2014. március 14., péntek

14.- Késő...

Szióóóóóóóóóóó!!!! Mit ahogy tegnap is írtam ez a rész Louis szemszögéből lesz úgy ahogy a holnapi is :D és utána az összes további Liaméből :P mellesleg köszönöm a díjakat...igaz nem rakom ki őket, de az összeset megnézem és örülök is neki, talán ha majd úgy lesz időm az összeset kirakom és válaszolni is fogok a kérdésekre :))))) komizniiiii érrrrrrrrr

/Louis Tomlinson/
- Itt nekem valami bűzlik – szólal meg Zayn, majd egy hirtelen mozdulattal kiveszi a cigit a szájából és egy
határozott mozdulattal a földre dobja és hanyagul rálép a csikkre, miközben megigazítja a dzsekije gallérját és úgy mered a sötétségbe.
A Hyde parkban fagyoskodunk már olyan fél órája, de eddig még semmi nem történt. Zayn állítása szerint ez nem jó, ugyanis ebbe a klubba mindig is egy csomó sötét alak szokott járni. Most meg eddig egyel sem találkoztunk. Sőt eddig még csak két csinos lány ment be, viszont mikor le akartam volna velük állni flörtölni, Zayn rám szól, hogy nem ezért vagyunk itt.
Hát igen mikor munka van, akkor a csajok háttérbe szorulnak. Ez van.
És most munka van. Jobban mondva csak Liamnek segítünk. De nem is értem, hogy miért csinált ebből akkor ügyet.
Ha a Főnök emberei követték volna vagy lehallgatták volna, akkor mostanra már rég itt lenne London összes maffiája. Hisz mégiscsak egy körözött bűnözőt rejtegetünk egy maffia vezető elől.
Tök beteg dolog így bele gondolva. Olyan ügybe keveredtünk bele amiben semmi közünk nem lenne. Nekem és Zaynek meg pláne nincs Grahamhoz közünk.
Életemben egyszer beszéltem vele és akkor is csak azért mert valamit elbasztam amit nem lett volna szabad. A fazon nem normális, ugyanis miközben beszélgettünk egy pisztolyt tartott felém miközben az ujja a ravaszon volt. Szóval meg kellett gondolnom, hogy mit is mondok neki.
És most mégis én vagyok az egyik aki segíteni akar rajta. Na persze, csak én történetesen nem Ricardo Grahamnak segítek, hanem az egyik legjobb haveromnak.
Liam a barátom és a szívemen viselem a sorsát. Vicces, hogy én mondok ilyet. Én akinek nincsenek igaz barátai. Igen, lehet valaki ezt hiszi mivel eléggé bunkó vagyok mindenkivel.
Mindenkivel, kivéve Liamet, Zaynt, Harryt és Niallt. Akár hiszitek akár nem, ez a négy srác számomra olyan mintha a nemlétező öcséim lennének. Pedig a való életben nincs is öcsém.
Habár mióta eljöttem otthonról lehet, hogy azóta születtek még testvéreim. Nem tudom. A családomat már hat éve nem láttam.
Tizennyolc éves voltam mikor a húgaim megtaláltak az ágyam alatt egy csomag füvet. Rögtön futottak az anyámhoz aki egy kissé kiakadt. Megkérdezte, hogy drogozok-e. Mondtam neki, hogy nem és, hogy nem az enyém. Elhitte, de utána eléggé furán nézett rám.
Pedig tényleg nem drogoztam és azóta sem drogozok. Lényegtelen. Senki nem tudta, hogy a drogból szedem össze a pénzt. A suliba egy csomó srácnak én vittem a napi adagot.
Aztán egy nap az egyik srác nem akart fizetni. Totál bepipultam és agyon vertem a suli mosdójában.
Az igzgató vett le a srácról akiből még a szart is kivertem. Viszont nem akartam megölni. Mégis azt tettem. Olyan csúnya ütéseket okoztam neki, hogy mikorra bevitték a kórházba meghalt. Én meg mehettem a rendőrségre ahonnan az anyám és a nevelőapámnak kellett kihozniuk.
Mikor haza vittek csúnya veszekedés alakult ki. Az anyám a szemembe megmondta, hogy nem képes mellettem élni ugyanis ezek után akármit kinéz belőlem és, hogy félti tőlem a húgaimat. Nem fogta fel, hogy nem az volt a célom, hogy megölöm a srácot.
Csak ordibált velem, végül pedig elhagyta az a mondat a száját, hogy menjek el otthonról.
Igen, a saját anyám küldött el otthonról. Az volt az a pillanat mikor az összes Tomlinsont egy csapásra megutáltam. Utoljára megkérdeztem, hogy ezt -e akarja. Azt mondta, hogy igen. Bólintottam és felrohantam a szobámba. A összes cuccomat bele dobáltam a hátizsákomba majd elhagytam a házat. De utoljára még az anyám szemébe mondtam, hogy többet engem látni nem fog és hiába fog keresni. Többé nem vagyok a fia.
Tizennyolc éves voltam és gőzöm se volt róla, hogy mihez kezdjek magammal. A doncaster-i sulimba nem mehettem vissza mert gyilkosnak tartottak. Így aztán az egyik drogos haveromnál szálltam meg pár napig. Kicsit sem tetszett az-az állapot ugyanis a srác állandóan be volt állva és azt akarta, hogy én is drogozzak vele együtt.
Soha nem mentem bele, viszont a pénz is kellett. Akkor mondta, hogy Londonba ismer egy tagot aki rengeteg tud tejelni ha jól elvégzem a munkát. Nem is gondolkoztam rajta sokat.
Elindultam London fele, hogy megkeressem azt a bizonyos Főnököt.
Egy vasam nem volt, szóval stoppal kellett megtennem az utat. Fedél nem volt a fejem felett, éhes voltam és úgy jártam London utcáit.
Borzalmasan éreztem magam, egészen addig míg meg nem érkeztem arra a helyre amit a drogos haverom adott meg. Mit ne mondjak kicsit sem tetszett amit látok. A lényeg a lényeg személyes találkoztam a Főnökkel és elmondtam neki a kínomat. Azt mondta, hogy tud segíteni rajtam. Ad kölcsön annyi pénzt amennyire csak szükségem van, de cserébe meg kell ölnöm egy embert. Rábólintottam, persze a szívem mélyén azt tartottam, hogy majd a pénzel együtt tovább állok és nem maradok Londonba.
Aha, ezt én gondoltam így. Mikor le akartam lépni a pénzel a Főnök emberei elkaptak és ismét vissza vittek hozzá. Eléggé elintéztek. Mármint a hátam még néha azóta is fáj.
Választás elé állított. Vagy vissza adom neki a pénzt ott helyben, de ha nem kinyír, vagy pedig belépek egy bandába. Élni akartam szóval a bandát választottam.
Akkor találkoztam először Zaynel. Mondanom se kell, kezdetben nagyon nem jöttünk ki jól. Alig beszélt hozzám, ráadásul ha valamit nem jól csináltam rögtön leordította a fejem. Ő volt az aki megtanított ölni.  Zaynt egy idegbetegnek tartottam. Egy szívtelen kis köcsögnek aki élvezettel nézi mikor megöl valakit.
Pár hónap elteltével pedig én is olyan lettem. Embereket öltem meg, akik nem fizettek. És még csak lelkiismeret furdalásom se volt. Zayn pedig végre normálisan viselkedett velem és a haveromnak tudhattam.
Aztán rá pár évire jött az az este mikor Liam meglátott minket abba a parkban. Zayn rögtön kinyírta volna mivel hallgatózott, de én nem engedtem. Nem tudom, hogy miért de megsajnáltam a szerencsétlen fejét. Hisz reszketett mikor rá néztünk. Így vissza gondolva vicces volt az a jelenet.
Végül elvittük a Főnökhöz és Ő is csatlakozott a bandába. És valami oknál fogva Ő benne már a kezdetek óta megbíztam. Jól elvoltam vele, ráadásul mindenről el tudtam vele beszélgetni.
Aztán  jött Niall és Harry.  A kicsi Harry akit Zayn, Liam és Niall is utál és kétszínűnek tartanak. Pedig nem az. Igaz tényleg egy kis seggnyaló és csakis magát imádja, de szerintem ha négyünk közül valaki bajban lenne ugyan úgy segítene rajta.
Én mind a négy srácban megbízok és tudom, hogy soha nem hagynának a szarban. Pont ezért segítek most Liamnek is. Ugyanis tudom ha egyszer én szorulnék segítségre Ő is rögtön segítene.
- Pedig én fürödtem már ma – mondom komolyan, de azért a biztonság kedvéért megszagolom a felsőmet. Mosópor szaga van ami azt jelenti, hogy nem én bűzlök. Lehet, hogy Zayn saját magát érzi. Szörnyű, hogy mennyit cigizik. Én is dohányzok, de azért tudom hol a határ. Na,de Ő? Csodálom, hogy még rendesen működik a tüdeje.
- Én a környékre értettem Te idióta – forgassa meg a szemeit és előre lépked párat majd a derekára teszi a kezét és úgy nézelődik tovább. A környék bűzlik? Hát ez egy klub ahova alkoholisták járnak. Szóval lehet, hogy bűzlik ez a hely. - Kicsit sem tartod furának, hogy több mint fél órája itt állunk, de a két ribancon kívül senki nem ment be a klubba? - fordul felém felhúzott szemöldökkel.
Összehúzom a szemöldökömet és elgondolkodom. Tényleg elég érdekes. Pedig azt tartják, hogy ide egy csomó sötét alak jár. De ha ez igaz akkor miért nem találkoztunk még eggyel sem?
Mondjuk én azt sem értem, hogy Graham miért pont itt akart találkozni Liammel? Mindenki tudja, hogy csak a züllött alakok szoknak ide járni, szóval ha úgy lenne a Főnök rögtön itt keresné Őt először.
Ami persze nem lenne jó ugyanis Grahammal együtt a Főnök minket is kicsinálna amiért megpróbáltuk átvágni. Liamnek hatalmas szíve van amiért segíteni akar egy ilyen bűnözőn mint Graham. És eddig úgy tűnik, hogy fog is tudni rajta segíteni.
Mondjuk én le se szarnám Grahamot. Még akkor sem ha Ő lenne az apám legjobb barátja. Magának kereste a bajt, hát most már akkor szívja meg. De Liam az más. Ő neki a család és a barátok az első.
- Lehet hideg van és a bűnözők inkább otthon basznak be – vonom meg a vállam végül. Zayn rosszállóan megforgassa a szemeit. - Jaj Zayn, tudod hogy igazad van, de most mit csináljak vele? Személy szerint örülök neki, hogy senki nincs itt. Így legalább senki nem kezd el gyanakodni ránk. A Főnök pedig soha nem tudja meg, hogy segítettünk annak a féregnek... - magyarázom, de aztán rá is jövök, hogy a haverom nem is figyel rám.
A távolba mered az arca pedig komor. Lassan mellé lépkedek, hogy megnézzem mit néz annyira.
Egy autó közelít felénk. Erről ennyit. Még, hogy senki nem jár ide.
- Ez az autó nekem nem tetszik – suttogja Zayn és lassan a nadrágja övéhez nyúl. Tudom, hogy ott tartja a pisztolyát.
Á, szóval szerinte is abba az autóba egy csapat őrült gyilkos ül. Hát szerintem is gyilkosok ülnek benne. Sőt szerintem a Főnök emberei. És mi ketten vagyunk csak. Vagyis hárman, de Liam mikorra megtudja addigra minket kinyírnak.
- Akár hiszed, akár nem, de én is pont ezen a véleményen vagyok. Nekem se tetszik ez a kibaszott fekete autó – mondom fogcsikorgatva.
Zayn megcsóválja a fejét és lassan hátrálni kezd, egészen a klub ajtajáig az árnyékba. Így legalább nem vesznek észre olyan könnyen, szóval én is követem. Mikorra oda érek Zayn feltartott pisztollyal áll, így én sem várakozok tovább és egy határozott mozdulattal előveszem az övemből a pisztolyt és úgy várjuk, hogy az eddig ismeretlen alakok végre a közelünkbe érjenek. Amire pár másodperc múlva sor is kerül. Csak történetesen nem a Főnök embereivel találjuk szembe magunkat, hanem pár Fekete Kendős alakkal. Istenem miért utálsz Te engem ennyire? - Na ezt most beszoptuk – harapok az ajkamba mikor a négy srác lassan a közelünkbe ér.
- Maradj már! Ezek csak egy őrült banda tagjai. Simán lerendezzük őket. - mondja Zayn keményen. Mi lehet lerendezzük őket, de mi lesz Liammel? Ő nem tud róluk.
- És mi van Liammel? Neki ki szól? - kérdezem idegesen. Na nehogy már egy csapat fekete kendős köcsög nyírja ki a legjobb haveromat. Azt nem engedem. Ezek a buzik egyik haveromat se fogják kinyírni.
Azonban Zayn mikor válaszolni tudna a kendősök oda érnek elénk. Egyszerre állunk a bejárati ajtó elé és tartsuk fel a pisztolyunkat. A négy kendős megáll majd összenéznek.
- Húzzatok el az utunkból – szólal meg az egyik. A kendője a csuklójára van kötve. Az ember azt hinné, hogy minden rosszfiú úgy néz ki mint egy gorilla. Hát ezeknek semmi izomzatuk nincs. Csodálom, hogy eddig még nem kapta fel őket a szél mivel olyan soványok. - Vagy Ti is Graham emberei vagytok? - szóval Ők is Grahamot keresik. Ez a csávó nagyon tudhatja a dolgát ha az összes rosszfiú őt keresi.
- Nem ,minket az anyátok küldött akikkel tegnap este gruppenbe nyomtuk – válaszolom és a következő pillanatban ráugrok a legközelebb álló kendős fazonra. Ezt mikor Zayn észre veszi elsüti a ravaszt, de rosszul céloz és az autó szélvédőjét találja el. Erre a másik kendős tag bepipul és ráveti magát Zaynre. Kettő verekszik a másik kettő pedig csak biztatja a társát majd hirtelen észbe kapnak és elindulnak a bejárati ajtó felé.
Egy ügyes mozdulattal behúzok egyet a partneromnak aki elterül a földön és Zaynhez sietek, hogy tudjam levakarni róla a támadóját aki pont azon fáradozott, hogy tudja megfojtani a barátomat. Szegény Zayn alig kapott levegőt. Mikor lehúztam róla a kezeit hátra szorítottam és kicsavartam.
- Menj és szólj Liamnek, addig én elintézem ezt a kettőt. - ordítok Rá Zaynre aki kapcsol és máris berohan a klubba a másik két kendős tag után én pedig kint maradok.
A kis köcsög próbálja kihúzni a csuklóját a szorításomból, de én nem engedem neki. Egészen addig nyerésben állok míg a másik akit pár perce le nem ütöttem újra észhez nem tér. Mivel háttal álltam neki így nem láttam azt, hogy magához tért. Így csak azt vettem észre, hogy valaki hátulról elkap majd egy ügyes mozdulattal a földre taszított. Túl erősen lökött el ezért a fejemet egy kissé bevertem a földbe, de viszont azt tisztán láttam, hogy Liam ráül a motorjára és valami olyasmit kiabált nekem és Zaynnek, hogy meg kell valakit mentenie. Zayn pedig bökött rajta egyet, hogy menjen már majd újra vissza futott hozzám.
Félúton ismét elő rántotta a pisztolyát és rögtön elsütötte és ezentúl célba is talált mivel a kendős tag aki a földre lökött holtan esett össze. A másik akinek a csuklóját akartam eltörni eltűnt. Felszívódott.
Hát ez érdekes. Zayn mellém ért majd lehajolt, hogy megnézze jól-e vagyok.
- Minden rendben? - kérdezi egy kissé idegesen.
- Asszem. - ülök fel és elkezdem simogatni a fejem mikor Zayn mögött egy árnyékra leszek figyelmes. Egy hatalmas árnyékra. -  VIGY...- de mielőtt szólni tudnám a haveromnak az magától esik össze. Valaki leütötte Zaynt.
Ez az a pillanat, hogy felpattanok és eszeveszett rohanásba kezdek. De vagyok olyan hülye, hogy az autó felé megyek aminek az ajtaja magától nyitódik ki, majd kiszáll belőle egy fekete kendős tag.
- Fogjátok már meg! - ordít rá az embereire akik a kérést rögtön teljesítik és rám vetik magukat.
Esélyem sincs menekülni előlük mivel olyan erősen szorítanak. Egy ügyes mozdulattal benyomnak az autóba majd beindítják azt és elhajtanak a helyszínről...velem együtt.

18 megjegyzés:

  1. uu de izgii nagyon tetszik:)
    ui.: első komi

    VálaszTörlés
  2. Ú várom a kövit

    VálaszTörlés
  3. Izgi :$ Már nagyon várom a következő részt!! és 5 rész múlva vége :((( brühühühü

    VálaszTörlés
  4. Egyre jobban és jobban beleszeretek *-* Imádom, ahogy írsz , ahogy fogalmazol -picit irigykedős fej- És persze téged is Imádlak!♥ Alig várom a kövit!:)

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem kell rám irigykedni.....és én is imádlak :D

      Törlés
  5. Aztaa, hát erre igazán nem számítottam.. o.O
    Nem akarok csúnyán beszélni, de ez kibaszott jóó lett. :D remélem hogy nem esik nagyobb bantódásuk ennél jobban. :))
    Várom a kövit. :D xoxo

    VálaszTörlés
  6. Louis xDD Őt is nagyon bírom :DD Szegény Louiskám :// És szegény Zaynie, leütötték :/
    Várom a kövit :))

    VálaszTörlés
  7. Huuuuu ez kemeny volt :(((
    mindegyikojuket elkaptak? :o
    De Harryt meg nem.... mi lesz itt:?

    VálaszTörlés