2014. március 21., péntek

1. - Különc

ÉÉÉÉs itt is az első rész ami ilyen bevezető féle :D van benne egy leírás és kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az aki majd rájön, hogy milyen dalszövegből van az a részlet xD mellesleg a kövi rész nem tudom, hogy mikor jön ugyanis csak 10 rész van megírva előre :/ szerintem olyan három - négy naponta, de ha nem akkor hetente egy biztos lesz addig míg meg nem írok előre jó pár részt ..sajnálom, hogy nem naponta lesznek, de ez van nekem is suli van...


- Vissza költözünk Angliába. - újságolja anya boldogan miközben leül mellém a kanapéra. Ezt a mondatot mikor meghallom a kezemben tartott könyv kiesik és egy határozott mozdulattal a padlóra zuhan, én pedig egy időben ezzel felállok és elkezdem hevesen a fejemet csóválni.
Ilyen nem történhet meg velem! Nem, biztos, hogy csak képzeltem az anyám előző mondatát. Biztos, hogy már megint elaludtam miközben olvastam. Pedig már ezerszer megfogadtam, hogy nem fogok sokáig olvasni. Hülye könyv, muszáj neked ilyen izgalmasnak lenned?! Igen, csakis ez lehet az oka annak, hogy már képzelődök is. Anya soha nem mondaná azt, hogy vissza költözünk a szülővárosomba.
Hisz mégis miért költöznénk vissza? Mi van ott ami New Yorkba nincs meg nekünk? Talán a tulajdon apám? Senki nem kényszerítette rá, hogy maradjon Londonba. De. nem neki fontosabb volt a munkája. Oké én megértem hisz igazgató az egyik gimiben. Jobban mondva abba a gimibe ahova én is jártam egészen tavalyig.
Életem legborzalmasabb két éve volt míg oda kellett járnom. Se barátok, se pasi. Csak én a magam nyomi fejével akit mindenki utált és cikizett.
A szüleim legjobb döntése volt mikor tavaly bejelentették, hogy anyával együtt kiköltözhetünk New Yorkba. Kicsit sem sajnáltam, hogy ott kellett hagynom Londont. Mégis mit sajnáltam volna? A sok parasztot akik megkeserítették az életemet? Oké talán Dylan-t sajnáltam. Az egyetlen úgynevezett 'barátom'. Az egész suliból Ő volt az egyetlen aki szóba állt velem. Őt nem zavarta, hogy én más vagyok.
És, hogy mit értek azalatt, hogy más? Nos tizenhét éves vagyok és még soha nem volt pasim. A szabadidőm nagy részét olvasással töltöm. Mindezek mellett imádom a szuperhősöket és mindenféle horror és akciófilmeket, sőt megrögzött fanatikus rajongó vagyok. A kedvenc zenéimre saját táncmozdulataim vannak amiket én találtam ki és csakis akkor vagyok hajlandó táncolni mikor magam vagyok a szobámba. Van egy 'Made in England ' feliratú tetkóm a talpamon amiről senki nem tud és nem is szándékozom, hogy megtudják. Tizenhat évesen varrattam magamra és ha a szüleim megtudnák szerintem menten szörnyet halnának. Lány létemre imádok szörfözni és alig várom, hogy minden nyáron mehessek el Spanyolországba a nagyszüleimhez.  Azt pedig végképp senki nem tudja, hogy még soha nem csókolóztam. Úgy ahogy azt sem tudják, hogy ez mind azért van mert még mindig várok az én szőke hercegemre. Igen, hiszek a tündérmesékben ahol vár rám az én hercegem akiknek ezeket a kis dolgaimat mind elmondhatom.
Anyám szerint azért vagyok ilyen fura  mivel álomvilágban élek. Szerinte nem szabadna annyit olvasnom mert azért hiszek ilyen dolgokban.
Szerintem meg határozottan normális vagyok, csak a magam módján egy kicsit fura. Szerintem a velem egykorúak a furák amiért nem értenek meg. Talán ha adnának egy esélyt, hogy jobban kibontakozhassak akkor mindenki máshogy állna hozzám.
De nem. Londonba a gimiben, utálják a másságot. Én ott csak egy külön lúzer vagyok aki állandóan olvas és imád tanulni. Pedig ez nem igaz. Utálom az iskolát és a tanárokat is, sőt tanulni is utálom. Mondjuk otthon még életemben nem kellett tanulnom ugyanis nekem még az IQ-m szintje is más mint a többi velem egykorú gyereké. Az apám szerint ez azért van mert Einstein leszármazottja lehetek. Talán, ugyanis mikor még csak ovis voltam, pontosan öt éves már akkor tudtam olvasni és írni. Mellesleg balkezes vagyok. Szóval mikor elkezdtem az általános iskolát eleinte eléggé untam mivel az osztálytársaim akkor kezdtek tanulni olvasni és írni. A lényeg a lényeg, soha nem kellett otthon külön tanulnom mivel rögtön az iskolában felfogtam amit a tanár magyarázott. Hiába nem tanultam otthon, akkor is minden tantárgyból kitűnő voltam, vagyok. A diákok pedig irigyek, mivel azt hiszik, hogy a tanárok kivételeznek velem az apám miatt.
Apám mindig is tanárként dolgozott amióta az eszemet tudom. Úgy fél éve pedig mikor már New Yorkban éltünk kapott egy telefonhívást, hogy az egyik gimnáziumban szükség van egy igazgatóra. Természetesen. hogy abba a gimibe patkolt ez az igazgató ahova én lettem beíratva.

- Minek? - térek észbe a sokkból és idegesen elkezdek toporzékolni.
Én nem akarok vissza költözni Angliába. Jó nekem itt, ugyanis itt senkit nem zavar, hogy magamnak való vagyok. De mi van akkor ha megint vissza megyünk Londonba? Megint minden kezdődik előrölő a gimiben. Újra gyomorgörccsel fogok reggelente felkelni és megint hallgathatom a diákok beszólogatását.
- Mert kaptam egy munkalehetőséget - válaszolja egyszerűen és kicsit sem zavarja a hisztim amit levágok. Nem érdekli, hogy mindjárt megfojtom magamat egy párnával. Pedig épp azon vagyok. De ő csak nyugodtan olvasgatja a magazinját. - Mellesleg az apád is ott él és az ikrek mindjárt elkezdik az iskolát és azt szeretném ha vérbeli angolok lennének és nem pedig bunkó amerikaiak - teszi még hozzá nyugodtan. Úgy teszek mint aki elájul és szétterülök a padlón, de anyámat még ez sem zavarja. Komolyan nem érdekli, hogy mindjárt meghalok. Szép kis anya. - Hívjak mentőt? Ugye tudod ha kijönnek akkor kapsz egy injekciót amit tűvel szúrnak be? - pillant fel az újságból én pedig a tű hallatán rögtön felugrok, de a padlón ülve maradok. Igen, félek a tűtől. Utálom ha fájdalmat érzek. A tű pedig határozottan fájdalmat okoz.
- Esetleg én nem maradhatnák itt? A szomszéd nénivel már olyan jól kijövök, szerintem simán örökbe fogadna - pislogok anyámra kiskutyaszemekkel.
- Szerintem meg tűzijátékot fog rendezni ha megtudja, hogy elköltözöl innen - mondja rossz állóan.
- Hé, Mrs. Morris nagyon szeret engem. Sőt úgy tekint rám mint az unokájára. - mondom felhúzott orral.
Mrs.Morris a szomszéd öregasszony aki a macskáival él és olyan szemüvege van amitől kétszer akkora szemei vannak ezért úgy néz ki mint egy bogár. Ráadásul nem lehet meglenni mellette mivel olyan penész szaga van. De ez csak azért van mert azt hiszi, hogy még mindig az 50-es években élünk.
- Igen, biztos és pont ezért hívatta ki rád az elmegyógyintézet munkatársait mivel annyira szeret - csóválja meg a fejét anya.
- Mondtam már, hogy csak félrenyomta a telefonján a számokat és igazából pizzát akart rendelni nekem.
- Persze és közben seprűvel üldözött és azt ordibálta, hogy sátán gyermeke vagy - teszi még hozzá anya és emlékszik vissza az egy hónapja történt incidensre.
Akkor is én semmit nem csináltam és Mrs.Morris imád engem. Az az elmegyógyintézetes eset csak egy véletlen volt. Csak segíteni akart.
- Akkor sem akarok visszamenni Angliába! - mondom csökönyösen, felhúzott orral. Anya felszisszen és leteszi a magazinját.
Tényleg nagyon nem akarok vissza menni. Persze apa hiányzik és Dylant is szívesen látnám, de a suli...oda nem akarok visszamenni.
- Mi van akkor ha talán most minden más lesz? Hisz végzős leszel, ráadásul egy év alatt más lettél - ül le mellém a padlóra anya majd megsimogassa a hátamat.
Pedig Ő nem is tudja a teljes igazságot. Fogalma sincs, hogy miket vágnak a fejemhez nap mint nap. A szüleim úgy tudják, hogy a kitűnő eredményeim miatt cikiznek néha. És ez így van rendjén, hogy nem tudják. Nem akarom azt, hogy miattam idegeskedjenek.
Mégis miben lettem más egy év alatt? Hosszabb haja lett? Vagy pedig végre nekem is vannak melleim mint a többi velem egykorú lánynak és most már legalább nem úgy nézek ki mint egy fiú? Ugyanis tavaly mikor elköltöztünk, még rövid hajam volt és tényleg semmi lány formám nem volt. Ráadásul még úgy is öltöztem mint egy fiú. Viszont mostanra ebből a szempontból tényleg változtam. A New York-i sulimba legalább senki nem nézett srácnak. Hurrá, végre csajos formám van!!!
- Igen, viszont mostanra apa lett az igazgató. Szóval még nagyobb külön leszek. - húzom el a számat.
Suli ahol az apád az igazgató. Halál ciki. Tuti most már még jobban utálni fognak és azt fogják mondani, hogy kivételezni fognak velem.
- Nyugi az apád majd biztos megígéri, hogy úgy fog veled viselkedni mint a többi diákkal - nyom egy puszit a homlokomra, hogy legyen valamivel jobb kedvem.
Apa mindenhogy fog velem viselkedni csak nem úgy mint egy átlagos diákkal. Az apám úgy viselkedik velem mint egy vérbeli apa a lányával. Mióta csajos formám lett néhány fiú utánam szokott fordulni. Egyszer ezt apa jelenlétében tette egy csapat deszkás srác a Central Parkban. Mondanom se kell, hogy mekkora égés volt. Apa leállt veszekedni velük és kikötötte csak akkor álljanak velem ismét szóba mikor lediplomáznak az orvosin.
- Ugye felesleges hisztiznem mivel Te már döntöttél? - fújom ki a levegőt megsemmisülten.
- Sajnálom kicsim, de kell ez a meló - mondja sajnálkozva. - Már az ikreknek is el van intézve a beíratás.
- Szerinted Angliában nem lesznek bunkók? Anya egy évig itt éltek, vérbeli amerikaiak között. Hallottad mostanában Őket beszélni?
Az ikrek vagyis Matty és Becky. Ötévesek és nem ismerik azt a szót, hogy nem. Életemben nem láttam még olyan rossz gyerekeket mint a tulajdon testvéreim. Néha legszívesebben kilógatnám Őket az ablakon annyira idegesítőek.
- Pont ezért utazunk már el holnap - veregeti meg a fejem vigyorogva.
És ismét szívinfarktust kapok. Holnap? Vagyis két nap múlva már megint Londonba leszek? És pont a tanév legelső napján. Ami azt jelenti, hogy kerek tíz hónapot el kell szívelnem a gimiben. És érettségizni fogok? Meg felvételizni.
- Ho-hol-holnap? - dadogom megsemmisülten.
- Hidd el minden szuper lesz!
Azt kétlem. Londonban semmi sem szuper. Inkább szörnyű. Ismét minden kezdődik elölről...

23 megjegyzés:

  1. Wháóó!! Nagyon imádom *-----* Kiváncsi vagyok hogy mi lesz Londonban<33
    Ui:Hamar a kövit

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó *w* én sokkal jobban bírom az ilyen töriket. <3 Gyorsan kövit :DD <3

    VálaszTörlés
  3. nekem nagyon tetszik az új szori, az új kinézet, de arra nem tudok rájönni milyen dalból idéztél... gondolj gondolj gondolj :P
    nem tudom xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ej-ej xD ha kell egy kis segítség neked talán elmondom fb-n xD

      Törlés
  4. Tetszik?!!!! Hülyéskedsz??? IMÁDOM! Már most és ennél csak jobb lehet. A lányban félig magamra ismertem, csak nekem még mindig nincsenek meg azok a testi adottságok amiket szeretnék xd na de ez nem ide tartozik. Szóval, mint mindig brilliáns, tökételes és ezeknek a szinonimái. Tűkön ülve várom a következő részt!

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elég sok lánynak vannak ilyen problémai :/ igazság szerint az unokatesóm adta az ötletet..jobban mondva róla mintáztam,,,de ez lényegtelen :)

      Törlés
  5. Sziaaaa Do! :))
    IMÁDOM, IMÁDOM :D Nagyon tetszik már most pedig még csak ez első részt olvastam :D kíváncsian várom, hogy hogyan fognak viszonyulni a csajszi iránt és hogy hogyan jönnek képbe A fiúk.. :D
    Elolvastam az oldalsávon lévő ismertetőt vagy minek hívják és nagyon érdekesnek ígérkezik, már nagyon nagyon várom, hogy micsoda szuper storyt hozol össze :D
    Várom a kövit, siess vele kérlek :D :D xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök neki ha tetszik :D remélem h tényleg szuper lesz :P

      Törlés
  6. Szerintem nagyon jó lesz:)

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Nagyon várom már a folytatást igéretesnek tűnik ez is mint a többi!
    ;) Siess légyszi a kövivel!
    Pushi: ~Dorica

    VálaszTörlés
  8. Kedves Do_Payne!
    Nagyon jó lett nagyon várom a folytatást *.*
    Nekem az előző törid is eszméletlenül tetszett azt is eltudtam volna még olvasni nagyon sajnálom h meghaltak a srácok a végén :(
    Sajnálom h még nem írtam soha semmit pedig megérdemled mostantól majd gyakrabban látsz ;) :D :D Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. semmi gond h nem írtál :D én minden kominak örülök....

      Törlés
  9. Na, nagyon kíváncsi vagyok az új történetre. :)) Egy kicsit hasonlít rám a lány :DD Fúú...biztos izgii lesz :))
    Nagyon várom, Liam-et :DD

    VálaszTörlés
  10. Itt egy meglepi : http://www.hatemylifecausewhynot.blogspot.hu/2014/03/1-dijam.html

    VálaszTörlés
  11. Jujj, nagyon jo! *_*
    Imadom! Viszont sajnos nem tudom, hogy melyik dalrol van szo. Azt sem tudom, hogy hol kellene keresnem a reszen belul. xd
    Megcsak egy resz, de mar nagyon szeretem es erzem, hogy nagyon jo lesz!
    Izgatottan varom a kovi reszt! :3
    Pusziii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a friss részben ott van a kis segítség :P
      remélem én is h jó lesz :P

      Törlés
  12. Nagyon jó Do! Imádlak! Megint egy fantasztikus részt hoztal, és elmondom én is magamra ismertem a lanyban! :)
    Siess a kovivel

    VálaszTörlés
  13. Hol kéne keresni a dalszöveget?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kedvenc zenéimre saját táncmozdulataim vannak amiket én találtam ki és csakis akkor vagyok hajlandó táncolni mikor magam vagyok a szobámba. Van egy 'Made in England ' feliratú tetkóm a talpamon amiről senki nem tud és nem is szándékozom, hogy megtudják.
      :) remélem segítettem

      Törlés