2014. február 9., vasárnap

#32

Helóóóó!!! Itt is a kövi rész :D Hát szerintem sokatoknak nem fog tetszeni xD 

Liam Payne
- Most nagyon mérges vagy Skylerra? - hallom meg a hátsó ülésről Abbie vékonyka hangját.
Gúnyosan felhorkantok és erősebben szorítom a kormányt. De annyira, hogy még az ujjaim is megfájdulnak.
Most ezt komolyan kérdezte? Igen mérges vagyok Skylerra, Zaynre, Abbire, Christinre, magamra és mindenki másra. Életemben nem éreztem magam még ilyen szarul mint ebben a pillanatban.
A fene se tudta, hogy fájhat ennyire egy szerelem. És én még azt hittem, hogy mióta a One Direction tagja vagyok az életem tökéletes. Ez nagyon nem egy tökéletes élet. Sőt inkább borzalmas ahol kudarcokat kapok.
Azt hiszem elveszítettem az uralmat az életem felett. Christinnel járok akit még csak nem is szeretek. Vele vagyok mivel Skyler ellentéte. Bemeséltem magamnak, hogy mennyire boldog vagyok mikor vele vagyok. Pedig ez még csak nem is igaz. Élvezem a társaságát, de nem szeretem Őt szerelemmel. Őszintén megmondva a szexen kívül nem is csinálunk mást együtt. Ja igen vásárolgatunk amit én nagyon nem élvezek. Kicsit sem feltűnő, hogy mindig velem akar jönni, ugyanis tudja nagyon jól, hogy én mindent megveszek neki amire csak ránéz. Vagy meg elkísér a koncertekre és direkt bepózol a kamerák előtt. Mondjuk mikor koncert van, nem nagyon foglalkozok vele a színpadról. Legalább akkor kiadhatom magamból a gőzt.
De mikor együtt vagyunk otthon, semmit nem érzek mikor a közelében vagyok. Soha nem kérdezi meg, hogy milyen napom volt, vagy hogy mi történt velem. Nem, mindig csak magáról beszél, hogy mennyi felkérést kapott. Könyörgöm nekem köszönheti ezt az aprócska hírnevét. Én miattam ismerte meg Anglia és a világ többi országa ugyanis én írtam ki először twitterre, hogy kövessék be mert egy gyönyörű, tehetséges modell lány. Én posztoltam róla az első képet ahol mellettem virított és elég közel állt a magánszférámba. Persze, hogy sok felkérést kap. Hisz mindenkit érdekel Liam Payne barátnője. De még egyszer sem köszönte meg. Sőt annyira hülye, hogy azt hiszi a tehetsége miatt lett híresebb. Aha persze. Tizenkét éves kora óta modellkedik és még huszonegy évesen sem tudták, hogy ki Ő. Ha valaki ennyi éve modellkedik akkor kellett volna szereznie valamennyi hírnevet. De Christin létezéséről senki nem tudott egészen addig még én ki nem írtam a nevét twitterre.
Elképesztő, hogy mennyire vak voltam mikor összejöttem vele. Felejteni akartam és jól jött. Ki gondolta volna fél éve, hogy egyszer még újra közeli viszonyba fogok kerülni Skylerral. Őszintén megmondva ha Nicola és Nate fél éve haltak volna meg akkor soha nem jöttem volna össze Christinnel, ugyanis rögtön rendeztem volna a dolgokat Skyal és addig tepertem volna míg újra vissza nem kaptam volna.
De sajnos a Sors mást talált ki. Christinnel összejöttem, Skylert pedig örökre elüldöztem magam mellől a hülye természetem miatt.
Basszus életemben nem fájt még ennyire a szívem mint ma este. Pedig már nem egy szakításon vagyok túl. Na de Skyler szájából hallani azt a szócskát, hogy 'szakítsunk' na az borzalmas. Ráadásul én csak hülyeségből mondtam ugyanis azt hittem, hogy nem fogja kimondani és akkor talán még megbeszélhessük a dolgokat.
Azonban Ő kimondta és inkább Zaynt választotta helyettem.
Értitek Zaynt! Zayn Malikot aki az egyik legjobb haverom. Aki elméletileg eljegyezte Perriet. Aki csak szünetelteti a kapcsolatát. Ha ez mind igaz, akkor mi a faszért viszi randizni az én excsajomat? 
Gőzöm sincs. És Skyler mégis miért egyezett bele? Most komolyan tetszik neki Zayn? Könyörgöm még csak össze sem illenek. Zayn az olyan macákra bukik mint Perrie. Akik annyi sminket viselnek, hogyha a falhoz vágnánk őket ott maradna a színük és az arcuk formája. Mondom én akinek a barátnőjén semmi természetes nincs, ugyanis még a füleit és átplasztikáztatta. Igen, jól olvastátok. Christin még éjjelre is sminket visel. Soha nem láttam smink nélkül és szerintem nem is akarom ugyanis félek, hogy infarktust kapnék a kinézetétől. Bele gondolni is szörnyű, hogy egy agyonplasztikázott liba mellett alszok minden éjjel, sőt akiben szinte minden éjjel bele élvezek. Borzalmas.
Amúgy nem értem, hogy most miért vagyok ennyire mérges Christinre. Hisz akkor Daniellre is mérgesnek kéne lennem mert vele is jártam. Talán tényleg jobb lett volna ha Wolverhamptonba maradok.
Akkor még mindig Skylerral lennék és Nicola és Nate is élne. Tökéletes életem lenne. Egyetemre járnék meg minden. Kinek kell a hírnév mikor az ember nem boldog.
Ha nem lennék most a One Direction tagja, akkor Skyler még mindig a barátnőm lenne és nem Zaynnel menne randizni.
Ó Istenem, de mikor lettek ők ennyire közeli viszonyban? Én csak egyszer láttam őket beszélgetni. Igen, csak én, aztán lehet, hogy a tudtom nélkül elég sokszor találkozgattak. De pont Zayn? Én ebbe nem tudok bele törődni. Skyler nem szerethet mást aki nem én vagyok. Engem kéne szeretnie ugyanis én még mindig szeretem Őt.
Bár történne valami ami tönkre tenné a randijukat. Hoppá. Ez nem is olyan rossz ötlet. Szemétség lenne tőlem ha keresztbe tennék neki. Zayn a barátom kijár neki a boldogság. Igen kijár neki csak nem Skyler mellett.
- Szerintem felejtsd el amit az előbb hallottál odafenn - mosolygok rá a kislányra aki eléggé szomorúan pislog felém. Elég durván beszéltem Skylerral és Zaynel, de csakis maguknak köszönhetik ezt a viselkedésemet.
- Pedig Skyler szeret Téged - motyogja Abbie és kibámul az ablakon.
A szemeim megakadnak és először azt hiszem, hogy rosszul hallottam. Skyler szeret engem?
- Ezt meg, hogy érted? - ráncolom össze a homlokom. Nem tudom, hogy Abbie mit tud, de szerintem elég sokat. Hisz sokat van Vele és Honorral is. És mint tudjuk a lányok imádják kipletykálni a pasi dolgaikat.
- Sokszor sírt már és olyankor mindig azt hajtogatja, hogy Te már miért nem érzed ugyan azt mint régen. Meg van olyan is, hogy a tükörben nézegeti magát és azt kérdezi magától, hogy vajon Christin néni mitől tökéletesebb mint Ő. - meséli Abbs egyszerűen. Szerintem Ő fel sem fogja, hogy most mennyi fontos dolgot mondott a számomra.
Abbie igazat mond. Ezek szerint igazam volt. Skyler még mindig engem szeret. De akkor miért megy Zaynel randizni? Vagy lehet, hogy miattam egyezett bele mert így akar féltékennyé tenni. Hát ha az volt a célja akkor bevált ugyanis rettentő féltékeny lettem. Sőt ha Zayn itt lenne mellettem simán behúznék neki most egyet. Ő nem érdemli meg Skyt.
- Örülnél neki igaz ha Skyler és én megint úgy együtt lennénk mint azokon a képeken amiket az éjjeliszekrényében láttál - sóhajtok fel majd a következő pillanatban hátra mászok és nagy nehezen előre húzom Abbiet az anyósülésre.
- Igen mert akkor olyanok lennénk mint egy igazi nagy család - néz a szemeim közé. Elmosolyodok és megpuszilom az arcát. Még Abbienek is rossz ez az állapot. Neki normális családra van szüksége nem pedig arra, hogy egyik nap nálam legyen a másik nap pedig Skylernél.
- Akkor ideje, hogy tegyünk a dolgokért - csapom össze a kezem majd előhúzom a nadrágomból a telefonomat és gyorsan kikeresem Niall számát és mikor megtalálom rögtön hívni kezdem.
Pár sípolás után rögtön fel is veszi, vigyorogva.
- Payno! - üdvözöl vidáman és hallom, hogy megint tele van a szája.
És, hogy miért pont Őt hívtam? Nos ugyanis Ő mindig mindenről tud. Szóval szerintem azt is tudja, hogy Zayn hova vitte randizni Skylert. Tudom, most nagyon gonoszul viselkedek, de hallottátok a keresztlányomat. Még ő is annak örülne ha Skyler újra az én barátnőm lenne.
- Szeva Nialler - köszöntöm én is, mondjuk az én hangom nem szól olyan vidáman mint az övé. - Lenne hozzád egy hatalmas kérdésem, ami Zayn nevéhez kapcsolódik.
- Ha kérhetem röviden, ugyanis pont most rendeltem magamnak pizzát és nem akarom, hogy kihűljön. Tudod, hogy utálom a hideg pizzát.
- Úgy ahogy azt is tudom, hogyha kihűl Te még úgy is megszed, ugyanis soha nem dobsz ki ételt. Még akkor sem ha penészes. - forgatom meg a szemeimet rossz állóan. Nekem ne beszéljen az étkezési szokásairól.
- Még szép, hogy nem dobok ki kaját. Tudod én gondolok az afrikaiakra akik éheznek - válaszolja egyszerűen. Nem állom meg, hogy ne nevessek fel. Fogalmam sincs, hogy jöttek most ide az afrikaiak.
- Niall, nekem csak mond el, hogy Zayn hol van most, aztán tőlem nyugodtan sirathatod az éhező afrikaiakat - szakítom gyorsan félbe ugyanis nincs kedvem az ételekről filozofálni Vele. Elég személyesen is hallgatnom nap mint nap.
- Zayn? Mit akarsz Te pont Tőle? Én miért nem vagyok jó? - homlokon csapom magam. Ez egy szerencsétlen, ütődött ír manó. Komolyan nem hiába szőke a haja. Viszont azt is tudom, hogy most valamit ki kell találnom, hogy miért pont Őt keresem.
- Azért mert tetováltatni akarok magamra valami újat és Zayn megígérte, hogy elvisz az egyik kedvenc tetováló szalonjába. De ha esetleg Te is tudsz valamilyen tetováló szalont, nyugodtan elkísérhetsz. - Payne Te egy zseni vagy. Niall soha nem menne egy tetováló szalonba ugyanis Ő nem a tetkók híve. Viszont Zayn imádja a tetkókat.
- Kösz, de inkább kihagyom - ellenkezik rögtön. - Amúgy szerintem ma nem fog elmenni veled ugyanis Skylert vitte a Winter Wonderlandbe. - szóval korizni vitte.
- Imádlak Horan! - mondom és azzal meg is szakítom a beszélgetést.
Szóval a Winter Wonderland. Hát persze, Zayn imádja a romantikus helyeke. Elviszi jégkorizni Skyt aztán miközben koriznak véletlenül megfogja a kezét, nehogy elessen. Aztán megöleli, nehogy fázzon a lány. Tipikus Zayn Malik logika. De az én Skyleremmel ezeket nem fogja megcsinálni. Ugyanis én nem engedem.
Egy gonosz mosoly húzódik a számra és beindítom az autót majd elindulok a célom felé. Mondjuk nem értem Zaynt. Nem fél a rajongóktól, hogy széttépik Őt mikor meglátják? Hisz mégis csak a One Direction tagja.
Aha, rajongók. Mi tehet tönkre egy romantikus pillanatot egy sztárnál? A rajongók! Ha a directionerek megtudják, hogy Zayn korizik egy ismeretlen lánnyal akkor a helyet egy másodperc alatt ellepik az őrült rajongók. Így aztán Zaynenek muszáj lesz elmennie innen és máris tönkre van téve a tökéletes randija.
Esélye sem lesz Skylerhez közelednie. Egy zseni vagy Payne.
Megállok a parkolóban, közben pedig azon töprengek, hogy hogyan adjam a rajongók tudtára, hogy Zayn a Winter Wonderlandben korizik éppen. De ezt mind úgy kell véghez vinnem, hogy lássam őket...mármint Zaynt és Skylert.
Végül kiszállok az autóból majd megkerülöm azt és kinyitom Abbienek az ajtót. Csodás elfeledkeztem róla, hogy kabát nélkül hoztam el. Gyorsan kell véghez vinnem a tervemet ugyanis nem akarom azt, hogy Abbs megbetegedjen a hülyeségem és a féltékenykedésem miatt.
- Mit szólnál ha sétálnánk egy kicsit? - hajolok le hozzá.
- Vattacukrot is kapok? - kérdezi csillogó tekintettel én pedig hatalmasat bólintok.
Megfogja a kezem és úgy indulunk el. Előtte még a fejemre húzom a kapucnimat az arcomat pedig eltakarom a sálammal. Szerintem így nem ismernek fel. Vagyis remélem.
Tekintetemmel egész végig a Zayn- Skyler párost keresem, de sajnos nem látom őket. Ráadásul nem is nagyon merek leskelődni ugyanis félek, hogy valaki megismer.
De mikor a korcsolya pályához érek a szemeim rögtön megakadnak rajtuk. Nyugodtan korcsolyáznak és Zayn Skyler kezét fogja. Még csak nem is zavartatják magukat. Boldogan nevetgélnek együtt. Skyler ugyan olyan boldog mint mikor még velem volt régen.
Ez nem igazság! Nekem kéne Zayn helyében lennem. Nekem kéne koriznom vele miközben az ujjaink össze vannak kulcsolva.
Mérhetetlen düh kerít hatalmába miközben újra előveszem a telefonomat, de ezúttal senkit nem hívok fel. Megnyitom a twitter fiókomat és gyorsan elkezdek pötyögni. Valahogy úgy kéne kiírnom, hogy mindenkinek leessen a tantusz. Gondolkozz Liam!

" Winter Wonderland egy csodás hely...legfőbb a kori pálya miközben az egyik legjobb barátodat egy különleges csaj társaságában látod :))) Bradford Bad Boi bevetésen!!!! "

És elküldve. Egy csomó megosztás, kérdezés és hopp a pálya körül máris egy csomó lány. Zayn elfehéredik, Skyler próbálja takarni magát én pedig törlöm a tweetet.
Az én feladatom ezzel véget ért. A randijuk tönkre ment én pedig szarul érzem magam...

29 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszett.:) Szerintem vannak egy páran akik ugyan ezt érzik csak azzal a különbséggel hogy ők nem híresek.

    VálaszTörlés
  2. Óó! Ezt nem gondoltam volna.

    VálaszTörlés
  3. Szegény Skyler! Abbie mi mindent tud! De jó rész

    VálaszTörlés
  4. Ejnye Liam bácsi..hogy tehetted ezt? Ejnye....amúgy nagyon jó rész lett.:) Már azt hittem, ma nem is lesz rész..:)
    Várom a kövit.:)
    K.

    VálaszTörlés
  5. Na de, Liam, hát szabad ilyet tenni a legjobb haveroddal? Ez iszonyat jó volt. Liam nagyon kis gonosz volt, és ez tetszett. Tetszett, hogy Liam úgy döntött visszaszerzi Skyt. De remélem Christint dobja, amint hazaér. És jobb ha siet.
    Imádom a gonosz Liam-et. Áááááá, rettenetesen várom a folytatást. xxx

    VálaszTörlés
  6. Jujjj! Liam micsoda mocsok :D de hát megértem! :D tessék harcolni a szerelemért! ;)
    nagyon jó rész lett :)

    VálaszTörlés
  7. Hát nem kicsit lepődtem meg amikor Liam tönkre tette a randijukat.. :O. Úgy tudtam hogy Liam még mindig szereti Skyt---> előző résznek a tweetjében ki is fejtettem :D egyébként kár hogy ennyire szemét volt Liam, de hát a féltékenység nagy úr! :D még mindig Liam a favorit örökre, de akkor is szemét volt tőle! :)
    Nagyon tetszett a rész, és már alig bírom kivárni a kövi részt! Mondanám hogy siess vele, de úgyis tudom hogy csak holnap jön és minden energiád benne van és ezért büszke vágyok rád(igaz nem ismerlek személyesen de nem baj) :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. előző részben nem is volt tweet xD
      szemét Liamet is lehet szeretni :D honnan tudod h a valóságban nem szemét ??
      őszintén megmondva a te komiaidnak mindig nagyon örülök pedig tényleg nem ismerjük egymást személyesen, de mégis jó olvasni a megjegyzéseidet mivel mindig mindent bőven kifejtesz :) ezért pedig hálás vagyok...

      Törlés
    2. Igen tudom, félre írtam..az komi akart lenni xD aranyos vagy,hogy ezt gondolod :D

      Törlés
  8. valahogy éreztem, hogy Liamet a féltékenység fogja vezérelni, és szerintem ennyi nem lesz neki elég. Zayn tuti hogy nem fogja ennyiben hagyni a randi dolgot, és elviszi majd valahova Skylert, de akkor Payno megint akcióba lép, vagy inkább tönkre megy magában? én nem akarom hogy tönkre menjen, mert akkor megöli magát, és Abbs egyedül marad és Sky is magába zuhan ó anyám mik lehetnek még ennek a vége
    bocsi hogy az előzőhöz nem kommenteltem de versenyen voltam, és átaludtam a mai napot is xD pedig próbáltam ott feltörni a wifi kódot, de én nem tudom hogy milyen logikájuk vannak ezeknek, de nem ment.
    na mind egy, nagyon szuper rész lett, és várom a holnapit, és az az utáni és a többit is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem fog tönkre menni..mindenki életben marad xD
      amúgy már kezdtelek hiányolni :/ azt hittem h valami bajod lett :O
      én se tudok wifi kódokat feltörni xD én csak lopni szoktam más emberekét xD

      Törlés
  9. Liam haha milyen kis gonosz :DDDD Úgy bírtam xDDD Per-fect lett :)) Várom a kövit :))

    VálaszTörlés
  10. Mivan? Jajj, Liam! Jó, értem én, hogy féltékeny vagy és vissza akarod kapni Sky-t (végre valahára -.-') , de nem gondolod, hogy, ha ezt Skyler megtudja, akkor hatalmasat csalódik benned és megutál? Mondjuk egészen másképp is elsülhet a dolog, mert most ugrott be egy ötlet, hogy talán úgy fogod kihúzni magadat a helyzetből, ahogyan én azt most gondolom, de majd meglátjuk. ;)))
    Akkor inkább nem is jártatom a számat tovább. Csak kíváncsian várom a holnapi részt!! Juuuj! Nagyon kíváncsian várom a holnapi részt! :D
    Imáááádlak! :3
    Puszii! :3 xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. honnan veszed h megtudja ?? :D milyen ötlet ugrott be?? én szívesen elolvasnám h te mit gondolsz :))))

      Törlés
  11. Annyit nevettem..xD
    Liam "gonoszmanó" Payne :P Ne érezd szarúl magad...MOST még ne!!! :D
    Várom a folytatását!! :$
    Nessa xx

    VálaszTörlés
  12. Remek lett. Wolverhampton Bad Boy. Na jó ez nem hangzott jòl
    L.

    VálaszTörlés