2014. április 18., péntek

15.- Barátnő...

Mint ahogy ígértem ez a rész Liam szemszögéből lesz úgy ahogy a kövi is :) mellesleg ma ne felejtsétek el h pontban 5 órakor megjelenik a You and I klipje :D én már rettentően várom, de  ezen nem lepődök meg :P köszönöm a komikat és ehhez is szívesen várom a véleményeket xD 


Liam James Payne

- Úgy hiányoztál már Liam maci - ugrik rögtön a nyakamba Mandy, mikor becsöngetek hozzájuk és Ő nyissa ki az ajtót. Ő lóg a nyakamon és agyon csókolgassa az arcom minden négyzetét, miközben én az egyik kezemmel hanyagul megpaskolom a derekát. De természetesen neki fel sem tűnik, hogy mennyire ridegen viselkedek vele. Soha nem veszi észre azt ami az orra előtt történik. Így természetesen azt sem veszi észre, hogy csupán csak azért járok vele, mivel eddig már az összes haverom megfektette, és csak én maradtam ki a sorból. Eddig mindig istenítette, hogy milyen jó az ágyban. Hát ezen én tudnék vitatkozni. Volt már jobb élményem is mint Vele. Ez van, nem felelhet mindenki meg az elvárásaimnak. Lehet, hogy az iskola legnépszerűbb csaja, de az agyamra megy. Először is utálom ha valaki becézget. Azt pedig még jobban utálom ha valaki állat nevekkel becézget. És Mandynek ez a mániája. Nekem pedig ilyenkor még a hátamon is feláll a szőr és legszívesebben leordítanám a sminket is az arcáról. - Azt hittem, hogy kerülsz engem. - günnyög az ajkaimba én pedig csak egyszerűen megcsókolom, nehogy elkezdjen már megint hisztizni, csak azért mert nem foglalkozok vele eléggé.
- Miért kerülnélek? - húzódok el Tőle és kedvesen rá mosolygok Ő pedig megfogja a kezem és behúz a házukba.
Őszintén megmondva nem nagyon szeretek náluk, ugyanis sajnos az egész család el van magától szállva. Az apja bunkó mivel a nagykövetségben dolgozik, ezért csakis kizárólag gazadag és előkelő emberekkel áll szembe. És mint tudjuk az én családom nem előkelő. Hiába gazdag az apám, a Walsh családnál a városban kevesen gazdagabbak. Szóval ezért én már nem vagyok ember a szemébe. Nem sűrűn találkoztam vele, de ilyenkor mindig átnéz rajtam. Levegőnek tekint vagy pedig egy inasnak. Kicsit sem tetszik neki, hogy én vagy a lánykája pasija.
Az anyjáról pedig inkább nem is beszélek. A nő imád utazni és úgy néz ki mint a lánya. Nem lehet magázni mivel attól öregebbnek látszik. Ezért tegezni kell és a keresztnevén szólítani. Rózsaszín ruhákba jár és imád a lányával és annak barátnőivel vásárolgatni. Borzalom ez a nő. Az én szemembe olyan mintha Mandy kettő lenne, csak idősebb változatban. Mikor legelőször náluk jártam és bemutatkoztam nekik, a nő simán elkezdett velem flörtölni. Mandy pedig csak kuncogott rajta.
Ez a család nem normális. És én nem is akarok a részévé válni. Már csak az a kérdés, hogy Mandy mikor fog megunni. Én már meguntam Őt és ha tehetném rögtön már most szakítanék vele. Semmi izgiset nem találok benne, ráadásul az ágyba is szar és bénán is csókol. Nekem pedig ilyen ribancra nincs szükségem. Meg amúgy is most Niallen van a sor. Már csak ő nem próbálta a csajt.
- Nem tudom - von vállat egyszerűen, miközben az egyik tükörben igazgassa a sminkjét én pedig a falnak támaszkodva várom, hogy végre készüljön el. Agyrém ez a lány. Igazából tényleg kerültem, de ennek az okát még én sem tudom. Valahogy mostanában jobban bírom azt, hogy titkon Parkert bámulhatom. Ne kérdezzétek, hogy miért élvezem. Egyszerűen csak szeretem mikor rám mosolyog. Feldobja a napomat és utána még a foci is jobban megy. - Egész héten alig találkoztunk. Alig láttalak - húzza el a száját, majd ismét felém lépked és a nyakam köré fonja a kezeit én pedig megfogom a derekát és bájosan rá mosolygok.
- Tudod, hogy bőszen készülünk az utolsó meccsre ahol el fog dőlni, hogy ki kapja az ösztöndíjat - húzom el a számat Ő pedig tök 'nem érdekel ' arckifejezéssel bámul vissza rám.
Mandyt lehet nem érdekli, de engem nagyon is. Ezen a meccsen dől el, hogy mehetek-e a sport akadémiára. Egy csomó egyetemi tanár fog eljönni arra a meccsre és kiválasztanak egy diákot aki ösztöndíjat kap és mellette bekerül az egyetemi csapatba is. Nekem pedig ez az álmom. Mióta elkezdtem focizni azt akartam, hogy egyszer profi legyek. És most itt a nagy alkalom. És meg is van az esélyem ugyanis aki az utolsó meccsen a csapat kapitány és jól játszik, szó nélkül megkapja az ösztöndíjat és bekerül az egyetemi csapat. Na igen lehet én vagyok a foci csapat kapitánya, de a csapatban benne van még Louis és Zayn is akik szintén végzősek és jól játszanak. Mondjuk Zayn nem is annyira jól mint Louis. Hisz Louis nagyapja a Doncaster Rovers edzője és az unokáját már akkor játszani tanította mikor az még csak járni sem tudott. És, hogy akkor miért nem Ő a focicsapat kapitánya mikor ilyen múltja van? Nos a válasz egyszerű. A suliban a tesitanár és az igazgató dönti el azt, hogy melyik sportágban vagy szakkörön ki legyen a kapitány. És hát Louis nem a nyugodt emberek tagja. Két éve mikor Blake elballagott és volt egy meccs ahol az igazgató, a tanárok és a tesi tanár is ott volt miközben azt nézték, hogy melyik játékos a legalkalmasabb a kapitányi címre, Louis agya elborult amiért az egyik játékos szabályosan fellökte, de Lou állította, hogy direkt akasztotta el, ezért rávetette magát a srácra és agyon ütötte. Az igazgatónak kellett őt lecibálnia a szegény srácról. Ez után kérdés sem volt, hogy ki lesz a kapitány. Mivel a csapatban én vagyok a másik legjobb játékos és szinte én rúgom a legtöbb gólt, enyém lett a kapitányi cím. Louis nem haragudott meg, de fájt neki azonban azt is tudja, hogy csakis magának köszönhette azt, hogy nem Ő lett a kapitány.
Viszont most nagyon el van tökélve, hogy az utolsó meccsen már pedig Ő lesz a kapitány és Ő fogja megkapni az ösztöndíjat, meg az egyetemi csapatba való bejutást. Az kétlem mert ebből most már én sem engedek.
Mondjuk Zayn miatt nem aggódok nagyon. Az akadémiára simán bekerül és őt az ösztöndíj nem nagyon izgatja. Csakis azért focizik mert így menőnek tűnik a csajok pedig odáig vannak érte. Számra pedig csakis ez a lényeg. A csajok meg a hírnév.
- Úh képzeld - engedi el végül a nyakamat Mandy és izgatottan kezd el beszélni. - Megvan a ruhám a szalagavató bálra - újságolja boldogan, én pedig meg sem bírok szólalni. A végzősök bálja ami szerintem tök hülyeség. Kijelentik, hogy ki lett a legjobb tanuló meg, hogy ki hova megy tovább. Ráadásul muszáj magaddal vinni valakit. És ha belegondolok, hogy már csak két hónap van hátra, elfog a rosszullét. Utálom az ilyen sulis összejöveteleket mivel ilyenkor a csajok megőrülnek. Percenként állítanak meg a folyosón, hogy vigyem őket magammal. Persze a lányoknak ez nagy pillanat és totál odáig vannak érte. - Tuti, hogy mi leszünk a legszebb páros az egész bálon. Már azt is elterveztem, hogy Te miben leszel, ugyanis muszáj a ruháinknak össze hangban lenniük. - na várjunk csak. Ő most komolyan az én ruhámat tervezi? Egyáltalán honnan tudja, hogy vele akarok menni? Mondjuk ez egyértelmű, hisz Ő a csajom.
- Öhm. - igen, ennyi az összes amit mondani tudok. Mit értek én az ilyen dolgokhoz? Nem elég egy klasszikus öltöny nos szevasz? Miért kell ugyan olyan színű ingben lennem mint Mandynek? És mi van akkor ha az ő ruhája rózsaszín lesz? Akkor nekem is rózsaszín ingben kell feszítenem egész este! Az kizárt dolog, én nem csinálok buzit magamból.
- Én már mindet elterveztem. Hidd el tökéletes lesz. - sajnos.
- Képzeld pontosan két és fél hét múlva jön ki az új Batman rész - mondom izgatottan Ő pedig a haját igazgassa. Természetesen megint nem figyel rám.
- És? - kérdezi semlegesen, szerintem azt sem tudja, hogy mit mondtam az előbb. Pedig tudja nagyon jól, hogy imádom azt a filmet. És mivel a barátnőm illő lenne boldogan elkísérnie a moziba.
- Gondoltam elmehetnénk rá közösen. Tök jó buli lenne, ráadásul klassz randi - mondom egyszerűen mosolyogva és azt várom, hogy Ő is ennyire izgatott lesz az ötletemtől. Hisz ki ne akarna velem moziba jönni. Ráadásul egy ilyen jó filmre. Azonban Mandy nem ilyen lány.
- Te most azt akarod, hogy menjek el egy béna filmre veled? - kérdezi bunkón és dobja hátra a haját mire az én arcomra fagy a mosoly. Most komolyan azt mondta a kedvenc filmemre, hogy béna? Áucs, ez most fájt. - Bogyókám, már ezerszer elmondtam, hogy nőj fel végre és ne rajongj ilyen ostoba filmekért. Amúgy moziba elmehetünk. Most fog kijönni egy új Zac Efronos film - kezd el csacsogni, de valahogy engem nem érdekel. Most megsértett. Ő miért nem lehet olyan mint mondjuk...Parker? Ő imádja az ilyen filmeket és szerintem még csak könyörögnöm sem kellene neki, hogy jöjjön el velem. De a barátnőm nem ilyen. Azt se tudom, hogy ki az a Zac Efron. Ahogy Mandyt ismerem szerintem valami nyálas buzi akibe minden lány szerelmes - Most pedig indulhatunk. - karol belém és elkezd kifelé húzni a házukból. Nem is értem, hogy miért akar állandóan velem jönni mikor a srácokkal megyünk pizzázni. Olyan mint egy pióca. Levakarhatatlan.
Becsukom magam után az ajtót és az autóhoz sietek, majd gyorsan beülök a volán mögé ugyanis már így is késésben vagyunk. Már fél órája ott kellene lennünk a pizzázóban. De én hiába ültem be az autóba, ha Mandy még mindig az anyósülés felöli ajtó mellett áll és onnan nézi a kocsit és engem szörnyülködve.
- Mi bajod van már megint? - kérdezem megsemmisülten. És még csak nem is menstruál. Neki alapjáraton mindig van valami problémája amit senki nem tud orvosolhatni. Olyan elvárásai vannak amit lehetetlenség teljesíteni. Hát nem szuper barátnőm van? - Ülj már be légy szíves! - hangom parancsolóan cseng, de ismét nem figyel rám.
- Mikor lesz már végre saját kocsid? - kérdezi felháborodva mérgesen. Idegesen az ülésnek csapom a fejem a kormányt pedig erősebben szorítom. Az agyamra megy ezzel a szövegével. Akár hányszor megyünk valahova és én jövök érte, mindig ez a téma.
- Mandy! - fordulok felé idegesen, de nem veszi észre a hangomban az utálatot. - Ülj be mert esküszöm, hogy itt hagylak és aztán hisztizhetsz amiért leráztalak. - erre egy kissé meghökken, de legalább beszáll az anyósülésre és mérgesen kapcsolja be a biztonsági övét.
- Olyan ciki, hogy még mindig az apád autójáért kell könyörögnöd, hogy adja oda. Más fiúnak ebben a korban már rég saját kocsija van. És neked mid van? Apuci kocsija! Hú, de király. - nyugi Liam ne vedd magadra. Azt nézd, hogy milyen elkényeztetett  kis ribanc mondja. Igen olyan mondja akinek még jogsija sincs mivel zsinórban tízszer bukott meg a kresz vizsgán.
Igaza van, nincs saját kocsim. És azért nincs mert az apám félt mivel állítása szerint túl fiatal vagyok még a saját autóhoz. Az igazság az, hogy tényleg félt, és nem akarja azt, hogy ugyan az történjen velem is mind az anyámmal. Ugyanis neki is vette egy új sportkocsit, majd rögtön az első útján nem tudott lefékezni a sebesség miatt és az árokba zuhant. Tizenhárom voltam. Senki nem tudja, hogy nincs anyám mivel apa soha nem a szingli létről volt híres. Pont ezért utálom az összes nőjét. Viszont Angiet most kifejezetten utálom. Még csak huszonöt éves, könyörgöm. Nem rég fejezte be az egyetemet. Simán az én csajom lehetne, nem pedig az ötven éves apámé.
- Ha valami nem tetszik nyugodtan ki lehet szállni - mondom egyszerűen. - Attól még, hogy nincs saját kocsim, nem dől össze a világ. Sőt tudod mit? Más lány örülne ha velem furikázhatna akár hova. - és ezzel a csatát megint én nyertem meg. Mandy minden áron ki akar tulajdonítani magának ezért, hogyha felhozok más lányt rögtön féltékeny lesz.
Nem szól semmit aminek én kifejezetten örülök. De annál még jobban örülök, mikor végre leparkolok a pizzázó előtt ami a srácokkal már a törzshelyünké vált. Mandy rögtön összekulcsolja az ujjainak és kézen fogva megyünk be az étterembe, ahol a helység legtávolabbi asztalánál rögtön meg pillantom a srácokat és még pár hajra lányt.
Mikor oda érünk, Mandy és a lányok - vagyis Brit és Ana rögtön ölelkeznek meg csinálják a sok csajos dolgukat - míg én lepacsizok a srácokkal és leülök Harry mellé.
- Én azt hittem, hogy szakítottak Mandyvel - szólal meg Harry a rekedtes hangján, és erre a kijelentésre a barátnőm sokkolva pislog felém.
Ajaj. Ebből most hatalmas botrány lesz. Hevesen a fejemet csóválom ugyanis Niall és Zayn valamelyik nap megláttak Parkerral a folyosón mikor beszélgettem. És ha jól sejtem most ezért hiszik azt, hogy dobtam Mandyt.
- Miből gondoltad azt, hogy szakítottunk? - vonja kérdőre Mandy a fürtöskét aki tanácstalanul és egyben segítőkérően pislog felém. - Lemaradtam valamiről? - kérdezi a lány, de ezt már Tőlem.
- Mi láttunk félre - szabadkozik Zayn, de Mandyt ezt nem győzi meg.
- Mit láttatok? - kérdezi dühösen.
- Azt, hogy Liam megsimogatta Parker McClinton kezét és egy csomót vihogtak együtt a szekrényeknél valamelyik nap - meséli Niall egyszerűen és szerintem fel sem tűnt neki, hogy most mekkora balhét robbantott ki.
Igen és én ezt a Parkeros ügyet nem is tagadom. De akkor sem szerettem volna, hogy Mandy tudomást szerezzen róla. A csaj nem normális, ki tudja, hogy mit hoz ki belőle a féltékenység...

35 megjegyzés:

  1. Nagon szuper rész ! Első komi!

    VálaszTörlés
  2. Istenem de megtépném azt a ribancot >< fúúúú >< gyorsan kövit és remélem Liam minél hamarabb dobja ezt az undorító nőszemélyt :D

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
  3. Liam biztos megvédi majd Parkert a ribanctól ! És ugye Liam Parkerrel megy el majd a batmenre?

    VálaszTörlés
  4. Ezaz! Remelem, hogy ez a kurva eltunik mar vegre. De... varjal.. mi van, ha.... MI VAN HA MANDY BANTANI FOGJA PARKERT????? JESSZUSOM!!!! PARKER VIGYAZZ MAGADRA, KONYORKOM!!!! LIAM, TE MEG DOBT MAR KI EZT A PICSAT AZ ABLAKON!!! DX

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én biztos vagyok benne h Mandy bántja Parkert és Liam fogja megvédeni!

      Törlés
    2. hmm majd kiderül h mi lesz :P

      Törlés
    3. honnan vagy benne ilyen biztos??? :O

      Törlés
  5. Megértem Liama-et.Ez a hülye ribanc pedig mint egy pióca Liam szavaival élve.Annyira idegesítő -.- Csak dobja végre aztán jöjjön össze Parker-rel.Ő sokkal jobban illik hozzá!! Mandy pedig egy út széli :D Hamar a kövit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jujjjjj hát azért nem ilyen könnyen mennek a dolgok :P

      Törlés
  6. Hali :D Miért nem hívja el akkor Parkert? Ha Mandy nem megy vele akkor hívja el Parkert :D Úgy utálom az ilyen nyávogós p*csákat... :D Ha meg Mandy piszkálni akarja Parkert ez miatt akkor Liamből remélem előbújik Batman és meg menti :3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmm lehet Liam titkon Batman és ez a töri lényege xD

      Törlés
  7. Hoppááá, most fog robbanni a bomba, Mandynél, úgye? :DD nagyon klassz rész lett, imádtam :D Remélem hamar kidobja ezt a picsát és Parkerrel pedig elmegy moziba, mint első randi.. :D
    Nagyon várom a kövi részt :D xoxo

    VálaszTörlés
  8. Hűha... Először azt hittem Liam szakítani fog Mandy - vel mikor közölte vele, hogy a bálon össze kell öltözniük, aztán azt hittem akkor teszi ezt meg mikor nem volt hajlandó beszállni a kocsiba és otthagyja utána reménykedtem, hogy kirugdossa az autóból mikor arrol magyarázott, hogy más fiúknak ilyenkor mar van kocsijuk de végül nem szakítottak.:( Egyébként nagyon jo lett a rész azon kívül, hogy nem szakítottak, de a balhé az meglesz.:) kiváncsian várom a következő részt!
    ölel teged
    Dóri.:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem lett volna izgis ha ilyen hamar szakítanak :P akkor elég rövid töri lenne :D

      Törlés
  9. Úristen, annyira jó ez a blog, nagyon-nagyon imádom. <3 Rettentő jó, hogy minden nap van új rész, esküszöm a napom fénypontja mikor az új rész olvasom ;) :D Siess kövivel, mert iszonyú izgalmas :) Pusziii :*

    VálaszTörlés
  10. Ez az első Liam-os blog amit olvasok és meg kell hogy mondjam: IMÁDOM!!:))Csak így tovább nagyon jól írsz!:D<3 xx B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eddig nem olvastál egy Liames blogot sem ?? o.O jesszus hogy bírtad? xD

      Törlés
  11. xDDD Ez a csaj egy borzadály :DD Legszívesebben levágnék neki egy pofont. Mi az, hogy nem megy el Liam-el egy Batman-es filmre? Ez hülye xDD
    Fantasztikus volt, mint mindig :)) Várom a kövi részt :))

    VálaszTörlés
  12. Ooooo...oo...ooooooo This is PER-FECT
    Na de ez a Mandy...agyfrászt kapok tőle -.-
    Szegény Liamnek egész nap ezt a ribancot kel hallgatnia
    Két dolog miatt nem lettem volna a helyében:
    1.-Én kicsit se vagyok türelmes szóval én megtémnép úgy ahogy ő az idegeimet
    2.- Kissé furi lenne ha egy csajjal járnék mivel nem vagyok leszbi(nemítélemelőketseamelegeket)

    Imád,Ölel,Puszil : Abby
    ui: Bocsi a csúnya szavakért, most keztem el olvasni a Gyönyörű sorcsapást és egyszerűen I-M-Á-D-O-M <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezek nem is csúnya szavak xD én még nem olvastam azt a könyvet :c

      Törlés
    2. Tényleg ? o.O
      Pedig anya egy kicsit kiakadna velem ha meghallaná xDD

      Törlés
    3. akkor meg ne beszélj csúnyán xD

      Törlés
  13. Balhé balhé balhé. Niall drága, szoktál te gondolkozni mielőtt beszélsz? Kimondod egy csaj előtt, hogy a pasija egy másik csajjal volt??? Mandy istenem, csak tűnj el a képből. Liam meg Parker legyenek boldogok, meg happy, meg ilyenek.
    A részt imádom, mint a You & I klipjét. Miért nem tud olyan lenni, mint Parker? Szerez egyet egy Parkert, Liam. Ne Mandyt változtasd Parkerré.
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. épp Niall volt benne a lényeg xD mert így Mandy megtudta és abból alakul a balhé xD

      Törlés
  14. Te jó isten! Hogy ebből mi lesz! Liam nagyon cuki, habár nem értem miért van Mandy-vel amikor utálja a csajt. Remélem, hogy most szakitani fognak. xD Ez gonosz volt, de akkor is.
    Nagyon jó volt. És végre fény derült arra is, hogy mit történt Liam anyukájával. Nagyon sajnálom szegényt. :(
    Hozz minél hamarabb folytatást! :) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem volt gonosz xD hát őszintén Liam anyukáját először bele sem akartam írni csak aztán rájöttem arra h így eléggé hülyén jönne ki az ő élete :P

      Törlés