2014. március 28., péntek

5.- Mr.Bunkó

Hellóóóó!!! És itt a kövi rész...jobban mondva az előző rész folytatása :) remélem elnyeri a tetszéseteket ugyanis itt végre közelebről megismerhetitek a fiúkat :D komiziniiiiiiiiiiii

- Az a Parker McClinton? - Louis szemei elkerekednek az álla pedig a padlón landol.
Zayn elfehéredik és elhúzza a száját. Niall pedig gúnyosan horkant egyet és zsebre dugja a kezeit. Harry csak szótlanul áll fejcsóválva, miközben Ana és Brit mellé állnak derékra rakott kezekkel, csücsörített szájjal.
És itt van még Liam is aki mikor meghallotta a nevemet rögtön kipattantak a szemei és végre valahára elszakadt Mandy szájától amit a lány egy kissé bosszúsan fogadott. Igen zavarta az, hogy pasija talált valami érdekesebb dolgot mint az Ő szájfénye lenyalása. Ezért, nehogy véletlenül félreértés essék hosszú műkörmös ujjait Liam nyaka köré fonta és szinte az összes másodpercben puszikkal lepte el a srác arcát, aki viszont a jelen pillanatban inkább szeretett volna elhúzódni a barátnőjétől. Hát igen Mandy mindenki tudtára akarja adni, hogy bizony Ő a suli legmenőbb srácának a barátnője. Így volt ez mikor még ide jártam. Gólya volt még viszont a pasija az akkori focicsapat kapitánya volt aki végzős volt. Ha jól emlékszem mindig focicsapat kapitányokkal járt mivel így még nagyobb hírnévre tett szert. Vicces mert akkoriban esze ágában sem volt Liammel járni. Mégis miért járt volna vele? Hisz csak egy egyszerű csatár volt. Úgy látszik, hogy tavaly Liamet választották meg csapatkapitánynak. Mert ha nem így lenne akkor Mandy most nem vele járna.
Az én körömben az ilyen lányokat mint Mandy vagy a hajrálányok többi tagjai csak úgy becézzük, hogy ribancok. Mondjuk Ana és Brit egy fokkal jobbak Mandytől. Ők kizárólag focistákkal járnak, de titkon, hogy ne bukjanak meg matekból vagy más tantárgyakból kikezdenek a nyomikkal is. Persze erről senki nem tud.
Az a baj, hogy ebben a suliban a menőség a lényeg. Mindenki a menők csapatába akar kerülni. Vagyis a focistákhoz és a hajrálányokhoz. Ha velük lógsz akkor egy csapásra mindenki veled akar barátkozni.

Ha nem ilyen helyzetben lettem volna kiröhögtem volna Mandyt. De nem tettem ugyanis egy csomóan engem bámultak és rólam beszéltek. Senki nem akarta elhinni, hogy én vagyok az a Parker McClinton aki több mint egy éve itt hagyta a sulit. Néha még én is elcsodálkozok rajta, hogy ennyire megváltoztam. De tök mindegy, itt ezt úgysem fogják értékelni. Mandy és a csatlósai még mindig jobban néznek ki nálam. És pont ezért én soha nem lehetek Liam Payne barátnője.
- Kizárt dolog, hogy Ő legyen - csóválja a fejét fontoskodva Harry. - Könyörgöm ennek a lánynak lány formája van. És köztudott, hogy McClinton úgy nézett ki mint egy srác - mondja gúnyosan tovább, Niall pedig keményen bólogat mint egy kiskutya, hogy egyetért vele.
Leszegem a fejem és próbálom kiverni a fejemből az előző mondandóját. Pedig megfogadtam, hogy nem érdekel ha leszólnak. Azt hittem, hogy most, hogy végzősök lettek végre benőtt a fejük lágya. Úgy látom tévedtem. Még mindig olyan szívtelen köcsögök mint egy éve voltak.
Mit vártam? Azt, hogy ha majd újra viszont látnak a barátaim lesznek és megengedik, hogy velük lógjak? Arra várhatok. Az ő szemükben én soha nem fogok megfelelni.
Végül Harry és Louis mellé csatlakozik Liam is és mind a hárman egyszerre bámulnak.
De mégis Liam pillantása olyan mintha fel akarna falni a nézésével. Akaratom ellenére is, de felnézek és a pillantásunk rögtön találkozik én pedig másodpercekre, de elveszek mogyoróbarna szemeiben. Még mindig annyira hihetetlenül gyönyörű szemei vannak.
Basszus! Én ilyeneket nem mondhatok róla. Sőt még csak nem is ábrándozhatok róla, hisz barátnője van akit történetesen utálok. Habár melyik hajrálányt, vagy más diák lányt nem utálok ebbe a suliba.
- Két lehetőség van - szólal meg végül Liam és erre Louis és Harry mellé csatlakozik még Zayn és Niall is szóval mind az öt srác pontosan előttem állnak, míg mögöttük a hajrálányok. Istenem miért kell úgy viselkedniük mintha Liam lenne az Isten? Attól még, hogy mond valamit nem kell úgy csinálniuk mintha egy hegyi beszédet készülne elmondani. - Az első az, hogy mióta elment és nem láttuk megnőiesedett ami azt jelenti, hogy végre valahára csaj formája lett - emeli fel a mutatóujját, de közben egy percre sem veszi le a szemeit rólam. Erre a kijelentésére pár hajrálány elkezd tiltakozni. Mondjuk Liam rögtön fején találta a szöget. De még nem fejezte be a mondandóját. - A második pedig az, hogy kitömte a melltartóját zoknikkal. Ha engem kérdeztek ez az igaz, ugyanis valakinek egy év alatt nem nőnek meg ekkorára a dudái. - röhög fel gúnyosan én pedig legszívesebben képen törölném a beszólása miatt. Ráadásul pofátlanul bámulja a melleimet! Kicsit sem zavarja, hogy a barátnője itt áll mellette?
- Hogy Te mekkora egy paraszt vagy - mondom bunkón mire Ő csak még jobban röhög. Hogy lehet valaki ilyen undok és köcsög? És mégis, hogy tudom Rá azt mondani, hogy helyes? Talán tényleg igaz az a mondás, hogy a látszat néha csal.
Hát Liamre ez nagyon igaz. Kívülről külsőre egy aranyos kedves srácnak tűnik, de belülről egy bunkó paraszt aki el van szállva magától. Látszik, hogy a szülei mindent megadtak neki és a tenyerükön gondozták. Ha tizenhét évesen ilyen köcsög akkor mi lesz később?
- Figyelj nem szégyen ez. Nem lehet mindenkinek tökéletes alakja. - von vállat egyszerűen.
- Pedig képzeld el, hogy nagyon is igaziak. - mondom felhúzott orral és összekulcsolom a kezeimet a mellem alatt. Nem fogom eltűrni neki, hogy gúnyolódjon rajtam. Ő sem annyira tökéletes mint amit Ő képzel. Neki is pont úgy vannak hibái mint bárki másnak.
- Aha, én is azt mondanám - mondja bunkón. - Csak az a baj, hogy ezt senki nem fogja elhinni. Tavaly ilyenkor még úgy néztél ki mint egy srác. Most meg itt állsz előttünk mint egy bomba nő aki még Mandynél is jobban néz ki...- mondja, de az utolsó mondat mikor elhagyja a száját, az említett lány hirtelen mellé lép majd gyilkos pillantást küld felé.
- Komolyan szerinted jobban néz ki mint én? - kérdezi sértődötten Mandy, Liam pedig csak unottan megforgassa a szemeit.
Húha eddig tartott a nagy románc. Na várjunk csak...Liam jobb csajnak tart mint Mandy? Mi történt itt mindenkivel? Előbb Louis és Zayn, most meg Liam.
- Hagyjál már békén - szól rá nyersen Liam, a lány pedig egy kissé szomorúan áll félre, de utána elég félelmetesen néz rám. Azt hiszem kezdhetek félni Mandy Walshtól.
- Oké én nem akarok lesüllyedni a Ti szintetekre - mondom végül és Dylanbe karolok, hogy végre tudjunk elmenni előlük. Nincs kedvem tovább veszekedni velük.
- Legalább engedd már meg, hogy letesztelhesselek - szólal meg Zayn a maga pimasz vigyorával. - És akkor mindenki nyugton maradna. Mert így senki nem fogja elhinni, hogy Te vagy Parker McClinton.
- Itt aki letesztelheti az csakis én lehetek - mondja keményen Louis és megböki Zaynt. - Én voltam az aki először lestoppoltam. - mondja büszkén én pedig elvörösödök.
Most komolyan rajtam veszekednek? Na ne már. Kezdek félni ebben a környezetben.
- Srácok most komolyan egy nyomi lúzer csaj miatt fogtok összeveszni aki mellesleg tavaly még úgy nézett ki mint egy hajléktalan? - lép közbe Liam és a két srác rögtön abba hagyja a civakodást. És megint megbántott. Ez már a hányadik alkalom a mai nap folyamán? Pedig még csak be sem csengettek az első órára. - Kit érdekel ha jól néz ki? Hahó Ő Parker McClinton a zizzent csaj. És aki egyszer zizzent az örökre az is marad. - ne bőgd el magad. Ne bőgd el magad! Liam nem érdemel meg egy könnycseppedet sem.
- És én még azt hittem, hogy ha végzősök lesztek végre megjön a józan eszetek - motyogom végül és most Paig az aki megfogja a kezem és elhúz tőlük, miközben Dylan mellettünk lohol miközben káromkodik, de Ők csak röhögnek rajtunk .
Megkönnyebbülök mikor végre a szekrényekhez érünk. Az első dolgom az, hogy elkezdem a fejemet a szekrényajtajába verni. Úgy tudtam, hogy ez lett. Csak annyi különbséggel, hogy tavaly óta Liam még bunkóbb lett a haverjai pedig még perverzebbek.
- Jól vagy? - kérdezi Dylan és barátságosan magához húz majd egy puszit nyom a hajam közé. - Tudod, hogy Payne nem érdemli meg, hogy miatta emészd magad.
- Tudom, csak még mindig szarul esik, hogy ennyire megaláz - mondom csendesen és még mindig a sírás határán állok.
- Ne foglalkozz vele. Egyszer még úgy is Ő lesz az aki kegyetlenül megszívja ezt az egészet. - simogatja meg a karomat mosolyogva Paig.
Talán igaza van. Egyszer lehet, hogy Liam lesz az akin majd én fogok röhögni. Ki tudja mit hoz a jövő...

33 megjegyzés:

  1. Úúúúúúúúúúúúúúúúgy kedvem lenne pofán törölni Liamet ><Mekkora paraszt már! Komolyan majdnem elsírtam magam qwq átérzem Parker helyzetét csak sajnos én még mindig nagyjából olyan vagyok, mint ő régen a testi adottságait tekintve.- na de ez nem ide tartozik, miért írom ezt egyáltalán ide le?????? Do-m miket ki nem hozol belőlem :ooo Na mindegy ˘^˘ megint FENOMENÁLIS részt alkottál ! Tűkön ülve várom a következő részt! :)

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. engem érdekelnek az ilyen dolgok szóval nekem nyugodtan kiöntheted a lelked :))))))

      Törlés
  2. nagyon tetsziik!! kíváncsi vagyok a folytatásra !:):)
    siess a kövivel !!:)
    hány részt írtál eddig ??

    VálaszTörlés
  3. Olyan nehéz kivárni a reszeket akkor is ha 2naponta van.. ugy szeretem a blogod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. esküszöm ha szakítok szabadidőt mindenre akkor megint naponta lesznek :D

      Törlés
  4. Uuu nagyon jó de Liam kurva paraszt volt :// várok a kovire ;))

    VálaszTörlés
  5. Tyúú. Gyaa-aaa-aaaa. Ezt nem hiszem el. COOL. Imádom. Liam egy köcsög, csak egy fül kellene a derekára. XD
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. és megint elgondolkoztam azon amit írtál xD ugyanis az utolsó sort nem értem, de mind1 :D

      Törlés
  6. Aaaaa, Liam egy kibaszott nagy paraszt volt.. :/ Remélem hamarosan majd rendbe fog jönni köztük minden :))
    egyébként nagyon jól sikerült ez a rész is :D nagyon nagyon tetszett, és nagyon várom a kövit :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó holnap hozod a kövit mert hétvége van?

    VálaszTörlés
  8. Szia :D
    Hogy Liam mekkora egy bunkó... A srácok meg milyen perverzek :D Isten mi hmm.. lehet h félig az :D xD Nagyon jó lett mint mindig ;) :D Xx

    VálaszTörlés
  9. Na jó,Liam egy bunkó PARASZT!!!! Szegény Parker mindenki igazságtalan vele :( Nagyon imádom és várom a köviit <3333333

    VálaszTörlés
  10. Liam! Hogy lehetsz ekkora kocsog?! Nem hiszem el.! Jezusom! Najo, Liam, amig nem emberedsz meg, addig szives oromest elkuldelek a picsaba!!!

    VálaszTörlés
  11. Xdd Liam mindenkivel ilyen bukóóó? xD Szegény Parker, milyen srácba szeretett bele. Úhh...nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek még itt :) Siess a kövivel :))

    VálaszTörlés
  12. én nagyon kíváncsi vagyok.. és ha Parker szivatni fogja Liamet :)) huhuhu, vagy ha röhögni fog rajta, én talán azt várom a legjobban, de akkor meg sajnálni fogom xD
    nagyon jó, siess! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát nem tudom h ilyen lesz -e xD ott még azért nem tartok :P

      Törlés
  13. Nagyon tetszik az uj tortenet. Varom mikor fog a fagyi vissza nyalni. Várom a Kovit

    VálaszTörlés
  14. Én is nagyon várom

    VálaszTörlés
  15. Ez baromi király rész volt kövit nagyon gyorsan kérlekkkkk ....

    VálaszTörlés
  16. Ma sem lesz rész:(?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. képzeld el, hogy én is ember vagy saját élettel...és akár hiszed akár nem, de van fontosabb dolog is az életemben mint a blog.....szóval megköszönném ha nem követelőznél....vagy ha követelőzöl is légy szíves névvel tedd ugyanis Te vagy az egyetlen, kedves Névtelen aki állandóan ezt kérdezi tőlem h mikor jön a kövi....oké én megértem ha tetszik, de legalább normálisan viselkedj már....

      Törlés