2014. április 6., vasárnap

10.- Haza út...

És mégis sikerült feltennem ma részt :D viszont péntekig most már nem jön, ugyanis holnaptól minden nap péntekig vizsgázok valami 16 tantárgyból :/ szóval borzalmas hetem lesz, és szorítsatok mert kegyetlenül félek :c azért remélem a rész tetszeni fog és komiztok :)


Kissé idegesen üldögélek az anyósülésen miközben Liam ügyesen ül be a volán mögé és azt várjuk míg anya beköti az ikrek biztonsági övét. Eszem ágába sincs a mellettem ülő srác felé fordulni aki csak unaloműzés képen a kormányon ütögeti az ujjait.
Miért büntet engem ennyire a Sors? Mit tettem, hogy ezt kapom? Oké persze a szívem mélyén örülök, hogy az a srác aki rettentően tetszik, most hozzám jön és kit tudja hány órát lesz velem. Hisz mindig is ez volt az álmom. Vagyis az, hogy egyszer tölthessek el vele kettesben több időt. Igen az álmom volt, de én még erre nem vagyok felkészülve.
Mégis mi a francot fog nálunk csinálni? És mit vár Tőlem? Én nem vagyok hozzá szokva ahhoz, hogy egy srác csak velem van és velem foglalkozik. Sőt nem egy olyan srác aki megkeseríti az életemet és ott szúr szíven ahol csak tud.
És ez szerintem most is így lesz. Hisz miért lenne kedves velem, mikor köztudott tény, hogy utálja a nyomikat. És én az vagyok. És most velem lesz kitudja hány órán keresztül. Tuti, hogy bunkón fog velem viselkedni. Miért is viselkedne máshogy? Az még semmit nem tesz, hogy az apja az én anyámnak a főnöke. Erre a vacsorára is szerintem csak az apja miatt jött el. Inkább töltötte volna a péntek estéjét a haverjaival és a barátnőjével.
Bele sem merek gondolni, hogy mit fogok kapni Mandytől hétfő reggel, hogyha megtudja, hogy egész péntek éjjel a pasijával voltam akiért ölni tudna. A suliban más lányoknak még csak rá sem szabad nézniük Liamre, ugyanis Mandy mindenkinek megtiltotta. A szó szoros értelembe. Mandy minden áron ki akarja magának közösíteni a srácot. Vagyis azt akarja, hogy Liam minden idejét vele töltse. De eddig még nem sikerült neki, ugyanis a srác még mindig az összes szabad percében a barátaival mászkál a suliban és kicsit sem érdekli, hogy van egy hajrálány barátnője aki viszont azt akarja, hogy minden szabad percét az Ő társaságát élvezze. Bonyolult a kapcsolatuk. De szeretik egymást. Vagyis nekem úgy tűnik. Hisz mikor együtt vannak le sem tudnak szakadni az egymás szájáról. Szerintem Liam már fejből tudja Mandy összes szájfényének az ízét.
Az biztos, hogy ez az egész ma esti dolog a lány fülébe jut nekem annyi. Életem legborzalmasabb suli éve vár rám, csak azért mert néhány órát kettesben töltöttem élete szerelmével.

- Ha haza értetek csak fektessétek le őket és próbáljatok csendben elleni - hajol be anya a nyitott ajtón majd komoran magyaráz miközben hol rám, hol pedig Liamre pislog. Talán ez az első olyan eset, hogy hosszabb időre magára hagyja az ikreket éjjel. Eddig még soha nem volt olyan, hogy nekem kellett volna rájuk vigyáznom éjjel. - Mélyen elalszanak eszetekbe ne jusson felébreszteni őket mert akkor reggelig nem fognak újra elaludni. Szóval ha kérhetem ne csináljatok zsivajt a házban és házibulit se...
- Házibulit? - kérdezem értetlenül.
Ezt most ugye nem gondolta komolyan? Este tíz óra van és attól még, hogy egy vadidegen srác jön a házunkba nem azt jelenti, hogy rögtön megőrülök és elkezdek tombolni és hagyom, hogy szétverjék a házat. Lehet, hogy más velem egykorú ezt csinálná, de én nem vagyok ilyen. Mellesleg barátaim sincsenek akik eljönnének a bulimra. Viszont Liam felől már más a szitu. De szerintem Ő sem lenne olyan hülye, hogy más házához elhívná a haverjait. Még csak az kéne. Hisz szétvernék a házat amilyen eszetlenek mikor mind az öten együtt vannak.
- Két tinédzser felügyelet nélkül marad az éjszaka közepén. Tudom, hogy hogy működik manapság. Úgyhogy ne csináljatok semmi hülyeséget. Ígérem, hogy sietünk haza - a mellettem ülő fiú komoran bólogat és én is bólintok egyet, hogy megértettem, anya pedig önelégülten csukja be az autó ajtaját, Liam pedig rögtön elindítja a motort.
Mennyiszer képzeltem már el azt, hogy egyszer ő fog elfurikázni valahova. És lám most megtörtént. Na igen, de nem úgy autókázunk mint egy szerelmes pár. Hanem úgy mint két idegen akiknek csak muszájból kell elszívelniük egymást.
És elindulunk. Ideges vagyok a fiú miatt ezért a biztonsági övemet szorongatom ugyanis nem tudom, hogy mit kezdjek a kezemmel. Mindeközben Liam nyugisan vezet és fel sem tűnik neki a feszült csend. Hogy eltereljem a figyelmemet az est további részéről - ahol már Liammel leszek egybezárva a házunkba - hátra pillantok az ikrekre. Egy mosoly kúszik az arcomra ugyanis mind a ketten békésen alszanak. Nagyon el lehettek fáradva ha ilyen hamar kiütötték magukat.
- Elaludtak - fordulok vissza és tájékoztam Liamet, mondjuk szerintem kicsit sem izgatja őket, hogy a testvéreim mit csinálnak. Hisz miért is érdekelné Őt? Semmi köze nincs hozzájuk, sőt szerintem még csak a nevüket sem jegyezte meg. Egyáltalán szereti a gyerekeket? Mármint a kicsi gyerekeket mint Matty és Becky? Vagy neki nincs testvére?
Nem tudom ugyanis az életéről soha senki nem beszél. Mindenki csak a hírneve miatt imádja amit a focizásban ért el. Ha a gimi első osztályában az első héten nem jelentkezett volna a focicsapatba akkor most nem ő lenne az iskola legmenőbb sráca. Mondjuk szerintem Ő az általános iskolában is nagy hírnévnek örvendett. Ha jól tudom Louis-val már akkor is elválaszthatatlanok voltak ugyanis egy suliba jártak. A gimiben pedig csatlakozott hozzájuk Harry, Zayn és Niall. Szóval most már öten lettek elválaszthatatlanok. Nem tudom eldönteni, hogy most irigykedjek e a barátságukra. Igaz barátságuk lehet, vagy csak megjátszák magukat, hogy ennyire jól kijönnek egymással.
Őszintén megmondva a ma esti vacsi után kételkedek Liam életével kapcsolatba. Egy tizenhét éves fiú nem mer úgy beszélni az anyjával, mint ahogy ma azt tette Liam Angievel.
- Szóval akkor most mehetünk bulizni igaz? A belvárosban tudok egy tuti jó helyet. Mi bemegyünk az ikrek pedig nyugodtan alhatnak tovább a kocsiban - rögtön felé fordulok miközben elkap az ideg. Szóval tényleg merne csinálni bulit. Gondolhattam volna. Az ő élete a bulizásról szól, nem úgy mint az enyém. Azonban mikor elhordanám Őt mindenféle patkánynak akkor veszem észre, hogy fülig száj. Vagyis valamin nagyon jól szórakozik. - Elhitted mi? - kérdezi végül felém fordulva egy hatalmas vigyorral az arcán.
Most kamuzott? Istenem, hogy milyen már. Én hülye meg mindent elhiszek neki. Úgy csinálok mintha Ő lenne a minden.
- Belőled én mindent kinézek. - mondom és bevágom a durcát, de akkor hirtelen megérzem az egyik kezét a combomon. Ijedten kapom a lábamra a kezem ahol tényleg ott pihen a tenyere. Most komolyan megfogta a combomat vagy csak képzelődök? Kissé félve pillantok oldalra és meglátom ahogy egyik kezével fogja csak a kormányt tök laza stílusban, miközben jóízűen mosolyog és esze ágába sincs elvenni a kezét a lábamról. Úgy csinál mintha szabad lenne csinálnia ezt. Pedig nem szabadna. Hisz én nem vagyok a barátnője, szóval nem szabadna ilyen helyen hozzám érnie. - Megtennéd, hogy elveszed a kezed a combomról? - köszörülöm meg a torkom egy kissé zavartan, de erre a kérésemre csak felkuncog. Szóval tudja, hogy mit csinál.
- Zavar? - kérdezi végül.
Ez most hülyéskedik? Basszus barátnője van akit állítólag szeret. És ha én szeret valakit akkor nem tapizok más csajt. Szóval természetes zavar...na persze, hogy nem. Liam álmaim pasija és a combomat taperolja. Hülye lennék ha zavarna. De persze ezt neki nem mondhatom. Szóval úgy kell tennem mint akit nagyon is zavar.
- Igen zavar ugyanis barátnőd van - mondom nyersen és egy határozott mozdulattal ellököm a kezét a combomról Ő pedig csalódottan fogja meg ismét a kormányt. - Mellesleg egy patkány vagy. - teszem még hozzá és összefonom a karjaimat a melleim alatt.
Én nem vagyok normális. Más lány már rég kihasználta volna az alkalmat. Én meg ellököm magamtól.
Liam szemei az egekbe szökkennek és megcsóválja a fejét miközben valamit motyog az orra alatt. Talán megsértettem a 'patkány' jelzővel?
- Örülök, hogy ilyen szép jelzővel tisztelsz meg - mondja végül, de most inkább az utat fürkészi. Csak felhorkantok. - Az oké, hogy utálsz, de legalább ne mutasd már ki előttem ilyen nyíltan.
Én nem is utálom. Sőt most rettentő boldog vagyok amiért magam mellett tudhatom. Csak ugye be kell ismernem azt, hogy ennek a napnak hamarosan vége lesz és Ő megint olyan lesz mint régen. Vagyis ő lesz az aki utálni fog engem.
- Én soha nem utáltalak - mondom heves fejrázás közepette Ő pedig rögtön rám kapja a fejét érdeklődve. Ez az igazság, nem értem, hogy miért lepődött meg rajta ennyire. - Csak tudom, hogy semmi nem tart örökké. A mai napnak vége, te pedig újra olyan leszel mint mindig is. Vagyis egy tetű velem szembe. - erre Liam jóízűen elneveti magát.
- Milyen állat nevekkel tisztelsz Te meg még engem a hátam mögött? - kérdezi mosolyogva.
- Ó ha Te azt tudnád - kacsintok rá vigyorogva és jókedvűen kapcsolom be a rádiót ahol épp Justin Bieber egyik dala megy.
Mivel én mindenevő vagyok zene téren ezért, hogyha valamilyen zene megtetszik akkor nem érdekel, hogy ki énekli akkor is imádom. Szóval engem nem érdekel az előadó. Így az sem érdekel, hogy az egyik kedvenc zenémet Bieber énekli. Rögtön elkezdem dúdolgatni, de mikor ezt a mellettem ülő srác meghallja érdeklődve pislog felém és szólásra nyissa a száját.
- Bieber? Ez most komoly? - kérdezi kíváncsian nagy szemekkel és nem tudja hova tenni a dolgot. Sok mindent nem tud Ő még rólam.
- Fiacskám sok mindent nem tudsz még rólam - mondom kuncogva és tovább éneklem a dalt.
Azonban nagy meglepetésemre pár perc múlva Liam is csatlakozik hozzám az éneklésbe. Mikor meghallom a hangját rögtön belém fagy a szó és szinte tátott szájjal bámulom a srácot. Tud énekelni? Ráadásul Biebert? A fiúk körében ezek a dolgok nem cikik? Ki ez a srác aki mellettem ül? És ezt Ő is észre veszi mivel felém fordul és megvonja a vállat vigyorogva, de csak énekli tovább a szöveget így újból én is csatlakozok hozzá.
Kicsit sem zavar egyikőnket sem, hogy az ikrek mélyen alszanak a hátsó ülésen. Nem, csak teli torokból énekelünk és boldogok vagyunk...

41 megjegyzés:

  1. És végre első!!!Mióta várok erre a pillanatra!
    Na jó fordítsuk komolyra a szót!Nagyon tetszett hamar kövit!IMÁDOM!
    Tegnap állandóan néztem a blogot ,hogy mikor lesz új rész!
    Lehet ,hogy kell majd egy szemüveg....Na mindegy!!
    Jó volt ,hamar kövit!
    xx Tina M.

    VálaszTörlés
  2. Első akartam lenni :c most szomorú vagyok T.T na jó komolyra a szót xd Imádom! Fantasztikus, fenomenális és még tudnám sorolni ,de nem férne ki. Szóval alig várom már a következőt részt! Sok sikert a vizsgáidhoz drága Do-m!♥

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett, imádtam :D Csodálkozom, hogy Liam ilyen normális Parkerrel és még együtt is énekeltek is :D
    Nagyon várom a köviii részt :33 xoxo
    Ohh, és sok sikert a vizsgáidhoz :D

    VálaszTörlés
  4. Szia :)
    hát erre nem számítottam. :P
    kíváncsi vagyok, hogy mi lesz náluk és tetszik az új kinézet. :D
    puszi♥

    VálaszTörlés
  5. Ú ezek a részek már tényleg nagyon érdekesek

    VálaszTörlés
  6. Sok sikert a vizsgákhoz

    VálaszTörlés
  7. Erre még én sem számítottam :D Főleg hogy Liam szereti Justint-t.XD Nos,mint mindig isteni lett <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És sok sikert a vizsgáidhoz :) Szóritok<3

      Törlés
    2. elméletileg igazából is szereti xD de amúgy csak azért az Ő neve szerepel benne mivel mikor a részt írtam pont az hallgattam ( igen hallgatok Justint, szóval nem ér leszólni érte xD )

      Törlés
  8. Nagyon tetszik! ^_^
    Sok sikert a vizsgáidhoz! Szorítok!!!
    xx Anita

    VálaszTörlés
  9. Imádom *..* És sok sikert a vizsgához Pux.Bogi

    VálaszTörlés
  10. Istenem :D Én is akarok ilyet :DD Kell egy Laim. Na jó, visszatérek a részre. Teljesen bezsongtam tőle xDD Olyan édessssss :))
    Sok szerencsét ismételten. Tudom, hogy ügyes leszel :) Te mindig az vagy.
    Várom a kövi részt :)) És szurkolok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen nekem is kell egy LAIM xD teeee nem tudod a közös férjünk nevét normálisan leírni ?? :C most csalódtam benned :S ezért most már LAIM csak az enyém xD

      Törlés
  11. Szia! Eszméletlen rész lett mint mindig. Na Liam kezdi mutatni az igazi énjét, vagy ez csak színjáték? Nem tudom inkább az első felé hajlok, de eltudom képzelni, hogy hétfőn mindent úgy csinál mint ezelőtt. Sok szerencsét a vizsgákhoz szurkolok, ügyes leszel. Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmmm majd kiderül h milyen is Liam igazi énje..már nem kell sokat várni rá :D

      Törlés
  12. Ez baromira jó rész volt ,tök jó légyszi gyorsan hozd a kövit már alig bírom ki hogy .e nézzem hogy mikor rakod fel :-D

    VálaszTörlés
  13. Ja és nagyon sok szerencsét a vizsgákra biztos ügyes leszel ne aggódj

    VálaszTörlés
  14. Hogy fogom en kibirni szombatig, vagy tovabb?? :((
    SOK SIKERT (UJBOL) A VIZSGAKHOOOOOZ!!!!!!!

    VálaszTörlés
  15. Jó. Összeszedtem magam, és írók, bár telorol. Nagyon tetszik az a varázslat, amivel ámítasz minket, egy jobb világ, vagy épp csak a valóságot fested le. Imádom a történeteidet, mindig megmosolyogtatnak, hogy mennyit fejlődtél. Az írásmódoddal nncs semmi baj csak az hogy a kinyiSSa előttem az ajtót, ahelyett kinyiTJa. Érted? Ez így van annál is, hogy megláSSuk, helyette megláTJuk. Remélem tudtam segíteni!
    Ha már mindenki én is sok sikert kívánok a vizsgáidhoz! <3
    Ui.: remélem nem sertettelek még, nem az volt a cél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnálom azokon már ezerszer próbáltam változtatni de köztudott tény, hogy én szlovákiai vagyok szóval pár szó leírása nekem nehezebben megy :/ olvasok egy csomót, de tényleg vannak olyan dolgok amik ilyen tájszólásosan írok vagy hogy mondják
      és nem bántottál meg :)

      Törlés
  16. Melyik JB szàmra gondoltàl?

    VálaszTörlés
  17. Nagyon jó volt,nagyon tetszet ahogy eddig az egész töri minden része nagyon várom a kövi részt!
    Puszi:Dorcy<3*.*

    VálaszTörlés
  18. Tyú. De régen kommemtáltam. Egy kicsit eltüntem. Elraboltak az ufók, de végül visszahoztak a földre, mert annyi. One direction dalt énekeltem nekik. Amúgy meg nem, hülye iskola.
    Imádtam. Patkány. Parker ez nem volt szép. Amúgy az egyik osztálytársam is így hívta a másikat.
    L.

    VálaszTörlés
  19. Szia! :) nagyon jo lett ez a resz is mint mindig! ^.^ ugye ma jon egy uj resz? *.*

    VálaszTörlés
  20. Ma lesz új rész?

    VálaszTörlés