2012. november 30., péntek

•22.-Édes tizennyolc!•

Friss rész ...Komizniiiiii

Édes tizennyolc!
Talán eddig még egyik évben sem vártam azt, hogy szülinapom legyen. Viszont ebben az évben ez megváltozott. Ugyanis végre 18 leszek és végre felnőtt ami azt jeleni, hogy nyugodtan elköltözhetek a nővéremtől és normális életet élhetek. Olyat ami addig még nem adatott meg.
Igazából ajándékokat nem vártam mivel csak Erica és Danielle tudja, hogy melyik nap van. A barátnőm persze minden évben felköszönt és olyankor egész nap együtt vagyunk. A nővéremet pedig hidegen hagyja.
•••
Szombaton mosollyal keltem fel ugyanis ma van az a bizonyos nap. Végre felnőtt lettem. A fürdőszobába dudorászva mentem be és még a konyhába is. Ám ott Harryvel, és Louissal találtam szembe magam.
- Hát ti meg mit kerestek itt ilyen korán reggel? – húztam fel a szemöldökömet kíváncsian.
Nagyon jól tudtam, hogy mind ketten imádnak fél napokat lustálkodni, viszont most nem látszanak fáradtak. Sőt inkább túl vannak pörögve ami náluk nem jó jel.
- Már régen voltunk együtt, gondoltuk elmehetnénk valahová. – mondta egyszerűen Harry, Louis pedig a hátamnál fogva elkezdett kinyomni az ajtón.
Pedig semmi kedvem nem volt velük menni. Szombaton én általában egész nap a TV előtt szoktam ülni és bámulni azt aztán este pedig Ericával vagyis most már Justinnal el szoktunk menni valahová bulizni.
- És a többiek? – kérdeztem kíváncsian ugyanis gyanús volt ez az egész nekem.
Ha régen láttak akkor mindig mind a négyen jönni szoktak nem csak ketten. Remélem nem terveznek semmi hülyeséget, mivel arra úgy is előbb utóbb rájövök.
- Otthon vannak és épp a vill…- kezdte el mondani Lou, de Harry egy ügyes mozdulattal fejbe vágta.
- Alszanak ugyanis ki vannak már fáradva a sok koncert miatt. – fejezte be Harry és sejtelmesen ránézett barátjára.
Oké ez az egész kezd félelmetes lenni. Ugyani az egyik plázánál állította meg az autót majd elkezdtük róni az üzleteket és minden áron rám akartak erőszakolni egy dögös ruhát. Végül persze nem hagytam a kísértésnek és bele mentem, de csak egy feltétellel ha Ők is vesznek maguknak valamilyen új ruhát. Boldogan egyeztek bele majd mind a hárman vadonatúj ruhában hagytuk el az üzletet.
Késő délután azt hittem, hogy haza megyünk, de helyette még be akartak ülni moziba is mivel szerintük még így is keveset voltam velük. Nem tehettem más, beültem velük egy hülye horror filmre majd mikor vége lett már teljesen besötétedett.
Mikor ismét autóba szálltunk még mindig nem haza felé vittek.
- Oké, mi ez az egész? – kérdeztem és felhúztam a szemöldökömet, de mielőtt tovább kérdezősködhettem volna leparkolt a villájuk előtt.
- Zayn és Niall is látni akar. – mondta sajnálkozva Louis én pedig már tényleg semmit nem értettem.
Eddig azt mondták, hogy fáradtak most meg hirtelen látni akarnak? Most már tuti, hogy terveznek valamit!
Valami oknál fogva engem küldtek előre mivel állításuk szerint Zaynék már várnak. Ám mikor beléptem az ajtón sötétség fogadott és csend.
Épp azon voltam, hogy megfordulok és jól leteremtem ezt a két jómadarat mikor hirtelen felnyitódott a villany és egy csomó ember egyszerre kiáltotta azt, hogy : Boldog szülinapot Camille.
Hatalmasokat nyeltem nehogy elsírjam magam mivel eddig még senki nem csinált nekem szülinapi bulit. Nagyon meghatódtam.
- Ez most komoly? – néztem az öt srácra ugyanis időközben Liam is csatlakozott Zaynhez és Niallhez. – Srácok eddig még senki nem csinált nekem bulit.
- Tudjuk. Liam mondta ezért gondoltuk, hogy örülni fogsz neki. – vigyorogta Zayn majd megölelt és egy csomagot nyomott át a kezembe.
- Szóval örülsz? – kérdezte Louis és Ő is megölelt.
- Ezért voltatok ma olyan furák ugye? Köszönöm szépen.
- Aha. Igazából ne nekünk köszönd ugyanis Liam ötlete volt. – mondta Harry és Liam felé bökött aki sugárzó arccal nézett.
- Aranyosak vagytok, de tényleg. Imádlak titeket. – mondtam és mind a négy srácot egyszerre szorítottam magamhoz.
Azonban az is feltűnt, hogy Danielle nincs itt. Miért is lenne, hisz Őt soha nem érdekelte, hogy mi van velem.
A buli persze eszméletlen volt. Felhőtlenül tudtam szórakozni és táncolni. Nem kellett megjátszanom magam.
Épp Niallel táncoltam mikor Liam megfogta a kezem és elhúzott a szőkeségtől aki vigyorogva kacsintott egyet barátjára.
- Már csak én maradtam ki a sorból. – suttogta majd a kezemnél fogva kivezetett a tömegből és meg sem állt az autójáig. Gyorsan beindította a motort és meg sem állt London egyik legmenőbb szállodájáig. Csodálkozva és értetlenül szálltam ki és hagytam, hogy maga után húzzon. Fogalmam se volt róla, hogy mit akarhat itt. Ami pedig még furább volt az-az az volt, hogy az egész szállodában senki nem volt csak mi ketten.
- Liam miért nincs itt senki? – kérdeztem érdeklődve Ő pedig válasz helyett kinyitotta az egyik szoba ajtaját és szó szerint benyomott rajta majd mikor a szoba közepén voltam felnyitotta a lámpát én pedig azt hittem megint elbőgöm magam.
Az egész szoba tele volt gyertyákkal rakva az ágyon pedig rózsaszirmok hevertek. Mosolyogva csillogó szemekkel fordultam újra Liam felé, de mikor rá néztem azt hittem felsikoltok.
Az a kutya volt a kezében akit Cost Ricában láttunk. Ezt nem hiszem el, megvette, de mégis hogyan?
- Boldog Szülinapot Cam. – lépett közelebb hozzám és megcsókolt majd mikor elváltak ajakaink a kezembe nyomta a kutyust.
- De mégis, hogy…
- Nos mielőtt eljöttünk volna én még vissza mentem abba a parkba és mondtam, hogy senkinek ne adják el. Majd mikor haza jöttünk vissza küldtem érte Andyt. – magyarázta vigyorogva. – Tudom, hogy már régóta akartál egyet.
- Legjobb szülinapi ajándék. – mondtam csillogó tekintettel közben pedig a kutyát dögönyöztem.
- Hé, még nem is kaptál meg mindent. – mondta felháborodva, de a másik pillanatban a karjai közé kapott és ledobott az ágyra.
- Te intézted el ugye, hogy ma senki ne legyen itt. – kérdeztem de rögtön a számat vette célpontba és hevesen csókolózni kezdtünk. Egyesével kerültek le rólunk a ruhadarabok én pedig nem ellenkeztem.
- Egész éjjel az enyém vagy és azt csinálunk amit csak akarunk. – mondta közben pedig a hasamat csókolgatta.
Ellenvetésem nem igen volt sőt inkább örültem neki. Most már biztos, hogy ez életem legjobb szülinapi ajándéka…

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett..Már várom a következőt és az új novelládat :) Louis-os lesz..Imádom azt a sráct úgy hogy...Várom a kövit Puszi xx

    VálaszTörlés
  2. Szia
    Ne haragudj hogy lemaradok rendszeresen de mindig péntekenként tudom behozni a lemaradásom és ilyenkor igyekszem írni!!
    Nagyon tetszett az összes rész ahova nem írta és ez is!
    Nekem eddig ez a kedvencem, mondjuk az előző három után is mind ezt hittem XD
    Szóval imádom és nagyon várom már hogyan folytatod tovább!!
    Még egyszer bocsi a ritka komizásért, de minden részt olvasok!
    Várom a kövit és ne feledd, imádoooom *-*

    VálaszTörlés
  3. Szia :)
    Éreztem, hogy a kutya még képbe jön. :P
    Nagyon jó rész lett. :D
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés