2014. március 13., csütörtök

13.- Talán itt a vég

Hellóóóó!!! SZóval az van, hogy ez a rész rövidebb lett mint az eddigiek, de csak azért mert mikor ezt írtam úgy terveztem, hogy ez lesz az utolsó rész :/ de utána tovább folytattam szóval még 7 rész hátra van, de abból a kövi két rész Louis szemszögéből lesz :) de csak azért, hogy értsétek meg a későbbieket mivel mostantól a részek eléggé érdekesek lesznek majd :P mellesleg aki love sztorira számít azt el kell, hogy szomorítsam...semmi szerelmi szál nincs ebben a történetben....komizniiiii ugyanis mostanában eléggé csökkent a nézettség száma :S de nem baj engem nem riaszt vissza :D

A lány riadtan pislog felém és hátrál tőlem pár lépést, miközben én azon agyalok, hogy hogyan tudnánk
megúszni ezt az egészet.  Jó nagy bajban vagyok már megint...akarom mondani bajban vagyunk. Sőt szerintem Graham lánya még nagyobb kakiban van mint én.
És. hogy őszinte legyek kicsit sincs kedvem végignézni azt, hogy előttem ölik meg. Persze nem kell semmit félre érteni. Ő egy lány aki kibaszott jól néz ki, de semmit nem érzek iránta. Csak pusztán kötelességemnek érzem, hogy segítsek rajta.
És most nagyon ráfér a segítség ugyanis ha a fekete kendősök tényleg rá pályáznak, akkor hatalmas szerencsére van szüksége ahhoz, hogy túlélje.
Beharapom az alsó ajkam és úgy próbálok valamit kitalálni. Ha most lemegyünk rögtön beléjük futunk. És ha beléjük futunk akkor azok elkezdenek ránk lövöldözni és végünk van.
Viszont ha gyorsak vagyunk és sikerül elfutnunk mellettük, akkor esélyük sem lesz megölni.
Jó ez így tök veszélyesnak hangzik, de jelen pillanatban nincs jobb ötletem. És ha sokáig maradunk itt ebben a fürdőszobában akkor a fekete kendősök megtalálnak és esélyünk sem lesz menekülni, szóval megölnek.
- Gyere utánam! - mondom végül a lánynak és elindulok ki a fürdőszobából, de mikor a szobájába érek, észre veszem, hogy nem jön utánam.
Ugyan úgy ott áll a fürdőszoba közepén, miközben idegesen az egyik fekete tincsével játszik. Nem néz rám, csak áll és piszkálja a haját ami elég jól áll neki. Mármint ez az ártatlanság.
Jó ebbe inkább nem megyek bele. A nevét sem tudom. Sőt azt sem tudom, hogy hány éves. Eléggé fiatal arca van. Szerintem olyan tizenöt lehet. Meg amúgy is Ő Graham lánya akin segítenem kell. Ráadásul én megfogadtam, hogy soha senki iránt nem fogok gyengébb szálakat fűzni. Szerelem kilőve az én életemből. Meg amúgy se kezdenék ki pont egy bűnöző lányával. - Hallottad amit az előbb mondtam? Vagy talán süket vagy? Mert ha az vagy légy szíves szólj és elmutogatom azt, hogy gyere utánam. - fordulok felé egy kissé ingerülten.
Barna kiskutyaszemeit rám vezeti amik a gyűlöleten kívül más nem sugároznak.
Jó gondolom, hogy nem süket, de akkor miért nem tud utánam jönni?! Leesne a nemlétező koronája vagy mi? Vagy esetleg olyan sokat kérek? Én csak élni szeretnék még olyan ötven évet. De ha így folytassa tíz percnél tovább nem fogok élni.
Várom a válaszát, de a csúnya nézésen kívül semmi mást nem kapok. Hát jó ha neki így jó. Megvárhassuk itt is a fekete kendősöket, de nekem aztán már hiába fog könyörögni mert nem segítek rajta.
- Mégis miért kellene követnem téged? - húzza fel az egyik szemöldökét kérdően. Ekkora makacs csajjal már rég találkoztam. Falra tudnék mászni az ilyenektől. - Honnan tudjam, hogy te...- nem tudja befejezni a mondatát ugyanis lentről megint egy durranás hallatszik. Ijedten fut mellém majd ragadja meg a karomat. Akarom mondani szorítja meg a karomat és segítőkérően pislog felém.
Megforgatom a szemeimet és futva indulok ki a szobából, miközben Őt magam után húzom nehogy véletlenül lemaradjon, vagy valami.
- Egyébként, hogy hívnak? - jut hirtelen az eszembe mikor már a lépcsékről tartunk lefele.
Ha most meghalunk akkor legalább már a nevét tudjam. Igen tudni akarom, hogy mi a neve. És azért akarom tudni mivel, hogyha meghalok valakit hibáztatni akarok. És az a valaki most Ő lesz, na meg az apja.
Oldalra fordítom a fejem és pont találkozik a teküntetünk. Arca kipirult és a futástól gyorsan szedi a levegőt.
- Lucianne – mondja ki végül egy mosoly kíséretében. Érdekes neve van az már biztos. És amúgy, hogy becézik? Luci? Anne? Luce? Ennek sok változata van. - És téged, hős megmentőm? - kérdezi úgy mintha épp valami nyugis helyen beszélgetnénk.
Ez a csaj zizzent és nem a jó értelembe. Nem veszi észre a helyzet súlyosságát? Hát nem.
- Batman – válaszolom végül. Lucinak nem teszik a válaszom ugyanis összehúzza a szemöldökét rosszállóan. Ő mondta az előbb azt, hogy hős vagyok. És ha valaki hős akkor a szuperhős. És Batman szuperhős. - Amúgy Liam. - mondom végül. Erre mosolyogva bólint. Csodás. Most mennyivel lesz boldogabb, hogy tudja a nevem?
- Szép név. Az egyik haveromat is Wiliamnek hívták – kezd el csacsogni jókedvűen. Komolyan ez tényleg süket? Mondtam én valamikor az, hogy Wiliamnek hívnak? Nem emlékszem rá. És amúgy sem ez a legjobb pillanat, hogy ezt megbeszéljük. Akár melyik pillanatban elkaphatnak. Lassítok a tempón és ismét elkapom a karját, nehogy véletlenül tovább fusson. A fekete kendősök a lépcső előtt vannak és ha most meghallják, hogy zaj van az emeleten akkor rögtön megindulnak felénk.
- Simán Liam oké? - kérdezem totál halkan, Ő pedig csak hallgat miközben szemeimet az ajkaimat bámulja. Ez a csaj tök fura. Mármint olyan dilisen viselkedik, hogy félelmetes.
- Plasztikázva van a szád? - kérdezi hirtelen és az mutató ujjával elkezd közelíteni az ajkaim felé, de én még félúton elkapom a kezét és eltolom magamtól.
Mégis miért lenne plasztikázva a szám? Te jó ég komolyan buzinak nézek ki? Vagy miért kérdezte ezt? A normális srácok nem szokják plasztikáztatni magukat, csak a melegek. És köztudott tény, hogy én nem vagyok buzi.
- Te beteg vagy! - mondom hirtelen, de a kelleténél egy kicsit hangosabban amit rögtön meg is bánok ugyanis az alagsorból hirtelen minden elhallgat.
Király meghallottak minket. A lépcső megnyikordul ami azt jelenti, hogy elindultak felfele.
Most nagy szarban vagyunk. Nagyon nagy szarban.
Lucianne hirtelen a hátam mögé lépett, miközben megfogta a kezemet és megszorította azt. Bennem pedig valami furcsa érzés kelt életre. Olyan volt mintha tényleg fontos lennék a számára. Tudatomra akarta adni, hogy bízik bennem és, hogy számít rám.
És én mégsem tudok segíteni rajta.
- Ezek engem keresnek igaz? - suttogja a fülembe lágyan. A hangja olyan kis aranyos. Olyan amitől az ember rögtön lenyugszik ha meghallja.
Na várjunk csak miről hablatyolok én itt össze vissza? Belőlem nem válthat ki egy lány ilyen érzéseket. Ráadásul nem Graham lánya.
De akkor miért nem akarom, hogy valami történjen vele?
- Nem lesz semmi baj, ígérem – fordulok felé és bele nézek a szemeibe amik reménytelenül csillognak. Tudja, hogy bajban van és azt is tudja, hogy esélyem sincs a fekete kendősök ellen.
Én magam vagyok, Ők pedig kitudja hányan.
Azonban mikor ez a mondat elhagyja a számat egy lövést hallok majd valami eltalálja a vállamat. Esélyem sincs elhajolni. A golyó tökéletesen talál el, majd egy csípős érzését vált ki belőlem.
Hirtelen dőlök hanyatt miközben a szemeim minél jobban homályosodnak el. De még látom ahogy a fekete kendősök megindulnak Lucianne felé aki próbál elmenekülni, de hiába. Az egyik elkapja a fekete haját majd úgy kezdi el húzni.
Felordítok kínomban, de hang nem jön ki a torkomon. Fogalmam sincs, hogy mivel lőttek meg, de valami méreg lehetett, vagy nem tudom. Nem érzem a testem. Nem tudok mozogni. Csak fekszek mint egy darab fa, miközben azt nézem ahogy azt a lányt , aki pár perc alatt érzéseket váltott ki belőlem elhurcolják. Én pedig nem tudok rajta segíteni, pedig megígértem neki.
A homály minél jobban elfedi a tekintetem, a szemeim pedig egyszerre csukódnak le. Ha ez a halál akkor elég kellemes. Semmi fájdalom, csak egy sötétség miközben boldog vagyok. Boldog vagyok mert nem érzek semmit...

18 megjegyzés:

  1. Neeee, remélem nem lesz semmi bajuk, és majd jön Louis és Zayn és megmentik őket.. :-D nagyon kíváncsi vagyok hogy mi fog történni. :-D
    Már nagyon várom a kövi részt. :-D xoxo

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. most haljon meg?
      vagy ne haljon meg??? xD eléggé érdekesen írtad :P

      Törlés
  3. Szia Díj vár nálam. http://bo-halesuparstar.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Neee szegénykék !!!!!!

    VálaszTörlés
  5. De ha van meg hatra 7 resz akkor miert lottek meg? :o
    pfuuuuu kis Batman..... nagyon varom a kovit

    VálaszTörlés
  6. Imádom *o* Kár hogy nem sokára vége..De miért??
    Ui:Várom már nagyon a következőt <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért lesz vége h tudjak egy új törit kezdeni amit remélem majd megint imádni fogsz :D

      Törlés
  7. Nem akarom hogy vége legyen :(( De en személy szerint örülök higy nem lesz benne szerelmi szál, szerintem nem illene ide de persze ha lenne akkor is csodálatos lenne a történet <3

    Ölel : Betti <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem se illik bele szerelmi szál.....ez pont ilyen hangulatú

      Törlés
  8. Liam és az a nagyszerű agya :) Imádom. *-* Szegény csajt meg elrabolták. :/ batmaaannn :DD Várom a kövit :))

    VálaszTörlés
  9. MIVAAAAAAAN?????
    NE! NenenenenenenenenenebenenenenenenennenenenenennenenenenenenenneNEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! URISTENURISTENURISTENURISTEEEEEN!!!!?!! AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

    VálaszTörlés