2012. november 6., kedd

•3.-És nem csak az agyam játszadozott velem.•

Itt a kövi rész is mivel tegnap megint sok komit kaptam :D Egyébként meghallgattátok már a srácok új CD-jét? Nemrég tették fel a netre...és én most ettől totál fel vagyok pörögve. Nagyon jó lett nekik szóval gyorsan hallgassátok mert, nem fogtok csalódni :) Óh és kérdeztétek, hogy mit írtam annak a csajanak aki másolta a blogom - röviden annyit, hogy hogy van bőr a pofáján és nagyon gyorsan törölje mert jelenteni fogom xD igazából már csak ennyire emlékszek pedig többet írtam...Na mindegy jöjjenek a komik h holnap is tudjak új részt hozni :P 
És nem csak az agyam játszadozott velem.
Tényleg Liam állt előttem teljes életnagyságban. Ugyan úgy vigyorgott Rám mint anno egy évvel ezelőtt. Semmit nem változott, csak a göndör haját vágatta le, de a mostani stílusa még jobb mint a régi. Eszméletlen dögös lett és a szemei is csillognak.
Soha nem értettem, hogy miért jár még mindig Daniellel. Ó tényleg említettem már, hogy járnak? Szerintem nem mivel én személy szerint ilyenkor még jobban letagadnám a nővéremet.
De nem azért mert féltékeny vagyok vagy ilyesmi. Na jó, talán az miatt is mivel Liamnek a találkozásunk óta nagy szerepe van a szívemben.
15 éves voltam amikor először találkoztam Vele. Naiv kislány voltam és még mindig nem tudtam feldolgozni a szüleim halálát. Daniellet pedig még jobban utáltam ugyanis Őt hidegen hagyta és nyugodt szívvel táncolt minden este az X-Factorban.
Ott ahol megismerkedett Liammel. Állítólag szerelem volt első látásra. Szerintem nem, hisz Dani 5 évvel idősebb Tőle. Ez miatt nem tetszik ez az egész. Hisz Liam még kisfiú mellette. Hozzá olyan lány lenne való mint….én. Hisz csak alig van köztünk több egy évnél. És Dani? Már érett 24 éves nő akinek már az esküvőn és a család alapításon kellene törnie az eszét. Nem pedig egy fiatal 19 éves srác nyakán kellene lógni.
Jó én elhiszem, hogy híres és tele van pénzel. De az élet nem ebből áll. Liam még csak most kezdi élni az életét és még csak a sikert sem tudja rendesen kiélvezni.
Hisz buliznia kéne járni és holt részegre innia magát közben pedig kiscsajokat kéne szédítenie. De nem teheti, mivel Dani nem engedi.
Néha olyan mintha hozzá lenne láncolva. Mindenről tudni akar, még a legapróbb dolgokat is. Szegénynek nincs magánélete.
A mai napig nem jöttem Rá, hogy hogyan tudta elengedni egy egész évre turnézni a bandával. Egy két helyről tudok, hogy utána ment, de nem hiszem, hogy Dani azzal a kis idővel beelégedett.
Egyáltalán, hogyan bírják már együtt két hosszú éve? Liam annyira kedves és normális ráadásul még gondoskodó is. Mikor először találkoztunk és Daniellenek - muszáj volt bemutatnia minket egymásnak- , rögtön azt mondta, hogy lett egy kishúga. Ezután a mondata után minden héten szombaton a TV előtt ültem és szurkoltam nekik. Persze a suliban senki nem hitte el, hogy jóban vagyok az X-Factoros sráccal.
Aztán pedig kiestek és még nagyobb sztár lett és még több időt töltött a nővéremmel. Szinte minden nap nálunk volt szóval egyértelmű volt, hogy hamar összebarátkoztunk. De nem csak vele hanem a másik négy sráccal is.
Bírtam Őket mert olyan lazák voltak és nem érdekelte őket az, hogy világsztárok. Csak élték a maguk kis megszokott életüket és zenéltek mikor kedvük volt.
De aztán turnézni mentek Európába én pedig egy éve nem hallottam felőlük semmit. Ugyanis a pletykák nem érdekeltek Őket pedig nem nagyon zavarta, hogy mi van velem.
Állítólag megváltoztak és már nem azok a csendes, laza srácok hanem a fejükbe szállt a hírnév.
Hát nem tudom. Most, hogy itt áll előttem egy év után újra, talán tényleg változott. Igen határozottan megváltozott a külseje. Szexi lett és csupa nagybetűvel.
- Nem rád értettem. – jutottam végre szóhoz és éreztem, hogy elpirulok. – Visszajöttél. – na ez aztán az értelmes válasz.
Ez az Cam csak így tovább. Még a hülyének is fel tűnik, hogy totál zavarban vagy a nővéred pasijától. Legközelebb jobban átgondolom azt, hogy mit mondok. Az agyatlan plázacicákat Dani barátnőire értettem nem pedig Liamre. Hisz, hogyan is lehetne Ő agyatlan?
- Aha. Vége van a turnénak mivel elkezdtünk dolgozni az új CD-n. – bólogatott és vissza ült a kanapéra, Dani pedig rögtön az ölébe vettette magát és átkarolta a nyakát. Vagyis inkább szorította úgy mintha soha nem akarná elengedni.
Azonban Liamet ez a dolog nem zavarta. Boldogan tette kezeit a nővérem derekára és egy gyors puszit nyomott a nyakára.
- Az szuper. – mondtam és elkezdtem a vizes cipőmet vizsgálni. Nem nagyon akartam nézni őket ilyen formában. Ráadásul még mindig vizesen állok és bámulom őket. – És, hogy vannak a többiek?
- Találkozni akarnak már veled. – válaszolta mosolyogva én szám pedig rögtön mosolyra húzódott.
Akkor mégsem felejtettek el. Ez annyira jó. Hiányoztam nekik és nem csak én képzeltem be magamnak, hogy a barátjukként tekintenek Rám. – Amúgy épp olyanok mint egy évvel ezelőtt.
- Üzenem nekik, hogy hamar dobjanak össze egy találkát. – kötöttem Liam orrára aki csak bólogatott, hogy átadja az üzenetet. Ajánlom is, hogy ne felejtse el. – És valami jó buli legyen…
- Mond csak nincs semmi dolgod? – szögezte nekem a kérdést kicsit sem kedvesen Dani, de ezt mind úgy csinálta, hogy ne kelljen rám nézni.
Mindig tönkre tudja tenni a legjobb pillanataimat. Lássa, hogy jól elbeszélgettünk és még csak azt sem mondhatja, hogy Liam unta. Nem hiszem el, hogy nem képes felfogni azt, hogy úgysem tudja elvenni Tőlem. Ha egyszer a barátjának tart akkor úgyis a barátjának fog tartani.
- Jaj most mit vagy ilyen? Nem harapom le a fejét. – válaszoltam bunkón, Liam pedig felkuncogott mire Dani villámló tekintettel rá nézett, ezért inkább lehajtotta a fejét.
- Nem, csak ostobaságokról beszélsz. Tudod nagyon jól, hogy nincs idejük bulizni menni. Ráadásul nem egy magadfajta átlagos lánnyal.
A boldogságom ami eddig volt hirtelen elszállt. Még jó, hogy büszke Rám. Bocs, de nem lehet mindenki táncos csaj az X-Factorban. Milyen jó, hogy a saját nővérem néz le. És mi van akkor ha egyszer én is híres énekes leszek? Miért is ne, hisz imádok énekelni és tudom, hogy jó hangom van csak éppen még soha nem volt alkalmam megmutatni a nagyközönségnek. Viszont suliban már nem egyszer énekeltem és tetszett nekik. És ebben az évben jelentkeztem a Ki mit Tud? – ra is. Ha megnyerem ösztöndíjat nyerek egy Los Angeles-i főiskolára.
- Még jó, hogy tudom, hogy legszívesebben letagadnál. Jó, hogy már hozzá szoktam és nem fogom fel. – mondtam undok hangnemben és épp meg akartam fordulni mikor Liam hátulról elkapta a nadrágomat és nem engedte el.
Majd mikor felállt maga felé fordított és megölelt. Nagy szemekkel bámultam a kezeim pedig ugyan úgy lógtak és nem fogtam meg vele egyik testrészét sem.
Fogalmam sincs, hogy miért csinálta viszont melegség járta át a testem. Nem nagyon szoknak ölelgetni. Talán a szüleim voltak azok akik utoljára megöleltek.
- Örülök, hogy még mindig ugyan az a csaj vagy akit egy évvel ezelőtt láttam. Igaz külsőleg rengeteget változtál. Már nem vagy az-az éretlen kiscsaj. – mondta és még mindig nem engedett el.
Oké erre most mi a francot válaszoljak? Még ha a csaja nem lenne itt, sokkal nyugodtabb lennék. De így.
- Őh…- gyerünk szedd össze magad.
- Jó újra látni, még ha tiszta víz is lettem Tőled. – engedett el és vigyorogva Rám nézett.
- Szólni akartam, csak olyan hirtelen csaptál le rám. – mentegetőztem majd sarkon fordultam és végre be tudtam menni a szobámba.

14 megjegyzés:

  1. Szióka!Bocsi,hogy eddig nem komiztam,de nem volt időm olvasna meg a gépem is bedöglött de sikerült megcsinálnom.A részekhez csak így utólag nagyon jók és imádom.
    Ez a rész nagyon jó lett.Valahogyan a való életben is kitudom nézni ezt a viselkedés formát Danitól.Örülök,hogy Liam ilyen aranyosan bánt Cammel. Remélem fog valami alakulni kettőjük közt és Danielle repül.Na SIESSSSSSSSS!!!!!!
    Lovecsi:D 1DodoPayne <3 :P

    VálaszTörlés
  2. JUJJ nagyon tetszett, és olyan aranyos volt Liam :) mint mindig ;)

    VálaszTörlés
  3. Szia!Nagyon jó a blog még mindig :) Várom a kövi részt. :D Puszi,Vanda.

    VálaszTörlés
  4. Nagyooon szuper!!:))) Tetszik ez a torid is..varom a folytatast:Dddd
    hat annyit h Cam nekem mar most nagyon szimpii.:))*-* viszont Danielle...hat h is mondjam enyhen ellenszemves://.. De Liam..milyen kis cuki*-* olyan aranyosan viselkedett Cammel^^ <3 mar most imadom :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah es a bloglopasrol..en ma olvastam el a reszeket es laatam h kiirtad...hat fuuuu azert ez egy kicsit felbaszott..milyen kocsog mar..hat remelem jol elkuldted a halal faszara..:dd..es az h letorolte azert egy.kicsit felvidit:D najo csak ennyit akartam igy utolag:)) puszii^^

      Törlés
  5. Nagyon jó:)Kövit! Liam nagyon aranyos.^^

    VálaszTörlés
  6. Sziaa ) jo lett a resz, holnapot varom mar. Viszont hol hallottad te az uj cdt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 12.-en jelenik meg, csak azert.

      Törlés
    2. valaki ki szivárogtatta a cd-ét és fenn van neten

      Törlés
  7. Szia :)
    Hűha mik fognak itt történni? :P
    Már nagyon várom a kövit. :D
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  8. Háháháhá ;)
    Várom a kövit! :D

    VálaszTörlés
  9. Muhahahahahaaa :D Annyira jó! Eddig ez a téma a kedvencem! :)

    VálaszTörlés
  10. Hát valami nagyon jó volt EZ a rész is:D imádom:)))

    VálaszTörlés
  11. dani megszívta k*va jó a töri!!:DD

    VálaszTörlés