2012. november 7., szerda

•4.-- Ti komolyan barátok vagytok?•

És itt is az új rész :D Örömmel olvasom, hogy Danielle nem csak nekem ellenszenves a való életben :) De most komolyan én még őt akkor sem bírnám ha nem Liam barátnője lett volna...valahogy irritál a kinézetet xD Az új CD-t pedig már akár ki meghallgathatja a youtubeon ugyanis valahogy kiszivárgott a megjelenés előtt...ha engem kérdeztek ez egy kicsit szemét húzás volt az illetőtől ugyanis szerintem a srácoknak nem esett jól...de ez csak az én véleményem :D Komizni ér !
- Ti komolyan barátok vagytok?
Mikor alkalmam volt úgy beszélni Ericával rögtön elmondtam neki, hogy Liam újra vissza jött Londonba. Persze mikor ezt a kérdést feltette rögtön rájöttem, hogy nem hitte el nekem amikor anno elmondtam neki, hogy mi is a helyzet.
Szerinte csak képzeltem ezt az egészet mivel még soha nem volt sztár a közelemben. Vagy pedig csak erősen beütöttem a fejem és ez miatt képzeltem azt, hogy a One Directionos srácokkal jóban vagyok.
De nem csak Ő nézett hülyének, hanem körülöttem mindenki. Azt elhitték, hogy Dani az X-Factorban táncol, de szerintük ez nem jelenti azt, hogy jóban is vagyok a versenyzőkkel. Egyébként a srácokon kívül tényleg nem voltam jóban más leendő sztárokkal. Sőt egy élő műsoron sem voltam a stúdióban mivel drága nővérem szerint úgyis csak bajt okoztam volna. Pedig szívesen megnéztem volna Őket élőben mivel még a TV-n keresztül is eszméletlenek voltak.
Most pedig bele sem merek gondolni, hogy mit művelhetnek a színpadon. Biztos hozzák a szokásos formájukat és ugrálnak össze-vissza a lányok pedig megvesznek értük.
Alig várom már, hogy újra beszélhessek velük és tömjék tele a fejem hülyeségekkel. Velük soha nem lehet unatkozni, mindig kitalálnak valamit.

Visszatérve Ericára. Hatalmas kék szemei kitágultak és tátott szájjal bámult Rám miközben a szekrényét próbálta kinyitni. Miért pont a suli folyosó kellős közepén hoztam fel a témát?
Jó kérdés, mivel szerintem ezzel nem szabadna dicsekednem. Hisz mégis csak világsztárokról van szó én pedig egy átlagosnál is átlagosabb lány vagyok.
De legalább itt mindig akkora hangzavar volt a diákok miatt, hogy alig lehetett hallani a másik hangját. Meg aztán a kutyát sem érdekelte, hogy miről beszélgetünk.
- Azt hittem, hogy csak ugratsz. – mondta még mindig hihetetlenkedve és próbálta feldolgozni az előbb hangzottakat. – Légyszi, ha kérhetem elmondanád még egyszer ezt az egész szitut? – nézett Rám kiskutyaszemekkel.
Én csak megsemmisülten a szekrényem ajtajába vertem a fejem és azon gondolkoztam, hogy mit vétettem amiért a Sors egy ilyen barátnővel áldott meg. Tudom, hogy szőke, de azért ez már túlzás.
- Oké. – fújtam ki a levegőt és az égnek emeltem a fejem majd újra vissza Ericára akinek a szemei már közel voltak ahhoz, hogy kipotyogjanak. – Danielle az X-Factorban háttértáncos. Két éve ott ismerkedett meg Liam Paynel és összejöttek…
- De Danielle 24 éves nem? Liam pedig ha jól tudom Augusztusban múlt 19. – szakított félbe én pedig bólintottam egyet, hogy igaza van.
- Szóval összejöttek és azóta is együtt vannak. És ezért Liam szinte mindennapos vendég nálunk. Egyszer pedig bemutatta nekem a srácokat is akikkel elég jóban lettem csak aztán tavaly egy évre elmentek turnézni és azóta nem láttam őket. – fejeztem be és összecsaptam a kezem.
Remélem világosan elmondtam és felfogott belőle mindent. Száját félre húzta és maga elé meredve keményen gondolkozott. És most jönnek az értelmes kérdései.
- A srácokba Harryt, Louist, Niallt és Zaynt érted? – kérdezte meg végül.
Megsemmisülten homlokon csaptam magam.
- Szerinted ha most egész végig a One Direction nevezetű bandáról beszéltem akkor kikre gondoltam? Talán a Big Time Rush tagjaira? – esküszöm az idegeimre megy.
- Csak a biztonság kedvéért kérdeztem meg, nehogy véletlenül félreértés történjen. – persze azért megpróbálja magát kibeszélni.
Aztán mielőtt újra szólásra nyithatta volna a száját az egyik kezét a szája elé kapta és gyorsan szedte a levegőt.
- Mi bajod van? – néztem Rá úgy mit egy nem normálisra. Félelmetes amit néha csinál. Még engem is képes megrémíteni.
- Te jóban vagy Harry Stylessal? Ó anyám, hogy Te milyen szerencsés vagy. – kapott hiszti rohamot én csak felhúzott szemöldökkel néztem. Oké mi ütött már belé? – Mond csak a valóságban is olyan cuki göndör a haja? És tényleg zöldek a szemei. Ó és tényleg akár milyen rajongóval kikezdene?
És csak hadarta a kérdéseit én pedig szótlanul, tátott szájjal bámultam. Mégis miért nem tudtam róla, hogy a legjobb barátnőm ekkora Harry fan? Mert az ha ennyi mindent tud róla. Habár mostanság tényleg mindenhol róluk lehet olvasni szóval még ha valaki utálja is Őket akkor is megtudja róluk az infókat.
De Ericáról süt a rajongás. Még csak le sem tudná tagadni.
- Mióta vagy Te ekkor fanatikus? – vontam kérdőre és csípőre tettem a kezeimet. Először nem válaszolt csak tisztára elvörösödött. – Egyáltalán mióta tetszenek neked az olyan stílusú pasik mint Harry? Tudtommal néhány napja azt mondtat, hogy utálod a göndör hajú pasikat.
- Kezdjük ott, hogy nekem Harry Styles nem tetszik, csak pusztán érdeklődtem. – próbálta leplezni magát, de engem úgysem tud becsapni.
- Na persze. – röhögtem fel gúnyosan. – Kezdjük ott, hogy egy olyan pasi után álmodozol aki még csak a létezésedről sem tud. – világosítottam fel a fájó igazsággal amit nem vett szívesen ugyanis elkezdett vicsorogni rám.
- Megszólalt az aki alig két éve még mindenkinek azt terjesztette, hogy Ő lesz a jövőbeli Mrs. Logan Henderson. – vágott vissza csípősen és most rajtam volt a sor, hogy elvörösödjek.
Oké 16 voltam és nagy Big Time Rush fan. Meg amúgy is minden lánynak van egy nagy szerelme akit soha nem kaphat meg. Hát tessék nekem is volt Logan Henderson személyében. Azért ha még ma kopogtatna az ajtómon nem csuknám ki és az ágyamból sem dobnám ki.
- Hé csak, hogy tudd egy hajszál választott el Tőle, hogy beváljon a tervem. – vágtam vissza.
- Persze biztos bevált volna a terved ami abból állt, hogy el akartál repülni LA-ba és koncert után el akartad rabolni szerencsétlent. – mondta én pedig már épp egy frappáns beszóláson voltam mikor Justin hangja csendült fel a hátunk mögött.
- Most komolyan pasik miatt veszekedtek? – húzta fel a szemöldökét közben pedig a fejét csóválta.
- Nem csak pasikról, hanem A pasikról. – javította ki Erica szemrehányóan.
- Volt szerencsém hallani ugyanis a fél folyosó a vitátok miatt volt hangos. – mondta mi pedig egymásra néztünk Ericával.
Igazából ez nem is volt igazi veszekedés. Soha nem lennénk képesek veszekedni egy pasi miatt. – Egyébként egyszer én is írtam Amy Whinehousenak csak aztán másnap meghalt. – emlékezett vissza és szomorúan lehajtotta a fejét mintha akkor tragédia történt volna.
- El tudom képzelni, hogy mi volt abban a levélben. Szóval nem csodálom, hogy meghalt. – vigyorogta Erica, Justin pedig rosszállóan ránézett.
Igazából Ők ketten soha nem jöttek ki jól, mivel Erica nem tudott bízni benne mivel utálja a rosszfiúkat akiknek tetkójuk van. Akkor hogyan rajonghat a One Directionért mivel mindegyikőjüknek már van tetkója.
- Egy novellát írtam neki ami arról szólt, hogy hogyan dugnám meg az egyik koncertje után az öltözőjében. – adott választ a kérdésére én belőlem pedig egyszerre tört fel a röhögés.
- Te beteg vagy, de jó értelemben. – ütögettem meg a vállát miközben csillapodott a nevetésem.
- Tényleg? Akkor már eljönnél velem randire is? – húzta fel a szemöldökét szexin én pedig csak ajkamba haraptam.
- Talán. – válaszoltam sejtelmesen. – Ami késik nem múlik. – tettem még hozzá majd jobbnak láttam ha lelépek…

12 megjegyzés:

  1. Szióka! Nagyon jó lett a rész. Kíváncsi vagyok,hogy majd el megy-e Justinnal randizni.
    Na siess!!!
    LOvecsi:D 1DodoPayne <3 :P

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    "Egy novellát írtam neki ami arról szólt, hogy hogyan dugnám meg az egyik koncertje után az öltözőjében." xDDD háát szakadtam :P Még több ilyet!!! :D
    Hmm remélem elmegy vele randizni. :P
    Am h-h nem tud róla senki h Dani és Liam együtt vannak? :O
    Remélem Harry és Erica összejönnek. :D♥
    Izgatottan várom a kövit. :D
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nagyon jó..főleg az a Justin gyerek.Csuucs..Ha meg kérdezhetem hány részes lesz??
    Pusszancs,Vanda.

    VálaszTörlés
  4. Szia! :) Nagyon jó rész lett! :D Remélem elmegy Justinnal randizni.:D Hozd hamar a kövit! :) Imádtam^^, puszi! :)

    VálaszTörlés
  5. A rész nagyon jó lett, szóbeli dícséret!:)
    Szerintem úgy szívárgott ki az album YouTube-ra, hogy iTunes-on már fent van.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó! Btw.. elvileg már levetették a számokat YT-ról... ezt hallottam.

    VálaszTörlés
  7. imááádom! újaaat!
    amúgy úgy szivárgott ki az album h egy csaj már megszerezte a CD-t, és le is fotózta, aztán felrakta youtubera...

    VálaszTörlés
  8. Szuper lett mint mindig!:))*-* hat nekem ez a Justin nagyon szimpi^^ :)) siess a kovivel:D

    VálaszTörlés