2012. november 25., vasárnap

•17.-Kimondta!•

Itt a kövi rész ugyanis láttam, hogy sokan kíváncsiak vagytok a kövire...és megnyugodhattok mivel onnan folytattam ahol abba hagytam :D...vagyis részben na mindegy nem tudom normálisan elmagyarázni :D
Kimondta!
Reggel Liam mellkasán ébredtem. Éreztem ahogy lassan szedi a levegőt és ez miatt melegség járta át az egész testem. Nem akartam kinyitni a szemeimet mert attól féltem, hogy csak álmodtam az egész éjszakát.
Pedig tudom, hogy nem. Az egész megtörtént és ha tehetném újra vissza mennék az időbe, hogy újra átélhessem ezt az egészet.
Kellemetlenül kellene éreznem magam amiért lefeküdtem vele. De egyszerűen nem érdekel, hogy szerelmes lettem a nővérem pasijába.
Sajnálom megtörtént és ez ellen nem tudok semmit tenni. Próbáltam lecsillapítani az érzéseimet, de ez után az éjszaka után csak még jobban megszerettem.
Gondolnom kéne arra is, hogy mi van akkor ha Liam nem gondolja komolyan. Már egy hónapja ezt csináljuk, de még egyszer sem mondott semmi konkrétat. Lehet, hogy csak játszik velem, de nem érdekel. Addig élvezem amíg csak lehet és ha az van megírva, hogy csúnya vége lesz akkor vállalom a kockázatot.

Végül aztán úgy döntöttem, hogy ideje kinyitnom a szemeimet. Óvatosan és lassan csináltam mivel semmit nem akartam elkapkodni.
Ám meglepetés ért ugyanis mikor végre nagy sokára kinyitottam rögtön Liam csillogó mogyoróbarna szemeivel találtam szembe magam.
Nem mozdult csak nézett, de mikor észrevette, hogy fenn vagyok mosoly húzódott a szájára és a homlokomra nyomott egy puszit.
- Mióta nézel? – néztem fel Rá.
- Elég régóta. De még így sem teltem el a szépségeddel. – válaszolta én pedig éreztem, hogy teljesen elvörösödök.
Nem vagyok hozzá szokva, hogy valaki ennyire dicsérget. Komolyan mondom én még mindig álmodok. Ez a valóságban nem történhet meg, hogy egy olyan fiú fekszik mellettem akit tényleg szeretek ráadásul még eszeveszetten dögös is.
Ráadásul kitudja mióta azt nézi ahogyan alszok. Egyszerűen minden féle képen tökéletes.
- Elég unalmas látványt nyújthattam. – húztam el a számat és le akartam mászni csupasz mellkasáról mikor Ő a derekamra tette kezeit és vissza húzott.
Engedtem a kísértésnek és néhány másodperc múlva újra a száján csüngtem. Olyan érdekes, hogy amikor csókolózunk szinte semmi nem jár az eszembe, csak Ő. Mindent elfelejtek és csak Rá tudok összpontosítani.
- Szeretlek Cam. – mondta két csók között az én szemeim pedig egyszerre pattantak ki és húzódtam el tőle.
Sokként ért a mondata. Fel sem fogtam amit mondott. Az kizárt dolog, hogy kimondta. Tuti, hogy csak én hallucináltam. Az nem lehet, hogy belém szeretett. Vagyis, de…de akkor is ez olyan jó érzés hallani. – Mi az? – kérdezte félve és láttam az arcán a félelmet. – Valami rosszat mondtam?
- Nem…csak nekem eddig még senki nem mondta, hogy szeret. Vagyis nem gondolták komolyan. – mondtam csendesen és lesütöttem a szemem.
Féltem a csalódottságtól és attól, hogy esetleg ő sem gondolja komolyan. Nem akarok szenvedni és hiú reményeket fűzni egy olyan dologba aminek talán nem lesz jövője.
- Azt hiszed, hogy csak játszok veled igaz? Hogy nem gondolom komolyan amit mondok és, hogy első alkalommal rohanok vissza Daniellehez? – kérdezte.
- Csak félek attól, hogy esetleg meggondolod magad. Dani a nővérem és Te még mindig a pasija vagy. A helyembe Te is kétségek között élnél.
- Pedig én tényleg komolyan gondolom. Szeretlek amióta visszajöttem a turnéról és megláttalak. Tudtam, hogy ez amit érzek irántad már nem csak puszta barátság hanem sokkal több annál. Kellettél csak nem tudtam a tudatodra adni mivel féltem attól, hogy esetleg megrémülsz és többet soha nem állsz szóba velem. – öntötte ki a szívét közben pedig egész végig a szemembe nézett.
Apró mosoly húzódott a számra a kezeimet pedig a nyaka köré fontam és úgy húztam magamhoz. Fejét a nyakamba fúrta és egy lágy puszit nyomott rá.
- Csak, hogy tudd az én szemembe mindig Te voltál a tökéletes pasi. – kuncogtam és újra rám emelte a tekintetét. – Sokkal régebb óta szeretlek mint amit te hinnél.
Több szó nem esett köztünk ugyanis újra megcsókolt. Kezd minél komolyabb lenni és ha nem vigyázunk hamarabb rájönnek az igazságra mint ahogy mi azt terveztük…

•••

Az elkövetkező napok rekordsebességgel teltek el majd az egyik reggel csalódottan néztem bele a tükörbe. Semmi kiütés, pirosság…ami azt jelentette, hogy átment rajtam a himlő. Minden kezdődik előről. Újra jönnek a titokban találkozások és el kell szívelnem ahogy a nővérem előttem fogja megcsókolni én pedig nem tehetek semmit.

- Úgy hiányoztál! – ugrott Danielle Liam nyakába mikor haza jött.
Én a konyhából figyeltem és a szívem szakadt meg mikor megcsókolta ám Liam elhúzódott tőle. Magamban jót mosolyogtam a nővérem arcán. – Ó és Cam nézd csak kivel találkoztam..
Bökött az ajtó felé majd pillanatokon belül Justin húzott magához és csókolt meg. Még csak a szemeimet sem csuktam le. Egyszerűen nem megy és kész. Nekem Liam kell!
- Justin Te meg mit keresel itt? – szögeztem neki a kérdést.
- Hetek óta nem láttalak szóval már nagyon hiányoztál. – válaszolta majd egy puszit nyomott az arcomra.
Veszem észre ugyanis csókolgat össze-vissza. Ráadásul Liam az egészet végig nézi.
- Gondolom nagyon untátok már egymás társaságát. Liam remélem nem utálsz az miatt mert ilyen húgom van. – mondta nyálasan Dani közben pedig Liam hajával játszott, de Ő minél távolabb húzódott tőle és le sem vette a szemét Justinról.
- Történetesen nagyon jól elvoltunk. – vont vállat vigyorogva Liam és kacsintott egyet rám, de ezt csak én vettem észre.
Ó ha tudnátok, hogy mik történtek itt. Szegény konyha asztal sokat mondhatna.
- Ó egyébként buli lesz a stúdióban és Harryék is jönnek. Szóval gondoltam Cam ha nagyon akarsz eljöhetsz Justinnal. – nézett rám és Justinra Dani.
Rögtön rá akartam vágni, hogy nem de Justin megelőzött.
- Szívesen. Legalább egész este az én Camimmal lehetek. – tette derekamra a kezem én pedig lopva Liamre néztem aki a plafont bámulta.
Remek most mehetek bulizni Justinnal ráadásul még Danielle is ott lesz és Liam is. Hogy fogom kibírni, hogy nem csókolhatom meg? Maga lesz a szenvedés.
- De ezek a bulik unalmasak nem? – próbáltam kihúzni magam, de nem sok sikerrel.
- Most hülyéskedsz? Ez Halloween-i buli lesz és mindenki jelmezben lesz. – forgatta meg a szemeit unottam.
Hú de nagy szám! Biztos nagyon élvezni fogom Justinnal aki általában ilyenkor hol részegre issza magát. Legalább ott lesznek a srácok is szóval ez vigasztal egy kicsit…

5 megjegyzés:

  1. Kiváncsi vagyok milyen lesz a következő rész :D remélem szakítás lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :) Nagyon jó rész lett. Annyira imádom!♥ :D Alig várom már a kövi részt.:) Valahogy úgy érzem nem lesz balhé mentes az az este.:) Nagyon várom, hogy olvashassam folytatást.:) Siess vele, puszi! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia :)
    Hmmm szóval a konyha asztal?! :P xD
    Remélem a kövi részben már benne lesz a Halloweeni buli és remélem azért kettesben tud majd maradni Liam és Cam. :))
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  4. kövit, kövit, kövit!:DD

    VálaszTörlés
  5. IMÁÁÁDOM:$$$
    bocsi h nem írtam egy ideje de ne kerültem gép közelbe:\ :)
    úújaaat

    VálaszTörlés