2014. március 20., csütörtök

20. - Mindennek vége...

Hellóóóó!!!! És itt is vagyok az utolsó résszel ami szerintem sokatoknak nem fog tetszeni ugyanis eléggé érdekes vége lett ...azért lett ilyen vége ugyanis semmi jobb befejezést nem tudtam kitalálni :/ sajnálom...de a következő törim már a megszokott stílusú lesz ugyanis ennél a törimnél észrevettem, hogy eléggé megcsappat a nézettség száma..szóval vissza térek a régi írásomhoz, de persze azért remélem, hogy megint valami újjal fogok tudni szolgálni :D ha minden jól megy az első rész már holnap felkerül az új törimből :P de azért örülnék ha még utoljára mindenki elmondaná a véleményét erről a törimről :3 
 ó és ne felejtsetek el benézni a másik blogba is ------LINK

Az út Londonba viszonylag elég rövid volt. Talán azért is mert Zayn úgy hajtott mint az állat. Ha engem
kérdeztek szerintem nem mondtak el valamit. Tuti, hogy van még valami ami Louisval kapcsolatos. És nem csak az, hogy elrabolták. Nem, szerintem más is történt csak nekem nem akarják elmondani. Hisz már attól is totál kikészültem, hogy miattam rabolták el.
Ráadásul a fekete kendősök akikről mindenki tudja, hogy nem az ép eszükről híresek. Bele sem merek gondolni abba, hogy vajon mit csináltak szegény sráccal. Akár, hogy is próbálom magam meggyőzni arról, hogy semmi durva dolgot nem csináltak vele, a szívem mélyén tudom, hogy ennek tökéletesen az ellentetje történt.
Valamit csináltak vele csak azért, hogy mondja el, hogy engem hol találnak. De Louis ezek szerint nem tört meg. Ugyanis egy fekete kendős sem talált meg.
Nem is értem, hogy akkora este mikor Grahammal szerveztem meg a találkozót, miért kevertem bele Zaynt és Louist. Hogy lehettem olyan naiv, hogy nem gondoltam az Ő biztonságukra? Ugyanis ha csak én mentem volna abba a kibaszott klubba akkor most nem lenne ez. Én simán elmenekültem a fekete kendősök elől, míg Zayn és Louis ott maradtak velük.
Pedig megígérték, hogy mindenre gondoltak és, hogy biztonságban vannak mivel ketten vannak. Aha látom, hogy mennyire biztonságban voltak, hogy ketten voltak. Nem tudtak egymásnak segíteni míg én simán le tudtam lépni a helyszínről. És mégis minek hagytam őket ott? A semmiért ugyanis Luciannet ugyan úgy elrabolták mint Louist.
Azért tök kemény ez az egész. Mármint eddig soha nem történt olyan, hogy Zayn került a padlóra. Mindig ő volt az aki állva maradt. És most vagyis akkor Ő volt az akit leütöttek. Értitek a nagy Zayn Malikot elintézte egy fekete kendős. Hihetetlen.
Be kellett volna avatni a tervünkbe Harryt és Niallt is. Akkor talán nem rabolták volna el Louist.
- Utálom magamat – sóhajtok fel miközben kibámulok az ablakon.
Tényleg szarul érzem magam. Nekem kellene Louis helyén lennem. Graham hozzám tartozik és az én ügyem volt, nem pedig az Övé. Tudtam, hogy egyszer még én leszek az aki bajba fogok őket keverni. És tessék igazam is lett.
- De még mindig nem értem, hogy miért akartál ennyire segíteni Grahamnak – hallom meg Niall hangját az anyósölés felől én pedig magamba felhorkantok.
- Niall tudod nagyon jól, hogy Liam életében a család az első. És azt is tudod, hogy a Főnök azzal fenyegette meg, hogy kinyírja őket – mondja nyersen Zayn.
Igen nekik azt mondtam, hogy a Főnök kinyírja a családomat ha nem adom át nekik Grahamot. Csak történetesen a Főnök a barátaimat is ki akarta nyírni ha átvágom. Talán most jött el az igazság pillanat.
- Meg titeket is – mondom ki mire Zayn lassít a tempón és bele néz a visszapillantó tükörbe. Míg Niall hátra fordul és a mellettem ülő Harry is nagy szemeket mereszt felém. - A Főnök azt mondta, ha átbaszom akkor kinyírja a családomat, titeket és engem is. De voltam akkora balfasz, hogy megsajnáltam Grahamot és ezért szerveztem neki mentőakciót.
- Na várjunk csak, Te miattunk szerveztél találkozót Grahammal, hogy minket tudj megmenteni? - kérdezi összehúzott szemöldökkel Harry.
- Igen. Ha ellent mondtam volna a Főnöknek és nem ígértem volna meg neki, hogy megkeresem Grahamot akkor tényleg kinyírt volna benneteket – magyarázom egyszerűen. - De tök mindegy mert így meg a fekete kendősök rabolták el Louis az én hülyeségem miatt. - mondom szomorúan.
- Louisnak kutya baja. Szerintem a kendősök már alig várják, hogy valaki mentse meg – nevet fel Niall, de senki nem nevet vele ezért Ő is abba hagyja.
- Csak elfeledkeztél egy apró tényezőről. Mégpedig arról, hogy a fekete kendősök egy őrült csoport akik állatokként kezelik az embereket – mondja fagyosan Harry.
És igaza van. Hisz engem is lónyugtatóval lőttek meg. Bele sem merek gondolni, hogy akkor mit csinálhattak szegény Louval. Őszintén megmondva én már arra is fel vagyok készülve, hogy holtan találjuk meg.
Persze ez nem fog megtörténni. Louis erős srác és tudja, hogy mit kell csinálnia. Mellesleg a végsőkig küzd. Őt nem lehet csak úgy megölni. Inkább Ő öl meg mást, még akkor is ha nincs fegyvere.
Akár mennyire is rosszul éreztem magam Louis miatt, annál jobban éreztem magam, mikor Zayn már London utcáin vezetett. Lehet hülyén hangzik, de itt még a levegő is másabb mint Wolverhamptonba. Imádom ezt a várost, úgy ahogy van. Engem nem érdekel, hogy itt lettem egy szívtelen gyilkos. Jó itt lettem, viszont itt is ismertem meg a világ legjobb embereit. Ha Wolverhamptonba maradtam volna akkor még mindig nem lettek volna barátaim. Míg Londonba egyszerre négy is lett. Én pedig ennek mindennél jobban örülök, ugyanis Ők nem csak olyan barátok akik a szépet mutassák.

Zayn gyorsan hajt végig London utcáin miközben én érthetetlenül bámulok ki az ablakon ugyanis mindjárt magunk mögött hagyjuk a fővárost. De Louist nem Londonba tartják fogva?
- Nem azt mondtátok, hogy Louis Londonban van? - kérdezem kíváncsian felhúzott szemöldökkel.
- London külvárosában van a fekete kendősök törzshelye. Szóval Louéknak is ott kell lenniük – magyarázza Zayn.
Hát engem soha nem érdekelt, hogy hol van a kendősök törzshelye. És soha nem is akartam arra a  helyre eljutni. Viszont most elfogok. Vajon az is úgy nézhet ki mint a Főnök raktára? Szerintem ezerszer rosszabb.
És Zaynek igaza van ugyanis olyan fél óra múlva kiérünk egy eléggé lakatlan terepre ahol egy  rozoga ház van. Olyan mint egy drogtanya. Hát szerintem ez tényleg egy drogtanya. Hatalmasat nyelek mikor Zayn kellő távolságban megállítja az autót, de úgy hogy senkinek ne tűnjön fel a látogatásunk.
- Megérkeztünk – suttogja Niall totál elhaló hangon miközben a házat kémleli.
Most komolyan ez a törzshelyük? Habár jó ötlet ugyanis ide tényleg senki nem jár. Szóval nyugodtan tudják az embereket kínozni.
- Mi van akkor ha elkéstünk és Louis már nem él? - kérdezi bizonytalanul Harry holtfehér arccal. Csúcs. Már nem csak én érzem azt, hogy elkéstünk.
- Ne kezd már Te is – mondja ridegen Zayn és kinyissa az ajtót. - Louis él és semmi baja – mondja határozottan és nem tudom, hogy miért de igazat adok neki. Pedig a szívem mélyén kételkedek az állításában. Ha már Harry sem biztos a dolgában az nem jó. Ráadásul Niall sem úgy néz ki mint aki valami jó dologra várna.
Egymás mellé állunk miközben a rozoga házat bámuljuk. Ha sokáig itt fogunk állni feltűnik nekik, hogy itt vagyunk.
- Kell egy terv – köszörülöm meg a torkom végül. - Nem tudjuk, hogy hányan vannak odabent. Úgy ahogy azt sem tudjuk, hogy Louis és Lucianne hol van. - teszem hozzá gondolkodva.
- Milyen terv kell ide? - kérdezi Niall majd egy ügyes mozdulattal előhúzza a nadrágja övéből a pisztolyát és feltartja azt. - Bemegyünk és aki az utunkba kerül lelőjük – mondja tök egyértelműen.
Ez neki terv? Így simán ki tudnak nyírni minket.
- Nem kell ide terv – mondja végül Zayn. - Minden úgy alakul ahogy a Sors akarja. - teszi hozzá bölcsen.
- Azt akarod mondani, hogy nem látsz sok esélyt arra, hogy élve kijutunk? - kérdezi Harry és Zayn arcát bámulja aki szintúgy elő veszi a pisztolyát mint pár perce Niall csinálta.
- Mi négyen vagyunk. Azok kitudja hányan. Ráadásul fekete kendősökkel van dolgunk. Szóval normális dolog ha a halálra gondolunk – nem tudom, hogy miért mondtam ezt.
Talán azért mert ezt érzem. Nem tudom miért, de szerintem ezt nem ússzuk meg. Most jött el az a pillanat, hogy megkapjuk a méltó büntetésünket.
- Hát én nem fogom ilyen könnyen feladni. Mindenkit kinyírok aki az utamba kerül – mondja Niall keményen.
- Mert Te egy állat vagy Nialler – forgassa meg a szemeit Harry.
- Nem, én csak élni akarok. - válaszolja a Szöszi.
- Úgy ahogy én is – szállok be a beszélgetésbe.
- És túl is fogjuk élni, Louisval együtt. És este már a lakásomba fogunk nevetni ezen az egészen. És újra együtt lesznek a rossz fiúk Londonban– mondja Zayn egy apró mosollyal az arcán.
Rossz fiúk Londonban. Amikor öten vagyunk így hívjuk a bandánkat. Szerintem tök jól hangzik és még illik is ránk.
Végül én és Harry is elő vesszük a pisztolyunkat és úgy indulunk meg a rozoga ház felé, egymás mellett haladva. Egyikünk sem szól semmit csak megyünk előreszegett fejjel. Nem gondolok semmi másra csak arra, hogy újra élve fogom Louist viszont látni és mindannyióan megússzuk.
Amikor a ház bejáratához érünk Zayn egy ügyes mozdulattal rúgja be az ajtót mi pedig mögötte állunk.
De valami nekem nagyon bűzlik. Ugyanis senki nem áll az utunkba. Sőt úgy tűnik mintha senki nem is lenne a házban. Mi van akkor ha csak csapda az egész és minket átvertek?
Kezeim ökölbe szorulnak és kikerülöm Zaynt, de alig lépek párat mikor lépések zaját hallom meg.
- ÁLLJ! - ordítja el valaki és az egyik helységből előugrik az a tag akit még Garaham házában láttam. Ott áll előttem miközben Luciannet maga után húzza és a homlokához egy pisztolyt tart. Szegény lány elé rosszul néz ki. Az arcát egy csomó horzsolás borítja miközben egész teste remeg.
- Hol van Louis? - kiálltja Harry idegesen, a kendős tag arcán egy gúnyos mosoly terül szét majd int egyet a kezével és megpillantjuk Louist.
De nem olyan állapotban van mint ahogy utoljára láttam. A ruhája el van tépve egy csomó helyen. Az egész testén vérfoltok vannak, miközben térde eszeveszettül vérzik úgy ahogy a homloka és a fején is egy pont. Senki nem veszi észre, hogy az a saját vére? Szemei vérben úsznak és a szája is fel van repedve. Borzalmasan néz ki.
- Mit tettek vele? - kérdezi idegesen Zayn.
- Csak szórakoztunk vele egy kicsit – mondja nevetve az a kendős alak aki Luciannet tarja fogva majd bele csíp a lány arcába aki fájdalmasan felszisszen. - De Ti ebbe inkább ne szóljatok bele mert rossz vége lesz.-  Az én agyam pedig hirtelen elborul.
Lelököm magamról Niall karját majd ráugrok a Luciannet fogva tartó alakra és ott ütöm ahol csak tudom. Aha ez először jó ötletnek tűnt csak arra nem számítottam, hogy ő erősebb nálam. Ezért egy határozott mozdulattal lelökött magamról és valakik hátulról elkaptak, míg ő egy hirtelen mozdulattal újra a kezébe vette a pisztolyát és rögtön el is sütötte. A golyó pedig tökéletesen landolt Lucianne hátában aki el akart volna menekülni. Olyan gyorsan esett össze, hogy még csak el sem tudtam kapni. Megölték! Megölték a szemem láttára.
A szemeim könnybe lábadtak, de mikorra egy könnycsepp kicsordult volna a szememből ismét egy puska hangja töltötte be a szobát majd a tag aki lelőtte Luciannet holtan esett össze. Gyorsan hátra pillantottam és megláttam Niallet előre tartott fegyverre. Szóval ő volt az aki lelőtte.
De akkor a helységben elszabadult a pokol. Hirtelen egy csomó fekete kendős lepte el a házat és mindenki lőtt mindenre. Zayn és Niall nagyban benne volt a dologban, míg én és Harry, Louis segítségére siettem akit épp egy fekete kendős tag rugdosott a padlón. Szegény már annyira erőtlen volt, hogy még csak védekezni sem tudott. Szerintem annak örült, hogy még él. Ismét elő húztam a pisztolyomat és hátulról meglőttem a Louist ütögető tagot aki pár másodperc múlva holtan esett össze. Mi pedig Harryvel rögtön Louhoz siettünk.
- Kösz – nyögte ki Louis nagy nehezen.
- Semmi baj haver mindjárt kiviszünk innen – biztattam majd Harryvel együtt a válla alá nyúltunk és felhúztuk a földről.
- Csak ne add fel – kérlelte Harry miközben sietősen próbálta szedni a lábát.
Addigra Niall és Zayn egy csomó fekete kendős tagot elintéztek, de elég sok még mindig életben volt.
- Húzzunk el innen – kiáltotta Niall és Zaynel együtt felénk rohantak.
Elég lassan haladtunk ugyanis Louis éppen, hogy csak tudott mozogni. Megkönnyebbültem mikor újra az autóhoz értünk. Rögtön beültettük Louis hátra majd én és Harry is csatlakoztunk hozzá. Majd bevártuk Niall és Zayn máris a gázra taposott.
- Megúsztuk – nyögtem ki megkönnyebbülten, de hamar örültem.
Ugyanis Zayn éppen, hogy csak elindult máris két fekete autó kezdett el közeledni felénk. És körül vettek minket. Először az egyik jött belénk majd a másik.
- RÁZD MÁR LE ŐKET – ordította Harry.
- Próbálom. - kiáltotta Zayn, de már késő volt.
Az egyik autó olyan erősen jött nekünk, hogy Zayn elveszítette az uralmat a kocsi felett és egyenesen egy hatalmas árokba zuhantunk.
Hallottam ahogy a srácok ordítanak. Éreztem ahogy zuhanunk előre a semmibe. Végül egy erős ütés következett és többet nem tudtam kinyitni a szemem. Nem hallottam a srácokat, nem láttam semmit és nem éreztem semmit. Tudtam, hogy a mi időnk ezzel végleg lejárt...

14 megjegyzés:

  1. Hát ez ütős lett kicsit fura de szerintem jó lett a befejezés. Remélem evvel nem fejezed be az írást.

    VálaszTörlés
  2. Kicsit tényleg fura de jó sztori volt

    VálaszTörlés
  3. nagyon durva lett a vége erre nagyon nem számítottam nekem minden sztorid nagyon tettszett de ez az egyik kedvencem és várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  4. TUDTAM!!!
    TUDTAM HOGY MEGINT EGY ILYEN VEGU SZTORIVAL ALSZ ELO! TUDTAM, HOGY MEGINT MEG AKARSZ SIRATNI! CSAK AZT NEM TUDOM, HOGY MIERT????!?!?!?
    MIERT UTALSZ ENGEM???? DX
    Ezektol fuggetlenul eszmeletlen lett! Hihetetlen, hogy te minden fajta sztorit kibaszottul jol meg tudsz irni! Tisztellek! :')
    Ahhoz kepest, hogy megint megsirattal, imadtam a sztorit! :)
    Nagyon nagy erdeklodessel varom a kovetkezo sztoridat. :)
    Puszi! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  5. Aztaa, nem gondoltam volna hogy meghal a csajszi. O.o amúgy szerintem tök jó befejezése lett. :)))) először amikor elkezdtem olvasni ezt a törit akkor olyan kétes érzéseim voltak hogy milyen lesz ez, mert általában az ilyeneket nem szoktam elolvasni, de ahogy folytak az események egyre jobban megszerettem :D szóval szerintem nagyon jó történetet hoztál össze :D
    Már kíváncsian várom a kövi történetedet :D xoxo

    VálaszTörlés
  6. ÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEEEEN. NEMÁÁÁÁÁR.EZ KOMOOOOOLY? Már megint kinyírtad a főszereplőt? Rosszabb vagy, mint én :D Ettől eltekintve, kibebaszott jó lett. De úristeeeen. Siess a kövi törivel <3

    VálaszTörlés
  7. Eszméletlen *------* Egyszerűen imádom *o* Alig várom a következő töridet <3333

    VálaszTörlés
  8. imádom*--*** szerintem irhatnál még ilyen történetet nagyonjóóó:))

    VálaszTörlés
  9. Imádom! Imádtam! Nagyszerű lett bár a vége annyira nem tetszett. -jobban szeretem a happy end-et. - Szerintem is írhatnál még ilyen sztorikat mert ezek is nagyon jól állnak neked - csak ne ilyen véggel - Amúgy már nagyon várom az új történetedet.

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
  10. Hiába a többieknek.nem tetszik, nekem rohadtul tetszik! Szeretem mikr nem minden happy, csakúgy mint az életben. Izgalmas, vád, és pont ez kell mindenkinek, csak nem tudják! Remélem hamar hozod a kovi sztorit! ;)

    VálaszTörlés
  11. ez nagyon durva volt, tudtam, hogy meg fogak halni, de azt nem gondoltam, hogy így.
    a közepénél, már görcsben volt ám a gyomrom :P
    rohadt jól tudsz írni :DDD
    várom nagyon az újat ! :D

    VálaszTörlés
  12. Te jó ég. Nagyon durva lett. Én személy szerint imádtam a történetet :)) Annyira jó volt az egész és már nagyon várom a következőt *-* Imádom ahogy írsz :))

    VálaszTörlés
  13. De régen kommemteltem. Nagyon sajnálom. Tudtam, hogy meg fogod őket ölni, ennek ellenére imádom. Ez volt az egyik kedvenc sztorim. A rossz fiúk Londonban. Nagyon fog hiányozni a történet. Néha, volt ötletem mit hozol ki, de mimdig jött a kövi rész. Áh mindegy
    Nagyon várom a következő sztorit.
    L.

    VálaszTörlés
  14. Ennél jobb befejezés nem lehet kitalálni nagyon tehetséges vagx gratulálok!!!!

    VálaszTörlés