2014. március 8., szombat

8.- Titokban keressünk meg egy körözött bűnözőt!


Hellóóóó!!!!! Gondolkozom rajta h megint naponta jöjjenek e a friss részek ugyanis már befejeztem a törit :) ha benne vagytok akkor tudjátok h komiznotok kell és akkor naponta jönnek a részek :D szóval hajráááá

- Kéne a segítségetek. - sóhajtok fel egy kissé szomorúan, miközben tekintetemet Louisra és Zaynre vezetem.
Louis épp narancslevet szürcsölget és kék szemei érdeklődve vizslatnak, mikor meghallja ezt a mondatomat.
Szerintem életében nem hallott még ilyen mondatot a számból. Persze, hogy nem hallott, hisz soha senkitől nem kértem segítséget. Habár, míg otthon éltem addig igen, de mióta a bandában vagyok, mindent meg tudtam magam csinálni.
És pont ezért vertem ki szerintem most Zaynél is a biztosítékot. Mikor meghallotta a kérésemet, a kezében tartott telefonja csak úgy kicsúszott a kezéből majd hatalmas szemeket meresztett rám.
Mit kell ezen ennyire csodálkozni? Én nem lehetek egyszer bajban? Hát pedig most kibaszott nagy bajban vagyok amit magam nem tudok megoldani.
Gondolom tudjátok, hogy mit nem tudok magam megoldani. Igen, Ricardo Graham ügyét. Már így is csak egy napom van, hogy megtaláljam. De én nem akarom megtalálni. Nem akarom azt, hogy miattam öljék meg.
Jó, nem miattam ölnék meg hanem a maga hülyesége miatt. De a Főnököt és az embereit én vezetném el hozzá. Szóval az én lelkemen száradna az élete.
Mégis, hogy élnék aztán? Minden nap az jutna az eszembe, hogy az apám haverja az én árulásom miatt halt meg. És mi lenne akkor ha apámmal elkezdenék a haláláról beszélgetni? Mégis, mit mondanék? Azt, hogy én is hibás vagyok a halálában?
Könyörgöm én nem vagyok egy ekkora féreg. Csak ugye bár itt van a Főnök is. Aki szó nélkül betartja a szavát.
Ekkora bajban még életemben nem voltam. Pont ezért van szükségem segítségre. És itt jön képbe Louis és Zayn.
És miért pont Ők? Mivel őket ismerem a legrégebbről ebben a szakmában. Ők tudják a legtöbb dolgokat ebből a szakmából. Meg aztán mellesleg bennük bízom meg a legjobban. És szerintem segíteni is tudnak.
- Szóval ezért akartál csak velünk beszélni – bólogat Zayn komoran és unottan a telefonját nyomkodja.  Ezt most elég hülyén fogalmazta meg. Én nem csak ezért akarok velük beszélni. A barátaimnak tartom őket. És ha ők is annak tartanak akkor segítenek. De mit is várok Zayntől? Soha nem tudja kimutatni az érzéseit. Még ha a barátjának is tartana akkor is az állítaná, hogy a számra csak egy 'társ' vagyok, akivel gyilkolászni jár. - Miért pont én és Louis? Mi van Hazzával és Niallel? - húzza fel a szemöldökét kérdően.
Imádlak Zayn, de komolyan. Mindig mindenről pontosan akarsz tudni. Egy csomó kérdést tesz fel, mielőtt akár mibe bele kezdenénk megbeszélni.
És még, hogy én vagyok a legnagyobb játékos a bandában! Akkor Zayn micsoda? Egy szerény bárányka aki csak megfenyítés miatt van a bandában? Egy ártatlan srác aki csak véletlenül keveredett bajba?
És én akkor mi vagyok ha Zayn a szerény srác? Egy eszeveszett, gyilkos aki puszta jókedvből gyilkol embereket? Egy psichopata őrült akinek már külön cellája van egy elmegyógyintézetbe? Egy srác aki direkt a maffia egyik tagja akart lenni?
- Most komolyan, mintha Te annyira megbíznál Harryben. - horkantok fel gúnyosan. Zayn hümmög egyet, de nem mond semmit.
Mit nem vallja be, hogy Ő is ugyan olyan véleménnyel van a Fürtöskéről mint Én? Mert én nem bízok benne és ezt Zayn és Louis is nagyon jól tudja. Sőt még Niall is tudja. Lehet még Harry is.
És én ezt be is vallom. Harry egy kétszínű srác aki csakis magát szereti mást pedig leszar.
Ha most tőle kértem volna segítséget akkor szó szerint pofán röhögött volna és életem végéig azt hallgathattam volna, hogy nem tudok magam elvégezni egy melót. Erre pedig én nem vagyok kíváncsi.
Meg amúgy is Harry lenne az utolsó aki akitől segítséget kérnék. Inkább halnék meg mint hogy szívességet kérjek tőle.
- Mi bajotok van Hazzussal? - kap észbe Louis.
Zaynel összenézünk.  Most jön Louis és az ő imája a Fürtöskéről. A Larry páros. Akik imádják egymást. Nem melegek, de Louis tényleg megbízok Hazzban. Amit szerintem nem jól tesz mert egyszer még pofára fog esni.
- Mondtunk rá egy rossz szót is? - kérdezi Zayn ártatlanul. - Csak annyi az egész, hogy nem nagyon bízunk benne, mert a kicsike eléggé kétszínű és seggnyaló. - végre, hogy valaki kimondta helyettem.
Köszönöm Zayn, hogy ugyan azt gondolod mint én. Akkor ezek szerint Zaynel egy rúdon jár az eszünk. Én se bízok Harryben és Ő sem. Louis nem lényeg. És Niall pedig szerintem le sem szarja. Ő csak elvan magának és éli a megszokott kis életét ahol nincsenek szabályok és bármit megengedhet magának.
- Harry nem kétszínű, seggnyaló meg pláne nem – ellenkezik keményen Louis. Az ég felé emelem a pillantásomat. Most jön az a rész, hogy összeveszünk. És igen már megint Harryn. A bandában a legtöbb veszekedést a Fürtöske okozza. Pedig Ő egy kis angyal aki soha semmit nem csinál és mindenkit a barátjának tart. - Esélyt sem adtok neki, hogy megmutathassa az igazi énjét. De én adtam neki és ezáltal kiismertem az igazi Harry Stylest! - magyarázza büszkén.
Zayn hangosan pofán röhögi Lout aki sértődötten felhúzza az orrát. Én pedig próbálom nem kiröhögni.
Hogy oda ne rohanjak. Ugye ezt a sok hülyeséget most nem Louis mondta? Az a Louis Tomlinson aki megmentette az életemet. Megbízok egy olyan tagban mint Harry. Basszus mégis mikor ismerte ki ennyire Őt?
Én adtam esélyt, hogy kiismerjem. De mikor megtudtam azt, hogy mit csinált az anyjával és a nővérével rögtön tudtam, hogy valami nem stimmel vele szembe. És az idő múlásával még jobban kiismertem. És nem változott a szememben. Nagyon nem.
- Louis Te mégis miről beszélsz? - kérdezem egy kissé ingerültebben a kelleténél. - Te komolyan képes vagy megbízni egy olyan emberben, aki azt mondta, hogy nyugodtan megölhették volna a nővérét? - húzom fel a szemöldökömet. Louis nem válaszol csak lesüti a szemeit. - Elszívelte volna azt ha az anyját és a nővérét az Ő hülyesége miatt csinálták volna ki! Bassza meg Louis, szerinted ez normális? - a kék szemű srác nem válaszol. Az ujjaival játszik az asztal alatt és nem néz fel.
Feszült csend következik Zayn konyhájában. Erről beszéltem. Már megint Harry miatt bántottam meg valakit.
- Mindegyikőnk követett el hibákat – szólal meg végül Louis csendesen. - Csak történetesen Harry hatalmas hibát követett el.
- Csak azért véded ennyire mivel együtt laktok – forgassa meg a szemeit unottan Zayn.
- Könyörgöm csak ebbe nem menjünk bele – mondja sóhajtva Louis. Nem állom meg, hogy ne nevessek. Larry Stylinson. Vagyis Louis és Harry. Mi kezdtük el őket így becézni, mivel annyit voltak együtt és totál félreérthetően viselkedtek. Ezért azt hittük, hogy melegek. De aztán kiderült, hogy a csajokhoz vonzódnak. - Azért lakunk együtt mert jókat tudunk hülyülni. De ezt már mondtuk. - zárja le a témát végül.
- Nem fejezhetjük végre be a Harry témát? - szólok közbe végül egy kissé idegesen. - A Ti segítségeteket kértem és nem Harryért vagy Niallét. Csakis a tiéteket mivel bennetek bízok meg annyira.
Louis és Zayn ismét rám szegezik a tekintetüket az arcuk pedig megenyhül. Szerintem jól esett nekik az előző kis monológom.
- Gondolom a titkos akcióról van szó amit Ricardo Grahamnak szervezel – mondja végül Zayn komolyan.
Igen a titkos akció ami annyiból állna, hogy titokban találkozok Riccel és megmondom neki, hogy a Főnök Őt keresi és ki akarja nyírni szóval tűnjön el az országból addig amíg lehetséges. És még, hogy nekem nincs áldott jó szívem. Képes vagyok a családom és a haverjaim életét kockáztatni egy ember miatt aki elbaszta az életét.
- Pontosan. Segítenetek kell összehozni egy találkozót vele úgy, hogy senki ne tudja meg. - bólogatok hevesen.
- És mégis, hogy akarsz megtalálni egy bűnözőt akiről senki semmit nem tud? Könnyebben megtalálnál egy tűt a városban, mint Grahamot. - csóválja a fejét Louis, de erre Zayn ismét a kezébe fogja a telefonját majd elkezd benne keresni valamit,  végül az asztal közepére tolja a készüléket. Én és Louis egyszerre hajolunk a készülék fölé, aminek a kijelzőjén egy szám virít. - Ez az a szám amire én gondolok? - kérdezi Louis csodálkozva, Zayn pedig büszkén kihúzza magát.
Mindig is tudtam, hogy ötünk közül Zayn ért a legjobban az ilyen dolgokhoz. Csak annyit mondtam neki, hogy tudjon meg mindent Grahamról. És lám már meg is szerezte a személyes telefonszámát.
- Csak fel kell hívni és Ő veszi fel....és hopp máris megbeszéltél egy találkozót vele úgy, hogy senki nem tud róla. - magyarázza Zayn vigyorogva. Küldök felé egy hálás pillantást mire Ő csak biccent egyet.
- Nagy vagy Zayn – köszönöm meg neki és a kezembe veszem a telefonját. - Felhívhatom a telefonodról, ugyanis félek, hogy az enyémet a Főnök még mindig lehallgatja. - húzom el a számat mérgesen. Tuti, hogy lehallgatja mert tudja, hogy akár mikor átverhetem.
Zayn ismét bólint én pedig máris tárcsázom a számot. Először senki nem veszi fel. Majd mikor letenném egy eléggé mély hang szólal meg.
- Öhmm... Ricardo Grahammal beszélek? - kérdezem egy kissé idegesen.
- Ki keresi? - kérdezi mélyen. Hú, de bunkó valaki.
- Liam Payne vagyok. Geoff Payne fia és örülnék neki ha ma este tudnánk találkozni. - magyarázom gyorsan ugyanis félek tőle, hogy lecsapja a telefont.
- Payne? - a hangja rögtön jobb csengésű. Biztos azért mert tudja, hogy én nem akarok kicsinálni. Hát én nem is. - Legyen. Éjfélkor gyere a Hyde Park hátsó részén lévő klubba. Ha kérhetem feltűnő mentesen. - és azzal megszakítja a beszélgetést.
Hmm ez könnyen ment. Mégis mit értett azalatt, hogy feltűnő mentesen? Tudja, hogy körözött bűnöző? Ezek szerint tudja.
- Na mit mondott? - sürget Louis.
- Ma éjfélkor találkozni akar velem egy klubban. - mondom és mielőtt bármit tudna tovább mondani, felállok és elindulok Zayn erkélye felé.
Becsukom magam után az ajtó, majd a dzsekim zsebéből előveszek egy szál cigit. Lassan gyújtom meg majd szívok belőle. A méreg hatására rögtön lenyugszom. Kifújom a füstöt majd a korlátra könyökölök és onnan bámulom a naplementét. Talán még is sikerül Őt megmentenem.
Az egyik szál cigit elszívom, majd rögtön gyújtok rá a másikra. Tudom egészségtelen, de leszarom.
Muszáj valahogy lenyugodnom. És erre a cigi a legjobb gyógyír. Vagyis nekem segíteni szokott.
Az erkély ajtaja kinyílik és Zayn lépked mellém. Az Ő szájában is ott virít egy szál cigi. Pontosan egymás mellett állunk ugyan abban a pózban. Mind ketten a várost bámuljuk szótlanul.
- Nagyon ideges lehetsz ha ennyi szál cigit képes vagy egy helyben elszívni. - szólal meg végül az orra alatt egy mosollyal. Én is elmosolyodok. Zayn kezd nagyon kiismerni.
- Te nem lennél ideges a helyemben? - kérdezem és Zayn felé fordulok. - Ha lebukok, akkor a Főnök kinyírja a családomat és engem is. Nem akarom, hogy bárki is miattam haljon meg. - fújom ki a füstöt ismét.
Még csak bele gondolni is rossz, hogy lebukhatok. Mégis miért buknék le? Zayn és Louis értik a dolgukat és én bízok bennük.
- Te komolyan ennyire bízol bennem? - kérdezi csendesen, komoran. Egy kissé meglepődök a kérdésén. - Pont bennem? Egy ekkora balfaszban, aki tönkre tette a családja életét? Az anyám halottnak hisz és állítólag ez miatt már az őrület szélén áll. A húgaim és a nővérem olcsó lotyók és így próbálnak pénzt keresni. Az apám pedig örök életében egy börtöntöltelék lesz. - azta Zayn eddig még soha nem beszélt nekem a családjáról. Azt sem tudtam, hogy lány testvérei vannak. Én azt hittem, hogy Zaynt nem érdekli a család.
- Bízok benned ugyanis tudom, hogy nem vagy olyan kőszívű mint amilyennek mutatod magad. - kacsintok felé mosolyogva. Vissza mosolyog rám ami jól esik.
- Kösz Liam, jól esik. Nem nagyon engedek senkit közel magamhoz... - húzza el a száját szomorúan.
- Haver Rám mindenben számíthatsz. - ölelem meg hanyagul. - Csak kérned kell és segítek amiben tudok. - Zayn hálásan rám mosolyog.
Tudtam én, hogy belülről egy érző lény. Hiába a bunkó stílus. Zayn ugyan olyan srác mint én. Aki elbaszta az életét és nem tud belőle kikeveredni...

20 megjegyzés:

  1. 1.komiiimajd ha elolvastam jelentkezek

    VálaszTörlés
  2. Zayniiiie! :3 Olyan kis aranyos. Tenyleg olyan mint Liam. Marminthogy a csaladdal kapcsolatban. Ugyan annyira szereti a csaladjat, csak elcseszte az eletet. Szegenykem. :(
    Hajr Liam! Szurkolunk! Gyerunk, sikerulni fog! Vagyis remelem. :D
    Annyira cuki, hogy igy felti a csaladjat, meg a sracokat. De szeretem Liam-et. :3
    En szemelyszerint kurvara orulnek ha megint naponta lennenek reszek. Yeeeey! :3 Vegre nem kellene annyit izgulnom, hogy vajon mi fog tortenni? jipiiii!
    Imaaaaaaaaadlak a szoriddal egyuuuuuuttt! :3
    Puszii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. naponta fognak érkezni :))))) és nem kell izgulond seee

      Törlés
  3. Na szóval. Nagyon tetszik! Remélem Liamnek sikerül Grahamot megmenteni! Zayn.... Waoww szegény! Hajrá Lii! Jah és nagyon cuki volt ahogy Louis védte Hazzt

    VálaszTörlés
  4. Szia :)
    nagyon tetszett és remélem, hogy tényleg minden nap tudsz hozni részt, szerintem a komijaid is össze fognak gyűlni hozzá. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
  5. Imádom! I-MÁ-DOM! Egyszerűen PER-FECT és atkjasgkjahgjah szóval áh semmi értelmeset nem tudok kinyögni, mindegy a lényeg, hogy hozd sürgősen a következő részt Do-m! :)♥

    Ölel: Betti

    VálaszTörlés
  6. szia! Gyorsan kövit!!!
    Díj nálam! http://2001072520010725.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  7. Nekem is kellenek ilyen barátok. Liam szerencsés :)) Na érdekes lesz az egész. Kíváncsi vagyok mik lesznek még. Remélem holnap hozod a részt :))

    VálaszTörlés
  8. néhol cuki rész volt, néhol meg nagyon féltem.. xD
    mi lesz ha Liam rosszul dönt megint, és valakit megölnek? vagy inkább valakiket?
    remélem holnap is hozol egy részt! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miért féltél??? semmi félelmetes nem volt benne

      Törlés
  9. Légyszi legyen naponta rész *kiskutyi pofi* Nekem is kell pár ilyen barát!

    VálaszTörlés
  10. ELKÉPESZTŐ*O* csomó nagy betűvel.Nem tudom hogy fog alakulni Liam sorsa.Bízom benne hogy jól:)) Hamar a következőt <33

    VálaszTörlés