2012. november 14., szerda

•8.-Nem vagyok normális, hogy bele mentem ebbe!•

Itt a kövi rész...nincs hozzá nagyon sok hozzáfűzni valóm talán csak annyit h mostantól kezd beindulni a történet :D remélem tetszeni fog :P
Nem vagyok normális, hogy bele mentem ebbe!
Egyáltalán mit gondoltam én? Azt hittem, hogy izgalom nélkül fel fogok tudni állni a színpadra és énekelni egy csomó diák előtt. Még ha csak diákok, de mi a francnak kellett meghívni a szülőket is? Azzal nem lenne semmi bajom hogyha olyanok előtt égek akik ismernek, de így, hogy máshonnan is jönnek.
Érzem, hogy gáz leszek. Ha bestresszelek akkor még a nevem is elfelejtem, nem hogy a dalszöveget.
Csak nyugi hisz nem olyan rossz dolog ha a nővéred is meglássa ahogy lejáratod magad. Ó tényleg képzeljétek Danielle megígérte, hogy ma megnéz a Ki Mit Tudon. Ne kérdezzétek, hogy hogyan tudta kinyögni mivel még én is meglepődtem. De szerintem köze lehet Liamhez. Ugyanis Ő kérdezte meg, hogy mikor is lesz és mikor én elmondtam boldogan mondta, hogy eljön és megnéz. Ezután jött képbe Dani és azt mondta, hogy majd ketten eljönnek mivel már rég hallott énekelni.
Nem érdekel, hogy nem önszántából jön el, de akkor is boldogsággal tölt el, hogy a nézőtéren fog ülni és tapsolni fog mint régen a szüleim.
Ez miatt is akarom magamból kihozni a legjobbat. Azt akarom, hogy büszke legyen Rám és végre egyszer ne tagadjon le. Alig várom már, hogy meglássa az előadásom. Kíváncsi vagyok a reakciójára, hogy mit fog szólni.
Egyébként a győzelem már nem is annyira érdekel. Jó persze, hogy szeretnék nyerni hisz ösztöndíjat kapnék egy LA-i főiskolára ami nem kis dolog. De az a tudat, hogy Dani itt lesz most mindennél nagyobb boldogsággal tölt el.

•••

- Ti meg mit kerestek itt? – kerekedett el a szemem mikor Harry, Zayn, Niall és Louis lépett elém a színpad mögött.
Egész eddig fel- alá járkáltam és idegeskedtem ugyanis nagyon jók voltak a többiek. Voltak nálam sokkal tehetségesebbek is.
- Meglepetés! – kiáltotta el magát Lousi és széttárta a kezeit.
Általában ilyenkor már rég elnevettem magam, de most még az sem ment. Ráadásul még Dani sem érkezett meg. Nem csoda, hogy tiszta ideg vagyok. Persze örülök nekik, hogy miattam képes voltak ide eljönni, de nekem most a nővéremre van szükségem. Látnom kell a nézőtéren mint régen anyát aki mindig rám mosolygott és erőt adott.
- Nem számítottál ránk mi? – vigyorogta Zayn és a karomnál fogva megállított.
Idegesen kifújtam a levegőt mivel már csak egy produkció volt hátra és én jövök. – Nyugi. Liam mondta, hogy elképesztő hangod van.
- Minden rendben lesz. – bólogatott megnyugtatás képen Harry is én pedig csak hálásan ránéztem.
Jó volt azért, hogy most mellettem voltak és biztattak. Talán ha nem lennének itt már rég kidobtam volna a taccsot.
- Véletlenül nem találkoztatok Daniellel? Már rég itt kellene lennie. – néztem rá a karórámra és kérdően a srácokra néztem.
Nem válaszoltak csak sejtelmesen egymásra néztek majd mind a négyen kerülték a tekintetemet.  Valamit titkolnak előlem ugyanis nem néznek rám. Vajon mit?
- Ő…nem láttuk. – túrt bele a hajába zavartan Niall, de csak azért se nézett rám.
Na jó ez már kezd gyanús lenni. Utálom ha elhallgatnak előlem valamit.
Azonban nem tudtam tovább gondolkozni mert szóltak, hogy mindjárt én jövök. A srácok még utoljára sok sikert kívántak és elmentek a nézőtér felé. Megvártam amíg teljesen eltűnnek majd a kezembe fogtam a mikrofonomat amikor megszólalt a telefonom és Danielle neve jelent meg a kijelzőn.
- Hol a francba vagy? Már rég itt kellene lenned. Remélem nem direkt csinálod mert nagyon nem vagy vicces. – szidtam le és újra elkezdtem fel-alá járkálni.
- Figyelj Cam én nagyon sajnálom, de nem tudok ott lenni ugyanis behívtak a műsorba gyakorolni. – hadarta el és ami a legjobb volt, hogy megbánás nem hallatszott a hangjában.
Miért is hittem azt, hogy el fog jönni? Hogy lehettem olyan hülye, hogy vissza kapom a régi nővéremet akit kiskoromba szerettem? Azt hiszi, hogy ha sajnálja akkor minden el van rendezve? Eszébe sem jut, hogy milyen érzés azt látnom, hogy szinte minden barátnőmnek itt vannak a szülei. Az én nővéremnek pedig fontosabb egy vacak műsor mint a saját húga.
- Persze…semmi gond. – nyögtem ki nagy nehezen az arcomról pedig patakokban folytak a könnyek.
Köszönés nélkül tettem le a telefont és rogytam le egy székre majd temettem tenyerembe az arcom. És még, hogy miért utálom a nővérem. Hát ezért mert mindig cserben hagy és még csak nem is érdekli, hogy mi van velem.
Hallottam ahogy az én nevem mondják, de egyszerűen nem volt erőm felállni és kimenni. Elment a hangulatom pedig tudom, hogy a srácok csak miattam jöttek el.
- Hé Cam, ideje lenne felmenned a színpadra ugyanis már mindenki Rád vár. – állt elém Justin én pedig kisírt szemekkel rá néztem. A mosoly rögtön lehervadt az arcára és elém térdelt majd aggódóan a vállamra tette az egyik kezét. – Mi történt?
- Daniellenek fontosabb egy ostoba műsor mint én. Pedig megígérte, hogy eljön. De már megint becsapott. – zokogtam és mellkasába fúrtam a fejem és ott sírtam tovább Ő pedig magához húzott. Jól esett a közelsége.
- Ne is törődje vele. Nem kell neked Ő, mivel így is remek leszel. Én hiszek benned úgy ahogy a többiek is. Csodás hangod van, de azt tudod. Sikerülni fog csak ne gondolj a nővéredre. – biztatott ami most nagyon jól esett.
Talán tényleg igaza van. Danielle nem érdemli meg, hogy sirassam.
- Köszi Justin. – mosolyogtam rá és felálltam majd újra megfogtam a mikrofonomat.
- Ez az igazi Cam! Gyerünk tedd oda magad. – vigyorogta és a hátamnál fogva kinyomott a színpadra.
Mikor kiértem és középre sétáltam a gyomrom összeszorult. Több szülő volt mint gyerek ráadásul mindenki szótlanul bámult. Hülyén éreztem magam.
- Camille Peazer. – szólalt meg hátulról egy hang és ebben a pillanatban az egyik sarokból hangos taps hallatszott.
Harry, Louis, Niall, Zayn és Liam állva tapsolt közben pedig biztatóan mosolyogtak. Meglepetésként ért a dolog, hogy Liam is köztük van. Azt hittem Ő sem jön el ha már egyszer Dani sem jön. Ezek szerint tévedtem.
Mikor elindult a zene kacsintott egyet és mind az öten leültek. Rosszul éreztem magam. Örültem, hogy ott voltak és, hogy biztattak, de nekem most akkor is nővéremre lenne szükségem mint aki kárpótolja a szüleimet.
Nem mozogtam csak énekeltem pedig pörgős számot választottam. Aztán jött a refrén amit sikeres módon elfelejtettem. Az utolsó szavat ismételgettem és a közönség pedig értetlenül bámult. Hatalmasokat nyeltem és próbáltam minden erőmet összeszedni és arra koncentráltam, hogy jusson eszembe a szöveg.
- This is My Oath to you.(Dal)Liamet pillantottam meg ahogy egymaga áll közben pedig a szöveget énekli és tapsol.
Mikor ránéztem minden félelmem elszállt és tovább énekeltem. Ő neki köszönhetem ezt a dalt mivel szerinte ez illett a legjobban hozzám.
Rettentő hálás voltam neki mivel kihúzott a bajból és nem engedte, hogy szégyenkezzek… 

10 megjegyzés:

  1. Szióka! Ismét nagyon jó lett a rész. Szegény Cam. Dani,hogy lehet egy ilyen szemét köcsög. Annak nagyon örültem mikor megjöttek a fiúk és a közönség soraiban pedig Liam biztatta. Ügyi vagy az írásban :D. SIESSSSSSS!!!!!!!
    Lovecsi:D 1DodoPayne <3 :P

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Ez a rész különösen bejött.Az Liam segített neki énekelni,az nagyon aranyos volt tőle.Imádom a blogodat és siess a következő résszel is :D Pusszancs,Vanda :) <3

    VálaszTörlés
  3. Yeeeaaahhh nagyon jo volt!!:))) Iiiimadtam<3 Jaj Cam..en annyira sajnalom..:// Dani mekkora kocsog (mar bocs) ..es a fiuk milyen cukiik..foleg Liam^^ Es nekem nagyon szimpi meg mindig Justin!!:)):DD imadom oooket!!;))). Vaaarooom a koovit!!:)) Siess vele.:Ddd puuuszii*-*

    VálaszTörlés
  4. nagyon jóó! siess a kövivel!:))

    VálaszTörlés
  5. Szia!Csak annyit tudok mondani, hogy hűűű.
    Szegény Cam:// Liaam<33

    VálaszTörlés
  6. Szia! :) Nagyon jó lett! :)) Szemét húzás volt Danielle-től hogy nem ment el!! Liam viszont olyan édes volt hogy segített Camnek és biztatta.(bár mondjuk ő mindig édes!♥)*-* Oké befejeztem!^^ Siess a kövivel, puszi! :)

    VálaszTörlés
  7. Szia :D
    Nagyon jó lett!! :)) (mint mindig :P )
    Liam.. imádni való :DD
    Danielle.. utálom :@
    Cam.. sajnálom és nagyon szeretem :))
    Következtetés: VÁROM A KÖVETKEZŐT :DD
    Puszi

    VálaszTörlés
  8. Szia :)
    Ne nézz hülyének, de én is elsírtam magam,amikor Cam is sírt szegénynek nagyon rossz lehet a szülei nélkül, ráadásul még a nővére is ilyen bunkó...
    Én is imádom az Oath-t. :P
    Most lehet gonosz leszek, de nem akarom h ő nyerje a versenyt és elmenjen LA.-be... :/
    Hmmm Justin milyen kedves volt. :D
    Remélem ma már elmennek randizni. :))♥
    puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó! Imádtam:)<3 Siess a következővel:D

    VálaszTörlés
  10. Helló...nagyon jól irsz...én imáádom <3...gyorsan kövit :X

    VálaszTörlés