2014. március 11., kedd

11.- Ments meg egy lányt akit nem is ismersz

Esküszöm ha valami történt Louisval és Zaynnel én mentem fejbe lövöm magam. Én akartam mindenáron
megmenteni Ricardot. Az én ötletem volt az, hogy szervezzünk egy titkos találkozót vele. Louis és Zayn pedig szó nélkül mellém álltak és támogattak.
Igaz ők felkészültek mindenre. Mindenre csak nem a fekete kendősökre. Én is a Főnök emberei számítottam, nem pedig ezekre az őrületekre.
Mert ezek őrültek! Az összes tagot be kéne záratni egy elmegyógyintézetbe. Habár ezeken már az sem segítene. Azt hiszem, hogy a bűnöző pályafutásom során, pontosan egyszer láttam őket, de akkor is csak messziről.
Niallel és Zaynel felkerestünk egy tagot aki természetesen tartozott a Főnöknek és nekünk kellett behajtanunk a pénzt. Szóval elmentünk a tag házához, de valakik már megelőztek. A tag házának a bejárati ajtaja nyitva volt így feltűnés mentesen be tudtunk menni. Hangok szűrődtek ki a konyhából. Elég szívszorító hangok. Olyan hangok amikre ha most rágondolok még most is rosszul leszek.
Szóval oda lopakodtunk az egyik falhoz, hogy tudjuk kideríteni mégis mi folyik a helységben. Akkor láttam meg először a fekete kendősöket.
Gondolom leesett, hogy miért pont ez a nevük. Nos ha nem akkor gyorsan elmagyarázom. Ha valaki a fekete kendősök tagja lesz akkor kap egy fekete kendőt ami az összetartozásukat jelképezni. Az összes tagnak muszáj viselnie minden áldott nap és éjjel. Soha nem vehetik le, mert ha ezt megteszik akkor súlyos következményei lesznek. Ez náluk valami szabály, mert így tudják, hogy ki tartozik a csoportba. És így tudják, hogy ki a besúgó és soha nem tudnak lebukni. Elég jó megoldás mert soha nem kerülnek bajba.
A lényeg a lényeg. Ott állt előttem két férfi a fejükön kendő virított, előttük pedig az a tag feküdt akit nekünk kellett volna kinyírni. Számunkra a munkát elvégezték, ugyanis mikor már mink megérkeztünk a fazon eléggé szarul nézett ki. És a durva dolog még csak ez után jött.
Az egyik kendős tag, az övéből elő húzott egy ostort. Egy olyan ostort amit az állat idomárok használnak. És azzal a kínzó eszközzel kezdte el ütögetni a tagot aki a földön feküt.
A mellettem álló Niall majdnem elbőgte magát a jeleneten és őszintén megmondva én is közel voltam hozzá. Még a kemény szívű Zayn is sokkolva bámulta a jelenetet.
Képzeljétek magatokat a férfi helyében. Olyan hangokat adott ki, amin szerintem még maga is csodálkozott. A fekete kendős tag pedig csak röhögve ostorozta csillogó szemekkel. A földön szenvedő férfi testén minél csúnyább sebek keletkeztek, végül pedig már látszódott a saját emberi húsa. Az volt az a pillanat mikor a srácokkal mint az őrültek úgy menekültünk el a házból.
Mikor épségben kiértünk egyikünk sem mert megszólalni. Niall rögtön kihányta magát és azt mondta, hogy soha többé ilyet nem akar látni.
Zayn azt hajtogatta, hogy az összes fekete kendős tagot egyesével lőné fejbe a viselkedésük miatt.
És, hogy én mit gondoltam? Nem értettem, hogy miért viselkednek úgy az emberekkel mint az állatokkal. Mert komolyan úgy viselkednek. Azt hiszik, hogy minden ember egy állat és pont azért kínozzák meg őket pont úgy ahogy az állatokat szokják.
Egész odáig azt hittem, hogy a maffia tagja a legőrültebbek. Hát nem. Ugyanis a fekete kendősök a legőrültebb emberek.
Még jó, hogy akkor este mikor megláttam Louist és Zaynt abban az erdőben, nem fekete kendős emberekbe botlottam. Mert akkor inkább tényleg a halált választottam volna.
És most mindjárt szembe kell néznem velük! Bassza meg, Bassza meg. Szerintem nekem most van végem. Ezektől tuti, hogy nem szabadulok meg.
Hatalmasat nyelek és fel vagyok készülve a legrosszabbra. Ricardo mellettem csak áll késsel a kezében és a verejték is veri.
Szerencsétlen. Ez mind az Ő hibája. És az enyém amiért mindenáron segíteni akartam rajta. Az lett volna a legjobb ha rögtön a Főnöknek adtam volna. Igaza volt mikor azt mondta, hogy Graham egy játékos. Egy kibaszott hatalmas játékos aki csakis magát akarja menteni , na meg a pénzét. Más le se szar. Azt sem érdekelte, hogy én vagyok a legjobb barátja fia, simán kinyírt volna.
És most miatta vagyok bajban. Sőt lehet, hogy Louis és Zayn is bajban vannak mivel őket is elkapták a fekete övesek. És én nem tudok rajtuk segíteni.
- LIAM! - hallok meg egy ordítást valahonnan a két fekete kendős mögül.
Azonban mielőtt rájönnék, hogy ki is volt az aki a nevemet ordította, egyszerre több dolog is történik.
Két pisztoly dörren fel egyszerre. Az egyiket a fekete kendős tag süti el, míg a másikat a fekete kendős tag mögött álló srác, vagyis Zayn.
Zayn ordításának hála, reflexszerűen hajolok le, így tökéletesen kitérek a golyó elől. Azonban a fekete kendős tag már nem járt ilyen szerencsével, mivel Zayn golyója tökéletesen hátba találta és szépen elterült a koszos padlón.
De a golyó amit nekünk szánt, nem veszett kárba. Ugyanis én  lehet, hogy elhajoltam előle, de Ricardo már nem volt ilyen szerencsés, mivel a lőszer pontosan eltalálta.
Ott feküdt a padlón, vérző vállal én pedig mozdulni nem mertem mivel a másik fekete kendős tag még mindig velem szemezett.  Ravasz mosoly húzódott a szájára és a pillantását a pisztolyomra vezette, vagyis azt akarta, hogy dobjam el.
 A kérését teljesítenem kellett, így pár másodperc múlva, fegyver nélkül álltam pontosan vele szembe. A pisztolyát még mindig felém tartotta és tudtam, hogy akár melyik percben elsütheti azt. És ha elsüti akkor pont szíven talál, vagyis meghalok. Már pedig tuti, hogy ez a célja. És hiába van itt Zayn, nem fog tudni rajtam segíteni. Ma este egyszer már megmentett, másodszor már nem fog sikerülni neki.
Ráadásul most már abban is biztos vagyok, hogy az előbbi lövöldözés egyik áldozata Louis volt. Biztos, hogy Őt lőtték le és azért van most csak itt Zayn.
Szóval ha azt vesszük megérdemlem a halált. Hisz az egyik legjobb barátom miattam halt meg. Ha nem akartam volna mindenáron megmenteni Grahamot, akkor most nem lennénk ekkora bajban.
És mit értem el ezzel a nagy megmentésemmel?
Semmit! Grahamot ugyan úgy kinyírták, ráadásul a szemem láttára. Nem megmentettem, hanem hagytam, hogy megöljék.
Gratulálok Liam egy kibaszott nagy seggfej vagy, aki mindig mindent elbasz. Szerintem megérdemlem a halált. Sőt már épp itt volt az ideje.
Csak a családomat sajnálom, akik még mindig minden nap haza várnak. Hát többet nem fog kelleni haza várni, ugyanis nem megyek.
De ez olyan ciki. Én mindig azt hittem, hogy a Főnök, vagy az egyik megbízottja fog kinyírni. És mi történik? Egy köcsög fekete kendős fog végezni velem, ráadásul azt sem tudom, hogy miért.
Mert tényleg nem tudom. Az oké, hogy most itt áll felém tartott pisztollyal, de ha meghúzza a ravaszt legalább azt mondja el, hogy miért öl meg. Mert én nem tudom.
Tudtommal velük semmi befejezetlen ügyem nem volt. Csak annyi, hogy ma este Grahammal voltam.
Vajon mit követhetett el ellenük Graham? Mit csinált még nekik is? Ezt a férfit szerintem mindenki meg akarta ölni. Kezdek nem csodálkozni rajta.

A kendős alak csak vigyorog az ujja pedig megrándul. Szóval most jött el a pillanat. Viszlát világ, szerettem élni. Becsukom a szemeimet és úgy várom, hogy elsüsse a pisztolyát. Csak várok és várok, de a golyó nem érkezik.
Résnyire kinyitom a szemeimet, hogy megnézzem mi történt. Elég szokatlan dolgot látok. Ugyanis a kendős alak aki az előbb pisztolyt emelt rám, most riadtan pislog feltartott kezekkel. Rögtön kinyitom a szemeimet és meglátom a fekete kendős tag mögött Zaynt miközben a pisztolyát nyomja a tag hátához.
Megkönnyebbült mosoly kúszik az arcomra. Mégsem fogok meghalni. Zayn ismét segített rajtam.
- El a haveromtól te kis köcsög bekötött fejű. - sziszegi Zayn, a kendős alak pedig rögtön kiejti a keze közül a pisztolyát és látszik rajta, hogy mennyire fél. - Payne neked meg nem mondtam meg, ha valami baj van húzd el innen a csíkot? - kérdezi idegesen én pedig csak lesütöm a szemeimet. Tényleg megmondta.
- Nem hagylak itt – vágom rá gondolkodás nélkül és megindulok feléjük, majd mikor kellő közelségbe érek, gyomorszájon rúgom a kendős alakot. Az ütésemtől rögtön összegörnyed és a hasát szorítsa.
- Én ezt elintézem. Csak Te tűnj el innen – mondja keményen Zayn és a következő pillanatban elkapja az összegörnyedt fazon grabancát és úgy kezdi el húzni maga után.
Én is követni akarom, de alig lépek egyet, egy nyögést hallok a hátam mögül. Rögtön hátra kapom a tekintetemet és meglátom, hogy Ricardo szemei nyitva vannak.
Nem halt meg? Meglőtték és nem halt meg! Milyen teste van már ennek? Acélból van, vagy mi?
Irányt változtatok és Grahamot veszem célpontba.
Mikor mellé érek rögtön letérdelek és elszörnyedve nézem a vállán tátongó sebet. Elég mély és rettentő sok vér folyik ki belőle. Elég gusztustalan látvány, ugyanis a vörös vér már szinte az egész testét beborítja. Ha valaki nem segít rajta elvérzik. Ki kéne hívni a mentőket, vagy én nem tudom.
Mert ha így folytassa nem éli túl. Sőt én azt is csodálom, hogy túlélt egy ilyen lövést.
Ricardo próbál felülni, de nem sikerül neki. Túl sok vért vesztett és ezáltal az erejét is elvesztette. Esélye sincs túlélni. Csak ne előttem lehelje ki az életét. Tudom itt hagyhatnám, de nincs szívem.
- Mentsd meg a lányomat – kapja el a csuklómat és elkezdi szorítani.
A hangját alig lehet hallani, de én mégis tisztán értem. Mentsem meg a lányát? Mégis miért kell őt megmenti? Mellesleg azt sem tudom, hogy ki a lánya!
- Ezt most nem egészen értem – ráncolom össze a homlokomat.
- Ezeknek a tagoknak és a Hector embereinek is a pénzem kell...és a széfjeimhez a lányomon keresztül tudnak eljutni. Akadályozd meg, hogy történjen vele valami. Nem eshet bántódása mert akkor minden oda veszett – már úgy kell fölé hajolnom, hogy értsem amit mond. Ezeknek az embereknek nem is Ricardo kell hanem a lánya? Mégis mit csinált azzal a szerencsétlen kislánnyal, hogy így kell őt védeni. Tutit bele keverte valami sötét dologba. - Liam könyörögve kérlek segíts rajta. Ne engedd, hogy valami bántódása essen. Ő semmiről nem tehet és nem is tud. Nem tudja, hogy egy csomó pénz és emberi élet az Ő életén szárad. Ő csak egy átlagos lány akinek az apja elkúrta az életét – egy könnycsepp hagyja el a szemét és én is közel vagyok ahhoz, hogy elsírjam magam. Egy ártatlan lány akit ki akarnak csinálni egy olyan dolog miatt amit nem is tud. - Kérlek Liam ha van szíved és ha még tényleg mindig az a srác vagy akit megismertem, akkor segíts rajta és védd meg amíg tudod.
Komoran nézem az arcát és tudom, hogy most tényleg igazat beszél. A segítségemet kéri. De mégis, hogy mentsek meg egy lányt akit nem is ismerek. ÉS ha tényleg mindenki Őt keresi? Akkor nekem semmi esélyem nincs megmenteni.
Na várjunk csak. Hiszen én Liam Payne vagyok! Engem nem könnyű csak úgy elintézni. Meg amúgy is szerintem simán tudok vigyázni egy kiscsajra.
- Rendben van, megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni, de csakis maga és az apám miatt. Ha nem lennének barátok már a szart is kilőttem volna magából – mondom nyugodtan. Ricardo elmosolyodik és ismét szólásra nyissa a száját.
- Menj a Kinsland Streetre...ott megtalálod, de siess …- ismét bólintok és felállok, de most már nem foglalkozok Ricardoval.
Amilyen gyorsan csak tudok kirohanok a klubból, de mikor a Hyde Park elejéhez érek még látom Zayn és...Louist! Louis él és épp most ver agyon egy fekete kendős alakot. Megindulok feléjük, de mikor a két srác észre vesz rám ordítanak, hogy álljak meg.
- Nem megmondtuk, hogy húzz el innen? - kérdezi idegesen Louis miközben az egyik kendős tag csuklóját csavarja ki, vagy töri el. A kettő közül valamelyiket.
- El kell mennem a Kinsland Streetre megmenteni valakit...- magyarázom.
- Akkor menj már. - kiált Zayn és megbök én pedig észhez térek és elindulok a motorom felé, de még így is hallom egy pisztoly durranását. Esküszöm egyszer még ez a hang fog a sírba vinni.
Azonban nincs sok időm vele foglalkozni. Egy ügyes mozdulattal felülök a fekete szépségemre, majd fejemre húzom a sisakot és beindítom a motort. A hangjától rögtön megnyugodok és csakis a feladatomra koncentrálok.
Hát ez tök vicces. Meg kell mentem egy lányt akit még csak nem is ismerek. Sőt azt sem tudom, hogy hogyan néz ki vagy, hogy hogy hívják. Ez érdekes lesz így...

16 megjegyzés:

  1. KOMPLIKACIOOOOOO! :OOO
    WAOOOO! :D
    Immmmadom! :3
    Mar itt sipitoztam, hogy; URISTEN, LIAM-ET MEG FOGJAK LONI! JEZUSOM!!! AAAA!
    De aztan megsem es fellelegeztem. :3
    Imaaaaaadom es izgatottan varom a folytatast! :3
    Puszii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  2. Enyhe heart attack :ooo kicseszettül jó rész lett mint mindig drága Do-m! Az írásod, a fogalmazásod egyszerűen fenomenális! Nem tudom épp kéz-láb szavakba önteni! Nagyszerű blog nagyszerű íróval! :)

    Ölel: Betti♥
    P.S.: Hamar kövit! ;)

    VálaszTörlés
  3. Már tényleg azt hittem Louis meghalt :O PER-FECHT!!!!!!!!!!!!!!!! Imádom *o* Már nagyon várom a holnapot :33

    VálaszTörlés
  4. Nagyon várom! Szegény kiscsaj

    VálaszTörlés
  5. Bakker jól rám ijesztettel! Azt hittem Liam még fig halni./igazából tudtam hogy nem hihihi/ remekül írsz, csak így tovabb és koviiit!!

    VálaszTörlés
  6. Szia :)
    nagyon tetszett. :D
    várom a kövit. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
  7. Sziaa!!
    Először is bocsánat hogy nem írtam az előző kettő részhez, de teljesen el vagyok havazva és örültem, hogy annyira van időm hogy megnézzem az új részeket.. na elég a mentegetőzésből, szóval.. --->
    másodszor pedig eszméletlen rész lett, aazt hittem hogy Liamet meglövik, de szerencsére nem így lett :D és úúúúúú most fog a képbe jönni a csajszi, akibe remélhetőleg Liam szerelmes lesz :DDD
    Már nagyon várom a köviiit... :D xoxo

    VálaszTörlés
  8. Júj. Mindenki jól van. Úgy értem a srácok közül. Talán egy kicsit sajnálom azt a pasast, de a lányát jobban, mivel az nem tehet semmiről sem :/ Várom a köviitt :)

    VálaszTörlés