2014. március 26., szerda

4.- Jó csaj.

És itt is vagyok a kövivel :D ahol már Liam és a többi srác is feltűnik :P remélem tetszeni fog és soook komit kapok :D 


- Vigyázat nyomi riadó! - röhög fel egy rekedtes hang ami eléggé ismerősen cseng. Mégis miért torpantunk meg pont a bejárati ajtóban?
Dylan és Paig állnak előttem ezért nekem lábujjhegyre kell állnom, hogy tudjam megnézni mi történt. Mikor ez sikerül nagy nehezen bámulok át Dylan vállán és rögtön megtudom, hogy mi okozta a dugót.
Pontosan előttünk állanak a suli foci csapat tagjai élükön Harry Stylessal vagyis a rekedtes hang tulajdonosával. Harry a csapat legmenőbb tagja a csajok körében. Nincs olyan diáklány akit még ne vitt volna az ágyba. Oké engem nem, de csak azért mert én a szemébe nyomi vagyok. Utálja ha egy lány okos. És köztudott, hogy én okosabb vagyok nála. Ezért velem soha nem kezdene ki.
Mellette rögtön hű csatlósa Louis Tomlinson aki különös mód összement mikor utoljára láttam. Viszont haja jóval hosszabb lett és még kócosabb és a kék szemei még rikítóbbak. Tomlinson mellett a fekete hajú Zayn Malik aki mindig is a tetoválásairól volt híres. Ahogy látom az évek alatt megint beújított párat. Soha nem értettem, hogy anno hogyan került be a focicsapatba mikor még csak rendesen focizni sem tud. De aztán hamar rájöttem, hogy a lányok körében igen népszerű szóval még ha nem is tud játszani akkor is muszáj benne lennie a csapatba.
Zayn mellett egy kissé hátrább karba font kezekkel Niall Horan állt az iskola egyetlen ír tagja. Vicces mert Ő először nem is volt benne a focicsapatban ugyanis elfeledkezett a válogatóról mivel épp ebédelt. Szóval hosszú hónapokig csak a kispadon ült mint csere játékos. Aztán az egyik csapattag lesérült és kénytelenek voltak Niallt beállítani aki történetesen megnyerte az egész meccset mivel olyan jól játszott. Rögtön bekerült a csapatba.
Azonban volt a csapatnak még egy tagja aki az úgymond 'kapitány' volt. Vagyis a vezér akit mindenki irigykedve nézett és mindenki rá akart hasonlítani és az összes lány vele akart járni mivel annyira tökéletes volt. És sajnos én is azok között a lányok között vagyok.
Emlékszem a legelső pillanatra mikor először találkoztunk. Talán az első tanítási nap lehetett én pedig késésben voltam, szóval mikor becsuktam a szekrényem ajtaját és a kezeim tele voltak könyvekkel pakolva, nem figyeltem és véletlenül neki mentem egy srácnak. Kivasalt haj, cuki kiskutya szemek, aranyos kisfiús arc. Szerelem első látásra. Én rámosolyogtam és kicsit sem érdekelt, hogy elejtettem a könyveimet. Azonban titkon reménykedtem benne, hogy lesz olyan kedves és segít összeszedni. Hát esze ágában sem volt. Morogva közölte velem, hogy nézzek az orrom előtt, de ha nem látok akkor keressek fel egy szemorvost. Majd csatlakozott pár csinos lányhoz és tovább állt.
Az volt életem első beszélgetése a nagy Liam Payne-val. Egy osztályba jártunk egy csomó közös óránk volt. És ő volt az aki imádott rajtam röhögni az ostoba haverjaival. Louis, Harry, Niall és Zayn úgy követik mintha Ő lenne az Istene. A tanárok imádják mivel annyira jól sportol. Akár mint csinál az a tökéletes.
A haverjaival együtt Ők a suli legmenőbb tagjai. De mégis Ő a legtökéletesebb.

Nem állom meg, hogy titkon ne nézzem meg tetőtől- talpig. Harry mellett áll és épp Mandy szájáról nyalja le a szájfényt. Szóval már megint egy hajrálánnyal jár. Miért is nem lepődök meg ezen? A focicsapat után a másik menő csoport a suliban a hajrálányok. Akik csakis kizárólag menőkkel járnak vagyis focistákkal. És ez fordítva is igaz miszerint a focisták csakis hajrálányokkal járnak. Ez már így megy mióta ez a szeméttelep megnyitotta a kapuit. Menő csak menővel járhat, míg nyomi ...hát senkivel. Soha nem volt olyan, hogy egy menő összejött egy nyomival. Ha ilyen megtörténne akkor egyikőjüknek sem lenne több nyugis napja a suliban.
Amúgy is szerintem Liamék nem úgy néznek ki mint akik nagyon össze akarna egy olyan lánnyal mint én. Igen tetszik mint srác viszont utálom is amiért megkeserítette az életemet. Talán ha Ők nem cikiztek volna annyit akkor a többi diák is máshogy viszonyulna hozzám. De mivel Liamnek nem voltam szimpatikus ezért mindenki igazat adott neki.
Akár mennyire is próbálom ismernem el kell ismernem, hogy mióta utoljára láttam eléggé megférfiasodott. A kivasalt haja eltűnt helyette rövidre van vágva és úgy mered az ég felé, miközben vállai megizmosodtak. Biztos még mindig olyan jól focizik mint régen. És az ajkai is még teltebbek lettek. Istenem, hogy kezdetben mennyit merengtem azon, hogy vajon milyen lehet megcsókolni. Oké le kell állnom. Megfogadtam, hogy lemondok róla. Ő soha nem kezdene ki velem.
Hisz most is milyen jól elvan Mandyvel. És én nagyon nem hasonlítok Mandyre. Könyörgöm én még csak táncolni sem tudok. Mondjuk szerintem ők sem tudnak, csak azért menők mert miközben táncolnak mutogatják magukat. És igen, Liamnek az ilyen csajok jönnek be. Egyszer kétszer megfekteti őket aztán szépen dobja majd kikezd egy másikkal. Az összes kapcsolata eddig olyan pár hétig tartott. Ha engem kérdeztek, szerintem még soha nem volt szerelmes, sőt azt sem tudja, hogy mi az a szó, hogy szeretlek.
Barátai is csak a menősége miatt vannak vele. Szóval ő csak egy bábu, de az igazi énjét senki nem ismeri és nem is fogja ugyanis Ő inkább színészkedik minthogy kimutassa az igazi énjét.

- Te meg mit bámulsz rajtam ennyire? - hirtelen azt sem tudom, hogy hol vagyok mikor meghallom Liam hangját.
Egyik karja Mandy vállán pihen aki büszkén bújik a mellkasába. Ez undorító. Nem értem, hogy mit van úgy oda, hisz pár hét múlva Liam úgyis dobni fogja. Akkor már nem lesz ilyen büszke.
Megrázom magam és fülig elvörösödök ugyanis mindenki rám néz. Még Dylan és Paig is. Komolyan ennyire feltűnően bámultam? Ezek szerin igen.
- Öhmm...én csak...izé - ezaz Parker járasd le magad ennyi ember előtt. Megint minden kezdődik elölről. Újra röhögni fognak rajtam. Muszáj nekem mindig ennyire zavarba lenne akár hányszor hozzám szól? Könyörgöm Ő csak Liam Payne a focicsapat kapitánya és a suli legmenőbb sráca.
- Új vagy itt? - kérdezi Louis és hümmögve a testemet kémleli. Most erre mit mondjak? Komolyan nem ismernek meg? Pedig annyit röhögtek már rajtam miközben olvastam az ebédlőben, vagy mikor mindenki a focit bámulta csak én nem. - Jó csaj vagy! - teszi még hozzá vigyorogva és széttárja a kezeit, hogy Zayn és Harry tudjon vigyorogva bele csapni.
Azt mondta Louis Tomlinson rám, hogy jó csaj vagyok? Tuti, hogy csal álmodok. Hisz két éve a szellem lánnyal illetett meg, na meg azzal, hogy megkérdezte én most fiú vagyok vagy lány.
- Pontosítom a kijelentésedet Tommo - szól közbe Niall majd ő is barátai mellé áll, hogy tudjon jobban szemügyre venni. - Jó csaj lenne ha nem a nyomik társaságában tündökölne. - mondja az én kezeim pedig ökölbe szorulnak. Utálom mikor lemondják Dylant. Ő az a srác aki nem szól vissza is mindent eltűr.
- Tényleg cica nincs kedved beállni hajrálánynak? - húzogatja fel- le a szemöldökét Zayn. - Ha van kedved tarthatsz nekem egy kis bemutatót is - teszi még hozzá egy pimasz mosoly kíséretében.
- Verd ki magadnak Malik - mondom csípősen a srác szemei pedig hirtelen megakadnak. Persze majd pont egy olyannal lesz az első randim mint Zayn Malik. Inkább a halál.
- Ki vagy Te és honnan tudod a nevem? - kérdezi gyanakodva aztán elgondolkodik. - Habár engem mindenki ismer. - teszi hozzá nagyképűen.
Azt hiszem most jött el az a pillanat, hogy végre megtudják kivel is beszélgetnek.
- Parker McClinton - mondom egyszerűen egy büszke mosoly kíséretében.
Az- az a pillanat mikor mind az öt srácnak egyszerre fagy rá a mosoly az arcára és percekig néma csendben állnak és egyikük sem tud semmit mondani.
Szerintem most maguk elé képzelik azt a Pakert akit utoljára láttak. Vagyis azt a fiús énemet akinek rövid haja volt és deszka volt miközben fiús cuccokat hordott.
Na igen, de az a Parker eltűnt mikor New Yorkba költöztünk és új iskolát kezdett. Elkezdtem fejlődni és a szüleim végre megengedték, hogy sminkeljem magam néha. És szoknyát is fel mertem venni, apám nagy bánatára.
Most sem érdekel a külső, de azért mostanra már határozottan lányosan öltözködök és végre lányosan is nézek ki. Ez még nekem is furcsa.
Ahogy az is furcsa, hogy jó csajnak tartanak Ők. Értitek a focicsapat tagjai azt mondták rám, hogy jó csaj vagyok! Akkor tényleg csak megváltoztam és a jó irányba! Jó de engem ez miért érdekel, hogy jó csajnak tartanak? Az sem érdekel, hogy Zayn azt mondta, hogy jelentkezzek hajrálánynak.
Mandy elég furán nézett mikor ezt meghallotta. Szerintem soha nem venne be. Hisz mellettük még mindig elég bénán nézek ki.
Mármint itt van Mandy a hajrálányok csapatkapitánya, hófehér hajjal, napbarnított bőrrel, agyonsminkelt fejjel, és nulla IQ szinttel. Aztán ott van Ana a fekete hajával és eléggé fehér bőrével és szintén nulla IQ szinttel. Vagy Brit aki állítása szerint ilyen vörös hajjal született már meg. Vörös? Ez inkább már piros, de azt mondja, hogy soha nem festette.
És ahogy látom az elmúlt évben csatlakoztak még hozzájuk akikről gőzöm sincs, hogy kik azok. De mind ahányan vannak úgy néznek ki mint egy ribancok. Szóval én nagyon nem vagyok közéjük való.
Eleven nekem nagyon magas az IQ szintem. Soha nem festeném be a hajam mivel imádom. A bőröm sem valami fényes. És nincsenek is ilyen menő ruháim mivel a szüleim nem milliárdosok. Átlagos vagyok és imádok olvasni és fura vagyok.
Szóval én nem illenék bele ebbe a világba. Akár mennyire is szeretnék én örökké egy különc maradok....

26 megjegyzés:

  1. Először is! Fuck yeah első komi!!! :DDDDDD Másodszor OMFG!!! Imádom, nagyszerű, tökéletes és még nap-estig sorolhatnám :D Azért megnéztem volna a srácok arcát, amikor elmondta, hogy ő Parker , biztos kikerekedett a szemük :DDD Hamar hozd a kövit, mert tűkön ülök :DD

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
  2. Egyetertek az előttem szólóval :D egyébként én is nagyon megnéztem volna az arcukat mikor elmondja hogy ő Parker :D így is vissza kellett fogom magam hogy nehogy felröhögjek az óra kellős közepén XD
    Nagyon nagyon szuper lett, és nagyon várom a kövi részt. :))) xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ej- ej nem szabad órán olvasni :D ott tanulni kelll xD

      Törlés
  3. OMG!! Ez rohadt jó lett. Zayn Istenem xDD Parker meg jó hogy a sarkára állt. Nagyoon gyorsan hozd a köviit!!

    VálaszTörlés
  4. Szia :)
    nagyon jó rész lett. :P
    kíváncsi vagyok, hogy a fiúk mit fognak mondani a kövi részben. :))
    puszi♥

    VálaszTörlés
  5. Fuck yeaaaaah bitches! :D
    Hajra Parker! Mutasd meg nekik!
    Moert hagytad itt abba? Kivancsi lettem volna a tovabbi reakciokra a sracoktol. Foleg Liam-ere. :D
    Nagyon joooo lett! :3
    Varom a koviiit!
    Puszii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó rész! Hány részt írtál már? Holnap hozod a kövit? Légysziiiiiiii

    VálaszTörlés
  7. Jujjci ez nagyon jó :333 Imádom amikor Parker álmodozik Liam-ről *---* Nem kérdés hogy nagyon teccik e.Várom a következőt <33

    VálaszTörlés
  8. Júj, a kis menők :D Liam megint bunkó szerepben :DD Szóval szerintük jó csaj,hmmm...talán mégis jó volt oda visszatérnie. :DD
    Lehet Parker most nem szereti, hogy különc, de úgy érzem ennek sokat köszönhet majd :))
    Várom a kövit :))

    VálaszTörlés
  9. Vigyorogtam. Az egész rész alatt, nagyon menő volt Parker beszólása. Verd ki magadnak Malik. Ő az egyik kedvenc lány karakterem a történeteidből. Lehet azért mert olyan különc mint én. ;D XD
    L.

    VálaszTörlés
  10. Király! Hozd holnap a kövit!

    VálaszTörlés
  11. jujjj imádtam :))) főleg Parker beszólàsát Zaynnek azon nagyon nevettem xD
    imádom mikor Liam bunkó szerepet játszik :)) siess.....:DD

    VálaszTörlés
  12. Szia! :D
    Nagyon jó lett :3 :)) :D ahogy elképzeltem a fejüket amint Parker elmondta hogy ki ő :DD amikor elkalandozott a gondolataival :D a végén hogy ő nem lehet hajrálány mert az IQ szintje nagyobb az övékénél az nagyon nagy xD :D Xx

    VálaszTörlés
  13. nagyon joooo!!! mikor jon a kovi ? hany reszt irtal meg elore ?:)

    VálaszTörlés