem Danielle. – suttogta a fülembe olyan szexin ráadásul még bele is szuszogott én pedig hangosan felnevettem.
Ezt nem hiszem el és már megint bedőltem neki! Az orrom alatt duzzogva láttunk neki, de neki már így is jó kedve volt. Fiú létére egész otthonosan mozgott a konyhában. Ráadásul amint mondtam neki, hogy mit csináljon simán megcsinálta. Gondolom csak azért, hogy ne duzzogjak.
Ám amikor épp azon voltam, hogy eltakarítsak, véletlenül – vagy direkt – ami kezén volt liszt az arcomba törölte közben pedig az arcomba nevetett. Idegesen töröltem le és néztem rá majd ami kezembe volt lisztes tál a fejére borítottam.
Szegény tetőtől- talpig lisztes lett, de legalább lehervadt az arcáról a vigyor helyette megrökönyödve bámult.
- Ha kedves az életed most menekülsz. – figyelmeztetett majd a másik pillanatban rám ugrott szóval én is ugyan úgy néztem ki mint Ő.
- Engedj el mert sikítok. – kiabáltam, de ő vigyorogva csikizett. Épp azon voltam, hogy tényleg elsikítsam magam mikor maga felé fordított és betapasztotta a számat.
De ez a csók most más volt mint az eddigiek. A derekamról a keze átvándorolt a fenekemre és felültette az asztalra.
Elvesztettem a tudatomat és minél feljebb húztam magamhoz a pólójánál fogva. Az asztalról amik dolgok rajta voltak egyesével zuhantak le a földre ugyanis Liam fölöttem tornyosult és már a nyakamat csókolgatta én pedig a pólóját húztam le és végre megfoghattam a hasán lévő kockáit mire ő felkuncogott.
Az eszem azt súgta, hogy most álljunk meg mivel nem lenne szabad ezt csinálnunk, de az egész testem az kívánta, hogy sokkal közelebb kerüljek hozzá .
- Mi lenne ha a szobámba fojtatnánk? – húzódtam el tőle mikor már rajtam sem volt póló.
- Benne vagyok. – válaszolta csillogó tekintettel majd a karja közé kapott és úgy vitt be a szobámba majd dobott le az ágyra és mászott rám újra…

8 megjegyzés:

  1. Szia Dórucika! :)
    Nagyon jó lett ez a rész.Imádom ezt a blogot a kezdetek óta,és már alig várom hogy itt legyen a következő rész is.:D 4ever Stole My Heart! :D <3 Puszi xx

    VálaszTörlés
  2. szia, annyira jo lett! hogy tudsz ilyen jol fogalmaznii? legyszii hozd minel hamarabb a koviit:D szuper!xx

    VálaszTörlés
  3. Szia :)
    Nagyon jó rész lett. :P
    Remélem ott folytatod a kövi részben ahol most abbahagytad. ;)
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  4. Szia!:)
    Nagyon imádom a blogod, és ez a rész is fantasztikus lett! Eddig ez és az első törid a kedvencem, de így is mindegyiket imádtam!:) Most nyitottam meg a blogom, és egy kis kritikára lenne szükségem...mivel te már profi vagy a blogírásban...Esetleg egy csere is jól jönne... Kukkants be!:)
    http://onedirectionmeettheirenemy.blogspot.hu/
    Ja és siess a kövivel!
    Lizbeth "xx

    VálaszTörlés
  5. Szia! :) Egyszerűen imádtam.:D Lehet már unod, de nem tudok erre mást mondani mind, hogy fantasztikus! :) Alig várom már a kövit.^^ Siess vele nagyon, puszi! :)

    VálaszTörlés
  6. Uuuuuuuuu..*-* Ezt a reszt varom mar regota.:DDD <3

    VálaszTörlés
  7. Ez nagyon jó lett :D
    Siess a kövivel léci :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon nagyon jó lett!! Várom a következőőőőt!! :)

    VálaszTörlés