2014. március 5., szerda

7.- Liam él!

Most komolyan mindenhogy az én lelkemen fog száradni egy ember élete? Egy olyan ember élete akit
ismerek? Ez így nagyon nem igazságos. Oké rezzenéstelen arccal képes vagyok gyilkolni, de ez totál más lapra tartozik. Olyan embereket ölök meg akiket nem ismerek és életemben csak akkor látom először.
De most ez a szitu tiszta más. Mit izélsz Liam hisz nem neked kell megölnöd Ricet. Igaz nem nekem kell Őt megölnöm, de én általam fogják megtalálni. Szóval elárulom és csak úgy oda dobom a halálba. Minthogy segítenék neki.
Mégis miért érdekel engem Ricardo Graham? Most komolyan egy olyan faszi miatt lenne lelkiismeret furdalásom akiről semmit nem tudok, csak annyit, hogy az apám haverja? És nekem mi közöm van a barátságukhoz? Semmi.
Erről ennyit! Nem segíthetek egy olyan fazonnak aki csakis magának köszönheti ezt az egészet. Mégis mi a faszért lépett meg azzal a pénzel? Ha a valagán maradt volna a Főnök mellett akkor most nem lenne ez az egész. Tudta nagyon jól, hogy az nem az Ő pénze. Ő lopta el, akkor most már viselje a következményeket. Vagy azt hitte, hogy örök életben bujdosni fog és senki nem fogja megtalálni.
Hát akkor tévedett. Szerintem nagyon is jól tudta, hogy egyszer le fog bukni a lopott pénzével. És arra is kellett volna számítania, hogyha megtalálják akkor rögtön meg is ölik.
Megölik és én nem fogok rajta segíteni, ugyanis döntöttem. Graham egy férek aki saját maga hibájából jutott el idáig. Számomra egy tök vadidegen férfi. Egy maffia tag aki egy csomó embert ölt meg és ha úgy lett volna szerintem még az apámra is fegyvert emelt volna. Az ilyen emberekben nem lehet megbízni.
És én pont ezért nem fogok segíteni neki. Nem fogom engedni, hogy Ő miatta legyen valami baja a családomnak és a srácoknak.  Van eszem. Inkább Ő dögöljön meg a hülyesége miatt, mint a számomra fontos emberek.
Egye meg amit megfőzött. Senki nem kényszerítette arra, hogy lopja meg a munkatársát. Amúgy is akkor nem gondolt arra, hogy mi lesz ha egyszer megtalálják?
Ez van. Az ilyenek megérdemlik a halált. Amúgy is gyors halált fog szenvedni. Még csak fájni sem fog a számára.
- Segítek – mondom ki a végszót.
És kibaszott szarul érzem magam.  Mégis csak az apám haverjáról van szó. Mégis mit fog ahhoz szólni apa ha megtudja, hogy az egyetemista haverja meghalt? Mert meg fogja tudni. És azt is, hogy mi miatt halt meg. Egy csúnya gyilkosságnak nagy híre megy.
De ha most nem ezt mondtam volna, akkor szerintem ma estére már mindenki halott lenne. És még én is. Sőt szerintem engem most helyben lelőne. Habár nem, mert akkor nem tudnám azt, hogy a családomat és a srácokat megölték.
Nem, szerintem engem legutoljára nyírna ki, hogy szenvedjek. Igen azt akarná, hogy totál magam alatt legyek és hülyeséget csináljak. Mert magamat hibáztatnám ha történne velük valami.
Sőt lehet, hogy végül én lennék az aki megölném Grahamot. Ha elborul az agyam akkor tényleg mindenre képes vagyok.
- Adtam más lehetőséget? - húzza fel a szemöldökét kérdően.
Köcsög. Hisz megfenyegetett! Tudta nagyon jól ha családommal és a srácokkal fenyeget meg akkor rögtön igent mondok. Ismer már annyira, hogy tudja mi a gyenge pontom. Ezért nem jó az ha én valakihez közeli viszonyba kerülök. Pont ezért nem nyílhatok meg senki előtt. Mert akkor még jobban sebezhető leszek.
A srácok jól csinálták. Ugyanis mind a négyen örökre megszakították a kapcsolatot a szüleikkel. Így a Főnök őket nem tudja a családjaikkal fenyegetni.
Zayn apja börtönbe van és állítása szerint onnan soha többet nem fog kiszabadulni. Az anyjáról és a testvéreiről négy éve semmit nem tud. Ugyanis mikor az apját bebörtönözték az anyja összepakolt és elhagyta az országot és senki nem tudja, hogy most hol tartózkodik. Zayn szerint az anyja úgy tudja, hogy halott. A saját anyja azt hiszi a fiáról, hogy halott! Most gondoljatok bele, hogy milyen élete lehet.
Vagy itt van Harry. Tizenkilenc évesen drogdílerek keresték. A nővérét egy nap agyonverve találták meg a szobájában, Harry miatt. Az anyja akkor határozta el, hogy ez így nem mehetek tovább. Inkább letagadta a saját fiát és elköltözött egy másik országba. Harryt soha nem zavarta ez a döntés. Azt mondta, hogy Őt azt sem érdekelné ha akkor kinyírták volna a nővérét. Beteg állat.
Louis már a bandába lépés előtt sem tartotta nagyon a kapcsolatot a szüleivel. A haverjainál lakott ugyanis a szülei tudták, hogy valami sötét ügyekbe keveredett és megmondták neki, hogy nem tudnak mellette így élni. Louis akkor haragudott meg az összes Tomlinsonra, amiért nem fogadták el Őt olyannak amilyen.
És itt van Niall. Az összes rokona Írországban él és állítása szerint lassan azt sem fogja tudni, hogy ki tartozik a családjába. Niall mindig is jobban megbízott a haverjaimban mint a saját családjában.
Nekik ezért nem kell tartaniuk attól, hogy esetleg valaki a családjaikkal fenyegetnék meg. Őket ezzel nem lehet megfenyegetni, ugyanis jól megvannak nélkülük.
De én? Mindenki tudja, hogy mennyire imádom a családomat. Lehet egy őrült gyilkos, maffia tag vagyok, de akkor is a számomra a család az első.
- Tudta nagyon jól, hogy ha a családommal jön elő akkor én rögtön igent mondok. - vonom meg a vállam bunkón.
A Főnök ismer és ezen már nem tudok választani. És ezt ki is használja. Tudom nem jó, de ez van.
- Én csak elmondtam, hogy mi fog történni akkor ha rosszul döntesz. - tárja szét a kezét nyugodtan. Oda ne rohanjak. Most komolyan azt akarja velem bevetni, hogy nem direkt mondta. Nem hiszem el. Nagyon is jól tudta, hogy miről beszél.
- Igent mondtam, szóval most már nyugodtan leszállhat a családomról. - mondom ingerülten.
- Nem lesz semmi baja a kibaszott családodnak.
- Leszállnak róluk az emberei! Nem fogják lehallgatni őket, nem fognak utánuk nyomozni...- emelem fel a mutatóujjamat keményen.
Nem érdekel, hogy Ő a Főnök. Leszarom. A családomat békén fogja hagyni. Nekik semmi közük az én munkámhoz és életemhez. Ha valakinek valami baja van velem akkor az intézze el velem.
- Ahogy kéred...de először el kell engem vinned Grahamhoz. - bólint komoran.
Ha nem emlékeztet esküszöm elfelejtettem volna.
- Meglesz. - bólintok rezzenéstelen arccal.
- Három napot kapsz! - emel fel három ujját majd egy ügyes mozdulattal kihúzza az övéből az egyik pisztolyát és elkezd a ravasszal játszani miközben a fegyvert felém tartsa. Hatalmasat nyelek, de nem pislantok. Csak a pisztolyt nézem. - Ha átbaszol, akkor véged van, a tetves családoddal és a köcsög barátaiddal együtt. - sziszegi a fogai között.
Bólintok. Az ajtó felé bök ami azt jelenti, hogy a beszélgetésnek vége. Gyorsan felállok a székről majd az ajtó felé veszem az irányt. Nem köszönök el, csak a kilincsre teszem a kezem majd amilyen gyorsan csak tudom becsapom magam után az ajtót.
Idegességembe a legközelebb álló dobozba rúgok majd megsemmisülten rogyok le a hideg földre és temetem arcomat a tenyerembe.
Három napot adott! Három nap alatt hogyan keressek meg egy embert akiről semmit nem tudok? Ez lehetetlen. Én nem vagyok nyomozó. Ki fogja nyírni a családomat és a srácokat is. Velem együtt.
Az én lelkemen szárad az Ő életük. Miattam fognak meghalni. Én nem vagyok jártas az ilyen dolgokba.
Végem van. Mindenki meghal aki fontos a számomra. És nem tudok rajtuk segíteni.
Ó dehogyisnem tudsz rajtuk segíteni! Meg kell keresned Ricardo Grahamot és akkor mindenki életben marad.
Az apám haverját a halálba kell küldenem! Miattam fog meghalni. Az én munkám miatt. Mégis mit mondjak neki ha megtalálom? Azt, hogy bocsi, de mindjárt meghalsz mivel megloptad a Főnököt?
Ő bízni fog bennem. Én pedig elárulom. Hogy fogok utána az apám szemébe nézni? Na és a lelkiismeretemmel mi lesz?
Mert segíthetnék rajta ha akarnék. De mégis, hogy segítsek rajta? Hogy ha a Főnök minden lépésemet figyeli?
Három nap alatt lehetetlenség csodát művelni. Segítséget kellene kérnem olyanoktól akik tudnak. De kik azok.
- Liam Te élsz!  - hallom meg Louis hangját és a következő pillanatban szó szerint rám ugrik.
Még jó, hogy a földön ülök. Na várjunk csak. A srácok lennének azok akik segíteni tudnának? - Azt hittem, hogy már csak a holtestedet fogom újra látni.
Azért örülök neki, hogy ennyire aggódott miattam. Tényleg a barátjának tart ezek szerint. És pont ezért jó, hogy segítek a Főnöknek. Louis nem halhat meg. Úgy ahogy Niall, Zayn és még Harry sem.
- Amint látod totál élő vagyok – kuncogok fel és próbálom magamról lelökni, de mikor ez sikerülne akkor Niall is feltűnik. Hatalmas vigyorral az arcán indul meg felém.
- LIAMMM ÉLLLLL!!! - ordítja el magát és ráugrik Louisra. Persze ezt az egészet én szívom meg a legjobban mivel én vagyok legalul. Senkit sem érdekel, hogy egy drogtanyán vagyunk és egy csomó sötét alak bámul minket? Még élni akarok. - Haver már épp hívni akartam a legközelebbi temetkezési vállalatot. - röhögi jókedvűen.
Milyen rendes. Legalább szerveznének nekem temetést ha meghalnék. Legalább most már nyugodtan fogok meghalni.
- Ennyi volt a gyereknapból. Menjetek és játszatok egy játszótéren ahova valóak vagytok. - három gorilla fazonú pasas áll felénk majd kincsit sem kedvesen kapnak el a grabancuknál fogva és kezdenek el kihúzni a raktár helységből majd szó szerint úgy kilöknek az ajtón, hogy szétterülünk a hideg füvön.
- Fasszopók. - zsörtölődik Louis miközben feláll a fűről és elkezdi a ruháit igazgatni. Nem szereti ha valaki durván viselkedik vele.
Én sem szeretem. Azt utálom a legjobban mikor valaki lökdös. Azonban Niall annál jobban bírja az ilyen helyzeteket.
- Még ilyet!!! - nevet jókedvűen én pedig Louis-val egyszerre nézünk rá egy gyilkos pillantás kíséretében a szöszi pedig rögtön abba hagyja.
- Húzzunk el innen. - mondom és elindulok a kihalt tájon.
Még jó, hogy Louis ilyen közel parkolt le. A közelt arra értem, hogy egy csomót kell gyalogolnunk, ugyanis nem akarta azt, hogy az új méregdrága autója véletlenül koszos legyen vagy meg valami lekarcolja.
Szóval olyan fél óra gyaloglás után érünk el Lou autójához. Ő rögtön beül a volán mögé míg én és Niall versenyzünk, hogy ki tud előbb bemászni az anyósülésre. Nagy nehézségek árán, végül én érek célba. Hála annak, hogy egy adott pillanatban le tudtam húzni a Szöszi nadrágját. És elindulunk haza.
Éppen hogy csak rákanyarodunk a főútra Louis máris felém fordul és faggatni kezd.
- Mit akart a Főnök? - kérdezi kíváncsian.
- Tényleg mit akart? - mászik előrébb Niall is és a két ülés között pislog felém.
Rögtön rossz kedvem támad. De úgy döntök, hogy mindent elmondok nekik. Valahogy meg kell oldanunk ezt a Ricardo ügyet. És lehet, hogy Ők tudnak segíteni. Vagyis remélem.
- Meg kell keresnem egy fazont aki meglopta a Főnököt – kezdem el mondani miközben kibámulok az ablakon. London hatalmas város, Ő pedig akár hol lehet. Nem hiszem, hogy csak úgy véletlenül belé futok. - És ami a legrosszabb, hogy most az apám legjobb haverjáról van szó. Három napot kaptam, hogy megtaláljam Ricardo Grahamot.
- Hát ez szar ügy. Sajnálom haver. - húzza el a száját szomorúan Louis és együtt érzően rám mosolyog.
- Ricardo Graham? Ki a tököm az a Ricardo Graham? - kérdezi Niall értetlenül.
- Anno Ő és a Főnök együtt voltak a vezetők. Majd egy napon Graham lelépett a Főnök pénzével amit most vissza akar kapni. És mivel én vagyok az egyetlen akivel Graham szóba állna ezért nekem kell megkeresnem. - magyarázom röviden.
- És ha nem találod meg? - kérdezi Niall.
- Akkor a Főnök kinyírja a családomat és engem is. - válaszolom egyszerűen.
Direkt nem mondtam hozzá a srácokat. Nem akarom, hogy megijedjenek vagy valami. Niall megveregeti a vállam és arról kezdenek el találgatni Louisval, hogy vajon hol lehet a keresett ember...

18 megjegyzés:

  1. Egy szó: IMÁDOM vagyis még egy PER-FECT :D Imádlak amiért hoztad az új részt, Niallt nagyon bírom én kis ír manóm♥ Liam meg ahw ahw ahw és ahw *-* a többiek meg nyaaah♥ tudom ez nem valami értelemes, de na ! még a rész hatása alatt állok isteni!:D Imádom, tökély és ezeknek a szinonimái szóval minél hamarabb hozd a kövi részt, mert tűkön ülök :DD

    Ölel: Betti♥

    P.S: Első komi fuck yeah♥

    VálaszTörlés
  2. PER-FECT <333 még mindig a történet miatt sokkban vagyok XDImádom az írásaidat <33 Hamar a kövit *o***

    VálaszTörlés
  3. Szegény Liam, sehogy sem jön ki jól az ügyből... Remélem a srácok majd segitenek neki megtalálni Grahamet.
    Ez a Főnök egy nagyon nagy szemét... Utálom.
    Nagyon imádtam és már alig várom a folytatást! xxx

    VálaszTörlés
  4. Annyira gyerekek mééég :D De azért már kezdenek felnőni :D
    Nagyon IMÁDTAM!!!!! CSAK ÍGY TOVÁBB!! <33
    Csók
    Nessa xoxo

    VálaszTörlés
  5. Jaj jaj!Szegény Liam

    VálaszTörlés
  6. Úúú, szegény Liam, remélem sikerrel jár és nem lesz baja a srácoknak és a családjának sem. :)))
    hát azon szakadtam egy jót mikor Niall és Louis is kijelenti, hogy "Liam Te élsz!" és ráugranak :DDD
    nagyon jó volt, várom a kövi részt, hamar hozd mert már alig bírom ki :D xoxo

    VálaszTörlés
  7. AAAAAAAAA! PER-FECT! :3 <3
    Imaaaaadom!! :3 Nagyon jo!
    Jajj, szegeny Li... Hat haver.... Most konyekig benne vagy a trutyiban. Sok sikert a 3 naphoz!! Szurkolunk! :3
    Nagyon vaaaarom a koviiiiiit! :3
    Pusziiii!! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  8. Szegény Liam. Egyre jobb lesz neki, de biztos sikerülni fog neki, mert ő Liam F*cking Perfect Payne :DDD Várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó lett. Imádtam. Liam Te élsz. Siess a kövivel.
    L.

    VálaszTörlés
  10. I got the new the king casino no deposit bonus【Malaysia】
    wooricasinos.info William】pinterest poormansguidetocasinogambling in 2021, communitykhabar the casino-roll.com king casino titanium ring no deposit bonus,【WG98.vip】⚡,taylorlancer,taylorlancer,golfking.

    VálaszTörlés