2014. április 20., vasárnap

17.- A nagy szakítás...

Ésss itt is a kövi rész :D nincs különösebb hozzá fűzni valóm...szerintem sokatok örülni fognak ennek a résznek xD komizni érrrrrr


Parker McClinton

- Olyan furán viselkedsz velem az utóbbi pár napban - mondja hétfő reggel Paig mikor találkozunk a suli előtt. 
Először nem is akarok válaszolni erre a mondatára, de utána rájövök, hogy ez nem old meg semmit.
Igen haragszom rá amiért nem tudta tartani a száját Dylan előtt. Neki hála a legjobb barátom megtudta, hogy évek óta szerelmes vagyok Liambe és most totál berágott rám. Alig akar velem beszélni, sőt mikor együtt vagyunk akkor sem szól semmit, csak az ostoba telefonját nyomkodja, mintha annyira érdekelné Őt. Csak Paiggel hajlandó beszélni ugyanis állítása szerint a lány soha nem árulná el. Szerinte én átpártolta a sötét oldalra. Nem tudom, hogy honnan vesz ekkora marhaságot.
Attól még, hogy tetszik egy srác aki a suli legnépszerűbb tagja, nem azt jelenti, hogy a 'gonosszal ' barátkozom. Mintha ennek lenne értelme. Komolyan úgy csinál mintha Liamet szerelmet vallott volna nekem, vagy valami. Könyörgöm egyetlen egyszer beszéltem vele a folyosón, de azóta is egy csomó diák úgy tekint rám mintha egy szörnyeteg lennék. Igen, a lányok szemében most az vagyok mivel a suliban az nagy dolognak számít ha a focicsapatból valaki leáll beszélgetni egy lánnyal. Az pedig még nagyobb dolog ha a kapitány beszél egy olyan lánnyal mint én vagyok.
Tudtam én, hogy nem bízhatok meg Paigben. Ha nem erőszakoskodott volna, hogy menjek el vele arra a vacak meccsre, hogy nézzük meg azt ahogy Dylan a kispadon ül, akkor nem ábrándoztam volna Liamről, Paig pedig nem jött volna rá, hogy titkon többet érzek a srác iránt. A fene se tudta azt, hogy annyira látszik rajtam, hogy fülig belé vagyok zúgva. 
De ha tényleg látszik akkor Liamnek azon a bizonyos péntek estén mikor vacsorázni voltunk a szüleinkkel, miért nem tűnt fel, hogy odáig vagyok érte? Vagy feltűnt neki? Ó. Akkor lehet, hogy azért akart megcsókolni. Kizárt dolog, az csak a pillanat műve volt. Meg amúgy is ha annyira akart volna valamit tőlem, akkor azóta kereste volna a társaságomat. Ez azonban nem történt meg. Csak kölcsön adta a Batmanes filmjeit majd megsimogatta a kezeimet és lelépett. Viszont azóta egy csomószor észre vettem, hogy titkon figyel és mikor rá nézek mosolyogva, vissza mosolyog rám. Fura.
Mellesleg a kölcsön adott filmjeit már egy csomószor megnéztem és esténként azokkal alszom el. Nem tudom miért, de szerintem érezni lehet rajtuk az illatát. Hisz mégis csak a kedvenc filmjeiről beszélünk, amit csakis nekem adott kölcsön. 
- Szerinted nincs meg rá az okom? - kérdezem horkantva és megigazítom a vállamon a táskámat, majd a kabátom zsebébe teszem a kezeimet. 
- Nem tudom, hogy mi az oka amiért haragszol rám. Pont ezt akarnám megtudni, hogy akkor tudjuk megbeszélni - mondja komoran, miközben mellettem lohol, nehogy véletlenül is el tudjak előle szökni. 
Pedig azt szeretném. Ha Dylan nem lehet a barátom többé, akkor Paigre sincs szükségem többé. Hisz még csak barátok sem vagyunk. Ő az aki állandóan a nyakamon van, pedig nem is nagyon bírom.
- Most ügye csak hülyéskedsz és ezt nem mondtad komolyan?! - lassítok a tempómon és a lány felé fordulok aki érdeklődve vizslat. Ennyire hülye nem lehet. Habár de. Hisz mit vártam tőle, az anyja modell szóval a lánya sem lehet egy nagy IQ zseni. - Elmondtad Dylannek, hogy szerelmes vagyok Liambe - halkítok a beszédemen, ugyanis elég sok diák megy el mellettünk. Talán ezt nem a legalkalmasabb pont a suli udvarán megbeszélni, ráadásul reggel mikor mindenki suliba megy. De hát a suliba más Liam is jár, szóval ha valaki meghallja nem tudják, hogy pontosan kiről beszélek.
- De én azt hittem, hogy az nem igaz. - vágja rá gondolkodás nélkül, az én szemöldökeim pedig az egekbe szökkennek. 
Szóval Ő akkor még sem tudta. De ha nem tudta akkor mi volt az a duma arról, hogy Ő észre veszi azt mikor valaki szerelmes? Csak kamuzott? Akkor nem is látszik rajtam, hogy szerelmes vagyok Liambe. Hát persze,hogy nem.
- Tényleg? - kérdezem gúnyosan és szerintem észre vehető a hangomban, hogy nem hiszek neki. - Ez különös ugyanis alig pár hete, Te mondtad azt, hogy észre veszed azt mikor valaki szerelmes valakibe. - mondom csípősen, mire Ő lesüti a szemeit szégyenében. Utálom ha valaki játssza az eszét , holott semmit nem tud az ég világon semmiről.
- Tényleg volt valami a nézésedben miközben Paynet nézted. Pont ezért akartam azt, hogy magadtól valld be azt, hogy mit is érzel pontosan - néz a szemeim közé pontosan, de engem valahogy nem hat meg. Eleve nem is értem, hogy miről beszél. - Tudod nekem még soha nem volt lány barátom akivel el tudtam volna beszélgetni a pasikról vagy a szerelemről. És mivel azt hittem, hogy Te szerelmes vagy Liambe, gondoltam el tudod mesélni, hogy milyen az mikor az ember igazán szerelmes - nem tudok mit mondani. Milyen az mikor az ember szerelmes? Ha magamat veszem alapul, mikor Liam a közelembe van akkor a szerelem egy klassz dolog. De szar érzés ha csak az egyik fél érzi ezt, míg a másik nem. De akkor is jó érzés. - A Te szemeidbe látszik a rajongás és a szerelem mikor rá nézel. Csodálattal figyeled az összes mozzanatát. Azonban Dylanre semleges tekintettel nézel csak. - talán azért mert Dylan olyan mint a bátyám? Nem tudnék iránta szerelmet érezni.
- Maradjunk annyiban, hogy jó lenne ha ez a kettőnk titka maradna - mondom végül Ő pedig mosolyog. - Dylan most már úgysem fog egy könnyen megbékülni, ugyanis Ő nem fogja fel, hogy milyen érzés az mikor valaki szerelmes.
- Szóval akkor tényleg igaz, hogy tetszik? - kérdezi csillogó szemekkel. Félve, de végül bólintok egy aprót. Most már tök mindegy. Ennél rosszabb úgy sem lehet.
- Sajnos, de igaz - mondom szomorúan, de ezt mikor Paig meghallja felsikít és belém karol majd úgy tesszük meg a maradék utat a suli bejárati ajtajához miközben a szerelemről csacsog. Nem szólok közben csak hagyom, hogy mondja a magáét.
És mondja is, egészen addig még a szekrényekhez nem érünk ahol egy kisebb tömeg gyűlt össze amin lehetetlenség lenne átverekedni. Ha akarnám akkor sem látnám, hogy mi történik ugyanis annyi diák van a folyosón és tolonganak. Valami nagy dolog történhetett.
- Dylan - Paig egy hirtelen mozdulattal húzza maga mellé a szemüveges srácot aki szokás szerint figyelembe sem vesz. Még csak Paigre sem néz rá, hanem a telefonját nyomkodja. Kíváncsi vagyok azért, hogy mit tud csinálni rajta a nap szinte minden percében. Soha nem mondta meg. Állítólag fontos ügyeket intéz. Persze a földönkívüliekkel. Néha elgondolkozok rajta, hogy Ő egy értelmes emberi lény, vagy pedig egy ufó. - Mi ez a tömeg? És ne mond azt, hogy nem tudod, ugyanis Te mindig mindenről tudsz. - teszi hozzá keményen én pedig felkuncogok. Ez igaz, Dylan sokszor még olyanról is tud ami meg sem történt. Még az is tudja, hogy mikor melyik tanár fog lebetegedni vagy ilyesmi.
- Payne és Walsh között kitört a szerelmi háború és úgy döntöttek, hogy pont a suli folyosóján ugranak egymás nyakának - vonja meg a vállát egyszerűen, de mikor én ezt meghallom rögtön a tömegbe vetem magam ugyanis tényleg kíváncsi vagyok, hogy igaz - e.
Nem kell lépnem pár lépést, máris meghallom Mandy rikácsoló hangját. Fogalmam sincs, hogy Liam hogy bírja naponta elhallgatni ezt a szörnyű hangot. Mandynek olyan hangja van mint egy macskának.
- ...Te szakítani akarsz Velem? - hallom meg Mandy hangját és szinte már elbőgi magát.
Nem messze Tőle Liam áll, hanyagul zsebre dugott kezekkel és kicsit sem érdekli a barátnője hisztije. Mellesleg a foci csapat további tagjai is a tömegben állnak. Zayn, Niall és Harry csak röhög, Louis pedig komoly tekintettel mered a haverjára. Hát az biztos, Liam tudja, hogy kell még nagyobb hírnevet szerezni.
- Jól hallottad - mondja egyszerűen Liam, és el akar menni, de Mandy rögtön a nyakába kapaszkodik és a megszokott módon kezdi el csókolgatni a srác arcát, de az most nem tűri el. Egy határozott mozdulattal ellöki magától a megszeppent lányt és erre mindenki feszült csenddel várja a fejleményeket.
Mandy Walsht eddig még senki nem dobta. Ő volt az aki szakított a pasijaival és nem fordítva. Lehet azért is van ennyire kiborulva. A haja kócos, a sminkje el van kenődve. Borzalmas látvány.
- De Liam maci - kezd el hisztizni és még a könnyei is elerednek. Liam maci? Hol vagy az oviban? Mellesleg ezt becézgetés hallatán, Liam arca még jobban elsötétül. Nem csodálom. Én is ki lennék bukva ha valaki így szólítana nyilvánosan. - Hisz tökéletes párt alkotunk ráadásul szeretjük egymást...
- A magad nevében beszélj ugyanis én soha nem szerettelek - mondja egyhangúan a srác és kicsit sem látszik rajta, hogy sajnálja a dolgot. - Csak azért jöttem veled össze mert a haverjaim szerint jó vagy az ágyban. Azonban csalódnom kellett ugyanis Te csak a hisztijeidben vagy profi, na meg az ugráltatásban - juj ez kemény. Mandy arcára ráfagy a mosoly és még sírni is elfelejt. Mindig is sejtettem, hogy Liam soha nem szerette Őt. - Keress magadnak más balekot akit felöltöztethetsz a szalagavató bálba ugyanis belőlem majmot nem fogsz csinálni - ez durvábbnál durvább lesz. Istenem képzeletembe mennyiszer képzeltem már el az a helyzetet ahol szakítanak. És lám most megtörténik. Tényleg szakítanak ami azt jelenti, hogy Liam újra szingli. Na nem mintha ez engem zavarna, hisz így semlesz nála esélyem. - Mellesleg végre találtam egy olyan lányt aki végre az önmagamért szeret, nem pedig a hírnevem miatt. És most az a célom, hogy az enyém legyen. - különös mód itt felém nézett és egy bujkáló mosoly jelent meg az arcán. Á, ezt biztos csak képzeltem. Egy csomó más lány van aki nem csak a hírneve miatt szereti Őt.
- Szóval egy másik ribanc miatt szakítasz velem?!- kezd el hápogni Mandy. - Tudtam, hogy megcsalsz!
- Azért szakítok veled mert az agyamra mész és utállak és meguntalak - emeli fel a hangját idegesen Liam. - Törődj bele Mandy, hogy örökre vége - ez az a pillanat mikor Liam sarkon fordul és kimegy a tömegből a haverjai pedig szorosan a nyomában vannak és nagy sugdolózásba kezdenek.
És velük együtt a tömeg is oszlani kezd. Kivéve Mandy marad a helyén akikhez végül csatlakoznak a hajrálányok tagjai és vigasztalni próbálják.
Szóval szakítottak azért mert Liam szerelmes egy másik lányba. Ha nem is szerelmes, de akkor is egy másik lány miatt dobta Mandyt. De mégis ki a csoda lehet az a lány? Tudom, hogy nem én, de abban a pillanatban mikor erről beszélt rám nézett és mosolygott. Lehet, hogy nem is rám nézett. Hisz egy csomó másik lány is állt körülöttem. Erről ennyit.
Megcsóválom a fejem és egy szomorú sóhaj hagyja el a számat, majd végül úgy döntök, hogy ideje lenne nekem is órára mennem. De éppen, hogy csak megfordulok mikor Mandy hangjára leszek figyelmes.
- TE! - üvölt rám én pedig rögtön megtorpanok és felé fordulok...

28 megjegyzés:

  1. Ááaa első komi végre...na szóval nagyon jól írsz csaj így tovább gyorsan hozd a kövit

    VálaszTörlés
  2. Lègyszi nem hozol ma még 1-et?

    VálaszTörlés
  3. Ohh,na végre szakítottak!!!! Már azt hittem sosem fog megtörténni *örömtánc*:D Irtózatosan jó *-* Mandy meg egy kiállhatatlan egy lány -.- nem értem Liam hogy bírta ki mellette XDD Várom a kövit <333

    VálaszTörlés
  4. Na, most az egyik felem örül, a másik meg nem:DDD El ne felejtsem írni/mondani, nem kell tőlem félni, csak ha nem lesz 25 gyerek, egy ház, és egy nagy nagy Happy család:'DD Jól van, azt hiszem ezt kihagyhatod belőle..xd
    Szóval, ismét egy remek rész, és ismét itt fárasztalak, eme idegölő kommentel:D Hahaha! Örülök, hogy szakítot Liam maci és Mandy, de ennek nem lesz jó vége:( Várom a következőt, gyorsan,gyorsan,gyorsan:DDD Most minden rész alá írok neked ezentúl kisregényt -Mint eddig- mert gépről olvasom:DDDD:33 Szóval, mindennap várható egy ilyen fárasztó vélemény:)<3
    .xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez nem is fárasztó vélemény :D imádom a hosszú komikat :3

      Törlés
  5. Aaaaa, nagyon nagyon várom már a kövi részt, nem bírom kiiii :DD Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz még itt... :-D :-D
    Remélem Parker megtépi Mandyt. :-D
    Várom a holnapot :-D

    u.i.: kellemes húsvétot :D

    VálaszTörlés
  6. Yeahhh I love this part <33
    vége a Landy párosnak és majd jön a Piam páros xDD
    és jo lesz addig ameddig ki nem derül h csak fogadtak..de remélhetőleg Liam szerelmes lesz egy Parker nevű csajsziba aki Parker lesz xDD
    Mandy egy büdös ******** fibanc akin az összes menő srác végig ment
    lehet lesz egy kis cicaharc Parker és Mandy között ? xDD Én néha verekszem a Dzsoglárkámmal amikor Liam énekel és közbeszól :DD ... de nála is ezvan csak Zaynel xDDD
    Sok, sok imádattal : Abby <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Piam pároson most szakadok mivel annyira vicces így olvasva xD

      Törlés
  7. Jézusom! Ez fantasztikus volt! Komolyan mondom, hogy végigröhögtem Mandy kiborulását. Ha bár nem értek egyet a fogadással, tűkön ülve várom, hogy Liam, hogyan fogja majd megszerezni Parkert. Szereintem hamarabb beleszeret Parker-be mint, ahogy azt ő gondolná.
    Nagyon izgis volt. Már alig várom a folytatást. xx

    VálaszTörlés
  8. Istenem végre az a ribanc megkapta ami jár neki *-* Most örülök is meg nem is :c Mert ez azt jelenti, hogy Liam játéka megkezdődött :cc -like a John voice- Game Over - lol túl sok Fűrészt nézek xd- szóval na, foooolytatást *-* :DDD

    Ölel: Betti♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hagyj békén a Fűrésszel xD úgysem fogom megnézni :P

      Törlés
  9. Imádom+.+ elképzeltem ahogy rá mosolyog Parkerre:$
    Puszi:Yo_Yo

    VálaszTörlés
  10. Úristenem
    Ez rohadt jó lett
    És hallod pont itt kell abba hagyni?? Hmm..??
    Kiborítasz te lány!!!
    Én már látom előre.....Mandy megfogja tépni Parkert ,de akkor jön a szőke herceg Liam James Payne és megmenti Parkert :)
    Vagy nem is tudom ....addig jó!!
    Most nagyon elkezdtem parázni ,hogy mi fog történni .....<3
    Gyorsan ,gyorsan ,gyorsan ,de nagyon nagyon gyorsan hozd a kövit mert, ha nem akkor megörülők és az intenzíven fogok kikötni.
    Yeah!!!
    Most már örömmel kijelenthetem ,hogy van egy új feliratkozom.
    Na ennyi lenne!!
    xx Tina M

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon nagyon gyorsan hozom a kövit :D ha az intezíven kötnél ki akkor légy szíves szólj és meglátogatlak xD

      Törlés
  11. Itt abbahagyni?!?
    Tuti h jön Liam és megmenti Parkert *-* Aztán a vége olyan lesz h Liam tényleg beleszeret Parkerbe, a csapatkapitány Louis lesz mert Liam túlságosan tiszteli és szereti a lányt és nem szeretné elsietné a dolgokat, de végül Liam kapja meg az ösztöndíjat. És boldogan élnek, míg meg nem halnak! :DD
    Amúgy imádom gyorsan kövit!

    VálaszTörlés
  12. xDDD Istenem ááááá. Jól kirúgta a csajt :Dd Egy kicsit azért sajnálom, de nem annyira xDD Dylan meg észhez térhetne egy kicsit.
    Liam olyan édes volt, amikor mondta, hogy talált egy olyan lányt, aki nem a hírneve miatt szereti :)
    Egyre bonyolódnak a dolgok. Ezt szeretem xDD Nagyon várom a kövit :))

    VálaszTörlés
  13. Szerintem Dylan szerelmes Parkerbe azért haragszik

    VálaszTörlés