2014. április 17., csütörtök

14.- Batman vs Superman

Mivel szünet van úgy gondoltam, hogy ma is hozok friss  rész :) rémélem örültök :D mellesleg a kövi rész Liam szemszögéből lesz...ó és ez szerintem irtó cuki rész lett :3 komizni ér!!!!


Az ebédlőbe érve egy hatalmas mosoly terült szét az arcomon, miközben az alvó ikreket néztem. Valahogy sejthettem volna, hogy ez lesz. Hisz éjjel tizenegy óra van, természetes, hogy mind ketten el vannak fáradva. Viszont jól kicsesztek velünk. Mármint alig fél óra még nem voltak álmosak, sőt inkább tele voltak energiával. Én hülye pedig el is hittem, hogy tényleg éhesek. Ha nem hisztiztek volna akkor, Liam nem akart volna megcsókolni. De Ők éhesek voltak, mi pedig elveszítettek a fejünket.
Fogalmam sincs, hogy mi lesz ezek után. Mármint Liam, hogy fog velem viselkedni? Ugyanis mikor elfordítottam a fejem, csalódottság tükröződött az arcán. Aztán lehet, hogy csak én láttam rosszul. Hisz miért akarna pont egy olyan lánnyal csókolózni mint én? Ott van neki Mandy aki gyönyörű és a suli legmenőbb lánya. Tökéletes párt alkotnak. Szóval miattam tuti, hogy nem szakítana vele. És ez normális is. Mind a ketten népszerűek és tökéletes életük van.
Akár mennyire is fáj, de a szívem mélyén tudom, hogy jól cselekedtem. Liam nem a hűségéről híres. Már egy csomó csaja volt akiket egy éjszaka után elküldött a francba. És itt még szépen fogalmaztam ugyanis volt már olyan példa is, hogy egy végzős lánnyal az egyik mosdóban légyottoztak és a diri rajta kapta őket. Természetesen nem lett balhé, hisz a nagy Liam Payne csinálta aki a tanárok és az igazgató kedvence. Csak elbeszélgettek vele, hogy legközelebb az ilyen dolgokat ne az iskola mosdójában végezze el.
És szerintem most velem is ezt csinálta volna. Hisz megmondta, hogy jó csaj vagyok a haverjai előtt, szóval tök egyértelmű, hogy ágyba akart vinni. Hisz itt van a tökéletes pillanat. A szüleim nincsenek otthon és kitudja, hogy mikor jönnek haza. Ez alatt az idő alatt simán elrendezett volna egy menetet. Majd hétfőn megint a lelkembe gázolt volna a bunkó stílusával. Köszönöm szépen én ilyenből nem kérek.
Inkább akkor soha nem fogok csókolózni. Én azt akarom, hogy az első csókom emlékezetes maradjon és egy olyan fiútól kapjam aki tényleg komolyan gondolja és tudom, hogy van jövőnk, vagy mi. És Liamtől ezt most nem kaptam volna meg. Neki ez csak egy átlagos csók lett volna. Sőt szerintem ha megtudta volna, hogy még soha nem csókolóztam, hétfőn az egész suli rajtam röhögött volna. Lényeg a lényeg, jól döntöttem.
Én nem leszek senki játékszere. Legfőbb nem a suli legmenőbb srácé. Én csak egy nyomi vagyok a szemébe és örökre az is maradok. Ezt az estét pedig már holnap reggelre elfelejti és úgy fog csinálni mintha semmi nem történt volna. És ez így helyes.

- Most akkor nem is voltak éhesek? - hallom meg Liam suttogó hangját én pedig rögtön felé fordulok. Közvetlen mellettem áll és kedvesen mosolyog az alvó testvéreimre, miközben hajából még mindig a tej csurog amit alig fél órája öntöttem a fejére. Az arca lisztes úgy ahogy a fekete nadrágja is. Nem állom meg, hogy ne nevessek fel a külsején. Mondjuk szerintem én is pont így festhetek. Habár az én hajam nem tejes ugyanis az egész dobozzal az Ő fejére öntöttem. - Tudom borzalmasan festek, hála neked - mondja mikor észre veszi, hogy a külsején mosolygok az orrom alatt. Tényleg nekem hála.
- Az emeleten van a fürdő - mondom kedvesen és a lépcsők felé bökök. - Menj fel és hozd rendbe magad. Addig én rendet teszek a konyhában. - Liam hálásan rám néz miközben mélyen a szemembe néz. Ismét zavarba jövök, de próbálok nem nagyon foglalkozni vele. És ha bele gondolok abba, hogy majdnem megcsókolt. Érezhettem a leheletét az arcomon.
- Köszi - mondja hálásan és elindul az emelet felé, én pedig a konyhát veszem célpontba.
Mikor belépek rögtön elhúzom a számat és rögtön takarítani kezdek. Az egész helység úgy néz ki mint egy romvár. Még jó, hogy a szüleim nem értek haza. Amilyen gyorsan csak tudok letakarítok mindent majd végül felseprek és remélem, hogy az összes liszt-tej maradványt eltüntettem az égett palacsintákkal együtt.
Életemben nem takarítottam még ilyen gyorsan mint most. Azonban szerintem azért nem voltam olyan gyors, hogy Liam ne végzett volna még a mosdóban. Leporolom a ruhámról a lisztet és a nagyját a hajamból is, majd elindulok az emelet felé, hogy megnézzem mit csinál ilyen sokáig a fiú.
Azonban mikor felérek és a fürdőszobai ajtó felé nyúlok, rögtön észre veszem, hogy a szobám ajtaja nyitva van. Ami különös ugyanis én mindig becsukom magam után. Sőt akkor is becsukom magamra mikor bent vagyok. De most határozottan nyitva van, ami csak egyet jelenthet - Liam a szobámba van!
Lesápadok és megindulok a szobám felé ahol rögtön meg is pillantom a srácot miközben az ágyamon ül és a szuperhősös képregényeimet nézegeti. A haja már nem a tejtől nedves hanem a víztől és a ruhái is egy fokkal tisztábbak - a fehér inge még jobban ki van gombolva mint ahogy eddig volt. Basszus.
- Eltévedtél? - köszörülöm meg a torkom Ő pedig rögtön rám kapja a fejét, de kicsit sem zavartassa magát, hogy olyan helyen van ahol nem szabadna lennie. - Tudod a szobám magánszféra. Még a szüleimnek sem engedem meg, hogy kopogás vagy a tudtom nélkül belépjenek - mondom egy kissé mérgesen, de még mindig semmi.
Csak egyszerűen lapozgassa a képregényeimet és mélyen bele van merülve. Ennyi érdekli Őt egy magazin? Dylan még csak a puszta újságtól is rosszul van mivel állítása szerint kimossa az ember eszét. Pedig Ő aztán tényleg szeret olvasni. Na de Liam? Életemben nem láttam még egy papírt sem a kezei között amin valami írás van. És most itt ül a szobámba az ágyamon és magazinjaimat olvassa.
- Bocsi, nem akartam kutakodni vagy ilyesmi - mondja végül és a combjára teszi a magazinomat én pedig csatlakozok mellé. - Csak a fürdőben nem találtam törölközőt és ez volt a legközelebbi szoba - magyarázza majd a Supermanes törölközőmre mutat én pedig fülig elpirulok. - Szuperhősös magazinok, Supermanes törölköző - mondja merengve, majd vidáman rám emeli a tekintetét amitől én egy kicsit megijedek. Ha most pofán röhög én kitekerem a nyakát. - Szeretek az akciófigurákat mi? - kérdezi végül vigyorogva. - Te vagy az első csaj akit ismerek aki ilyen magazinokat olvas. Úgy tudtam, hogy a lányok nem rajonganak az ilyen fiús dolgokért - mondja gondolkodva, de mégis csodálkozva. Tényleg tetszik neki. Én azt hittem, hogy a fiúk körében az ciki ha egy lánynak fiús természete van.
- Szeretem? - kérdezek vissza komolyan mire az arcára fagy a mosoly. - Én egyszerűen imádom őket - mondtam hangosan az Ő arca pedig megkönnyebbült. - Egyszer kiskoromba kaptam ilyen Supermanes jelmezt és napokig le sem vettem magamról és Supergirlnek hívattam magam - kezdem el izgatottan mesélni és különös mód látszik rajta, hogy mennyire érdekli ez a téma. Aminek én rettentően örülök ugyanis így még soha senki nem figyelt rám. - És minden áron megakartam tanulni repülni. Szóval egyszer kimásztam az erkélyre és hát leugrottam. A kezem és a lábam is eltörött - Liam hangosan felnevet és elkezdi a fejét csóválni. Hát most már én is nevetek rajta. De akkor nem volt ilyen vicces. Még szerencse, hogy az erkély nem volt magas így nem estem nagyot. Mentségemre legyen szólva talán olyan négy éves lehettem.
- Nekem Batmanes jelmezem volt és eltörtem az orrom mivel azt hittem ha neki futok a falnak az majd széttörik úgy mint a szuperhősöknek. De a fal nem törött szét, csak az orrom - simogassa meg a fájó pontját és én is azt nézem. Nem is úgy néz ki mint akinek el volt törve az orra. Mindig is imádtam a pisze orrát.
Na,de várjunk csak. Ezek szerint Liam is imádja a szuperhősöket? Na ne már.
- Szóval akkor te is...- túrok a hajamba ugyanis nem tudom, hogy hogyan kérdezzem meg. Valami közös van bennünk. Úristen, ez de kemény.
- Hogy én is szeretem- e a szuperhősöket? - segít ki egy bujkáló mosoly kíséretében. - A Te szavaiddal élve én IMÁDOM őket - mondja izgatottan. - Alig várom, hogy kijöjjön az új Batmanes rész a mozikba.
- A Superman ezerszer jobb. - vonom meg a vállam egyszerűen, Ő pedig szörnyülködve néz rám. Ha az apám most itt lenne és hallaná a beszélgetésünket azt mondaná, hogy mi tuti nem vagyunk tizenhét évesek. Végre valaki akivel el tudok ilyen dolgokról beszélgetni.
- Láttál Te már egy részt is a Batmenből? - kérdezi felháborodva.
- Nem sokat, de nem is izgat. Nálam a Superman a nyerő. - makacskodom.
- Batman - vágja rá gondolkodás nélkül.
- Superman - mondom gondolkodás nélkül és ezután egy kisebb vita kezdődik ahol Ő a Batmant mondja én pedig a Supermant. Vicces.
- Mindkettő - ez a végleges döntés ami egyszerre hangzik el a szánkból.
Szerintem a civakodás tovább folytatódna, hogy Superman vagy Batman a jobb, de sajnos abba kell hagynunk ugyanis a szüleink megérkeznek és Liamnek haza kell mennie. Ha azt vesszük tényleg az életem legjobb éjszakája volt. Ráadásul a Földön él még egy olyan valaki aki pont úgy rajong a szuperhősökért mint én. És ez a valaki az a srác akibe fülig bele vagyok zúgva.

Hétfő, Iskola
Miután Dylan szó szerint leharapta a fejem amiért egész hétvégén szartam a fejére, ezért az egész délelőtt folyamán a bocsánatáért esedeztem, Paig pedig meg volt győződve róla, hogy tuti pasi van a dologban mivel ilyen vidámnak még soha nem látott, Dylannel együtt egész nap azt kérdezgették, hogy ki az a srác, örültem neki, hogy végre külön óráink lesznek. Egy kissé szomorú voltam ugyanis Liamet egész nap nem láttam.
Annál nagyobb volt a meglepetés mikor az ebédszünetben mikor Dylannel és Paiggel kajáltam, és megjelent a focistákkal karöltve, miközben mellette Mandy loholt, az egész iskola előtt oda kiáltott nekem egy Szia Parkert. Na az volt az a pillanat mikor mindenki tátott szájjal bámult felém, ugyanis a focisták senkinek nem köszönnek csak úgy. Ráadásul nem egy olyannak mint én vagyok. Még én is zavarba jöttem de belül dagadtam a büszkeségtől. Látnotok kellett volna Mandy vörös képet, csak hápogni tudott.

- Most félre hallottam, vagy Payne tényleg úgy köszönt neked mintha ezer éve haverok lennétek? - von kérdőre Dylan én pedig tovább nézegetem a kezemben tartott könyvet. Erre mit mondjak neki? Azt, hogy egész péntek éjjel vele voltam és, hogy majdnem megcsókolt.
- Szerintem félre hallottál - mondom végül egyszerűen. Na igen, de itt van Paig is aki állítása szerint észre veszi azt mikor valaki szerelmes.
- Lehetséges az, hogy péntek este Liam James Paynel volt titkos randid? - húzza össze a szemöldökét kérdően Paig én pedig akaratom ellenére is rá nézek a szőke hajú lányra. Ezt mikor Dylan meghallja még enni is elfelejt.
- Paig ha valaki randizni megy valakivel az azt jelenti, hogy az illető...- kezdi el mondani Dylan és rám néz, de mikor meglássa, hogy tekintetemmel Liamet keresem rögtön leesik neki a tantusz. Mellesleg Liam már kétszer rám mosolygott!!! - Ó, hogy az a...
- Ó, de igen - paskolja meg Paig vidáman a srác hátát. - A Te kis Parkered már évek óta bele van zúgva a menő focistába. - hú de fura ezt így hangosan hallani.
Félve Dylenre pillantok aki hirtelen még beszélni is elfelejt. Nem így kellett volna megtudnia. Dylan utálja a focistákat, de Liamet még jobban utálja. Gőzöm sincs, hogy miért.
- Ez...ez...igaz? - kérdezi dadogva Dylan mire én félve bólintok egyet. Elfehéredik és a tenyerébe temeti az arcát. Jó ennek már mi baja? Szerintem a szerelem nem nagy bűn. Ráadásul az ember nem válassza meg azt akibe szerelmes lesz. Hát én pont Liambe lettem.
- Nem tehetek róla, hogy pont Ő az akibe szerelmes vagyok. Senki nem választhatja meg azt akibe szerelmes lesz. - mondom bölcsen, de Dylant valahogy nem hatják meg a szavaim.
- De pont Payne? - kérdezi ideges. - Az a Payne aki állandóan megbánt? Aki röhög rajtad akár hányszor csak meglát?
- Mi van akkor ha ez csak egy álca? - kérdezem felháborodva és a péntek estére gondolok.
Liam akkor annyira jó fej volt. Még jobban szerelmes lettem bele.  Nem tehetek róla. Ráadásul most is mosolyog rám, pedig a haverjaival van meg a csajával.
- Kizárt dolog. Aki bunkón születik az bunkón is hal meg. - mondja keményen Dylan én pedig mérgesen csapom be a könyvemet, majd köszönés nélkül állok fel az asztaltól és hagyom el az ebédlőt.
Nem fogom engedni, hogy Dylan megutáltassa fel azt a srácot akiért halni tudnék. Lehet a legjobb barátom, de azért válogassa már meg a szavait.
Idegesen megyek a szekrények felé majd mikor oda érek az összes könyvemet bevágom közben magamban melegebb éghajlatra küldöm az állítólagos legjobb barátomat. De mikor becsukom az ajtót Liam mosolygós arcával találom szembe magam.
- Szia - köszön jókedvűen én pedig úgy nézek rá mint aki szellemet látott volna. Most komolyan ide mert hozzám jönni? Hisz suliban vagyunk ahol megláthatnak.
- Mi ütött beléd? Hisz suliban vagyunk...- kezdek el pánikolni ugyanis nem akarom azt, hogy megint mindenki utáljon vagy hülyeségeket terjesszen.
- És? Már beszélgetnünk sem szabad? - kérdezi aranyos engem pedig rögtön levesz a lábaimról. Hogy tud rám ennyire fura hatással lenni?
- De igen, csak...- túrok a hajamba bizonytalanul. - Nem zavarnak a haverjaid? Tudod én még mindig nyomi vagyok.
- Hagyjuk ezt jó? - szól közbe gyorsan egy kissé mérgesen, majd a táskájából elő vesz egy tokot amin a Batman felirat díszeleg. - Gondoltam ezt elhozom neked, hogy tudd megnézni. Ugyanis a Batman még mindig jobb mint a Superman. - kacsint felém én pedig remegő kezekkel veszem el a filmeket. Kölcsön adja nekem a kedvenc filmjét. A világ a feje tetejére állt.
- Tévedsz. A Superman a király - mondom mosolyogva és úgy fogom a dobozokat mintha egy kincset érő tárgyat tartanék a kezeim között.
- Batman - mondja végszóként és végig simít a kezem majd csatlakozik az épp felénk közeledő Niallhez és Zaynhez akik elég furán néznek rám. Gyorsan elteszem a táskámba a filmeket, majd mosolyogva megyek tovább én is. Azt hittem ennél jobb már nem lehet, de mégis lehet...

36 megjegyzés:

  1. Ahw! Ez. Nagyon cuki volt. Nekem jobban tetszik Batman. Egyre jobban szeretem Liamet.
    L.

    VálaszTörlés
  2. Csodálatos, mint mindig!:DDD Már vártam, hogy Payne mikor lesz vele kedves, és van egy olyan érzésem, hogy Liam szerelmes belé:3 Minden esetre, nagyon, nagyon, nagyon jó rész lett:) Amúgy, ez hosszú sztori lesz, vagy csak 20 rész?:)
    Szasza.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eléggé hosszú lesz :D 20 résznél biztos h több sőt szerintem a 30 is meglesz :P

      Törlés
    2. Most jött el az idő, egy kiadós öröm táncra:DD

      Törlés
    3. sőt 30-nál is több lesz így bele gondolva xD

      Törlés
  3. Király lett *-* Batman vs Superman:DD Várom a kövit <3

    VálaszTörlés
  4. Ahwwww! Nagyon cuki lett! Holnap is lesz új rész?

    VálaszTörlés
  5. Szia :)
    ohhh annyira jó lett. :DD
    remélem a köviben lesz a fiúk szemszögéből részlet, mert kíváncsi vagyok a reakciókra. :P
    puszi♥

    VálaszTörlés
  6. <33 Batman vs. Superman ... Ez nagy mivel én és anya ugyanígy veszekszünk csak Superman helyett Thor van :DD Anyám szerelmes egy Marvel figurába :DD
    Am nagyon jo rész let , mint a többi ;))
    Kiváncsi vagyok a kövi részre, vajon mit gondolhat Liam Parker-ről? :o
    Imád téged : Abby

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én Thort is imádom :D csak valamiért itt mégsem őt írtam xD

      Törlés
  7. URISTEEEEEEEN, AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
    Ui.:Most akkor en is szaljak be a vitaba? Mert az en velemenyem meg az, hogy az Ironman a legjobb! :DD

    VálaszTörlés
  8. Nagggggyon jó rész lett :3 Én ebbe a "vitába" nem tudnék beszállni , mert nem szeretek egy szuperhőst se :D Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy hamar hozd a kövit :3

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem szetedet a szuperhősöket ?? o.O milyen lény vagy te?? xD

      Törlés
  9. Aztaa, nagyon nagyon nagyon szuper lett. :D annyira aranyos rész lett, és örülök hogy Liam a suliba is hozzászólt :D
    Örülök, hogy a szünetben naponta lesznek részek és nagyon várom a kövi részt... :33 xoxo

    VálaszTörlés
  10. Imádom:3Imádlak:3Imádunk:3
    Gyorsan a kövit :3
    Puszi:Yo_Yo

    VálaszTörlés
  11. ez nagyon cuki rész lett! :D
    annyira imádom őket.. :D léci siess a kövivel! :D
    ui: mikor olvasom a blogod egyszerűen elkap az ihlet, és annyi részt meg tudok írni :P ebből is látszik milyen fantasztikus vagy! :D

    VálaszTörlés
  12. Szia! :D Szerintem meg Amerika Kapitány a legjobb :P :D Bár ha ő nincs a lehetőségek között akkor Parker pártjára kell álljak :D Liam tök aranyos még mindig :3 :DD Nem értem h Dylan miért kapta fel ezen a vizet. Kellemes szünetet :) Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én meg Liam párján állok xD amúgy neked is kellemes szünetet

      Törlés
  13. Istenem! Ez fantasztikus volt! És imáim meghallgatásra leltek. Liam kedves Parker-vel... Anyám, ez hihetetlen. Annyira happy vagyok most. Nagyon klassz volt és hihetetlenül várom a folytatást! xx

    VálaszTörlés
  14. De édesek...és a suliban és szólt hozzá. Te jó ég! A nagymenő Liam Payne kezd változni, vagy éppen kezdi megmutatni az igazi énjét :) Ami tetszik :) Imádtam :))

    VálaszTörlés
  15. uuuu nagyon tetszett ^-^ Liam de cuki:) varom a kovi reszt :):)

    VálaszTörlés